HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

aaaaa

25.11.2022 18:16

zaliczki w tej agencji to kpina, ani razu nie przyszlo nic w terminie, znowu zostaje na weekend bez pieniedzy i możliwości dojazdu do pracy a nawet przezycia, nie obchodzi mnie tlumaczenie ze maja wiele zaliczek do wyslania, zatrudnijcie wiecej osob do takich zadan jak podobno zatrudniacie 2k osob

28.11.2022 14:02

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Bardzo mi przykro, że miałeś/łaś takie doświadczenia z naszą firmą. Zawsze staramy sie terminowo realizować zaliczki. Do tej pory nie słyszałem o żadnych problemach z tego tytułu. Napisz do mnie bezpośrednio na maila, a na pewno postaram sie pomóc w tej sprawie oraz wyjaśnić dlaczego zaliczka została wysłana poźniej. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
Pawel

28.11.2022 14:06

Ja zawsze dostawalem na czas wszystkie zaliczki. A jak byla juz obsowa to tylko przez swieta albo weekend.

15.11.2022 16:42

Serdecznie nie polecam tej agencji pracy. Zero organizacji. Osoby które rekrutują ogarniają temat i robią wszystko tak aby zachęcić do wyjazdu. Pracowałam w My Toys Gernsheim. Po pierwsze mieszanie.. najgorsze w jakim przyszło nam mieszkać w Niemczech. Pokój tak mały że nawet nie było gdzie suszarki na pranie postawić, osoby które mieszkały tam wcześniej stawiały suszarkę na łóżku!! Przed rozpoczęciem pracy zero odzewu od koordynatorów kiedy zaczynamy i o której, sami musieliśmy dopytywać i szukać osoby która jest odpowiedzialana za poinformowanie nas co gdzie i jak. Bardzo mało godzin, ciągle rzucanie po działach. Nas okroili na 200e bo w ABC pracownika jest info ze okres wypowiedzenia mieszkania jest taki sam jak umowy. Gdy pytaliśmy o to koordynatora (usunięte przez administratora) mówił aby się kierować informacjami w ABC, nie udzielil nam zadnej konkretnej odpowiedzi. Koordynator nas zbył, wprowadził w błąd i tyle. Na zeitkoncie mogą być też godziny minusowe! Czyli nawet jeśli zapłacą Ci za te gwarantowane 130 godzin to i tak będziesz musiał to odpracować. Jeśli ktokolwiek zastanawia się nad wyjazdem przez tą agencje to ostrzegam. Pan na gowork robi dobry PR ale rzeczywistość jest zupełnie inna.
Niki

17.11.2022 07:01

Hej, jestem w szoku o czym tu piszesz. Już przed wyjazdem dostajesz umowę do przeczytania i tam jest jak byk napisane że wypowiedzenie mieszkania to 14 dni. Jeżeli zwolniłaś się z dnia na dzień to sama jesteś sobie winna. Umowa jest po to żeby ją czytać. ABC pracownika jest bardzo dobrze zrobione i są tam bardzo szczegółowo opisane kwestie pracy nie tylko w samej agencji ale i w Niemczech. Gdy na projekcie jest ponad 100 osób to bardzo ułatwia pracę koordynatorów, wyobraź sobie że wszyscy nagle żądają to samo pytanie. Po kilku razach prowadzi to do irytacji. Jeżeli mieszkania nie pasują to polecam znaleźć na własną rękę, czego oczekujesz za 100€ miesięcznie? Apartamentu? Nie bądź śmieszna. Każdy kto jest już kolejny raz w Niemczech wie że ZeitKonto może być minusowe, z resztą wystarczy poczytać ABC pracownika. Chyba logiczne że jeżeli agencja wypłaci Ci 50h więcej żebyś była zadowolona z wypłaty i miała za co przeżyć to jakoś trzeba to odrobić, to nie jest w formie prezentu. Na szczęście w MyToys sytuacja się zmienia i planują już po 5 dni w tygodniu po 9 godzin, a od następnego tygodnia będzie po 11. Pewnie znajdą się i tacy, którzy będą narzekać, że za dużo godzin jest. Ale chyba po to się przyjeżdża do pracy żeby zarobić, a nie siedzieć w domu. Jak ktoś jest roszczeniowy to nic mu nie podpisuje. Warunki mieszkaniowe w MyToys jak na 100€ miesięcznie są naprawdę w porządku. Dużo pokoi jest z aneksem kuchennym i własną łazienką. Z koordynatorami nie ma problemów, zawsze odpowiedzą na zadane kwestiei służą pomocą. Jest jeden warunek, trzeba chcieć pracować.
Hania

26.11.2022 15:40

Pani Aniu mogę prosić o namiary
Cichy

30.10.2022 19:20

Szczerze polecam projekt Kaufland Lübbenau jako komisjoner. Razem z dziewczyną pracowaliśmy na nim jakiś czas. Niestety z przyczyn prywatnych musieliśmy wyjechać  za co jest nam bardzo glupio. Może Kaufland da nam jeszcze jedną szansę jak poukladamy sprawy prywatne. Szefostwo projektu Pani Olena i Pan Jacek- wspaniali  ludzie. Ani przez moment nie czuliśmy się źle. Praca jak należy , mieszkanie extra. To już nasz kolejny projekt w HR , ale ten był najlepszy. Do zobaczenia !
Chris

24.11.2022 08:15

Witam. A jakie są odległości mieszkań do miejsca pracy?
Hania

26.11.2022 15:36

Kochani dacie namiar
Karo

24.11.2022 11:59

Czy ktoś pracuje pracowal na magazynie w Peine i mógłby się wypowiedzieć na temat pracy i zakwaterowania? Ile godzin w miesiącu można wypracować?
malinowo

26.11.2022 01:34

około 130-140h wychodzi zakwaterowanie 235€ i bardzo fajne warunki
Magazynier

23.11.2022 12:04

Hej, Pracuje ktoś w Peine? Dostałem taką ofertę i się zastanawiam. Jak coś to dopiero od stycznia ale wolę wcześniej sobie coś ogarnąć. Magazyn odzieżowy nic więcej nie wiem. Z góry dziękuję za informację
Aa

23.11.2022 19:27

Hej, my mamy jechać dopiero także nie wiemy jak tam będzie ;)
ikaka99

05.11.2022 13:58

Dzień Dobry Chciałabym zapytać jakie macie opinie o pracy na magazynie odzieżowym w Poing oraz Peine ?. Jak wyglądają warunki mieszkalne czy jest Wi-Fi ,jak wyglądają wynagrodzinia i czy jest możliwość pracować bez własnego transportu ?.
Magda

07.11.2022 09:25

Warunki sa zawsze dobre. Moze nie kawalerki ale standard jest super. Prace rowniez polecam.
Aa

23.11.2022 19:25

Pracujesz w peine czy poing ?
Pati

23.11.2022 00:04

Witam, czy ktoś dostał z Was dodatek energetyczny z wrzesniowa wyplata?
k

17.11.2022 23:07

Pracowal ktos na magazynie odziezowym w dortmund?
Marcin

18.11.2022 15:40

Podpinam się. Ruszamy z dziewczyną do Dortmundu 24 listopada.
Natsi

21.11.2022 20:05

A jak się nazywa wasz kordynator? Pytam z ciekawości, bo też jedziemy :)
Ktoś

19.11.2022 22:37

Miło,że w Poing kordynatorzy zareagowali osoby które nie miały zaświadczenia o niekaralności zostały zmobilizowane do tego aby to przedstawić. Większość osób które hmm ciężko to powiedzieć,ale kradły odzież opuściły już projekt . Mam nadzieję,że więcej takich przykrych sytuacji nie będzie. Chce się pracować z ludźmi uczciwymi w tej pracy.
Hawi

18.11.2022 05:50

Pierwszy raz pisze pozytywna opinie na temat pracodawcy na tej stronie. HR wywiązuje się ze wszystkiego co umowa przewiduję, odbiera telefony odpisuje na smsy wypłata zawsze się zgadza zawsze jest kontakt zakwaterowanie w Ulm jest super, praca również oraz warunki. Polecam bardzo.
Pietro

18.11.2022 16:19

Nie rozumiem. Jedni chwalą. Drudzy hejtują HR. Gdzie leży prawda?? Hawi jakiś kontakt do Ciebie proszę. Piotr.
Kamil

16.11.2022 11:14

Polecam pracę z Hr Xperience, pracuje na magazynie spożywczym w Edece Berbersdorf. Bardzo fajna i rozwojowa praca, jest możliwość przejścia docelowo pod Edeke. Opieka koordynatora na miejscu na plus, zakwaterowania bez zarzutu i dobre premie do wyrobienia.
Natka

17.11.2022 11:38

Tak, Berbersdorf jest super projektem!
Kasia W

15.11.2022 14:05

Dzień dobry Jestem zainteresowana ogłoszeniem pracy w miejscowości Freienbrink na magazynie Edeka Czy ktoś z was tam pracuje albo pracował i mógłby napisać kilka słów o pracy tam? Jak z atmosfera, mieszkaniem, ilością pracy?
Ona

16.11.2022 10:26

Czesc, mieszkania sa bardzo dobre. Zalezy na jakie stanowisko chcesz jechac. Ale ogolnie ludzie chwala sobie ten projekt.

14.11.2022 10:31

Witam, czy ktoś pracuje na magazynie odzieżowym w Osnabruk? Może napisać coś na ten temat...

14.11.2022 19:48

Ooo to fajnie bo my jedziemy z koleżanką w środę i mamy trochę obaw. Dziękuję za odpowiedź :))
Ewa

14.11.2022 20:02

Gdzie dokladnie pracujesz?

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Specjalista ds. Kadr i Płac (M/F/D)

Szczecin

Pracownik magazynu spożywczego (M/F/D)

Kerpen

65 - 68 PLN / h

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Operations Manager m/f/d

11000 - 14000 PLN / m

Pomocnik produkcji/ Monter komponentów k/m/d

Allendorf

10600 - 11400 PLN / m

Operator wózka widłowego (M/F/D)

Verl

75 - 78 PLN / h

Mis

13.11.2022 15:57

Czy w święta grudniowe soe pracuje

14.11.2022 10:23

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Mamy projekty, na których pracownicy są planowani na święta, są również takie, gdzie w pracy zostaje mniejsza liczba osób. Więcej informacji na ten temat znajdziesz u swojego przełożonego. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
Info z Podkarpacia

22.10.2022 05:37

Witam . Jedzie może ktoś z podkarpackiego na projekt w Gernsheim od listopada? Tak pytam bo można razem się zabrać i zawsze to koszt mniejszy ????
Kluseczka

12.11.2022 08:20

Nie, niestety nie. Mam inny adres a poza tym już się zdążyłam dowiedzieć że jest ostatnie miejsce na moim mieszkaniu ale z pewnością się spotkamy ????
Majk

14.11.2022 09:26

Hejka, ja jade. Ogolnie polecam ta agencje. Moja rodzina byla juz chyba trzy razy na projektach tej firmy i zawsze bylo super.

14.11.2022 09:04

Witam. Czy ktoś pracuje na magazynie odzieżowym w Osnabruk? Może napisać coś na ten temat?

13.11.2022 18:58

Marta

14.11.2022 06:53

Ale w umowie jest napisane o okresie dwutygodniowego wypowiedzenia mieszkania… :)

12.11.2022 00:47

Cześć, Wie ktoś czy są aktualnie przyjęcia na magazyn w Ulm ?

10.11.2022 18:43

Witam. Czy można się dogadać żeby dostać wypowiedzenie ze strony HR zamiast samemu wypowiadać?
Andrzej

11.11.2022 09:33

Ty Serio takie pytanie zadajesz na forum? Nie lepiej Ci pogadać bezpośrednio z koordynatorem czy menadżerem?
O

10.11.2022 11:15

Witam pracuje ktoś na magazynie odzieżowym w ludwigsfelde? Potrzebuje opinii o pracy i zarobkach

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

Dizaga

09.11.2022 22:37

Hej jak się pracuje w Sachsenheim ?

09.11.2022 10:44

Cześć:) pracuje ktoś na projekcie w Poing? Oraz mieszka w hotelu nie daleko pracy? Jak wygląda tam praca oraz zakwaterowanie, czy wszystko jest w porządku? Oraz jaki jest kontakt z koordynatorem? Pozdrawiam
...

09.11.2022 11:39

Hej, zostaw maila do siebie
Daniel

09.11.2022 20:38

Przyjeżdżaj jak jest miejsce, jest bardzo miła atmosfera i fajna, łatwa praca. Zakwaterowanie ok, ciepły pokój z aneksem i łazienką, parking podziemny, jedynie problem jest z obsługą hotelu, ale można się przyzwyczaić ( po 22 praktycznie nie ma nikogo na recepcji ). Koordynatorzy bardzo mili. Ogóle jest okej.

08.11.2022 16:17

Ooooo super, że piszecie pozytywnie, że wyjazdy z firmą itd. Na początku roku mieli rekrutację na Office Assistant im Bereich Facility Management. Szukam informacji, jak wygląda kwestia angielskiego na tym stanowisku? B2 czy lepszy poziom? I czy firma daje kursy doszkalające z języka?

09.11.2022 11:35

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Masz na myśli język angielski, czy niemiecki? Myślę, że najlepiej będzie jak napiszesz do mnie bezpośrednio. Postaram się wtedy odpowiedzieć na Twoje wszystkie pytania. oraz przedstawić aktualne oferty pracy. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
Janek

07.11.2022 14:14

Czesc wam, jestem teraz na projekcie w Zarrentin. Bylem juz chyba przez 3 agencje zatrudniony i zawsze byly wielkie problemy. W HR tego nie ma. Wykasniaja wszystko od reki i wyplacaja kase na czas. Polecam wszystkim!
Robi

08.11.2022 18:41

Ja tez jestem w Zarrentin. Polecam . Fajna praca, super kierownictwo. Jasne zasady. Pracuje pierwszy raz przez HR , ale jestem bardzo zadowolony.

09.11.2022 10:57

Dzień dobry, cieszę się, że praca na tym projekcie bardzo Ci się podoba. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

08.11.2022 22:21

Witam jade na projekt do Hanover ile godzin mozna sie spodziewac do.przepracowania w miesiacu i ile po odciegnieciu za mieszkanie ile wyjdzie sie netto wypĺaty

09.11.2022 10:54

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Projekt w Hannover startuje dopiero 14.11. stąd też ciężko jest podać więcej szczegółowych informacji na ten temat. Niemniej jednak klient planuje zatrudnienie na pełen etat, dlatego też na pewno liczba godzin będzie zadowalająca. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
Magda

08.11.2022 14:21

Witam,czy ktoś pracuję lub wybiera się na komisjonowanie do Hanoveru?.

08.11.2022 20:49

Cześć ja jade z còrka i koleżanka do Hanover 20 listopada od 21 zaczynamy prace
Zuza

08.11.2022 22:00

Witam wybieram się z mamą i koleżanką chętnie dowiemy się jak tam sytuacja wygląda :)

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Rekrutacja i HR

28.10.2022 11:08

Witam czy może ktos napisać o pracy w Peine prosze chce jechac pierwszy raz troche cieżko sie zdecydowac ...czy jest mozliwosc zjechania na świeta

08.11.2022 21:02

Dziekuje bardzo za wiadomosc niestety skierowali nas z còrka do Hanover pozdrawiam

08.11.2022 21:04

A wiesz cos o pracy w Hanover ????

08.11.2022 20:45

Wiram czy ktos jedzie na projekt do Hanover 20 listopad może można sie z kimś zabrać autem za zapłate ????
Somisław

14.10.2022 14:15

Projekt Edeka. Szkoda że tak krótko Ale jestem zadowolony. Wypłata ok. Koordynator i manager projektu pomocni i odpowiadają na wszystkie pytania.

17.10.2022 08:43

Dzień dobry, dziękuję bardzo za pozytywny wpis. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
Arcy_

08.11.2022 14:54

Jedzie ktoś teraz na projekt Poing 15.11.2022 zawsze raźniej napisz maila [email protected]
Kaska

26.10.2022 09:45

Ja mialam z ta firma przygode juz dwa razy i te dwa razy wszystko super sie powiodlo. Mialam fajne zakwaterowania i raz pracowalam 9 miesiecy a raz tylko 6 bo musialam wrocic do Polski. Za niedlugo jade z kolezanka do Verl. Juz sie ciesze.
Ruda

08.11.2022 10:52

Witam w jakim terminie jedziecie?
Black

05.11.2022 10:22

Mam pytanie czy firma hr xpirence organizuje dojazd do pracy? Dziekuje.
Natka

07.11.2022 09:24

My dojezdzamy busem firmowym. Fajnie to dziala.
Maja

07.11.2022 09:27

My wlasnym autem jezdzimy. Wtedy jestes najbardziej elastyczny.
Przyszły Pracownik

06.11.2022 14:16

Witam , chciałbym się dowiedzieć jak wygląda kwestia noclegu zapewniana przez agencję Pracy? Czy są pokoje 2 osobowe czy wygląda to zupełnie inaczej?? Będę wdzięczny za odpowiedź na moje pytanie. Pozdrawiam
Olek

07.11.2022 09:26

Tak, zazwyczaj sa pokoje dwuosobowe.
Olek

07.11.2022 09:22

Hej wszystkim, ja bylem juz na edece i hermesie i wszystko zawsze bylo super zorganizowane. Ta agencja jest naprawde spoko.
Ewa

05.11.2022 09:13

A ja powiem tak nie polecam tej firmy z całego serca pracowałam w Ludwigsfelde na magazynie Lidla umowa podpisana na 9mc wyobraźcie sobie, że wczoraj zwolnili 19 osób bo niby nie wyrabiali normy z czego na ich miejsce zostało zatrudnione kilka nowych rotacja ludzi niesamowita opłaca im się zwalniać po miesiącu bo za nowych mają chajs więc jeśli kogoś interesują praca na miesiąc przez tą agencje to proszę bardzo
Już pod Lidlem

07.11.2022 07:36

Hej, szkoda, że Ci nie wyszło, to prawda, że Lidl mocno patrzy na wydajność pracownika oraz jego zachowanie w pracy, mają wysokie wymagania i przejmują tylko najlepszych, nie dziw się.

07.11.2022 09:16

Dzień dobry, dziękuję za Twoją opinię. Po rozmowie z kierownikiem projektu dowiedziałem się, że w ostatnim czasie nie została zwolniona taka grupa pracowników. Chciałbym rownież nadmienić, że nam jako firmie opłaca się zatrudniać pracowników jak najdłużej. Jeśli jednak dochodzi już do zwolnienia, to głównie na prośbę naszego klienta. Wydajność jest sprawdzana codziennie. Jeśli pozostawia wiele do życzenia, to klient decyduje się na rozstanie z pracownikiem. My jako agencja staramy się o jak najdłuższe zatrudnienie dla Was. Przyjeżdżacie za granicę po to, aby zarobić pieniądze na życie. Taki jest nasz cel i staramy się go realizować każdego dnia. Może zaszło tu jakieś nieporozumienie i mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
Pracownik 123

05.11.2022 21:27

Trzeba pilnować godzin w aplikacji, ponieważ co miesiąc są problemy i godziny się nie zgadzają.

07.11.2022 08:01

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Firma zawsze stara sie o poprawność godzin w systemie. Niekiedy odbicia są błędnie rejestrowane przez naszego klienta, na co nie mamy wpływu. Sprawdzamy na bierząco wszystkie godziny. Jeśli jednak dojdzie do niezgodności, wyjaśniamy je z dnia na dzień w trosce o Wasze dobro. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Wierzę, że wspólnie uda nam się rozwikłać wszelkie niejasności. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
ikaka99

05.11.2022 14:00

Gdzie znajduje sie magazyn Hermes ?. jak oceniacie tą pracę ?. jaka jest atmosfera w pracy ?. Czy ludzie są pomocni ?.

07.11.2022 07:57

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Obecnie nie szukamy pracowników na projekt Hermes. Co do atmosfery, to jest bardzo dobra. Pracownicy pomagają sobie nawzajem i cenią sobie bardzo tą pracę. Zapraszam do aplikowania na inne równie atrakcyjne projekty w naszej firmie. Poniżej znajdziesz link do aktualnych ofert pracy: https://hr-xp.com/pl/oferty-pracy.html Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
Kkk

22.10.2022 00:22

Prosimy o interwencję na projekcie w Coesfeld. Dlaczego nikt nie reaguje na sytuację jaka tu się dzieje? Masowe zwolnienia, ogólnie niezadowolenie pracowników, praca po 10h 6 dni w tygodniu, bardzo duża rotacja. Szantaze emocjonalne na pracownikach.
Niezadowolony

05.11.2022 13:48

Ta firma to jedna wielka porażka i radzę omijać ją szerokim łukiem.Poszukajcie sobie normalnej pracy z odpowiednim wynagrodzeniem

07.11.2022 07:53

Dzień dobry, bardzo dziękuję za Twój komentarz. Przykro mi, że nie byłeś zadowolony z naszych usług. Jeśli chciałbyś wyjaśnić jakieś nurtujące Ciebie kwestie, to zapraszam do bezpośredniego kontaktu ze mną. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
To tylko ja

03.11.2022 00:34

Witam. Chciałabym zacząć pracę z tą agencję myślę że nie prędzej jak po nowym roku. Dla osoby która jeszcze nie była nigdy za granicą w pracy i nie zna języka jaki polecicie projekt? Pozdrawiam
Izkaa

02.11.2022 09:17

Muszę przyznać, że po dwóch nieudanych próbach z innymi agencjami w końcu trafiłam na agencje, gdzie wszystko jest przejrzyste i zgodne z oferta przedstawianą telefonicznie. Pracuje od 2 miesięcy i nie mam do czego sie doczepić - koordynatorzy pomocni, zakwaterowania w porządku. Mogę tylko polecić pracę tym, którzy sie zastanawiają na wyjazd do pracy z HR Xperience.
Agnes

25.10.2022 12:45

Hej, ja sie podziele praca w Hermes. Super ludzie, naprawde. Urlop zawsze idzie dogadac. Wyplata na czas no i przede wszystkim praca jest w porzadku. Ta agencja odstaje od wszystkich innych. Dba o pracownika. Ja polecam.

01.11.2022 08:37

Dzień dobry, póki co nie mamy wolnych stanowisk na projekcie Hermes. Zapraszam do aplikowania na inne nowe projekty. https://hr-xp.com/pl/oferty-pracy.html Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
Doma

01.11.2022 09:17

Podzielam opinie sympatyczną załogą zarówno pracownicy jak i kierownictwo.Praciwalam w Burgunstadt na magazynie odzieżowy i jestem bardzo zadowolona z pracy

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.