HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

Dawid

14.12.2022 09:18

Siemka, mi sie podoba na projekcie w Haldensleben i bardzo fajnie, ze znowu sa przyjecia nowych osob! Bedzie tu super ekipa.
    Zainteresowany

12.12.2022 12:35

Czy ktoś z państwa pracował na Verl? Jak mieszkania? Kontakt z koordynatorami? Są raczej na miejscu czy pod telefonem?

13.12.2022 10:36

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Kilka dni temu wszyscy pracownicy na tym projekcie dostali propozycję przeniesienia do Haldensleben, aby móc zachować ciągłość pracy. Klient w Verl potwierdził, że nie ma wielu zamówień, stąd też decyzja o zakończeniu współpracy. Myślę, że rozsądną decyzją w tej sytuacji jest zmiana projektu, aby móc wypracować sobie wystarczającą ilość godzin, niż walczyć o każdy przepracowany dzień w Verl. W celu przeniesienia prosimy o kontakt z naszym dzialem rekrutacji: Numer telefonu: +48 91 852 17 41 Mail: [email protected] W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Wściekła

13.12.2022 22:00

Wszystko prawda

12.12.2022 14:40

Omijajcie tą agencje szerokim łukiem. Nic co mówili rekrutanci nie okazało się prawdą. Rozumiem, że za spanie w kuchni gdzie pozostali mieszkańcy wchodzą, bo tez muszą normalnie funkcjonować agencja inaczej policzy nasz koszt zakwaterowania? Pomijając fakt, że kiedy pytaliśmy Pana rekrutanta o zapis w umowie odnośnie 2 tygodniowego wypowiedzenia zakwaterowania i co jeśli po 5 dniach stwierdzimy, ze praca nam się nie podoba to powiedział, że w takim przypadku mozemy zrezygnować i nie poniesiemy zadnych kosztów. Traktujcie ludzi poważnie i z szacunkiem. Jedyny plus to bardzo fajny koordynator.

13.12.2022 09:30

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Nawet po rezygnacji ze współpracy z nami firma ponosi wysokie koszty za mieszkanie, stąd też dwutygodniowy okres wypowiedzenia. Traktujemy naszych kandydatów z należytym szacunkiem, dlatego bardzo Ciebie proszę napisz do mnie bezpośrednio, a spróbujemy wyjaśnić Twoją sytuację. Zależy nam na dobrej atmosferze i satysfakcji ze współpracy z nami, dlatego chciałbym wyjaśnić tą kwestię osobiście. Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

13.12.2022 18:25

Bzdura totalna. Doskonale wiemy, ze agencja ma zarobek na zakwaterowaniu. Rozmawialiśmy z człowiekiem, który mieszka w tej samej kamienicy i wiemy ile wynosi łączny koszt takiego samego mieszkania. Jest o połowę tańsze niż wy to przedstawiacie. Rozumiem, ze 300 zl od osoby za lozko w kuchni jest ok tak? Czyli łącznie 600 za parę plus dwie pozostałe osoby, które akurat maja swoj prywatny pokój. Jeśli agencja nie potrafi wywiązać się z umowy i obietnic to dlaczego nie można rozwiązać umowy za porozumieniem stron? Dlaczego tak przedmiotowo traktujecie ludzi ? I nie jesteśmy jedyni w takiej sytuacji. To my już nie mamy żadnych praw ?
    XYZ

08.12.2022 13:52

Nie polecam tej firmy ponieważ nie zapewnia pracy tak jak była obiecana wstępna umowa była podpisana na rok później dowiadujemy się ze praca jest tylko do końca grudnia a na końcu że tylko do 24.12.22 szkoda czasu na tą firmę . Zapewniają mieszkania gdzie napisane jest ze internet telewizja w tym po czym okazuje się że nie ma nic w mieszkaniu oprócz łóżka i jeden szafy beż półek

12.12.2022 13:33

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Zawsze staramy się aby internet był zapewniony od pierwszego dnia. Jeśli trwało to nieco dłużej, to przepraszamy. Decyzją naszego klienta było skrócenie projektu, na co nie mieliśmy żadnego wpływu. Zawsze jednak w takiej sytuacji proponujemy równie atrakcyjne projekty. Być może nastąpiło tu jakieś nieporozumienie, w związku z tym chciałbym to rozwiązać i w miarę możliwości pomóc Tobie. Czekam na Twoją wiadomość i z góry dziękuję za wyrozumiałość. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Anika

08.12.2022 09:55

Dzień dobry, kiedyś byłam u konkurencji i tam była jedna wielka tragedia. Nie można było brać zaliczek ani urlopów. W HR Xperience wyjechałam 2 razy i nigdy mi się takie kwiatki nie wydarzyły. Polecam z całego serca. Kadra na mehscu jest więcej niż pomocna. Miłego dnia dla Was no i mam nadzieję, że ta opinia pomoże Wam podjąć słuszną decyzję.

08.12.2022 10:25

Dzień dobry, bardzo Ci dziękuję za pozytywny komentarz :) Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Nalan

12.12.2022 12:03

No ja bylem tez juz na dwoch projektach i bylo bardzo bardzo fajnie.
    Daniela

09.12.2022 20:34

Projekt Peine nie ma pracy od prawie 2 tygodni, zwalniają się koordynatorzy zmian, atmosfera w firmie ciągłe plotki obgadywanie a wszystko donoszą do koordynatora projektu, który jest niekompetentny. Mieszkania średnio 24 km I więcej od magazynu, standard bardzo poniżej średniej...

12.12.2022 11:56

Dzień dobry, dziękuje za Twój wpis. Jest mi niezmiernie przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Klient rozwiesił informację w magazynie oraz umieścił ją na swojej stronie, iż ichniejszy system uległ napadowi hakerów. Jest to problem na dużą skalę, którego rozwiązanie wymaga czasu. Zależy nam na każdej przepracowanej godzinie. Chcielibyśmy abyście zarobili jak najwiecej pieniędzy i zdajemy sobie sprawę, że sytuacja jest dla Was mniej niż komfortowa. Liczymy jednak na pozytywny odzew ze strony klienta już w najbliższych godzinach. Niemniej jednak bardzo bym prosił abyś skontaktowała się ze mną bezpośrednio, gdyż chciałbym porozmawiać na temat kadry zarządzającej na projekcie oraz wyjaśnić wszystkie inne kwestie, o których wspominasz. Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Patryk NMS

12.12.2022 09:22

Hejo, ja polecam jak zadna inna agencje. Dobre wprowadzenie do pracy i zarzadzanie na miejscu. Zaraz skonczy mi sie umowa i bede jechal do Magdeburga bo wlasnie tam szukaja pracownikow.

12.12.2022 09:24

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za miłe słowa. Tak, zgadza się, potrzebujemy na ten moment wielu pracowników na projekcie w Haldensleben obok Magdeburga. Zapraszamy. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Nikt

09.12.2022 22:45

Moja opinia jest ok tylko uważajcie na ludzi z którymi mieszkacie
    Ona

08.12.2022 17:51

Hej Pracował lub Pracuje ktoś w Lingen? Opowiedzcie jak tam jest.
    Pracuś

08.12.2022 12:15

Wczoraj na projekcie w Lingen z wszystkimi pracownikami zostały umowy zakończone za porozumieniem stron i zostaliśmy na lodzie w zasadzie do przyszłego roku bez pracy, a i to jest niepewne...

08.12.2022 13:11

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Jest mi niezmiernie przykro z powodu zaistniałej sytuacji. To byla decyzja naszego klienta. My zrobimy jednak wszystko co w naszej mocy aby zapewnić Wam od zaraz nowe równie atrakcyjne projekty. Dołożymy wszelkich starań aby przeniesienia odbyły się bezproblemowo. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Wierzę, że wspólnie uda nam się rozwikłać wszelkie niejasności. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Marcin

30.11.2022 10:00

Czesc wszystkim, ta firma jest naprawde okej. Czasem zwalniaja jakichs gagatkow ale to sie nie dziwie bo pija po pracy i smierdza na magazynie. Bylem na dwoch projektach i jak i rekrutacja tak sama opieka na miejscu byla w porzadku. Czulem sie zawsze bardzo dobrze i na pewno tam wroce.

30.11.2022 10:39

Dzień dobry, bardzo dziękuję za pozytywny komentarz oraz życzę miłego dnia. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Piter

07.12.2022 21:39

"śmierdzą" xD a no bywają takie przypadki , tego się obawiam tylko by wyjeżdżając nie trafić na takich na mieszkaniu bo to w Polsce dużo takich jest i tylko się chwała, że do roboty do Niemiec wyjeżdżają by tu zamarne grosze nie robić a summa summarum jak wracają to twierdzą, że ich oszukano więc chyba jeśli się człowiek sam nie dowie jak jest to nie wyrobi zdania ...
    Zara

07.12.2022 11:05

Ja bylam na Ludwigsfelde i Berbersdorf. Mielismy zawsze fajne grupy ludzi. Wszystko dobrze zorganizowane. Nie chcialabym z inna firma juz wyjezdzac.
    Ciekawy

06.12.2022 13:28

Dlaczego zwolniliście wszystkich z Baura w Altenkunstadt? Jak można poinformować o tym 3 dni przed zerwaniem umowy? Was nie obowiązuje okres wypowiedzenia tak jak nas?

07.12.2022 11:02

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Z przykrością przyjęliśmy informację ze strony firmy Baur o odmeldowaniu naszych pracowników. Nikt jednak nie zostanie bez pracy, bez obaw. Każdemu zostanie zaproponowany nowy projekt. Dbamy o swoich pracowników i nawet w takich sytuacjach proponujemy dalsze zatrudnienie oraz ciągłość pracy. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Wierzę, że wspólnie uda nam się rozwikłać wszelkie niejasności. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

05.12.2022 19:06

Witam. Czy ktoś może pracował lub nadal pracuje na magazynie odzieżowym w Ludwigsfelde? Czy jest wyrabiana norma godzinowa ? Jakie warunki mieszkaniowe?
    Asik

06.12.2022 10:30

Hello, tak, jest norma wyrabienia. Mieszkanka sa fajne.

06.12.2022 16:55

Dziękuję za odpowiedź :)
    Mirek

06.12.2022 10:26

Dzien dobry, ja Wam polecam ta agencje z calego serca. Super kadra na miejscu. Ja trafilem akurat na bardzo fajny magazyn, takze sobie chwale.
    Ilcia

05.12.2022 14:22

Dzień Dobry. Mam pytanie odnoście certyfikatów covid Czy są one wymagane ?. Czy są sprawdzane ?.

06.12.2022 10:22

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Obecnie na naszych projektach nie są wymagane certyfikaty. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Smarkula

02.12.2022 07:40

Witam, chciałabym polecić pracę przez tą agencję. Długo szukałam pracy, przeglądałam masę ofert ale zdecydowałam się wyjechać z HR. Pracuje na magazynie odzieżowym. Atmosfera jest swobodna, nikt nikogo nie popędza, nie patrzy złowrogo. Trzeba po prostu robić swoje. Warunki mieszkaniowe spoko. Nie mogę narzekać. Koordynator nie zawsze odbiera ale oddzwania :). Polecam!
    Mat

03.12.2022 12:00

A na jakim to magazynie jest tak super?
    księżycowe pole

28.11.2022 23:49

Pracuje ktoś na sprzątaniu biurowców w Lubbenau? Ile godzin wychodzi i czy jest ciężko? Chce się przenieść z innego projektu.
    Rocky

02.12.2022 18:19

Heja, nie polecam na sprzątaniu w Lübbenau. Praca kiepska a kierownictwo okropne. Jeśli już to na Komisie na spożywce w Lübbenau. Osoby , które tam pracują bardzo sobie wszystko chwalą. Wybór należy do Ciebie, ja tylko ostrzegam.
    Ebebe

30.11.2022 14:32

Projekt peine praca w meyer, przychodząc wczoraj do pracy dowiadujemy się ze może być przerwa do 12 grudnia, No i co w takiej mamy zrobić ??

01.12.2022 15:59

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Przerwa w pracy spowodowana jest mniejszą ilością zamówień klienta na co nie mamy żadnego wpływu. Zapewniam jednak, że jest to sytuacja przejściowa i od 12.12. pracy będzie dużo więcej. W tym przypadku nie musisz się jednak niczym martwić, bo i tak otrzymasz wynagrodzenie za te wszystkie dni (za każdy dzień za 7 godzin pracy). W razie dalszych pytań zachęcam do kontaktu z koordynatorem projektu. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Inny

02.12.2022 17:35

Zapomniałeś dodać że w tym Sonnefeld będziesz do końca roku bo tyle Ci zaproponowano ale pewnie już przed świętami Ci podziękują.
    Zapytanie

02.12.2022 14:25

Cześć czy jedzie jakaś dziewczyna na projekt Poing ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

Bober32

01.12.2022 14:48

Polecam projekt Arvato. Wszystko jest bardzo profesjonalnie zorganizowane. Świetny kontakt z pracownikami i duża pomoc ze strony firmy. Mają też dni gdzie jest darmowy food truck co jest bardzo fajne. Pracownicy są bardzo pomocni. Magazyn bardzo zadbany i warunki pracy naprawdę dobre. Bardzo polecam projekt Arvato
    @Bober32

02.12.2022 07:30

02.12.2022 09:52

Dzień dobry, bardzo dziękuję za pozytywną opinię na temat projektu Arvato. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Grzeg

01.12.2022 23:55

Cześć, czy pracuje ktoś w Peine? Końcem grudnia kończy nam się jeden projekt i dostałem ofertę na Peine, ale czytałem , że mało godzin, a nie chcę pchać się w taką samą sytuację jak w Muller. Godzin nie ma, a codziennie są nowi pracownicy. Jak się uzbiera 160h to jest cud. Będę wdzięczny za podpowiedzi.

02.12.2022 09:51

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Co do projektu w Peine przerwa w pracy spowodowana jest mniejszą ilością zamówień klienta, na co nie mamy żadnego wpływu. Zapewniam jednak, że jest to sytuacja przejściowa i od 12.12. pracy będzie dużo więcej. W tym przypadku nie należy się jednak niczym martwić, bo i tak pracownicy otrzymają wynagrodzenie za wszystkie dni (za każdy dzień za 7 godzin pracy). Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Karolina

01.12.2022 11:47

Czesc, bede jechac od nowego roku z hrka. Bylam juz 4 razy hehe Moze ktos tez zabiera sie do Zarrentin?
    Magda

28.11.2022 19:54

Witam, chciałabym się dowiedzieć ile wynoszą realne zarobki po potrąceniu kosztów zakwaterowania? Jak wygląda kwestia z zeit kontem? Szukam pracy od stycznia i chciałabym trafić do możliwie jak najlepszej agencji ????

29.11.2022 14:15

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Tak jak wspominałem w poprzednim komentarzu, napisz do mnie proszę bezpośrednio. Ustalimy wtedy fakty łącznie z projektem, na który chcesz wyjechać. Czekam na Twoją wiadomość. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Ebebe

30.11.2022 14:29

3 klasa podatkowa czyli każdy taka dostaje, z 13,5e brutto wychodzi około 10e netto
    Mattias

30.11.2022 07:06

Witam, Chciałbym się dowiedzieć na jakie projekty od nowego roku prowadzona jest już rekrutacja? Z góry dziękuję za odpowiedź

30.11.2022 10:12

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Obecnie nie mamy otwartego projektu, który zacznie się właśnie od stycznia. Pamiętaj proszę, że niekiedy na naszych stałych projektach stanowiska się zwalniają i automatycznie daje to możliwość rozpoczęcia pracy od zaraz. Najlepiej jak w najbliższym czasie napiszesz do naszej rekrutacji, a na pewno coś się dla Ciebie znajdzie. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Kasia

28.11.2022 19:28

Ja pracuje na best secret. Koordynator pomaga we wszystkim, praca jest super. Ogolnie uwazam, ze ta agencja robi fajna robote. Wszystko jasno wytlumaczone, maja dobre, procesy i nic nie ukrywaja jak to bywa u ich konkurencji. Takze ja polecam.
    Mattias

30.11.2022 07:09

Jakie zarobki jedli można podpytać?

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

ebebe

28.11.2022 20:45

Dlaczego dzis jest kolejny dzien wolny od pracy, wcale sie nie dziwie dlaczego tu jest taka rotacja ludzi, za mieszkanie trzeba placic, dzien wolny czyli sie nie zarabia, skoro macie gwarancje 140 godzin w miesiacu, to wyplata przychodzi okolo 1300-1400e netto po odjeciu 230e na mieszkanie zostaje 1100-1200 a jeszcze koszty paliwa i zywnosci, nie sa to informacje wyssane z palca tylko wszyscy ludzie sie na to skarza

28.11.2022 21:12

Dobry wieczor, bardzo proszę Ciebie o napisanie do mnie bezpośrednio. Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected]. Zależy mi na tym, aby każdą sprawę zbadać indywidualnie, dlatego zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Ebebbe

27.11.2022 19:12

Napisałem opinie o tej pracy ale niestety usuwają komentarze bo prawdę napisałem No cóż, w skrócie mieszkania są spoko, zabieraja 230e od osoby, praca lekka są dwie zmiany 6-14, 14-23 w tym jedna godzina przerwy bezpłatna, jeśli chodzi o wynagrodzenie w miesiącu to 1200-1400e po odjęciu mieszkania wiec średnio polecam

28.11.2022 19:19

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. My nie mamy możliwości usuwania komentarzy. Jako firma nigdy nie obiecujemy więcej, bo tak samo jak Wam zależy nam na dobrej atmosferze w pracy oraz ogólnym zadowoleniu z projektu. Dbamy na każdym kroku o to, abyście zostali u nas jak najdłużej i rozmawiamy na temat wynagrodzenia oraz ilości godzin z naszymi klientami. Napisz do mnie proszę bezpośrednio na maila jeśli masz jeszcze inne kwestie do wyjaśnienia. Postaram się pomóc. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Świeżak

24.11.2022 00:54

Czy oferta pracy w Best Secret w Poing jest nadal aktualna?

28.11.2022 18:59

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Sytuacja na projektach bardzo szybko sie zmienia, stąd prosiłbym Ciebie o kontakt w tej sprawie z naszą rekrutacją. Poniżej znajdziesz numer telefonu oraz adres E.Mail: Numer telefonu: +48 91 852 17 41 Mail: [email protected] Jeśli mógłbym jeszcze pomóc w innej kwestii, to zapraszam do bezpośredniego kontaktu ze mną drogą mailową. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Maciejek

23.11.2022 08:45

W müllerze Ulm brak godzin pracy a ciągle przyjmują nowych, to jakaś paranoja...

28.11.2022 18:45

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Po rozmowie z klientem dowiedzieliśmy się, że liczba godzin powinna być w następnych dniach co raz to większa. Jesteśmy świadomi tego problemu i oczywiście cały czas prowadzimy rozmowy na ten temat z Müllerem. Wierzymy, że sytuacja bardzo szybko ulegnie polepszeniu. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Erica

21.11.2022 21:01

Czy pracownicy dostają u Państwa Świadectwa pracy ?.
    Weteran

23.11.2022 10:33

Tak tylko trzeba napisać na payroll i wtedy wystawiają. Pracodawca w Niemczech nie ma obowiązku sam wystawiać świadectwa pracy

28.11.2022 18:39

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Tak, oczywiście, wystawiamy również świadectwa pracy. Proszę w tym celu zwrócić się do nas na skrzynkę payroll. W razie dodatkowych pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Erica

24.11.2022 20:13

Dzień Dobry CHCIAŁABYM ZAPYTAĆ CZY JEST MOŻLIWOŚĆ DOJEŻDZANIA Z MIEJSCA ZAMIESZKANIA DO PRACY BUSEM FIRMOWYM Z INNYMI PRACOWNIKAMI ?.

28.11.2022 18:23

Dzień dobry, zależy o jaki projekt obecnie się starasz ale tak, jest taka możliwość. Najlepiej od razu wyjaśnić tą kwestię z Paniami w rekrutacji. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Już za moment

27.11.2022 10:19

Projekt Lingen - roboty jest masa ale i tak jedna zmiana jest ciągle skracana do 6 godzin a druga robi po 8 do soboty plus niedziela . Jedna zmiana za 6 dni ma 44 h a druga prawie 60 plus niedzielne dodatki. Kwestia tygodnia i zostanie tylko echo po jednej zmianie bo każdy już tylko trzyma długopis by złożyć wypowiedzenie. Ale Polacy, nic się nie stało ????

28.11.2022 18:15

Dzień dobry, bardzo dziękuję za Twój komentarz. Jesteśmy świadomi zaistniałej sytuacji na magazynie. Po rozmowie z klientem również mogę wytłumaczyć czym to jest spowodowane. Mianowicie magazyn EMP w Lingen nie posiada wystarczającej ilości stanowisk pracy żeby pomieścić dwie zmiany na raz. Dlatego zmiana popołudniowa jest zmuszona wcześniej skończyć pracę żeby zmiana nocna mogła ją rozpocząć. System ten jest nowy, EMP obecnie dopasowuje się do niego. Klient jest w trakcie tworzenia nowych stanowisk, więc sytuacja na pewno ulegnie zmianie na lepsze. Chciałbym również nadmienić, iż soboty są pracujące dla każdego. Mam nadzieję, że udało mi sie wyjaśnić sytuację, jednakże jeżeli nadal są jakieś niepewności proszę o kontakt z opiekunem projektu. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Pawel

28.11.2022 18:18

Ja tam jestem zadowolony z Lingen. Nie bylem na lepszym projekcie niz ten.
    Maka

28.11.2022 15:40

A ile wychodzi się na czysto po obliczeniach bo piszą,że 12,20 brutto A jak jest do ręki ?
    aaaaa

25.11.2022 18:16

zaliczki w tej agencji to kpina, ani razu nie przyszlo nic w terminie, znowu zostaje na weekend bez pieniedzy i możliwości dojazdu do pracy a nawet przezycia, nie obchodzi mnie tlumaczenie ze maja wiele zaliczek do wyslania, zatrudnijcie wiecej osob do takich zadan jak podobno zatrudniacie 2k osob

28.11.2022 14:02

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Bardzo mi przykro, że miałeś/łaś takie doświadczenia z naszą firmą. Zawsze staramy sie terminowo realizować zaliczki. Do tej pory nie słyszałem o żadnych problemach z tego tytułu. Napisz do mnie bezpośrednio na maila, a na pewno postaram sie pomóc w tej sprawie oraz wyjaśnić dlaczego zaliczka została wysłana poźniej. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Pawel

28.11.2022 14:06

Ja zawsze dostawalem na czas wszystkie zaliczki. A jak byla juz obsowa to tylko przez swieta albo weekend.
    Anna

15.11.2022 16:42

Serdecznie nie polecam tej agencji pracy. Zero organizacji. Osoby które rekrutują ogarniają temat i robią wszystko tak aby zachęcić do wyjazdu. Pracowałam w My Toys Gernsheim. Po pierwsze mieszanie.. najgorsze w jakim przyszło nam mieszkać w Niemczech. Pokój tak mały że nawet nie było gdzie suszarki na pranie postawić, osoby które mieszkały tam wcześniej stawiały suszarkę na łóżku!! Przed rozpoczęciem pracy zero odzewu od koordynatorów kiedy zaczynamy i o której, sami musieliśmy dopytywać i szukać osoby która jest odpowiedzialana za poinformowanie nas co gdzie i jak. Bardzo mało godzin, ciągle rzucanie po działach. Nas okroili na 200e bo w ABC pracownika jest info ze okres wypowiedzenia mieszkania jest taki sam jak umowy. Gdy pytaliśmy o to koordynatora (usunięte przez administratora) mówił aby się kierować informacjami w ABC, nie udzielil nam zadnej konkretnej odpowiedzi. Koordynator nas zbył, wprowadził w błąd i tyle. Na zeitkoncie mogą być też godziny minusowe! Czyli nawet jeśli zapłacą Ci za te gwarantowane 130 godzin to i tak będziesz musiał to odpracować. Jeśli ktokolwiek zastanawia się nad wyjazdem przez tą agencje to ostrzegam. Pan na gowork robi dobry PR ale rzeczywistość jest zupełnie inna.
    Niki

17.11.2022 07:01

Hej, jestem w szoku o czym tu piszesz. Już przed wyjazdem dostajesz umowę do przeczytania i tam jest jak byk napisane że wypowiedzenie mieszkania to 14 dni. Jeżeli zwolniłaś się z dnia na dzień to sama jesteś sobie winna. Umowa jest po to żeby ją czytać. ABC pracownika jest bardzo dobrze zrobione i są tam bardzo szczegółowo opisane kwestie pracy nie tylko w samej agencji ale i w Niemczech. Gdy na projekcie jest ponad 100 osób to bardzo ułatwia pracę koordynatorów, wyobraź sobie że wszyscy nagle żądają to samo pytanie. Po kilku razach prowadzi to do irytacji. Jeżeli mieszkania nie pasują to polecam znaleźć na własną rękę, czego oczekujesz za 100€ miesięcznie? Apartamentu? Nie bądź śmieszna. Każdy kto jest już kolejny raz w Niemczech wie że ZeitKonto może być minusowe, z resztą wystarczy poczytać ABC pracownika. Chyba logiczne że jeżeli agencja wypłaci Ci 50h więcej żebyś była zadowolona z wypłaty i miała za co przeżyć to jakoś trzeba to odrobić, to nie jest w formie prezentu. Na szczęście w MyToys sytuacja się zmienia i planują już po 5 dni w tygodniu po 9 godzin, a od następnego tygodnia będzie po 11. Pewnie znajdą się i tacy, którzy będą narzekać, że za dużo godzin jest. Ale chyba po to się przyjeżdża do pracy żeby zarobić, a nie siedzieć w domu. Jak ktoś jest roszczeniowy to nic mu nie podpisuje. Warunki mieszkaniowe w MyToys jak na 100€ miesięcznie są naprawdę w porządku. Dużo pokoi jest z aneksem kuchennym i własną łazienką. Z koordynatorami nie ma problemów, zawsze odpowiedzą na zadane kwestiei służą pomocą. Jest jeden warunek, trzeba chcieć pracować.
    Hania

26.11.2022 15:40

Pani Aniu mogę prosić o namiary
    Cichy

30.10.2022 19:20

Szczerze polecam projekt Kaufland Lübbenau jako komisjoner. Razem z dziewczyną pracowaliśmy na nim jakiś czas. Niestety z przyczyn prywatnych musieliśmy wyjechać  za co jest nam bardzo glupio. Może Kaufland da nam jeszcze jedną szansę jak poukladamy sprawy prywatne. Szefostwo projektu Pani Olena i Pan Jacek- wspaniali  ludzie. Ani przez moment nie czuliśmy się źle. Praca jak należy , mieszkanie extra. To już nasz kolejny projekt w HR , ale ten był najlepszy. Do zobaczenia !
    Chris

24.11.2022 08:15

Witam. A jakie są odległości mieszkań do miejsca pracy?
    Hania

26.11.2022 15:36

Kochani dacie namiar
    Karo

24.11.2022 11:59

Czy ktoś pracuje pracowal na magazynie w Peine i mógłby się wypowiedzieć na temat pracy i zakwaterowania? Ile godzin w miesiącu można wypracować?
    malinowo

26.11.2022 01:34

około 130-140h wychodzi zakwaterowanie 235€ i bardzo fajne warunki
    Magazynier

23.11.2022 12:04

Hej, Pracuje ktoś w Peine? Dostałem taką ofertę i się zastanawiam. Jak coś to dopiero od stycznia ale wolę wcześniej sobie coś ogarnąć. Magazyn odzieżowy nic więcej nie wiem. Z góry dziękuję za informację
    Aa

23.11.2022 19:27

Hej, my mamy jechać dopiero także nie wiemy jak tam będzie ;)
    ikaka99

05.11.2022 13:58

Dzień Dobry Chciałabym zapytać jakie macie opinie o pracy na magazynie odzieżowym w Poing oraz Peine ?. Jak wyglądają warunki mieszkalne czy jest Wi-Fi ,jak wyglądają wynagrodzinia i czy jest możliwość pracować bez własnego transportu ?.
    Magda

07.11.2022 09:25

Warunki sa zawsze dobre. Moze nie kawalerki ale standard jest super. Prace rowniez polecam.
    Aa

23.11.2022 19:25

Pracujesz w peine czy poing ?

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.