HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

Hau hau hau

24.01.2023 09:24

Siema czy są aktualnie godziny pracy w Hermes w Haldensleben czy warto wogole tam jechać?

23.01.2023 21:14

odradzam,, nie polecam Peine cały grudzień siedzieliśmy na zakwaterowaniu oddalonym od cywilizacji, sklepu czegokolwiek, siedzieliśmy bo nie było pracy do Polski nie pozwalali bo kary i trzeba siedzieć i czekać bo może jutro może w tym tygodniu będziesz na liście żeby móc pracować, a kiedy już jedziesz to 4 dodziny i do domu i znów wolne. Kontakt z koordynatorem 2 razy w tygodniu po dwie godziny i kiedy pójdziesz to ma spotkanie Porażka nieporozumienie
    Oskar - Breuninger

18.01.2023 17:46

Mój drugi projekt z HR i nadal jestem zadowolony. Wszystkie sprawy przez telefon jak i "przy stole" zawsze załatwione sprawnie bez lania wody. Tym razem Breuninger w Sachsenheim. Na starcie zostaliśmy przyjęci na zakwaterowanie przez koordynatora Pana Pawła, który załatwił z nami wszystkie formalności, odpowiedział na pytania i spełnił nasze (które się dało) prośby w pierwszy dzień. Praca jak każda inna na magazynie... Nic skomplikowanego. Mam nadzieję że współpraca z koordynatorami jak i samą agencją nie ulegnie zmianie do końca współpracy dla dobra wspólnego.

19.01.2023 09:20

Dzień dobry, bardzo Ci dziękuję za pozytywną opinię :) Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Justa

23.01.2023 21:07

Slyszalam, ze Pan Pawel jest naprawde w porzadku. Szacun
    Arbuz

21.01.2023 16:22

Dzień dobry, jakie macie doświadczenia z pracą na magazynie prawdopodobnie Kaufland w miejscowości Lubbenau? Wie ktoś jak wyglądają lokacje agencyjne?

23.01.2023 11:44

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Staramy się aby zakwaterowania spełniały podstawowe standardy. Jeśli są zgłaszane jakiekolwiek braki, to reagujemy natychmiastowo. Posiadamy własne wynajęte mieszkania tudzież bardzo dobre pensjonaty. Zakwaterowania są opcją dla pracownika, z której nie każdy musi korzystać. Można jak najbardziej na własną rękę wynająć sobie mieszkanie. Jesli masz jeszcze dodatkowe kwestie do wyjaśnienia zapraszam do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Melon

23.01.2023 18:38

Hej, a dałbyś namiary jakie inne agencje proponują zakwaterowanie za darmo?
    Janek

19.01.2023 14:10

Wybiera sie ktos do Zarrentin?
    Nowy xd

20.01.2023 10:05

Od kiedy masz zacząć na tym projekcie?
    Pracownik Jysk

21.01.2023 16:14

Hej, ja pracuje od kilku miesiecy w Zarrentin ( Jysk) Bardzo fajna praca i ekipa oraz inne sprawy. Mieszkania tez bardzo spoko. Jest ok
    Kopytka

17.01.2023 08:45

Jedzie ktos do Poing? Ja jestem z Jeleniej Gory:)
    Kondzik

20.01.2023 06:11

Ja z dziewczyna również na projekt 27 do poing
    Paweł

20.01.2023 14:53

To dalej przyjmują do pracy ?
    Kasiula

18.01.2023 12:11

Wybiera sie ktos do Poing w najblizszym czasie? Ja zjechalam a bylam w Arvato. Podobalo mi sie musze przyznac.
    Kasiula

19.01.2023 09:21

Mi się podobało w Arvato ale teraz będę jechać do Poing na projekt.
    Kinga

19.01.2023 18:25

Ja ze znajomymi się wybieram i jestem ciekawa jak to będzie... ;)
    Karolina

16.01.2023 09:02

Helo, ja tam bylam i bede zadowolona z tej agencji. Moja kuzynka jedzie teraz na drugi projekt juz. :)

19.01.2023 09:34

A na jakim projekcie juz bylas?:) Bo ja tylko raz wyjechalam do Gochsheim ale to juz dawno temu. Pamietam, ze dawali rade. Fajny koordynator byl.
    Tomasso

19.01.2023 17:42

Ja tez byłem zadowolony, mogę polecić projekt w Haldensleben. Nikt mnie tam nigdy nie (usunięte przez administratora) a i robota była lekka i w cieple
    Helga

19.01.2023 01:36

Po 7 ponad tygodniach - domagałam sie infoemacji w kwestii rozliczenia zwolnienia pracodawca informuje mnie , że Kasa Chorych podważa moją chorobę.... Nie było kwestii podważania , dopiero jak się upomniałam o pieniądze. (naprawde bylam chora ,zapraszam lekarzy ) Pokażcie dokumenty.

19.01.2023 09:18

Dzień dobry, dziękuję za Twój wpis. Kontaktowałaś się już ze mną osobiście w celu wyjaśnienia sprawy? Zapraszam do napisania maila, a na pewno postaram sie pomóc. Może zaszło tu jakieś nieporozumienie. Czekam na Twoją wiadomość. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Nowy xd

18.01.2023 12:36

Witam . Czy agencja ma jakieś aktualne oferty na których jest miejsce dla pary. Albo czy ktoś z was kto jest teraz na jakimś projekcie wie że potrzebują ludzi ?
    Karol

26.12.2022 19:25

Hejka, ja byłem w Berbersdorf oraz w Gochsheim. Zawsze lubiłem projekty Edeki i jak coś to polecam tylko przez tą agencję wyjechać. Pozdrówka!

18.01.2023 12:09

A tam jest komisjonerka?

18.01.2023 12:30

Lergut to nic innego jak stanowisko przy załadunku rozładunku tiorw ze skrzynek i wysyłanie ich na takich widnach. Ogólnie jest kilka stanowisk lergut awcuk itp Jest to praca w Ulm na magazynie Norda . Lepiej komisjonowac można więcej zarobić gdy wyrobisz normę.
    Kamil98

02.01.2023 18:41

Ma ktoś jakieś opinie o pracy przez tą agencję na projekcie w ohrdruf na hermesie? Lub wybiera się tam w najbliższym czasie
    Ania

06.01.2023 13:00

Mozna więcej informacji odnośnie tej pracy na Ohrdruf ? Jacy koordynatorzy jakie zakwaterowanie było itp czy nie było problemow żadnych ? Bo pisałam z kilkoma osobami ale żadna akurat tam nie pracowała a mój partner niedługo tam jedzie i z chęcią dowiem się czegos więcej :)
    Baska

18.01.2023 12:16

Koordynatorzy sa spoko i mieszkanka rowniez.
    Majka

12.01.2023 19:29

Ja bylam w Breuninger i Hermesie i nigdy problemow nie mialam. Dobrego wieczorku dla Was.
    ona

18.01.2023 12:14

U mnie to samo, zawsze pozytywy.

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Jg

17.01.2023 19:22

Witam, proszę o pilny kontakt, sytuacja bardzo podbramkowa! Kontakt z koordynatorka projektu utrudniony przez sama panią koordynator, ponieważ nie odbiera telefonu albo odrzuca połączenia jakie do niej wykonuje, a mianowicie, z ostatniej wypłaty została nałożona na mnie kara w wysokości 550 e, chęć wyjaśnienia sprawy z panią koordynator skończyła się na tym, ze zostałam przez szanowną Panią, tylko i wyłącznie okrzyczana, policzenie zostało zerwane, proszę o numer do osoby, która będzie miała chęć mnie wysłuchać, ponieważ wina kary leży po stronie agencji i braku komunikacji między ludźmi!

18.01.2023 11:59

Dzień dobry, dziękuję za Twój wpis. Zgłoś się do mnie proszę bezpośrednio na maila lub do swojego managera operacyjnego. Nie nakładamy żadnych kar bezpodstawnie, także może zaszło tu jakieś nieporozumienie. Czekam na Twoją wiadomość. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

18.01.2023 12:06

Dzień dobry, dziękuję za Twoją opinię. Jeśli już napisałeś/łaś maila, to poczekaj proszę na odpowiedź. Niekiedy proces ten trwa nieco dłużej, gdyż dane zagadnienie musi być wyjaśnione z wieloma odpowiedzialnymi osobami, stąd bardzo Ciebie proszę o cierpliwość. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

17.01.2023 11:59

Agencja jak na agencje całkiem w porządku, co trzeba było, to się załatwiło. Nie było nigdy problemu z pomocą ze strony koordynatorów, jacy by nie byli to zawsze pomagali, praca była w porządku, nie ciężka i całkiem w porządku płatna. Wiadomo, że praca pod agencją zawsze wiąże się z większą ilością pracy, i mniejszą wypłatą niż bezpośrednio u Niemca, ale dramatu nie ma. Problem pojawia się dopiero jak chodzi o zakwaterowanie, jest to chyba największy minus tej agencji. Nie chodzi wcale o warunki mieszkalne, bo wiadomo, że raz będą lepsze, raz gorsze, ale kwestie potrąceń mieszkaniowych to tragedia. W przypadku jakiejś szkody, nieporządku, nawet zjawisk niezależnych od nas takich jak pleśń czy problem z ogrzewaniem, właściciele mieszkania automatycznie wyolbrzymiają problemy i wystawiają faktury na holendarne kwoty, które potem bez żadnej uprzedniej konsultacji z pracownikami, bez żadnych form wyjaśniania nawet zdarzeń czy cokolwiek są potrącane od wypłat zgodnie z upodobaniem agencji. Jak możecie się domyślać, jakiekolwiek odwołania nic nie dają, niezależnie czy potrącili 50, czy 100, czy 300 euro. Agencja się opiera na tym że taka faktura została wystawiona i koniec tematu. Szkoda tylko, że jak jakaś szkoda nawet powstała przez kogoś, to nikt wcześniej nie podejmuje żadnej próby rozwiązania sprawy po koszcie pracownika np własnej naprawy, bo po co ma ktoś naprawić za 50 euro, jak można mu potrącić 300 :) Tym miłym akcentem pozostawiam tą opinię i pozdrawiam.

17.01.2023 12:31

Dzień dobry, dziękuję za Twoją opinię. Bardzo mi przykro, że taka sytuacja miała miejsce. Najlepiej jak odezwiesz sie do mnie bezpośrednio na maila w celu wyjaśnienia. Może zaszło tu jakieś nieporozumienie, które można od razu rozwiązać. Czekam na Twoją wiadomość. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Hau hau hau

16.01.2023 14:03

Czy jest ktoś na projekcie Hermes i może powiedzieć jak wygląda praca? warunki mieszkaniowe? Czy język jest potrzebny czy szkoła w Języku Polskim? Jak wyglądają zarobki?
    Rafal

17.01.2023 11:40

Hej, hej, nie, jezyk nie jest potrzebny, chyba ze chcesz byc docelowo koordynatorem. Praca jest lekka, czasem jestes przypisywany do ciezszych zadan ale wszystko jest do wyrobienia no i ludzie sa naprawde w porzadku.
    Bośka

17.01.2023 12:27

Tak,ludzie są naprawdę ok. Tylko denerwujące jest to ,że nie zawsze rb 5 dni w tygodniu
    Kasik

16.01.2023 11:15

Opisze Wam wspolprace z HR. Od rekrutacji po zakonczenie projektu bylam zawsze w dobrych rekach. Czasem praca byla trudna ale opieka samej agencji wspaniala. Koordynator Pani Ania byla przecudowna osoba. Oby wiecej takich pracownikow. Ja bym na dzien dzisiejszy innej agnecji juz nie wybrala. Czytalam ponizej, ze niby maja wyplaty za pozno ale to jest totalna bzdura. Nie umiecie moi drodzy czytac swoich umow. Firma ma czas zazwyczaj do 20 kazdego miesiaca, takze o czym tu w ogole mowa? Ja bede sie wybierac znowu za pare miesiecy na jeden z projektow, tym razem z chlopakiem. Polecam z calego serducha.

16.01.2023 13:02

Ja tez zawsze wszystko u nich mialem zalatwione od reki. Super agencja.
    Karol

17.01.2023 11:42

Tak, sama prawda

16.01.2023 19:41

Pracując w firmie Breuninger w Sahsencheim mogę zawsze liczyć na pomoc koordynatora projektu Pana Pawła Reszczyńskiego. Podchodzi do swojej pracy na poważnie oraz rzetelnie wykonuje co do niego należy dzięki temu reprezentuje firmę z jak najlepszej strony. Inni mogą brać z niego przykład .

17.01.2023 11:30

Jas

17.01.2023 11:38

ja mam dwoch kolegow tam na miejscu i bede do nich jechal :)
    Olek

16.01.2023 17:04

Nigdy więcej współpracy z tą firmą ostatnia wypłata to jest kpina dostałem 300 euro. Zaczęli potrącać za ludzi, z którymi mieszkałem bo nie dbali za mieszkanie, a gdzie w tym moja wina?

17.01.2023 11:35

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. A czy wyjaśniałeś wyżej opisaną sprawę ze swoim managerem operacyjnym? Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, to zapraszam do kontaktu z nim lub osobiście ze mną. Na pewno pomożemy oraz rozwikłamy wszelkie niejasności. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]ń
    Nicol

16.01.2023 23:24

Ciekawe i zastanawiające, że tak dużo zadowolonych z tej agencji bo pracowałam w 2022 i raczej każdy narzekał mieszkanie 26 km od magazynu z ludźmi różnych narodowości nawet nie z tej samej agencji u nas było 20 osób tzw hotel pracowniczy, 2 piętra na każdym jedna łazienka, jedna kuchnia i lodówka na piętro. Jak miałeś szczęście i przyjechałeś wcześniej z pracy to wyścig do prysznica żeby mieć ciepłą wodę bo jak wrócisz późnij to tylko zimna bo bojler za mały na tyle osób i tak codziennie ...

17.01.2023 11:26

Dzień dobry, dziękuję za Twoją opinię. Na wielu projektach posiadamy własne mieszkania oraz dobrze wyposażone pensjonaty, staramy się odchodzić od hoteli pracowniczych. Wiemy jak ważny jest komfort wypoczynku po pracy oraz staramy się Wam zapewniać możliwe jak najlepsze warunki. Jeśli chciałabyś coś jeszcze dodać do wyżej wymienionych spraw zapraszam do bezpośredniego kontaktu ze mną. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

16.01.2023 23:26

Agencja HR XPERIENCE ma pozornie fajne ogłoszenia i miłą gadkę przy rekrutacji. W dniu wyjazdu nie mogłem dodzwonić się do osoby kontaktowej tzw. koordynatora, kiedy w końcu się udało nie był w stanie podać mi adresu zakwaterowania na który miałem dojechać bo cytuję "czeka na informacje o adresie od innego koordynatora..." Obowiązkowo "dostajesz" koszulkę i polar z logo agencji potrącane 30 euro z pierwszej pensji i od razu mówią, że nie musisz w tym chodzić ...

17.01.2023 11:20

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Szkoda, że nie odezwałeś się do mnie osobiście, a na pewno postarałbym się Tobie pomóc. Koordynatorzy robią wszystko aby wspierać naszych pracowników. . Może się zdarzyć, że są w danym momencie w pracy na magazynie i po prostu nie mogą rozmawiać. Przykro mi, ze taka sytuacja miała miejsce. Jeśli chciałbyś coś jeszcze dodać do wyżej opisanej sprawy zapraszam do bezpośredniego kontaktu ze mną. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Heszek

14.01.2023 20:05

To są jakieś żarty, firma nie gwarantuje pracy, nagle zapewnia ze zapłaci za 35h tygodniowo, teraz gdy przychodzi do wypłaty za grudzień, napisali wiadomość na grupie ze jednak nie są w stanie zapłacić, czy to są jakieś żarty, bo ja nie mogę tego zrozumieć, jeśli pieniądza które mi się należą nie znajda się na koncie w poniedziałek, to spotkamy się w sądzie, co wy myślicie ze możecie tak o sobie ludzi wykorzystywać, co mi z waszego „przykro nam”, mi tez jest bardzo przykro ze oszukujecie ludzi na każdym kroku, mam nadzieje ze jednak Przemyślicie to i wypłacicie ludziom pieniądze, bo wszyscy są tak zdeterminowani ze nikt na adwokata nie będzie oszczędzał

16.01.2023 08:47

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Uwierz mi, że nie w naszym interesie jest oszukiwanie pracowników. Bardzo nam na Was zależy, a kłopoty bardzo często leżą po stronie klienta. My pośrednicząc robimy wszystko aby Wam zapewnić dobre warunki pracy. Proszę napisz do mnie na maila, a na pewno wyjaśnimy wszystkie niezgodności. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    heheszki

16.01.2023 12:59

Ale co mi Pan chce wyjaśniac, zatrudniony jestem z wami, nie interesuje mnie to ze wy macie problem z klientem, macie obowiazek ludziom zaplacic, DEKLAROWALISCIE SIE, pieniadze mają byc, co wy myslicie ze na darmo siedzialem prawie caly miesiac, zeby teraz okazalo sie ze wam PRZYKRO i nie wyplacicie, mam wszystkie rozmowy z grupy zapisane, screeny gdzie "deklarujecie sie zaplacic" to są nie podważalne dowody. Nie pozdrawiam i zycze zeby takie agencje jak wy to powinni blokowac
    Kamil

12.01.2023 13:53

Halo halo ziomki, ja jestem na komisie na jednym z projektow tej firmy. Mamy spoko grupe tutaj. Pracujemy bardzo duzo, takze nie dla kazdego taka przygoda. Ale jak chcesz zarobic to polecam.
    Marysia

16.01.2023 10:14

Moj maz byl w Neumünster i bardzo sobie chwalil HR. Duzo zarobil z reszta:)

16.01.2023 10:34

Dzień dobry, dziękuję za Twój pozytywny komentarz. Tak, to prawda, Neumünster ma bardzo dobrą renomę :) Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Kamil

15.01.2023 08:00

Dlaczego jest niedziela 15.01.2023 a ja jeszcze nie mam pieniędzy na swoim koncie?

16.01.2023 09:58

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Dziś na pewno pojawią się w systemie. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    To Ja

16.01.2023 10:16

Ok wydawało mi się że do 15 pisze,ale jeśli macie czas do 20 to ok

13.01.2023 10:31

Hej, ja jestem od dwoch tygodni na polnocy Niemiec. Poki co bez zarzutu :)
    Marysia

16.01.2023 10:10

Oo ja tez jestem. A gdzie Ty? Moze jestesmy z tego samego projektu:)
    Udt

16.01.2023 00:04

nie polecam agencji zwalniają ludzi bez podstawy zero poszanowania człowieka!!

16.01.2023 09:34

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Bardzo mi przykro, że miałeś/łaś zle doświadczenia z naszą firmą. Nam zależy na każdym dobrym pracowniku i z pewnością nie wręczamy wypowiedzenia bez powodu. Może zaszło tu jakieś nieporozumienie? Już teraz bardzo dziękuję za Twoje uwagi. Jeśli chcesz dodać coś jeszcze do wspomnianej sprawy, zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

Marys

16.01.2023 09:06

Czesc, mam nadzieje, ze jakas kobietka wybiera sie rowniez do Hermesa:) Moze bedziemy razem w pokoju i bedzie razniej. Dajcie znac :)

14.01.2023 12:19

Kaufland Lubbenau

15.01.2023 15:28

Jest 15.01.2023 - według umowy powinna być wypłata do tego dnia na dzień dzisiejszy nawet nie mamy pasków płacowych, co za tym idzie agencja narusza termin wypłaty wynagrodzenia który jest zawarty na umówie. Dodam że to nie jest pierwsza taka sytuacja.

16.01.2023 08:56

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. W umowie, którą sam/sama podpisałeś/łaś jest napisane, że pracodawca wypłaca pieniądze do 15go dnia roboczego banku. W tym miesiącu może nastąpić to do dnia 20.01. Nie rozumiem skąd przekonanie, że naruszamy termin. Bardzo Ciebie proszę o kontakt mailowy, a wyjaśnię Tobie szczegółowo ten zapis. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

15.01.2023 13:17

Kluseczka

15.01.2023 20:06

Paski i wypłaty zostaną puszczone 16go, przyjemniej na moim projekcie. Może nie poinformowali was

14.01.2023 18:59

Kuba

15.01.2023 14:33

Cześć podaj meila dam ci namiary na bardzo dobrą agencje
    Niezadowolona

15.01.2023 09:06

Kochani pracowałam dla agencji HR XP całe dwa miesiące wraz z chłopakiem, wcześniej wyjeżdżałam do Niemiec i do Holandii i szczerze powiem że jest to najgorsza agencja z którą przyszło nam pracować. Pokoje za które pobierali mam naprawdę dużo pieniędzy były tak małe że znajdowało się w nim tylko łóżko i szafka w której mój chłopak miał problem sam się wypakować, większość rzeczy leżała albo w samochodzie, albo pod łóżkiem w torbach. Praca nie była zbyt ciekawa w dodatku bardzo ciężka (napewno nie za takie pieniądze) koordynatorzy to łapani są chyba z ulicy bo żaden z nich nie jest kompetentny do roli menadżera. Razem z chłopakiem mieliśmy ten sam grafik zatem do pracy jeździliśmy razem natomiast na pasku płacowym dwie różne wypłaty. Mogłabym pisać to w nieskończoność bo przez te dwa miesiące „krzywych” akcji było więcej niż we wszystkich poprzednich agencjach razem wziętych. Nie polecam kochani i uważajcie na siebie, a jeśli ty planujesz jechać z tą agencją dobrze radzę, znajdź coś innego bo i tak w Polsce zarobisz więcej.

14.01.2023 12:26

Hubert

15.01.2023 08:12

Miałem podobne przygody z tą agencją w okresie trzy miesięcznej współpracy (dłużej nie wytrzymałem) miałem wraz z dziewczyną trzy przeprowadzki, a każda do coraz większej ruiny
    Nicka

28.12.2022 19:29

Hej wszystkim 17.01 wybieramy się z chłopakiem na magazyn odzieżowy w Peine Jest ktoś tu może co też się wybiera ?
    Anna

14.01.2023 19:02

Hej, jedziesz jutro tak?
    Anna

14.01.2023 19:03

Hej, szukasz może kogoś do wspólnego wyjazdu, chyba ze już pojechałaś:)

13.01.2023 20:58

Witam wszystkich. Niestety mam negatywne zdanie co do postępowania firmy. Obiecują pracę podpisujesz umowę i okazuje się że jednak wyjazdu nie będzie. Porażka
    Ola

13.01.2023 19:39

Hej, planuje po niedzieli aplikować na któryś z projektów, czy jest jakaś chętna dziewczyna z podkarpackiego na wyjazd do pracy, zawsze to raźniej:)

13.01.2023 00:16

Czy są dodatki do soboty w firmie Hermes Haldensleben? Słyszałam różne opinię,podobno sobota jest płacone jak za zwykły dzień pracy?

13.01.2023 10:36

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Jeśli przepracujesz więcej niż 35 godzin tygodniowo, to są wypłacane dodatki 25 % za sobotę. Jeśli chciałbyś, abym wyjśnił ten temat dokładniej odezwij się proszę do mnie bezpośrednio na maila. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

13.01.2023 13:03

Jednym słowem firma nie źle sobie to wykombinowała Każe nam siedzieć w tygodniu w domu a w zamian za to mamy chodzić w weekend i może zaoszczędzić na dodatkach. To już wolę chodzić od poniedziałku do piątku i mieć weekend wolny niż pracować w weekend za te same pieniądze
    EWA

07.01.2023 12:46

Niebawem będę jechała na projekt. Jest to mój pierwszy wyjazd Czy możecie mi jako nowej poradzić co zabrać ze sobą do Niemiec? Chodzi mi o to ile pieniążków na początek potrzeba na przeżycie do pierwszej wypłaty, co jeszcze ze sobą zabrać oprócz ciuchów i dokumentów? Z góry dzięki za podpowiedzi, bo nie ukrywam że już się stresuje

09.01.2023 08:54

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Proszę pamiętać, że ewentualne braki są uzupełniane w przeciągu kilku dni. Ważne jest natychmiastowe ich zgłoszenie swojemu przełożonemu. Jeśli masz jeszcze jakieś uwagi związane z opisaną sytuacją lub chcesz poruszyć inne sprawy to zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Bośka

13.01.2023 06:30

Nie do końca to prawda. Byłam na projekcie, zgłaszaliśmy że nie ma czym posprzątać i do końca projektu nie otrzymaliśmy tego co potrzebowaliśmy . Nie mówię, że zawsze tak jest,ale w moim przypadku tak było dlatego napisałam, że zależy gdzie się trafi. Koleżanki mi pisała,że jak były na wcześniejszym projekcie to mieli wszystko załatwiane aż się zdziwili ,że tym razem tak nie było.
    Justyna

08.01.2023 11:49

Cześć, czy jest ktoś, kto wybiera się w pojedynkę na magazyny w Ludwigsfelde? ... albo jest już na miejscu? ;)
    Justyna

10.01.2023 14:12

Czy jesteś zadowolony? Jak warunki mieszkaniowe? I ile realnie można zarobić w ciągu miesiąca po odliczeniu kwoty za mieszkanie?
    Mikołaj

13.01.2023 00:17

Też jestem ciekawy ile realnie mozna zarobić?
    Jarek Wawa

11.01.2023 14:24

Czesc wszystkim, ja jade niedlugo do Haldensleben. Duzo o tej agencji slyszalem ale raczej w samych superlatywach. Ciekaw jestem jak bedzie u mnie. Fajnie troche dorobic i poznac nowych ludzi. :)
    Jarek Wawa

12.01.2023 19:31

Mysle ze okolo 1400€ na reke.

12.01.2023 15:38

Tu jest naprawde okej. Nie idzcie do zadnej innej agencji. Ta jest chociaz wyplacalna i ma super projekty.

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.