HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

Ola

17.02.2023 11:06

Projekt lehrte coś można więcej wiedzieć jak to wyglada z waszej opini. A może ktoś się wybiera do 6 4 2023
    Praca

14.02.2023 15:59

Witam mam pytanko czy jest możliwość z tego biura przejścia na inny projekt niz sie jest?
    Maryska

14.02.2023 08:33

Dziendoberek, ta agencja jest mozliwie jedna z najlepszych, bo juz jest dlugo na rynku i nie slyszalam, zeby oszukiwali. Bylam na 3 projektach do tej pory i zawsze super ludzi mi sie trafiali i nie bylo z niczym problemu. Urlop jak jest zaplanowany wczesnie rowniez jest normalnie do zrealizowania. Ja polecam z calego serducha. Ostatnio bylam na projekcie w Osnabrück :)
    Paulinaa

13.02.2023 18:08

Hej, czy jest ktoś aktualnie na projekcie w Lehrte? Jak wyglada praca? Ile można wyrobić godzin w miesiącu i jak wyglada kwestia kwater?
    Dominika

13.02.2023 17:19

Witam czy w tej agencji dają Polską umowę ?? Czy Niemiecką?
    Józek

12.02.2023 14:07

A ja nie mam obrego zdania, choć tam nie pracowałem ale wysyłałem zgłoszenie chęci pracy około 2 lata temu co prawda ale nie zapomnę, kontakt był wszystko fajnie ale po rozmowie najwyraźniej rekruterka wyczuła, że w związku z moimi zapytaniami jej zadanymi jestem zbyt kumaty o co chodzi więc wszystko ok, do tygodnia się do Pana odezwę że szczegółami wyjazdu etc. Tydzień minął cisza , sam się skontaktowałem przez e-mail z którego do mnie agencja pisała i cisza, telefonowałem nie odbierali mojego konkretnie numeru ale mój 2 numer telefonu odebrali, w końcu była odpowiedź , przykro nam nie mamy dla Pana aktualnie do zaoferowania pracy ,a dodam, że jestem osobą młodą z dobrym CV , tylko straciłem czas na czekanie .

13.02.2023 14:32

Dzień dobry, dziękują za Twój komentarz. Myślę, że chodziło tu o odwołanie projektu przez naszego klienta, stąd również brak pracy w tej miejscowości. Myślę, że zaszło tu jakieś nieporozumienie, które jak najszybciej chciałbym z Tobą wyjaśnić. Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected]. Zależy mi na tym, aby każdą sprawę zbadać indywidualnie, dlatego zapraszam do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Poingu unikam

11.02.2023 09:26

Niestety pokoje są nieodpowiednio sprzątane i często nie spełniają wymogów higieny. Ponadto, w pokojach brakuje niektórych potrzebnych akcesoriów i narzędzi, co może utrudniać codzienne funkcjonowanie. W miejscu zakwaterowania panuje hałas i brak prywatności, co może mieć negatywny wpływ na jakość odpoczynku. Zasięg Internetu jest również ograniczony. W ogólnym rozrachunku, oferta pracy wydaje się być niezbyt atrakcyjna ze względu na nieodpowiednie warunki zakwaterowania i brak wygody w miejscu pobytu. Mimo że w samej pracy nie występują poważne problemy, warunki zakwaterowania mogą mieć negatywny wpływ na komfort i jakość życia.

13.02.2023 13:55

Dzień dobry, dziękuję za Twój cenny komentarz. Bardzo mi przykro, ze miałes/łaś takie doświadczenia z naszym projektem. Zawsze staramy się aby zakwaterowania były czyste oraz posiadały wszystkie do życia potrzebne rzeczy. Ewentualne braki można zgłosić swojemu koordynatorowi, który na pewno postara się wszystko uzupełnić. Już teraz bardzo dziękuję za Twoje uwagi. Jeśli chcesz dodać coś jeszcze do wspomnianej sprawy, zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Zgredek

12.02.2023 02:10

@HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o., czy podczas zakończenia umowy dni urlopowe uzbierane na zeitkoncie są wypłacane do wypłaty ?

13.02.2023 13:19

Tak, dostajesz cały hajs z zeitkonta i jak zostały dni urlopowe z ostatnią wypłatą. Przeważnie 2k i ponad netto masz z tego.

13.02.2023 13:32

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Wszystkie zgromadzone godziny na Zeitkoncie są wypłacane wraz z zakończeniem stosunku pracy. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Koordynatorka

12.02.2023 19:40

Dzien dobry Jestem zainteresowana współpraca na stanowisku Koordynatorki Nie chce jednak pracować fizycznie na magazynie Czy są (jeśli tak to jakie) projekty gdzie koordynator projektu nie pracuje na magazynie?

13.02.2023 09:51

Dzień dobry, dziękuję za Twoje zapytanie. Koordynator prowadzący projekt wykonuje obowiązki niezwiązane z pracą fizyczną, niemniej jednak tutaj wymagana jest znajomość języka niemieckiego. Więcej informacji na temat tego stanowiska znajdziesz w naszej rekrutacji: Numer telefonu: +48 91 852 17 41, Mail: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    HAnia

10.02.2023 16:15

Witam ,czy jest jakaś zdecydowana kobitka z dolnego śląska, która chciałaby w najbliższym czasie wybrać się wspólnie do pracy przez tą agencję?.Najchętniej z samochodem.Mam 39 lat,Twój wiek bez znaczenia,jeśli mój dla Ciebie także :).Pozdrawiam. [email protected]
    Para

06.02.2023 10:53

Ja HR polecam każdemu kto szuka pracy. Razem z partnerka w tamtym roku byliśmy na projekcie w Hannoverze, praca ok, koordynator jak najbardziej na plus, mieszkanie bez zastrzeżeń. W tym roku również wybieramy się na kolejny projekt.
    Asik

10.02.2023 08:56

Hello, tak ja bylam z chlopakiem ale na Lidlu i to jest super projekt dla par.
    Zadowolona Pracownica

09.02.2023 10:17

Wszystkim tym, którzy zastanawiają się i mają obawy co do wyjazdu z firmą HR chciałabym tylko napisać, że powinniście jechać. Nie ma sie nad czym zastanawiać. Firma sprawdzona, działa już długo na rynku. Praca jest i wypłata też się zgadza. Jedzcie! Pracujcie! Zarabiajcie! Ja osobiście jestem zadowolona. W PL na kasie bym siedziała i ciułała każdy grosz a tak to nawet mogę sobie czasem na coś fajnego pozwolić. Pozdrawiam

09.02.2023 13:24

Dzien dobry, bardzo Ci dziękuję za pozytywny komentarz. :) Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Anita

09.02.2023 21:32

Gdzie i przy czym pracujesz?Zastanawiam się nad wyjazdem sama i mam pewne obawy
    Xyz

09.02.2023 20:39

Jedzie ktoś z was do Hermesa na dzień 20.02 ?

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Johny

07.02.2023 15:18

Hej, pracowalem z firma HR Xperience na kilku projektach m.in Hermes, Kaufland, Müller- zawsze bylem bardzo zadowolony. Nigdy sie nie zawiodlem- praca na miejscu i warunki byly zawsze takie jak mowiono przed wyjazdem.
    Jas

09.02.2023 14:32

Tak, hr to solidna agencja z bardzo fajnymi projektami.

04.02.2023 15:13

Czy ktoś wie do DAK trzeba wysłać wypowiedzenie ubezpieczenia po zakończeniu pracy? Żeby nie naliczali składek?
    DW

08.02.2023 17:15

Generalnie zrezygnować trzeba, ale w tym przypadku robi to HR, wiec tym się nie przejmuj

09.02.2023 14:18

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Zgłoszenie o zakończeniu stosunku pracy wysyłamy natychmiastowo do kasy chorych DAK, dlatego nie ma powodu do obaw, że nadal będą naliczane składki. Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Stary Misiek

08.02.2023 18:59

Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda kwestia wyrobienia normy w tej firmie.Praca magazyn Dużo tu w sumie chwalebnych komentarzy ale pracując wcześniej w Niemczech wiem że z normami bywa różnie a jak to wygląda w HR XPERIENCE?

09.02.2023 14:14

Dzień dobry, dziękuje za Twoje pytanie. Norma na magazynach jest wyznaczana przez naszych klientów, która obowiązuje cały dział oraz dotyczy polskich jak i niemieckich pracowników. Przy normalnym trybie pracy jest ona jak najbardziej do wyrobienia. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Kamila

08.02.2023 20:57

Witam czy ktoś może coś więcej powiedzieć na temat projektu komisjonowanie artykułów kosmetycznych w Ulm?
    Tomek

08.02.2023 13:58

Cześć Czy jest ktoś na projekcie w Poing i powie jak zakwaterowanie i średnie miesięczne wynagrodzenie na ile można liczyć po odjęciu kosztu mieszkania? Z góry dzięki
    Szukaczka pracy

03.02.2023 21:52

Witam czy pracuje ktoś może jako pracownik magazynu z artykułami odzieżowymi w miejscowości Poing (Bawiaria- okolice Monachium)? Czy może ktoś dać jakąś opinie, opisać pracę i zakwaterowanie?
    mateusz

06.02.2023 16:37

czy pracowałas w miejscowosci POING na magazynie z ta odzierza jak tam jest mam propozycje wyjazdu jak z kasa czy jest na czas i jak mieszkania bede wdzieczny za odp
    Mateusz

06.02.2023 21:02

Jak z wypłatami w tej firmie z odzieżą w Poing są na czas jak ludzie i koordynatorzy czy można wyrobić więcej godz prusz gwarantu
    Ania

04.02.2023 14:03

Hej może ktoś coś powiedzieć o pracy takiej jak: Pracownik sprzątający pomieszczenia biurowe w Lübbenau ? Chciałabym się tam wybrać ale nie wiem czy dam radę i wgl? Czy w miarę spoko praca
    larissa

05.02.2023 23:00

tez chciałyśmy tam jechać to przez telefon nam powiedzieli, że na ten projekt są potrzebne uprawnienia na wózki widłowe

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

Aneta

03.02.2023 23:26

Hej Wszystkim szukam pracy końcem lutego dla Siebie i chłopaka w miarę z dobrą stawką i żeby praca była spoko dajcie znać jeśli to nie problem ?
    Aros

02.02.2023 15:55

Czesc Wam, a jak tam jest ogolnie teraz w Erstings? HRka ma fajne takie projekty i zastanawiam sie czy jechac teraz czy moze troche odczekac. Jak tam koordynatorzy?
    Arekk

03.02.2023 13:38

Alez oczywiscie, ze jechac. Jest super grupa ludzi. Pracujemy i spotykamy sie czasem na piwo :) Mysle, ze agencja na pewno jest na plus. Jest bardzo za pracownikiem, a to sie liczy w tych czasach bardziej, niz zarobione pieniadze.

03.02.2023 16:26

Jestem kilka dni w coesfeld, jest okej, koordynatorzy super, praca lekka, trochę monotonna, mieszkania też ok, luksusów nie ma ale podstawowe rzeczy są.
    Darek

03.02.2023 13:40

Dzien dobry, dostalem dokumenty i wygladaja dosc dobrze. Mysle, ze bede sie staral o jak najszybszy wyjazd do Ludwigsfelde. Mam, nadzieje, ze Wam sie tam podoba. Slyszalem o HR same dobre opinie. Tzn od ludzi, ktorzy dobrze pracowali. Zdarzalo sie kilka dziwnych komentarzy ale nie trzymaly sie one k.py :) POZDRAWIAM Z DOLNEGO SLASKA :)
    Kamila

26.01.2023 09:23

Czy ktoś jedzie do pracy w 39340 Haldensleben mam ofertę od 14 lutego .Może ktoś tam był lub jest i może coś powiedzieć o pracy .
    10js

03.02.2023 13:22

Tak wołają ale masz na to 4 tygodnie lub możesz na miejscu w rathaus poprosić
    Hau hau hau

03.02.2023 13:34

Podobno wymagają, ale ja już wcześniej przez nich pracowalem i miałem wcześniej więc nie dawałem, ale lepiej sobie weź.
    Zastanawiam się

30.01.2023 04:57

Witam. Może jakaś opinia na temat pracy w Ludwigsfelde na magazynie nonfood ? Zastanawiam się nad wyjazdem. Jak z dojazdami i mieszkaniem? I czy jest pełna godzinówka czy więcej wolnego niż pracy?
    Anonim2930

01.02.2023 16:22

Byłam rok temu tam w tym okresie, 3 dni pracy po6h bylo dobre, umowa na 130h tam obowiązuje, pracy malo
    Mala

05.01.2023 12:15

Hej. Czy ktoś jedzie do Coesfeld ? Wybieram się w następnym tygodniu i jestem ciekawa czy ktoś tam już pracował czy może tez jedzie.

19.01.2023 17:29

A kiedy jedziecie?
    kandydator

01.02.2023 15:38

i jak tam ta praca? polecasz?

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

Kamil

31.01.2023 12:25

Cześć mogę prosić o opinie o projekcie w Coesfeld? Jak praca,jakie warunki mieszkaniowe? Ile mniej więcej można zarobić przez miesiąc? Z góry dzięki za odpowiedzi
    Jacek

01.02.2023 11:46

Hej, projekt jest spoko, praca bardzo fajna i mieszkania tez pozytywnie.
    kandydator

01.02.2023 15:31

Siemka, możesz powiedzieć jak kontakt z koordynatorami? Po ile osób się mieszka w tych mieszkaniach? No i czy załatwiają meldunek?
    Jula

30.01.2023 16:01

Dzien doberek, ja juz spakowana i jutro jade na projekt z HR. Zastanawiam sie jak bedzie. O pracy slyszalam raczej same dobre rzeczy. Mam nadzieje, ze ludziska sie fajne trafia :-)
    10js

01.02.2023 15:04

A na jaki projekt jedziesz,

01.02.2023 12:59

01.02.2023 13:40

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Zazwyczaj proponujemy naszym pracownikom pokoje dwuosobowe. Zdarza się, że posiadamy jedynki ale są to raczej sytuacje wyjątkowe. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Jahu

01.02.2023 11:51

Bylem, widzialem i sie nie zawiodlem. Praca najpierw na komisjonerce potem na pakowaniu. Mi sie bardzo podobalo zarowno na projekcie w Berbersdorf a potem bylem jeszcze w Haldensleben. Agencja jest chyba jedna z lepszych bo jest normalna, ma normalnych koordynatorow i nie (usunięte przez administratora) nikogo. Polecam.
    Pracownik z Coesfeld

25.01.2023 17:19

Witam polecam wam projekt w Coesfeld jest spoko, Koordynatorzy bardzo wporzadku lekka praca, każdy daje rade bez problemu Pozdrawiam
    Jahu

01.02.2023 11:48

To prawda. Osoby zarzadzajace na miejscu tez sa super.
    Misiek

30.01.2023 11:55

Hejka, ja tam polecam jak tylko moge. Jak i projekt w Striegistal tak i w Berbersdorf. Mamy tu fajna ekipie, spotykamy sie na weekendy, czasem jezdzimy razem do Polski. o HR XPERIENCE nie mozemy ani jednego slowa powiedziec.
    Kagu

01.02.2023 11:47

Tak, tam jest spoko komisjonerka.

31.01.2023 17:22

Witam czy to prawda że jak się urlopu z 2022 r nie wykorzysta do 31 marca to przepada ?
    Ola

31.01.2023 13:09

Witam ,do kiedy należy wykorzystać stary urlop z 2022 roku ,do końca marca 2023?
    Justyna

25.01.2023 11:43

Hej, czy jest ktoś na projekcie w Sachsenheim breuninger i mógłby coś powiedzieć. Jak z godzinami pracy aktualnie, warto tam jechać?
    Justyna

27.01.2023 15:11

A czy aktualnie jest tam zapotrzebowanie na nowych pracowników np. Od marca?

27.01.2023 16:38

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Sytuacja na projektach zmienia sie dość szybko, dlatego bardzo Ciebie proszę o skontaktowanie się z naszą rekrutacją. Jeśli będą otwarte stanowiska akurat na początku marca, to na pewno Ci się uda. Jeśli nie, to na pewno trzeba będzie skontaktować się z nami np, za dwa tygodnie i dopytać się o wolne wakaty. Numer telefonu: +48 91 852 17 41, Mail: [email protected] Mam nadzieję, że mogłem pomóc. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Ania

26.01.2023 17:58

Mój partner miał zacząć pracę od 25.01 i tydzień przed dostał informacje że nagle nie ma zapotrzebowania na pracę na danym projekcie a już miał podpisana umowę ta wstępna na wyjazd ????‍♀️????‍♀️ Pani pytała o to czy jest zainteresowany inna oferta pewnie że był ale okazało się że za dwa dni rusza projekt i następnego dnia musiałby wyjechać a nie ma samochodu itp ????‍♀️ więc trochę lipa wyszła. Mógł jechać już wcześniej z inną agencja ale postawił na ta , praca była i nagle brak ????‍♀️ trochę się zawiedliśmy .

27.01.2023 10:59

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz oraz jednocześnie jest mi przykro, ze Twój partner miał takie doświadczenie z naszą firmą. Zdarzają się sytuacje, w których to klient spontanicznie odmawia zaplanowanych kandydatów i wtedy my jako firma musimy przesuwać terminy tudzież je odmawiać. Staramy się wtedy proponować równie atrakcyjne projekty. Wiadomym jest to, ze nowe terminy nie zawsze będą kandydatom odpowiadać. Na szczęście takie sytuacje nie występują zbyt często. Napisz do mnie proszę bezpośrednio, a na pewno znajdziemy rozwiązanie sytuacji. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Melani

25.01.2023 21:00

Witam czy rekrutacja na projekt Poing jest nadal otwarta ?

26.01.2023 08:40

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Tak, rekrutacja na projekt Poing jest otwarta. Obecnie mamy kilka miejsc do obsadzenia. Skontaktuj się proszę z naszą rekrutacją w celu ustalenia terminu wyjazdu. Numer telefonu: +48 91 852 17 41, Mail: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Anita

26.01.2023 15:51

Dzis dzwonilam,powiedzieli że nie ma wolnych miejsc
    Pek

20.01.2023 11:29

Dzień dobry , chciałem zapytać czy mógłby mi ktoś polecić jakiś projekt dla par i opowiedzieć coś więcej na temat pracy ?

26.01.2023 09:43

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Na wielu naszych projektach zatrudniliśmy już pary. Są to przykładowo projekty w Sachsenheim w Haldensleben lub Ludwigsfelde oraz wiele innych. Skontaktuj się proszę z naszą rekrutacją w celu ustalenia daty wyjazdu oraz wyboru odpowiedniego dla Ciebie projektu. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Katarzyna

24.01.2023 15:19

Czy firma zapewnia dojazd do pracy osobom bez prawa jazdy???
    Kluseczka

25.01.2023 09:42

Nie wiem co Ci się przydarzyło ale ja nie miałam nigdy problemu z dojazdami/samochodem a też jestem bez prawka. Kasia, nie wiem czy zewsząd ale wiem że jeżdżąc firmowym busem płacisz 80e miesięcznie.

25.01.2023 10:26

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Posiadamy kontakt do firmy przewozowej, którym się dzielimy z naszymi kandydatami podczas procesu rekrutacyjnego. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Krzysiek

24.01.2023 12:23

Witam, z partnerką jesteśmy ciekawi projektu w Lübbenau na komisjonowaniu i mamy pytania: 1. Jak wygląda zakwaterowanie , jest to (hotel/mieszkanie)? I jak daleko oddalone jest od miejsca pracy? 2. Jaki jest system pracy, ilość godzin dziennie do przepracowania, ilość zmian i ilość wolnych dni w ciągu tygodnia? Pozdrawiam :)

24.01.2023 14:54

Dzień dobry, dziękuję za zapytanie. Na naszych zakwaterowaniach maksymalna ilość osób to 5, a w pokoju są 2 osoby. Czasami zdarza się dla par możliwość zamieszkania w kawalerce, ale jest to uzależnione od dostępnych miejsc. Nasze mieszkania oddalone są około 20-25 minut drogi pieszo od magazynu Średnia ilość dzienna godzin to 7,5 h plus przerwa. Pracujemy na trzy zmiany od 06:00, 15:00 oraz 16:00. Czasami konieczna jest praca na zmianie nocnej od godz 22:00. Ilość wolnych dni to 2. Plan pracy otrzymuje się z góry na kilka miesięcy i dni wolne są jasno określone. W jednym tygodniu to będzie wtorek, w innym czwartek, a w innym na przykład sobota itd. Do wymienionych dni dochodzi oczywiście niedziela. Mam nadzieję, że mogłem pomóc. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.