HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

M

18.07.2023 20:40

Hej, pracował ktoś na magazynie w Edece i może wypowiedzieć się na temat zarobków miesięcznych na rękę?
    Basia

12.06.2023 08:40

Dzien dobry, wybiera sie ktos do Berbersdorf. Ja bede jechac z corka od lipca bo to fajny klient jest, ktorego obsluguje HRka.

18.07.2023 17:13

Jak wrażenia? Normy ciężkie do wyrobienia? Jak atmosfera w pracy? Wpadają jakieś nieplanowane premie czy nie warto starać sie ponad norme? Z góry dzięki za odpowiedz
    Maja

14.07.2023 18:59

Najgorsza agencja z jaką miałam okazje współpracować. Koordynatorzy mający za przeproszeniem wszystko gdzieś. Dodzwonienie się do nich graniczy z cudem a co dopiero pomoc w faktycznym rozwiązaniu problemu. Przez półtora miesiąca pobytu na projekcie w Schwabach żaden z koordynatorów nie potrafił skontaktować się z właścicielem i załatwić klucza do pokoju.Nasz projekt zaczynaliśmy początkowo w Gosheim, tylko tam przeprowadzaliśmy się cztery razy w ciągu nie całych dwóch tygodni. Przeniesienie się na projekt w Schwabach było jednym wielkim żartem i nie porozumieniem. Jechaliśmy w ciemno do miasta, ponieważ agencja nie była w stanie podać finalnego adresu. Następnie oczekiwanie na koordynatorke która sprawdzała mieszkanie dopiero bo naszym przyjeździe. Zupełny brak szacunku do czasu pracowników, którzy jechali na nowe zakwaterowanie po nocce! Obiecano nam ze koordynatorzy przetłumaczą nowa umowę która mieliśmy podpisaywać z edeka lecz niestety pani Aleksandra S była w stanie pokazać nam tylko gdzie mamy się podpisać :). Gdy pojawiły się problemy z wypłatą (opóźnienie trwało już ponad tydzień), jedyne co pan Piotr S. poradził to to aby wracać do pracy i wypłata w końcu przyjdzie. Podsumowując nikomu nie polecam i na pewno nie skorzystam z pastwa usług kolejny raz.
    Elizka78

16.07.2023 17:28

Oo wyglada na to ze nie jestem sama, miałam identycznie jak przeszłam pod Edeke, kasa się spóźniała a pomogli mi właśnie koordynatorzy z agencji, w HR wypłata była na czas, ogólnie druga z Edeki tez już była planowo bo podobno na początku był jakiś problem techniczny z kontem Revoluta.

17.07.2023 12:24

Dzień dobry Maju. Dziękuję za Twoją opinię. Jako hrXP jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę oraz merytoryczny dialog. Zarówno z obecnymi, jak i byłymi pracownikami naszej firmy. Odpowiedź zwrotna jest dla nas cennym doświadczeniem, z którego możemy wyciągnąć wnioski i dzięki temu usprawnić działania naszej firmy. Dlatego też zachęcam do bezpośredniego kontaktu pod adresem mailowym: [email protected]. Wypłaty od naszego klienta trafiły na konta wszystkich pracowników, natomiast zachęcam do dokładnego opisu wspomnianych przez Ciebie sytuacji w mailu tak, bym mógł dokładnie poznać Twoją sprawę. Będę wdzięczny za kontakt z Twojej strony. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Zanita

24.06.2023 08:04

Cześć. Jakie są zarobki przy projekcie Haldensleben? 1500-2000k jest możliwość zarobieni?
    Xxxz

11.07.2023 11:16

Nie zawsze bo na niektorych projektach jesli klient jest zadowolony to mozna na kolejne 9 miesiecy miec kontrakt .

14.07.2023 17:32

A może ktoś z HRki by się wypowiedział na ten temat ?
    Chętna NaWyjazd

14.07.2023 17:28

Hej. Czy osoby bez prawa jazdy i auta mogą też wyjechać do pracy przez agencje hrxperience ??
    Ona30

14.07.2023 06:13

Hej. Czy można wyjechać w pojedynkę? Czy zawsze trzeba w parze wyjechać przez tą agencje ??? I jaki projekt polecacie? Chciałabym wyjechać we wrześniu i tak zastanawiam się czy długi się czeka na jakąś ofertę pracy z tej firmy:)

14.07.2023 08:31

Dzień dobry, Oczywiście, że można wyjechać w pojedynkę. Z pewnością we wrześniu znajdziemy dla Ciebie odpowiednią ofertę, dlatego zachęcamy do wypełnienia formularza: http://hr-xp.com/PracujWmagazynieNiemcy i kontaktu z naszym działem rekrutacji, który omówi z Tobą wszelkie możliwości. Do zobaczenia we wrześniu! :)
    Malwina

15.06.2023 10:36

Ja polecam na pewno Berbersdorf!
    Bartek

11.07.2023 15:16

Cześć, na jakim stanowisku pracujesz i w jakiej firmie?
    Nela

09.07.2023 16:31

Cześć, mam pytanie do osób ogarniających reklamy w firmie:) Szukają specjalisty do adsów. Proponują umowe o pracę, ale o widełkach nic nie ma. Ile może dostać na rękę specjalista na początek? Marketing to rozwijająca się branża, jest jakiś budżet na szkolenia dla pracownika?

10.07.2023 12:22

Dzień dobry, Ze swojej strony mogę zapewnić, że do każdej aplikacji w hrXP podchodzimy indywidualnie. Sprawdzamy umiejętności i doświadczenie kandydatów. Wspieramy pracowników w rozwoju i umożliwiamy udział w szkoleniach, zarówno organizowanych wewnętrznie, jak i zewnętrznych kursach. Jeśli zdecydujesz się aplikować o pracę do naszej firmy to będę trzymał kciuki, żeby udało Ci się dołączyć do naszego zespołu, pozdrawiam! :)
    Smaczek

06.07.2023 15:15

Jak wyglada praca w Haldensleben na magazynie odzieżowym , jak wypłata, godziny itp. Pozdrawiam
    Ala

08.07.2023 22:46

Czyli jak nam zaproponowali projekt z nockami to ten mały magazyn? Lepiej można zarobić?

09.07.2023 16:52

Tak. Jest dużo godzin i dodatkowo nocki płatne więc wychodzi lepiej niż na dużym bo tam nocek nie ma i jest 5 dni pracujących za to na małym często jest 6 dni.
    Pracuje bo chce a nie muszę

03.07.2023 16:48

Witam, byłem 3 miesiące na projekcie w Haldensleben i pracowałem na magazynie firmy Hermes. Jestem zadowolony z pobytu w tamtym miejscu, praca lekka, niezbyt skomplikowana, jedyny minus dla mnie to 3 zmiany, ale za to kasa całkiem wporządku. Moje wypłaty wynosiły od 1500 do 1700 Euro netto w zależności od ilości przepracowanych godzin. Darmowe zakwaterowania na mieszkaniach z pełnym wyposażeniem, fajni kierownicy i menadżer projektu, starają się na bieżąco rozwiązywać problemy pracowników, nie oceniają nikogo z gòry, zawsze wysłuchają. Oczywiście jak w każdym miejscu znajdą się ludzie ktòrym niedogodzisz, bo mają takie oczekiwania jakby zapomnieli że przyjechali do pracy a nie na wczasy, ale dla ludzi którzy chcą uczciwie pracować i czerpać z tego profity myślę że tak jak mi będzie się im tu podobać ????

07.07.2023 23:01

Zakwaterowania są w mieszkaniach. I są na prawdę na fajnym standardzie. Jest czysto, są wyposażone jeśli czegoś brakuje to trzeba zgłosić i koordynatorzy ogarną. Jeśli chodzi o pokój możesz trafić na dwójkę albo jedynkę, zależy od szczęścia i dostępności.
    Magda.M

08.07.2023 10:13

Dziękuję za odpowiedź :) a w takich mieszkaniach po ile osób mieszka maksymalnie?
    Nina

12.06.2023 09:00

Niestety muszę wystawić bardzo negatywna ocenę hr i best Secret razem. Nie można rozmawiac nie można korzystać z telefonów nie można mieć słuchawek w uszach komisjonujac. Tylko masz wyrabiać normy i koniec kropka. Najlepiej się nie odzywaj nie miej żadnych pretensji a zarobki też nie zachęcają żeby te normy robić. Niby stawia się na ogromną tolerancję rasowa jednak w rzeczywistości jest dyskryminacja totalna i brak szacunku do człowieka. Nie polecam jeśli ktoś się ceni choć trochę
    Ark

29.06.2023 09:52

To zależy od rzutu,ja w Hermesie w Haldensleben miałem prawie 1600 na czysto,oczywiście mieszkanie gratis,tylko praca nudna i zbyt monotonna
    @stary

05.07.2023 12:38

Teraz się pozmieniało pewnie, był czas kiedy to była najniższa stawka i po 300 za chatę brali ,więc szału nie było.
    Wikk

04.07.2023 17:40

Czy ktoś pracujemy pracował w Peine ? Proszę o info
    Wikk

04.07.2023 17:35

Czy ktoś pracuje lub pracował na magazynie w Verl ?
    Dorota

01.07.2023 16:40

Pracuje na projekcie Meyer& Meyer w Peine. Nasz Nowy menadżer projektu-Paweł Reszczynski, zorganizował niedawno wycieczkę dla Pracowników HR XPERIENCE. Wybraliśmy się w Góry Harz. Widoki jakie tam się znajdują są obłędne ???? naprawdę polecam spacer po Moście ???? Na zakończenie wycieczki zjedliśmy pyszne jedzonko????Atmosfera była naprawdę fantastyczna, cudowni ludzie. Dziękuję bardzo Naszemu menadżerowi za miło spędzony dzień ????

02.07.2023 21:46

Witam, interesuje się oferta na wozki widłowe na tym magazynie jak wyglądają warunki oraz sama praca?
    Dariusz

02.07.2023 17:31

Witam mam pytanie czy praca jako operator wózka widłowego w Verl w Niemczech jest ok ktoś tam pracował lub pracuję
    MDT

30.06.2023 12:28

Czy ktoś z was pracuje jako pracownik utrzymania czystości w miejscowości Lübbenau i może podzielić się informacjami odnośnie tej pracy ? Jakie są warunki mieszkaniowe, ile jest km do pracy itd?
    Rudi

28.06.2023 08:46

Mam mieszane odczucia po pracy w HR, agencja sama w sobie jest warta polecenia, uczciwa i pomocna pod każdym względem ale sama firma w której pracowaliśmy to porażka. Projekt na pewnym magazynie drogeryjnym w Ulm, występuje tam mobbing przez niemieckich szefów w stronę Polaków z agencji, praca 6 dni w tygodniu za wcale nie takie duże pieniądze. Nikt nie jest zadowolony z tego projektu, przemiał ludzi niesamowity. Co do zakwaterowania to można powiedzieć że jest w porządku. Podsumowajac: Agencja wporzadku ale ten projekt zdecydowanie na minus.
    Natasza

25.06.2023 02:09

To jest mój pierwszy projekt na który zdecydowałam się wyjechać ze znajomymi i szczerze to na pewno nie ostatni. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona szczególnie tym, że kierownik Pan Michał robi wszystko żebyśmy czuli się bezpiecznie i komfortowo, zadba o każdy szczegół i w miarę możliwości stara się poprawić nasz komfort. Ta agencja wywarła na nas bardzo pozytywne wrażenie, serdecznie polecam ????
    Beznicku

24.06.2023 12:37

Jestem zadowolony z pracy i życia w Haldensleben. Okolica jest przyjazna, a praca co prawda dość monotonna, ale przynajmniej się człowiek nie przemęcza. Na moją opinię na pewno wpływa dobry kontakt z przełożonym, panem Michałem Andrzejewskim. W przypadku różnych problemów nigdy nie spotkałem się z odmową pomocy. Pozdrawiam

21.06.2023 22:23

Pracuję w HR-XPERIENCE od kilku miesięcy i mam nadzieję na dłuższą współpracę. Słyszałem różne opinie na temat tej agencji, ale osobiście nie mogę narzekać. Nie mam problemów z zakwaterowaniem, np. po zgłoszeniu awarii pralki kierownik projektu szybko postarał się o nową. Kontakt z przełożonymi jest jak najbardziej poprawny. Polecam projekt Hermes :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

Chomiczek

17.06.2023 23:39

Obecny projekt w Haldensleben to strzał w dziesiątkę! Lekka praca, wypłata na czas, zajebiści koordynatorzy. Szczególnie p. Michał, na którego zawsze można liczyć
    Chomiczek

18.06.2023 21:10

Zarobki zgodne z umową. Nie są jakieś powalające ale tak jak pisałam praca też ciężka nie jest. Na obecnej lokacji warunki są bardzo dobre. Ludzie w pracy i w domu spoko, ale to wiadomo, zależy jak trafisz

21.06.2023 08:53

Czesc, zalezy w jakiej klasie jestes. Zakwaterowanie akurat jest super. Ja mam dwojke z moim chlopakiem. Hermes chce miec ludzi na 100% na tym projekcie wiec jak sie czesto choruje to slabo to wyglada. Zawsze sa wtedy lepsi i oni zostaja nakoniec przejeci.
    Wer

20.06.2023 15:05

Czesc, jest ktos aktualnie w pracy w muller w Ulm? Czy zarobki sa w miare dobre i czy praca jest okej?
    xxx

02.06.2023 06:19

Hej, jest ktoś na projekcie w Osnabrück? Jak wrażenia ?
    Jacek

19.06.2023 11:47

Osnabrück i okolice sa bardzo w porzadku.
    Nicpoń

17.06.2023 23:27

Pracuję na Hermesie w Haldensleben. Jest to mój pierwszy projekt i na pewno nie ostatni. Na pochwałę zasługuje obecny na miejscu kierownik, na którego zawsze można liczyć. Praca jest spokojna i lekka, wypłata jest zgodna z przepracowanymi godzinami i zawsze na czas
    Ala

14.06.2023 20:08

Cześć poszukuje pracy z dobrymi warunkami słyszałem duzo pozytywnego o tej agencji. Powie mi moze ktos na jaki projekt najlepiej jechać a jakiego lepiej unikać
    Zbieracz

26.05.2023 05:07

Brakuje godzin, może i dobra wypłacalna agencja, ale robota jak na 3/4 etatu gdzie by nie jechać. Przerobiłem trzy projekty i na każdym rotacja ludzi nie z powodu warunków pracy, ale wypłat po 1100 euro z powodu małej liczby godzin. Hello, mamy 2023 a pensje w niemczech jak w polsce... :(

26.05.2023 14:58

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Braki godzinowe są spowodowane sezonowością. Odezwij sie proszę do mnie bezpośrednio, a na pewno postaram się Tobie pomóc oraz wyjaśnić rozbieżności. Sytuacja ta na pewno ulegnie poprawie w następnych tygodniach. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    tik

14.06.2023 19:32

wszystkich zapewniacie że da się wyjaśnić niezgodności odwlekając z miesiąca na miesiąc a niezgodności w każdym miesiącu oczywiście na niekorzyść pracownika a to tylko odwlekanie w czasie i nic nie prostujecie

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

Kasia

06.06.2023 11:26

Witam, Czy ktoś sie orientuje ile zarabia sie na projekcie w Poing?
    Esteriel

13.06.2023 11:37

Jest mnóstwo agencji gdzie masz jasne podane godziny pracy, ich ilość, czas pracy, ścieżkę kariery, brak projektów które polegają na pracy bez żadnych gwarancji. To jest nieprawdopodobne że tutaj ludzie się pytają ile będą jeszcze pracowali bo mają rodzinę w Polsce i nie wiedza co im powiedzieć.
    Ewa

14.06.2023 18:45

Standardowo, kiedyś pytałam wprost o konkretne firmy czy oferty i zawsze to samo. Żadnego konkretu. Kiedyś miałam stała pensje czyli tyle ile na umowie a reszta szła na konto czasu pracy, ale szło wszystko co więcej niż etat. Tutaj przynajmniej biorą tylko 10 godzin na konto, a za resztę wypłacają, dlatego co miesiąc to może być inna wypłata, bo zależy ile godzin przepracujesz.
    Przyszły pracownik

14.06.2023 14:08

Kiedy będą przyjęcia do Haldensleben?
    Jaa

14.06.2023 13:23

Cześć Dajcie znać jak wygląda praca w Ulm ? Sa godziny ?
    oli

13.06.2023 11:17

pracował ktoś w Peine w magazynie z odzieżą? jak zakwaterowanie?

09.06.2023 09:25

Czesc, ja mieszkam w Stregistal i mam tez tam projekt od HR. Nie wyobrazam sobie pracowac pod inna firma, w umowie mam 35 godzin a i tak zawsze wychodzi wiecej. Mam dosc blisko do Polski, stad ten projekt jest dla mnie perfekcyjny.
    kasiK

12.06.2023 08:49

Również polecam, fajna ekipa :=)

13.06.2023 11:01

Dzień dobry, bardzo cieszy mnie fakt, że znalazłeś dla siebie perfekcyjne miejsce do pracy :) Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Michał

05.06.2023 15:21

Pracował ktoś na magazynie w poing obok Monachium, i chciałby coś wiecej powiedziec na temat tej pracy

11.06.2023 19:42

praca tak jest bardzo ok ale agencja nie polecam zaznaczam że nie piłam i problemów nie robiłam ale nieobecności kiedy zawsze byłam w pracy i brak możliwości wyjaśnienia z miesiąca na miesiąc i tak już czwarty. mieszkanie ponad 30 km śmierdzi oborom bo jest obok mnóstwo krów, obiecywanie i zbywanie pracownika jeśli trzeba coś wyjaśnić
    Pati

11.06.2023 21:45

Haha,wiem co to znaczy „duża rotacja” i ją w większości firmach zobaczysz ;) Możesz powątpiewać , nie interesuje mnie to zbytnio. Następna widze osóbka co więcej się unosi niż cokolwiek wnosi tutaj, standard w polaczkach :”).
    Anka

06.06.2023 12:03

Mam propozycję wyjazdu na projekt do Poing. Może ktoś powiedzieć jakie warunki zakwaterowania ile godzin w miesiącu przeważnie.
    Kasia

06.06.2023 20:08

Z wyszukiwarki okazuje się, że zarobki 1350€ za miesiąc . Trochę słabo. 35 godzin w tygodniu + nadgodziny, ale czy jest ich jakoś szczególnie dużo ? Też próbuje się doszukać konkretnych i aktualnych opinii, ale jak widać ciężko.

11.06.2023 19:02

nie ma zapewnionych godzin w miesiącu i niesprawne karty co skutkuje problemem w wyjaśnieniu swojej obecności w pracy

04.06.2023 18:07

@Pracodawca Bardzo prosimy o jasne ustosunkowanie się co dalej z projektem w Hermesie..każdy z nas chciałby wiedzieć co będzie w najbliższym czasie, mamy swoje rodziny w Polsce, różne sytuacje i wypadałoby poinformować pracowników na co mamy się szykować w tak nieodległym czasie

05.06.2023 09:53

Dzień dobry, przedstawiliśmy oficjalnie stanowisko naszym pracownikom na różnych kanałach informacyjnych. Nie jest to również problemem abyśmy przekazali tą informację publicznie na platformie gowork. Projekt, tak jak zapewnialiśmy został przedłużony, obecnie rekrutujemy tam również nowych pracowników. Zachęcamy do kontaktu z działem rekrutacji, ilość wakatów jest ograniczona. Jeśli jednak macie dodatkowe pytania, to zapraszam również do bezpośredniego kontaktu ze mną. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Pickerka

11.06.2023 16:16

Gratuluję wyboru agencji, masz rodzinę w Polsce i nie wiesz kiedy wrócisz, to nawet nie od Ciebie zależy, nie wiesz też ile zarobisz bo nie ma gwarancji godzin. Stawka też z 2020 roku. Sam sobie jesteś winny.
    Magdalena

23.05.2023 14:28

Szukają Specjalisty ds. Marketingu :) Ktoś pracuje w dziale i napisze o atmosferze? To się dla mnie liczy najbardziej, na równi z wynagrodzeniem. Szefostwo jest wyrozumiałe? Jak tryb pracy? Jest nerwowo? Na jakie widełki można liczyć? W ogłoszeniu trochę tych wymagań jest, plus minimum 3-letnie doświadczenie.
    Kamila

09.06.2023 09:01

Hej, tu juz jest mowa o stanowisku wewnetrznym, nie u klienta. Ja bym na pewno apülikowala. Musisz sama sobie wyrobic zdanie podczas procesu rekrutacyjnego.
    Karas

24.05.2023 15:25

Co jak co ale ta agencja jest solidna. Ja znam akurat projekt Hermes Ohrdruf. Pracowalem tam 6 miesiecy. Za pere tygodni znowu jade ale do innej miejscowosci.
    Malutka

05.06.2023 09:56

Moj kuzyn byl na Ohrdruf i zawsze mowil, ze spoko. Mial dobrego koordynatora ale nie wiem, czy ten projekt jeszcze jest.
    Pola

09.06.2023 08:59

Hej, tez Wam polecam ten projekt. Co prawda pracowalam z moim chlopakiem na roznych dzialach to i tak bylismy zadowoleni. Moglismy dopasowac sobie godziny aby wspolnie dojezdzac do pracy.
    oli

29.05.2023 20:48

Czy pracuje ktoś na magazynie Muller w Ulm?
    Magda

07.06.2023 00:47

A na jakim dziale pracujesz?? Kto jest koordynatorem?
    Marika

26.05.2023 18:41

Jeśli ktoś pracował w Poing pod Monachium albo pracuje możesz zostawić maila? Chciałabym się coś dowiedzieć na temat pracy tam. Pomożesz?
    Zainteresowany

27.05.2023 05:08

Są przyjęcia na projekt w Poing ?
    Misia

23.05.2023 08:22

Helllo:) Ja sie obecnie zstanawiam nad wyjazdem do Breuninger. Wiem, ze byly dobre opinie ale moze cos sie zmienilo? HR XP ma dobre projekty wiec wierze, ze bedzie okej :) Pozdrawiam z dolnego slaska :)
    On

24.05.2023 12:48

Czesc, na Breuninger jest wszystko po staremu, czyli dobrze;) prace sobie wszyscy chwala.
    Nikia

24.05.2023 11:35

Ja polecam tylko i wyłącznie z tą agencją jechać. Z innymi zawsze był problem a z tą nigdy.

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m