HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

Uncoveryx

11.08.2023 17:48

Hej, może ktoś powiedzieć jak to jest z zakwaterowaniem w Poing? Jest mowa o hotelu pracowniczym ale czy na pewno jest dostęp do takich rzeczy jak kuchenka, lodówka itp? Pytam ponieważ już raz pojechałam do pracy za granica i pracodawca zapewniał, że te rzeczy są w mieszkaniu co okazało się nieprawda.
    P.d

16.08.2023 14:02

Jest kuchenka z lodówką ale szcztucce talerze i garnki od kogoś lub we własnym zakresie. Jeśli chodzi o jedzenie to lepiej na bieżąco bo mało miejsca zazwyczaj jest na jedzenie
    Joanna

29.08.2023 19:28

Będzie napewno. Ja też pierwszy raz wyjechałam za granicę, choć zawsze byłam sceptycznie nastawiona. Ta agencja naprawdę dba o swoich pracowników,wszystko załatwiają,są w ciągłym kontakcie z Tobą w razie komplikacji,informują na bieżąco o każdej zmianie. Powiem krótko "zaryzykuj"serio.
    A.St

17.08.2023 13:27

Uważam, że projekt w Haldensleben jest najlepszym projektem na jaki mogłem trafic. Praca nie należy do skomplikowanych, na magazynie pracuje dużo Polaków, więc nie musicie się obawiać tego, że nie znacie języka. Zakwaterowania bardzo w porządku w pełni wyposażone mieszkania. Jednak na szczególną uwagę zasługują dwie dziewczyny, dzięki którym ten projekt jest jednym z najlepszych na których byłem. Mowa tutaj o Karolinie oraz Julii, które nigdy nie odmówiły mi pomocy. Zawsze gdy miałem jakiś problem starały się go jak najszybciej rozwiązać. Gdy potrzebowałem pomocy w wizycie u lekarza Julia pomogła mi - zawiozła mnie oraz tłumaczyła a przecież wcale nie musiała tego robić. Prawda jest taka, że jeśli jesteś w porządku, normalnie chodzisz do pracy, nie kombinujesz z L4 itp itd to możesz liczyć na wsparcie od koordynatorów. Dziewczyny robicie super robotę ! A kandydaci nie zastanawiać się tylko przyjeżdzać do Haldensleben bo drugiego takiego projektu szybko nie znajdziecie !! Adam
    A

25.08.2023 15:49

Zależy od miesiąca, średnio 140 - 150 godzin. W tej chwili nie ma opcji nadgodzin.
    Joanna

29.08.2023 19:22

Zgadzam się z Tobą, odpowiednio człowiek na odpowiednim stanowisku. Dodatkowo to bardzo ambitna dziewczyna od ręki wszystko ogarnia. Podziw dla takich młodych osob.
    Nika

27.07.2023 10:52

Witam,jak projekt w Coesfeld,czy praca odpowiada,i jak warunki mieszkaniowe? Wyjeżdżamy z chłopakiem w sierpniu????
    Aga

28.08.2023 15:32

Pracuje tam od paru tygodni, jest super. Praca prosta, nic skomplikowanego idzie się zanudzić, wszyscy koordynatorzy bardzo pomocni.
    OnaXX

29.08.2023 15:21

A jak z normami? Jak mieszkanie? Ludzie.? Też jadę na ten projekt i miło by było dowiedzieć się więcej
    Ela

24.08.2023 21:44

Cześć, czy ktoś z projektu Coesfeld może się wypowiedzieć jakie spodnie obowiązują na magazynie? W ofercie jest napisane, że nie mogą być to dresy. Obowiązują tylko spodnie robocze, czy jeansy też przejdą? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi
    Aga

28.08.2023 15:30

Pracuje tam od paru tygodni, aktualnie strój jest dowolny na spokojnie możesz nosić co chcesz. Ja chodzę w jeansach mój chłopak w dresach
    Gbghj

23.08.2023 06:36

Czy na projekcie Poing są wynajmowane kawalerki czy tylko hotel pracowniczy i mieszkania?
    Iras

25.08.2023 08:37

Tylko hotele pracownicze.
    Arzi

23.08.2023 13:42

Pracuje ktoś na magazynie suchym w gochsheim ?
    Kejton

18.08.2023 13:35

@Pracodawca Witam . Chciałem się wybrać do pracy przez tą agencje , mam tylko 3 pytania będę wdzięczny za odpowiedź : * jakie są lokacje mieszkaniowe ( odległość do pracy ) * czy jest możliwość pracy bez języka * stabilność godzin w pracy Dziękuję za odpowiedź

18.08.2023 15:19

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie pracą w naszym zespole :) Oczywiście, nie musisz znać języka niemieckiego, żeby pracować na projekcie. Każdy pracownik ma gwarantowane godziny pracy, a także na wszystkich projektach mamy przygotowane zakwaterowania, z których mogą skorzystać pracownicy hrXP (do 30 km od magazynu). Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to zachęcamy do zgłoszenia się na naszej stronie, a następnie skontaktuje się z Tobą nasz dział rekrutacji, który omówi wszelkie szczegóły: http://hr-xp.com/PracujWmagazynieNiemcy
    Zainteresowany...

18.08.2023 10:32

Witam pracuje ktoś na magazynie spożywczym w Gochsheim, pytanie czy bez znajomości języka da się radę? Jak praca i zakwaterowanie?
    albklo

17.08.2023 18:14

Witam Zastanawiam się nad wyjazdem na wózek widłowy do VERL. ktoś coś, podzieli się opinia? Pozdrawiam
    Karolina

17.08.2023 14:45

Cześć, polecacie prace przez ta agencje? Na którym projekcie można lepiej zarobić Poing czy Coesfeld? Bardzo proszę o jakieś opinie
    Helena

13.08.2023 20:22

Polecacie ogólnie ta agencje? Jakiś projekt? Na którym naprawdę można coś odłożyć?
    Helena

16.08.2023 23:18

Może mi Pani zaproponować jakaś agencje? Bardzo chce wyjechać ale teraz ciężko trafić na coś dobrego. Bardzo bym prosiła

17.08.2023 08:47

Dzień dobry Heleno, gorąco zachęcamy, żebyś dołączyła do naszego zespołu na jednym z projektów. Jeśli chcesz wyjechać do pracy w Niemczech to aplikuj proszę, klikając w poniższy link, a nasz dział rekrutacji skontaktuje się z Tobą i udzieli wszelkich informacji: http://hr-xp.com/PracujWmagazynieNiemcy :)

16.08.2023 11:47

16.08.2023 13:14

Dzień dobry, w ostatnich dniach mieliśmy nieco problemów z serwerami. W związku z tym być może nie dotarła do nas Twoja wiadomość. Przykro mi, że taka sytuacja miała miejsce. Dlatego też zachęcam do bezpośredniego kontaktu poprzez adres mailowy: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

16.08.2023 08:39

Adasko

16.08.2023 09:55

Na jakim projekcie jesteś ?

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

10.08.2023 23:36

Witam czy jest ktoś na magazynie z art drogeryjnymi w Ulm? Dostałem ofertę z dziewczyna i się zastanawiam moze mi ktoś powiedzieć coś na temat tej pracy? Czy jest norma? Ile można wziąć do reki za miesiąc? Bardzo proszę o odpowiedz

13.08.2023 12:55

Dziekuje bardzo za odpowiedz. W takim razie zrezygnuje z tej oferty. A ogólnie polecacie agencje? Czy lepiej całkiem z niej zrezygnować? Są jakieś projekty gdzie naprawdę można coś zarobić? Muszę wyjechać szybko do pracy i nie mam pojęcia już co robić

16.08.2023 00:31

A co to są Edeki? Możesz coś więcej powiedzieć?
    Bujająca w obłokach

15.08.2023 22:42

Jestem baaardzo zadowolona ze współpracy z agencją. Rekrutacja jak i zaangażowanie koordynatorów przerasta oczekiwania. Dziewczyny oraz pan koordynator stają na głowie żeby pracownikowi pracowało sie oraz mieszkało komfortowo. Polecam tę agencję i projekt ULM NORD
    Pracownicy

15.08.2023 20:13

Cześć, Jesteśmy pracownikami magazynowymi-komisjonowanie, szczerze chcielibyśmy polecić pracę na magazynie Müller, jesteśmy zatrudnieni przez agencję HR Xperience Group . Jeżeli chodzi o sam magazyn praca nie jest ciężka , ludzie przemili - pomocni . Jest norma która jest czasowa , do zrobienia jeżeli ktoś pracuje i przykłada się . Za każdy wyrobiony procent dostaje się premie -więc warto. Agencje bardzo sobie chwalimy , pieniążki na czas , problemy jakiekolwiek są rozwiązywane na bieżące , warto wspomnieć również o koordynatorach tego projektu .Pani Agata całym sercem oddaje się pracownikom , bardzo przemiła osoba przede i wszystkim konkretna , jeżeli jest w stanie coś zrobić to stanie na "głowie " żeby pomóc (np. problemy z mieszkanie ,komus coś nie pasuje , zmiana lokacji itd. I wiele innych ..) i tak samo działa w drugą stronę w prost powie że czegoś nie jest w stanie zrobić , ale myślimy że jest bardzo mało takich sytuacji . Jest również Pani Patrycja ,która opiekuje się pracownikami na magazynie ,każdy problem można tej Pani zgłosić bezpośrednio w pracy i także pomoże. Jeżeli ktoś jest pracowity podchodzi do pracy sumiennie to szczerze polecamy .
    Ola

15.08.2023 17:50

Serdecznie polecam projekt w Ulm Nord-Muller, przyjemna, mobilizująca do pracy atmosfera, Panie koordynatorki są świetne, szczególnie Pani Patrycja i Pani Agata! Mega fajne osoby, pracowite i zaangażowane, pozdrawiam.
    Marzena

05.08.2023 14:21

Witam pracował ktoś na magazynie z książkami i grami w verl??
    Magda

13.08.2023 21:39

Tak, pracowałam w Verl. Jest to mały magazyn Arvato z grami planszowymi i książkami. Na początku przyjazna atmosfera, nawet momentami rodzinna, natomiast po pewnym czasie ludzie sami zaczęli szukać problemów i tworzyć awantury z nudów. Niemieccy kierownicy na magazynie wymagający, ale jeśli się zna język angielski lub niemiecki to można się bez problemu dogadać. Pełny wymiar godzin w tygodniu. Zakwaterowanie - pierwsze ok, dwa kolejne (2 przeprowadzki w ciągu 2 miesięcy) na minus. Stawka godzinowa 12,50, potem 13,50 euro/h. Jeśli chodzi o komisjonowanie i pakowanie - łatwy do ogarnięcia system skanera/komputera, ale paczki bywają ciężkie. Mężczyźni trafiają raczej na cięższe stanowiska, wymagające dźwigania paczek np: do 30-40 kg (w zależności od zawartości) z taśmy na palety do wysyłki. Podsumowując - jeśli ktoś chce wyjechać na krótko okres czasu żeby zarobić jest ok. Na dłuższą metę nie polecam pracy na tym magazynie.

12.08.2023 00:37

12.08.2023 15:33

Hej możesz opowiedzieć coś więcej o zakwaterowaniu na hotelu lub o warunkach w pracy?
    Kamil

09.08.2023 13:08

Cześć, czy ktoś się wybiera do pracy na magazyn odzieżowy w poing 15 sierpnia??
    Uncoveryx

11.08.2023 17:51

Też jestem ciekawa tematu zakwaterowania. Mógłbyś powiedzieć coś więcej?
    Komisjoner

11.08.2023 21:30

Przelew 1300$ za 165h (z których 10h zawsze idzie na zeitkonto). Hałasy są rzadkością, przy zamkniętym oknie nic nie słychać. Pokój dla par idealny. Serwis sprzątający co tydzień. WiFi - 2/10 ⭐ Magazyn: 7:30/8h ciągłego chłodzenia. Zakaz gadania, stania. Kontrolują poprzez system czy na pewno zbierasz rzeczy. Po czasie jest ok.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

04.08.2023 21:36

Dawid

07.08.2023 16:30

Ja jestem z Rzeszowa i też się zastanawiam nad wyjazdem. Dostałem już wstępnie ofertę i chyba się zgodzę
    Nowa

11.08.2023 16:41

Podaj e-mail napiszę do Ciebie
    mardy

09.08.2023 17:00

Witam. Czy mógłby ktoś opowiedzieć o pracy w Lubbenau komisjonowanie art spożywczych ? Ile można zarobić miesięcznie? Jak warunki mieszkaniowe?
    Kacper

09.08.2023 12:54

Chce wyjechać z dziewczyną do pracy od czego zacząć?

07.08.2023 15:31

Witam mam pytanie odnośnie pracy w magazynie odzieżowy w Poing czy jest teraz rekrutacja na to stanowisko? @Pracodawca

08.08.2023 08:41

Dzień dobry. Tak, aktualnie prowadzimy rekrutację na projekt w Poing. Zachęcamy do zgłoszenia się bezpośrednio na naszej stronie internetowej: https://hr-xp.com/pl/aplikuj.html , następnie skontaktuje się z Tobą nasz dział rekrutacji, który omówi wszelkie szczegóły :)
    Alus

05.08.2023 06:10

Ktoś wie czy są normy na hermesie, duże ?
    Nowa

03.08.2023 21:29

Czy firma pomaga w zameldowniu?

04.08.2023 10:51

@NOWA Dzień dobry. W przypadku, gdy istnieje taka potrzeba, firma wystawia odpowiednie dokumenty, które umożliwią zameldowanie się. Jeśli jest potrzebna pomoc, można zgłosić się w tej sprawie do koordynatora. Chcesz wyjechać do pracy w Niemczech? Aplikuj proszę, klikając w poniższy link, a nasz dział rekrutacji skontaktuje się z Tobą i udzieli wszelkich informacji: http://hr-xp.com/PracujWmagazynieNiemcy

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

Monik

04.08.2023 10:31

Hej , pracuje może ktoś w Sachsenheim? Jak wygląda praca ?
    @blask

02.08.2023 17:16

Hej, pracuje ktoś aktualnie w Coesfeld ? Czy wymagana jest jakaś norma? Praca jest lekka?
    @papi

02.08.2023 17:11

Czy pracuje ktoś aktualnie na projekcie w Coesfeld?
    Karol

30.07.2023 02:01

Czy jest możliwość pracy przez tą agencje bez własnego samochodu?

31.07.2023 13:58

Dzień dobry Karolu, oczywiście mamy również oferty pracy dla osób, które nie posiadają samochodu. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej to zachęcam do wypełnienia formularza na naszej stronie. Dzięki temu będzie mógł skontaktować się z Tobą nasz dział rekrutacji, który omówi wszelkie szczegóły: http://hr-xp.com/PracujWmagazynieNiemcy Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Monika

27.07.2023 13:26

W jakim magazynie są pracę na dwie zmiany oprócz nocek ? W tym Hermesie podobno tak?
    Marcin

17.07.2023 19:39

Witam czy firma prowadzi rekrutację na projekty?
    Magda.M

24.07.2023 22:54

Dzięki za informacje :) Normy wysokie są w Lidlu ? a co do zakwaterowania - dla par agencja oferuje może kawalerki?
    Magda.M

26.07.2023 09:29

Fajnie a to jest ciepła czy zimna hala? :)
    Pracownik@Peine

20.07.2023 11:52

Witam! Pracuje już kilka miesięcy na projekcie w Peine (magazyn Meyer&Meyer) na stanowisku pakowacza. Praca nie jest skomplikowana, a przełożeni są mili i zawsze pomocni, chętni do udzielania wszelkich informacji. Nie trzeba znać niemieckiego, gdyż sporo osób mówi po angielsku. Jest bardzo dobry manager Pan Reszczyński, ktory jest bardzo pomocny dla pracowników, zawsze ma dla nich czas i zrozumienie,szuka odpowiednich rozwiązań bardzo szybko reaguje na zapytania. Pan Paweł ma dużo empatii, zrozumienia, kultury osobistej Osobiście doświadczyłam bardzo dużej pomocy ze strony p. Pawła. Z czystym sumieniem polecam ten projekt.
    Alek

22.07.2023 06:13

W Coesfeld miałem 36 km, nie płacili dodatku na paliwo a powinni..

25.07.2023 11:48

Dzień dobry Alek, z informacji jakie otrzymałem od Menadżera Operacyjnego prowadzącego projekt w Coesfeld wynika, że wszyscy pracownicy dojeżdżający swoimi środkami transportu z zakwaterowania firmowego w Marl, czyli wspomniane 36 km, otrzymywali dodatek paliwowy w postaci tańszego mieszkania. To oznacza, że zamiast 260, płacili 235 Euro. Ze swojej strony zachęcam wszystkie osoby zainteresowane pracą do dołączenia na projekt w Coesfeld, gdzie właśnie prowadzimy rekrutację. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Przyszły pracownik

23.07.2023 15:42

@pracodawca @Pracodawca Czy dalej można się zgłaszać na projekt haldensleben? Jeśli nie to kiedy będą nowe przyjęcia?

24.07.2023 16:28

Dzień dobry, aktualnie prowadzimy rekrutację na projekt w Haldensleben. Zachęcamy do zgłoszenia się bezpośrednio na naszej stronie internetowej: http://hr-xp.com/komhdl następnie skontaktuje się z Tobą nasz dział rekrutacji, który omówi wszelkie szczegóły :)
    Mariusz S

23.07.2023 21:03

Najlepsza agencja jaką znam.Pracowalismy w niej na kilku projektach i jednym słowem jest SUPER. Polecam
    Tobiasz

21.07.2023 09:02

Ktoś pracował jako koordynator? Warto się zgłaszać?

21.07.2023 11:19

Tobiaszu, bardzo dziękujemy za Twoje zainteresowanie pracą jako Team Leader. Cały czas rekrutujemy na to stanowisko. Przede wszystkim ważna jest znajomość języka niemieckiego, a także to, by lubić pracę z ludźmi w zespole. Dla naszych Team Leaderów mamy przygotowane atrakcyjne wynagrodzenie wraz z jasną ścieżkę kariery, a co za tym idzie - możliwymi awansami i wiele więcej. Jeśli chciałbyś dołączyć do naszego zespołu Koordynatorów, to zachęcamy do zapoznania się z ogłoszeniem na naszej stronie i wypełnienia formularza: http://hr-xp.com/tl :)
    Szuka pracy

20.07.2023 18:45

Mam pytanie nie mogę dodzwonić się do rekrutacji czy HR oferuje jakoś pracę ?

21.07.2023 11:18

Dzień dobry, nasz dział rekrutacji jest w okresie wzmożonej pracy. Z góry przepraszamy za utrudnienia związane z kontaktem. Cały czas prowadzimy rekrutację na wiele projektów. W związku z tym zachęcamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami na naszej stronie internetowej i aplikowania na wybrany projekt: http://hr-xp.com/OfertyPracyNiemcy natomiast jeśli nie wiesz, który projekt będzie Tobie najbardziej odpowiadał lub masz jakieś pytania to prosimy o kontakt na adres: [email protected]
    Paulina

14.07.2023 07:59

Witajcie ;) Pracuje ponad 6 miesięcy na projekcie w Peine (magazyn Meyer&Meyer) na stanowisku pakowacza. Z tego miejsca chciałabym napisać dla Was dwie opinie. 1. Na temat samej pracy: dość prosta i przyjemna praca. Bardzo sympatyczne Team Leaderki. Nie musisz znać niemieckiego, można porozumieć się bez problemu po angielsku. Śmiało mogę powiedzieć, że chciałabym tu pracować przynajmniej kilka lat. 2. Chwalę sobie również współpracę z managerem projektu p. Pawłem Reszczyńskim. Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Nie tylko wymaga od pracowników, ale wychodzi im naprzeciw. Prawie, że natychmiastowo stara się odpowiedzieć na zadawane pytania. Szuka rozwiązań. Osobiście doświadczyłam bardzo dużej pomocy ze strony p. Pawła. Nawet w sprawach, które były poza obowiązkami managera projektu. Nie żałuje decyzji, że rozpoczęłam ten projekt. Uważam, że trafił mi się fajny magazyn odzieżowy z bardzo fajnym zespołem ;)
    B

20.07.2023 00:06

Ja również jestem pracownikiem na tym samym magazynie, dział Hugo i podzielam tą samą opinię co Pani Paulina. Manager Pan Paweł Reszczyński jest bardzo uprzejmy, pomocny, wyrozumiały i zawsze służy pomocą. W końcu pojawił się odpowiedni człowiek z doświadczeniem oraz dużym sercem dla ludzi.
    Mmisiek

19.07.2023 18:11

Jak wyglada aktualnie sprawa z pojektem w coesfeld , jak zakwaterowanie , godziny są? Na jakie wypłaty można liczyć ? Proszę o szybka odpowiedz. Jak wyglada praca tam ? Norma ?

18.07.2023 17:17

Ktoś podzieli sie wrażeniami z magazynu spożywczego w Berbersdorf? Normy ciężkie do wyrobienia? Jak atmosfera w pracy i przełożeni? Wpadają jakieś nieplanowane premie czy nie warto starać sie ponad norme? Z góry dzięki za odpowiedz
    Typo

19.07.2023 17:11

Ten magazyn, to Edeka. Byłem na innym w Sachsen i tam premia była maksymalnie ledwo 160 Eur brutto do wzięcia. Zapewne klient agencji tak zdecydował i w efekcie większość osób zamiast robić 170 kolli na godzinę, robiła 100, bo nie warto. Sami sobie szkodzą dając takie drobne. Swoim pracownikom bezpośrednio zatrudnionym dają kilka razy więcej. Plusem jest dofinansowana kantyna również dla pracowników zeit firmy, powinno to być wyszczególnione w ofercie pracy na zachętę. Kanapka 50 centów obiad spore porcje za 1.5 euro, super benefit. Ogólnie Edeka, to chyba najlepsza spożywka jeśli chodzi o magazyny sieci marketów.

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.