Witam Uzytkownikow,
Jestem pracownikiem SDM-u.Znam naprawde cala Firme.Wedlug wzrostu i pozycji ;-) .
Nie jesem napewno naiwnym czlowiekiem,ale nie zgadzam sie z zadnym negatywnym komentarzem.Jestem przekonany ze pisza tu sami byli tzw.:"pracownicy" SDM-u,ktorzy okazali sie niesamowitymi NIEMOTAMI,nie potrafiacy nawet Auta na prostej drodze poprowadzic,a majacych sie za doswiadczonych kierowcow.
Firma nie jest najstarsza na rynku Europejskim,ale caly czas sie rozwija.To cos o tym swiadczy,czy nie?Nie tracimy Kllientow,a wrecz przeciwnie-przybywaja nowi,tak samo jak z podwykonawcami.Prawie z tygodnia na tydzien.
Wiecie jak trudno sie utrzymac na rynku Europejskim?Nie znam podwykonawcy ktory by narzekal na nieterminowa zaplate,i tak samo z kierowcami SDM-u.
A jezeli sie BEZMYSLNIE niszczy cudze mienie,to mysle ze jest sie za to takze odpowiedzialnym!!! np.:
1-zakaz palenia w Autach!!!Jezeli "zlamie"sie tenzakaz-placisz za naprawe tapicerki.Kierowcy natralnie pala w nich,wypalajac w tapicerce dziury,z wymowka,ze to juz tak bylo przy odbiorze Auta.Albo ze zar wpadl z zewnatrz.Ludzie!Co wy sobie myslicie?
2-kierowca wjezdzajac na zaladunek do firmy pod mostem o wysokosci 2,2m!!!... Musze konczyc? Dla pojetych nawet niedoswiadczonych kierowcow jest to do przewidzenia...! BEZMOZG!!!
3-jadac przez las(z wlasnej woli) zahaczajac o galezie plandeka i ja razdzierajac!
4-pic caly weekend na Rasthof i w Poniedzialek z 1,6 promila dostarczyc towar?! HANBA!!!
Mam tyle przykladow,ze pisalbym pol nocy.
Kto za to ma placic???!!! Za niedorozwuj umyslowy !!!
Postawcie sie na stanowisku wlasciciela Firmy i przemyslcie jakbyscie wy postapili
Ubezpieczenie firma posiada,lecz niestety nie od GLUPOTY lub BEZMYSLNOSCI pracownikow!!!
Wiekszosc ludzi pracujacych w SDM-ie,pracuje od poczatku powstania firmy.Dlaczego?Bo jest swietna atmosfera,luz w pracy,wyplata na czas,Jezeli jestes wporzadku co do pracodawcy,spelniasz swoje obowiazki,nie spozniasz sie notorycznie do pracy,to dlaczego On ma byc niewporzadku co do ciebie?
Zatrudniamy kierowcow i spedytorow,ale niestety wielu jest odpornych na nauke i wiedze.
Rozwijamy sie i bedziemy potrzebowac w niedlugim czasie dynamicznych,zdecydowanych,nie bojacych sie podjecia ryzyka,logicznie myslacych,przyszlych kolegow/kolezanek do i w pacy.
Ludzie! Szanujcie swoja prace i jak juz swojego nie to szanujcie przynajmniej cudze mienie!!! Od tego zaleza wasze stanowiska w pracach!!!
Ja jestem do tej pory bardzo zadowolony i nie mam naprawde na co narzekac.
Nie lize D...y SDM-owi.Zawsze szanowalem swoja prace i pracodawce.W ciagu mojej ponad 20-stoletniej kariery zawodowej,jest to moja "juz" durga praca.Poprzednia musialem rzucic ze wzgledu na stan zdrowia.
I wszyscy co to czytaja niech pomysla,dlaczego ta firma jeszcze prosperuje i rozwija sie w niesamowitym tempie? Napweno nie przez takie negatywy jakie tu napisaly NIEMOT,ktore niepotrafia nawet zatankowac Auta olejem napedowym.
Pozdrawiam i prosze o komentarze co do mojej opinii