Ekotrade Sp. z o.o.
1 748 5 1

Opinie o Ekotrade Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Seba
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Najgorsza agencja ochrony brak wypłaty na czas od pracownika wymagane nie wiadomo jakie rzeczy nie można nawet jeść i pić na służbie bo grożą karami finansowymi praca w tej firmie to wielki błąd pora zmienić robotę na bardziej płatną i lepszą

Pomocna?
Tak3Nie
Syk
Nazwa działu: Ochrona
 Opinia

CBA wkracza do Eko

Pomocna?
Tak11Nie
Pablo
 Opinia
@Syk 09.05.2019 08:14

Duza liczba pracowników pewnie by się ucieszyła ale skąd taka informacja

Pomocna?
Tak8Nie
Syk
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Pablo 09.05.2019 15:56

Już niedługo będzie głośno

Pomocna?
Tak8Nie
Pablo
 Opinia
@Syk 12.05.2019 17:45

Pomazyc dobra rzecz ale jakos do tej pory nikt im nic nie zrobił A niejedna skarga do PIP poszła

Pomocna?
Tak6Nie
Syk
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Pablo 15.05.2019 14:52

Tu nie o PIP chodzi są grubsze afery w których maczali łapki właściciel prezesi i dyrektorzy

Pomocna?
Tak5Nie
Ada
 Opinia

Gdzie nasze wyplaty chyba trzeba zaczac egzekwowac to w inny sposob bedziemy chodzic do prac tak jak placa a na obiekcie jest prawie 16 chlopa z pozwoleniem na bron jak nie podejmiemy pracy obiekt wam padnie dzis1maj teoretycznie zalegacie za dwa miesiace kazdy zastanawia sie czy pracowac bo boi sie ze fia pada I nie zobacz zadnych pieniedzy opamietajcie sie bo ludzie odejda

Pomocna?
Tak8Nie
Waluś
 Opinia

To zagadnienie związane z nieterminowym wypłacaniem wynagrodzeń dotyczy całego kraju więc trzeba Panie i Panowie pomyśleć o doniesieniu do prokuratury na tych oszustów.

Pomocna?
Tak4Nie
Waluś
 Opinia

(usunięte przez administratora) i nic więcej. Według umowy termin wypłaty wynagrodzenia to 20 każdego miesiąca, a od wielu miesięcy przeciągają co raz dalej, a w kwietniu na bezczelnego 30 kwietnia wypłacili część, a resztę ?

Pomocna?
Tak3Nie
Sebo
Nazwa działu: Ochrona
 Opinia

Ta firma to bubel co m-cy nie trzymają się terminu wypłaty aż do dzisiaj nie ma, do inspekcji zgłaszane prze zemnie nie pierwszy raz.

Pomocna?
Tak10Nie
piotr
 Opinia

jedna z lepszych firm w branży

Pomocna?
Tak7Nie27
Krzykacz Marek
 Opinia
@piotr 27.03.2019 07:53

Ty chyba jesteś kierowca siwy Edek i masz na myśli zbieranie złomu. Podaj przynajmniej trzy plusy pracy w ekotrade. Za moich czasów w ekotragedii mieli najlepiej członkowie rodzinny Pana byłego prezesa w niej pracujący.Rodzinny interes.Ja pracowałem tam oj..... długo.Wiem o wszystkich sprawach tylko nikt nie chce słuchać.Wiec dzieciaku nie pisz bzdur. Chyba ,że jesteś cwaniakiem i kombinujesz tak jak osoby z kadr.Wtedy Masz dobrze.

Pomocna?
Tak9Nie
MakumbA
Nazwa działu: Ochrona
 Opinia

We Wrocławiu oddzialik tej upadającej firemki przeprowadził się ostatnio na ulicę Klęczkowską, aby kierownictwo było blisko miejsca docelowego i się do niego przyzwyczajało chłonąć mikroklimat. Kto we Wrocławiu nie bywał, temu wyjaśniam, że na Klęczkowskiej jest największy wrocławski Zakład Karny.

Pomocna?
Tak10Nie2
Natt-WAWA
 Opinia

Witam, Zgadzam się z poniższą opinią. Jak ludzie maja pracować w takich warunkach, gdzie nie szanuje się ich ciężkiej pracy i wiedzy, którą posiadają. Nic dziwnego,że wszyscy odchodzą z działu kadr i płac (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak32Nie5
Wrrr
 Opinia

Ludzie czemu się dziwicie, że wynagrodzenia nie są na czas wypłacane. Jak w centrali w dziale płac nie ma kompetentnych ludzi. Wszyscy odchodzą bo są źle traktowani. (usunięte przez administratora).Nikt nie chce pracować w takich warunkach. A zarząd firmy siedzi cicho i nic z tym nie robi. To jest jedna wielka farsa.

Pomocna?
Tak19Nie3
Czarny77
 Opinia

Pracuje na Bogdance Po prostu porażka, panowie z daleka od ekotrade

Pomocna?
Tak11Nie1
zybi
 Opinia
@Czarny77 06.03.2019 08:30

A może jednak się zatrudnić, a tak zachwalali, zawsze to 2-ka wpadnie do kieszeni.

Pomocna?
TakNie4
Czarna ręką sprawiedliwosci
 Opinia

CBA i Prokuratura na was czeka moi kochani z(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak17Nie1
Łuki
Nazwa działu: IT
 Opinia

Kto wysyla wyplaty?

Pomocna?
Tak1Nie1
Ada
 Opinia

Wyplaty niet nowych umow niet pitow niet chyba zaczniemy strJkowac na placowkach jutro idziemy do prezesa firmy dla ktorej wykonujemy usluge ochrony I przedstawimy sytacje moze on jakos wplynie

Pomocna?
Tak19Nie
Ekopoznan
 Opinia

Żenada. Wypłaty coraz później.. To już się robi chore. Trzeba szukać NORMALNEJ pracy z TERMINOWA WYPŁATA. Koordynatorzy i szef z Poznania wcale nie pojawiają się na budynku. Pracownicy zostawieni sami sobie. Nikt nic nie wie. Cyrk na kółkach.

Pomocna?
Tak9Nie
Ekopracownik
 Opinia

Czy ktoś może dostał lub wie kiedy będą wypłaty za styczeń?

Pomocna?
Tak2Nie
Wawa
 Opinia

Niestety firma ma problemy z płynnościa,brak kasy na terminowe wyplaty...przykre

Pomocna?
Tak4Nie1
Tomek
 Opinia
@Wawa 08.02.2019 10:41

Ale dla siebie maja kasę tylko dla tych co na nich pracują nigdy nie starcza, przykre. Raz by sobie nie wzięli a o ludziach pomyśleli

Pomocna?
Tak5Nie
Zbych
 Opinia
@Wawa 08.02.2019 10:41

A kogo to obchodzi, kasę płaccie

Pomocna?
TakNie
Wa-wa
 Opinia

Gdzie sa moje pieniadze zlodzieje....?coraz dluzej to przeciagaja!!!

Pomocna?
Tak10Nie
Buba
 Opinia
@Wa-wa 28.01.2019 21:39

Masz rację kolego dziwię się że Pip tego nie czyta koniec miesiąca i kasy brak za grudzień wrr co do stawek też nie wiadomo jak styczeń liczyć gdzie kolwiek indziej wiesz jak masz stawkę a tu ni ciula z 13.70 brutto jak było to stawka nawet nie wyszła 10.50

Pomocna?
Tak6Nie
Nowy
 Opinia
@Wa-wa 28.01.2019 21:39

Góra już dawno sobie wypłaciła a szara strefa do zapieprzania nawet nic niewiadomo na jakiej stafce od stycznia pracujemy

Pomocna?
Tak4Nie
Nowy
 Opinia
@Wa-wa 28.01.2019 21:39

Masz rację (usunięte przez administratora) a najlepsze że pracownik na szlabanie w innej firmie ma stawkę lepszą i terminowe wypłaty

Pomocna?
Tak3Nie
zielonyberet
 Opinia
@Buba 29.01.2019 09:32

Jeden z wrocławskich kontrahentów tej grupy przes...tego no firmy ochroniarskiej zgłosił sprawę do państwowych służb. Prawdopodobnie potwierdzili nieprawdę w papierach. Piramida "eko" zacznie się sypać...

Pomocna?
Tak4Nie
Waldi wawa
 Opinia

Jedna z najgorszych agdncji ochrony

Pomocna?
Tak7Nie2
zielonyberet
 Opinia
@Waldi wawa 30.01.2019 23:01

Nie, Waldi. Zdecydowanie - najgorsza.

Pomocna?
Tak3Nie1
zielonyberet
 Opinia

Tragedia, dramat, ekotragedia. Nieuczciwość, niesłowność, nieterminowość. Nie tylko brakuje wypłat, a jak są, to są źle policzone (zawsze - przypadkiem - na niekorzyść pracownika), ale jeszcze próbują stawki uzgodnione obniżać. Ktoś to towarzystwo kiedyś skontroluje Moje sugestie dla Ekotrade Sp. z o.o.: Znikajcie Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zlikwidować firmę. A w każdym razie przepędzić dyrektorków - oszuścików.

Pomocna?
Tak5Nie
Nowy
 Opinia

Notorycznie kasy brak dziś 12.01

Pomocna?
Tak3Nie
Koko
 Opinia

Gdzie są pieniadze za etaty (usunięte przez administratora) i komuchy co???-dziś 10 kasy nie ma,a w umowach wyraznie napisane jest do 10!!!!

Pomocna?
Tak3Nie
Januszek
 Opinia

Czy CBA przyjdzie do Eko, jest tyle spraw....

Pomocna?
Tak8Nie
Twój znajomy
 Opinia
@Januszek 06.02.2019 19:51

Ja. Coś wiem i wam powiem że niedługo Panu (usunięte przez administratora) będzie się robiło bardzo gorąco bo mają tyle za uszami że.....

Pomocna?
Tak4Nie
LEWAK
 Opinia

Pracodawca może dochodzić od pracownika zwrotu poniesionych kosztów z tytułu opłacenia za niego składek na ubezpieczenia społeczne w części, w jakiej powinny być one sfinansowane przez ubezpieczonego, tj. pracownika. Najczęściej stosowana jest konstrukcja bezpodstawnego wzbogacenia (nienależnego świadczenia).

Pomocna?
Tak2Nie
Warszawa
 Opinia

Witam, czy ktos posiada wiedzę jak zostaną w tym roku wysłane PITy? Mieszkam pod innym adresem i zastanawiam się czy będą wysyłać pocztą czy też wyslą łaskawie do Urzędu? Po drugie co ze stawkami od stycznia? Na umowie stawki nie okreslono... u nas nikt tej umowy nie podpisał a koordynator nas nie odwiedza i mówi że on nic nie wie jakie mamy stawki...

Pomocna?
Tak2Nie
Jan
 Opinia
@Warszawa 30.01.2019 17:28

Wyślą ci na adres zamieszkania

Pomocna?
Tak2Nie
Wróg ekotrade
 Opinia

To są zwykłe(usunięte przez administratora)najpierw obiecują pracę a potem dostajesz telefon że nie mają dla Ciebie pracy ,są niesłowni zwykłe (usunięte przez administratora) które mieszają ,....

Pomocna?
Tak5Nie
Weekend
 Opinia

Dziady i jeszcze raz dziady,do pipu i tv z nimi!!!

Pomocna?
Tak7Nie
Nowy
 Opinia
@Weekend 29.01.2019 17:12

Masz rację kolego temat na Jaworowicz

Pomocna?
TakNie
Nowy
 Opinia

Kasy brak

Pomocna?
Tak2Nie
Weekend
 Opinia

As daja o prace tam gdzie administracja obiektow wymaga,tak to zleconko platne na koniec miesiaca oczywiscie nastepnego...czyli dwa miechy tyrasz za free hehe

Pomocna?
TakNie
buba
 Opinia
@Weekend 20.01.2019 14:28

wypłate za grudzień dostaliście?

Pomocna?
Tak1Nie
Borek
 Opinia
@Weekend 20.01.2019 14:28

COraz wiecej jest umów o prace. Od tego zaden pracodawca nie ucieknie na szczescie. Ja dostałem w poprzednim roku nawet sie nie prosząc. ale nadal to najniższa krajowa. Ale wieksza stablizacja.

Pomocna?
Tak1Nie
Borek
 Opinia
@buba 22.01.2019 16:33

Ja dostałem. Wszystko sie zgadzało.

Pomocna?
TakNie
buba
 Opinia
@Borek 23.01.2019 07:52

24 i wypłaty nadal niema

Pomocna?
TakNie
buba
 Opinia
@Borek 23.01.2019 07:52

24 i nadal kasy brak

Pomocna?
TakNie
buba
 Opinia
@Borek 23.01.2019 07:52

Kiedy dostałes ??

Pomocna?
TakNie
Seba
 Opinia
@Borek 23.01.2019 07:52

kiedy dostałeś?

Pomocna?
TakNie
Buba
 Opinia
@Seba 25.01.2019 20:05

Puścili ten najmniejszy przelew na bieżące opłaty a drugiej czesci niema (usunięte przez administratora) kołkiem sobie trzeba zabić ma ktoś informacje jaka stawka będzie w styczniu

Pomocna?
TakNie
Buba
 Opinia
@Borek 23.01.2019 07:52

Wszystko z dwuch umów?

Pomocna?
TakNie
Nowy
 Opinia
@Borek 23.01.2019 07:52

Z Ekotrade i z trusta dostałeś??

Pomocna?
TakNie
Józef
 Opinia

Eko też w tym czasie ochraniało Polską Grupę Zbrojeniowa, ciekawe czy po nich też przyjdą w kominiarkach

Pomocna?
Tak7Nie

Zostaw opinię o Ekotrade Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekotrade Sp. z o.o.

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny