iQor Global Services Poland Sp. z o. o.

Adres: Fordońska 248 G, 85-766 Bydgoszcz

NIP: 5542678238 KRS: 0000251179

iQor Global Services Poland Sp. z o. o.
2 104 6 1

Opinie o iQor Global Services Poland Sp. z o. o.

Qpa

Pracuje w iQor 3 lata i gdyby nie to ze musze tam wytrzymać jeszcze pół roku, dawno zmienilbym prace. Większość kierownictwa nie szanuje ludzi, premie są niskie, nadgodziny "nieobowiązkowe". Niestety opinie negatywne są prawdziwe, a ocena według gwiazdek jak najbardziej trafna.

Były

I nie obrażam konkretnie nikogo tylko pisze dla kogo jest ta firma a jeżeli pani Hanna nie rozumie o co chodzi proszę się douczyc.

Były

Ok czy ja komuś groże czy jakaś osobę obrażam? Sory nic takiego nie widzę. Chodzi mi o to że powinni zamknąć ten zakład a po zamknięciu czyli gdy już w nim nie będzie ludzi spalić. Czyli spalić po zamknięciu. I mam prawo do swojej opinii i tyle.

Były

Piszę prawdę iqor firma dla osłów i jełopów tragedia syfon smród i patologia powinni zamknąć ten zakład i spalić.

Hanna
@Były 18.01.2019 00:00

Chciałabym Ciebie upomnieć, że na forum obowiązuje nas wszystkich przestrzeganie regulaminu. Niezgodne z nim jest między innymi obrażanie innych osób oraz niestosowanie zasad kultury wypowiedzi. Zachęcam Ciebie do zapoznania się z nim i na przyszłość unikaj podobnych wpisów: https://www.gowork.pl/regulamin

Bartosz

Kupione komentarze ha ha pierwsze słyszę takie coś. Ludzie nie wierzycie że w iqor jest super są premie wysokie, oczywiście dla starych pracowników to proszę zapytać tych co robią co to iqor. Nie wierzcie nikomu że jest źle poprostu spytajcie ludzi każdy chwali tą firmę.

Gigi

Do :Hasta. A może ciebie omijali ludzie łukiem co? Bo nikt cię nie lubi.

Hasta

Pracowałem w iqor i NIE POLECAM! OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM! 95% pozytywnych komentarzy - KUPIONYCH Brak szacunku do dobrych pracowników ! W firmie iqor tylko zmarnowałem kilka lat wiem co mówię.

nieduży

Wszystko na tak.Ludzie mili i szanujący się,nikt nikogo nie obgaduje tak jak się to dzieje w innych firmach.A lizusostwo jest niemile widziane.Nie ma czegoś takiego że kierownicy ma znajomych i oni mają lepiej niż inni tak jak to się dzieje w niektórych firmach.Każdy kto jest pracowity ma szanse na to że zostanie doceniony.Polecam :)

Mąż bystrej żony

A i byle szmatki z biedronki czy z ławki z pod bloku tam długo nie porobia bo trzeba sobie radzić umysłowo i zwalniają takie pustaki.

Mąż bystrej żony

W iqor idzie zarobić tylko kobieta musi mieć średnie wykształcenie i być bystra a nie jak niektóre prawo jazdy nie mają bo kiblowały w podstawówce wstyd!!!! Kobieta jak jest osioł i kibluje rok czy dwa w klasie ale chce zarobić i ma pusta dynie to niech idzie pianki wypychac też są puste jak łeb pinokia.

Tereska

Rozdają i to jest zagadka nigdy się nie dowiesz ile można zarobić bo jesteś szarakiem tylko najlepsi mają na koncie super wypłaty oj mało wiedzą co niektórzy mało o iqor ha ha ha ha.

Tereska

Ha my też z koleżankami dostałysmy ale po 1 000 zł na święta super firma polecamy.

Haha
@Tereska 23.12.2018 22:46

Za loda się nie liczy

A
@Tereska 23.12.2018 22:46

Na jakim projekcie rozdają takie pieniądze, chętnie się przeniose :). Od ponad 10 lat nie słyszałem o takich kwotach chyba, że chodzi o 1000zł do podziału :D

Ludwik

Kocham iqor super firma uwielbiam tam robić. Do tej pracy idę z uśmiechem. I kasa duża.

Tereska

Liczy liczy he he he.

Jełop

Do, ktoś, nie masz co robić w drodze do pracy to zrób tak biegnij pochyl głowę i uderz głową w ścianę ale biegnij jak najszybciej moja rada.

Ktoś
@Jełop 23.12.2018 01:00

(usunięte przez administratora) nie musze biegac, odkad wynaleziono kolo moge korzystac z dobrodziejstw transportu, nikt mnie nie goni i nie odlicza mi kazdej sekundy na RCP :D

Kasia

Ja tam super zarabiam i dostałam 800zł na święta dodatkowo kocham IQOR.

Paweł

Są firmy lepsze tak niż iqor ok to po co ktoś kto robi w lepszej interesuje się gorszą co? Ludzie piszą ci co żałują że odeszli albo balwany co nie mogą z ludźmi się dogadać.

Ktoś
@Paweł 20.12.2018 14:27

Ja wypowiadam sie na tym forum, ponieważ wiem o czym pisze. Niczego nie żałuje, szczerze to lubie sie pośmiać i wyprostować niektóre komentarze, mam dużo czasu w drodze do pracy więc zabijam nude :D

Paweł

Idźcie do Klimat Solec na dworze cały czas hala otwarta to zobaczycie co to robota jak w obozie.

Józek

Do pracownik Judasz to cię zrobił (usunięte przez administratora) Następny nierób co mu źle. Nie pasuje to się zwolnij. Co jest źle przedstaw się na czym robisz? Piszą tu osoby co robiły dwa dni i uciekły bo do kibla chodziły 5razy i za mało im było 5razy.Radzil bym żeby firma dochodziła po nick. Kto to piszę takie kłamstwa że jest źle.

Ktoś
@Józek 18.12.2018 17:51

Yyy Ty pracujesz długo dlatego zapewne zarabiasz dokładnie tyle co każdy swieżak po okresie próbnym :D Musze Cie zdziwić bo piszą tu również ludzie którzy pracowali w tej firmie zdecydowanie za długo i nie zostali zwolnieni wbrew Twoim insynuacjom. Ja bardzo sie ciesze, że tam już nie pracuje. Firma nie jest najgorsza lecz zapewniam, że są zdecydowanie lepsze.

Marta

Jeszcze jedno jak wam nie pasuje to idźcie do Tesco czy biedronki tam jest super praca lekka bardzo.

Myszka
@Marta 17.12.2018 21:27

Śmieszna jesteś, na jakim dziale robisz ze ci tak dobrze? Bardzo mnie to ciekawi?! No chyba, że jesteś jedną z tzw. tipsiar to wszystko wyjaśnia.

abc

Myślę, ze mało jest firm w Bydgoszczy, które mają tyle dodatków co iQor, premia to nie jest należna Ci część wynagrodzenia, raz jest a raz nie ma. Jest tyrka, ale jak się nie podoba komuś, to na siłę nic go nie trzyma.

Myszka
@abc 10.12.2018 12:41

I tu Cie zaskocz, są firmy które oferują ciekawszy pakiet socjalny i wynagrodzenie. Szkolenia, wewnętrzne konkursy, za które też się otrzymuje premie, dofinansowanie do wczasow, zabawa dla dzieci, przezenty dla dzieci, wyprawka do szkoły i dla noworodka benefit itp. Iqor to firma dla ludzi o mocnych nerwach i bez skrupułów. Tyle w temacie

abc
Zweryfikowany użytkownik
@Myszka 13.12.2018 14:38

@myszka ok, a podasz mi nazwy? Z tego co widzę tylko wyprawki dla szkolniaka iQor nie ma a reszta jest

Myszka
@abc 10.12.2018 12:41

Pracowałam w tej firmie i jakoś nie zauważyłam możliwości rozwoju czy otrzymania premii, a uwierz byłam bardzo pozytywnie nastawiona, chętna do samorozwoju i do pracy. Może za bardzo i się to komuś nie podobało dlatego zmieniłam firmę i się cieszę. Jeśli chodzi o dofinansowanie do wczasow to jest bardzo kiepskie, ja w tej chwili place 1/3 wartości wczasów w firmie w której pracuję, wyprawki dla pierwszoklasisty w iqorze jakoś nie widziałam, lekarz ok byl/jest ale nic poza za tym, badań na miejscu nie zleci, śmieszny piknik 'rodzinny' gdzie pi 15 po rodzinnej atmosferze zostaje tylko won piwska... Nie dziękuję... Zresztą każdy ma prawo do własnej opinii. Jak masz szczęście i się dobrze ustawiasz to w iqorze dobrze się pracuje jak komuś nie pasujesz lub po prostu trafisz źle to jest tam orka i tyle...

Marta

Pracuje w tej firmie i jest super dobre zarobki chyba najlepsza firma w Bydgoszczy dla kobiet po średnim wykształceniu. Jak kobieta nic nie umie to może iść do sklepu w małym miasteczku ale jeżeli jest bystra to tutaj zarobi nieźle. Ludzie którzy mają pretensje zawsze piszą źle ja tu pracuje i kilka moich koleżanek i jestem bardzo zadowolona super praca i kasa. Oczywiście każdy zarabia inaczej w tej firmie stawki są rozbierzne ale super praca.

Pracownik
@Marta 17.12.2018 21:18

Super praca.... takich kłamstw to nawet Judasz nie był wstanie wypowiedzieć. (usunięte przez administratora) kiła i mogiła.

swiadomy

Pracuję w tej firmie już kilka dobrych lat i bawią mnie Wasze komentarze. Wszyscy którzy narzekają według mnie po prostu sobie nie radzą. Znam wiele solidnych osób, które zasłużenie dostały się na wyższe stanowiska, a innym jest po prostu albo dobrze tak jak jest albo nie mają pomysłu na siebie. Oczywiście znam tez kilka przypadków gdzie ludzie niedocenieni odchodzili do innej, być może lepszej pracy. Grunt to wiedzieć czego się chce od życia. Jeżeli każdy nowy tydzień jest dla Was dramatem to nie zwalajcie tego na poniedziałek tylko na siebie i własne życie.

Wiem
@swiadomy 20.03.2018 09:27

To ciekawe dlaczego po 10 czy nawet 12 latach zwalniają osoby które wiedziały co robiły... ciekawe.... I nie narzekał i były bardzo dobrymi pracownikami.

swiadomy
@Wiem 20.03.2018 20:54

Każde zwolnienia, których byłem świadkiem podyktowane były konkretnymi przyczynami. Aktualnie trzeba się nieźle natrudzić żeby zostać zwolnionym tak po prostu. Trzeba być konretną mameją i nierobem.

Wiem
@swiadomy 21.03.2018 07:43

Dobre. Trzymają kogoś 10-12 lat i nagle z dnia na dzień zostaje zwolniony. Chyba nie znasz "polityki" stołków.

swiadomy
@Wiem 21.03.2018 20:46

Chyba nie znasz prawa pracy zatem. Z umową na stałe nie można kogoś zwolnić bez powodu z dnia na dzień.

nieswiadomy
@swiadomy 23.03.2018 10:55

Mój drogi to Ty nie znasz firmy w której pracujesz. Nie znasz jej ciemnej strony. Siedzisz sobie za biurkiem, przeglądasz pewnie raporty z R&R-a i tak wygląda całą Twoja praca. Pewnie należysz do osób, które przychodzą do pracy na 8 i noszą ze sobą lapka. Nie wiesz nawet jak wygląda praca i życie na serwisie. Nie wiesz z jakimi problemami borykają się szarzy, zwykli pracownicy. Myślisz, że jak w RCP jest wszystko w porządku to tak jest w rzeczywistości. Dla Ciebie ta firma to tylko loginy i liczby. Na jakie stanowiska Iqor potrzebuje pracowników? Praktycznie tylko na pracownika serwisu i magazynu. Więc kto i gdzie ma się wybić???

nik
@swiadomy 20.03.2018 09:27

Tak, masz racje było tam parę operatywnych pań, jeśli wiesz co mam na myśli. Intrygantki i dziwki. Cebulak gustował w takich.

Myszka
@nik 13.04.2018 21:53

I kim mowa??

Poinformowany
@nieswiadomy 23.03.2018 21:09

Prawda leży gdzieś po środku. Serwis i biuro to dwa różne światy. Wiem o czym pisze bo doświadczyłem każdej ze stron. To że ktoś nosi lapka przychodzi na 8 i siedzi w akwarium nie znaczy że nie pracuje. Ale ludziom z serwisu tak sie wydaje. Gdyby ruszyli tyłki zmienili pracę i doświadczyli tego jakże wielkiego zaszczytu mogliby wypowiadać się w temacie. Póki tak nie jest nie mogą. Myślisz że ktoś kto odpowiedzialny jest za proces i siedzi za szybą w akwarium trafił do raju? Uwierz mi, że czasami lepiejnaprawić matrycę lub też laptopa i mieć reszte z głowy niż odpowiadać za cały proces. To nie jest tak łatwe jak Ci się zdaje.

Napoleon Bonaparte

Premia kwartalna na święta wynosi 100 zł brutto. Polecam firme. Jest wyjątkowa i potrafi docenić ludzi bardziej niż niejeden (usunięte przez administratora) koncentracyjny. Ludzie nie zastanawiajcie! Wysylajcie CV i cieszcie się. Wesołych świąt :)

Nick
@Napoleon Bonaparte 06.12.2018 21:01

To nieprawda. Premia kwartalna a dodatek świąteczny to dwie różne rzeczy. Dodatek świąteczny jest zależny od dochodów i jest to kilkaset złotych. Dostaje każdy pracownik, więc pisz prawdę!!!

Olka

Najgorsze korpo w jakim pracowałam, brak szacunku do ludzi, ogromny nacisk na zrobienie planu, oszustwa wobec klientów, naciąganie jakości produktów, pensje słabe, ciężko z awansem jeśli się kogoś nie zna... Prace proste, ale starania nie są doceniane, wszystko pięknie wygląda na zewnątrz a w środku firmy (usunięte przez administratora) Nie polecam!

nick1234

Firma o podobnym profilu to Sembly na ulicy toruńskiej 151. Montaż telewizorów na taśmie. Praca na jedną zmianę od 7 do 15 a dokładnie od 6.45 do 14.55. Można zarobić 2000 zł netto. Praca przy taśmie.Dla kobiet proste czynności czyli np podłączenie przewodów, wkręcanie śrubek,sprawdzenie wejścia HDMI . Praca stojąca.Trzy przerwy, jedna 15 minut, dwie po 5 minut.

Dell car syf

Dlaczego projekt Dell car przenoszą na Szajnochy?

Tybulec
@Dell car syf 21.10.2018 10:18

Dell nie podpisał umowy z iqorem i trzeba się go pozbyć

Tybulec

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Polecam prace na Microsoft super atmosfera i zapach

podłoga zHP

Lubię atmosferę w iQor Global Services Poland Sp. z o. o. za: Gdy nie me MO na serwisie

pytanie

Coraze więcej jest plotek o nadchodzącym podziale czy też kolejnym przejęciu firmy przez inną. Ma ktoś może więcej informacji na ten temat?

podłoga z HP
@pytanie 16.10.2018 11:08

w przyszłym roku ma być zmiana firmy, podobno iqor nie jest zadowolony z wyników finansowych, za mało kasy zarabiają na firmie

Zostaw opinię o iQor Global Services Poland Sp. z o. o. - Bydgoszcz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie iQor Global Services Poland Sp. z o. o.