iQor Global Services Poland Sp. z o. o.

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 38 ocen.

Opinie o iQor Global Services Poland Sp. z o. o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie iQor Global Services Poland Sp. z o. o.

Koper

Firma ok dla osoby dopiero co skończyła szkołę góra na 2 lata Pracując dłużej utkniesz i nic więcej już nie osiągniesz chyba że masz znajomości. Zarobki na start najniższa krajowa później co roku skromne dodatki. Nie sztuką zarobić 3 tys na rękę pracując prawie 280 godzin miesięcznie.

Rozczarowana

Witam, Byłam na rozmowie na stanowisko pracownika magazynu. Pan przedstawił obowiązki, które były do zaakceptowania. Miałam zaopatrzyć serwis w potrzebne części. Praca lekka przed komputerem, chociaż kończyć prace o 2 w nocy?(jak wrócić do domu?). Ale ok. Rzadko miało to sie zdarzać. Poszłam pierwszy dzień na szkolenie a tam niespodzianka. Skierowali mnie do złej sali szkoleniowej, odsylali od pokoju do pokoju, które znajdowały sie w różnych częściach budynku. Okazało sie, że zamiast wymarzonej pracy, mam być na dziale wysyłek i harowac w imie wysrubowanej normy. Kierownik zadzwonił do pana, z którym rozmawiałam na rozmowie rekrutacyjnej a ten wykpil sie(śmiał stwierdzic, ze o wszystkim mówił na spotkaniu i wiedziałam na jakie stanowisko idę). Bezczelność tej firmy nie zna granic. Odradzam prace w niej. Czy komuś tez to sie zdarzyło?

Husky
@Rozczarowana 12.02.2018 22:58

Praca do 2 w nocy to rzadkość?? tam jest tak że albo trafiasz na projekt gdzie pracuje sie w normalnych godzinach. Albo trafisz na projekt gdzie zawsze druga zmiana konczy sie o 2 w nocy.A brak organizacji i tłum ludzi na wyższych stanowiskach którzy nie wiedzą po co tam są i udają że wykonują potrzebną prace to w tej firmie standard. Miałaś okazje poznać realia i szarą rzeczywistość tej firmy.

Hanna

Oburzyliście się na moją wzmiankę o benefitach w firmie iQor Global Services Poland Sp. z o. o. To oczywiste, że nie wszyscy z nich korzystają, ale spójrzcie na to w ten sposób. Gdyby ich nie było, a pensja byłaby nadal na tym samym poziomie? To chyba jednak lepiej jak jest duża możliwość benefitów, by każdy mógł wybrać co chcę. Wszystkie informacje zaciągnęłam ze strony firmy, więc nie wiem które są płatne i jaka liczba pracowników z nich korzysta.

aleocochodzi
@Hanna 23.01.2018 10:25

Pieniądze z benefitów można użyć w inny sposób, który byłby zadowalający dla wszystkich lub przynajmniej większości, a nie bonusy, którymi zainteresowani są tylko nieliczni.

Janusz

Po w prowadzeniu nowych zasad wynagrodzeń które wchodzą w życie z dniem 01.03.2018 staż pracy do roku - min. 2500 zł brutto 1-3 lata - min. 2800 zł brutto powyżej 3 lat. - min. 3000 zł brutto. Najbardziej cierpią pracownicy z dłuugoletnim stażem pracy.Większość osób po 8-10 latach ma podobne albo identyczne stawki głodowe.A zarząd o takich pracownikach zapomniał bo po co pamiętać skoro gibią przez kupe lat za bezcen to i dalej będą gibać.Stawki zostały wprowadzone tylko po to żeby zamydlić oczy nowym pracownikom jak w iqorze jest wspaniale a w rzeczywistosci za te stawki będziecie gibać przez nastepne lata.Ja pracuję 6 lat i mam tyle ile ma dostać pracownik po 3 latach.Czas uciekać do nowo powstającej firmy w Bydgoszczy zajmującej się produkcją TV lcd bo może tam dadzą więcej a jak nie tam to w dyskoncie proponują więcej.DNO!!!

Oo
@Janusz 28.12.2017 18:37

Jaka to firma powstaje ?

pitbull
@Janusz 28.12.2017 18:37

Firma Sembly na Toruńskiej 151. W tej chwili są oferty pracy na różne stanowiska na OLX

mądrzejszy od tych u góry

Niech wprowadzą stażowe!!! Niech zawężą te durne widełki które z rzeczywistością nie mają nic wspólnego i niech wprowadzą na każdym stanowisku stażowe od lat pracy. Byłoby jasno i przejrzyście i SPRAWIEDLIWIE dla każdego!!!

zwykly ziomek
@mądrzejszy od tych u góry 12.01.2018 07:56

Od kiedy staż jest wymiarem umięjętności? Pokaże że coś potrafisz to dostaniesz większe pieniądze.

Hanna

Wszyscy narzekają na pensje, ale chciałabym Wam zauważyć, że benefity, które firma iQor Global Services Poland są dla Was bezpłatne, a jednak gdybyście musieli za to zapłacić to też by uszczupliło wasze portfele, dlatego ja bym je traktowała jako część wynagrodzenia. Pierwszy raz widzę tak długą listę benefitów, które nie są w większości typowe, czyli np. lekarz na terenie zakładu, akcje prozdrowotne, akademia seniora, program staży, konsultacje psychologiczne, Forum Pomysłów, organizacja kursy językowe, dofinansowanie studiów i wiele innych, o których przeczytacie tutaj: http://poland.iqor.com/

Zdziwiony
@Hanna 05.01.2018 16:06

Droga Hanno, niektóre benefity są częściowo płatne przez pracownika (odejmowane jest to od wypłaty). Ile procent zatrudnionych korzysta z benefitów. Ja osobiście wolałbym mieć wyższą podstawę zeby mieć na starość godną emeryturke (a z tego co wiem to ZUS nie wlicza benefitów do emerytury;-)). Odnośnie psychologa- nie zastanawia Was obecność psychologa w Iqor-ze (Foxconn)? Zapytajcie również czyją żoną jest Pani psycholog.

powinformowany
@Hanna 05.01.2018 16:06

Hanka, prezes rozkazał ci pisac i odpowiadac na negatywne komentarze że wcale tak źle nie jest... a jednak jest! na projekcie DELL CAR nie ma ani premi ani podwyzki, ani szacunku - nic tam nie ma jak w normalnej pracy u normalnego pracodawcy a juz na pewno brak tam szacunku do pracownika. Pracujesz 5 lat a masz mniej niz gosc ktory przyszedl do pracy wczoraj i nic nie potrafi trzeba go szkolic kilka miesiecy. zarobki to smiech na sali 2600zł po 3 latach.

Wtajemniczona

Popieram wypowiedzi! Mobbing jest na porządku dziennym, ciągła norma i liczenie nawet ile pracownik był w toalecie bądź napić się wody prosto z kranu ???? Kierownicy po układach i wszędzie to samo nazwisko w wyżej postawionych osobach. Premie? Zabawne... 100 zł brutto.. Kierowniczka która mówi do pracownika "A Ty Nie masz (usunięte przez administratora) co robić?!" Brawo kulturę i przykład dla ludzi, myślałam że spadnę z krzesła kiedy to usłyszałam!! Powinni się wziąć za tą firmę!!!!!

Pracownik

Nie będe wypisywać nazwisk ani inicjałów bo każdy wtajemniczony będzie wiedział o co chodzi ale Pan który wysłał maila do wszystkich odnośnie stawek za lata pracy uruchomił jednocześnie tykającą bombe zegarową która wybuchnie po tegorocznym PRP. Ludzie masowo zaczną odchodzić jak nic nie zrobią z pensjami starych pracowników.A w większości przypadków są to specjaliści. Chytry 2 razy traci.

odradzam !

Podziele się i ja moją opinia. Praca w tej firmie to totalna porażka, ludzie są traktowani jak śmiecie które maja robić jak roboty. Brak jakiegokolwiek szacunku w strone pracownika. Zarobki... nie trzeba opisywać bo są podane niżej przez innych autorów opinii, dodam tylko że znajomi w biedronce zarabiaja tyle samo albo i wiecej bez wykształcenia. Zmuszanie do nadgodzin to rzecz normalna. BRAK W TEJ FIRMIE JAKICHKOLWIEK PLUSÓW ! nawet zwykły parking jest zbyt mały zeby wszystkich pomiescic.

Beata

Pracowałam w tej firmie 2 lata i moje spostrzeżenia są następujące: praca w korporacji nie jest dla każdego, trzeba z góry przyjąć ze w iqorze będziesz robotem i będziesz musial pracowac jak robot (mowa o zwykłym pracowniku), ukryty mobbing jest na porządku dziennym i nikt z tym nie walczy, stres, normy, ludzie z tzw. łapanki (nikt nie sprawdza kompetencji zatrudnianych osób), kierownicy nie wiedzą co robią a co dopiero skąd mają wiedzieć jak zarządzać ludzmi, dużo by tu pisać, Ja nie polecam, poprostu szkoda zdrowia :) ale każdy musi się przekonać sam.

Dobrowianka

Po 3 latach pracy napiszę swoją opinie. Wynagrodzenie według nowych zasad wygląda następująco. staż pracy do roku - min. 2500 zł brutto 1-3 lata - min. 2800 zł brutto powyżej 3 lat. - min. 3000 zł brutto Trzeba pamiętać, że są to stawki minimalne i mogę być wyższe ale raczej nie dużo. Plusy: Wynagrodzenie zawsze na czas, dobry i rozbudowany socjal chociaż czasami trochę niski, ale i tak fajnie, że jest (wczasy pod gruszą, świąteczne, siłownia/sauna na terenie firmy, zapomogi, dofinansowanie studiów, bilety do kina, stołówka firmowa - obiady i śniadania za 3 zł), nadgodziny przy których można dobrze dorobić Minusy - niskie premie, które nie motywują (średnio 100 zł brutto na miesiąc), osoby z długim stażem pracy mają niewiele wyższą podstawę, korporacja (kierownictwo non stop patrzy na wynik i ile zrobiłeś) iQor jest bardzo dobrym pracodawcą jak dla osób po szkole chcących zdobyć doświadczenie i wejść w rynek pracy. Ogólnie polecam ale nie na dłuższy okres czasu. Pracuję na magazynie praca lekka, niezbyt stresująca i nietrudna. Kierownictwo OK. Jednak to wszystko zależy od szczęścia, miejsca i zespołu na jaki się trafi :)

...a...
@Dobrowianka 23.12.2017 15:15

Niewiem skąd masz takie dane... bzdura bzdurą goniona....

Ja
@...a... 25.12.2017 20:31

Tak prezentują się zasady wynagrodzenia od początku nowego roku.

Balbek

IQor PL poszukuje ludzi do pracy na stanowiska magazynowe w Niemczech w okolicach Hamburga. Wie ktoś może w jakim konkretnie mieście?

PoinformowanyLepiej
@Poinformowany 21.04.2017 20:46

Widzę że Poinformowany jest słabo poinformowany. Jestem pracownikiem firmy od kilku lat i rekrutacja do pracy w okolicach Hamburga to jedna z lepszych ofert jakie mogły się komuś trafić, niestety była to praca krótkotrwała jeśli nie powiedzieć sezonowa (6-8 tygodni). Kto chciał i się jako tako wykazał to mógł się zaczepić na następne takie wyjazdy np do Stanów czy UK. Wielu chętnych było spośród stałych pracowników, ale każda taka nieobecność w delegacji doświadczonych pracowników odbija się czkawką w funkcjonowaniu działów, z których ci pracownicy "pochodzą" dlatego firma nie może sobie pozwolić na to żeby całą obsadę skompletować z wewnątrz, zwyczajnie bardziej się opłaca zatrudnić ludzi z zewnatrz w tym konkretnym celu, który nie wymaga jakiś specjalnych umiejętności i każdy kto wykazuje się chociaż minimalną chęcią do pracy da radę, niż zatrudniać na 2 miesiące nowych ludzi na zastępstwo tych w delegacji, przeprowadzać im specjalne szkolenia często trwające nawet 2 tygodnie, po których i tak jeszcze nie bedą w stanie w 100% zastapic stałego pracownika po to tylko żeby po miesiącu go zwolnić. W Hamburgu dało się zarobić przyzwoite pieniądze, na które nie jeden musi pól roku pracować, no chyba że ktoś każdego dnia po pracy raczył się piwem czy fastfoodami to przywiózł ze sobą mniej hajsu. Warunki mieszkaniowe w Hamburgu takie sobie, ale miesiac czy 2 da się wytrzymać. Tak więc panie poinformowany dowiedz się lepiej zanim zaczniesz sie wypowiadać na tematy na które wiedzę masz szczątkową

...a...
@PoinformowanyLepiej 10.10.2017 17:53

Wyjazd do UK lub Stanów dla wybranych a co do Niemiec dobrze mieli tylko Ci co byli wyżej a nie pracownicy od czarnej roboty....

Zdziwiony

3000 zł po 3 latach?? Ja po 5 miałem 2600. Zaczynasz od najniższej. Po okresie próbnym masz góra 200 więcej. Dlaczego dla Was plusem są nadgodziny? Godziwe wynagrodzenie powinno być za 8 godzin pracy. Ile wytrzymasz dni pracując po12 godzin? Tydzień jest ok ale później zmęczenie daje o sobie znać. Jakoś twojej pracy spada i masz rozmowę z kierownictwem. Kierownicy są różni: inni znają się na prowadzeniu serwisu inni wolą flirtować. Firma jest dobra na start w życiu zawodowym. Jeżeli chcesz stabilności szukaj czegoś innego. Gdy się pojawiają nowe projekty są zatrudniani nowi pracownicy (część jest przenoszona z innych projektów na rozruch). Gdy projekt jest zamykany jest problem z nadwyżka pracowników. Część wraca na macierzysty projekt, a reszta- no cóż (PUP). Firma dobra na start (zobaczysz jak wygląda korporacja od środka). Na dłuższy czas-nie polecam.

Hanna

@Poinformowany mimo wszystko trochę tak, bo @Aver obraża kierownictwo, a to są konkretne osoby, który nie powinno się obrażać na publicznym forum. Jest nawet o tym wzmianka w regulaminie. A powiedz, dlaczego te osoby nie próbują rozmawiać o podwyżkach lub awansie w iQor Global Services Poland? Pamiętajcie, żeby zawsze walczyć o swoje. I jeżeli im się należy to możliwe, że ktoś o nich zapomniał i trzeba się przypomnieć.

Nikt ważny
@Hanna 14.12.2017 15:40

Kobieto co ty za bzdury opowiadasz.Przypomnieć sie o swoje?? Przypominam sie kierownikowi co 2 tygodnie że już patrzeć na mnie nie może. i ciągle wiecznie ta sama śpiewka."Teraz są takie zasady że nic nie możemy zrobić nawet jeżeli baardzo chcemy" I co taki zwykły pracownik ma zrobić?? Napisać do prezesa??Kierownictwo wiecznie się zasłania nowymi przepisami które zostały wprowadzone na przełomie 2016/17 roku.

nikt ważny

W tej firmie jedyny duuzy plus to socjal.Firmowe śniadania,obiady, siłownia,bilety do kina,wczasy podgruszą,dodatek na święta itd. Ale niestety na tym plusy się kończą.Jak nie jesteś znajomym kogoś ważnego w firmie to jesteś nikim i możesz stanąć na głowie zaklaskać uszami a nie zyskasz niczego.Wynagrodzenie podstawowe jest tragiczne. Po ok 8 latach pracy można mieć ok 3000-3200brutto.Raz do roku można dostać podwyżkę w PRP (program rozwoju pracownika) ale zawsze gdy przychodzi ten czas to zawsze nagle firma jest w ciężkiej sytuacji finansowej i akurat wtedy nigdy nie ma pieniędzy - Są ale dla znajomych wążnych ludzi :D Z premiami jest podobnie premie są przyznawane kwartalnie na podstawie widzimisie kierownika.Nie ma żadnych zasad na jakiej podstwaie kto ma dostać a kto nie. max 300brutto. Oczywiście jeżeli jesteś"plecakiem" to i nawet 700 możesz dostać.Nadgodziny nie są obowiązkowe ale jeżeli nie zostaniesz to zostaniesz zwolniony.Pracuję w tej firmie od ponad 8 lat i nigdy mnie niczym dobrym ani pozytywnym zakład pracy nie zaskoczył.Ciągle wielkie wymagania w zamian za nic. A najgorsze jest to że od dłuższego czasu chcę zmienić pracę i chodząc na rozmowy do innych firm inni pracodawcy proponują podobne stawki .Dlatego siedze tutaj tyle czasu bo lepszy wróg swój niż jakiś inny.

Ja

Witam, czy może ktoś napisać o pracy w magazynie gdyż widzę ogłoszenie. Czy tam jest jakaś norma i trzeba zostawać po godzinach? Będe wdzięczna za informację...

Smutna prawda
@Ja 08.12.2017 01:06

Praca na magazynie w tej firmie bez ustawki u kierownika to tyrka jak diabli, pomijając to nalezy uwazac na.wlasne zdrowie gdyz sa osobniki, ktore lubia sobie poprawic humor a potem pracuja przy pomocy wozka widlowego. Coz, a moze sie tona zmienilo ja juz tam na szczescie nie pracuje :-)

Haheho
@Ja 08.12.2017 01:06

Na oferty pracy nalezy uwazac czesto pod pojeciem "pracownik serwisu" kryje sie u nich praca na stanowisku " murzyn na magazynie"

GoNzo

DNO !!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

WARS

UWAŻAM .ŻE NIKOGO NIE NALEŻY PUBLICZNIE SZKALOWAĆ,

Poinformowany
@WARS 29.11.2017 22:09

On nikogo publicznie nie szkaluje, jedynie zatrudnieni tam ludzie potrafią rozczytać poprawnie te inicjały więc w czym problem?? Niestety opis ten jest zgodny z prawdą. Znam ludzi pracujących tam po 7-9 lat i nie zarabiają nawet po 3000 brutto, a wszystko robią z zamkniętymi oczami. Już pomijam fakt, że oczywiście dawno zasłużyli na awans pionowy lecz nikogo to nie obchodzi, rekrutacje wewnętrzne to istna szopka i fikcja.

polecamich

Jedna z lepszych firm w Bydgoszczy.

Poinformowany
@polecamich 27.11.2017 11:41

Chyba nie pracowałeś zatem w innych porządnych firmach ;-)

Hanna

@Ale o co chodzi?, @szanujmy się nie jestem pracownikiem firmy iQor Global Services Poland Sp. z o. o. i nigdzie nie napisałam, że nim jestem lub byłam. Jestem moderatorem forum gowork.pl i moim zadaniem jest dopytywanie użytkowników o kwestie, które nie zostały jasno określone, by inni wchodzący na forum mieli pełen obraz informacji bez niedomówień. Często użytkownicy piszą bez argumentacji i niejasno, więc trzeba dopytać o to co mieli na myśli.

Hanna

@Poinformowany niestety w Polsce płacenie na czas nie jest to standard, więc ja to bym potraktowała jako plus dla iQor Global Services Poland Sp. z o. o. Czy Twoim zdaniem atmosfera jest zła w pracy? Czym może to być spowodowane?

szanujmy się
@Hanna 27.09.2017 09:44

Nie jest standardem? Chyba żartujesz. Nie ma pieniędzy, to nie ma mnie jako pracownika. Gdzie wy ludzie pracujecie... To już nie te czasy, gdzie łaskę ktoś robił, że daje pracę, dziś złapać dobrego pracownika jest trudno. Bez pensji to ja mogę być góra 1,5 miesiąca, potem spadam, zatem "płaca na czas" to żadna zachęta dla osoby, która choć trochę się szanuje. To oczywistość.

Ale o co chodzi?
@Poinformowany 31.10.2017 14:36

Ja jakos żadnej Pani Hanny nie moge sobie przypomienc:-) n o chyba,ze te, z ktora sie pracowalo na serwisie :-) Jakby nie bylo chyba strzal w 10 z tym podstawieniem. Moze w koncu czesc"wyzsza" tej firmy zainteresuje sie co jest grane bo poki co ich opis firmy dotyczacy traktowania pracownika daleko mija sie z rzeczywistoscia

Ojty

Jak porównując z teleplanem ;)?

buhaha
@Ojty 02.09.2017 16:19

Podpinam się pod pytaniem.

PoinformowanyLepiej

Opinia wyżej tyczy się tylko tej jednej sytuacji dotyczącej delegacji. Ogólnie socjal przyzwoity, wynagrodzenie? - na start i po umowie próbnej nie najgorsze ale później już gorzej, jesli są jakieś podwyżki to faktycznie poniżej inflacji, więc po kilku latach pracy nie zarabiasz wcale więcej od świeżaka po 3 miesiącach. O awans ciężko - co prawda o 2 stanowiska możesz awansować dość szybko ale suma sumarum nic to nikomu nie daje poza tytułem na aneksie bo robisz dokładnie to samo co wcześniej i nie zarabiasz więcej. Żeby awansować wyżej lub w inny pion trzeba mieć dużo szczęścia, a jak już ci się uda dostać w inny pion to kasę masz 200 zł lepszą (tylko - śmiech na sali) a większą odpowiedzialność. Tak że czasami nie warto awansować. Premie są ale szału nie robią i nie masz gwarancji czy w ogóle dostaniesz (chyba że żyjesz dobrze z kierownikiem). Kierownictwo? - w zależności od działu ale faktycznie często ludzie bez wykształcenia od których prostactwo bije na kilometr i nie wiadomo jakim cudem są na takim stanowisku bo nawet wysłać maila pisanego poprawną polszczyzną nie potrafią. Przeklinanie ogólnie w normie ale nie znam dorosłych którzy nie przeklinają - gorzej gdy klną na podwładnego a i takie rzeczy się zdarzają. Jeśli podpadniesz kierownikowi, albo nawet nie zrobisz nic niewłaściwego ale się na ciebie uweźmie to masz przechlapane - bedzie darł mordę, ochrzaniał za nic a nawet kłamał na twoją niekorzyść. Jak sam coś spartaczy to zwali to na podwładnych że to niby ich wina.

odpowiedzialny

Informacje na temat klientów są sprawą prywatną firmy.

Hanna

@4moon przypominam, że forum ma regulamin http://www.gowork.pl/regulamin i służy ono do opiniowania firm, a nie obrażaniu. Ktoś może odpowiedzieć @Zainteresowany na jego pytanie?

Zainteresowany

Hej, czy w Iqor ruszyl projekt T-mobile?

leser352

Dobra praca jak na wakacje (Amazon Kołbaskowo - Pody). Ciężka ale dobra organizacja. Kadra traktuje pracowników z szacunkiem i podchodzi indywidualnie do rezultatów. Wynagrodzenie przeciętne. Pieniądze wysyłane na konto na czas. Polecam

Poinformowany
@leser352 08.09.2017 15:34

Ty chyba firme pomyliles :) Kadra traktuje pracownikow z szacunkiem i podchodzi do rezultatow indywidualnie?? Nie wiem gdzie trafiles ale miales chyba sporo szczescia. Jesli chodzi o nadgodziny to zdarzaja sie pomylki ale placa uczciwie, wyplata rowniez zawsze na czas. Lecz to chyba nie powod do dumy, to raczej norma w normalnych firmach, nie ma sie czym chwalic. Reszta bez zmian, sporo prawdy na tym forum trudno sie nie zgodzic. Po raz kolejny nie polecam.

Hanna

@EL GANCKO dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Czy tylko raz się zdarzyła taka sytuacja, którą opisujesz? To może na prawdę był problem systemu i po prostu zapomnieli poinformować pracowników? Czy ktoś też miał taką sytuację w iQor Global Services Poland? Ważne, by forum miało wiele wypowiedzi, by użytkownicy poszukujący pracy sami mogli sobie stworzyć własną opinię na temat firmy.

EL GANCKO
@Hanna 29.08.2017 09:02

Od tego czasu jak byłem u kierownika minęły około 2 tygodnie, więc mieli sporo czasu na napisanie jakiegoś maila z informacją, że przez błąd systemu nie każdemu dobrze policzyło godziny pracy. Oni jedynie o czym nie zapomną to wysłanie maila z wynikami, które są codziennie, za poprzedni dzień, kto ile sztuk zrobił i ile miał cofek, o tym nie zapomną, poza tym nawet to ich przerasta, chociaż raz w tygodniu są wyniki i za kilka minut mail z poprawionymi wynikami, bo coś źle policzyli. Co do nadgodzin, to nie ich wina, że robią nadgodziny i chcą by ktoś na nie przychodził, jest za mało ludzi, z serwisantów sprzętu na jednej zmianie ostatnio było 12 osób z 25, więc ponad połowy nie było (urlopy, l4, zwolnienia ludzi itd.), coraz mniej osób jest do pracy, nie szukają nowych, wolą byśmy my przychodzili na 10 godzin (pierwsza zmiana 6-16, druga 16-2), nie każdy ma jak dojechać w nocy do domu.

EL GANCKO

Nie płacą za nadgodziny, o których informują często na ostatni moment, które podobno nie są obowiązkowe, ale by nie zostać na nich trzeba kierownikowi się tłumaczyć dlaczego się nie zostanie. W ubiegłym miesiącu byłem na kilkunastu nadgodzinach, w tym miesiącu jak na początku każdego miesiąca dostajemy na mail służbowy (mail służbowy ma każdy pracownik, każdy ma stanowisko z komputerem) tzw. kwitek płacowy, w którym jest wypisane wszystko, wypłata brutto, netto, składki itd. oraz ilość nadgodzin. Ilość nadgodzin nie zgadzała się, policzyli mi o 2 nadgodziny mniej niż byłem (zresztą to nie pierwszy raz), nie tylko mi. Od razu poszedłem do kierownika zapytać co jest, a on do mnie "przyjdź później, bo nie mam teraz czasu" poszedłem później a on mi, że był jakiś problem z systemem liczącym godziny pracy i mi te godziny doliczy do tego miesiąca. By dostać pieniądze, które należą mi się, sam musiałem iść do kierownika, jeśli bym samemu nie poszedł bym nie musi zapłacone za te nadgodziny, ja osobiście liczę czy wszystko się zgadza, ale są osoby które tego nie robią. Nie każdy jest świadomy, że dostał mniejszą wypłatę niż powinnien, kierownik jest świadomy, że system liczący godziny miał jakiś problem, mimo to nie poinformował (mailem lub w inny sposób) o tym problemie wszystkich pracowników, by zobaczyli czy się wszystko zgadza i w razie co zgłosili się do niego. W skrócie: Nie polecam tej firmy, trzeba chodzić na nadgodziny mimo, że nie są obowiązkowe. Pracownicy są informowani o nich często pod koniec pracy, że następnego dnia nadgodziny. Można nie mieć zapłacone za te nadgodziny, trzeba zawsze samemu liczyć czy wszystko się zgadza, iść do kierownika i łaskawie da nam te pieniądze które nam się należą przy kolejnej wypłacie.

megii
@EL GANCKO 27.08.2017 14:00

To się ciesz że w ogóle informują, ja pracowałem w wielu firmach gdzie nadgodziny były obowiązkowe bez żadnego informowania czyli po 8 godzinach dowiadywałeś się że musisz jeszcze zostać dodatkowe z 2-3-4 godziny i nikt się Ciebie nie pytał czy możesz tylko musisz i koniec.

Aoeiuy

Przyjmują cały czas do iQor?

Pa

Jakie są zarobki?

Pani

A czy mógłby mi ktoś przybliżyć jaką pracę wykonują kobiety?

Poinformowany
@Pani 17.06.2017 13:06

Kobiety wykonuja taka sama prace jak inni, zalezy od projektu. Sa dzialy na ktorych wykonuja proste czynnosci zupelnie nie zwiazane z praca czysto techniczna, sa rowniez takie na ktorych zajmuja wszystkie stanowiska, zalezy od linii.

Pani

Witam. Czy praca w iQor jest na 3 zmiany?

Poinformowany
@Pani 10.06.2017 11:37

Zależy od projektu, mogą być 3 zmiany, mogą być 2 i równie dobrze jedna. Jeśli projekt dobrze sie rozwija i jest dużo pracy to możesz być pewna, że będą 3 zmiany lub np 2 i nadgodziny/soboty nawet niedziele.

anonim

(usunięte przez administratora)

Gaga

Heh, jakie to prawdziwe...szkoda, ze nie umieja z tym zrobic porządku. Z drugiej strony jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie da pies nie wezmie :-)

Poinformowany

To prawda jest norma, ktora kontroluje system, a wiec niewazne co i jak robiles wazne by cyfra w systemie sie zgadzala. Dobry technik potrafi naprawic kazdego laptopa lecz wszystko zalezy od czasu. Zreszta to nie ma znaczenia bo pracuja tam ludzie, ktorzy potrafia doslownie wszystko nierzadko z zamknietymi oczami. Niewazne czy wymieniaja plyte czy tylko baterie zazwyczaj maja tzw norme i wszystko by sie zgadzalo gdyby nie podejscie firmy do pracownika. Tam ludzi z doswiadczeniem sie nie szanuje, nie ma podwyzek, a jesli sa to nizsze od inflacji. Stawki sa tak niskie, ze ludzie na tzw kasie zarabiaja wiecej. Pracownikowi nic wiecej procz obiadu za 3zl i kubka wody na serwisie sie nie nalezy (czesto nawet z tym sa problemy). Przelozeni od ktorych zalezy Twoja podwyzka ew. awans po kilku miesiacach pracy nie znaja nawet Twojego imienia. Jestes loginem z systemu w tabeli. Nikt nigdy nie dziekuje ci za prace, ktora wykonujesz przez lata. Przelozeni wiedza gdzie jestes tylko wtedy gdy jest dodatkowa praca do wykonania lub wtedy gdy klient zglasza zastrzezenia do Twojej pracy. Obowiazuje cie tzw elektroniczny rejestr czasu pracy. Nie ma znaczenia ze z przerwy wrociles wczesniej, ze byles za 5 w pracy i ile zrobiles. Wazne, ze wyszedles 30s przed czasem lub wrociles 30s po przerwie. Znam nawet osoby, ktore z lacznego czasu spoznien w miesiacu (np 5 min lacznie) sa rozliczane. Jesli ktos chcial sie zatrudnic odradzam.

dell car

Nie polecam pracy tutaj, liczy się tylko NORMA. Na dell car naprawiasz laptopy, a dokładniej to diagnozujesz jaka część (lub części) jest do wymiany i ją wymieniasz i sprawdzasz czy działa wszystko. Ogólnie są usterki łatwiejsze i trudniejsze do naprawienia. Możesz mieć takie proste usterki, że normę zrobisz w 4 godziny, a możesz mieć takie, że będziesz pracował całe 8 godzin a normy nie ma zrobionej, do normy liczą się tylko gotowe sprawne w 100% komputery, jak coś nie działa to musisz tak długo wymieniać części, aż w końcu będzie działać. Pomyśl jakie to uczucie jak laptop się nie włącza, rozkręcisz laptopa do płyty głównej, wymienisz ją, podłączysz wszystko i złożysz laptopa, laptop włącza się więc usterka niby rozwiązana, odpalasz testy (trwające ponad godzinę czasem) a pod koniec testu FAIL i okazuje się, że coś innego jeszcze nie działa, wtedy znowu rozkręcanie laptopa i wymiana innej części, a pomyśl, że w tym czasie ktoś kto ma lepsze kontakty z kierownikiem może wybierać sobie konkretne laptopy, np. z usterką na nieładowanie baterii gdzie najczęściej jest to niedziałający zasilacz albo bateria dokonała żywotu, gdzie wymiana takiej części to nawet jednej śrubki nie odkręca się. Taki to sobie przebierze wszystkie sztuki które są, lepsze sobie weźmie a resztę zostawi dla takich jak ty. Jeszcze będziesz wzywany na rozmowy do kierownika nawet codziennie, będziesz wysłuchiwał jaki beznadziejny jesteś skoro nie umiesz zrobić "takiej niskiej normy", a tamten co robi proste usterki i pół zmiany siedzi i patrzy na sufit lub gada sobie z kimś dostanie jeszcze premię ;)

Hanna

@Gaga, pracujesz w iQor Global Services Poland Sp. z o. o.? Mówisz z własnych doświadczeń?

Gaga
@Hanna 28.03.2017 11:43

Pracowalam, i ciesze sie ze zmienilam prace...projekt z ktorym mialam stycznosc to dno...falsz, wycisniecie do cna twoich mozliwosci(ale i tak zle) zrobisz 100%chca 200% i tak dalej. Ciagle malo ! Jeśli nie masz wykształcenia elektronicznego czy innego typu hr, ksiegowosc nie pchaj sie tam, no chyba ze masz twarda dupe i brak sumienia to przy dobrych wiatrach ustawisz sie u kierownictwa, wtedy praca ok.

Hanna

Jakie opinie w 2017 roku na temat pracy w iQor Global Services Poland Sp. z o. o.? Kto podzieli się swoimi doświadczeniami?

Niepolecam123
@Hanna 15.03.2017 10:55

Myśle,że bez zmian. Pracuje tam od 3 miesięcy i nie mam zamiaru przedłużać umowy! Ludzie na "gorszych" stanowiskach-czyli nie na stanowiskach kierowniczych nadal są nie szanowani. Wiadomo,że jak ktoś prace zaczyna to zanim nabierze wprawy i tempa to trochę czasu minie. Z samego początku moje wyniki-to ile sztuk zrobiłam- zostały porównane do ilości sztuk zrobionych przez osoby pracujące tam po 5/6lat. Ani razu nie usłyszałam dobrego słowa,że chociażby widać,że się staram. Potrafiłam stać przez 7,5h (30 minut masz przerwę z czego najlepiej jakbyś do pracy wróciła po 20) i przyjmować części bez żadnej przerwy,czy na wyjście do toalety czy tez żeby się napić. Już pod koniec dnia drętwiały mi ręce i plecy,ale uwaga... Nadal jak na nowego pracownika to było niewystarczające. A kierownik? Zrobi to co "musi" i od godziny 12 siedzi na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i rozmawia przez telefon-prywatnie. Od czasu do czasu ruszy tyłek żeby sprawdzić czy ktoś nie podpada i czasami za dużo nie rozmawia. To jest więzienie a nie porządna firma. NIE POLECAM!!!

Niepolecam123
@Hanna 15.03.2017 10:55

Myśle,że bez zmian. Pracuje tam od 3 miesięcy i nie mam zamiaru przedłużać umowy! Ludzie na "gorszych" stanowiskach-czyli nie na stanowiskach kierowniczych nadal są nie szanowani. Wiadomo,że jak ktoś prace zaczyna to zanim nabierze wprawy i tempa to trochę czasu minie. Z samego początku moje wyniki-to ile sztuk zrobiłam- zostały porównane do ilości sztuk zrobionych przez osoby pracujące tam po 5/6lat. Ani razu nie usłyszałam dobrego słowa,że chociażby widać,że się staram. Potrafiłam stać przez 7,5h (30 minut masz przerwę z czego najlepiej jakbyś do pracy wróciła po 20) i przyjmować części bez żadnej przerwy,czy na wyjście do toalety czy tez żeby się napić. Już pod koniec dnia drętwiały mi ręce i plecy,ale uwaga... Nadal jak na nowego pracownika to było niewystarczające. A kierownik? Zrobi to co "musi" i od godziny 12 siedzi na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i rozmawia przez telefon-prywatnie. Od czasu do czasu ruszy tyłek żeby sprawdzić czy ktoś nie podpada i czasami za dużo nie rozmawia. To jest więzienie a nie porządna firma. NIE POLECAM!!!

anita

wiadomo, na tym stanowisku wykształcenie wyższe to jednak warunek konieczny, no i doświadczenie na podobnym stanowisku

Gol

Problem to przede wszystkim kadra kierownicza. Są to w ok 60-70 % bardzo prości wulgarni ludzie którzy mają niewiele albo nic do powiedzenia w tematyce swojego działu. Są to zazwyczaj pociotki i tak zwane pozałatwiane stanowiska. Nie ma opcji rozwoju bądź wybić się na leprze stanowisko. Możesz co najwyżej zmieniać stanowiska na poziomie robola do pracy.

Ktoś

Dopiszę moją opinię, bo irytuje mnie brak konkretów. iQor to koncern, więc zatrudnia na umowę o pracę. Wszystko jak należy. Pierwsza umowa, na okres próbny na 3 miesiące, druga na 2 lata. Zarobki po okresie próbnym chyba 2100 brutto. Poza tym premie zależne od wyników działu, wczasy pod gruszą, dodatek świąteczny, dopłaty do obozów dzieci zależne od zarobków, na miejscu stołówka - dwudaniowy obiad 3,50 zł. Praca w koncernie specyficzna - ludzi się nie docenia i nie szanuje, mają określone procedury i tylko w nich funkcjonują. Poza tym kadra kierownicza pozostawia wiele do życzenia. Ludzie niekompetentni, bez wykształcenia i szkoleń, a także kultury osobistej. Niezależnie od płci bardzo wulgarne słownictwo. Ogólnie niski poziom zarządzania firmą, jak na koncern. A szkoda, bo potencjalnie bardzo dobry pracodawca. Można jedynie żywić nadzieję, że to się zmieni i myśląc o konkurowaniu z innymi koncernami podobnej branży ktoś wreszcie zwróci na to uwagę...

anonim

(usunięte przez administratora)

Cobra

Seba, w sobotę, 24.pażdzernika, w godz. 10-14 firma organizuje "drzwi otwarte". Idź, zobacz, pogadaj.

serwis

Pracowalem tam dwa lata i sam zrezygnowalem. Nie warto uczciwie pracowac i nie raz ponad sily. Nikt tego nie doceni tylko wykorzysta obiecujac premie czy podwyzszenie wynagrodzenia. Jako jeden z nie licznych walczylem o lepsza wyplate. Niestety wiecej nerwow niz to warte. Nie polecam tej firmy. No chyba ze 1600zl brutto na start styka. Potem dostaniesz 2000 zl brutto i na tym sie skonczy. Wegetacja.

Zostaw opinię o iQor Global Services Poland Sp. z o. o. - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie iQor Global Services Poland Sp. z o. o.