Orange Logistics

3 Dodaj opinię
Orange Logistics
3 219 431 5 1

Opinie o Orange Logistics

Filtruj opinie po kryteriach:

grzesiek
 Opinia

Polecam pracę w Orange Logistics. Właśnie jestem po rozmowie rekrutacyjnej, słyszałem że są ciekawe warunki pracy, benefity , szkolenia i wyjazdy integracyjne. Mam nadzieję że się dostane.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
maciek
 Opinia

Świetna atmosfera, pieniądze na czas i zadowalające warunki. Czego więcej chcieć? Polecam!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ms
 Opinia

Proszę o kontakt z firmą ORANGE LOGISTICS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. Strona nie działa, a potrzebuję z Państwem kontaktu, odnośnie płatności.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@ms 22.11.2018 12:00

Zapraszamy na http://www.orangelogistics.co

Pomocna?
TakNie
marlena
 Opinia

Polecam pracę w Orange Logistics, pracowałam tam jakiś czas temu, praca bardzo fajna, młody zespół. Co jakiś czas imprezy integracyjne, miło wspominam ten czas. Warunki pracy też nie najgorsze, jak najbardziej polecam tą pracę dla młodych ludzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sylwek
 Opinia

Polecam firmę, ciekawe warunki pracy, szybko się rozwija. Rekrutacja na bieżąco, spotkanie bardzo przyjemne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aleksandra
 Opinia

Świetne warunki pracy, byłam konsultantem telefonicznym jakiś czas temu. Fajni ludzie, każdy pomocny, zgrana grupa. Polecam praca dla ambitnych i otwartych osób.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@aleksandra 20.11.2018 09:10

Dziękujemy za opnie.

Pomocna?
TakNie
Aaaaa
 Opinia

Czy w waszej firmie sa jakieś benefity typu prywatna opieka zdrowotna oraz multiaport?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
khkh
 Opinia
@Aaaaa 14.11.2018 08:58

też chciałbym wiedzieć

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@khkh 15.11.2018 09:40

Tak jak pisaliśmy poniżej. Nowemu pracownikowi przysługują benefity takie jak: karta Multisport, ubezpieczenie na życie, prywatna opieka medyczna

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Aaaaa 14.11.2018 08:58

Tak, jak najbardziej. Każdy dostaje od nas kartę Multisport, ubezpieczenie na życie, prywatna opieka medyczna. Zapraszamy do kontaktu.

Pomocna?
TakNie
krzysztof
 Opinia

Byłem u nich na rekrutacji , bardzo profesjonalne spotkanie. Rzeczowo i na temat. Przedstawione warunki są bardzo kuszące. Mam nadzieję że uda mi się dostać na spedytora. Polecam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olka
 Opinia

Byłem tam ostatnio na spotkaniu rekrutacyjnym, chciał bym się do nich dostac, ktoś wie co wpływa na podjęcie decyzji przez nich ? Moje sugestie dla Orange Logistics: Niech mnie zatrudnią ;) Lubię atmosferę w Orange Logistics za: Luźna atmosfera

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Olka 08.11.2018 22:08

Dziękujemy i zapraszamy do kontaktu !

Pomocna?
TakNie
Olka
 Opinia

Bardzo mi się podoba ta firma

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Olka 08.11.2018 22:10

Dziękuje za opinię.

Pomocna?
TakNie
janek
 Opinia

Polecam firmę Orange Logistics, świetne warunki pracy, stawki bardzo fajne. Dodatkowo ciekawe benefity. Atmosfera w pracy bardzo miła.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ala
 Opinia

Kolega jakiś czas temu pracował, później jak szukali konsultanta telefonicznego to ja spróbowałam się dostać, udało się. On nie narzekał, ja tak samo, fajna atmosfera w pracy, bardzo mili ludzie, pomagają w każdej sytuacji. Praca w tempie i to sporym ale gdzie w dzisiejszych czasach pije się kawkę co chwile. Chyba nigdzie... Polecam jak najbardziej firmę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Firma Spedycyjna
 Opinia

(usunięte przez administratora) Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: brak kompetencji

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sylwia
 Opinia

Polecam firmę, rozmowa rekrutacyjna nie była łatwa ale opłacało się. Trochę stresu, ale dostałam tą pracę. Polecam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aa
 Opinia

jak się pracuje? jak wygląda dzień?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
katarzyna
 Opinia

Polecam firmę Orange Logistics, fajne zarobki, przyjazna atmosfera bardzo fajny team w pracy. Szkoda było odchodzić. Stawki jak najbardziej na tak. Dodatkowo dostawałam benefity itp. Polecam miejsce !

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ola
 Opinia

Po pojawieniu się ogłoszenia na poszukiwane stanowisko, zgłosiłam się na rozmowę rekrutacyjną. Byłam bardzo zadowolona, chętnie podjęłam się pracy na danym stanowisku. Polecam pracę jako konsultant telefoniczny w danej firmie, bez żadnych problemów, wszystko na czas. Miła atmosfera i fajna dodatkowe gratisy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zbyszek
 Opinia

Praca jak każda inna praca, nie ma co narzekać. Najważniejsze ze kasa na czas, bo w innych miejscach to o kasę trzeba się prosić miesiącami. Szef wyrozumiały, jak robota sie kręci. Nie narzekam, polecam jak najbardziej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kasia
 Opinia

Polecam firmę Orange Logistics

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
michał
 Opinia

Polecam firmę, dobre stawki i fajna współpraca

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aika
 Opinia

Witam czy możecie jakoś bardziej opisać prace na stanowisku przedstawiciela handlowego w tej firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
orange
 Opinia
@Aika 08.09.2018 11:05

Ogólne warunki: · pracujemy w Katowicach, od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 – 16:00 · oferujemy pełne wdrożenie w pracę oraz opiekę Managera na każdym etapie naszej współpracy Do obowiązków na tym stanowisku należy: · kontakt z firmami transportowymi w celu nawiązania długofalowej współpracy · sprzedaż ładunków na giełdach transportowych · dbanie o dobre relacje z klientami · reprezentowanie firmy na spotkaniach służbowych Zapewniamy: · umowę o pracę · podstawę + premię za wyniki · wszystkie potrzebne narzędzia pracy: *telefon *laptop *samochód służbowy (na spotkania z klientem) Wymagania: · doświadczenie w branży min. 6 miesięcy · wykształcenie min. średnie · prawo jazdy kat B · komunikatywność · odporność na stres · umiejętność organizacji czasu pracy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominika
 Opinia

@grzegorz, Czy możesz napisać coś więcej o samych obowiązkach w pracy i systemie pracy w Orange Logistics? Czy to praca wymagająca dyspozycyjności? Czy pracujesz w systemie zmianowym? Czy możesz liczyć na wsparcie pracowników w trakcie pierwszych dni w pracy? Dzieląc się swoją opinią pomagasz innym kandydatom w dotarciu do cennych informacji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
grzegorz
 Opinia
@Dominika 23.07.2018 23:02

Pracowałem w call center więc obowiązki takie jak zawsze, praca na słuchawce. Większość pracowników pomaga w pierwszym dniu pracy, bardzo fajni ludzie. Polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
grzegorz
 Opinia
@Dominika 23.07.2018 23:02

To zależy czy pracujesz na kraju, międzynarodówce czy na giełdach. W każdym dziale inne wynagrodzenie i obowiązki. W każdym na czymś innym się skupiają. Ale jeżeli lubisz kontakt z klientem , potrafisz negocjować i od czasu do czasu zrypka od klienta Cię nie przestraszy to będziesz zadowolona z pracy. Stres trochę spory bo klienci wymagają profesjonalizmu i żeby wszystko było na czas a kierowcy teraz są fatalni i bardzo ciężko się z nimi dogadać.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Aktualność
Jesteśmy firmą, którą na rynku wyróżnia dynamiczny rozwój, w przeciągu ostatnich 3 lat zwiększyliśmy zatrudnienie o 300%. Nasz team to w większości młode, ambitne osoby, ukierunkowane na realizację celu i własny rozwój. Chcemy stale poszerzać swoją działalność, więc obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko Pracownika biurowego z j. angielskim.
 

OBOWIĄZKI:
·        Koordynowanie i nadzorowanie przewozów w transporcie międzynarodowym


·        Monitorowanie pracy kierowców z wykorzystaniem nowoczesnych urządzeń telematycznych


·        Optymalizacja tras


·        Współpraca ze spedytorami i innymi oddziałami firmy


WYMAGANIA:
·        Mile widziane doświadczenie na stanowisku dyspozytora lub spedytora międzynarodowego


·        Wykształcenie min. średnie


·        Biegła znajomość j. angielskiego


·        Znajomość zagadnień transportowych


·        Praktyczna znajomość MS Excel


·        Komunikatywność, umiejętności organizacyjne


OFERUJEMY:
·        Ciekawą pracę, dobre warunki pracy, atrakcyjne wynagrodzenie


·        Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę


·        Aktywny udział w rozwoju firmy


·        Bardzo dogodną lokalizację
 
 
Do CV prosimy dodać klauzulę:

"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922)."
Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Jesteśmy firmą, którą na rynku wyróżnia dynamiczny rozwój, w przeciągu ostatnich 3 lat zwiększyliśmy zatrudnienie o 300%. Nasz team to w większości młode, ambitne osoby, ukierunkowane na realizację celu i własny rozwój. Chcemy stale poszerzać swoją działalność, więc obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko Pracownika biurowego z j. niemieckim.
 


OBOWIĄZKI:
·        Koordynowanie i nadzorowanie przewozów w transporcie międzynarodowym


·        Monitorowanie pracy kierowców z wykorzystaniem nowoczesnych urządzeń telematycznych


·        Optymalizacja tras


·        Współpraca ze spedytorami i innymi oddziałami firmy


WYMAGANIA:
·        Mile widziane doświadczenie na stanowisku dyspozytora lub spedytora międzynarodowego


·        Wykształcenie min. średnie


·        Biegła znajomość j. niemieckiego


·        Znajomość zagadnień transportowych


·        Praktyczna znajomość MS Excel


·        Komunikatywność, umiejętności organizacyjne


OFERUJEMY:
·        Ciekawą pracę, dobre warunki pracy, atrakcyjne wynagrodzenie


·        Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę


·        Aktywny udział w rozwoju firmy


·        Bardzo dogodną lokalizację
 
 
Do CV prosimy dodać klauzulę:

"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922)."
Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Jesteśmy firmą, którą na rynku wyróżnia dynamiczny rozwój, w przeciągu ostatnich 3 lat zwiększyliśmy zatrudnienie o 300%. Nasz team to w większości młode, ambitne osoby, ukierunkowane na realizację celu i własny rozwój. Chcemy stale poszerzać swoją działalność, więc obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko Asystenta Spedytora.
 
Aby do Nas dołączyć, musisz być osobą która:

  • jest odporna na stres

  • lubi wyzwania

  • jest uśmiechnięta i ma poczucie humoru

  • jest dobrze zorganizowana


Jeśli jesteś właśnie taką osobą, chcemy Ci zaoferować:

  • wynagrodzenie składające się z dwóch części: podstawa + premia

  • stabilne zatrudnienie: umowa o pracę

  • komfort pracy: wszystkie potrzebne materiały (samodzielne stanowisko, laptop i telefon służbowy)

  • niepowtarzalną atmosferę: dobre samopoczucie naszych pracowników jest dla nas na wagę złota, dlatego dbamy o koleżeńskie stosunki,

  • organizujemy imprezy firmowe i wyjścia integracyjne oraz zapewniamy świeże owoce w każdy wtorek i czwartek 

  • możliwości rozwoju: jasno określone cele, których realizacja skutkuje awansem


Brzmi dobrze, prawda?
 A więc co należy do obowiązków na tym stanowisku?

  • kontakt z klientami oraz przewoźnikami

  • ustalanie tras

  • działanie na giełdach transportowych


 
Nawet jeśli powyższe działania nie są Ci znane, nie szkodzi – WSZYSTKIEGO CIĘ NAUCZYMY PODCZAS SZKOLENIA 

 

Do CV prosimy dodać klauzulę:

"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922)."
Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Jesteśmy firmą, którą na rynku wyróżnia dynamiczny rozwój, w przeciągu ostatnich 3 lat zwiększyliśmy zatrudnienie o 300%. Nasz team to w większości młode, ambitne osoby, ukierunkowane na realizację celu i własny rozwój. Chcemy stale poszerzać swoją działalność, więc obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko Spedytora Międzynarodowego.
 
Do obowiązków na tym stanowisku należy:
·        planowanie i organizacja transportów w relacjach międzynarodowych,
·        monitorowanie realizowanych zleceń transportowych, dbanie o jakość i terminowość dostaw,
·        pozyskiwanie do stałej współpracy przewoźników,
·        pozyskiwanie klientów oraz rozwijanie wzajemnej współpracy
·        działania na giełdach transportowych
Wymagania:

  • wykształcenie min. średnie

  • doświadczenie w spedycji międzynarodowej minimum 6 miesięcy

  • znajomość języka angielskiego na poziomie minimum komunikatywnym

  • dobra organizacja czasu pracy

  • odporność na stres i dyspozycyjność


Oferujemy:
·        stabilność zatrudnienia: umowa o pracę
·        możliwości na rozwój w strukturach firmy
·        bardzo dobre zarobki: podstawa + premia uzależniona tylko od twoich wyników
·        super atmosferę: wyjścia integracyjne, imprezy firmowe, owoce w każdy wtorek i czwartek
·        benefity: karta Multisport, ubezpieczenie na życie, prywatna opieka medyczna
 
Do CV prosimy dodać klauzulę:

"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922)."
Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Jesteśmy firmą, którą na rynku wyróżnia dynamiczny rozwój, w przeciągu ostatnich 3 lat zwiększyliśmy zatrudnienie o 300%. Nasz team to w większości młode, ambitne osoby, ukierunkowane na realizację celu i własny rozwój. Chcemy stale poszerzać swoją działalność, więc obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko Przedstawiciela Handlowego
 
Ogólne warunki:
·        pracujemy w Katowicach, od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 – 16:00
·        oferujemy pełne wdrożenie w pracę oraz opiekę Managera na każdym etapie naszej współpracy
 
Do obowiązków na tym stanowisku należy:
·        kontakt z firmami transportowymi w celu nawiązania długofalowej współpracy
·        sprzedaż ładunków na giełdach transportowych
·        dbanie o dobre relacje z klientami
·        reprezentowanie firmy na spotkaniach służbowych
 
Zapewniamy:
·        umowę o pracę
·        podstawę + premię za wyniki
·        wszystkie potrzebne narzędzia pracy:
*telefon *laptop *samochód służbowy (na spotkania z klientem)
Wymagania:
·        doświadczenie w branży min. 6 miesięcy
·        wykształcenie min. średnie
·        prawo jazdy kat B
·        komunikatywność
·        odporność na stres
·        umiejętność organizacji czasu pracy
 
Jeśli kontakt z klientem nie jest Ci straszny, jesteś pewny siebie i chcesz stale rozwijać swoje kwalifikacje wyślij do nas swoje CV.

 

Do CV prosimy dodać klauzulę:

"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922)."
Pomocna?
TakNie
orange
 Opinia

Jesteśmy firmą, którą na rynku wyróżnia dynamiczny rozwój, w przeciągu ostatnich 3 lat zwiększyliśmy zatrudnienie o 300%. Nasz team to w większości młode, ambitne osoby, ukierunkowane na realizację celu i własny rozwój. Chcemy stale poszerzać swoją działalność, więc obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko Przedstawiciela Handlowego Ogólne warunki: • pracujemy w Katowicach, od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 – 16:00 • oferujemy pełne wdrożenie w pracę oraz opiekę Managera na każdym etapie naszej współpracy Do obowiązków na tym stanowisku należy: • kontakt z firmami transportowymi w celu nawiązania długofalowej współpracy • sprzedaż ładunków na giełdach transportowych • dbanie o dobre relacje z klientami • reprezentowanie firmy na spotkaniach służbowych Zapewniamy: • umowę o pracę • podstawę + premię za wyniki • wszystkie potrzebne narzędzia pracy: *telefon *laptop *samochód służbowy (na spotkania z klientem) Wymagania: • doświadczenie w branży min. 6 miesięcy • wykształcenie min. średnie • prawo jazdy kat B • komunikatywność • odporność na stres • umiejętność organizacji czasu pracy Jeśli kontakt z klientem nie jest Ci straszny, jesteś pewny siebie i chcesz stale rozwijać swoje kwalifikacje wyślij do nas swoje CV. Do CV prosimy dodać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922)."

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olga
 Opinia

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakieś wskazówki dla kandydata ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anka
 Opinia

ja też pracowałam, jako konsultant telefoniczny, nie narzekałam na warunki godzinowe, stawka w sam raz, ludzie też bardzo mili. Polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Orange Logistics - Katowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny