Orange Logistics
3 169 6 1

Opinie o Orange Logistics

bartłomiej

Polecam firmę, miła atmosfera. Korzystne warunki pracy i dobry dojazd. Jak dla mnie na duży plus. Można się wiele nauczyć.

Agata

Byłam jakiś czas temu na rozmowie u nich. Babeczka profesjonalna i uśmiechnięta. Parę standardowych pytań. Potem krótką opowieść o tym jakie są obowiązki. Zadzwoniła po kilku dniach że dostałam się do pracy. Mam trochę daleko ale gdyby nie to śmiało wybrałbym tą firmę. Praca z tą panią byłaby na pewno ciekawa. Niestety nie pamiętam jak się nazywała. Ale chodziło o dział handlowy.

eR Zet
Zweryfikowany użytkownik

Proces rekrutacji w firmie to porażka. Ostrzegam przed stratą czasu - dużo do przejścia, żeby na koniec już po informacji o pozytywnym zakończeniu i chęci podjęcia współpracy następuje "ukryty" 3ci etap - wszystki na przestrzeni naprawdę długiej ilości poświęconego czasu ( powyżej 1,5miesiąca) - pod pretekstem zapoznania z kierownikiem następuje spotkanie - dopiero po tym etapie można otrzymać zatrudnienie - jeśli ktoś chce się bawić w taki proces - zapraszam ;]

konrad

Polecam pracę w firmie Orange Logistics. Wspominam ją bardzo dobrze, pieniądze na czas , fajni ludzie. Miejsce pracy tez w dobrej lokalizacji.

LuLa

(usunięte przez administratora) Moje sugestie dla Orange Logistics: W ogłoszeniach o pracę proponuję pisać prawdę bo "Zadowolony klient powie o firmie trzem znajomym, niezadowolony dziesięciu"

Paweł

Witam, na jakie stanowiska prowadzone są rekrutacje w Orange Logistics?

Orange Logistics
pracodawca
@Paweł 30.11.2018 15:51

spedytor miedzynarodowy, asystent spedytora, przedstawiciel handlowy

weronika

Polecam firmę, fajna i ciekawa praca. Stanowisko na którym pracowałam wymagało energii i radzenia sobie ze stresem. Wynagrodzenie jak najbardziej ok, godziny pracy jak w większości miejsc. Ludzie bardzo kontaktowi i pomocni w każdej sytuacji. Lokalizacja też nie najgorsza.

arek

Polecam firmę, byłem na rozmowie rekrutacyjnej jakiś czas temu. Czekam na wiadomość. Miła i przyjemna rozmowa, bardzo dobre warunki pracy, praca pełnowymiarowa. Oby się udało.

gabriella

Polecam firmę Orange Logistics, pracowałam tam prawie rok czasu. Można się wiele nauczyć, fajne warunki pracy, jedynym minusem jest praca w stresie. Niektórzy to lubią ja jednak zdecydowałam się na coś spokojniejszego. Jednak jako miejsce pracy to naprawdę warto spróbować. Polecam

grzesiek

Polecam pracę w Orange Logistics. Właśnie jestem po rozmowie rekrutacyjnej, słyszałem że są ciekawe warunki pracy, benefity , szkolenia i wyjazdy integracyjne. Mam nadzieję że się dostane.

maciek

Świetna atmosfera, pieniądze na czas i zadowalające warunki. Czego więcej chcieć? Polecam!

ms

Proszę o kontakt z firmą ORANGE LOGISTICS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. Strona nie działa, a potrzebuję z Państwem kontaktu, odnośnie płatności.

Orange Logistics
pracodawca
@ms 22.11.2018 12:00

Zapraszamy na http://www.orangelogistics.co

marlena

Polecam pracę w Orange Logistics, pracowałam tam jakiś czas temu, praca bardzo fajna, młody zespół. Co jakiś czas imprezy integracyjne, miło wspominam ten czas. Warunki pracy też nie najgorsze, jak najbardziej polecam tą pracę dla młodych ludzi.

sylwek

Polecam firmę, ciekawe warunki pracy, szybko się rozwija. Rekrutacja na bieżąco, spotkanie bardzo przyjemne.

aleksandra

Świetne warunki pracy, byłam konsultantem telefonicznym jakiś czas temu. Fajni ludzie, każdy pomocny, zgrana grupa. Polecam praca dla ambitnych i otwartych osób.

Orange Logistics
pracodawca
@aleksandra 20.11.2018 09:10

Dziękujemy za opnie.

Aaaaa

Czy w waszej firmie sa jakieś benefity typu prywatna opieka zdrowotna oraz multiaport?

khkh
@Aaaaa 14.11.2018 08:58

też chciałbym wiedzieć

Orange Logistics
pracodawca
@khkh 15.11.2018 09:40

Tak jak pisaliśmy poniżej. Nowemu pracownikowi przysługują benefity takie jak: karta Multisport, ubezpieczenie na życie, prywatna opieka medyczna

Orange Logistics
pracodawca
@Aaaaa 14.11.2018 08:58

Tak, jak najbardziej. Każdy dostaje od nas kartę Multisport, ubezpieczenie na życie, prywatna opieka medyczna. Zapraszamy do kontaktu.

krzysztof

Byłem u nich na rekrutacji , bardzo profesjonalne spotkanie. Rzeczowo i na temat. Przedstawione warunki są bardzo kuszące. Mam nadzieję że uda mi się dostać na spedytora. Polecam.

Olka

Byłem tam ostatnio na spotkaniu rekrutacyjnym, chciał bym się do nich dostac, ktoś wie co wpływa na podjęcie decyzji przez nich ? Moje sugestie dla Orange Logistics: Niech mnie zatrudnią ;) Lubię atmosferę w Orange Logistics za: Luźna atmosfera

Orange Logistics
pracodawca
@Olka 08.11.2018 22:08

Dziękujemy i zapraszamy do kontaktu !

Olka

Bardzo mi się podoba ta firma

Orange Logistics
pracodawca
@Olka 08.11.2018 22:10

Dziękuje za opinię.

janek

Polecam firmę Orange Logistics, świetne warunki pracy, stawki bardzo fajne. Dodatkowo ciekawe benefity. Atmosfera w pracy bardzo miła.

ala

Kolega jakiś czas temu pracował, później jak szukali konsultanta telefonicznego to ja spróbowałam się dostać, udało się. On nie narzekał, ja tak samo, fajna atmosfera w pracy, bardzo mili ludzie, pomagają w każdej sytuacji. Praca w tempie i to sporym ale gdzie w dzisiejszych czasach pije się kawkę co chwile. Chyba nigdzie... Polecam jak najbardziej firmę.

Firma Spedycyjna

(usunięte przez administratora) Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: brak kompetencji

sylwia

Polecam firmę, rozmowa rekrutacyjna nie była łatwa ale opłacało się. Trochę stresu, ale dostałam tą pracę. Polecam.

aa

jak się pracuje? jak wygląda dzień?

katarzyna

Polecam firmę Orange Logistics, fajne zarobki, przyjazna atmosfera bardzo fajny team w pracy. Szkoda było odchodzić. Stawki jak najbardziej na tak. Dodatkowo dostawałam benefity itp. Polecam miejsce !

ola

Po pojawieniu się ogłoszenia na poszukiwane stanowisko, zgłosiłam się na rozmowę rekrutacyjną. Byłam bardzo zadowolona, chętnie podjęłam się pracy na danym stanowisku. Polecam pracę jako konsultant telefoniczny w danej firmie, bez żadnych problemów, wszystko na czas. Miła atmosfera i fajna dodatkowe gratisy.

zbyszek

Praca jak każda inna praca, nie ma co narzekać. Najważniejsze ze kasa na czas, bo w innych miejscach to o kasę trzeba się prosić miesiącami. Szef wyrozumiały, jak robota sie kręci. Nie narzekam, polecam jak najbardziej.

kasia

Polecam firmę Orange Logistics

michał

Polecam firmę, dobre stawki i fajna współpraca

Aika

Witam czy możecie jakoś bardziej opisać prace na stanowisku przedstawiciela handlowego w tej firmie?

orange
@Aika 08.09.2018 11:05

Ogólne warunki: · pracujemy w Katowicach, od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 – 16:00 · oferujemy pełne wdrożenie w pracę oraz opiekę Managera na każdym etapie naszej współpracy Do obowiązków na tym stanowisku należy: · kontakt z firmami transportowymi w celu nawiązania długofalowej współpracy · sprzedaż ładunków na giełdach transportowych · dbanie o dobre relacje z klientami · reprezentowanie firmy na spotkaniach służbowych Zapewniamy: · umowę o pracę · podstawę + premię za wyniki · wszystkie potrzebne narzędzia pracy: *telefon *laptop *samochód służbowy (na spotkania z klientem) Wymagania: · doświadczenie w branży min. 6 miesięcy · wykształcenie min. średnie · prawo jazdy kat B · komunikatywność · odporność na stres · umiejętność organizacji czasu pracy

Zostaw opinię o Orange Logistics - Katowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orange Logistics