4.3/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o LIMNUSWORK

Opinie o LIMNUSWORK Kraków

Nie przegap nowości o LIMNUSWORK!

Bartek11199

14.09.2020 23:39

Czy wszędzie potrzebny jest język niemiecki dokładnie mi chodzi o brukarzy.? Z góry dziękuję i pozdrawiam

15.09.2020 07:19

Witam Pana, w większości tak, ale zawsze warto do nas zadzwonić i zweryfikować daną ofertę pracy ponieważ zdarzają się oferty bez języka lub zgoda od pracodawcy na osoby bez języka np do pracy w teamie. Pozdrawiamy LimnusWork
    Viko

14.09.2020 13:01

Agencja konkretna, umowa ok, szybko wszystko załatwiają bez zbędnego marnowania czasu, dobra opcja jak ktoś chce spróbować sił za granicami
    Paweł

11.09.2020 09:28

Na produkcji dobre mają oferty, może i dużo roboty, ale opłaca się, ludzie w porzadku, i Polacy i Litwini byli akurat w firmie w której pracowałem.
    Guzik

09.09.2020 13:05

Ogólnie wyjazd oceniam bardzo dobrze. Trochę się bałem bo to był mój pierwszy wyjazd do pracy za granicę, ale wszystko ogarnęli bardzo dobrze. Wszystko to na co się umawialiśmy zgadzało się z tym co było już na miejscu.
    amadi

09.09.2020 10:02

Agencja dobra. Wypłaty na czas, zgadzają się z tym na co się człowiek umawiał. Dobry kontakt z koordynatormi
    Żaczek

08.09.2020 08:51

Cieszę się że na nich trafiłem. Dają dobrą robotę, ogarniają wszystko kompleksowo, na miejscu można liczyć na pomoc w razie pytań.
    Paaweł

31.08.2020 12:49

Jak jechać, to z Limnus. Człowieka szanują, ogarniają dobrą robotę.
    Arek

06.09.2020 20:54

Zgadzam się, porządna i słowna agencja. Jak mówią, tak jest.
    Kizo

27.08.2020 15:36

Praca w porządku, dobre warunki, ogarnięci i konkretni ludzie. Nie zostawiają człowieka samego w razie problemów.

07.07.2020 10:18

Co wchodzi w skład pełnego wynagrodzenia w firmie LIMNUSWORK na pozycji Lakiernik? 6 lipca widziałam ich ogłoszenia na GoWork.pl.

23.07.2020 13:59

Witam, zapraszamy do kontaktu telefonicznego odnośnie danej oferty, wszystko Panu wyjaśnimy. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork.
    lolo

26.08.2020 17:39

witam a czy macie oferty przy laminatach może

24.08.2020 14:00

24.08.2020 14:19

Proszę Pana, skoro zależy Panu na pracy to proszę się przypominać telefonicznie lub mailowo. Każdego dnia dzwoni do nas wiele osób o pracę i proszę mieć to na uwadze. Zachęcamy do cierpliwości.

03.08.2019 21:56

13.09.2019 10:09

Witam Panie Mariuszu Nasza Agencja nie pobiera opłat od kandydatów za pośrednictwo. Kierujemy kandydatów do pracy za granicą, są podane stawki za godzinę pracy + dieta i zawsze się to zgadza. Kandydat jedzie na podany adres i pracuje, jeśli jest jakiś problem to kontaktuje się z nami i rozwiązujemy problem. Podpisując Skierowanie do pracy dwie strony są zobowiązane wywiązać się z warunków zawartych w dokumentach.
    BK

13.08.2020 16:30

Witam mamy z narzeczonym ofertę wyjazdu do HolandiI praca przy pomidorach czy jest Pani wstanie opowiedzieć swoje doświadczenia
    Zawidów Budowlaniec

19.06.2020 19:18

Budowlaniec
    Patryk

13.06.2020 16:23

Witam ponad miesiąc temu wyjechałem do Niemiec za pośrednictwem firmy Limnuswork i jestem bardzo zadowolony. Wszystko to co zostało wcześniej ustalone to tak jest, jak i zarobek oraz zakwaterowanie. Kontakt z firma super wszystko jest załatwione od razu, konkretnie i na temat. Naprawdę polecam firmę Limnuswork

28.05.2020 11:30

28.05.2020 12:10

Witam, jeżeli osoba wywiązuje się z umowy, którą sama dobrowolnie podpisuje to żądna kara nie jest naliczana. Jeżeli pracodawca nie zapewni pracy itp to również kara nie jest naliczana, a pracownik jest wysyłany do kolejnego pracodawcy, aby miał ciągłość pracy. Każda sytuacja jest indywidualnie rozpatrywana. Wszyscy jesteśmy dorośli więc odpowiadamy za swoje zachowanie. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork.
    zarobiony

06.05.2020 14:47

czy są jakieś oferty pracy w Holandii teraz? da się wyjechać? proszę o konstruktywne odpowiedzi. dzięki
    Olka

18.05.2020 14:24

ja też polecam panią z Holandii, w 2 dni znalazła nam pracę, jest fajnie :)
    zarobiony

19.05.2020 09:16

dziękuję wszystkim za polecenia / odpowiedzi. kontaktowałem się z panią Barbarą, faktycznie bardzo miła i rzeczowa osoba, mówi konkretnie jak jest. Jestem w procesie rekrutacji, mam złożyć aplikację, będę też mieć weryfikowany język. Dam znać, na czym stanęło, może to pomoże innym. pozdrawiam, Staszek
    Ronnie

06.03.2020 06:29

A jak z godzinami pracy? 8,12 czy wiecej?
    patec

23.04.2020 13:46

niby w umowie masz okresolne godziny, ale wiekszosc i tak robi nadgodziny

24.04.2020 08:18

W ofercie maja ze mozliwosc nadgodzin. Ale mozna robic godziny i tyle, prawda? Nadgodziny nie są obowiazkowe?

22.04.2020 11:09

Cześć. Pracował ktoś jako malarz z Limnusa? Chodzi mi jak z warunkami, jak to mniej więcej wygląda. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.
    Jelly

23.04.2020 22:25

Daj znać co powiedzieli albo odpisali, bo też chce z nimi jechać

24.04.2020 08:16

Ok, ok, dzisiaj bede sie raczej kontaktowal ew. w weekend i dam znać :)
    Jelly

23.04.2020 22:23

Jak z nowymi ofertami? Zglaszal się ktoś teraz? Odpisuja albo odbieraja tel?
    patec

23.04.2020 13:41

robilem przy produkcji mebli w Bremie, dobre pieniadze, praca moze i ciezka bywala ale kasa wynagradzala ilosc wysilku jaki sie wlozylo

28.03.2020 09:03

Jak wygląda temat awansu w LIMNUSWORK? Jakie są możliwości w ramach jednego działu oraz w perspektywie całej firmy dla stanowiska Murarz?
    Piotr

22.04.2020 11:46

No tutaj to zależne od firmy do jakiej się trafi. Limnus kieruje Cię do pracy. Za pierwszym razem nie miałem możliwości awansu bo takich w firmie nie było - jak zwolniłoby się stanowisko to wtedy tak ale w czasie jak pracowałem stanowiska były obsadzone i to nie powiem bo porządni ludzie byli, za drugim po 4 miesiącach dostałem lepsze pieniądze i wyższe stanowisko dzięki czemu dowodziłem zespołem.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LIMNUSWORK?

Karolina

17.12.2019 08:51

Wróciłam z Niemiec i polecam. Dobre warunki jeśli chodzi o pracę dla kobiet. Ogólnie jak przeglądałam te forum to myślałam że ogarniają pracę tylko dla mężczyzn ale jak sprawdziłam oferty to była oferta dla kelnerki. Praca może nie jakaś bardzo ciężka, ale jak człowiek się zepnie to bez problemu daje radę ;)
    Pati

30.03.2020 14:43

Ja też byłam. Narzekać nie mogę i nie mam na co. Wypłata się zgadzała jak najbardziej
    canary

22.04.2020 09:06

Tak, zgadzam się, dla kobiet jest praca, z tego co teraz widzę jest sporo ofert na Niemcy i nie tylko dla kobiet. Ja byłam akurat dwa razy z Limnusem i było ok. Mąż tak samo, bo jesteśmy kucharzami, a tam gdzie byliśmy były i kobiety i mężczyźni. Udało się być w tym samym zespole :)
    Pączek

17.04.2020 15:03

Widziałem u nich na FB że teraz spawaczy szukają. Ktoś się wybiera?
    Kamil

20.04.2020 13:01

Pracowałem przez nich w Monachium jako spawacz. Właśnie myślę się zgłosić bo tutaj u mnie w mieście słabo z pracą.
    Billy Jean

21.04.2020 08:36

widac ze dzialaja bo oferty maja non stop wiec smialo mozna startowac, ja akurat wrocilem juz jakis czas temu (styczen) i pewnie niedlugo powrot do niemiec
    Sara

27.03.2020 08:49

Znaleźli mi pracę w Wiedniu. Jest bardzo dużo wolnych stanowisk i co najfajniejsze, kobiety są preferowane!!!
    Olusia

31.03.2020 10:24

O, a co dokładnie robisz? Możesz troszkę więcej opowiedzieć ?:)
    Sara

17.04.2020 08:36

Chodzi o pracę jako kucharka :) Oferty mają na te stanowisko w kilku miastach.
    Vini

15.04.2020 09:28

Jako spawacz pracowałem w wielu miejscach w Polsce, ale szału nie było i nie ma co ukrywać że szukałem dobrej agencji. Dwa razy nie wyszło, a za trzecim szwagier polecił właśnie Limnus i pojechałem. Warunki w Ulm dobre. Dużo człowiek się nauczył i dobre pieniądze zarobił dzięki czemu kredyt łatwiej się spłaca. Myślę że jeszcze wyjadę z nimi bo sytuacja w Polsce nie napawa optymizmem, a wiem że z Limnusem pewniejsza robota niż tu.

11.04.2020 02:50

krakus

14.04.2020 19:43

Napisz coś więcej.

14.04.2020 15:16

Na agencję nie narzekam, bo wg mnie jak najbardziej trzymają się tego co jest ustalone :)

Kontakt - LIMNUSWORK

Al. 29 Listopada 153 lok. 1-4 31-406 Kraków

NIP:9452201500

Branża główna: Rekrutacja i HR

Karol

14.04.2020 08:26

Oby więcej takich agencji. Jasno określone warunki, dobre pieniądze i ciekawa praca.
    kajtek

09.04.2020 08:45

Pracowałem w Niemczech i było ok. Pewna i dobra kasa, z kontaktem też nie było problemów.
    shaq

13.04.2020 09:03

zgadzam się, kontakt jak najbardziej w porządku, co do kasy to zgadzało się z tym na co się umawiałem z nimi.
    Michał

31.03.2020 10:26

Pracę przez firmę nie znalazłem, bo pracuję w Limnus :) Świetna firma, w teraźniejszych czasach bardzo dba o swoich ludzi.
    Ezio

08.04.2020 08:39

Wysyłają do pracy, ale nie tylko do Niemiec :) Wydaje mi się jednak że w samym biurze też ktoś pracować musi :)

08.04.2020 15:03

Wszytkie osoby pracujące w biurze LimnusWork są umieszczone na stronie internetowej www.limnuswork.pl. Pozdrawiamy LimnusWork
    matylda

30.03.2020 14:51

robota jak robota, oby $ się zgadzał i agencja była spoko, a limnus zawsze jest uczciwa wobec swoich klintów
    Marcin

12.03.2020 11:02

Jako firma to z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest na najwyższym poziomie. Niczego tu nie brakuje, wszystko ci zapewniają
    Małpiszon

30.03.2020 14:44

Zgadzam się. Zazwyczaj to takie firmy chcą cb wyrolować, tutaj - czysty profesjonalizm i ludzkie podejście
    marysia

30.03.2020 14:42

Jestem bardzo zadowolona. Byłam dwa razy za ich pośrednictwem do pracy. Nie było problemu z kontaktem, zawsze wspierali. Dobra firma
    olga

27.03.2020 08:53

U mnie było tak, dosłownie dwa dni po tym jak zgłosiłam się odezwała się Pani z Limnus i powiedziała, że mam pracę. Bardziej mi się opłaciło. Wyszłam na swoje po 3 miesiącach, co w Polsce było właściwie nierealne.
    z tego lasu

12.03.2020 10:55

Świetny pracodawca, zapełnia wszystko, czego potrzebuje moja rodzinka. Pracuję drugi rok i mam nadzieję, że zostanie na dłużej
    kaczkaBoo

13.03.2020 15:45

Ja byłam dwa razy z mamą. Teraz jadę sama, mamę wolę zostawić w domu :) Pieniądze zgadzają się, wszystko na czas.
    Szara

12.03.2020 11:08

Proszę nie gadać głupot, bo dla osoby która poszukuje pracy w tej branży, to jest bardzo dobry start no i pieniądze zgadzają się
    radosław

06.03.2020 12:37

dwa wyjazdy za mna i jestem zadowolony, pierwszy to malo Polakow bylo ale jakos nawet poszlo, drugi to akurat sporo Polakow bylo, wiec bylo do kogo się odezwac, co do $$$ to jak najbardziej ok
    Igor

05.03.2020 15:17

Można trafić na dobre oferty, bo u nich większość taka jest. Pod względem kasy wychodzi naprawdę ok, dużo doświadczenie nabrałem bo jak byłem w Ulm to było sporo fachowców z dużym doświadczeniem.
    Vertos

16.01.2020 10:47

No ja świeżo po szkole. Mam porobione trochę kursów spawania. Myślicie, że można coś wyłapać?
    Vertos

30.01.2020 10:49

Dzięki za odpowiedzi. Zgłosiłem się i od razu uzyskałem wszystkie odpowiedzi od Limnusa. Wyjazd praktycznie ogarnięty :)
    tadek

05.03.2020 11:59

jestem w podobnej sytuacji jak Ty, w PL aby pół roku pracuje, daj znać jak sytuacja wygląda u Cb, wyjechałeś?
    heros

01.03.2020 19:37

wiadomo czego się spodziewac, nie kreca i nie kombinuja, jest ok, jak ktoś rusza do bawarii to polecam
    heros

03.03.2020 07:48

Ja akurat budowlanka w Monachium i polecam, sporo Polaków więc człowiek ma z kim pogadać
    dyzio

05.03.2020 09:07

Ja akurat na elektryka, ale też słyszałem, bo sie orientowalem troche, że sporo jest Polaków tam właśnie z Limnusa, chyba zdecyduję się pojechać
    Maniek

02.03.2020 23:07

Ktos cos na austrie poleca?
    JJ

03.03.2020 12:17

Na produkcji dobre mają oferty, może i dużo roboty, ale opłaca się, ludzie w porzadku, i Polacy i Litwini byli akurat w firmie w ktorje pracowałem.
    Pino

04.03.2020 12:02

Ja byłem w Salzburgu jako elektryk, dobre warunki, jasno określone warunki współpracy

Zostaw merytoryczną opinię o LIMNUSWORK

Oferty pracy - LIMNUSWORK

POMOCNIK BUDOWLANY (m/k/n)

Montfoort

MALARZ BUDOWLANY (m/k/n)

Kufstein

LAKIERNIK SAMOCHODOWY (m/k/n)

Kraków

DORADCA KLIENTA - okna, drzwi, bramy (m/k/n)

Berlin

MECHANIK UTRZYMANIA RUCHU (m/k/n)

Antwerpia

PROGRAMISTA/OPERATOR CNC z doświadczeniem w 3D-CAM (m/k/n)

Hoboken