LIMNUSWORK
4 317

Opinie o LIMNUSWORK

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIMNUSWORK

Kamil

Szczerze polecam tę agencję pośrednictwa pracy. Wyjeżdżałem przez ich pośrednictwo do Niemiec jako monter instalacji sanitarnych. Bardzo dobry kontakt z opiekunem Panem Robertem. Stara się na bieżąco rozwiązywać wszelkie problemy, jakie mogą wystąpić we współpracy z agencją niemiecką. Agencja niemiecka, w której było dane mi pracować wypłacała pieniądze na czas, rozliczała godziny pracy uczciwie, nie robiła problemów z urlopami, organizowała przystępne mieszkania i zapewniała ciągłość pracy. Jak dla mnie idealna opcja na początek drogi z pracodawcą zagranicznym. W tym czasie możemy poznać lokalne przepisy pracy, rynek pracy, szlifować język i po pewnym okresie samemu zorganizować sobie wyjazd.

Dariusz Bawaria

Witam zainteresowanych Nie trole internetowe i frustraci ale część z ludzi którzy tu podają swoje pozytywne opinie na temat firmy Limnuswork to zadowolone osoby znające zagadnienie.Pracuję z firmą Limnuswork już dłuższy czas i udzielają maksymalnie dobrego wsparcie każdemu rzetelnemu pracownikowi!!!!To co zastajemy na miejscu,kwatery itd.nie leży w ich gestii ale w przypadku problemów,pomagają jak się da.Więc jeśli poważnie myślicie o wyjeździe do pracy za granicę Linuswork jest jednym z lepszych partnerów do takiego wyjazdu.Wierzcie na "słowo harcerza".Pozdrawiam i do roboty-:)

LIMNUSWORK
pracodawca
@Dariusz Bawaria 05.07.2018 19:20

Panie Dariuszu dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość :)

Grzywacz

Witam poszukuję pracy dla mnie i mojej dziewczyny najlepiej na magazyniera bądź na pakowanie aby nie na mięso. Jak wyglądają warunki pracy i zarobki??

Holand
@Maniek 31.05.2018 12:10

Maniek może jakieś szczegóły, bo z mojego doświadczenia to większość troli internetowych daje takie ogólne i niesprecyzowane komentarze. Też pracuję za ich pośrednictwem w Holandii i pomoc z jaką się spotkałem ze strony LimnusWork - nie miałem w innych agencjach w których zawsze było tak, że jak wyjadę to już zero kontaktu i się nie dodzwonisz o nic. Jak masz jakieś ale to nie wieżę, że nie odpisali Ci na sms, maile i nikt nie odebrał telefonu od Ciebie. Co do umowy, normalna i prosta więc nie wiem o co Ci chodzi?

Mechanik

Wysłałem cv na stanowisko mechanik . Pani oddzwoniła zrobiła wstępne interview po angielsku. Po dwóch dniach zadzwoniła,że mam czekać na kontakt od pracodawcy z Holandii. I tak już czekam 3 tydzień na telefon. Usiłuję się dodzwonić do pani prowadzącej,ale nie odbiera telefonu. Dla mnie to jest nie poważne. Nie pierwszy raz wyjeżdżam przez agencję i wiem ,że każda szanująca się firma powinna przynajmniej oddzwonić i poinformować jaka jest aktualna sytuacja co do zatrudnienia. A tu cisza.... Widać ,że dopiero nie dawno weszli na rynek pracy i uczą się jak pośredniczyć w zatrudnieniu. Nie polecam.

Kiu
@mechanik 11.05.2018 00:59

Z ciebie taki profesjonalny mechanik jak ze mnie dziecko... Frustracik...

Elektrononter

Witam, Czy ktoś pracował jako elektromonter, monter szaf sterowniczych lub technik utrzymania ruchu? Ciekawi mnie to bo chcialbym taka prace znalesc i czy w ogole sie oplaca wyjezdzac jezeli zarabiam tutaj na miejscu w polsce ok. 5 tysiecy miesiecznie :) Dzieki i pozdrawian

LIMNUSWORK
pracodawca
@Elektrononter 26.04.2018 14:23

Witam Pana, doradzamy skontaktować się bezpośrednio z Nami http://limnuswork.pl/kontakt/ w celu uzyskania niezbędnych i sprawdzonych informacji odnośnie wynagrodzenia, rodzaju pracy i aspektów prawnych odnośnie oferty, która Pana interesuje. Każda oferta jest inna i wiele czynników może mieć wpływ na wysokość Pana wynagrodzenia np. klasa podatkowa itp. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Michał

(usunięte przez administratora),dopiero na miejscu okazuje się co to za praca bo gdy dzwoni sie do Pań z biura ( które odbierają co piaty telefon ) to nie potrafią wytłumaczyć dokładnie na czym praca polega

LIMNUSWORK
pracodawca
@Michał 20.04.2018 09:36

Panie Michale, jeżeli ma Pan jakiś problem z pracą lub zastaną sytuacja na miejscu to zawsze może Pan skontaktować się ze swoim opiekunem od Nas z biura lub bezpośrednio u pracodawcy u którego jest Pan zatrudniony w celu uzyskania niezbędnych informacji. Przypominamy, że za rodzaj pracy, na czym ma ona polegać oraz jej lokalizacji odpowiada Pana Pracodawca zagraniczny zgodnie z naszymi ustaleniami, a nie firma LimnusWork. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Tom

pomogli mi znaleźć pracę w 2016 roku i było super, zadzwoniłem do nich ostatnio i w 30 min znaleźli mi nową pracę w Holandii, pracuję tydzień i jest wszystko tak jak w ustaleniach.

Poldek

LIMNUSWORK to fajna agencja, podoba mi się że mają dużo ofert i jest z czego wybierać. Nie ma co narzekać na firmę tylko trzeba pilnować papierów przy podpisywaniu umowy!

LIMNUSWORK
pracodawca
@Pawel 06.03.2018 08:40

Witam Panie Pawle, nie wiem w czym widzi Pan problem odnośnie ilości ogłoszeń? Jeżeli posiadamy duże zapotrzebowanie ciągłe na np. specjalistę typu piaskarz-malarz, a jest ich na rynku zbyt mało w porównaniu z potrzebami naszych klientów to robimy wszystko w celu zdobycia takich specjalistów, również publikując ogłoszenia, które czasem mogą się zdublować. Pana podejrzenia odnośnie "przemiału ludzi" tylko w oparciu o ilość publikowanych ogłoszeń są fałszywe i ingerujące w dobrą opinie naszej firmy, na którą pracujemy każdego dnia. Jeżeli ma Pan jakieś pytania to zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami na stronie http://www.limnuswork.pl a nie rozprzestrzenianie błędnych przemyśleń na nasz temat. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Operator

Od pół roku wisi to samo ogłoszenie: OPERATOR CNC bez znajomości języka niemieckiego Jeżeli aplikowało się na nie np. we wrześniu 2017 to już w lutym 2018 nie można?

LIMNUSWORK
pracodawca
@Operator 25.02.2018 16:04

Witam, wszystkie ogłoszenia na naszym portalu są aktualne i widoczne tak długo jak długo mamy na nie zapotrzebowanie. Jeżeli ma Pan problemy z aplikowaniem lub chciałby Pan poznać szczegóły oferty to zapraszamy do kontaktu telefonicznego z naszymi rekruterami. Nr telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej http://www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

majster cnc

witam. miałem otrzymać telefon zwrotny i cisza. dzwonię do biura- cisza ( w godzinach pracy biura).

LIMNUSWORK
pracodawca
@majster cnc 23.02.2018 12:15

Prosimy o SMS do wybranego na naszej stronie internetowej http://www.limnuswork.pl przez Pana rekrutera z prośbą o kontakt w sprawie pracy. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

mirek

Dzwonie i nic moze jutro sie uda .Pozdro

LIMNUSWORK
pracodawca
@mirek 21.02.2018 20:35

Panie Mirku proszę dzwonić w godzinach pracy naszego biura tj 08:30-16:30 pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Ewa

Witam mam pytanie o firme która poszukuje krawcowych do szycia tapicerki w Schnijdel.Czy to dobra firma bo bardzo czesto sie ogłaszają ?Jak traktują pracownika itp.Chodzi mi o opinie ludzi którzy tam parcowali.

Kasia
@Ewa 18.02.2018 19:08

Ja jestem zadowolona, pieniądze i warunki zgadzają się z ofertą, w razie pytań i pomocy zawsze mogę liczyć na Panie z LimnusWork.

Jurand Ze Spychowa

Witam. Firma Zadzwoniła z ofertą pracy d mnie po tym jak za aplikowałem CV. Przedstawili ofertę pracy, wszystko niby ok. Miałem sie odezwać po weekendzie z odpowiedzią i tak już drugi dzień głuche telefony. na pare numerów dzwoniłem i nic. Dziwna sprawa

LIMNUSWORK
pracodawca
@Jurand Ze Spychowa 13.02.2018 11:46

Proszę Pana, jeżeli nie może się Pan dodzwonić - np. nr zajęty, to proszę napisać sms do naszego rekrutera z prośbą o kontakt. Nasi rekruterzy z pewnością z Panem się skontaktują i odbierają wszystkie telefony lub w wolnej chwili na nie oddzwaniają. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork.

Spawacz

Witam Estem spawacz od 12 lat już dugo estem police mam karta czasowy pobit czy ja mogę pszez wasze firma pracować za granicą? ?

LIMNUSWORK
pracodawca
@Spawacz 10.02.2018 09:28

Prosimy o kontakt telefoniczny z naszym zespołem od poniedziałku do piątku w godzinach pracy w celu poinformowania Pana o aktualnych ofertach pracy dla spawacza. Dokładne dane kontaktowe znajdzie Pan na naszej stronie internetowej http://www.limnuswork.pl Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

greg2221

Witam czy ktoś pracował jako Monter okien aluminium i plastiku w holandii chciał bym się dowiedzieć jakie warunki i czy warto ???? pozdrawiam

monter
@greg2221 26.01.2018 14:25

Pracowałem w zeszłym roku z ich pomocą, teraz planuję dopiero koło marca jechać bo chcę sobie trochę dychnąć, wychodziłem około 2000 euro - trochę z nadgodzinami, miałem pokój jedo-osobowy i warunki bardzo ok.

greg2221

Witam czy ktoś wybiera sie do pracy jako monter okien aluminiowych i plastik jakie warunki itd: pozdrawiam

anonymous

Firma wydaje się podejrzana, sama ładne komentarze i nikt nie krytykuje hmm.... dziwne, kolejna dziwna sprawa to godziny kontaktu firmy z osobami zainteresowanymi godzina 19-23 a z rana to i o 7 już dzwonią tak jak by biura nie mieli, no nic i tak muszę jechać do i zobaczę co to za firma najwyżej wrócę pierwszego dnia do domu. Ja się tutaj jeszcze odezwę i zdam realizacje rzetelne

LIMNUSWORK
pracodawca
@mario 23.01.2018 19:37

Prosimy o kontakt telefoniczny z naszym zespołem od poniedziałku do piątku w godzinach pracy w celu poinformowania Pana o aktualnych ofertach pracy dla mechanika. Dokładne dane kontaktowe znajdzie Pan na naszej stronie internetowej http://www.limnuswork.pl Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Przemek

Witam. Czy słaby J.niemiecki i komunikatywny J.angielski wystarczy do podjęcia pracy przez waszą agencję np. przy komisjonowaniu lub na produkcji ?

LIMNUSWORK
pracodawca
@Przemek 22.01.2018 22:09

Panie Przemku, prosimy o kontakt telefoniczny z naszym zespołem od poniedziałku do piątku w godzinach pracy. Dokładne dane kontaktowe znajdzie Pan na naszej stronie internetowej http://www.limnuswork.pl Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Anita

Czy agencja ma w swojej ofercie prace dla kobiet? Podpowiecie coś więcej?

LIMNUSWORK
pracodawca
@Anita 12.12.2017 20:45

Pani Anito, oczywiście, że tak, w celu uzyskania szczegółów co do ofert pracy zachęcamy do kontaktu telefonicznego z nami od poniedziałku do piątku w godzinach pracy. Dokładne dane kontaktowe znajdzie Pani na naszej stronie internetowej http://www.limnuswork.pl Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Mikołaj biuro

Wszystko Ok do momentu przyjazdu na miejsce potem liczne problemy z kontaktem zupełny brak profesjonalizmu nie polecam

LIMNUSWORK
pracodawca
@Mikołaj biuro 05.12.2017 17:23

Witamy Pana, prosimy o podanie swojego prawdziwego imienia i nazwiska w celu weryfikacji Pana sprawy w naszym systemie. Dodatkowo prosimy o informacje na czym dokładnie według Pana polegał "brak profesjonalizmu ze strony LimnusWork". Zależy nam na świadczeniu usług na jak najwyższym poziomie. W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu z nami w godzinach pracy. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Tobi

Ze strony LimnusWork nie mam zastrzeżeń, pracę załatwili, trochę spraw do wyjaśnienia z ich pomocą było z firmą w której pracuję w Niemczech , ale dało radę. Jest tak jak mówili przed wyjazdem

Ja

Najgorsza agencja w Pl!!!!! Za granicą lepsze

LIMNUSWORK
pracodawca
@Ja 27.11.2017 23:48

Jak zwykle merytoryczny komentarz, również pozdrawiamy konkurencję. Zespół LimnusWork

ciekawski

9.23€ brutto ile to netto na godzinę?

LimnusWork Sp. z o.o.
@ciekawski 20.10.2017 23:59

Witam Pana, jak interesuje Pana dokładna kwota zarobków na godzinę to proszę skontaktować się z nami w godzinach pracy, ponieważ dużo czynników ma na to wpływ np. klasy podatkowe, które dotyczą każdej osoby indywidualnie. Nie uzyska Pan prawidłowej odpowiedzi pytając o takie sprawy na forum opinii naszej firmy. Zapraszamy do kontaktu www.limnuswork.pl Zespół LimnusWork

Justyna1987

Polecam wszystkim tą firmę:) Bardzo kompetentny zespół, aż miło z nimi współpracować.

Pracuś

Jak agencja ma dobra opinię to widać jak rozkręcają się. Cała długa lista nowych ofert aż miło patrzeć bo jest z czego wybierać. Pracowałem z nimi i mam zamiar ponowić ponieważ dobrze się pracuję z LIMNUSWORK. Mogę ich polecić , ale dla tych którzy chcą pracować!

Pracuś

Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony z pracy w LIMNUSWORK ale przy dużych ilościach osób, które skorzystały z usług firmy to nic nadzwyczajnego, tak jest i tyle. Agencja to profesjonaliści w każdym calu więc warto z nimi pracować i tyle mam do powiedzenia.

LimnusWork
@Pracuś 16.10.2017 11:21

Dziękujemy za miłe słowa :) Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

BORYS

Sa też negatywni jestem slusarzem z doswiadczeniem i niemieckim miała byc praca na 100% i po ofercie cisza a więc kazda firma ma ryse

LimnusWork
@BORYS 05.10.2017 08:29

BORYS naszymi ofertami pracy odpowiadamy na aktualne zapotrzebowania naszych klientów, które ciągle się zmieniają i są przez nich aktualizowane. Jeżeli, któryś z naszych klientów będzie zainteresowany Twoją kandydaturą to z pewnością skontaktujemy się z Tobą. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Paweł

Z moich informacji wiem, że LIMNUSWORK to bardzo dobry pracodawca. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jeszcze kilka informacji o firmie? Mam zamiar aplikować ponieważ chcę dostać się do dobrej firmy. Dlaczego firma ma tak długa listę ofert pracy, czy ktoś wie?

John
@Paweł 03.10.2017 23:21

jak potrzebujesz info z pierwszej ręki na temat firmy to zadzwoń do Nich w godzinach pracy i odpowiedzą Ci na wszystkie pytania. co do ofert pracy to dla mnie logiczne, mają dużo ofert pracy bo szukają dużo ludzi do zatrudnienia i nie widzę w tym nic dziwnego.

Poldek

Widzę, że LIMNUSWORK ma bardzo długą listę ofert pracy, starają się o roboty ale myślę, że brak fachowców!!

John
@Poldek 30.09.2017 17:32

ale bredzisz i trolujesz chłopie... razem ze znajomym dostaliśmy pracę dzięki Limnusowi i cieszę się, że trafiliśmy na tą firmę. Jak szukasz pracy to zgłoś się do nich, a nie troluj.

Pawel

Czy ktoś może podać jaka jest stawka godzinowa dla elektryka w Holandii ?

Zostaw opinię o LIMNUSWORK - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIMNUSWORK