Opinie o LIMNUSWORK

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIMNUSWORK

Mikołaj biuro

Wszystko Ok do momentu przyjazdu na miejsce potem liczne problemy z kontaktem zupełny brak profesjonalizmu nie polecam

Szymon
@Mikołaj biuro 05.12.2017 17:23
Wszystko Ok do momentu przyjazdu na miejsce potem liczne problemy z kontaktem zupełny brak profesjonalizmu nie polecam...

Kolego a czym ten brak profesjonalizmu się objawia? Problemy w pracy zawsze mogą być, a oprócz koordynatora z limnusa masz też koordynatora z firmy gdzie pracujesz więc w czym problem?

LIMNUSWORK
pracodawca
@Mikołaj biuro 05.12.2017 17:23
Wszystko Ok do momentu przyjazdu na miejsce potem liczne problemy z kontaktem zupełny brak profesjonalizmu nie polecam...

Witamy Pana, prosimy o podanie swojego prawdziwego imienia i nazwiska w celu weryfikacji Pana sprawy w naszym systemie. Dodatkowo prosimy o informacje na czym dokładnie według Pana polegał "brak profesjonalizmu ze strony LimnusWork". Zależy nam na świadczeniu usług na jak najwyższym poziomie. W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu z nami w godzinach pracy. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Tobi

Ze strony LimnusWork nie mam zastrzeżeń, pracę załatwili, trochę spraw do wyjaśnienia z ich pomocą było z firmą w której pracuję w Niemczech , ale dało radę. Jest tak jak mówili przed wyjazdem

anonymous

Firma wydaje się podejrzana, sama ładne komentarze i nikt nie krytykuje hmm.... dziwne, kolejna dziwna sprawa to godziny kontaktu firmy z osobami zainteresowanymi godzina 19-23 a z rana to i o 7 już dzwonią tak jak by biura nie mieli, no nic i tak muszę jechać do i zobaczę co to za firma najwyżej wrócę pierwszego dnia do domu. Ja się tutaj jeszcze odezwę i zdam realizacje rzetelne

Szymon Nowak
@anonymous 23.11.2017 09:23
Firma wydaje się podejrzana, sama ładne komentarze i nikt nie krytykuje hmm.... dziwne, kolejna dziwna sprawa to godziny kontak...

Sam jesteś podejrzany pisząc takie głupoty - anonymous imienia i nazwiska nie masz czy brak Ci odwagi?. Jak firma przykłada się do swojej pracy to nie może mieć dobrej opinii? Poczytaj wszystkie komentarze bo też są negatywy i nie pisz kłamstw. Ja jestem akurat zadowolony, że zawsze jest ktoś u nich pod telefonem, a jak Ci nie pasuje to po co do nich się zgłaszasz? Zdawaj relację i może się podpisz następnym razem bo takie opinie anonymous to każdy trol internetowy może dodawać. Ps. Mnie pomogli nieraz i zawsze będę ich bronił.

Krzysiek74
@Szymon Nowak 24.11.2017 09:05
Sam jesteś podejrzany pisząc takie głupoty - anonymous imienia i nazwiska nie masz czy brak Ci odwagi?. Jak firma przykłada si...

Żal mi Ciebie anonymusie. Zgadzam się z Panem Szymonem, że firma jest bardzo rzetelna gdyż doświadczyłem tego na swoim przykładzie wyjeżdżając do pracy przez LIMNUSWORK jako spawacz. To że byli w kontakcie o każdej porze, pomogło mi w licznych trudnościach na miejscu, gdyż mój język nie jest najlepszy. A Ty anonimusie najlepiej nigdzie nie wyjeżdżaj albo radź sobie sam będąc za granicą, jeśli masz problem z tym, że firma jest w stałym kontakcie z osobami wyjeżdżającymi. Żałosny jesteś.

Ja

Najgorsza agencja w Pl!!!!! Za granicą lepsze

LIMNUSWORK
pracodawca
@Ja 27.11.2017 23:48
Najgorsza agencja w Pl!!!!! Za granicą lepsze

Jak zwykle merytoryczny komentarz, również pozdrawiamy konkurencję. Zespół LimnusWork

ciekawski

9.23€ brutto ile to netto na godzinę?

Justyna1987

Polecam wszystkim tą firmę:) Bardzo kompetentny zespół, aż miło z nimi współpracować.

Pracuś

Jak agencja ma dobra opinię to widać jak rozkręcają się. Cała długa lista nowych ofert aż miło patrzeć bo jest z czego wybierać. Pracowałem z nimi i mam zamiar ponowić ponieważ dobrze się pracuję z LIMNUSWORK. Mogę ich polecić , ale dla tych którzy chcą pracować!

Pracuś

Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony z pracy w LIMNUSWORK ale przy dużych ilościach osób, które skorzystały z usług firmy to nic nadzwyczajnego, tak jest i tyle. Agencja to profesjonaliści w każdym calu więc warto z nimi pracować i tyle mam do powiedzenia.

LimnusWork
@Pracuś 16.10.2017 11:21
Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony z pracy w LIMNUSWORK ale przy dużych ilościach osób, które skorzystały z usług firmy to...

Dziękujemy za miłe słowa :) Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

BORYS

Sa też negatywni jestem slusarzem z doswiadczeniem i niemieckim miała byc praca na 100% i po ofercie cisza a więc kazda firma ma ryse

Ralf
@BORYS 05.10.2017 08:29
Sa też negatywni jestem slusarzem z doswiadczeniem i niemieckim miała byc praca na 100% i po ofercie cisza a więc kazda firma m...

może wartało się przypomnieć w firmie, albo nie takim dobrym specjalista jestes jak piszes? psioczysz jak małe dziecko i dajesz negatyw tylko za taką pierdołe? typowy polaczek....

LimnusWork
@BORYS 05.10.2017 08:29
Sa też negatywni jestem slusarzem z doswiadczeniem i niemieckim miała byc praca na 100% i po ofercie cisza a więc kazda firma m...

BORYS naszymi ofertami pracy odpowiadamy na aktualne zapotrzebowania naszych klientów, które ciągle się zmieniają i są przez nich aktualizowane. Jeżeli, któryś z naszych klientów będzie zainteresowany Twoją kandydaturą to z pewnością skontaktujemy się z Tobą. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Paweł

Z moich informacji wiem, że LIMNUSWORK to bardzo dobry pracodawca. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jeszcze kilka informacji o firmie? Mam zamiar aplikować ponieważ chcę dostać się do dobrej firmy. Dlaczego firma ma tak długa listę ofert pracy, czy ktoś wie?

John
@Paweł 03.10.2017 23:21
Z moich informacji wiem, że LIMNUSWORK to bardzo dobry pracodawca. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jeszcze kilka informacji o fi...

jak potrzebujesz info z pierwszej ręki na temat firmy to zadzwoń do Nich w godzinach pracy i odpowiedzą Ci na wszystkie pytania. co do ofert pracy to dla mnie logiczne, mają dużo ofert pracy bo szukają dużo ludzi do zatrudnienia i nie widzę w tym nic dziwnego.

Poldek

Widzę, że LIMNUSWORK ma bardzo długą listę ofert pracy, starają się o roboty ale myślę, że brak fachowców!!

John
@Poldek 30.09.2017 17:32
Widzę, że LIMNUSWORK ma bardzo długą listę ofert pracy, starają się o roboty ale myślę, że brak fachowców!!...

ale bredzisz i trolujesz chłopie... razem ze znajomym dostaliśmy pracę dzięki Limnusowi i cieszę się, że trafiliśmy na tą firmę. Jak szukasz pracy to zgłoś się do nich, a nie troluj.

Pawel

Czy ktoś może podać jaka jest stawka godzinowa dla elektryka w Holandii ?

Piotrek

LIMNUSWORK to fajna agencja ale mają braki ludzi do pracy.

LimnusWork
@Piotrek 12.09.2017 19:32
LIMNUSWORK to fajna agencja ale mają braki ludzi do pracy.

Witam Panie Piotrze, czemu wprowadza Pan odbiorców w błąd i skąd ma Pan te fałszywe informacje jeżeli nie należy Pan do naszego zespołu?

Wielicki Majster

Solidna i prawdomówna firma, wszystko było tak jak mówili przed wyjazdem, zawsze gotowi do pomocy, po przybyciu do Niemiec kiedy miałem problemy z dogadaniem się w sprawie lokum, zadzwoniłem do nich, a przemiła Pani pracowniczka z Limnuswork załatwiła wszystko w ciągu 10 minut. Polecam.

Wielicki Majster

Solidna i prawdomówna firma, wszystko było tak jak mówili przed wyjazdem, zawsze gotowi do pomocy, po przybyciu do Niemiec kiedy miałem problemy z dogadaniem się w sprawie lokum, zadzwoniłem do nich, a przemiła Pani pracowniczka z Limnuswork załatwiła wszystko w ciągu 10 minut. Polecam.

Paweł

LIMNUSWORK to bardzo dobry pracodawca i dziwię się takimi wpisami. Może to jakieś typowe wpadki przy pracy?

Dominika

@Poldek czemu uważasz, że była to dobra współpraca? Jakie są pozytywy pracy w LIMNUSWORK? @Krzysiek jak się pracuje za granicą? Czy firma zapewnia zakwaterowanie? Jak to wygląda?

janek
@Dominika 28.08.2017 17:48
@Poldek czemu uważasz, że była to dobra współpraca? Jakie są pozytywy pracy w LIMNUSWORK? @Krzysiek jak się pracuje za granicą?...

Moja opinia co do pracy w Limnuswork: 1) zawsze jak potrzebowałem pomocy w rozwiązaniu problemów w pracy lub na kwaterze pomagali mi. 2) z papierami co do pracy zawsze wszystko ok i na czas 3) z pracy jestem zadowolony, niedługo mam urlop i wracam po nim dalej do pracy pozdrawiam janek

LimnusWork
@Dominika 28.08.2017 17:48
@Poldek czemu uważasz, że była to dobra współpraca? Jakie są pozytywy pracy w LIMNUSWORK? @Krzysiek jak się pracuje za granicą?...

Witam Panią, jeżeli jest Pani zainteresowana jakąś ofertą pracy dostępną na naszej stronie www.limnuswork.pl to zapraszamy do kontaktu z Nami w celu udzielenia Pani wszelkich niezbędnych informacji, również odnośnie kwater itp. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Poldek

Pracowałem z agencja i chcę powiedzieć, że do była dobra współpraca.

Krzysiek

bardzo dziękuję Pani Barbara Polna, która pomogła mi znaleźć pracę w Holandii jako mechanik samochodowy.

Betonik

Jeszcze nie spotkałem firmy czy też agencji które dogodziłyby wszystkim. Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. Praca za granicą nie należy do lekkich, tak się ostro pracuje, wydajność musi być duża. To nie jest wina LIMNUSWORK-a tylko tak pracują tam.

zibi

Witam . Próbowałem zarejestrować się na ten www.limnuswork.pl , ale wywala mi , że muszę wybrać miejscowości do których chciałbym jechać w danym kraju . Czy to aby mądre ??? Chcę wyjechać załóżmy do GB to chyba wszystkim wszystko jedno gdzie byle by warunki umowy były do zaakceptowania . To co teraz mam wymienić tam wszystkie miasta z GB ???????

LimnusWork
@zibi 12.07.2017 13:34
Witam . Próbowałem zarejestrować się na ten www.limnuswork.pl , ale wywala mi , że muszę wybrać miejscowości do których chciał...

Witam Pana, jeżeli ma Pan problemy w złożeniu swojej aplikacji - cv itp. to doradzamy w pierwszej kolejności skontaktować się z nami http://limnuswork.pl/kontakt/ w celu udzielenia Panu pomocy. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Kobieta

Mam pytanie czy ktoś dostał ofertę na produkcji części samochodowych w Holandii? Stawka wiekowa czy jest warta zainteresowania?Ewentualnie czy jest ktoś chętny do wspólnego wyjazdu? Kobieta

Piotr

Większość ofert pracy w jakich pośredniczy LIMNUSWORK to ciężkie prace fizyczne np. na budowach.

Zadowolony
@Piotr 09.07.2017 21:01
Większość ofert pracy w jakich pośredniczy LIMNUSWORK to ciężkie prace fizyczne np. na budowach.

A ty jedziesz na wczasy czy do pracy? Widziałeś kiedyś lekką pracę na jakiejkolwiek budowie? Ja jak większość jadę zarobić, a ty jak chcesz odpocząć to siedź dalej w Polsce na socjalu.

Panek

Nie zgadzam się z niektórymi opiniami bo są bardzo krzywdzące a do tego niesłusznie. Nikt nie uwierzy w to, że ktoś stracił pracę bez żadnego powodu. Praca tym bardziej za granica to nie jest przedszkole.

Pracuś

Dobrze, że są takie agencje pracy. Czytałam opinie i uważam, że jest nieuczciwe ocenianie firmy jak tylko coś się nie powiedzie. Zycie pisze różne scenariusze, nie zawsze dobre. Generalnie agencja działa bardzo dobrze, korzystałem z ich pośrednictwa i było ok.

Pracuś

LIMNUSWORK ma super ofertę prac. Myślę, że wiele osób dzięki nim ma możliwość zarobienia większych pieniędzy. Korzystałem już wcześniej z ich pośrednictwa i było wszystko ok dlatego nie rozumiem niektórych wpisów. Może sami coś narozrabiali i były nerwy?

Adi

Mają bardzo fajne oferty w Holandii, bardzo miłe i pomocne panie rekruterki, polecam!

Pracuś

LIMNUSWORK nigdy nie zawodzi swoją ofertą robót w Niemczech oraz w Holandii. Dla potrzebujących zawsze znajdzie się coś. Potrafią zorganizować wyjazd, pracę i mieszkania w miarę przyzwoite. To jest już doświadczona agencja.

Poldek

LIMNUSWORK to fajna agencja, podoba mi się że mają dużo ofert i jest z czego wybierać. Nie ma co narzekać na firmę tylko trzeba pilnować papierów przy podpisywaniu umowy!

Natan
@Poldek 08.05.2017 11:52
LIMNUSWORK to fajna agencja, podoba mi się że mają dużo ofert i jest z czego wybierać. Nie ma co narzekać na firmę tylko trzeba...

no normalka, że trzeba sprawdzać dokumenty wszędzie, gdzie się je podpisuje, żeby sprawdzić czy wszystko w danych się zgadza itp. w końcu to Twój obowiązek

DISINHERIT

Witam Państwa poszukuje pracy dla 3 mężczyzn w charakterze laminator/laminiarz .Doświadczenie od 3 - 5 lat w zależności od stanowiska . Poszukujemy pracy w miarę możliwości blisko granicy z Polską. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania .BARDZO proszę o kontakt rafalolechowicz@hotmail.com. Jesteśmy odpowiedzialni bez nałogów i gotowi podjąć pracę od początku czerwca .Język angielski w stopniu zaawansowanym. Dziękuję serdecznie i z niecierpliwością oczekuję od Państwa odpowiedzi.

LimnusWork
@DISINHERIT 06.05.2017 18:47
Witam Państwa poszukuje pracy dla 3 mężczyzn w charakterze laminator/laminiarz .Doświadczenie od 3 - 5 lat w zależności od stan...

Witamy i zapraszamy do kontaktu od poniedziałku do piątku w godzinach pracy tj. 08:30 -16:30. Nr. Tel znajdą Państwo na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce Kontakt. Zapraszamy również do odwiedzenia ww strony internetowej i w zakładace Oferty Pracy przesłania swoich Cv na interesujące Panów oferty pracy. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Pola

LIMNUSWORK zawsze mają dużo ofert pracy z czego jestem zadowolona bo mam do wyboru różne oferty. Fajna agencja i widać starania o dobre roboty, mieszkania też dobre załatwiają.

agren70

WITAM-SZUKAM PRACY w Niemczech jako wykrawacz tuszy wieprzowych.Mam wieloletnie doświadczenie na tym stanowisku,lecz niestety nie znam języka niemieckiego.Czy ktoś pracuje za pośrednictwem tej firmy jako wykrawacz i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami? Z góry dziękuję.Piotr.

Czesiek
@agren70 29.04.2017 12:34
WITAM-SZUKAM PRACY w Niemczech jako wykrawacz tuszy wieprzowych.Mam wieloletnie doświadczenie na tym stanowisku,lecz niestety...

Witam z tego co wiem to mają teraz robotę w Angli dla rzeźników bez języka. Ja robie w Niemczech w rzeźni. Robota wiadomo do latwych nie nalezy, ale firma do ktorej mnie skierowali placi jak bylo w umowie.

Pracuś

LIMNUSWORK to fajna agencja i już korzystałem z ich pośrednictwa. Wszystko było załatwione, warunki mieszkaniowe spoko chyba że ktoś chce mieszkać w super hotelu. Zarobiłem całkiem niezłe pieniądze cóż więcej można oczekiwać. Osoby wiecznie nieszczęśliwe zawsze będą narzekały

Darek

Pracuję z LIMNUSWORK już dość długo i zawsze było wszystko prowadzone bez zastrzeżeń. Polecam jak chcecie spokojnie pracować.

Iza

LIMNUSWORK to jedna z wielu normalnych firm i nie radzę wyrabiać sobie opinii na podstawie samych wpisów.

Natalia

Mam pytanie czy agencja posiada w swojej ofercie pracę dla kobiet? Znajomy korzystał z ich pośrednictwa i był zadowolony. Może ktoś ma wiedzę i mógłby się podzielić z innymi. Fajna agencja to może i fajna praca by sie trafiła?

LimnusWork
@Natalia 16.03.2017 11:22
Mam pytanie czy agencja posiada w swojej ofercie pracę dla kobiet? Znajomy korzystał z ich pośrednictwa i był zadowolony. Może...

Witamy, zapraszamy do kontaktu telefonicznego z naszymi Rekruterami od poniedziałku do piątku w godzinach 08:30 - 16:30 w celu uzyskania odpowiedzi na wszelkie pytania. Nr telefonów znajdzie Pani na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Tadek

Jeżeli chodzi o samo działanie LimnusWork to według mnie firma godna polecenia, inna sytuacja z podejściem klienta, który mnie zatrudnił. Nie byłem zadowolony z warunków mieszkalnych jakie zastałem po przyjeździe do DE, ale według zapewnień Pani z LimnusWork, że pomoże w problemach na "zleceniu", zadzwoniłem do nich i po ich interwencji kwatera została zmieniona.

Polak

och.. jak tu pieknie.. jak tu ladnie.. ile tych komentarzy jest prawdziwych?

Dominika

LIMNUSWORK to agencja z wieloletnim doświadczeniem posiadająca wiele ciekawych Ofert pracy. Systematyczne odpowiedzi na zapytania stawiają firmę w dobrym świetle.

rob_n37

Witam wszystkich Jestem elektrykiem z zawodu i z dużym doświadczeniem w praktyce poszukuje pracy w niemczech jako elektr. ale bez znajomości języka czy w tej firmie znajdę taką prace na dobrych warunkach?

LimnusWork
@rob_n37 10.03.2017 18:45
Witam wszystkich Jestem elektrykiem z zawodu i z dużym doświadczeniem w praktyce poszukuje pracy w niemczech jako elektr. ale...

Witamy, zapraszamy do kontaktu telefonicznego z naszymi Rekruterami od poniedziałku do piątku w godzinach 08:30 - 16:30 w celu uzyskania odpowiedzi na wszelkie pytania. Nr telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Młody

pracuję za ich pośrednictwem w Niemczech przy załadunku i rozładunku aut na i z pociągów, robota spoko, nic ciężkiego, tylko język trzeba mieć w miarę komunikatywny, polecam firmę Limnuwork i pozdrawiam

Budowlaniec

Bardzo potrzebuję jechać do pracy w Niemczech , jestem murarzem. Czy ktoś coś wie? Jakie tam są zarobki? Jak wyglada sprawa kwatery, czy jest w miare ok. ?

LimnusWork
@Budowlaniec 07.02.2017 23:27
Bardzo potrzebuję jechać do pracy w Niemczech , jestem murarzem. Czy ktoś coś wie? Jakie tam są zarobki? Jak wyglada sprawa kwa...

Witamy, zapraszamy Pana do kontaktu telefonicznego lub mailowego z naszymi Rekruterami w celu uzyskania odpowiedzi na wszystkie nurtujące Pana pytania. Nr. telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

zadowolony

firma i praca bardzo ok, sympatyczne panie Rekruterki :)

Bolek948

Właśnie wróciłem na urlop po półrocznym pobycie w Niemczech przez LimnusWork. Jestem bardzo zadowolony zarówno z płacy jak i z firmy LimnusWork, która mnie tu kierowała. Myślę, że bez ich wsparcia już na początku bym zjechał, gdyż było mi ciężko. Oni pomagali mi w wielu sprawach, dzięki czemu pracuję do dziś i za tydzień wracam. Polecam LimnusWork z całego serca!

Pracuś

Bardzo chcę pracować w firmie i wyjechać do niemieć ale chciałbym wiedzieć jakie są warunki przy wyjazdach.

LimnusWork
@Pracuś 15.01.2017 19:01
Bardzo chcę pracować w firmie i wyjechać do niemieć ale chciałbym wiedzieć jakie są warunki przy wyjazdach....

Witam Pana, w celu uzyskania niezbędnych informacji odnośnie pracy i warunków z nią związanych zachęcamy do kontaktu telefonicznego z naszymi Rekruterami. Nr. telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Zenon

w skrócie pisząc z LimnusWork i pracy w Niemczech jaką mi załatwili jestem zadowolony, praca jako elektryk

Pracuś

Mogę jedynie potwierdzić że firma jest w pełni profesjonalistą. Z takimi można zawsze współpracować i do tego mile wspominać ten czas. Polecam ich usługi.

FIOR

Szybka i profesjonalna pomoc w znalezieniu wykwalifikowanego stolarza, polecam korzystanie z usług firmy LimnusWork.

Alwik

Współpraca przebiegła pomyślnie, pierwszy raz miałem do czynienia z firmą tego typu, więc nie mam porównania, ale jeżeli inne firmy działają podobnie, to jest to pełen profesjonalizm. Szczerze mogę polecić ta firme, nawet tym którzy nie przekonali się jeszcze do tego typu usług. Dziekuje za pomoc firma ALWIK.

Sławek

Firma godna zaufania i polecenia. Wszystkie wstępne ustalenia telefoniczne zgodne z warunkami pracy w Niemczech. Zawsze mogłem liczyć na pomoc i wsparcie w razie problemu. Następny wyjazd na pewno z firmy LimnusWork. Polecam!!!!

Zostaw opinię o LIMNUSWORK - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIMNUSWORK