LIMNUSWORK
4 411 6 1

Opinie o LIMNUSWORK

Pierwszy wypad

Witam mam możliwość wyjazdu z tą firmą do Niemiec w okolice Norymberga jako lakiernik. Tylko że trochę podawane kwoty mi się nie zgadzają w mejlu są inne i inaczej ujęte a w umowie do podpisania też w sumie jest zupełnie co innego i na dodatek mniej.ktoś podpowie jak mam to rozumieć.i czy jedzie ktoś tam może do unfeld.z góry dziękuję Pozdro

LIMNUSWORK
pracodawca
@Pierwszy wypad 12.11.2018 22:30

Witam, nie ma takiej możliwości, żeby w takich kwestiach mogły być jakieś obiekcje. Jeżeli czegoś Pan nie rozumie, lub coś jest dla Pana nie jasne to prosimy o skontaktowanie się z nami i wyjaśnienie wszelkich kwestii. Dokładamy wszelkich starań, aby osoby kierowane do pracy uzyskały z naszej strony wszelkie informacje. Prosimy o przesłanie ww umowy do Pana opiekuna z naszej firmy w celu weryfikacji tych informacji. Pozdrawiam Zespół LimnusWork

BARTEK
@Pierwszy wypad 12.11.2018 22:30

Ja na początku nie zrozumiałem dokładnie o co chodzi z netto i brutto i jak zadzwoniłem do mojego opiekuna z Limnusa to wszystko mi wyjaśniła i wszystko się zgadzało. Polecam firmę za pełną profeske w tym co robią :)

Synthhhh86

Witam, na stronie widnieje ogloszenie Elektronik/lutowacz, czy ktos cos wie na temat tej konkretnej oferty... Moze ktos pracuje i sie podzieli informacjami, gdyz interesuje mnie konkretna praca a nie kilkutygodniowa.

LIMNUSWORK
pracodawca
@Synthhhh86 11.11.2018 14:22

Witam, jak potrzebuje Pan niezbędnych informacji to zapraszamy do kontaktu w dni pracy naszego biura. Kontakt znajdzie Pan na naszej stronie internetowej http://www.limnuswork.pl Pozdrawiam Zespół LimnusWork

Mechanik

Wysłałem cv na stanowisko mechanik . Pani oddzwoniła zrobiła wstępne interview po angielsku. Po dwóch dniach zadzwoniła,że mam czekać na kontakt od pracodawcy z Holandii. I tak już czekam 3 tydzień na telefon. Usiłuję się dodzwonić do pani prowadzącej,ale nie odbiera telefonu. Dla mnie to jest nie poważne. Nie pierwszy raz wyjeżdżam przez agencję i wiem ,że każda szanująca się firma powinna przynajmniej oddzwonić i poinformować jaka jest aktualna sytuacja co do zatrudnienia. A tu cisza.... Widać ,że dopiero nie dawno weszli na rynek pracy i uczą się jak pośredniczyć w zatrudnieniu. Nie polecam.

Kiu
@Mechanik 09.05.2018 11:59

Typowy komentarz polaczka - frustrata, nie może się biedactwo dodzwonić i już będzie psioczyl. Jak powiedzieli Ci że oddzwonią to czekaj, albo może z ciebie taki świetny mechanik, że od 3 tygodni pracy nie możesz znaleźć. Szkoda gadać co za typ.

LIMNUSWORK
pracodawca
@Mechanik 09.05.2018 11:59

Panie Mechaniku, skoro Rekruterka doradziła Panu czekać na kontakt od pracodawcy z Holandii to proszę czekać. Nie mamy wpływu kiedy kontrahent skontaktuje się z Panem ponieważ to jest inna firma. Dodatkowo proszę mieć świadomość że każdego dnia dzwonią do nas setki osób i jeżeli potrzebuje się Pan z nami pilnie skontaktować to są również inne metody kontaktu niż telefon np SMS, email, Facebook itp. Zachęcamy do kontaktu lub podania nr telefonu w celu oddzwonienia do Pana. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

mechanik
@Kiu 09.05.2018 15:15

jestem wystarczająco dobry by nie czekać 3 tygodnie na łaskawy telefon dzieciaku kiu....znalazł się adwokat.....

Kiu
@mechanik 11.05.2018 00:59

Z ciebie taki profesjonalny mechanik jak ze mnie dziecko... Frustracik...

kristofek
@Mechanik 09.05.2018 11:59

To prawda, profesjonalna firma powinna tak zrobić jak mówisz.

Tymon
@kristofek 13.08.2018 08:07

Typowy pieniacz nic nie wynoszący merytorycznie do dyskusji.

Jeb.c cwaniaków
@Tymon 13.08.2018 08:33

Chłopak potrzebuje pracy a czekał 3 tygodnie to kupa czasu, więc oburzenie jest normalne.

mech
@Kiu 09.05.2018 15:15

@kiu nie rozumię twojej agresji mechanik zadał pytanie spokojnie i rzeczowo , uważam że ma rację ,

Kiu
@mech 14.10.2018 12:10

Mech, jaka agresja? Większość jego wypocin to opinia nie potwierdzona żadnymi faktami. Każdy może zobaczyć ile firma jest na rynku, ile ma ofert pracy i na jakie kraje itd. A Ty troluj gdzie indziej.

Tomasz z Polski

przez dłuższy czas jeżdżąc do pracy za pomocą innych agencji pracy denerwowało mnie, że nie miałem żadnego wsparcia po podjęciu pracy tzn. jestem na miejscu w pracy i coś się dzieje, dzwonie do firmy i mam info żeby radzić sobie sam. W LimnusWork przekonali mnie do siebie, dzięki pomocy na zleceniu oraz dzwonią do mnie co jakiś czas pytając czy wszystko w porządku i czy nie potrzebuję pomocy itp. inne firmy powinny się uczyć od nich takiego podejścia do człowieka, polecam tą firmę wszystkim niezdecydowanym.

tramp

Powoli kończy się eldorado pośredników,bo co raz więcej ludzi ma gdzies wyjazdy ,każdy kto był na zarobku to wie jak może być ciężko,życze wszystkim rodakom aby mogli pracować u siebie i z rodziną

LIMNUSWORK
pracodawca
@tramp 11.09.2018 22:00

Witamy, jeżeli poszukuje Pan pracy lub oczekuje doradztwa w jej zakresie to zapraszamy do kontaktu. W kwestiach przemyśleń i światopoglądu są inne portale lub specjaliści tym się zajmujący. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Michał

Nie polecam. Firma oczekuje od Ciebie nie wiadomo jakich rzeczy ale Ty od tej firmy pomocy nie uzyskasz. Zostajesz oddelegowany do pracy za granicą i masz mieć ustaloną stawkę a na miejscu okazuje się że będziesz miał o wiele niższa wypłatę. Po zgłoszeniu tego do limnus nagle kontakt się urywa i nikt nie jest w stanie nic zrobić. Pozostaję człowiekowi wtedy się szybko odbić i szukać lepszych opcji.(usunięte przez administratora) Nie polecam. Najlepiej unikać krajowych "pośredników" pośredników z zagranicy i szukać pracy w firmach które działają na terenie danego kraju. Unikniecie lub zminalizujecie ryzyko wpadnięcia na mine.

LIMNUSWORK
pracodawca
@Michał 05.08.2018 23:30

Panie Michale, miło by było gdyby się Pan do nas zwrócił osobiście oraz przedstawił się pisząc swoją opinię, abyśmy wiedzieli z kim naprawdę rozmawiamy. Pana komentarz wprowadza ludzi w błąd i ukazuje Pana brak wiedzy na temat jak działają agencje zatrudnienia w Polsce. Poniżej odniosę się do Pana "zarzutów" które nie są niczym poparte: 1) Każda osoba pracująca ma przypisanego koordynatora w naszej firmie jak i w firmie pracodawcy z którym może się kontaktować np. telefonicznie, sms, mailowo, portale społecznościowe itp. 2) Nasza firma jak każda agencja pośrednictwa pracy kieruje osoby do pracy do pracodawcy np zagranicznego, a nie oddelegowuje do pracy. 3) Za stawki - wynagrodzenie jest odpowiedzialny tylko i wyłącznie PRACODAWCA czyli firma np. zagraniczna, która Pana zatrudnia, a nie LimnusWork. Nasza firma informuje kandydata przed nawiązaniem współpracy jaką stawkę - wynagrodzenie proponuje pracodawca i czy kandydat lub np Pan zgadza się na to czy nie. W sytuacjach problematycznych oferujemy swoje wsparcie i pomoc w rozmowie z pracodawcą, ale to od pracodawcy zależy ostateczna decyzja związana z zatrudnieniem pracownika (wysokość wynagrodzenia, diety, mieszkanie itp.). Każdego dnia obsługujemy i pomagamy setkom osób i jeżeli ktoś potrzebuje wsparcia to zawsze jest w stania skontaktować się z nami. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

ŻAL
@Michał 05.08.2018 23:30

jak Ci nie pasuje Polska firma to szukaj roboty na własną rękę skoro jesteś taki cwany i obrotny oraz pewnie super znasz język obcy. czytam te twoje brednie i śmiać się chce. od kiedy to firma, która ci nie zatrudnia jest odpowiedzialna za twoje wynagrodzenie w firmie która cię zatrudnia?? obudź się chłopie....

Marta

Zarówno proces rekrutacyjny jak i kontakt z rekruterem oceniam bardzo wysoko. Wszytko poszło zgodnie z planem, a oferowane stanowisko i praca była zgodna z opisem. Polecam!

Kamil

Szczerze polecam tę agencję pośrednictwa pracy. Wyjeżdżałem przez ich pośrednictwo do Niemiec jako monter instalacji sanitarnych. Bardzo dobry kontakt z opiekunem Panem Robertem. Stara się na bieżąco rozwiązywać wszelkie problemy, jakie mogą wystąpić we współpracy z agencją niemiecką. Agencja niemiecka, w której było dane mi pracować wypłacała pieniądze na czas, rozliczała godziny pracy uczciwie, nie robiła problemów z urlopami, organizowała przystępne mieszkania i zapewniała ciągłość pracy. Jak dla mnie idealna opcja na początek drogi z pracodawcą zagranicznym. W tym czasie możemy poznać lokalne przepisy pracy, rynek pracy, szlifować język i po pewnym okresie samemu zorganizować sobie wyjazd.

Dariusz Bawaria

Witam zainteresowanych Nie trole internetowe i frustraci ale część z ludzi którzy tu podają swoje pozytywne opinie na temat firmy Limnuswork to zadowolone osoby znające zagadnienie.Pracuję z firmą Limnuswork już dłuższy czas i udzielają maksymalnie dobrego wsparcie każdemu rzetelnemu pracownikowi!!!!To co zastajemy na miejscu,kwatery itd.nie leży w ich gestii ale w przypadku problemów,pomagają jak się da.Więc jeśli poważnie myślicie o wyjeździe do pracy za granicę Linuswork jest jednym z lepszych partnerów do takiego wyjazdu.Wierzcie na "słowo harcerza".Pozdrawiam i do roboty-:)

LIMNUSWORK
pracodawca
@Dariusz Bawaria 05.07.2018 19:20

Panie Dariuszu dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość :)

Grzywacz

Witam poszukuję pracy dla mnie i mojej dziewczyny najlepiej na magazyniera bądź na pakowanie aby nie na mięso. Jak wyglądają warunki pracy i zarobki??

LIMNUSWORK
pracodawca
@Grzywacz 27.05.2018 11:42

Witamy zapraszamy do kontaktu z nami http://www.limnuswork.pl zakładka kontakt od poniedziałku do piątku w godzinach pracy. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Maniek
@Grzywacz 27.05.2018 11:42

Nie radze ci szukać pracy w tej agencji. Ja pojechałem do Holandii i to co zastałem na miejscu to sie nie mieści w głowie. Wszystko wygląda pięknie do momentu podpisania umowy. Potem brak kontaktu. Ale jeśli sie już zdecydujesz jechać to przeczytaj umowę 100 razy zanim podpiszesz.

LIMNUSWORK
pracodawca
@Maniek 31.05.2018 12:10

Witamy Maniek, co takiego zastałeś na miejscu, że nie mieści Ci się w głowie? Prosimy o szczegółowe info w celu weryfikacji sprawy u kontrahenta w Holandii u którego miałeś pracować. Jeżeli masz jakiś problem to oprócz Nas masz również swojego koordynatora z firmy Holenderskiej - Twój pracodawca, więc ciężko nam uwierzyć, że nie miałeś możliwości kontaktu z żadną ze stron. Wszystkich kandydatów zachęcamy zawsze do przeczytania, zapoznania się ze skierowaniem do pracy, a w razie pytań służymy pomocą. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Holand
@Maniek 31.05.2018 12:10

Maniek może jakieś szczegóły, bo z mojego doświadczenia to większość troli internetowych daje takie ogólne i niesprecyzowane komentarze. Też pracuję za ich pośrednictwem w Holandii i pomoc z jaką się spotkałem ze strony LimnusWork - nie miałem w innych agencjach w których zawsze było tak, że jak wyjadę to już zero kontaktu i się nie dodzwonisz o nic. Jak masz jakieś ale to nie wieżę, że nie odpisali Ci na sms, maile i nikt nie odebrał telefonu od Ciebie. Co do umowy, normalna i prosta więc nie wiem o co Ci chodzi?

Elektrononter

Witam, Czy ktoś pracował jako elektromonter, monter szaf sterowniczych lub technik utrzymania ruchu? Ciekawi mnie to bo chcialbym taka prace znalesc i czy w ogole sie oplaca wyjezdzac jezeli zarabiam tutaj na miejscu w polsce ok. 5 tysiecy miesiecznie :) Dzieki i pozdrawian

vako
@Elektrononter 26.04.2018 14:23

Jak masz 5 tys. w Polsce to nad czym ty się w ogóle zastanawiasz?! Jak odliczysz wszystkie koszty z minimalnej stawki godzinowej to wątpię żeby ci nawet tyle zostało. Musisz wziąć też pod uwagę że jest to praca tymczasowa (jak zjedziesz musisz za coś przeżyć resztę roku w oczekiwaniu na kolejny wyjazd).

LIMNUSWORK
pracodawca
@Elektrononter 26.04.2018 14:23

Witam Pana, doradzamy skontaktować się bezpośrednio z Nami http://limnuswork.pl/kontakt/ w celu uzyskania niezbędnych i sprawdzonych informacji odnośnie wynagrodzenia, rodzaju pracy i aspektów prawnych odnośnie oferty, która Pana interesuje. Każda oferta jest inna i wiele czynników może mieć wpływ na wysokość Pana wynagrodzenia np. klasa podatkowa itp. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Michał

(usunięte przez administratora),dopiero na miejscu okazuje się co to za praca bo gdy dzwoni sie do Pań z biura ( które odbierają co piaty telefon ) to nie potrafią wytłumaczyć dokładnie na czym praca polega

LIMNUSWORK
pracodawca
@Michał 20.04.2018 09:36

Panie Michale, jeżeli ma Pan jakiś problem z pracą lub zastaną sytuacja na miejscu to zawsze może Pan skontaktować się ze swoim opiekunem od Nas z biura lub bezpośrednio u pracodawcy u którego jest Pan zatrudniony w celu uzyskania niezbędnych informacji. Przypominamy, że za rodzaj pracy, na czym ma ona polegać oraz jej lokalizacji odpowiada Pana Pracodawca zagraniczny zgodnie z naszymi ustaleniami, a nie firma LimnusWork. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Tom

pomogli mi znaleźć pracę w 2016 roku i było super, zadzwoniłem do nich ostatnio i w 30 min znaleźli mi nową pracę w Holandii, pracuję tydzień i jest wszystko tak jak w ustaleniach.

Poldek

LIMNUSWORK to fajna agencja, podoba mi się że mają dużo ofert i jest z czego wybierać. Nie ma co narzekać na firmę tylko trzeba pilnować papierów przy podpisywaniu umowy!

Natan
@Poldek 08.05.2017 11:52

no normalka, że trzeba sprawdzać dokumenty wszędzie, gdzie się je podpisuje, żeby sprawdzić czy wszystko w danych się zgadza itp. w końcu to Twój obowiązek

Pawel
@Natan 08.05.2017 12:01

Jestem piaskarzem malarzem i na portalach jest 70% ogłoszeń z tej firmy jest to bardzo dziwne ponieważ prasujące firmy nie mają nawet połowy ilości ogłoszeń do pracy w tym zawodzie co wydaje mu się strasznie podejrzane ponieważ skłania mnie to podejrzeń iż musi tam być straszny przemiał ludzi ogłoszenia wieża non stop co jest bardzo dziwne w tym zawodzie

LIMNUSWORK
pracodawca
@Pawel 06.03.2018 08:40

Witam Panie Pawle, nie wiem w czym widzi Pan problem odnośnie ilości ogłoszeń? Jeżeli posiadamy duże zapotrzebowanie ciągłe na np. specjalistę typu piaskarz-malarz, a jest ich na rynku zbyt mało w porównaniu z potrzebami naszych klientów to robimy wszystko w celu zdobycia takich specjalistów, również publikując ogłoszenia, które czasem mogą się zdublować. Pana podejrzenia odnośnie "przemiału ludzi" tylko w oparciu o ilość publikowanych ogłoszeń są fałszywe i ingerujące w dobrą opinie naszej firmy, na którą pracujemy każdego dnia. Jeżeli ma Pan jakieś pytania to zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami na stronie http://www.limnuswork.pl a nie rozprzestrzenianie błędnych przemyśleń na nasz temat. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Operator

Od pół roku wisi to samo ogłoszenie: OPERATOR CNC bez znajomości języka niemieckiego Jeżeli aplikowało się na nie np. we wrześniu 2017 to już w lutym 2018 nie można?

LIMNUSWORK
pracodawca
@Operator 25.02.2018 16:04

Witam, wszystkie ogłoszenia na naszym portalu są aktualne i widoczne tak długo jak długo mamy na nie zapotrzebowanie. Jeżeli ma Pan problemy z aplikowaniem lub chciałby Pan poznać szczegóły oferty to zapraszamy do kontaktu telefonicznego z naszymi rekruterami. Nr telefonów znajdzie Pan na naszej stronie internetowej http://www.limnuswork.pl w zakładce KONTAKT. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

majster cnc

witam. miałem otrzymać telefon zwrotny i cisza. dzwonię do biura- cisza ( w godzinach pracy biura).

LIMNUSWORK
pracodawca
@majster cnc 23.02.2018 12:15

Prosimy o SMS do wybranego na naszej stronie internetowej http://www.limnuswork.pl przez Pana rekrutera z prośbą o kontakt w sprawie pracy. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

mirek

Dzwonie i nic moze jutro sie uda .Pozdro

LIMNUSWORK
pracodawca
@mirek 21.02.2018 20:35

Panie Mirku proszę dzwonić w godzinach pracy naszego biura tj 08:30-16:30 pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Ewa

Witam mam pytanie o firme która poszukuje krawcowych do szycia tapicerki w Schnijdel.Czy to dobra firma bo bardzo czesto sie ogłaszają ?Jak traktują pracownika itp.Chodzi mi o opinie ludzi którzy tam parcowali.

Kasia
@Ewa 18.02.2018 19:08

Ja jestem zadowolona, pieniądze i warunki zgadzają się z ofertą, w razie pytań i pomocy zawsze mogę liczyć na Panie z LimnusWork.

Jurand Ze Spychowa

Witam. Firma Zadzwoniła z ofertą pracy d mnie po tym jak za aplikowałem CV. Przedstawili ofertę pracy, wszystko niby ok. Miałem sie odezwać po weekendzie z odpowiedzią i tak już drugi dzień głuche telefony. na pare numerów dzwoniłem i nic. Dziwna sprawa

LIMNUSWORK
pracodawca
@Jurand Ze Spychowa 13.02.2018 11:46

Proszę Pana, jeżeli nie może się Pan dodzwonić - np. nr zajęty, to proszę napisać sms do naszego rekrutera z prośbą o kontakt. Nasi rekruterzy z pewnością z Panem się skontaktują i odbierają wszystkie telefony lub w wolnej chwili na nie oddzwaniają. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork.

Spawacz

Witam Estem spawacz od 12 lat już dugo estem police mam karta czasowy pobit czy ja mogę pszez wasze firma pracować za granicą? ?

LIMNUSWORK
pracodawca
@Spawacz 10.02.2018 09:28

Prosimy o kontakt telefoniczny z naszym zespołem od poniedziałku do piątku w godzinach pracy w celu poinformowania Pana o aktualnych ofertach pracy dla spawacza. Dokładne dane kontaktowe znajdzie Pan na naszej stronie internetowej http://www.limnuswork.pl Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

greg2221

Witam czy ktoś pracował jako Monter okien aluminium i plastiku w holandii chciał bym się dowiedzieć jakie warunki i czy warto ???? pozdrawiam

monter
@greg2221 26.01.2018 14:25

Pracowałem w zeszłym roku z ich pomocą, teraz planuję dopiero koło marca jechać bo chcę sobie trochę dychnąć, wychodziłem około 2000 euro - trochę z nadgodzinami, miałem pokój jedo-osobowy i warunki bardzo ok.

greg2221

Witam czy ktoś wybiera sie do pracy jako monter okien aluminiowych i plastik jakie warunki itd: pozdrawiam

anonymous

Firma wydaje się podejrzana, sama ładne komentarze i nikt nie krytykuje hmm.... dziwne, kolejna dziwna sprawa to godziny kontaktu firmy z osobami zainteresowanymi godzina 19-23 a z rana to i o 7 już dzwonią tak jak by biura nie mieli, no nic i tak muszę jechać do i zobaczę co to za firma najwyżej wrócę pierwszego dnia do domu. Ja się tutaj jeszcze odezwę i zdam realizacje rzetelne

Szymon Nowak
@anonymous 23.11.2017 09:23

Sam jesteś podejrzany pisząc takie głupoty - anonymous imienia i nazwiska nie masz czy brak Ci odwagi?. Jak firma przykłada się do swojej pracy to nie może mieć dobrej opinii? Poczytaj wszystkie komentarze bo też są negatywy i nie pisz kłamstw. Ja jestem akurat zadowolony, że zawsze jest ktoś u nich pod telefonem, a jak Ci nie pasuje to po co do nich się zgłaszasz? Zdawaj relację i może się podpisz następnym razem bo takie opinie anonymous to każdy trol internetowy może dodawać. Ps. Mnie pomogli nieraz i zawsze będę ich bronił.

Krzysiek74
@Szymon Nowak 24.11.2017 09:05

Żal mi Ciebie anonymusie. Zgadzam się z Panem Szymonem, że firma jest bardzo rzetelna gdyż doświadczyłem tego na swoim przykładzie wyjeżdżając do pracy przez LIMNUSWORK jako spawacz. To że byli w kontakcie o każdej porze, pomogło mi w licznych trudnościach na miejscu, gdyż mój język nie jest najlepszy. A Ty anonimusie najlepiej nigdzie nie wyjeżdżaj albo radź sobie sam będąc za granicą, jeśli masz problem z tym, że firma jest w stałym kontakcie z osobami wyjeżdżającymi. Żałosny jesteś.

mario
@Szymon Nowak 24.11.2017 09:05

szukam pracy jako mechanik samochodowy przeważnie ciężarówki 15 lat doświadczenia poszukuję w holandii pracowałem tam 2 lata język słaby al po niemiecku jakoś daję radę najchętniej okolice emeloordu jak coś to mogę jechać w każdej chwili posiadam sofii prawo jazdy c

LIMNUSWORK
pracodawca
@mario 23.01.2018 19:37

Prosimy o kontakt telefoniczny z naszym zespołem od poniedziałku do piątku w godzinach pracy w celu poinformowania Pana o aktualnych ofertach pracy dla mechanika. Dokładne dane kontaktowe znajdzie Pan na naszej stronie internetowej http://www.limnuswork.pl Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Przemek

Witam. Czy słaby J.niemiecki i komunikatywny J.angielski wystarczy do podjęcia pracy przez waszą agencję np. przy komisjonowaniu lub na produkcji ?

LIMNUSWORK
pracodawca
@Przemek 22.01.2018 22:09

Panie Przemku, prosimy o kontakt telefoniczny z naszym zespołem od poniedziałku do piątku w godzinach pracy. Dokładne dane kontaktowe znajdzie Pan na naszej stronie internetowej http://www.limnuswork.pl Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Anita

Czy agencja ma w swojej ofercie prace dla kobiet? Podpowiecie coś więcej?

LIMNUSWORK
pracodawca
@Anita 12.12.2017 20:45

Pani Anito, oczywiście, że tak, w celu uzyskania szczegółów co do ofert pracy zachęcamy do kontaktu telefonicznego z nami od poniedziałku do piątku w godzinach pracy. Dokładne dane kontaktowe znajdzie Pani na naszej stronie internetowej http://www.limnuswork.pl Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Mikołaj biuro

Wszystko Ok do momentu przyjazdu na miejsce potem liczne problemy z kontaktem zupełny brak profesjonalizmu nie polecam

Szymon
@Mikołaj biuro 05.12.2017 17:23

Kolego a czym ten brak profesjonalizmu się objawia? Problemy w pracy zawsze mogą być, a oprócz koordynatora z limnusa masz też koordynatora z firmy gdzie pracujesz więc w czym problem?

LIMNUSWORK
pracodawca
@Mikołaj biuro 05.12.2017 17:23

Witamy Pana, prosimy o podanie swojego prawdziwego imienia i nazwiska w celu weryfikacji Pana sprawy w naszym systemie. Dodatkowo prosimy o informacje na czym dokładnie według Pana polegał "brak profesjonalizmu ze strony LimnusWork". Zależy nam na świadczeniu usług na jak najwyższym poziomie. W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu z nami w godzinach pracy. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork

Tobi

Ze strony LimnusWork nie mam zastrzeżeń, pracę załatwili, trochę spraw do wyjaśnienia z ich pomocą było z firmą w której pracuję w Niemczech , ale dało radę. Jest tak jak mówili przed wyjazdem

Ja

Najgorsza agencja w Pl!!!!! Za granicą lepsze

LIMNUSWORK
pracodawca
@Ja 27.11.2017 23:48

Jak zwykle merytoryczny komentarz, również pozdrawiamy konkurencję. Zespół LimnusWork

ciekawski

9.23€ brutto ile to netto na godzinę?

LimnusWork Sp. z o.o.
@ciekawski 20.10.2017 23:59

Witam Pana, jak interesuje Pana dokładna kwota zarobków na godzinę to proszę skontaktować się z nami w godzinach pracy, ponieważ dużo czynników ma na to wpływ np. klasy podatkowe, które dotyczą każdej osoby indywidualnie. Nie uzyska Pan prawidłowej odpowiedzi pytając o takie sprawy na forum opinii naszej firmy. Zapraszamy do kontaktu www.limnuswork.pl Zespół LimnusWork

Justyna1987

Polecam wszystkim tą firmę:) Bardzo kompetentny zespół, aż miło z nimi współpracować.

Zostaw opinię o LIMNUSWORK - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIMNUSWORK