4.3/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o LIMNUSWORK

Opinie o LIMNUSWORK Kraków

Nie przegap nowości o LIMNUSWORK!

Dree

04.03.2020 08:07

z Krakowa jedyna agencja którą można polecić wg mnie
    Mateusz

03.03.2020 10:38

Mają duże doświadczenie. Dają pewną robotę w dobrych firmach. Umowa konkretna, człowiek wie na czym stoi. Jak poszły u mnie w robocie zwolnienia to sporo ludzi pojechało właśnie z nimi, nie trzeba było jakoś mega długo czekać.
    Mino

20.02.2020 08:53

Nie spodzeiwałem się rewelacji, a jest całkiem spoko. Bez jakichś haczyków, na robotę nie ma co narzekac
    Daniel

02.03.2020 13:12

agencji pelno w polsce, ale pewniakow niewiele, wiec taka porzadna agencja jak limnus to obecnie rzadkosc
    lukasz

02.03.2020 07:01

Pracowalem kilka miesięcy przez Limnus, praca jako elektryk, dobra ciekawa z interesujacymi ludzmi. Ogolnie oceniam ich na 5!
    dyzio

02.03.2020 10:36

elektryk gdzie? teraz jadę do Augsburga, moze akurat byłeś tam?
    Mati

26.02.2020 09:04

Jak na agencje nie ma się do czego przyczepić. Ogarniają wszystkie formalności i pomagają wszystko załatwić.
    Ziko

28.02.2020 21:06

Rowniez polecam :)
    kraken

19.02.2020 09:50

wedlug mnie dobra agencja, bo nie biorą z łapanki tylko coś ogarniają i pomagają ludziom
    Razor

25.02.2020 10:50

Zgadza się, biorą ogarniętych ludzi więc potem i robota jest dużo lepsza jak jest sporo fachowców.
    Sajek

11.02.2020 08:06

Byłem dwukrotnie z nimi. Raz Erfurt, potem Augsburg. Warunki ok, pieniądze lepsze niz w Polsce, idzie zarobic duze pieniądze.
    Karo

24.02.2020 22:21

Mordeczko, pozdrawiam! Nie spodziewałem się, że tutaj Sajka spotkam :D Limnus łączy ludzi. Trzymaj się i zdzwonimy się jutro!
    Dziękuję

24.02.2020 13:57

Nie ukrywam że dzięki nim jeszcze funkcjonuje. Zgłosiłem się w dramatycznej dla siebie sytuacji i pomogli mi z pracą. Dziękuję bardzo i polecam każdemu, bo to naprawdę dobrzy ludzie
    Karo

24.02.2020 22:16

Sporo takich sytuacji było powiem szczerze. Wiele osób poznałem jak pojechałem do Augsburga dzięki Limnusowi. Ludzie stanęli na nogi i ogarnęli się dzięki pracy i dobrej kasie.
    pablito

24.02.2020 09:02

ogolnie agencja ok, oferty praktycznie dla kazdego, mozna znalezc cos dla mlodszej czy starszej osoby, z wiekszym czy mniejszym doswiadczeniem, szybk odpowiadaja wiec wiadomo na czym sie stoi
    gold

24.02.2020 12:51

No mają tego sporo. Jak długo czekałeś na wyjazd? Bym się zgłosił, ale nie wiem ile trzeba będzie czekać. Daj znaka jak to u Cb wyglądało. pzdr
    Kwapek

21.02.2020 09:41

Zasady rekrutacji z góry określone więc wiadomo czego można się spodziewać - i dobrze, bo nie ma jakichś niespodzianek, że coś przesunięte, coś się zmieniło lub tego typu akcje

23.02.2020 11:26

Zgadza sie, to na co sie umawiasz, pokrywa sie ze stanem faktycznym :)
    Monterović

21.02.2020 12:58

Nie polecam za 2 tygodnie pracy dostałem (usunięte przez administratora)€ za 75 godzin pracy(usunięte przez administratora). Niby dodatek do mieszkania i dieta których nie widać.
    Sylwek

22.02.2020 17:56

Możesz napisać coś więcej? Jakie stanowisko i jaki kraj? Dzięki za odp
    Żuczek

19.02.2020 15:33

Doświadczeni i sprawdzeni w wielu rekrutacjach pracowników z rożnych branż i o różnych wymaganiach. Aplikowałem i się udało.
    Marcin

18.02.2020 21:33

Tam nie ma żadnej stałej fajnej roboty dla Spawacza że tak jezdzicie tu i tam dwa razy do roku?

19.02.2020 08:41

Niektórzy zostają na dłużej, a inni robią parę miesięcy. Nie ma reguły. To już raczej kwestia indywidualna
    Mateusz

19.02.2020 13:09

Pracy dobrej w Polsce nie ma wcale aż tak dużo, tam jest przynajmniej pewność dobrej kasy

Oferty pracy - LIMNUSWORK

POMOCNIK BUDOWLANY (m/k/n)

Montfoort

MALARZ BUDOWLANY (m/k/n)

Kufstein

LAKIERNIK SAMOCHODOWY (m/k/n)

Kraków

DORADCA KLIENTA - okna, drzwi, bramy (m/k/n)

Berlin

MECHANIK UTRZYMANIA RUCHU (m/k/n)

Antwerpia

PROGRAMISTA/OPERATOR CNC z doświadczeniem w 3D-CAM (m/k/n)

Hoboken

Dree

18.02.2020 13:20

Kilka razy spotkałem się z agencjami że naobiecywali mi bardzo duzo, a wychodziła klapa. Tutaj jest inaczej, bo co mówią jest prawdą a nie jakąś ściemą.
    Major

15.02.2020 17:14

Podoba mi sie praca z Limnusem wyjazdy do Niemiec wiele mnie nauczyly i dzieki temu tez wiele zarobilem.
    Ronn

13.02.2020 11:58

Jak ktoś szuka sprawdzonej agencji to na pewno Limnus może wybrać. Ale tak jak w każdej robocie panuje zasada - pracujesz - zarobisz, nie pracujesz - nie zarobisz. Krótka piłka :D
    Barry

12.02.2020 10:45

Pierwszy raz wyjechałem z nimi w zeszłym roku i wyjazd był bardzo udany. Dobra pieniądze, zakwaterowanie też ok. Teraz szykuje się do kolejnego wyjazdu.
    Krystian

09.02.2020 16:35

Wyjechalem z nimi i nie zaluje. Inne agencje zwodzily, a Ci rzeczywiscie pomogli i dostalem robote za porzadne pieniadze na jakie w Limanowej nie bylo szans..
    MJ

31.01.2020 14:04

Agencja konkretna, umowa o prace, szybko wszystko załatwiają bez zbędnego marnowania czasu, dobra opcja jak ktoś chce spróbować sił za granicami.
    bialagwiazda

23.01.2020 15:52

Widziałem ofertę na lakiernika, ktoś robił może?

29.01.2020 08:42

Planuje jechać koło marca/kwietnia właśnie. Po opiniach widzę że raczej na plus. Co do lokalizacji to w sumie mi obojętne czy Niemczy czy Austria.
    piotrek

31.01.2020 11:32

Ja ci polecam niemcy bo wiecej polakow jest, ale w sumie to tez zalezne gdzie trafisz, co do warunkow w de to spoko

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LIMNUSWORK?

Krazzy

31.01.2020 09:00

Profesjonalna agencja, dbajaca o dobro pracownika i pomagająca przy formalnościach. Polecam.

29.01.2020 08:41

Ktoś był? Coś polecacie? Odświeżam pytanie, może będą jakieś opinie osób które jadą teraz/niedawno wrócili. Ja planuję jechać koło marca/kwietnia na lakiernika
    Kajtek

30.01.2020 15:08

Augsburg, elektryk, kasa 2-3 razy większa jak w Polsce
    Julek

31.01.2020 06:24

ja bylem z kolei w Venlo w Holandii, na hucie robilem, tez spoko lokalizacja, sporo Polaków, warunki myssle ze mozna powiedziec ze luks, kasa bez porowniania tego co u nas w kraju
    xMatiX

30.01.2020 14:13

Szukałem w PL roboty ale słabo było. Pomyślałem, że może znaleźć coś przez agencję. Wybrałem najlepszą wg opinii innych znajomych którzy z ich pomocy skorzystali - Limnusa. Wyjechałem, robota luks i można spokojnie się swoimi zadaniami zająć.
    radek

30.01.2020 07:42

pewna i sprawdzona agencja pracy z Krakowa, mozna zarobic niezla kase, bylem w Monachium w zeszlym roku, przy stolarce robilem i bylo ok
    Danny

30.01.2020 10:07

No w małopolskim to najwięcej dobrego o nich można usłyszeć zdecydowanie.
    Refo

26.01.2020 12:49

Co by nie mówić to ogarnięta agencja, profesjonalni i konkretni. Nie wciskają bajek, że znajdą robotę za milion miesięcznie tylko przedstawiają realne możłiwości
    Jjay

29.01.2020 23:35

Konkretnie podchodza do tematu rekrutacji, dokladnie tak. U innych to czesto jakies zlote gory i diamentowe luki obiecuja. Tutaj konkret i to sie ceni.
    Kazek KRK

29.01.2020 15:26

Ogólnie kilka osób z mojej rodziny dzięki tej agencji ma dobrą pracę na porządnej umowie.

Kontakt - LIMNUSWORK

Al. 29 Listopada 153 lok. 1-4 31-406 Kraków

NIP:9452201500

Branża główna: Rekrutacja i HR

Ktoś

29.01.2020 09:14

Odradzam tę agencję, ponieważ obiecują a potem nie dotrzymują słowa. Pani w biurze powiedziała że jest dużo ofert i kazała zadzwonić do koleżanki, natomiast koleżanka powiedziała że nie ma nic na obecną chwilę i kazała dzwonić za 2 tygodnie bo ma pewno będą po dwóch tygodniach że za kolejne 2 tygodnie będą po miesiącu powiedziała że pod koniec lutego początkiem marca. I po co tak kłamać?
    Adrians

28.01.2020 11:40

Można trafić na dobre oferty, bo u nich większość taka jest. Kozacko wychodzi pod względem kasy i to się ceni.
    Cezar

28.01.2020 12:37

Zgadza się. W sumie wszystkie na wysokim poziomie, a co do wymagań nie są jakieś z czapy, tylko takie normalne.
    Tymek

27.01.2020 21:12

Czy ta agencja ma już jakieś oferty na okres od marca tego roku? Mam obecnie umowę do połowy lutego i chce poszukać czegoś nowego. Nie chcę spędzić nad tymkolejnych miesięcy, więc wolę wszystko załatwić jakoś szybko. Ktoś coś wie???? Jeśli tak proszę o info!

27.01.2020 21:34

Proszę dzwonić do naszych Rekruterek, kontakt na stronie www.limnuswork.pl pozdrawiamy Zespół LimnusWork
    Tymek

28.01.2020 08:32

Ok, dziękuję za informację. Przedzwonię w takim razie.
    Kobe #24

27.01.2020 07:29

Takie agencje to teraz rzadkość. Wyłożyli wszystko czego oczekują i jakie mają wymagania, zgodnie z tym co w ofercie. Fakt, że roboty jest dużo, ale idzie się przyzwyczaić.
    Slawomir

26.01.2020 13:40

hmm milo poczytac o milych wpisach ja pracowalem w Holandi..miejsce pobytu Oirlo ..gem Veneray ..agencja :) nie wypowiadam sie tak jak na temat Lombardow w Polsce jest ich duzo i trzeba szukac agencja seppeters..mozna poczytac..a tu wyslalem cv , i polskie i angielskie..tu zanim wyslalem cv ..zapoznaje sie co pisza o agencjach pracy czyli posrednikach....a propo telefon jeden samsunga mam z lombardu
    Vertez

24.01.2020 13:33

Mija kolejny miesiąc jak pracuję dzięki tej agencji, wszystko jest tak jak zapewniali. Idzie się z nimi dogadać

24.01.2020 11:07

jak dla mnie naprawę rzetelna i konsekwentna agencja. wyrozumiali i znają się na rzeczy, polecam!
    Kamila

21.01.2020 09:19

Znalazłam ofertę dla kucharki. Mam parę pytań, może akurat ktoś odpowie. Jakie jest potrzebne doświadczenie? Czy potrzebuję np. min. 10 lat w zawodzie? Czy są jakieś specjalne wymagania oprócz tego co jest podane w ofercie? Za każdą odpowiedź z góry dziękuję Miłego dnia!
    Pracowałam

22.01.2020 07:36

heeeej :) wszystko zgodnie z tym co w ofercie, jest opisane wszystko, nie musisz mieć przepracowane 10 lat w zawodzie, spokojnie :))) ja też zwlekałam trochę, a się okazało że jak napisałam to wszystko wytłumaczyli ;) śmiało pisz i daj znać czy się udało :)
    Kamila

22.01.2020 08:39

Dziękuję bardzo że odpisałaś. Dzisiaj ogarnę wieczorem wszystko i dam znać jak już coś będę wiedziała. Miłego dnia!
    MatiK

18.12.2019 12:20

Przyszły mi powiadomienia o ofertach pracy w tej firmie. Ktoś był w Austrii od nich? Polecacie ten kierunek? Czy lepiej zdecydować się na Niemcy?
    Darek

22.12.2019 23:10

Ja bylem w Niemczech. Na Niemcy wiecej ofert chyba na budowachh niz Austria
    Kraso

20.01.2020 15:24

Austria ok, mam rozeznanie bo byłem i tam i w niemczech z limnusem, duzej roznicy nie ma jeśli chodzi o warunki, i tu i tu bylo w porzadku, warunki które mozna poelcic
    damian

31.10.2019 10:15

wg mnie najlepsza agencja z jaką do tej pory miałem do czynienia, nie kombinują, szanują człowieka, ofert dużo więc jak człowiek ma trochę chęci do pracy to wyjdzie na tym baaardzo na plus, pojade z nimi na pewno jeszcze bo się po prostu opłaca
    Makarz

17.01.2020 16:57

Dziekuje bardzo już im wysłałem zapytanie a popołudniu wyślę cv jeszcze. Raz dziekuje pozdrawiam Paweł
    Mirek

20.01.2020 12:21

Powodzenia ! :)
    Grzesiek

26.08.2019 13:06

Profesjonalna firma, dbajaca o dobro pracownika i pomagająca przy formalnościach. Polecam
    Eock

22.12.2019 15:34

Moze ii tych formalnosci troche jest to idzie sie polapac co i jak, ale faktycznie jak sa jakies peoblemy to pomoga zawsze. Co robolem w Augsburgu to babczka troche miala urwania glowy bo fachowcy ok, ale papierologia nietego

15.01.2020 14:42

Zgadzam się. pomogli mi z papierami, bo nie bardzo rozumialem co i jak, moze troche z przejecia cala sytuacja. Robota w Essen ok
    Artus

13.01.2020 12:43

A jakie zarobki na Cnc, Baden-Württemberg i Bawaria, na ile można liczyć, czy ktoś pracuje na prasach krawedziowych bądź lasera h.
    Dan

13.01.2020 16:27

Robiłem w Bawarii i ok. Co do $$$ to wszystko zaleznee od konkretnej oferty więc nie ma też co pisać jakichs cyferek, bo może bedzeisz mial mniej a moze wiecej, ogolnie warunki dobre, możesz startowac

14.01.2020 13:46

Pracowałem przy prasach i w porządku, i na północy i na południu. Warunki podobne, co do zarobków no to już kwestia indywidualna bo sporo czynników jest które na to może wpłynąć. Ze swojej strony polecam. Nie robią lipy, tylko rzeczywiście kierują do porządnych firm.

07.01.2020 14:22

Jak ktoś szuka pewnej agencji to lepiej nie trafi w małopolskim na pewno. Słowni i przede wszystkim kierują do porządnej roboty gdzie można dobre pieniądze zarobić, a jak ktoś rodzinę ma na utrzymaniu czy kredyt do spłacenia to najlepsza opcja.
    Mati

13.01.2020 10:23

Co do tego że są najlepsi tutaj w Krakowie to się zgadzam. Bardzo dużo ludzi z nimi jeździ i raczej nie słyszałem negatywnych jakichś reakcji. Gdzie pracujesz? Bo ja teraz w Monachium i jak do tej pory najlepszy wyjazd.
    Bohun

02.01.2020 13:45

Z Limnusem dobrze mi sie wspołpracowało długi czas. Wiele doswiadczenia można bylo nabrać a przy okazji spoko kasę zarobić i mogłem samochód kupić jaki chchailem. Także agencje moge polecic.

Zostaw merytoryczną opinię o LIMNUSWORK