4.3/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o LIMNUSWORK

Opinie o LIMNUSWORK Kraków

Nie przegap nowości o LIMNUSWORK!

Dami

22.12.2019 11:23

Przed świętami jest sens składać papiery?
    Darek

22.12.2019 23:08

Nie ma roznicy kiedy zlozysz ale wg mnie im szybciej tym lepiej, bo moze byc wiekszy wybor.
    Dami

23.12.2019 10:27

Dzięki za pomoc. No zgłoszę dziś, najwyżej po świętach odpowiedzą. Dzięki za pomoc :) Wesołych!!!
    Tysiak

22.12.2019 01:51

Po Nowym Roku się na pewno do nich zglosze. Może cos sie znajdzie dla mnie, a z tego co widze tu I na innych forach to ludzir dobrze o nich pisza
    Eock

22.12.2019 15:32

Przyjrzyj oferty co tutaj zamieszczaja to bedziesz co niec wiedzial, zeby potem zaskoczen nie bylo
    K.L.

20.12.2019 15:41

Na nastawienie agencji nie ma co narzekać, bo wywiązują się ze swoich obowiązków bardzo dobrze i ludzi którzy się do nich zgłoszą traktują z szacunkiem.
    Marta

21.12.2019 14:46

Jak się zgłosiłam na kelnerkę to chwila moment i odpowiedź była.Z formalnościami pomogli
    Patryk

18.12.2019 15:44

Po dłuższej współpracy w końcu napiszę coś od siebie. Obserwuje profil na bieżąco i widzę że ludzie podzielają moje zdanie. Jak zaczynałem współpracę to nie było jakoś mega dużo opinii czy to o Limnusie czy wgl w sieci, ale też nie było popularne takie dzielenie się doświadczeniami. Teraz to trochę inaczej wygląda, więc teraz i ja napiszę. Agencja zdecydowanie na plus. Trochę się martwiłem przy pierwszej podróży do Niemiec, bo wiadomo że nowe doświadczenie. Na ludzi trafiłem luks, w firmie też dobrze, na kasę nie ma co gadać bo wypłata potężna w porównaniu do tej w Polsce. Limnus zdecydowanie mogę polecić, jak ktoś szuka porządnej, uczciwej agencji
    Adrian

04.09.2019 15:17

Ogólnie mogę powiedzieć tak - jest ok. Narzekać na brak zajęcia się nie będzie. Jak jest robota to jakoś ten czas leci i człowiek szybko kończy swoje zlecenie. Wraca się do domu z porządną kasą o jaką w PL trudno. Taka prawda
    bohun

17.12.2019 12:27

Teraz mi się trafiła praca praktycznie z samymi Polakami, tylko trzech Niemców było i też w porządku

18.12.2019 07:54

A mi się dobrze pracuje z Niemcami. Jest nas tylko kilku Polaków i trochę obaw było, ale okazalo sie ze jest ok. Z kazdym da sie dogadać jak firma w porządku. Co do samego Limnusa agencja na plus i to duży.
    MJ

21.11.2019 14:26

Jak dla mnie 5/5, poleciłem znajomym
    Nina

22.11.2019 22:45

Serio?Czy żartujesz?
    MJ

17.12.2019 13:40

No pewnie że serio. Dobre agencje warto polecić :)

04.12.2019 12:17

Wyskoczyła mi informacja o nowych ofertach pracy dla malarzy budowlanych w tych lokalizacjach: Zurych Nijmegen Salzburg Stuttgart. Ktoś może był? Któreś polecacie?

04.12.2019 16:06

Dzięki za odpowiedź. Zgadza się tutaj pieniądze to kluczowa sprawa, za coś przecież rodzinę trzeba utrzymać. Widzę, że oni mają dobre opinie, więc chyba się zdecyduję. Jak ktoś ma jeszcze jakieś info którą lokalizacje warto wybrać to dajcie znać.
    Patros

17.12.2019 13:20

Warto sprawdzać na bieżąco te oferty, bo z tego co widzę to dodają całkiem sporo ofert, ale wszystkie te oferty raczej ok. Jeśli chodzi o agencje z Krakowa to chyba najlepsi z tego co można o nich usłyszeć.

05.09.2019 12:01

Cześć, planuję rozpocząć współpracę z tą agencją, bo słyszałem sporo pozytywnych opinii o nich. Możecie coś polecić, na co zwrócić uwagę przy ofertach, czego się spodziewać?
    tiger

10.09.2019 15:00

na miekko :) za pierwszym bylem a znajomosc niemieckiego niewielka, ale jakos zesmy sie dogadywali w ekipie potem juz czlowiek torche jezyka poznal to lepiej nie ma co sie bac smialo probuj :)
    Karol

17.12.2019 11:30

W ofercie wszystko opisane i nie powinienes miec problemu, spodziewac sie mozesz porzadnej roboty za dobre pieniadze, zarowno ja ja i mój braciak wlasnie od nich pracowalismy w Bawarii i bylo ok
    Agnieszka

22.11.2019 22:27

Nie polecam. Panie z biura nie wiedzą gdzie kierują ludzi. Kierują ludzi do ********** agencji takich jak SEP Peeters Oirlo. Przed wyjazdem dostałam informację, że na domku będą garnki oraz, że z koleżanką dostaniemy auto, którym będziemy dojeżdżać do pracy i będziemy mogły podjechać do sklepu, pani z biura zapewniała nas, że praca będzie lekka. Na miejscu okazało się zupełnie co innego, że na domku (usunięte przez administratora) w pokoju stare okno, z którego wieje, domek jest niewyposażony, żadnego auta nie ma, mało godzin pracy. Oczywiście kontaktowałyśmy się z LimnusWork ale nie pomogli nam, rozumiem, że oni za wszystko nie odpowiadają ale za błędne poinformowanie już tak, jedynie dostałyśmy numer do drugiej agencji, która oczywiście nie rozwiązała naszych problemów. Jestem rozczarowana, zapowiadało się nieźle, ale niestety, biuro powinno zainteresować się gdzie wysyła ludzi oraz panie tam pracujące powinny być bardziej doinformowane. Strata czasu i pieniędzy.
    Agnieszka

26.11.2019 13:15

Tak, ma pani rację, pojawi się taka opinia. Ale nie uważam, żebym kogoś oczerniała, ponieważ wszystko o czym pisałam było prawdą. I pośrednik też jest odpowiedzialny za to gdzie wysyła ludzi i jakie informacje podał mi przed wyjazdem.
    Ten

14.12.2019 00:11

Polski holender.... Hahahaha
    Barry

13.12.2019 14:29

Gdyby wszyscy wywiązywali się z umów jak Limnus to by było dobrze. Pewni i sprawdzeni jako agencja. Polecił mi ich kumpel kawał czasu temu, teraz ja mogę się podzielić tutaj z Wami opinią o tej agencji. Jak ktoś chce dobrze zarobić, popracować za granicą, zdobyć doświadczenie i do tego podszkolić język obcy to lepszej agencji jak Limnus nie ma. Ja cieszę się że na nich trafiłem.
    Karolina

05.12.2019 09:34

Wyjeżdżałyśmy we dwie z koleżanką. Ja pierwszy raz ona już była to wiedziała co i jak. Wszystko było tak jak opowiadała. Polecam
    Marta

09.12.2019 15:25

Planuję kolejny wyjazd w przyszłym roku. Super agencja * . * Pieniądze super, ludzie ogarnięci i można się bez problemu dogadać.
    Mateusz

09.12.2019 10:10

Agencja OK, znają się na swoim fachu, wiedzą gdzie kierują. Człowiek wie gdzie trafi, co tak naprawdę będzie robił i jakie pieniądze dostanie. Narzekać nie ma na co bo warunki w porządku. Atmosfera też OK, z niektórymi chłopakami mam kontakt do dziś. Jak ruszać do Niemiec to na pewno opcja pt. "Limnus" jest warta rozważenia.
    Artur

28.11.2019 15:13

Pierwsze wrażenie po rozmowie - bardzo dobre. Widać zaangażowanie. Oby tak dalej, nie chce się rozczarować choć współpraca zapowiada się interesująco.

03.12.2019 11:41

Powiem Ci z doświadczenia, bo znam sporo osób które wyjechały z nimi tak jak i ja, jak rozmawialiśmy to właśnie każdy zauważył że w porównaniu do innych agencji się angażują i człowiek wie na czym stoi

Oferty pracy - LIMNUSWORK

POMOCNIK BUDOWLANY (m/k/n)

Montfoort

MALARZ BUDOWLANY (m/k/n)

Kufstein

LAKIERNIK SAMOCHODOWY (m/k/n)

Kraków

DORADCA KLIENTA - okna, drzwi, bramy (m/k/n)

Berlin

MECHANIK UTRZYMANIA RUCHU (m/k/n)

Antwerpia

PROGRAMISTA/OPERATOR CNC z doświadczeniem w 3D-CAM (m/k/n)

Hoboken

02.12.2019 10:28

doceniam za zaangażowanie i podejście do ludzi, ofert tyle że jak komuś chce się pracować to na pewno coś znajdzie
    Dawid

02.12.2019 12:13

gdzie byłeś i co polecasz?

03.12.2019 11:39

sorki, ale wczoraj z żoną w kinie byłem i już nie zdążyłem CI odpisać, ja z limnusa byłem w Augsburgu jako elektryk, polecam i warunki i zarobki, z ludźmi też się bez problemu dogadałem, jak znasz język to nawet się nie zastanawiaj
    Angry

22.11.2019 22:29

Nie polecam na miejscu okazuje sie ze to nie jest praca taka jaka miała być zakwaterowanie masakra stare okno w pokoju zimno .Niestety ale rozczarowalam się
    Mirek

27.11.2019 16:09

Widać że jesteś inteligentna skoro nawet nie umiesz się własnym imieniem podpisać tylko wpisalas moje . Hehe Szacunku to chyba ty się musisz nauczyć . Ja nie mogę złego słowa o nich powiedzieć . Są porządni!

28.11.2019 09:18

Przecież od razu widać że to jedna osoba pisze te negatywy. Już się gubi w tych nickach :D Ja o Limnusie mogę się wypowiedzieć jedynie pozytywnie, bo jak się do nich zgłosiłem to ogarnęli mi porządną robotę.
    kanios

07.11.2019 12:40

Pracę znaleźli mi praktycznie w jeden dzień od chwili jak przesłałem swoje CV, porządna agencja, z takim normalnym ludzkim podejściem
    B. M

27.11.2019 14:38

Dokładnie. Też mi znaleźli pracę. Są OK.
    Konrad

27.11.2019 15:54

Tutaj się zgadzam, u mnie po kilku godzinach zadzwonili.
    Konrad

27.11.2019 15:52

Robota w porządku. Dobre warunki i jak ktoś chce porządne pieniądze zarobić na pewno będzie zadowolony. W Polsce nie ma szans na taką kasę, więc dobrze że są takie agencje. Wcześniej współpracowałem z inną agnecją i było słabo. Limnus za to naprawdę w porządku. Dopilnowali wszystkiego.
    Krzychu

24.11.2019 12:43

Odradzam współpracę z tą firmą, odsprzedają pracownika do innych agencji,na miejscu okazuje się że warunki umowy są inne niż te w Polsce przed wyjazdem. Niezgodne ze stanem faktycznym potrącenia za mieszkanie. Firma umywa ręce nie oferuje żadnej pomocy ze strony koordynatora kontraktu podczas wyjazdu.
    Mirek

27.11.2019 14:25

No chyba podpisujesz umowę, więc wiesz jakie warunki masz, no chyba że czytać nie umiesz. To czego wymagasz? To że kierują cię do agencji za granicą to informują już na pierwszej rozmowie tel. I wszystko jest jasne. Chyba że tak samo radzisz sobie z czytaniem ze zrozumieniem, co ze zrozumieniem jeśli ktoś ci coś tłumaczy przez tel. Ja nie miałem problemów. Wszystko było Ok

27.11.2019 08:14

Szkoda czasu i pieniędzy, nie wiedzą do kogo kierują, nie chcą podawać adresu pracodawcy czy zakwaterowania. (usunięte przez administratora) Najgorsza agencja z jaką miałem do czynienia od lat. Nawet nie miałem za co wracać, musiałem prosić rodzinę żeby wysłała mi pieniądze na powrót.

27.11.2019 09:50

Witam dane zlecenia osoba otrzymuje zawsze na maila, skierowanie z danymi pracodawcy podpisuje Pan kilka dni wcześniej przed wyjazdem. Koszty wyjazdu i powrotu każdy pokrywa sobie sam więc proszę nie pisać bredni, nikt nie będzie Pana sponsorować, a z umów należy się wywiązywać. Pozdrawiam LimnusWork

27.11.2019 14:10

Jak ci się robić nie chciało to co firma jest winna, pewnie wszystko przepiłeś to nie miałeś za co wracać . Byłem nieraz za granicą i widziałem ... Jeśli ktoś chce pracować to jedzie i kasę przywiezie dobra. A jak ktoś jedzie na występy artystyczne to wraca goły i wesoły. I tak pewnie w twoim przypadku było .
    Misiek

26.11.2019 12:42

Widzę, że jak coś złego się dzieje to wszyscy na agencje narzekają, ale jak coś pomogą to nikt pozytywnego komentarza nie napisze... Przykre to.
    Bybb

26.11.2019 13:20

Gdyby chcieli pomóc to by była inna gadka :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LIMNUSWORK?

Felo

22.11.2019 23:29

Nie polecam. Panie z biura nie wiedzą gdzie kierują ludzi. Kierują ludzi do gównianych agencji takich jak SEP Peeters Oirlo. Przed wyjazdem dostałam informację, że na domku będą garnki oraz, że z koleżanką dostaniemy auto, którym będziemy dojeżdżać do pracy i będziemy mogły podjechać do sklepu, pani z biura zapewniała nas, że praca będzie lekka. Na miejscu okazało się zupełnie co innego,(usunięte przez administratora)domek jest niewyposażony, żadnego auta nie ma, mało godzin pracy. Oczywiście kontaktowałyśmy się z LimnusWork ale nie pomogli nam, jedynie dostałyśmy numer do drugiej agencji, która oczywiście nie rozwiązała naszych problemów. Jestem rozczarowana, zapowiadało się nieźle, ale niestety, biuro powinno zainteresować się gdzie wysyła ludzi oraz panie tam pracujące powinny być bardziej doinformowane.

19.11.2019 16:11

Praca ok, a warunki dobierają odpowiednie do twoich predyspozycji. Jest to w pełni wykwalifikowana agencja, w której pracują ogarnięci ludzie. Konkretni i zawsze pomocni, a to w tych czasach rzadkość.
    Listek

15.11.2019 14:39

Agencja ok, ofert jest sporo, w zawodzie można robić czy w Niemczech czy Austrii czy Szwajcarii bo są różne lokalizacje pracy, co do wymagań to nie są jakieś duże, takie standardowe.
    Grzegorz

18.11.2019 07:32

Zróżnicowanie ofert na duży plus. Jak dla mnie kluczowa sprawa że są słowni i nie obiecują czegoś, czego nie są w stanie pokryć. GRZEGORZ
    Radosław P.

10.10.2019 14:20

Jedyne co mogę powiedziec o Limnus- to to że polecam ją przy wyjazdach za granicę. Sprawnie, lojalnie i przyjemnie.
    Mati

14.11.2019 14:12

Zgadzam się z tymi trzema określeniami na końcu. Fakt, bardzo szybko ogarniają pracę. Człowieka na miejscu nie zostawiają tylko w razie jakichś kłopotów można liczyć na pomoc. Wszystko załatwione w takiej fajnej atmosferze, przez co ludzie z chęcią wyjeżdżają.
    Sławek

13.11.2019 16:18

Jak dla mnie i po bagazu doświadczeń jaki posiadam to limnus jest jedyną godną polecenia agencją pracy wsród obecnych na rynku. Są lojalni, bo wywiazuja się z umów i tego co obiecali.
    Misiek

14.11.2019 08:21

A co z innymi było nie tak? Czym ten Limnus się wyróżnia?
    Peterer

14.11.2019 10:03

No chłop napisał że wywiązują się z umów i ja się pod tym też podpisuję, bo w Polsce agencji ogarniętych jest niewiele, taka jest niestety prawda. Jak ktoś już znajdzie agencję na takim poziomie jak Limnus to trzeba jej się trzymać jak się tylko da
    danny

13.11.2019 14:36

agencja w porzadku, sluchajcie jak ktos chce robic to bedzie robil i hajs tez dostanie, pracuje kilka miesiecy i zadnych problemow nie mialem

Kontakt - LIMNUSWORK

Al. 29 Listopada 153 lok. 1-4 31-406 Kraków

NIP:9452201500

Branża główna: Rekrutacja i HR

Piotrek

12.11.2019 14:22

ktoś robił jako mechanik od nich? jak z warsztatami, sprzętem, na porządnym się pracuje? opłaca się? znalazłem ofertę i się zastanawiam
    daniel

13.11.2019 09:56

Braciak robi jako mechanik z limnusa w takim dużym warsztacie i sobie chwali. Najpierw miał problem bo tam się jakiś typ trafił problemowy, ale firma go od razu ogarnęła. Teraz ma solidna ekipę. Co do sprzętu to wiem że sporo nowości tam wchodzi, można się sporo nauczyć. Startuj śmiało
    Piotrek

13.11.2019 11:08

Panowie dzięki za odpowiedzi. Teraz właśnie nad tym Limnusem się zastanawiam bo jak patrzę to mają spoko opinie. Jak ludzi popytałem to tak samo, a że to pierwszy wyjazd by był to wolę dopytać. Ja się zgłaszam do nich, ale jak ktoś ma jeszcze jakieś info to dawajcie znać, na pewno będę co jakiś czas odpalał i sprawdzał czy ktoś napisał

11.11.2019 23:26

Na wyjazd zdecydowałem się za namową brata, który pojechał własnie przez Limnus do Niemiec. Najpierw nie planowałem wyjazdów, potem się okazało że trzeba było bo z robotą w Polsce to ciężko. Polecam bo robota dobra, a też się oszczędza czas, bo nie trzeba szukać na własną rekę roboty w Niemczech.

09.11.2019 20:18

Agencja w porządku. Wszystko legalnie, nie trzeba się o nic martwić. Od dawna z nimi współpracuję i są naprawdę ok. Opłąca się z nimi jeździć bo można dobre pieniądze wyciagnać
    rafal

08.11.2019 21:04

Współpraca na pewno godna polecenia. Człowieka nie zostawiają z problemami, pomagają z formalnościami, a oferty mają takie że ciężko u innych znaleźć takie popd względem finansowym jak i różnorodności.
    Kizo

08.11.2019 09:00

Lubie pracowac dobrze pracuje i zarabiam godne pieniadze. Dla mnie to jedyny uczciwy deal i dlatego lubie ta agencje
    wiesiek

31.07.2019 11:59

Firmę polecam w 100%, a nawet i więcej. Już od pierwszego kontaktu wszystko jak z bicza strzelił, w ciągu tygodnia byłem już w pracy. Pracuje jako mechanik w Deutshland. Kwatera jest fajna, czyściutko.Rozliczenie zgodne z umową i pieniędzmi na moim koncie punktualność co do dnia. Firma zawsze służy pomocą .
    prosto

02.08.2019 12:24

Miałem aplikować na to stanowisko, dzięki za opinie.
    prosto

07.11.2019 16:37

Edit. Pracuję teraz i jest naprawdę w porządku, dzięki wszystkim za info o Limnusie
    ciastek

06.11.2019 15:47

jak ktoś już podjął decyzję że chce pracować u zachodnich sąsiadów to na pewno limnus wydaje się jedną z najrozsądniejszych opcji

07.11.2019 09:37

Tutaj w Krakowie to ludzie wiedzą że jak do Niemiec to na pewno Limnus, jak język znasz to już tym bardziej, ja byłem dwa razy przed tym jak tu w Polsce biznes swój rozkeciłem. Oferty w Limnusie bardzo dobre, robota fizyczna (przynajmniej tak u mnie było) ale człowiek wie na co się pisze i co go czeka, warunki ok, może nie pięciogwiazdkowy hotel, ale też nie jest się ściśniętym w pokoju jak sardynki w puszcze. Szczególnie dla młodych ludzi na pewno dobre miejsce, bo można zarobić konkretne pieniądze.
    Radek

05.11.2019 16:38

W Polsce zamknęli fabrykę, w której robiłem prawie 12 lat. Człowiek doświadczenie miał i w sumie oferty były z Polski, ale za marne pieniądze. Koledzy z pracy od razu pojechali z Limnusem i polecili mi budowlankę. Niedawno wróciłem z pierwszego wyjazdu. Jak dla mnie w porządku. Przede wszystkim dobre pieniądze, a o to mi chodziło bo kredyt na głowie. Wyjazd udany i myślę że jak tu nic w Polsce nie znajdę ciekawego to pojadę znów z Limnusem
    gasol

06.11.2019 09:38

u mnie przygoda z limnusem się podobnie zaczęła, bo u mnie w Lublinie też padł zakład. Jak na razie nie narzekam, a już 3 razy byłem z nimi w NIemczech i planuję kolejny wyjazd, dobre pieniądze się zarobi i odłożyć można sporo
    Tomasz K

05.11.2019 11:52

Zwlekałem ponad pół roku z wysłaniem opinii. (Czas weryfikuje pierwsze wrażenia ).Okazało się, że wszystko jest O.K. Może kasa nie jest tak dobra jak przy pracy na polskiej umowie ale za to wszystko legalnie. No i można liczyć na niemieckie świadczenia emerytalne. Warunki mieszkaniowe super. Atmosfera w pracy - zależy od miejsca kontraktu - jak to u Niemców. Firmę zdecydowanie polecam. Specjalne podziękowania dla Pani Agnieszki.????
    marcin

05.11.2019 09:13

wyjazd oceniam pozytywnie, wiadomo daleko od domu, ale rodzina w PL, ale trzeba było jechać. Co do Limnusa zastrzeżeń nie mam, bo w porządku ludzie, pomogą jak ma się jakieś pytania, ofert sporo więc też jest w czym wybierać
    Daniel

04.11.2019 15:04

Byłem od nich w robocie dwa razy raz Niemcy, raz Austria. Mi osobiście bardziej odpowiadała Austria, ale to przez ekipę, bo Polaków było więcej, ale Niemy też ok. Warunki w porządku, sporo ciężkiej pracy, ale dobre pieniądze. Szanują człowieka, nie wpuszczają w maliny i odpowiadają na wszystkie pytania. W przyszłym roku też planuję wyjazd i na pewno też z Limnusem będę się kontaktował.

24.10.2019 10:29

Godna polecenia firma, dobre zarobki i wiele benefitów.

25.10.2019 12:15

Pokrywa , przynajmniej mnie pokryli. Masz ubezpieczenie do tego, także pełen wypas. Opłaca się jechać z nimi, zdecydowanie

04.11.2019 12:04

W sensie to już firma co zatrudnia przez Limnus o to mi chodzi.
    michael

17.10.2019 09:05

pragne docenic Limnusa za zaangazowanie jakiego jeszcze do tej pory zadna firma ani agencja nie byla w stanie mi tego zagwarantowac...
    dino

31.10.2019 11:19

dokładnie, jak na warunki polskie to ta agencja podejściem do pracowników bije innych na głowę, no i nie dziwne że ludzie się do nich zgłaszają, bo jak pewna agencja to i pracowników nie brakuje
    Lewy

30.10.2019 10:54

Coś ciekawego w Niemczech teraz polecacie? Z Limnusem byłem na murarcee, ale w Austrii i jak dla mnie było ok, więc teraz bym się też wybrał z nimi, ale może tym razem niemcy.
    piotrek

30.10.2019 15:40

ja na Erfurt się zgłosiłem, obczaj oferty tutaj na goworku, tam opisane jest co i jak czy niemcy czy inny kraj to juz na mapie sprawdz hahah , a Erfurt mogę ci polecić, bo tam byłem już dwa razy, kasa i warunki lepsze na pewno niz u innych agencji

Zostaw merytoryczną opinię o LIMNUSWORK