4.3/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o LIMNUSWORK

Opinie o LIMNUSWORK Kraków

Nie przegap nowości o LIMNUSWORK!

07.03.2022 12:00

Hej szukam kogoś chętnego na wyjazd , sam mam 24 lata
    kris

06.04.2022 19:46

też szukam napis na [email protected]. może się zgadamy
    Justyna

16.04.2022 14:23

Hej a czego szukasz ?
    Olga

01.03.2022 15:38

Hej, razem z chłopakiem planujemy wyjazd koło połowy marca i chcemy poznać kogoś, kto byłby chętny, żeby razem jakoś to ogarnąć :) miło, jakby też była to para.
    Kacper

21.02.2022 15:20

Cześć, planuje wyjazd do Holandii na początku marca, mam na oku kilka ofert, jest ktoś chętny na wspólny wyjazd? Mam 21 lat, najlepiej ktoś o zbliżonym wieku.
    Szymon

01.03.2022 07:47

Cześć, też mam 21 lat i właśnie planuję wyjazd do Holandii.

09.02.2022 10:13

LIMNUSWORK prowadzi rekrutację na stanowisko Frezer. Wziąłeś w niej udział i wiesz, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Podziel się swoimi wrażeniami z niej. Przekazane przez Ciebie informacje mogą ułatwić decyzję innym osobom, rozważającym aplikowanie do firmy.
    Jan

18.02.2022 17:15

Po przesłaniu aplikacji CV szybki kontakt telefoniczny i ustalenie szczegółów pracy. Papiery dograne w jeden dzień, wyjazd do pracy za dwa dni. Szybko i sprawnie. Polecam
    Johny

08.02.2022 14:30

Jak wygląda praca jako brukarz przez Limnuswork, chodzi o pracę, warunki mieszkaniowe, dojazdu do pracy no i oczywiście kasa? Pozdrawiam

08.02.2022 14:48

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego z nami. Przekażemy Panu wszelkie informacje. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork
    Mario

02.02.2022 02:00

Hey 12,50-13,00 euro za godzinę ??? mieszkałem w NL 11 lat i juz 2 lata w Polsce, tam każde biuro pośrednictwa pracy bierze 40 euro za godz. pracy blacharza! Czy wy myślicie że jest to tak pięknie jak to jest napisane? Możliwe jest to że warunki są ok ale za co??? 13E to 54 zł x 160 godz to 8736 zł; Jeśli jesteś dobrym blacharzem, wież mi że w Polsce zarobisz tą sumę bez wyjazdów. Polaku rusz (usunięte przez administratora) i zacznij mysleć jak siebie dorobić, nie innych.
    Tom

02.02.2022 16:24

Bredzisz chłopie. O wiele lepsze warunki, podejście do człowieka, opieka i opcja godnego i bezpiecznego życia mam w Holandii. Najważniejsze stabilizacja a nie (usunięte przez administratora) i nowy ład w Polsce i niepewność dnia jutrzejszego. Chcesz robić w (usunięte przez administratora) polska to rób ja wolę NL. Każdy niech decyduje za siebie.
    Johny

30.01.2022 17:21

Witam jak wygląda w firmie Limnuswork kwestia diet, mieszkań oraz wynagrodzenia. Pozdrawiam

30.01.2022 17:27

Witam, w razie pytań co do wybranej oferty pracy prosimy o kontakt telefoniczny z nami. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork
    Kingbooker

11.12.2021 23:44

Od dwóch miesięcy mam nową pracę w Holandii. Jestem bardzo zadowolony, szczerze polecam. Zakwaterowanie i posada ok. To nie moja pierwsza praca poza granicami kraju.Widać, że rekruterzy są kompetentni. Polecam.

27.01.2022 08:11

Dziękujemy za zaufanie. LimnusWork

12.12.2021 11:22

LIMNUSWORK z siedzibą w mieście Dischingen zatrudnia na stanowisko Stolarz. Czy ktoś był już na rozmowie i podzieli się wrażeniami?

27.01.2022 08:10

Nasza firma posiada tylko siedzibę w Krakowie w Polsce. Pozdrawiamy LimnusWork

13.12.2021 10:29

Jak oceniacie rekrutację na stanowisko Pracownik ogrodnictwa szklarniowego w firmie LIMNUSWORK? Jak przebiegał proces rekrutacyjny?
    Tytus

27.01.2022 08:03

jestem zadowolony, szybko i sprawnie :)
    Staszek

04.12.2021 19:26

Witam Orientuje się ktoś jaka stawka w Niemczech na dociepleniach jest ?

04.12.2021 19:32

Witam, proszę do nas zadzwonić w poniedziałek to przekażemy Panu aktualne dane. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork
    Brydzia

10.11.2021 18:36

Witam serdecznie mam pytanie czy posiadają państwo oferty pracy w Szwajcarii również na produkcji,magazynach.....mieszkamy w Austrii w Tyrolu pracy szukamy od stycznia

10.11.2021 18:46

Witam, zapraszam do kontaktu z naszymi rekruterami w tej sprawie ponieważ co chwilę pojawiają się nowe oferty pracy. Nr tel na naszej stronie internetowej w zakładce kontakt. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork
    Potato

21.07.2021 11:34

Jestem zadowolony. Kontakt z agencja bardzo dobry, ludzie konkretnie podchodzą do ludzi, można liczyć na pomoc i odpowiedzi w razie pytań. Sam wyjazd dobrze zorganizowany.

Oferty pracy - LIMNUSWORK

MECHANIK UTRZYMANIA RUCHU (m/k/n)

Antwerpia

POMOCNIK BUDOWLANY (m/k/n)

Montfoort

PROGRAMISTA/OPERATOR CNC z doświadczeniem w 3D-CAM (m/k/n)

Hoboken

MALARZ BUDOWLANY (m/k/n)

Kufstein

OPERATOR OBRÓBKI JELIT WIEPRZOWYCH (m/k/n)

Zevenaar

LAKIERNIK SAMOCHODOWY (m/k/n)

Kraków

Karti

20.07.2021 13:50

Dobre oferty dla ślusarzy, byłem w Bawarii dwa razy i polecam. Warunki spoko, ludzie też na miejscu ok, nie tylko Polacy.
    Schroeder

20.07.2021 10:52

Pracowałem jako kucharz przez Limnus i polecam. Dobra robota za granicą
    Michał

19.07.2021 09:21

Jest dobrze póki co, trzy wyjazdy za mną, na początku sierpnia jadę ponownie

19.07.2021 14:48

Czy wszystkie wyjazdy ok czy bywało różnie?

19.07.2021 14:46

Widzę sporo pozytywów. Pewnie będę startował bo już wcześniej to planowałem.
    Altair

19.07.2021 11:35

Dobre oferty tutaj się pojawiają, więc można coś ciekawego znaleźć. Polecam sprawdzać na bieżąco, ja byłem dwukrotnie w Ulm a teraz jadę do Berlina, agencja zapewniającadobre warunki dla mechaników.
    Piotr

18.07.2021 13:06

Jadę po raz kolejny z Limnusem bo są pewni i sprawdzeni. Szczególnie polecam robotę elektrykom, bo oni zapewniają najlepsza pracę za granicą.
    Artur

11.11.2019 18:16

Gdzie byliście? Co polecacie?
    Robert90

15.07.2021 10:29

Berlin, mechanik, dobra robota
    Taco

17.07.2021 19:38

Dla spawacza mig/mag robota pewna, niezależnie od lokalizacji, byłem i w Moguncji i w Bawarii.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LIMNUSWORK?

Taco

17.07.2021 19:37

Najlepsza agencja pośrednictwa pracy
    Guerro

17.07.2021 12:46

Jeżdżę z Limnusem od trzech lat. Dobre warunki, oferty spoko, zawsze coś ciekawego można wylapac. Ogólnie jak dla mnie najlepsza opcja żeby jechać do Niemiec, bo tam byłem m.in Monachium i Stuttgart.
    Paweł

16.07.2021 16:01

Wyjazd dobry, ofert mają bardzo dużo, spoko opcja żeby jechać za granicę.
    Michał

16.07.2021 15:04

Polecam!
    marcin

15.07.2021 14:12

jest ok, wyjazdy dwa za mną i teraz na początku przyszłego tygodnia jadę trzeci raz
    walker

15.07.2021 10:13

według mnie dobra agencja, bo nie biorą z łapanki tylko coś ogarniają i pomagają ludziom

Kontakt - LIMNUSWORK

Al. 29 Listopada 153 lok. 1-4 31-406 Kraków

NIP:9452201500

Branża główna: Rekrutacja i HR

Małach

14.07.2021 14:19

Pełen profesjonalizm i fachowe podejście do kandydatów.
    Rocco

14.07.2021 11:49

Praca dobra według mnie, pracowałem może nie jakoś długo, ale było w porządku. To też był mój pierwszy wyjazd za granicę.
    OKS

13.07.2021 11:05

Wróciłem na początku lipca z Augsburga, robiłem jako elektryk i tam warunki są spoko. Nie ma co się martwić tylko jak się chce jechać to śmiało. To moja druga agencja z którą pojechałem i ta jest zdecydowanie lepsza niż poprzednia.
    Pezet

12.07.2021 14:20

Kiedyś korzystałem z ich pomocy i wyjechałem z na dwa kontrakty. Wszystko załatwione i można było spokojnie pracować. Kasa też taka, że nie można było narzekać
    Forza Italia

12.07.2021 08:31

Agencja na 5! Daja radę na rynku i pokazują, że można naprawdę mocno iść do przodu przy obecnych standardach
    Marcin

11.07.2021 21:45

Ostatnio przeglądałem co oni tam mają za oferty i trochę tego jest. Nawet ciekawe stanowiska i miejsca. Jakbym szukał czegoś to na pewno bym do nich podbił bo nawet z tego co patrzę po opiniach to jest ok. Mam teraz kontrakt do końca lipca więc może bliżej września będę coś działał.
    Deezy

09.07.2021 12:50

Duża gama ofert - elektrycy, ślusarze, mechanicy. Każdy może coś dla siebie ogarnąć, bo mimo że wiele ofert wymaga jakiegoś doświadczenia to są i takie na które można lecieć z czystą kartą
    Criss

09.07.2021 08:45

Pracy w PL nie ma wcale dobrej aż tak dużo, z Limnusem z kolei jest pewność dobrej kasy i bezpiecznie
    miko

08.07.2021 13:32

jest ok
    hunter

08.07.2021 12:47

praca w Berlinie jako magazynier ok, dobre warunki zgodne z tym co w ofercie podają, braciak był też w Berlinie ale jako elektryk pracował i też chwalił
    Qba

08.07.2021 09:34

Przyjmują ludzi młodych, bo to moja druga praca w życiu od nich i warunki są na tyle dobre, że nie muszę na siłę szukać czegoś i na razie jest ok. Agencja w porządku, bo zajęła się mną od razu po aplikowaniu. Nie kombinowali, że jestem małolatem tylko pomogli
    Daniel

07.07.2021 11:38

Ja jestem teraz. Wyjechałem na początku miesiąca i jest wszystko ok. Warunki pracy bardzo dobre.
    David

07.07.2021 03:33

No zobaczymy dostałem od nich ofertę, myślę że ją przyjmę. Mam nadzieje na dobrą współpracę.
    Maniek

06.07.2021 11:23

Firma naprawdę spoko. Dużo ofert takich typowo pod specjalistów z danej branży, ale i dla pomocników się coś znajdzie. Jak się trochę poczeka to można złapać fajną ofertę, ale ogólnie na już też coś w miarę będzie

Zostaw merytoryczną opinię o LIMNUSWORK