4.3/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o LIMNUSWORK

Opinie o LIMNUSWORK Kraków

Nie przegap nowości o LIMNUSWORK!

Marta

19.07.2018 09:27

Zarówno proces rekrutacyjny jak i kontakt z rekruterem oceniam bardzo wysoko. Wszytko poszło zgodnie z planem, a oferowane stanowisko i praca była zgodna z opisem. Polecam!
    Prawdomówny

01.07.2021 16:28

Zobaczymy czy oferta będzie zgodna z opisem jak pojedziesz na miejsce.
    Edi

05.07.2021 15:16

Zgadzam się :)
    Edi

05.07.2021 15:13

Zasady rekrutacji z góry określone więc wiadomo czego można się spodziewać - i dobrze, bo nie ma jakichś niespodzianek, że coś przesunięte, coś się zmieniło lub tego typu akcje

05.07.2021 10:42

Pozostawiam swoją opinię dla tych osób, które będą chciały lub w tej chwili aplikują - uczciwa i solidna firma.
    Mazur

04.07.2021 16:01

Jest wiele agencji które obiecują złote góry a potem się z tego nie wywiązują, ale w tym przypadku jest inaczej. Jasno określone warunki, agencja warta polecenia.
    Yura

03.07.2021 16:59

Dwa wyjazdy za mną. Ogólnie oceniam pozytywnie, wszystko zgodnie z tym co w ofercie. Nie spotkałem się z jakimiś niespodziankami. Dobra kasą, ludzie na miejscu ok. Pewnie pojadę z nimi jeszcze ale na razie trzeba się zająć budowa domu.
    Arek

15.11.2018 19:42

Wyjechałem miesiąc temu za ich pośrednictwem do pracy. Jestem zadowolony, wszystko jak w ustaleniach. Poprosiłem ich po 2 tygodniach o zmianę kwatery i bez problemu pomogli mi to załatwić z pracodawcą. Moje sugestie dla LIMNUSWORK: Trzemajcie tak dalej :) Lubię atmosferę w LIMNUSWORK za: Rzetelność, prawda, dotrzymywanie słowa.

01.07.2021 16:25

Pomogli ci zmienić kwaterę czyli przez internet znalezli nową i podali ci adres. Czy to duży wysiłek dla agencji? Pewnie załatwili wszystko przez telefon.
    wujek dobra rada

01.07.2021 16:43

he,he . Agencja pracy i uczciwość. Chyba jesteś typowym polskim niewolnikiem o mentalności chłopka powiatowego.
    Tomasz z Polski

03.10.2018 11:13

przez dłuższy czas jeżdżąc do pracy za pomocą innych agencji pracy denerwowało mnie, że nie miałem żadnego wsparcia po podjęciu pracy tzn. jestem na miejscu w pracy i coś się dzieje, dzwonie do firmy i mam info żeby radzić sobie sam. W LimnusWork przekonali mnie do siebie, dzięki pomocy na zleceniu oraz dzwonią do mnie co jakiś czas pytając czy wszystko w porządku i czy nie potrzebuję pomocy itp. inne firmy powinny się uczyć od nich takiego podejścia do człowieka, polecam tą firmę wszystkim niezdecydowanym.

04.09.2019 12:09

Tak jak kolega wyżej. Podbij do nich, powiedzaa co i jak na pewno i dokładnie przejrzyj to co Cię interesuje
    niwaznejakinick

01.07.2021 16:26

Opinia brzmi jak pisana przez kogoś z agencji pracy a nie pracownika.
    Ewron

01.07.2021 16:06

Pełne zaangażowanie od samego początku. Limnus to dobra firma
    Szejmu

01.07.2021 13:12

Powiem szczerze, że jestem pod mega dużym wrażeniem jakie firma na mnie wywarła, dobra kasa, fajni ludzie, praca zgodna z opisem. Ze swojej strony polecam.

01.07.2021 10:08

Wyjazd opłacalny, wszystkie formalności załatwione bardzo szybko i bezproblemowo. Żadnych problemów z ta firmą nie miałem.
    Denzel

30.06.2021 16:09

Firma ok

30.06.2021 14:39

Cieszę się że na nich trafiłem. Dobra oferta, jasne warunki wyjazdu, na miejscu można liczyć na pomoc w razie pytań. Jeśli ktoś chce jechać do pracy za granicę to tylko z nimi. Polecam!
    Cinek

30.06.2021 09:27

Warunki pracy dobre, ekipa w porządku, idzie się z każdym bez problemu dogadać. Początki miałem takie trudniejsze bo z innej branży totalnie przyszedłem ale minął miesiąc i już dawałem radę bez problemu.

Oferty pracy - LIMNUSWORK

POMOCNIK BUDOWLANY (m/k/n)

Montfoort

MALARZ BUDOWLANY (m/k/n)

Kufstein

LAKIERNIK SAMOCHODOWY (m/k/n)

Kraków

DORADCA KLIENTA - okna, drzwi, bramy (m/k/n)

Berlin

MECHANIK UTRZYMANIA RUCHU (m/k/n)

Antwerpia

PROGRAMISTA/OPERATOR CNC z doświadczeniem w 3D-CAM (m/k/n)

Hoboken

Deco

28.06.2021 15:21

Podejście do pracownika na duuuży plus. Polecam!
    Franco

28.06.2021 13:22

Warunki nie zmieniły się w czasie tego wirusowego zamieszania. Nadal ogarniają dobrą robotę
    gigi

28.06.2021 09:51

fajne oferty pracy, dobra kasa, ludzie na miejscu w porządku, polecam
    Mati

27.06.2021 20:47

Wyjazd opłacalny, warunki w Augsburgu dla spawacza luks. Dobra umowa, konkretny zakres obowiązków. Polecam wyjazd.
    Robert

26.06.2021 20:45

według mnie ok, warunki do pracy w porządku
    Bercik

24.06.2021 14:05

Praca jak najbardziej ok, dobre warunki, jasno określony zakres obowiązków, człowiek wie co ma robić. Atmosfera git, zgrana ekipa się trafiła.
    rzepa

23.06.2021 13:26

kasa, ludzie oraz atmosfera to trzy rzeczy ktore pamietam i bardzo dobrze wspominam ten okres pracy przez Limnus, było fajnie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LIMNUSWORK?

Griko

23.06.2021 10:10

Polecam!
    lewy

22.06.2021 13:27

jeśli chcesz pracować to znajdziesz u nich coś dla siebie, z dobrą kasą i normalnymi godzinami pracy

22.06.2021 09:36

Moje odczucia są bardzo pozytywne, pracodawca zachowuje się póki co wzorowo - miejmy nadzieję że tak pozostanie. Praca jak praca na miejscu - trzeba pracować by zarobić. Jestem zdania, ze warto i poleciłbym pracę przez Limnus każdemu!
    Smerff

21.06.2021 12:57

Ja byłem w tamtym roku, może teraz na jesień pojadę, ale to zobaczymy. Ogólnie jak byłem to warunki bardzo dobre.
    Damon

21.06.2021 08:24

Oby więcej takich agencji - pewni, sprawdzeni, do tego na miejscu można liczyć na pomoc, nie zostawią z problemem tylko od razu wyjaśnią go przez co mozna spokojnie robić swoje

15.06.2021 10:11

Planuję wyjazd lipiec/sierpień. Możecie powiedzieć coś więcej?

15.06.2021 10:43

Zapraszamy do kontaktu, doradzimy w całym procesie :)
    Maciek

18.06.2021 14:47

Ogólnie praca nie jest jakaś mega ciężka, no ale też nie ma co się nastawiać na jakiś odpoczynek. Za prace dobrze płacą, warunki mieszkaniowe ok. Sporo Polaków było więc też atmosfera w porządku była. Jak masz możliwość to śmiało jedź.

Kontakt - LIMNUSWORK

Al. 29 Listopada 153 lok. 1-4 31-406 Kraków

NIP:9452201500

Branża główna: Rekrutacja i HR

Jaca

14.06.2021 11:09

Robota dla spawacza bardzo dobra, ludzie ogarnięci, wszystko zgodnie z tym co w ofercie. Nie ma jakiejś dodatkowej roboty poza tym jakie są określone obowiązki. Na miejscu też w porządku ludzie, nie tylko Polacy.
    Prawdziwa Opinia

07.06.2021 16:42

Pozytywne komentarze raczej pisane przez agencję pracy. Zależy im tylko żeby kandydat dojechał na firmę bo za to biorą pieniądze. Kuszą wysokimi stawkami. Kwatery załatwiane przez telefon, nawet kandydat zdjęć nie zobaczy a ma do przejechania kilkaset kilometrów. Wydaj na benzynę, nie wiedz gdzie będziesz mieszkał, w firmie tez nie wiesz na kogo trafisz. Lepiej w Polsce pracować za 2 tyś. niż tracić nerwy, czas i pieniądze.
    Prawdziwa Ściema

08.06.2021 09:58

Tu człowieku chyba nigdy nie pracowałeś za ich pośrednictwem i widzę że nie masz pojęcia jak to działa.... Wprowadzasz innych w błąd, a ja Ci naprostuję myslenie ponieważ pomogli mi w trudnej sytuacji życiowej i za to ich szanuję. - W moim przypadku stawki zawsze były takie same od pracodawcy - firmy zagranicznej a to co usłyszałem od LimnusWork. - Kwaterę załatwia pracodawca i za nią odpowiada nie limnus, - jak Ci nie podoba się praca za granicą za np 8k to pracuj w pl za 2k
    Nowy

12.02.2021 16:39

Witam interesuje mnie praca jako kierowca autobusu w Niemczech Może ktoś już pracuje przez Limnuswork Proszę o opinie
    Anonymous

20.01.2021 11:01

Dzień dobry. Środa 11:00 rano nikt nie odbiera telefonów. Ja rozumiem, że jest lockdown i pracie zdalnie, ale wypadałoby podać telefon, który zostanie przez kogoś odebrany.

20.01.2021 11:04

Witam, nasze usługi cieszą się dużym zainteresowaniem i nie zawsze jesteśmy w stanie odebrać wszystkie telefony na raz. Jeżeli potrzebuje Pan uzyskać od nas jakieś info to prosimy dzwonić, pisać SMS, maile. Oddzwaniamy i odpowiadamy na wszystkie próby kontaktu jak tylko mamy na to wolną chwilę. Proszę o cierpliwość. Pozdrawiamy Zespół LimnusWork.
    Magda

16.01.2021 11:14

Czy uczą wszystkiego na miejscu?

16.01.2021 12:35

Witam, jeżeli praca również polega na przyuczeniu nowej osoby to oczywiście. Pozdrawiamy :)
    PELNOLETNI.PL

02.12.2020 17:47

Przydatne informacje, pozdrawiam serdecznie.

28.05.2020 14:49

Johny Holand

12.10.2020 10:03

super było by jakbyś miał dowody na te "przekręty" a nie tylko był pieniaczem nażekającym jak to zle i niedobrze za geranicą, jak wszyscy są źli, skorumpowani, sprzedający ludzi na organy itp a ty taki biedny i poszkodowany.... Jak coś ci nie pasuje to sam se szukaj roboty i zobaczymy jak na tym wyjdziesz.... ps. skoro firmy holenderskie sa takie zle to po cholere dajesz komentarz na ten temat na stronie polskiej firmy? ZNajdz sobie dana firme holenderska i tam placz jakie to hieny, jak ci spodnie ukradli lub baba cie zdradzila. Ja jestem zadowolony co do pracy z nimi i w holandii, a niedomowienia zawsze moga byc bo kazdy jest czlowiekiem ale wszystko mozna wyjasnic i nie pienic sie jak ty.
    tutko

30.11.2020 09:54

Nie Polak-Polakowi wilkiem a Hanys-Polakowi. Jako, że hanys ma paszport polski to wszędzie uważany jest za Polaka ale gdy nadarza się okazja to sprzeda Cię za uśmiech szefa lub kolegi hanysa.

02.09.2020 13:00

Z tych ofert świeżych coś polecacie? Ktoś był jakoś ostatnio?
    Viko

25.09.2020 14:46

Obróbka CNC Hamburg, jak najbardziej ok.
    Cisek

28.09.2020 10:30

Pracuję jako spawacz. Bardzo dobra firma, dobry kontakt z biurem, wszystko wypłacane na czas, polecam
    Paweł

28.09.2020 08:37

Wyjechałem z Limnus i dla mnie warunki były ok. Ludzie bardzo konkretni i ogarnięci. 5/5!
    Maciek

26.09.2020 13:24

Jak z warunkami teraz? Normalnie można jeździć? Widzę, że dużo pozytywnych opinii dlatego może by się pojechało.
    Olek

26.09.2020 23:52

Jest ok, normalnie są oferty i bez problemu mozna jechać.
    Adi12

27.09.2020 11:02

Ja właśnie teraz niedawno wyjechałem i jestem zadowolony, bo wszystko zgodnie z tym co powiedzieli.

22.09.2020 08:47

Ktoś teraz coś poleca? Planuję jechać z Limnusem
    Martyna

25.09.2020 13:04

Ja pracowałam, namówiła mnie koleżanka, bo ona pierwsza była. Warunki jak najbardziej ok jeśli chodzi o kasę, atmosferę, pracowałam jako kucharka i ofertę właśnie na kucharkę, ale i kelnerkę (koleżanka pracowała) mogę polecić.
    Viko

25.09.2020 14:45

W tatmym roku byłem w Amsterdamie, a teraz Hamburg. Obróbka CNC. Pracę przez Limnus mogę jak najbardziej polecić. Warunki mi pasują, a najwazniejsze jest dla mnie że są pewniakami.
    Lucio

25.09.2020 08:53

Byłem, zarobiłem, powróciłem :D Ale pewnie pojadę jeszcze raz, bo warunki są naprawdę ok
    Olmo

18.09.2020 09:09

Robiłem jako spawacz w Augsburgu. Dobre warunki, człowiek wie co ma robić, jaka za to będzie kasa. Teraz planuje kolejny wyjazd.
    Rezi

15.09.2020 12:34

Wyjazd się udał, dla mnie totalny strzał w 10. Zarobiłem i teraz mogę spokojnie spłacić zobowiazania
    Pistolet

16.09.2020 16:11

tak jest. Kaska na czas w sam raz na wrzesień :)

Zostaw merytoryczną opinię o LIMNUSWORK