Kronospan

3. Opinie o pracodawcach Mielec
  5. Opinie o Kronospan

Opinie o Kronospan Mielec

WebsiteIconKronospan

Nie przegap nowości o Kronospan!

01.05.2018 00:50

Ten zakład to puszka pandory. Żadnych filtrów nie ma. To co idzie w atmosferę to mały pikus tego co wykazują niby w raportach. Mam nadzieję, ze dobiorą sie im do skory.
    lemon

04.05.2018 12:00

Chyba nie zdajesz sobie sprawy z problemu, tony formaldehydu idzie w powietrze, na halach zwłaszcza na impregnacji i kondensacji to pewnie nie masz pojecia, daruj sobie oficjalne wyniki pomiarów.
    wiem

04.05.2018 18:19

UTWS nie jesyb do wyłapyawnia związków chemicznycnych, trylko i wyłacznie zwiazków stałych, tlenki azotu , formaldehyd dalej będą powodować ,ze dzieci bedą sie rodzić z z obciązeniami chemicznymi , wsólczuję
    marchewek

30.04.2018 13:33

jestem zadowolony z pracy tutaj, bo robota znośna i kasa uczciwa.
    kiks

04.05.2018 11:52

Jak Cie dopadnie odma płuc ,albo rak płuc , czego oczywiście Ci nie zycze, zrozumiesz wtedy czy warto był chwalić tę firmę i być zadowolonym z pracy w niej
    Mielczanin

04.05.2018 00:24

Kronobyl. To nie wzielo się znikąd.
    Tata Muminka

25.04.2018 12:05

Wiele z opinii jest niesprawiedliwych dla Kronospanu. Ludzie strasznei krytykują, a robota jest przyzwoita, pieniądze są w terminie, a atmosfera też jest całkiem spokojna. Nie ma co tak krytykować jak to ludzie próbują robić.
    Pawel

26.04.2018 19:20

Ten pseudo pracodawca truje i was. Pracowników. Poczytaj o formaldehydzie. Wasze przekroczenia norm emisyjnych to przestępstwo wiec nie mów ze pracodawca jest Ok. 3/4 waszej załogi dojeżdża z wiosek i chwalić bedzie tego „pracodawcę”.
    bueno

27.04.2018 13:41

nie mam racji? hmmm, wydawało mi sie, że tu sie ocenia pracodawców, ale widzę, że jesteś mądrzejszy.
    rufsus

17.04.2018 11:50

powiem tak, pracuje się nieźle, są dobre warunki. firma ceni swoich pracowników. polecam jeśli ktoś się zastanawia. teraz jeszcze dodatkowo ma się zakład modernizować, to będzie jeszcze lepiej.
    Indor

20.04.2018 14:02

Każdy ma prawo do własnej opinii. Ja pracuję i z roboty jestem zadowolony.
    klon

21.04.2018 14:13

Jak zaczniesz pluć krwią, albo bedziesz miał dziury w płucach zrozumiesz co to jest formaldehyd
    mielec

16.04.2018 14:50

Firma zatrudniając kilkaset osób truje zarówno pracowników jak i mieszkańców miasta, kłamiąc, że produkcja nie oddziałuje na środowisko, a przede wszystkim jest bezpieczna dla ludzi. Omijajcie szerokim łukiem, dla pieniędzy nie warto narażać siebie i innych.
    Antytresura

08.04.2018 16:05

O dzialaniach w sprawie sytuacji w Mielcu https://antytresura.blogspot.com/
    Igor

06.02.2018 19:30

Jak zamkną fabrykę będziecie narzekali , że nie ma pracy w mieście?
    Monika

29.03.2018 23:03

Widziałeś protest? Zaczekaj jeszcze chwile. Całą tą pseudo eko fabrykę chcemy zamknąć. Fajnie, ze kubisz te prace. Ale całe 60 tys mieszkańców ma jej serdecznie dość za trucie i wypuszczanie z emitorow toksycznych zwiazkow. Za przekroczenia w ich emisji. Wiele by wymieniać.

06.04.2018 20:39

Pracującym tam nie jest zle bo większość z nich dojeżdża do pracy ze wsi i ma gdzieś gdzie pracuje i co zakład robi. Ważne ze wypłata na czas. Mieszkańcy czyli całe miasto cierpi przez tę pseudo firmę. Ciekawe kto wam w kwietniu bedzie krono drzewka sadził.
    Ewa

29.03.2018 07:20

Zakład truje mieszkańców miasta, truje środowisko. Ich produkty to nasączone chemią wyroby. Ten zakład nie ma nic wspólnego z jakością. Kupujecie badziew naszpikowany chemicznie.
    Miki

27.03.2018 23:50

Toksyczny zakład. Toksyczne meble.
    Pudzio

12.03.2018 19:32

Właśnie się przyjąłem, pożyjemy zobaczymy po okresie próbnym. Jak nie podniosą więcej to w lecie strzałka.????
    myele

27.02.2018 14:58

spoko robota, nie taka od razu ciężka, chociaż no jednak trzeba robić. ludzie tworzą fajną atmosferę, więc jest z kim pogadać w razie czego.
    COLIN

25.02.2018 00:24

Hitler też truł gazem...sami prosicie się o drugą Syrię gdzie tylko czekać kiedy wasze głowy będą wisiały na ogrodzeniach. Jestem ciekaw kto się będzie pisał na BOHATERA NARODOWEGO. I posiedzi dożywocie w (usunięte przez administratora) .
    ciacho13

21.02.2018 13:06

Nie polecam.
    Dota

21.02.2018 12:24

Kronospan to truciciel największy w rejonie, , niszczy nasze zdrowie i środowisko . Tonami emituje pyły , formaldehyd , mocznik ,czad, benzopieren , ołów i wiele innych toksycznych substancji .
    Arek

21.02.2018 12:16

(usunięte przez administratora) jak reszta z tej mieleckiej strefy z tym ze w krono swiadomie zabijasz siebie i innych ludzi za okolo 2 tysiace:)
    Puma66

19.02.2018 12:21

trzeba zaznaczyć, że Krono to ogromny zakład pracy. możliwe, że wszystko zależy, gdzie się trafi i co się robi, bo pewnie co człowiek to inny. ale warunki wszędzie te same. dużo roboty, bo jednak firma się rozwija cały czas. na kasę nie narzekałem specjalnie.
    Jorman

14.02.2018 10:01

Praca ok, faktycznie roboty jest nawet nawet, ale da się przeżyć w gorszych miejscach się robiło. Zarobki w normie.
    Monika

31.01.2018 12:39

Życzę tej trującej firmie jak najgorzej. Za szkody zdrowotne, smród jakie podarowali mielczanom. I władzom za opieszałość.
    M

30.01.2018 14:19

Od 20 lat trują nas tzw parą wodną. A kominem idzie min formaldehyd. Wstyd pracować w takiej firmie. Znaleźli sobie zaułek jakim jest Mielec i kity wciskają, że nie teują. Poczekamy już niedługo.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Kronospan?

Kontakt - Kronospan

Mielec

Kronospan
    Rafał86$

28.12.2017 17:08

No i UOKiK im dowalił hehe. Calkowicie powinni zamknac ta fabryke. Nawet Ukraińcy nie będą chcieli tam pracować. A to z innej neczki: agencje pracy pięknie wciskaja kit, ze jest tam super a nawet superb.
    Nico86

06.12.2017 20:30

Agencja(usunięte przez administratora)* to chętnie proponuje pracę w najgorszych firmach. Jakże łatwo sie domyślić, że skoro tak chętnie ktoś chce nas przyjąć w swoje ramiona, to coś jest nie tak z firmą w której mamy robić.
    Tomek.

23.11.2017 23:11

Szczerze to czy da rade wytrzymac miesiac i pójsc spokojnie na l4? czy czlowiek sie wku*** i zrezygnuje po paru dniach? cos jak w lea* czy lepiej? z pkus kadry tak zachwalaja i polecaja ze praca np w cieple. No chyna wiadomo, ze nie przy torowisku czy asfalcie. dzieki za szczera odp.
    kawi

20.07.2012 11:02

Pracowałem w podobnej firmie, ale tam była kaszana. Tu robota jest dobrze zorganizowana. Wiem, co mam robić i wiem, za co mi płacą. Jest dobrze i nie zamierzam jej zmieniać.

23.11.2017 23:07

Szczyt marzeń i aspiracji? zal
    Nico 86

23.11.2017 23:00

Witam. Mam mozliwosc zatrudnic sie jako operator linii, a raczej jako pomocnik operatora. Stawka wydaje sie ok, choc nie powala na kolana. Z wielu opinii na forach, wynika iż atmosfera jest nieciekawa. Co to oznacza? no i niby sa 12 stki po nockach, gdyz brakuje ludzi. Kierownik gapil sie w monitor zamiast sluchac przyszlego kandydata do obozu. Prosze o obiektywne opinie i sugestie. Pozdro.
    Struna

14.09.2017 20:27

przedstawiciel handlowy. Ktos cos moze napisac. Jakie warunki, pieniadze, rotacja pracownikow etc.?
    LUCKY

03.09.2017 17:46

JESLI JESTEŚ WOLUNTARIUSZEM I CHCESZ PRACOWAĆ W SOBOTY I NIEDZIELE BEZ WYNAGRODZENIA I DNIA WOLNEGO W ZAMIAN TO POWODZENIA.
    Kamil

24.08.2017 20:45

Witam, mam pytanie czy warto zatrudnić się w Mielcu na stanowisku inżyniera procesu czy inspektra bhp bądź środowiskowca?? czy to jest dobry pracodawca który dba o pracowników na wyższym szczeblu?
    Kamil

24.08.2017 20:41

Proszę o opinie czy warto zatrudnić się w zakładzie w Mielcu na stanowisku inżyniera procesu bądź inspektora bhp czy środowiska ? Czy jest to dobry pracodawca który dba o pracownika na wyższych szczeblach pracowniczych ?
    frank

29.07.2017 06:52

Nic wam nie da usuwanie opinii- ludzie już was znają w całej Polsce. Firma bandycka - ludzi traktuje jak niewolników - jaki włąściciel i zarząd taka firma.
    marek

16.06.2017 22:11

Teraz mnostwo ofert praccy nawet zPUP Mielec pomocnik opertora brakarz itp czy warto jak tam wyglada robota niech ktos napisze konkretnie i jaka kasa wartotaam sie przyjac ? lepiej Kronospan czy Lear? czy tez dw obozy
    pracowbik

15.06.2017 22:34

Firma nie ma standardów BHP i ochrony środowiska je się na produkcji. Chemia straszna ciekawe kiedy PIP i WIOŚ zamkną tą budę. Mnóstwo wypadków. Szef elektryk w Mielcu to prostak
    Red

16.05.2017 15:22

Jak najdalej od tak popapranego zakładu i prawdą jest że ryba psuje się od głowy , w tym przypadku od małego tomeczka
    surdel

13.06.2017 19:38

witam wszystkich. jakie są warunki pracy,jakie place itp.
    pedro

13.03.2017 14:52

Może ktoś napisać o pracy kierowcy CE w tej firmie? I na jakie zarobki można liczyć :) Dziękuję.
    123quba

26.01.2017 16:48

Niepoważni - po prostu niepoważni. Szukają osób "na już", proszę aby szybko przyjechać na rozmowę, po czym milkną totalnie. Zero odpowiedzi, nie odbierają telefonów, maila można wysyłać hurtem i tak nikt nie odpowie. Niekompetencja osób z HR po prostu razi i przeraża. Zastanawiam się jak ta firma w ogóle działa z takimi ludźmi na pokładzie.
    tomek

06.01.2017 16:11

fiut stanisław czerkies robi jeszcze
    Elektryk

08.11.2016 14:55

Rekrutacja przebiega w sposób desperacki. Szukają pracowników na siłę i już należałoby zadać sobie pytanie dlaczego. Podczas rozmowy telefonicznej ustalamy kwotę - stawkę na pewnym poziomie po czym pani konsultuje się z kierownikiem i ta sama pani oddzwania aby przyjechał na rozmowę. Jadę więc i rozmawiamy a ta sama pani proponuje mi stawkę 13 zł brutto na godzinę tj ponad połowę mniej niż było to w ustaleniach tłumacząc, że tyle jest na tym stanowisku i proponuje trzy inne stanowiska. Jak dla mnie żałosne. Firma nie poważna i widać od razu, że przejściowa.
    tomek

06.01.2017 16:34

Robi jeszcze ten stanisław czerkies najgłupszy człowiek
    Klemens

24.06.2016 11:38

Moj brat jest tam kierownikiem wcześniej był przedstawicielem zarabia między 5-7 tys lub więcej
    Niedawny pracownik

08.09.2016 21:06

Witam! Pieniądze nawet nawet!!! Ale nie u Pana Marka Zastawskiego na produkcji na ladowarkach odradzam!
    Niedawny pracownik

08.09.2016 21:10

Dzako

20.06.2016 13:23

Witam , zamierzam się dostać tam na wózek widłowy, zaproponowali mi stawke 10,50 ? Czy to jest dobra stawka, czy mozna negocjowac na poczatku lub czy po umowie probnej wzrasta ona ? Jakie warunki ogólnie pracy? Ponoć dają mieszkania darmowe, jakie są w nich warunki ? Pozdrawiam
    Teres

11.06.2015 11:40

U mnie sytuacja trochę podobna: rozmowy telefoniczne, e-maile, ankiety, w końcu spotkanie. Blisko godzinna rozmowa, chyba nawet udana, miła atmosfera, na końcu pytanie o oczekiwania finansowe. Myślę sobie tak: praca na kontrakcie zagraicznym jako przedstawiciel, z dala od domu, powroty do domu raz na dwa miesiące i do tego własna działalność gospodarcza. No to rzucam: osiem, tym bardziej że jak odejmę podatek i ubezpieczenia to zostanie trochę ponad pięć. Odezwali się po tygodniu i niestety. Przyczyna nieujawniona :) No cóż: stracony tylko trochę czasu i kilku stów na paliwo. Firma widać że poukładana, robi wrażenie swoja wielkością.

Zostaw merytoryczną opinię o Kronospan