Apteka Gemini (Gemini)

Chełm - Gemini
Chojnice - Gemini
Elbląg - Gemini
Ełk - Gemini
Gdańsk - Gemini Polska Sp. z o.o.
Gdynia - Gemini
Pisz - Gemini
Poznań - Gemini
Ruda Śląska - Gemini

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Apteka Gemini (Gemini)

Opinie o Apteka Gemini (Gemini) Gdańsk

Nie przegap nowości o Gemini!

Jeśli to ten dzień

09.04.2021 06:33

Jak dzisiaj dostanę wynagrodzenie zrobię sobie coś takiego w uszach jak ma ten w różowej na bysewskiej

09.04.2021 08:46

I chcesz żeby dziewczyna cię potem zostawiła
Śfienty

09.04.2021 20:01

Nie ważne, ważne że jest o czym w pracy opowiadać i ilość postów na insta się zgadza ????
Progi

09.04.2021 17:18

Jak przekroczyć ie 5 lat macie płacone tyle co kiero a jak 10 tyle co hr. Wszyscy to wiedzą.
Wiosna

08.04.2021 16:14

Ludzie wiosna jest. Czas na miłość a nie pier ... O Chopinie
Umpa umpa

09.04.2021 04:16

Wypnij się, to gemini cie ukocha. Co miesiąc przy wypłacie będziesz mieć miłość i pewnie parę razy po drodze

05.04.2021 21:32

KIEROWNICTWO LIDERZY I PRACOWNICY NIE PRZESTRZEGAJA REZIMU SAINTARNEGO NIE NOSZA WOGOLE MASEK. WLECIAL IMIENNY DONOS NA FIRME . Plus zdjęcia kierowników obszaru magazynu liderów i pracowników. Brawo Gemini POZDRAWIAM

08.04.2021 14:49

Wleciał donos na firmę do Sanepidu i PIPU z imienia i nazwiska za kaski i maski

05.04.2021 21:29

HALO CO TO ZA ODWRACANIE UWAGI I PASNIE GŁUPOT O PRACOWNIKACH NIECH SOBIE TE KRZYSKI, KOLCZYKARZE ROBIA CO CHCA ICH SPRAWA WAZNIEJSZE JEST TO ZE GEMINI NIE PRZESTRZEGA ZASAD REZIMU SANITARNEGO. NIE DEZYNFEKOWANE KASKI NOSZONE PRZEZ SETKI LUDZI LIDERZY KIEROWNICY NIE NOSZA MASEK
Dżon

07.04.2021 08:29

Ro prawda, najgroźniejszy wirus to ludzka głupota, produkowany w tv.

08.04.2021 14:29

Obrona firmy za najnizsza krajowa. Donos z imienia i nazwiska wleciał do Sanepidu za maski a do PIP za uszkodzone kaski .dziękuję
Trupy

07.04.2021 21:36

Co za ludzie, pracują razem, spotykają się po pracy. Potem się obgadują, a w końcu na siebie donoszą. A to wszystko za najniższą krajową.
Placek pp filipinsku

08.04.2021 14:11

Człowiek wyjdzie ze wsi. Wieś z człowieka nigdy. Smutne, ale prawdziwe.
Donosiciel

04.04.2021 00:08

Kto jest największym donosicielem w Gemini? Mój głos idzie na tunelarza, od czasu jak pracuje to donosił na wszystkich swoich kolegów
Pdu

05.04.2021 21:27

Jak by kogoś to nie obchodziło to by nie wchodzili codziennie na GoWorka xdxdxd I nie pisali i odpisywali xde beka xd
Dzimi

05.04.2021 21:43

Tu się koleś sam z sobą kłóci i odpisuje, ślepy jesteś ? Więcej iksdee, gimbaza.
Chau chau

05.04.2021 12:33

Chau chau znacie te odgłosy ?
Rikitiki

03.04.2021 12:50

Cooo, konkurencyjka ma lepsze ceny i żemini pada na mordkę ? Jak dobrze, ze już nowa praca niedługo za 3 krotność tego dziadostwa co tutaj. Babilońska nierządnica płonie i zatonie :) Niektórzy miłośnicy 300 % normy ze szczurzymi wąsikami od zostawiania syfu po sobie chyba się potną na zielonej trawce :) Kasa w Aldiku jak nic :D
Lidl

03.04.2021 18:03

4350 złotych brutto, zarobki nowego kasjera w Gdańsku w Lidlu to ok. 3155 złotych netto. A wy dalej niedorozwoje z tapetami na mordach i krzys tunelarz pracujcie za 2500
Rikitiki

04.04.2021 03:50

Nie w PL, gardzę takimi pseudo podróbkami Amazona z dykty.
Jajeczka

03.04.2021 21:15

Dziękujemy serdecznie za świąteczne prezenty i bony dla pracowników
Pitbull

03.04.2021 18:01

Pamiętaj miss kmd .Karma wróci
Pierwsza pensja

03.04.2021 10:35

Pracuję w firmie już miesiąc teraz dostanę pierwsza pensję, aktualnie jeżdżę autobusem, właśnie się tak zastanawiam czy wystarczy mi na jakieś autko widziałam pod biurem takie ładne czarne chyba audi ?Bardzo młody chłopak nim jeździ . Jak myślicie wystarczy mi z pensji na podobną?
Napewno

03.04.2021 11:37

Widać że jesteś młodą ambitna osoba napewno z wypłaty wystarczy na taka fure ale tylko na jedną ratę leasingu

03.04.2021 10:43

ATTENTION ACHTUNG UWAGA

03.04.2021 10:41

ATTENTION ACHTUNG UWAGA Na koko biega wściekły pitbull Gryzie, szczeka , męczy i pali fajki na PP Uważajcie na Pitbull! Was też może dopaść
Turboxmanka

02.04.2021 10:21

Potrzebuję na teraz: mnóstwo tapety, botoks, tunele i jakiś byle jaki tatoo. Też chcę być liderką, a to jest wymagane
Tunel

02.04.2021 18:50

Zgadza się .wiek 30pare lat. Tapeta obowiązek i kredyt na mieszkanie i kolczyki= lider
KrzysztofKolczyk

01.04.2021 23:51

Być liderem to najlepsze co mnie w życiu spotkało, to i filmiki z (usunięte przez administratora) puszczane wkółko przez 8 godzin
Tunel

02.04.2021 18:47

O tak Krzysztof tunelarz puszcza 8 h filmy z Dominikana razem
Zakolczykowanq

02.04.2021 18:48

A ta Dominikana co siedzi z Krzyśkiem tunelarzem to całkiem spoko ? W sumie są dwie to nie wiem.
chryzantema

30.03.2021 23:47

Ucieli wszystko, nawet przerwe !!!! czy tu może być jeszcze gorzej???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? chyba tak
Góra

01.04.2021 17:15

Jeśli tylko tyle zrozumiałeś, to program o którym wspomniałeś jest idealnie dopasowany do ciebie.
Fred

02.04.2021 13:08

Kupiłeś już szczudła czy czekasz aż Żemini Ci zasponsoruje ? :D
Haha

02.04.2021 13:06

Tak traktują ludzi że wczoraj zmiana nocna na PP kieras plus jeden pracownik etatowy reszta .... szanujcie ludzi bo to nie czasy niewolnictwa. Mamy robić za miskę ryżu ? A chłopy na stanowiskach kierowniczych furami za pół banki latają ,my kokobusiem z wirusami!!!
Tapeciarnia

01.04.2021 11:58

Witam może ktoś polecić dobra Tapeciarnie? Ponoć liderka z jednej zmiany się dobrze zna na tym. A i przy okazji polećcie kogoś od kolczyków
tulipan

31.03.2021 13:12

niestety, dla tej firmy jestesmy tylko bandą anonimowych parobów za praktycznie niedlugo najniższą krajową, wiec robią z nami co chcą, a kierownicy nic nie mogą zrobić ani się postawić ani nic, bo ich traktują tak samo....a jak nie to wylot, nikt tu nikogo nie traktuje indywidualnie tylko zbiorowo ...czas zmienić tego pseudo amazona
Pupil

01.04.2021 11:55

Co niektórzy kierownicy się boja liderów . Przecież to pupilek liderek Pana Patrycji to się boje odezwać

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apteka Gemini (Gemini)?

Kontakt - Gemini

01.04.2021 11:53

Ci na .... Też są na zdjęciu
PremierMorawiecki

31.03.2021 20:53

Macie tu siedzieć w maskach, zaszczepieni Zeneką 10 razy (usunięte przez administratora)
0bora

31.03.2021 15:26

Jak pracujecue z bydlem to czujecie się jak w oborze. Cóż w tym dziwnego
Koronka

31.03.2021 12:34

(usunięte przez administratora) Chyba znowu czeka mnie kwarantanna, lub co gorsze- izolacja. Zróbcie coś z tymi wejściami do pracy- nie może tak być. Znowu dwie zmiany łączą się. Co za brak odpowiedzialności.
Kompleksik

29.03.2021 10:33

Nie polecam firmy. Kazdy tu knuje intrygi. Male złośliwości to normalka.kablowanie i szukanie czegoś na innnych. Wszystko jest roztrzasane. Nowa fryzura. Ciuchy. A już najgorzej jakieś rozstanie czy problem w domu
Liderka

30.03.2021 19:34

Tak a liderzy najwięcej plotkują do ochroniarzy a potem się rozchodzi na magazyn Rozmowa z kierownikiem i liderem , kończy się tym że lider rozgaduje wiadomości do ochrony.a ochrona podaje dalej. Brawo liderka
0chronnna

30.03.2021 21:30

Oj tak!! Nie ma to jak zdanie ochrony. Ono zawsze się liczy. Dobrze żeby miała o tobie dobre zdanie. Nie kiero nie liderzy a ochrona!!
Wyplata

30.03.2021 09:05

Moja wypłata wynosi tyle 2900 za 3 tygodnie leżenia a tydzień zapierdziel więc co narzekacie wystarcza mi nawet na tą tapetę co dziennie, umówiłam się również na fajne kolczyki w uszach na dniach zobaczycie fajny tatuaż na czole też sobie zrobiłam duży napis Leider master schief

29.03.2021 21:40

Tak

30.03.2021 08:40

Dobry Azorek.
Regulamin

29.03.2021 13:09

Od 1 kwietnia. Ktoś? Coś?
Kotlet

29.03.2021 17:59

A ja :) trzymam gaśnice :)
P0dpora jacek

29.03.2021 10:18

Święta, święta. Prezenty tuż tuż
Góra

29.03.2021 12:26

Święta. Dużo o tym myśleliśmy i doszliśmy do wniosku, że prezentem w tym roku będzie brak premii dla naszych pracowników. Ale podarek nie dla wszystkich. Tylko dla tych o których najbardziej dbamy i na których nam zależy. Tak hojny podarek trafi w rece osob piastujacych staniwiska niżej niż lider, bo nam sie premie 'poprostu naleza' Możecie czuć się wyróżnieni. Jednocześnie w odpowiedzi na zarzuty, że tutaj nie zaglądamy, oraz nie czerpiemy stąd pomysłów, postanowiliśmy zrobić konkurs. W jaki sposób można wam jeszcze obniżyć pensje? Yyy to znaczy jakie macie pomysły co jeszcze równie dobrego i trosklwego dla was możemy zrobić w ramach świat? W granicach prawa pracy oczywiście!
Pracownik z lip

29.03.2021 12:25

Po tym co tu się odwala uważam że Gemini zamiast szczepień powinno ludzi na testy psychologiczne wysyłać.
No nie

28.03.2021 13:00

Jakiś koleś z dziwnymi kolczykami, który wiecznie nic nie robi tylko ploty roznosi, ma czelność wyskakiwać mi z durnymi uwagami na temat mojej pracy. Co za typ i firma takich toleruje.
Oo

28.03.2021 16:19

Jak nic nie robi. Szlugi pali na pp
Cwiek

28.03.2021 16:49

Taki jest Krzyś

28.03.2021 12:08

Q-pa

28.03.2021 12:39

Jesteśmy z Ciebie dumni. Odniosłas niebywały sukces. Nie zapomnij tego dodać do cv.
Oo

28.03.2021 16:19

Jak nic nie robi. Szlugi pali na pp.

26.03.2021 23:48

Zdjecia

28.03.2021 11:27

Też mam zdjęcia jak chodzą bez masek chroniących przed korona wirusem jak również innymi zarazami nie dbają o nasze zdrowie !!!
Mądry

28.03.2021 12:06

Ale szkolenia masz, wszystko zamknięte, a my na sali jak sardynki w puszce, spoko jak się magazyn zamknie to sie blondyna ucieszy
Robol

27.03.2021 12:29

Co się stało z kierowniczka A W??? Ktoś? Coś?
Tom

27.03.2021 14:33

Ona ma chłopaka, ale jesteście durni
Dzordż

27.03.2021 15:22

Kluczem nie jest płeć, ale wzrost. Jeśli jesteś wyższy od niej masz pecha. Wszak nikt nie będzie patrzał na panią nieomylna z góry.
Maseczka

27.03.2021 15:06

Ja nie noszę maseczki bo używam kilogramy tapety
Prr

27.03.2021 12:47

Co ty pierdzielisz że zarząd ma w (usunięte przez administratora) co tu się dzieje na GoWork. Zapytaj liderów czy kierowników czy czytają.. doskonale czytają , Poszedł wpis onl mieszanych szatniach na drugi dzień zrobili osobne szatnie dla kobiet Poszedł wpis na kaski nagle płyn do dezynfekcji się znalazł przy kaskach Poszedł wpis na lidera i Chłopak się pos...ale w gacie bo Cisna go na GoWork i poskarżył się KZ i Pati i znalezli sobie ofiarę.
Sanepid.

27.03.2021 12:40

KIEROWNICTWO LIDERZY I PRACOWNICY NIE PRZESTRZEGAJA REZIMU SAINTARNEGO NIE NOSZA WOGOLE MASEK. WCZORAJ WLECIAL IMIENNY DONOS NA FIRME . POZDRAWIAM A W SZCZEGOLNISCI CI SIEDZACY PRZY KOMPUTERZE.FOTECZKI SA TYCH BEZ MASKOWYCH KIEROWNIKOW LIDERÓW

27.03.2021 01:27

Zlamas

27.03.2021 12:06

Ale musisz być... Kazdy ma prawo robić co chce. Ciekawe dlaczego ty je odkryłem??? Zostały ci tylko ręczne robótki? Nie masz odwagi nawet sam poszukać przygody w sieci???
Belmondo

27.03.2021 12:11

Jesteś zbyt atrakcyjny by znaleźć kogoś w realu? Zbyt doskonały? I ta pensja!!!! Dlatego przeglądasz strony ze zwierzętami??? Pamiętaj, że każdy kij ma dwa końce. Ps.sa jeszcze strony z motorami i ogrodnictwem
I gdzie te podwyzki?

25.03.2021 08:09

Czekam na podwyżkę ponieważ nie wystarcza mi już na moje kosmetyki bo jestem tapeciara dużo tego używam kilo tapety dziennie z moich obliczeń wychodzi
Zwierz

27.03.2021 00:30

To nie używaj kosmetyków.

Zostaw merytoryczną opinię o Gemini