Apteka Gemini (Gemini)

Chełm - Gemini
Chojnice - Gemini
Elbląg - Gemini
Ełk - Gemini
Gdańsk - Gemini Polska Sp. z o.o.
Gdynia - Gemini
Pisz - Gemini
Poznań - Gemini
Ruda Śląska - Gemini

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Apteka Gemini (Gemini)

Opinie o Apteka Gemini (Gemini) Gdańsk

Nie przegap nowości o Gemini!

mars

02.04.2020 17:26

w dyrekcji gemini Alchemia poprzewracalo sie nie tylko w glowach (usunięte przez administratora)
    Kole

02.04.2020 20:58

Nam to mówisz? Pozdrawiamy z Trzech Lip.
    vensu

02.04.2020 21:11

jakieś szczegóły ?

01.04.2020 10:37

Homokotek

01.04.2020 13:01

Jeśli szukasz żony lub partnera tej samej płci co twoja, to jesteś w idealnym miejscu. Właśnie się odbywa remont socjala - ponoć ma w nim być miejsce na zbiorowe homoorgie.
    Geminiak

30.03.2020 13:10

Do kierownikow!!!!nie wysyłacie nas, pracowników etatowych na zbieranie w ten tłok! Są nowi niech to robią!! Bądźcie z nami a nie przeciwko nam
    NN

31.03.2020 06:34

A Wy wielcy pracownicy etatowi weźcie się wreszcie do roboty. A nie przy pakowaniu ciągle plotki, siedzenie w tel. A później się dziwić że 2 tyg opoznienia.
    Geminiaczek

31.03.2020 15:03

To powiedz to kierownikowi w twarz jak jesteś taki mądry. Nowym też ten tłok się nie podoba.

27.03.2020 10:08

ola

31.03.2020 11:53

Ja zlozylam zamowienie 20 03 na kwote dosyc pokazna . Do dzis nic nie wiadomo czy zrealizują czy mam szukac lekarstw dla chorej mamy gdzie indziej . Wiecej nigdy zamowien w tej firmie . jak nie wyrabiaja nich wylaczą strone a nie telefony
    xyz

31.03.2020 12:37

To nie jest miejsce na jakieś gorzkie żale! Nikogo nie interesuje, że czekasz na zamówienie. Btw teraz wszędzie czeka się po tydzień-dwa na zamówienia, bo nikt nie chce iść osobiście i narażać się na jakieś zarażenie. A jak lekarstwa są tak niezbędne dla chorej mamy to może warto nie przyoszczędzić choć raz i pójść do apteki stacjonarnej??

29.03.2020 14:57

https://nczas.com/2020/03/25/wielki-pokaz-solidarnosci-firmy-pomagaja-walczyc-z-koronawirusem/ Apteki Gemini wspierają swoich farmaceutów i pozostałych pracowników i oprócz zaleceń Naczelnej Rady Aptekarskiej, umożliwiają farmaceutom w ramach swojej sieci dostęp do platformy, w której aptekarze z całej Polski wymieniają się swoimi doświadczeniami i pomysłami. Dzięki temu, lista zaleceń jest opracowywana wspólnie, a bezpieczeństwo wszystkich pracowników aptek rośnie. Dodatkowo na bieżąco pracownicy mogą zgłaszać swoje zastrzeżenia i wybierane są najlepsze rozwiązania. Pracownicy aptek służą osobom szczególnie narażonym na infekcję, starszym i schorowanym. W aptekach Gemini personel został zaopatrzony w środki ochrony osobistej. Bardzo ważnym aspektem funkcjonowania apteki jest zapewnienie wysokiej dostępności produktów leczniczych. Apteki Gemini analizowały informacje z rynku – nie tylko polskiego, ale też np. Amerykańskiego (FDA prowadzi listę cząsteczek zagrożonych dostępnością). O skuteczności chlorochiny oraz hydroxychlorochiny w działaniu przeciw wirusowym wiedziano wcześniej, zanim ta wiedza stała się popularna – dzięki temu udało się zabezpieczyć w te leki pacjentów aptek, którzy ich potrzebowali do leczenia przewlekłych schorzeń. Apteki Gemini współpracują już z Ministerstwem Zdrowia, zabezpieczając wiele podmiotów szpitalnych w niezbędne produkty, takie jak maseczki. Obecnie mają zabezpieczoną pulę masek ochronnych na rzecz szpitali, w zeszłym tygodniu dotarli z takim transportem do Szpitala MSWiA w warszawie.w Warszawie, Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego im. J. Gromkowskiego we Wrocławiu, Szpitala Uniwersyteckiego w Zielonej Górze, Szpitala Marynarki Wojennej w Gdańsku.
    19-20

30.03.2020 22:14

musisz zrobic aktualizacje swoich wiadomość co do przerw

31.03.2020 06:29

Bo wreszcie pomyśleli, że ludzie nie mogą się gniezdzic. Wielki plus. I catering dla pracowników też smaczny.
    Roksi

30.03.2020 12:29

I co? Nikt nie napisze jak to źle w związku z remontem socjala, że dają od dziś obiady?
    Mjtm

30.03.2020 12:51

Czy każdy dział jest doceniony w podobny sposób? Pracujemy wszyscy z podobnym zaangażowaniem, a od kilku tygodni nawet człowiek nie może umyć naczyń płynem, bo oszczędność już jest do tego stopnia. Cieszę się, że chociaż zostało wystawionych te kilka łyżek i może z 3 talerzyki, aby swoich z domu nie nosić. Czyżby zapędy na kierownika czy jednak misyjność, którą tłucze się wszystkim do głów weszła za bardzo?
    Klientka

30.03.2020 12:49

Nie polecam !!! Towar zamówiony w aptece internetowej , odbiór w punkcie na Morenie ,Panie wydające towar okropne ,agresywne jak by mogły to by strzelały do klienta ,jak by pracowały za karę , jeżeli sie boja zarazić powinny zostać w domu , lub zamknąć punkt wydawania i tylko wysyłać kurierem a nie traktować nas jak śmieci !!! Okropieństwo za kilka miesięcy nędza prosić sie o klienta ,a wtedy powinnismy omijać takie korporacje z daleka wspierać małe lokalne apteki które sobie musza po malutku poradzić !!! Nie polecam beznadziejna obsługa !!!
    Neospasmina

29.03.2020 18:01

No szkoda, że apteka Gemini nie dba o SWOICH pracowników, serwując im całą dobę, przez 3 zmiany pobyt w pracy z minimum stu osobową załogą!! Zbieracze, pakowacze, BOK i inni. W jednym magazynie, bez jakichkolwiek odstępów, cała Polska zgodnie stosuje zasady im mniej tym lepiej tylko w Gemini jakoś to nie działa. Dla pracodawcy chyba nie jesteśmy ludźmi.... Żeby nam jeszcze dali po jednej maseczce...
    Pytacz

28.03.2020 09:32

Czy ktoś wie gdzie na magazynie są takie średnie kartony?
    Odpowiadacz

28.03.2020 14:30

Tuż obok małych.
    Odpowiadacz v2

28.03.2020 19:54

Kryzys Panie, nie ma kartonów

27.03.2020 22:12

osobajużwszystkowiedząca

28.03.2020 14:24

ok już wiem, dzięki za odpowiedź
    Xxx

27.03.2020 18:32

Skandal ,człowiek pracuje na 3 zmiany a ma marne grosze...Śmiech na sali po prostu... A jeszcze normy premii co chwilę zawyżane żeby wiadomo za dużo osób nie miało... Dobrze mają ci do 25 roku życia ,chociaż podatku nie płacą to dostana kilka stówek więcej,ale ogólnie masakra... Oczywiście nikt nas nie zmusza do pracy w Gemini ,ale patrząc na to ,że wirus szaleje ciężko będzie znaleźć inną pracę .. Niektórzy liderzy (usunięte przez administratora) maja we wszystko ,chodzą sobie i nic nie robią . Gadają z pracownikami zamiast wykonywać swoje obowiązki lidera... .. i jeszcze mają więcej płacone od nas. I pytam się za co ?!!chyba za leserstwo i wchodzenie w d**e kierownikom... Nie rozumiem jak takie osoby mogą mieć stanowisko lidera nie robiąc totalnie nic... Już nie wspomnę o tym ,że co chwilę przyjmuja kogoś nowego ,narażają nas bo nie wiadomo gdzie te osoby były i z kim mieli kontakt. Wiadomo kasa i kasa a nasze bezpieczeństwo mają gdzieś .. hajs się musi w końcu zgadzać ... Tak samo przy zbieraniu produktów ,zachowanie min 1.5 metra od siebie , chyba 1.5 cm.. ledwo jest jak przejść. .. dziwie się ,że sanepid jeszcze tego nie sprawdził bo chyba żyją w błędzie ,że jest tak cudownie jak mówią .. Temperatura sprawdzana ,dobre mi sobie ... Zepsutym termometrem chyba ,który spadł z 10 tys razy już na ziemię....
    Ślepy

26.03.2020 21:45

Jesteście nudni i żenujący. Pier... miesiącami, latami o tej g... firmie, a do dziś tam pracujecie :D zarządzanie firmą to (usunięte przez administratora) i każdy o tym wie, ale na lepsze tam już się nic nie zmieni. Jedyne rozwiązanie, to zmiana pracy
    Xyz

26.03.2020 22:41

Nawet jeśli człowiek chciałby zmienić pracę to obecnie nie jest to odpowiedni na to moment. Wiele osób i tak się już zwolniło Do czasu, kiedy pewne osoby będą na stanowisku to nic się nie zmieni. Po prostu Gemini nie ma mądrych osób, które patrzą na przyszłość firmy tylko na tu i teraz z brakiem poszanowania do tego, co robisz. Wiadomo, że nie ma pracy idealnej, ale to, co jest tutaj to przekracza ludzkie pojęcie.
    kwarantanna

27.03.2020 17:05

żenujący to jesteś ty! do tego zwyczajnie chyba głupi....naprawdę myślisz że jedynym rozwiązaniem to zwolnic się ? a może lepiej powalczyć by zmienić swoje miejsce pracy na lepsze, poprzez odpowiednie działania, zgłaszanie problemu. Ale widzę że z góry wolisz poddać się
    Ktos

24.03.2020 22:01

Jak nie chcecie pracować to nie pracujcie. A pozwólcie tym którzy chcą. Cóż za pracowników ma Gemini co robią wszystko aby zamknęli swój zakład pracy, to się w głowie nie mieści. Myślicie, że na umowach o pracę jesteście nietykalni.
    ktoś1

24.03.2020 22:08

Widać że kasa jest u Ciebie sprawą priorytetową! i nawet nie szanujesz swego zdrowia, oby Cię marny człowieczku co podążasz za kasą jak osioł za marchewką nie dopadła choroba! Bo wtedy szybko przewartościujesz swoje życie. Pracownicy dbają o swoje zdrowie, boją się..logiczne, mają prawo żądać od pracodawcy zapewnienia bezpieczeństwa w pracy! BHP!!! żenujący wpis ! żal mi Ciebie ...Jak ktoś zachoruje to i Ty co chcesz bardzo pracować pójdziesz na obowiązkowa kwarantanne, ale patrząc na Twoj punkt widzenia poleziesz gdzieś do pracy byle dorobić do twojego marnego życia.
    Krzyś

26.03.2020 21:40

Tak właśnie myślimy. I co z tym zrobisz?
    carex

22.03.2020 22:45

Szkoda że nie można na tej stronie dodawać zdjęć! Byłoby wszystko zobrazowane! jaki ładny mam ścisk między alejkami! pozdro!
    abc

26.03.2020 00:57

Jak nazywa się grupa?

26.03.2020 13:51

Apteka Gemini- Pracownicy
    C19

25.03.2020 07:16

apeluję o BEZWZGLĘDNE niewpuszczanie pracowników z podwyższoną temperaturą! jeżeli coś robimy to róbmy to na poważnie a nie na pokaz
    Xyz

25.03.2020 09:08

A jak sprawdzą temperaturę? Przecież te termometry są zepsute... To jest pic na wodę, że niby coś robią, a tak to zamówienia muszą się zgadzać.
    Luiza

24.03.2020 20:20

Ktoś tu wykrzykiwał ostatnio że zgłosił do sanepidu ze jest zagrożenie koronawirusem, i co ? gdzie kontrola jakaś ? :( jaka jest odpowiedz z sanepidu ?
    SARS

24.03.2020 14:54

ODECHCIEWA SIĘ TU PRACOWAĆ!!! MOŻE JESZCZE NORMY WAM ROBIĆ ? A ZA CO? ZA PAKIETY NOWYCH LUDZI ? NA NARAŻANIE NAS? ZA TO? TO SIĘ WSZYSTKO ŹLE SKONCZY TAKIE PAZERSTWO!!!!NA FORSE!
    Monka

23.03.2020 20:41

Rząd ogłosił stan pandemii w Polsce a kilkaset osob w Geminii codziennie na 3 zmaiany pracuje. Znając życie to tylko kwestia czasu kiedy koronek sie tu pojawi. Duże skupisko ludzi duża rotacja pracowników . Czy pracodawca sprawdza czy ktoryś z pracownikow w ostatnim okresie czasu byl na wakacjach za granica lub aktualnie jest objety kwarantanna?
    Uniben

19.03.2020 19:06

Kiedy zrobią coś z ubikacjami? Wiecznie zajęte, trzeba czekac w kolejkach w tym (usunięte przez administratora) ;/ a jedna panna to czasami przesiaduje tam i z pół godziny, kto na to pozwala???
    Wika

21.03.2020 22:08

Na pewno nikt tyle nie spędza w wc, przecież to jest monitorowane. Bardziej przyjrzeć się jak się zachowują ludzie z odbiorów, idą z karteczką po te zamówienie jakby łaskę robili klientom, którzy przyszli odebrać I jeszcze sobie muszą w między czasie pogadać A tutaj robią z siebie świętych i każdy inny jest zły
    Geminiak

21.03.2020 22:48

No niestety odbiory strasznie się panoszą i wywyższają. Na każdego patrzą krzywo, a sami pracują jakby za karę szurając nogami :')
    vir

18.03.2020 11:38

Ja rozumiem ze w pracy nie zachowujemy stosownej odległości między sobą ale to co się dzieje przy samym wyjściu z pracy przechodzi ludzkie pojęcie!!!!! :/
    Były Roznosiciel

21.03.2020 09:49

Spokojna Twoja lokowana nawet, jak ktoś przywlecze wirusa to i tak się o tym nie dowiecie. Większość przechodzi lekko lub bezobjawowo. Nie ma badań nie ma problemu, proste.
    Bb

21.03.2020 12:18

Nie dowiesz się bo nasza szanowna firma nie pozwoli sobie na przestoj w zamówieniach więc i tak by to zataili. Kasa, kasa...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apteka Gemini (Gemini)?

Kontakt - Gemini

Harcerska 10 84-200 Gdańsk

NIP:5882063257

Branża główna: Farmacja i suplementacja

M.

19.03.2020 11:06

Dostałam wiadomość, że każda pomoc potrzebna, znowu rekrutacja, znowu przyjmowanie nowych... Jak można tak teraz? Serio ważniejsze od ludzi są terminowe zamówienia? Staramy się jak najmniej spotykać z ludźmi, a apteka przyjmuje znowu nowych, których nie znamy, nie wiemy, gdzie byli, z kim się stykali... Jak cała hala zostanie objęta kwarantanną, to dopiero będą opóźnienia ...
    Śnieżynka

19.03.2020 13:49

Dla nich ważniejsze są zamówienia i zyski nasze zdrowie mają głęboko sami siedzą w biurach jak takie szczury narażają liderów na niebezpieczeństwo związane z zarażeniem bo musza nowych oprowadzać itd w imię czego?? Panie Prezesie apeluje o zdrowy rozsądek jeżeli coś sie wydarzy zamkną wszystkich na kwarantanne to będziesz miał Pan wtedy wielki problem.
    Tadeusz

20.03.2020 16:18

Wszystko będzie dobrze. Pani z Turcji zdrowa jak ryba, ale i tak nie wszyscy chcą się pojawiać w pracy. Żeby to się jakoś kręciło potrzebni są ludzie, bo zamówienia spływają lawiną. Jesli przy okazji ktoś nowy przyniesie koronawirusa, to cała zmiana na kwarantannę, a na ich miejsce kolejni nowi. Będzie się to tak kręcić, dopóki starczy kierowników, albo ludzie przestaną zamawiać.
    Olga

20.03.2020 14:21

Znalazłam ogłoszenie tej firmy, nawet udało odbyć mi się rozmowę w sprawie pracy w BOK. Natomiast, trafiając tutaj i czytając Państwa (usunięte przez administratora) na siebie, pełne zazdrości - jest nie do pomyślenia. Na pewno nie będę się czuła dobrze w firmie z takimi współpracownikami. Ile Państwo mają lat? Bo takie zachowanie to w szkole, nie w pracy. Wypisywać brudy na siebie na forum, macie do kogoś zastrzeżenia toż zgłoście to przełożonym. W każdej pracy tak się robi. Patrzenie komuś na ręce, popatrzcie najpierw na siebie. Przynosicie wstyd firmie.
    Do Olga

20.03.2020 14:57

Kobieto, uciekaj!
    p.l.

19.03.2020 20:55

w tej dziwnej rzeczywistości jaka nas teraz otacza chciałbym serdecznie pozdrowić całą moją dawną zmianę (A.K i Kamila) z magazynu na Bysewskiej, pewnie macie tam teraz sporo roboty przez to co ludzie (usunięte przez administratora) na zapas przez ten cov, nie wiem jak tam teraz funkcjonujecie ale każdemu życzę dużo zdrowka przede wszystkim... ps. tęsknie trochę za wami ;)
    Wika

19.03.2020 20:41

Kiedy w końcu zrobią coś z ludźmi pracującymi w parach? Dlaczego są przyjmowane nowe osoby mimo zagrożenia wirusem? Dlaczego w ubikacjach nadal brakuje odświeżaczy powietrza? Dlaczego jest taki bałagan w lodówkach pracowniczych?
    Andżelika

19.03.2020 13:33

Apteka internetowa anulowala zamówienia bo pieniądze nie dostała, co jest nieprawdą i mam dowód. Jak odzyskać pieniądze? Telefon wyłączyli. Na mejle nie odpisują

19.03.2020 14:23

Odpisują. Ale mają ich tyle, że to niestety trwa. Koronawirus i liczba zamówień zrobiła swoje.
    Ciekawski

14.03.2020 11:08

Jak sytuacja w Gemini? Jest panika? Dużo osób na zmianie?
    Pinia Kinia

15.03.2020 19:31

Miejmy nadzieję że to wszystko dobrze się skończy,i że nie będzie potrzeby zamykać zakładu,
    Spokojnie

17.03.2020 16:53

Zakład nie będzie zamknięty. Jak wyskoczy ktoś z podejrzeniem, to cała zmiana na kwarantannę, a pozostałe po odkazeniu robią po 12 (o ile wskoczy stan wyjątkowy), albo dziela się na 3 i pracują po 8 godzin.
    Geminiątko

15.03.2020 14:59

Dlaczego pani I.G. po powrocie z tygodniowego urlopu za granicami Polski nie zostaka skierowana na przymusową kwarantanny domową tylko wróciła do pracy narażając wszystkich pracowników na zarażenie konawirusem sama nie musi mieć objawów choroby ale innych może zatazić pytanie do zarządu tu pracuje na zmianie ok. 150 osób

15.03.2020 19:26

Dokładnie, ciekawe co zrobią jak naprwde się okaże że Ta Pani jest zarazona korona wirusem. I co wtedy? Może po przeczytaniu tych wpisów ktoś może się tym zajmie na poważnie.
    Ona

16.03.2020 13:32

Wysłałam kilka e-maili w tej sprawie, dostałam już 2 odpowiedzi, będzie kontrola, sanepidu:) i prawdopodobnie Pani ... będzie miała kwarantanny, zobaczmy za kilka dni co będzie, mam nadzieje ze kierownicy którzy na to pozwolili zostaną surowo ukarani.
    COVID-19

15.03.2020 22:36

SPOKOJNIE! W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI WYMRĄ OSOBY GRUBO PO 50- TCE, WIEC MŁODZIAKI NIE TRZĘŚCIE TYŁKAMI, DOSTANIECIE L4 I POSIEDZICIE W DOMU, PRZECIEŻ LUBICIE BRAĆ ZWOLNIENIA Z BYLE POWODU. A PO DRUGIE GEMINI NIGDY NIE BYŁO ZDYSCYPLINOWANE WIEC BAŁAGAN JEST, OSOBY ZARZĄDZAJĄCE NIE POTRAFIĄ DOPILNOWAĆ PROSTYCH RZECZY, NO CÓŻ SZKODA, TAKĄ SOBIE I FIRMIE WYSTAWIAJĄ WIZYTÓWKĘ

14.03.2020 22:39

15.03.2020 17:02

Hihi
    xyz

15.03.2020 15:50

zróbcie jakaś "promocje" nadgodzinowa dla zlecenia to nadrobimy te opóźnienia

14.03.2020 23:18

Oj tak! nic nam nie grozi. Zupełnie nic! Po co rząd zamknął granice? Chyba żeby nas nie wypuścić na tanie wakacje!!!
    Jas

14.03.2020 16:37

Tanio więc Gemini lata. Zaraz inna wraca z Tajlandii i ma rodzinę na dystro. Ale modlitwy w kilku językach pomoga
    korona

12.03.2020 22:58

Czy jest juz panika ?
    Koleżanka Kasi

12.03.2020 08:55

Jeżeli chcesz by Kasia została dał łapkę w górę.
    Tata Damiana Kolega Pawiana

12.03.2020 09:22

Jaka znowu Kasia?
    M jak miłość

12.03.2020 10:16

Z kim ma Kasia zostać? Tu się zostawia komentarze o operach mydlanych?
    Gemini styl

11.03.2020 14:07

Bałagan , zero organizacji , totalny chaos.Ale no to wszystko w sumie nie dziwi jak za to wszystko odpowiada takie doborowe towarzystwo(usunięte przez administratora)
    Sylwia

09.03.2020 09:17

Dajcie znac jakie warunki pracy przez agencje?
    Xxxx

09.03.2020 19:11

Przez no problem: - wybierasz se zmiany jakie chcesz - umowa zlecenie - praca na tej umowie az 500 godzin zrobisz albo 18 miesiecy a lubia odwolywac zmiany
    Sylwia

10.03.2020 10:18

Dobra . A płaca jaka ?

09.03.2020 21:12

Liderzy nic nie robia, nie wykonują swoich obowiązków. A w szczególności jedna osoba zawsze znajdzie sobie inne lepsze zadanie niż to co należy do jej obowiązków... Ale do zwracania uwagi to pierwsza.

09.03.2020 21:38

@Malwina a jakie to jest wyższe stanowisko lider? Żadne. Jadą na tym samym wózku co my. Tylko wkurza to że nic nie robia, stoją z rękami w kieszeni to jest ich jedyny obowiązek jak na razie. A jeżeli chodzi o zbieranie parami to już było zgłaszane wyżej ale nic z tym nie zrobiono.
    Malwina

09.03.2020 22:30

Właśnie oni uważają się za lepsze stanowisko, w tym problem. No i nadal ten problem jest, a lider lub kierownik zamiast zrobić coś z takimi ludźmi zachowuje się nagle jakby nic nie widział...
    CzasemTakBywa.

08.03.2020 22:51

Sama praca nie jest zła, tylko jest monotonna ( ale która praca nie jest). Co do ludzi , bywa różnie, trzeba pamiętać że to praca i trzeba zapomnieć o wspólnych urazach oraz , że nie każdy każdego musi lubić ale trzeba się szanować. Stworzono stanowiska nowe np liderów i z całym szacunkiem do tych osób po co to. Niestety co jest przykre że te osoby , które są po kierownikach zmian tuż w hierarchii wladzy wykorzystują ta i niestety utrudniają innym pracownikom prace( w szczególności tym których darzą nie zbyt duża sympatia), a swoim starają się utorować codzienną pracę różami.Dodatkowy minus brak podwyżek, tym bardziej że pracownicy dystrybucji i magazynu w większości balansuja na równi z najniższą krajową.. A przepraszam w końcu firma dała nam super premię, za ponad etat ale powyżej 3 dni l4 robi się z tego premią frekwencyjna.
    Bieznadziejna

07.03.2020 18:31

Moja opinia nic nie zmieni
    Gosciu

04.03.2020 16:05

Witam chcialbym sie dowiedziec dlaczego jedynym obowiazkiem Pani Kordas Magdy jest siedzenie przed kompem i parzenie kawy w socjalu? Za odpowiedz z gory dziekuje:)
    Gem

06.03.2020 19:34

Nie nazywasz mnie trolem, prawda? Mówisz o ogólnym zjawisku? Daj proszę znać.
    Gem

06.03.2020 20:58

Uff! Przez chwilę myślałem, że stygmatyzujesz. Widzisz, preferuję drogę środka - taki że mnie chiński mędrzec ???? Nie jest tak źle, jak piszą co niektórzy. Nie jest też tak, że negatywne opinie piszą tu tylko trole i są one wynikiem wzrastającego zatrudnienia. Chodzi o to, że drugą część Twojej wypowiedzi powinni usłyszeć ludzie w pracy od swoich przełożonych (tylko bardziej stonowaną ????). Chodzi o to, że są tu sygnały (mam problem tylko z personalnymi) co może słabo działać - warto byłoby się przyjrzeć, a nie wszystko z góry traktować jak wiadro pomyj. I odpowiadać jak trole do troli. Nawet na murach kibla w szkole było zawsze trochę prawdy ????

Zostaw merytoryczną opinię o Gemini