Apteka Gemini (Gemini)

Chełm - Gemini
Chojnice - Gemini
Elbląg - Gemini
Ełk - Gemini
Gdańsk - Gemini Polska Sp. z o.o.
Gdynia - Gemini
Pisz - Gemini
Poznań - Gemini
Ruda Śląska - Gemini

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Apteka Gemini (Gemini)

Opinie o Apteka Gemini (Gemini) Gdańsk

Nie przegap nowości o Gemini!

Ws Bys

09.12.2020 21:25

Hasło Gemini na Święta brzmi "300zł brutto"
    Koko

09.12.2020 22:34

Kpina z pracowników inaczej się tego nie da opisać!!! Od jutra wszystko 50x wolniej. Niech sobie znajdą innych (usunięte przez administratora) osłów którzy będą tyrać by mieć jak najlepszą premie i mieć cokolwiek z tej wypłaty! Kpina, kpina i jeszcze raz kpina.

09.12.2020 23:37

I w nagrodę na święta 0 weekendów nadgodzin. W ramach podziękowań . Gola pensja 2280zl za 3 zmiany
    Korwalol

09.12.2020 22:55

A czy w którymś oddziale Gemini Korwalol sprzedaje się? Szukam przez internet i nie mogę znaleźć nigdzie

09.12.2020 14:41

Gdzie się podziewają pieniądze pracowników z socjalu? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Czy grzeją już kieszeń kierownictwa?
    Pracowita mrówka

09.12.2020 12:58

Witam Czy jest ktoś kto pracuje jako pomoc apteczna w Gemini? Jak wygląda praca na tym stanowisku? Ciężko jest czy da się przeżyć? Pytam bo chcę aplikować. Warto ? czy raczej odradzacie? Odpisujcie :) Za każdą informację będę wdzięczna Pozdrawiam
    Byla

04.12.2020 16:21

Nie pisz na forum, że Sławek robi Ci dobrze. Jako jego panna nie powinnaś się tym chwalić
    Belmondo

08.12.2020 20:22

jak jestes taki/taka cwana to chodz mi to powiedz w twarz lesz.czu pozdro
    Belmondo

08.12.2020 20:51

Zakręcona to nie moja panna wiec sie pomyliles i szukasz klopotow na sile
    Kot

06.12.2020 19:54

Agnieszka W, ja cię zjem!
    Miś

08.12.2020 13:09

Agnieszka jest miła :)
    stryjek

08.12.2020 14:09

włosy? ladne? te pióra nie podcięte są ładne? zniszczone, cienkie
    Koko

04.12.2020 16:28

Wigilię mamy na Gemini skoro dzień pracujący ? Te śmieszne kierowniczki i dyrektorki też będą? Czy ucieka??? Zmiana na 14 do 22 to chyba będzie tam miała Wigilię prawda?
    Magik

04.12.2020 17:33

Ej a info ze Wigilia wolna to nie dotarło !
    koks

06.12.2020 17:24

Umiesz pisać ?Nie da się tego czytać!!!!
    Inwestorka Czasu

04.12.2020 16:26

Mam pytanie skierowane do osób na Bardzo Wysokim Poziomie Intelektualnym ,mianowicie czy państwu też odwołano zmiany aż do wtorku przyszłego tygodnia?Czy nam polakom,agencje zagraniczne HR-Ukraina;pozabierali stanowiska pracy,skoro rząd inwestuję w nas Polaków,a nie w obcokrajowców. Z czego mamy wyżywić rodziny,opłacić miejsca zamieszkania i mieć na podstawowe potrzeby przeżycia dnia codziennego.
    IQ ameby

05.12.2020 08:24

Gemini ma gdzieś skąd pochodzisz. Z ich punktu widzenia liczą się koszty pracy. Jeśli bardziej opłaca się trzymać Ukraińców niż polaków to już kwestia prawa i polityków którzy je tworzą. Przykro mi, że przez to brak środków do życia,lecz gemini nie jest fundacja, tylko firma, która ma generować oraz maksymalizowac zysk.
    Bóg

05.12.2020 12:40

Inwestorka Czasu jest nazistką. Jaka różnica jaka jest narodowość?

19.11.2020 07:59

Co sądzicie o mobbingu w Gemini? Uważam że jest ? Jeden pracownik ma lepiej bo ma bliższe kontakty z kierownictwem i nie robi nic a drugi pracownik który tych kontaktów nie ma zapierdziela za dwóch i nie może nawet chwilę odetchnąć bo jest szykanowany

02.12.2020 10:17

Problem jednak w tym, że zwalniają osoby często z pobudek czysto personalnych. Możesz być miła i dać się wykorzystywać, żyć tylko Gemini, a możesz próbować znaleźć balans pomiędzy pracą, a życiem osobistym. Obsługa klienta to istna porażka. "Telefony dzwonią" kierowniczki potrafiły się wydzierać na całą salę, kiedy Ty akurat rozmawiasz z pacjentem. Czy to jest normalne? Nie, to chęć usilnego zabłyśnięcia, w oczach swojego przełożonego.Czy to, że dziewczyna wychodzi już 4 raz do łazienki i mówi, że ze stresu, co chwilę potrzebuje z niej korzystać jest normalne? Mógłbym tutaj wymieniać multum takich przykładów, ale myślę, że ich jest na tyle dużo na tej stronie, że nie trzeba przywoływać. Pracownik, który prócz tego, że jest pracownikiem, także jest człowiekiem, którego potrzeby się szanuje, nie czuje obowiązku, aby źle o firmie pisać. Tutaj żadne komentarze dyrektora, prezesa zapewniające korporacyjna śpiewką "staramy się być lepsi" nie zmieni tego, że to w tym momencie ludzie są tam traktowani, jak cyferki. Większość z Was godzi się na takie traktowanie, bo nie wie, że może być inaczej i z przywiązania do danego miejsca. Właściciel nie powinien odnosić sukcesu na plecach swoich pracowników i takim ich kosztem
    Zakręcona w rapie

04.12.2020 08:08

Kim jest królowa?
    Żona Nostradamusa

03.12.2020 10:05

Czy dzisiaj dnia 3.12.2020r. i jutro dnia 4.12.2020r. wszystkim ze zlecenia odwołali zmianę? Poranne,popołudniowe.Może nas zastąpili pracownikami z Ukrainy i czas najwyższy zmienić agencje na Ukraińska?
    Umowa

27.11.2020 15:27

Chciałbym zmienić zmianę na różowa na koko jak tam jest ? Pozytywnie ?
    Różowa

03.12.2020 05:38

Różowa zmiana najlepsza. Zapraszamy :D
    dzim

03.12.2020 09:40

Fusy. Wiem bo mnie tu wrzucili.
    Miasto jest nasze

01.12.2020 22:21

Wraz z końcem grudnia filipiny odchodzą bye
    Agenciak

01.12.2020 20:15

Maska, tatuaże, Sławek i rap. Dobrze, że Raben obok bysewska 12 daje 20 zł agencji. Nie trzeba patrzeć na małpy w tym cyrku
    Xyz

01.12.2020 20:37

Tak jak mówiłem nie podoba się to wiecie gdzie sa drzwi. Wy serio macie ból (usunięte przez administratora) że ktoś ma inny styl życia niż wy i przy okazji robi to co do niego należy. Szkoda że połowa tej pajacerki kapusi ziomeczkow liderów to ludzie lepsi i lepsiejsi. Także skończcie marudzić Macie coś do Sławka bądź Artura podejdźcie i powiedźcie im to prosto w twarz. Aaa no tak.. nie zrobicie tego bo odważni jesteście w Internecie a w życiu takie lamusy
    koko

01.12.2020 20:55

Co ma maska, tatuaże i rap do wykonywania pracy z pewnością na lepszym poziomie niż Twój?
    Miss Aptek

01.12.2020 14:04

Znowu odwołania,2.12.2020r. wszystkim Polakom odwołali?Ukraina nietknięta,nadal pracuje?Jak ja mam na święta zarobić,jak przeżyć,zaczynam dostawać zmarszczek od tych odwoływań.Niech nam wprost powiedzą,że nie potrzebują Polaków.
    Lider Eurobanku.

01.12.2020 15:53

Ta Firma jest dynamicznie rozwijającą się Firmą na rynku. Rozwija się tak dynamicznie że internet,a dokładnie światłowody nie są wstanie nadążyć z prędkością zamówień przez klientów,i dynamika rozwoju tej Firmy. Dlatego tak wolno spływają do tej Firmy internetowe która rozwija się z prędkością dynamicznego światła,zamówienia.Dynamicznie,energicznie,sukcesywnie,zadowalająco,ileż można czytać tej Bajki dla przedszkolaków są dobre.
    Krab

01.12.2020 17:06

Ukraina tez odwołana dzisiaj
    Cos

29.11.2020 13:33

A Magda wozi chłopaka za darmo!!!
    Młody bez podatku

29.11.2020 13:41

Po cichu obiecali podwyżki na koko. Koniec roku tuż, tuż. Tez będzie nas stać na auto z salonu. Podwyżka plus podatek. Cieszmy się. A i paczkę na święta dadzą. Ciekawe co jeszcze?

01.12.2020 15:03

zwolnienie :)
    Salmonella

30.11.2020 20:06

Gorąco polecam. Praca na 3 zmiany. Dojazd autobusem służbowym. Pensja 2200.No i hit normy wysrubowane wg top 5.Dzieki, że dla premii 1200 brutto przekraczaliscie normy z PRL. Dzięki wam mamy motywację by się z... c dla 300 brutto. Niestety to realna premia dla większości.
    Trzy lipy

27.11.2020 12:15

Widzieliście w jakieś firmie dyrektora który ma 25 lat? Ma Parę ekskluzywnych aut co dziennie innym przyjeżdża :) pracujecie za 2300 na 3 zmiany żeby taki młody dyrektorek zarabiał kasę i na całą ekipe kadr oni mają jedną zmianę i nie pracują za 2300 :) jeszcze nawet przelewy podobno 12 dali :)
    Fanta

29.11.2020 23:13

Tak! Racja wygląda na dużo młodszą niż jest :) jest cudowna
    Wewewewewe

30.11.2020 07:36

Agnieszka W jest piękniejsza.
    Lekarz Pana Piotra

27.11.2020 12:35

Panie Piotrze cieszę się że wykupił Pan full pakiet w medicover napewno się Panem zaopiekuje żaden wirus Pana że mną nie dopadnie wszelkie pytania proszę kierować droga meilowa lub telefoniczną :) pozdrawiam
    Konfident

27.11.2020 13:35

Nie wiesz kim jest Piotr3200 Chory jesteś na łeb. Chore osoby co pracują w Gemini za grosze. Nie ma pracy i nie będzie , Chore Państwo daje pieniadze moze pomoze ukrainkom.
    Hmm

25.11.2020 06:02

I tak kasa będzie słaba w grudniu. Jak chodzi o agencje masakra... Po prostu Od 4 brak zamówień. Ciekawe jak SMS pójdą z agencji.
    Konsultant PIP

27.11.2020 12:30

Żeby wyjaśnić obecna sytuacje w sposób przejrzysty/zrozumiały;osoby na umowę o pracę-umowę zlecenie w pierwszej kolejności są zwalniani do domu kiedy jest mało zleceń,istotne jest dodanie faktu że to kierownictwo na danej zmianie w pierwszej kolejności udaje się do pracowników z polski,informując ich że "Jest mało pracy,możecie pójść do domu"w tym samy czasie uspokajając"Tłumaczy-Liderów Ukraińskich że ich to na obecna chwile nie dotyczy-jak by mieli jakiś IMMUNITET Geminiowski. Nie jest niczym zaskakującym kiedy pięć osób z Ukrainy pcha jeden wózek,uznawane jest to jako (norma),lecz kiedy dwóch polaków pcha ten sam wózek,wtedy już powstaje wielka AFERA wagi Państwowej "Państwa Geminiowskiego",od polaków dużo się wymaga,spełniają te oczekiwania,lecz wobec obco krajowców już nie.Egzekwowanie przez "Kierownictwo" na danych zmianach,prawa pracy,partycypacji,budowania dialogów dążących do zgodnych obustronnie podejmowanych decyzji.To jedyna droga do prężnego,prawego,rozwoju tej firmy.
    Pppp.

27.11.2020 12:37

To właśnie jest mobbing.sam nie możesz chwili stanąć odpocząć a Ukraińce chodzą i sprzątają magazyn we 3 4 . Ja musiałem sam (usunięte przez administratora) i na koniec odpierdziel od lidera że co tak wolno sprzątam . Siedza i śmieją się w grupach.ale gdy ty staniesz i dyskutujesz na temat pracy to wielkie halo .przyjdzie lider i grozi ci dyscyplinarka
    Polska

27.11.2020 09:28

Hej . chciałbym się zatrudnić w Gemini przez agencję albo umowę o pracę.slyszalem że Polacy nie mają nadgodzin bo faworyzują Ukrainę w gemini. Jeśli ja zatrudnić się w agencji ukraińskiej to są nadgodziny? Bo ponoć Polacy przychodza na dwie cztery godziny do pracy a Ukraińce na 12 i więcej zarabiają w Polsce niż Polacy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apteka Gemini (Gemini)?

Kontakt - Gemini

Harcerska 10 84-200 Gdańsk

NIP:5882063257

Branża główna: Farmacja i suplementacja

pracownik kokoszki

24.11.2020 00:22

Witam! PISZĘ DRUKOWANYMI CO BY RZUCIŁO SIĘ W OCZY WSZYSTKIM ,ZWŁASZCZA OSOBĄ ZARZĄDZAJĄCYM NA KOKOSZKACH! DLACZEGO W 1 SZATNI SĄ ZARÓWNO KOBIETY JAK I MĘŻCZYŹNI ? JAK MAM SIĘ PRZEBRAĆ ? NIE MAM OCHOTY PARADOWAĆ W STANIKU I MAJTKACH WŚRÓD PANÓW! CZY NAPRAWDĘ NIE MA TAM JUZ MIEJSCA BY WYGOSPODAROWAĆ KAWAŁKA MIEJSCA TYLKO DLA PANÓW..JEST TO SKANDAL, ŻEBY FIRMA GEMINI NIE ZAPEWNIŁA PODZIAŁU NA SZATNIE, JESTEŚCIE NIEPOWAŻNI, PROSZĘ TO ZMIENIĆ, BO INACZEJ ZGŁOSZĘ TO DO PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W ŻADNEJ FIRMIE SIĘ Z TYM JESZCZE NIE SPOTKAŁAM! CZY TOATALETY BĘDĄ ZARAZ WSPÓLNE ???!!! TO NARUSZA INTYMNOŚĆ, JEST TO POMYŁKA I WTOPA NA POZIOMIE RACZKUJĄCEJ FIRMY A NIE GEMINI KTÓRE OD LAT ISTNIEJE....ROZUMIEM ŻE POTRZEBA LUDZI DO PRACY ALE JEŚLI NIE MACIE WARUNKÓW NA ZATRUDNIENIE TAKIEJ ILOŚCI OSÓB TO MOŻE NIE ZATRUDNIAJCIE! ŻENUJĄCA SPRAWA ...TO TYLKO POKAZUJE JAKĄ JESTEŚCIE FIRMĄ ! ZATRUDNIAJĄCĄ NA ILOŚĆ A JAKOŚĆ TO TAM MACIE GDZIEŚ. PO PROSTU WSTYD.
    Kot

24.11.2020 08:59

A co złego w tym by mężczyźni i kobiety przebierali się razem? Czego się wstydzić?
    Sowa

24.11.2020 18:56

Też uważam, że fajnie. Widzimy się nago a nie tylko w tych szatach pomarańczowych. Taki zbiór dyn na hali
    Karol

25.11.2020 18:15

Gdzie som bony i prezenty na śwjęta? Ja się pytam gdzie? Jak zawsze ELITY przytulą spore premie roczne, a robole nic, albo po 3 czekolady z biedry
    Hmh

24.11.2020 06:17

Jak teraz wyglądają premie za listopad mając np 130 z pakownia
    Old

24.11.2020 09:48

Jestes w szarej strefie, nic nie dostaniesz raczej
    Jacuś

24.11.2020 15:08

Ja to jestem ciekaw jak są unormowani Panowie od układania paczek na paletach

17.11.2020 22:57

Noo.. Jak nas przenośniki to mówili, że spoko. Socjal, parking... Hit to taśma przez, która będzie lżej. Tylko wszyscy zapomnieli, że tabletki zostały na lipach a nam zostały płyny, słoiki, pampersy. Z... większy niż był. A mleko i jany 5 l same na taśmę wyskakują. Taka lekka pracę mamy. Lekko to mają Ukraińcy co we 2 wózek pchają
    Kolorowa

20.11.2020 12:35

Racja,najlepiej jak chcesz podnieść taką kuwetę, co jeszcze nie sprawdziłeś co jest w środku, a tam 25kg. Aż plecki bolą...
    Zenek

19.11.2020 11:30

Idealna firma!!! Nikt nigdy nie dostał dyscyplinarki za kradzież czy alkohol. Zastanówcie się na co natzekacie
    Pracownik byly

15.11.2020 22:20

Powiedźcie to pracownikowi ze zmiany żółtej ze covid to żart , że katarek. Nie dość że stracil osobę z powodu covid to i tak dalej zarząd będzie miał to w 4 literach i nie będzie miał was za powaznie. Teraz ta osoba musi placic na swoje leczenie bo firma nie mogla zapewnic nalezytej ochrony. w marcu byl start pandemi co niedorzeczne firma zatrudniala nowych narazajac obecnych pracownikow na zarazenie .Liczy sie top 5 liczy i co jest na koncie. Dla gemini podobnie jak dla innych firm jest utrzymanie jest przy biznesie kosztem innych osób jak ta. Ktoś trafi na izolacje czy kwaratanne i odejdzie ze świata. Jeden pracownik odejdzie z pracy automatycznie wskakuje następna osoba nawet ze wschodu. nie dziwota ze ludzie którzy się zwolnili nie żałują swojej decyzji i im trzeba klaskac. Nie dostanie nic na konto na święta może to co było 3 lata temu patelnie żeby usmażyć jejecznice na wigilie.
    Pussy

16.11.2020 21:38

Co ma rotacja do tego... jak masz się zarazić to i tak się zarazisz, byle gdzie. (usunięte przez administratora)
    Sylwia

17.11.2020 21:32

Jesteś na bank chory/a... Ale nie na korona na glowe...
    Pan iks

17.11.2020 18:49

Fajnie było ale się skończyło - myślałem że na tych Kokoszkach jakoś to będzie i trochę jeszcze popracuje ale no nie ta odległość te dojazdy i co najważniejsze zarobki są nie do przyjęcia. Nie mogę powiedzieć bo ludzie byli tu w pożądku i atmosfera wśród pracowników całkiem spoko i ochrona na luzaku można było wynieść co się chce i ile się chce hihi. Ogólnie uważam że więcej złego się mówi i pisze tutaj o Gemini niż jest w rzeczywistości .Gdyby dali zarobić ludzką te 400-500 zł więcej wszystko było by ok. Pozdrawiam wszystkich normalnych joł
    Pampers

15.11.2020 23:10

Sami odejdziemy. Drugi miesiąc za 2200 bo pięciu zakompleksionych co niby ma wy... e musi ponad 200 % normy wyrobic. Nic dziwnego, że są lubiani. Do tego zatrudnili już nowych kierasow no chyba nie dlatego, że nasi są źli, a dlatego że trzeba zmienic system pracy. Czy naprawdę to takie trudne dla naszych analityków,którzy nie takie rzeczy muszą w tej firmie opracować by policzyć nasze normy. Może też trzeba ich zmienić? Tyle ostatnio zmian... Od września nie da się wyliczyć ile plebs robi??
    fakty

16.11.2020 19:27

kij z tą premią ...i tak juz kazdy sobie odpuścil skoro to tak teraz wygląda..niech sie zabijają ci ktorzy biede wiecznie klepią...
    Luksja

16.11.2020 15:39

Wierzę w to, że P i A nas obroni. Do tego modlitwy w różnych językach.
    Robot

15.11.2020 23:20

Nie pora na zmiany. COVIT! W innych firmach podwyżki za ryzyko (usunięte przez administratora) Wiemy,że jesteśmy potrzebni. Tony słoików i płynów, ale jesteśmy zadowoleni. Gdy Polska stoi my mamy pensje.Do tego można spokojnie iść na zwolnienie bo i tak premi nie dostaniesz a nie będziesz musiał dojeżdżać w te paskudne jesienne dni.
    Lipy

15.11.2020 16:49

U nas gorzej. Koko przestańcie narzekać. U was przynajmniej korony nie ma
    Kolo

15.11.2020 18:01

Jakoś nie widać by ktoś był dłużej na zwolnieniu
    Smutek

15.11.2020 19:58

I oddajcie Byka. Brakuje tego Mercedesa na parkingu. Jest jeden czy dwa, ale nie takie. Te nowejakies takie bez rdzy
    Madzia

15.11.2020 17:24

Oj tak. Smutno jakoś się robi myśląc o świętach. Może chociaż paczki dla dzieci firma by dała.
    Popis

15.11.2020 17:27

Madziu! Licz na siebie! Odkładaj z 500+
    Robol

15.11.2020 17:13

Może pora spytać o podwyżki a nie premię Jak pójdziemy na kwarantannne to ważna jest podstawa. Nawet biedronki domagają się podwyżki a my pracujemy w międzynarodowym korpo.
    Bolo

15.11.2020 16:57

Pandemia. Wszystko zamknięte. Browara nie ma gdzie wypić. Czasami tylko w służbowym autobusie.a tu tylko płacz i skargi. Cieszmy się z miłości i zdrowiem. Dużo ładnych Lasek się zatrudnił mamy szansę

15.11.2020 16:47

Tylko premie wam w głowie i zabijanie się o wyrwanie lepszej paczki do spakowana bez szkła. Od kiedy ogłosi z... e premie z 5 top to każdy tylko gada, że ma w nosie a walczy jak lew o paczuszka. Oczy można sobie wypatrzec szukając świetnej paczki. Nie ma już koleżanek. 1200 premi zabije kolezenstwo. Skany rzucają uszkodzone bo nie chce im się wymieniać. Norma spada. Agencja rzuca paczki gdzie popadnie. Brawo!!! Dajcie 1500 dla 5 naj a będą robić większy (usunięte przez administratora) niż Ukraina
    Miki

15.11.2020 16:38

Idą święta!!! Jakieś premię?bony? Czy tylko kolacja wigilijna???
    Xtop

15.11.2020 16:32

Czy to prawda, że są pracownicy siedzą w domu na kwarantannnie?
    Zocha

03.08.2020 12:54

Prawda. Pakowalam obok niej i szybko zorientowałam się, że trzeba zmienić miejsce
    Piotr3200

30.10.2020 22:31

Zatrudnijcie więcej Ukrainek i Ok. Kto będzie buble robił. Polakom też nie chce się pracować . Bolą nogi i kręgosłupy a co by zrobiliby w pracy w handlu. Gdzie trzeba przerobić 3 Tony towaru albo w MCDonaldzie w rozładunku 4 ton towaru za gołe 2400złotych netto. Narzekacie Polaczki.
    ?

15.11.2020 12:37

Masz na myśli Beatę z niebieskiej?
    Wtopa

15.11.2020 09:48

Na PP ostatnio wielka wtopa działu księgowości wypłata zamiast 10 przyszła 12 a co za miesiąc będzie? 15? Jeden dzień w miesiacu i tak wtopa. Za to coraz więcej paczek jest a ludzi coraz mniej, nawet ludzie z Ukrainy nie wytrzymują zmian po 12 h cały tydzień nocek współczuję :)
    Bogata firma

11.11.2020 21:59

Moze w koncu z szacunku do pracowników byście w tym roku postarali się dla nas o jakieś paczki czy dodatek do grudniowej wyplaty.
    Dźon

13.11.2020 23:34

Tak, ale tylko na alchemii, my się możemy cmoknąć w pompkę, tam będą zacne paczki, ostra imba i zacne koko, ale nie te z bysewskiej tylko z Kolumbii.
    Koko? Co to?

14.11.2020 11:14