Apteka Gemini (Gemini)

Chełm - Gemini
Chojnice - Gemini
Elbląg - Gemini
Ełk - Gemini
Gdańsk - Gemini Polska Sp. z o.o.
Gdynia - Gemini
Pisz - Gemini
Poznań - Gemini
Ruda Śląska - Gemini

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Apteka Gemini (Gemini)

Opinie o Apteka Gemini (Gemini) Gdańsk

Nie przegap nowości o Gemini!

Mim

11.12.2020 23:41

Ta firma zarzadzaja ludzie IEDNOPALCZASCI ty to ! Ty tamto ! Wtedy jape potrafia otworzyc ale jak wyjsc i powiedziec nasza wina ze premia odplynela to schowac sie do biura i to nie ja to oni !!! A teraz skrzynki w dlon i do roboty moze na wielkanoc cos wam damy a moze w grudniu nastepnego roku!!!ZENADA!!!
    simon

01.12.2020 07:30

Pozdrowienia dla nowego Lidera z niebieskiej zmiany... Jeszcze bardziej się opier...ściemnia i ma totalnie (usunięte przez administratora) I jego (usunięte przez administratora) Sławek... Czy tam ktoś zrobi w końcu porządek? Jakim cudem awansował człowiek, który jest anty przykładem pracy? I tylko stoi przy królowej, nie wyjmując jej palca z tyłka. Żal się patrzy, bo jest kilka osób ogarniętych i pracujących na jego miejsce. Przerwy 40 minut prawie każdego dnia? Jestem tam dość blisko by wszystko widzieć, jeden chłopaczek z ostatniej taśmy pracuje a reszta sciemnia, a później wołają chłopaków do pomocy... Może w końcu Kierowniczki zareagują na to co się dzieje? Niedługo my z pakowania będziemy im pomagać... Dramat, dramat i jeszcze raz porażka.
    Krzyś

08.12.2020 20:31

Liderkom... :D Już wiem dlaczego spędzisz resztę życia w Gemini. I te teksty "nasza zmiana jest lepsza niż wasza", "jak tutaj na paczkach jest zaj..." Jakbyś Pana Boga za nogi złapała :D Jedną z bardziej (usunięte przez administratora)firm w Trójmieście, a tutaj takie emocje. Jakbym słuchał ludzi z IQ 50, dla których Gemini to szczyt ambicji i marzeń
    Qwerty

11.12.2020 23:18

A czemu ty nie zostałeś liderem widocznie lewusy i (usunięte przez administratora) nie zostają liderami weź się gościu do roboty a nie kogoś oczerniasz w każdej firmie znajdzie się łajza która zazdrości komuś awansu za dobrze wykonywaną pracę
    Paczka

11.12.2020 22:20

Proponuję paczuszki dla pracowników z zabraną premią w środku :)
    Patrycja

11.12.2020 19:49

PATRYCJA LADNIE CIE POORALI LUDZIE NA GOWORK NIE MASZ HONORU WYJSC DO LUDZI NAWET.SIEDZISZ SCHOWANY W TYM MALYM POMIESZCZENIU. WIEDZIAŁEM JAK PROWADZISZ WIDEO KONFERENCJE I GLOWA W SUFIT I ODPOCZYWASZ A SAM KATUJESZ PRACOWNIKOW A PATRYCJA NIE DASZ ODPOCZĄĆ NIKOMU NA MINUTE I ZABRALES PREMIE. ZASCZULES LIDEROW ZE ZWYKLYCH PRACOWNIKÓW TRAKTUJA JAK ŚMIECI. SZYBKO SZYBKO ZA 2300. WYJDZ WKONCU NA MAGAZYN A NIENPODSZYWAWSZ SIE I ODPISUJE W OBRONIE NA OCZERNIANIE TWOJEGO IMIENIA PATRYCJA
    x

11.12.2020 22:19

Komentarze napisane przez przedszkolaków nie są brane pod uwagę. Przekręcanie imienia jest tak słabe. Jeśli chcesz być traktowany jak poważny dorosły człowiek to się tak zachowuj. Jak masz coś do przekazania to zrób to w cywilizowany sposób.
    Korpolandia

11.12.2020 18:59

Ludzie a czego wy się spodziewacie? Przecież to zwykłe korpo gdzie panuje wyzysk i wyścig szczurów. Nikogo nie interesuje, że nie macie za co żyć. Liczą się tylko cyferki a nie ludzie. Na szczęście GEMINI nie jest jedyną ofertą pracy.
    załamana

10.12.2020 19:13

nie dość, że mamy wyrabiać minimum 3dni w tygodniu to jeszcze nam obcinają dni przez co potem nam piszą, że się nie wyrabiamy i na końcu obcinają wypłaty z ch*j wie jakiego powodu. Mówię o ludziach na umowie zlecenie, gdzie powinnam dostać wypłatę za wypracowane dni, a i tak nam je zmniejszają i nikt nie mówi dlaczego i to nie jednej osobie

11.12.2020 15:17

Ty się nie załamuj tylko zrozum, że jak podpisujesz umowę na zlecenie to pracujesz wtedy kiedy Ci Gemini zleci pracę. Jak jest mało pracy to wystarczą osoby zatrudnione na umowę o prace - tak ciężko zrozumieć?
    Słodki pampersik

11.12.2020 14:40

Za niedługo nikogo tutaj nie będzie, oby tak dalej Gemini.
    0brona

10.12.2020 12:54

A paczkę za 50 zł weźmiesz? No i wlozysz dzieciakom pod gałązki. Wszystkim pracownikom życzę miłych świat.

10.12.2020 13:32

Macie dość pieniędzy z aptek milony dziennie. oddajcie ludziom premie Liderki. Paczka za 50 zł to śmiech. Trzeba iść do Caritasu na swięta. Sama żyj za 1300zł netto
    Piko

11.12.2020 12:51

Liderzy nie mają premii
    patyczki-płomyczki

10.12.2020 20:58

Nic się nie zmieniło i wątpię żeby coś na lepsze się zmieniło. Jego mość dostał biuro laptop samochód premie. Wielcy szanowni zarządcy zgarną sobie premie roczne i bonusy na święta a nam zostają bobovity przy wyjściu z pracy żeby zatkać usta. poucinali nam m.in dodatki za nocki i premie może niech nazwą to jałmużna zamiast wynagrodzenie w tytule przelewu. Życzę wam drodzy zarządcy z partycją na czele żeby was dopadła jakaś choroba może wtedy zmienicie swój światopogląd na pracowników. Jedynie co potrafi to ubrać się w białą koszule, patyczek. Jedynie co potrafi to otwierać paczki i sprawdzać jak kto pakuje. Tak się nie mówi do pracowników, że będzie ich wyrzucać to jest mobbing i każdy sąd to udowodni. Widać że jest nowy ale groźby ze strony zarządu żeby szybciej to agresja do pracownika. Ciekawe co będzie w tych paczkach pewnie słoiczki z datą ważności do 24.12. Nawet filipiny nie wiedzieli czy dostaną nową umowę bo mieli do końca grudnia. Niech pandemia zniknie i ja zniknę z tej firmy bo tyrać za tą kasę się nie opłaca. Niech dalej pati gada sobie przez telefon zamiast spojrzeć na pracowników i pogadać z pracownikiem.
    Naukowczyni.

11.12.2020 10:49

Patrycja(że tak brzydko,ambitnego młodego kierownika nazywacie),jest miłym człowiekiem,to że on jeżdzi kilkoma samochodami,jego sprawa,może nawet konno przyjeżdżać,lub limuzyna z szoferem,to nie ma żadnego znaczenia.On po prostu ma taki wyraz twarzy i momentami stres bierze nad nim górę,gdybyście mieli tyle zobowiązań co on ma też żylibyście w ciągłym napięciu. Zażalenia proszę kierować w stronę waszych kierowników'obszaru-zmian"oni jak widać są w transie Gry Strategicznej,Jest Wojsko Kolor-... Wojsko Koloru-... Wojsko Koloru-...,każda zmiana,ma swoich Kapitanów,którzy za wszelka cenę chcę zaimponować GENERAŁOWI.Lecz z czasem wojsko,ma dość.Dlatego liderzy,was tak gonią,numerki spadają na monitorach w grze strategicznej,zmotywujcie ich,zastraszajcie,za dezercje,niesubordynacje karajcie. Oni oczywiście nie są tego świadomi. Hipnoza monitora.
    Martyna

11.12.2020 11:16

Właśnie o to chodzi , jest miły i może to kogoś boli ? Nauczcie się oddzielać życie prywatne od służbowego - jego auta jego sprawa ! Nikt nikomu z butami do życia prywatnego się nie powinien pchać . Każdy ma ambicje , aspiracje i ma prawo zmienić prace wg uznania, potrzeb - na lepiej płatna , ambitniejsza , godna wypracowanych kwalifikacji . Ale to zróbcie a nie tylko narzekacie.

10.12.2020 23:43

Około 9 miesięcy temu była sytuacja, że podali wyniki i praktycznie się zgadzały a i tak kilka dni później chodzili ze sprostowaniem, że nie odliczono przerw technicznych i każdemu podskoczyło o około 5%, niektórzy dzięki temu dostali najwyższe premie bo brakowało im kilku %. Myślicie ze to przypadek że wtedy potrafili policzyć co do procentu mimo ze nikt z pracowników nie zauważył że cos sie nie zgadza, i jeszcze sprostować? Co się od tamtego czasu zmieniło? To było naprawdę miłe zaskoczenie i wzbudzenie zaufania w pracownikach a teraz? Wstyd na całą Polskę dla firmy.

10.12.2020 23:59

Na całą Polskę ale i Świat, bo pracownicy z innych krajów mają tą samą sytuację...
    OPINIA

10.12.2020 22:56

Nie zwalajcie teraz na system lepsza prawda niz FALSZ powiedzcie ze sami chcieliscie sie nachapac bo wam na Swieta brakuje ludzie nie dajmy sie niszczyc nas jest wiecej badzmy solidarni w walce z wyzyskiem
    Wtopa na koko

10.12.2020 14:43

Co to jest za korporacja która daje pracownika podwykonawcy premie po 1000zl a swoim pracownika na etacie 300 brutto?? Pozdrawiamy tych pseudo zarządców którzy nie szanują pożadnych pracowników na etacie :) pozdrawiam Patrycję i jego s7:)
    Kolo

10.12.2020 22:41

Źle piszesz. 300 brutto dostało z każdej zmiany po 5-7 osób z normami ok 200%
    Osa

10.12.2020 22:47

Ta należy im się. Za ustawianie na (usunięte przez administratora) ciężkiego szkła na górze. I bezmyslnosc. Może dobrze, że im dali przestaną na nas kląć pod nosem
    Salmonella

10.12.2020 22:45

Kryptonim szef!! Już były takie akcje, że ktoś z jajoglowych przylazil do pomocy. Na zbieraniu wytrzymywali ok 2 h. Tylko raz dyrektor finansowy wytrzymał cała zmianę na pakowaniu, ale był w dobrym towarzystwie. Pozdrawiam p. Blazeczka
    Zima

10.12.2020 22:02

ODDAJCIE TE PREMIE LUDZIOM I PRZEPROSCIE ICH WTEDY MOZNA UZNAC ZE WYSZLISCIE Z TWARZA INACZEJ TO SAMI Z SIEBIE ROBICIE CHORY SYSTEM I NIGDY SZACUNKU OD PRACOWNIKOW NIE BEDZIECIE MIELI PRACOWNIK TO NIE SMIEC NA SZUFELKE I DO KOSZA BO BEDZIE NASTEPNY WSTYD I OBCIACH!!!
    Wsciekli

10.12.2020 21:51

A czy panie kierowniczki i liderki tez nie dostaly premii przez nieudoli od liczenia??? Alez skad to jest wyzszy sort ich to nigdy nie dotknie zaraz bylby strajk w geminii a gorszy sort milczec i pracowac z zamknietym pyskiem !!!!!!skandal na cala Polske macie tupet tak po ludziach deptac wstyd i hanba niech klienci czytaja co tu sie wyrabia jak pracownicy ktorzy im szykuja zamowienia sa traktowani
    Demotywacja

10.12.2020 20:06

To co teraz się stało w tej firmie to już przebiło wszystko.. Osoby które pracują po kilka lat i zawsze miały najwyższą premię, teraz przy tych samych wynikach mają najniższą. Nigdy nie było aż tak źle, To analitycy nawalili, my wykonywaliśmy sumiennie swoją pracę i kto za to poniósł odpowiedzialność? W dodatku finansową? Jakim specjalistą trzeba być żeby nie potrafić policzyć liczb na czas pracy (ten faktycznie przepracowany). Myślicie ze to przypadek? To jaki to jest absurd i kłamstwo pokazuje że ludzie z "top" przez których była niby wyliczana norma, teraz są w top0 bo mają dziwnym trafem nizsze wyniki od wcześniej gorszych pracowników. Naprawdę myślicie ze będziemy pracować tak jak do tej pory z uśmiechem na twarzy kiedy zamiast podwyższać obcinacie nam pensje?w tej pracy nie ma już ŻADNEJ MOTYWACJI. Ktoś kto słuchał pochwał za dobrą pracę, PRACUJE TAK SAMO, ma usłyszeć że ma się poprawić? Nikt sobie na to nie pozwoli. Chora sytuacja, kiedy liderzy podawali normę parę dni wcześniej, a później oficjalne wyniki niższe o 100%. Naprawdę ktoś tu powinien pójść po rozum do głowy. Pracowników trzymała tylko premia, praca na 3 zmiany za 2100-2200 to jakiś kabaret. Nigdzie już tyle nie płacą. Czekamy na wyjaśnienie tej sprawy jeśli myślicie ze zrobicie z nas ******* to nikt tutaj nie zostanie. Góra myśli że ma samych (usunięte przez administratora) za pracowników którzy nie znają się na systemie ani na niczym innym, ale tu was zaskoczę. Jest sporo ludzi którzy bardzo dobrze to ogarniają i wiedzą co tam po swojemu liczycie. I nie wmówicie nam że mamy taki wynik. Bo my sobie również potrafimy policzyć. Góra myśli że im to ujdzie bo sprawa nie jest głośna, ale to tylko dlatego że czekamy na sprostowanie i kolejną wypłatę z WYRÓWNANIEM. Jest koniec roku, od nowego wszyscy mamy nowe urlopy i uż. Może czas coś zrobić a nie tylko tu pisać? Bo tak będą robić z nami co chcą. Jak sytuacja się powtórzy w kolejnym miesiącu, wszyscy weźmiemy solidarnie uż w jeden a nawet dwa dni, to zobaczą że bez nas nic nie zdziałają. A właściwie może czas iść na 2tygodniowe albo miesięczne zwolnienie? teraz już nie ma wytłumaczenia "szkoda mi premii".
    Stary Kokosz

10.12.2020 19:59

Czyżby były jakieś wyrobione normy i nie powypłacali ludziom ?? Niemozliwe ! Coś nowego tutaj ! xDDDDDD /kto tu pracuje dłużej to ma wajche na normy bo naciał się nie raz..../
    O co chodzi

10.12.2020 19:35

O co chodzi bo ja nie w temacie? Co z tymi premiami? Ktoś wyrobił i nie dostał?

10.12.2020 13:17

10.12.2020 13:40

Poczekaj na Ukraińców oni Ciebie przegonią i Filipińczycy. Ciekawe że Gemini lubi tanią siłę Roboczą??????

10.12.2020 17:29

Filipińczycy też są wkurzeni, że nie dostaną premii, już niektórzy i tak odchodzą do innych firm, bo mają dość tego wyzysku

10.12.2020 14:51

10.12.2020 17:26

Bzdury kłamią. Zamawiajcie jak was (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apteka Gemini (Gemini)?

Kontakt - Gemini

Harcerska 10 84-200 Gdańsk

NIP:5882063257

Branża główna: Farmacja i suplementacja

Obiektywna

10.12.2020 15:01

DRODZY KOLEDZY I KOLEZANKI ALE DOSTANIECIE PACZKI ZA KTORE ZAPLACILISCIE WLASNA PREMIA CZYLI KUPILISCIE JE SOBIE A FIRMA JE WAM W PRZYSZLYM TYGODNIU UROCZYSCIE WRECZY !!!!!! NAJWAZNIEJSZE ZE CI KTORZY NAMI POMIATAJA SWOJE WZIELI I MILCZA SMIEJAC SIE Z MURZYNKOW KTORZY ZAPIEPRZAJA TYLE W TEMACIE JAKIES MEDIA POWINNY SIE TYM ZAINTERESOWAC I PUSCIC W FAKTACH TVN!!!!!!

10.12.2020 17:23

Co ty za głupoty piszesz. Jakie paczki agencja nie dostanie paczek (usunięte przez administratora) Odezwał się lider ninja
    Brak Slow

10.12.2020 15:32

Chodzili i kazdemu mowili jaki ma procent a po tygodniu juz im system uciekl wymowka ze system szkoda ze nie Korona zawinila ze zaatakowala ten biedny system !!!

10.12.2020 14:59

Strzykawka insulinowa 1 ml/ 40 j.m. z igłą, 1 sztuka Cena jednostkowa: 0,99 zł za 1 sztukę Każdy pracownik ma obowiązek zamówić strzykawke żeby praca wróciła
    Dziś darmowa wysylka

10.12.2020 14:55

Witajcie dzisiaj darmowa wysyłka za wasze premie i to kurierem na stronie Gemini :) zamawiajcie dużo będzie premia za wyniki pracy rowniez weekend pracujący 10+2 plus 200 :) pozdrawiam Patrycja
    Swieta

10.12.2020 14:53

Zróbcie 10zamowien po 1.00 zł i beda weekendy
    Prax

10.12.2020 14:42

Patrycja i jego liderzy wzięli premie i wasze paczki
    Robol

10.12.2020 11:46

Wszystkie ręce na pokład!! Darmowa wysyłka dziś. Jak was wszystko zaboli od pampersow i proszków to przestanie ie o żarciu myśleć. Wesołych świąt
    Fizol

10.12.2020 13:35

Tak
    Marta

10.12.2020 14:11

Nie zasługujecie na paczki. Jesteście w najniższych sorcie.
    Dziennikarka.

10.12.2020 12:15

Może państwo: ŁAKOMIEC, ARTUR JACEK Funkcja/Stanowisko:PREZES ZARZĄDU SZNEK, ARTUR MAREK Funkcja/Stanowisko: CZŁONEK ZARZĄDU LENGIEWICZ PIOTR Funkcja/Stanowisko: CZŁONEK ZARZĄDU PRZYBYSZ MICHAŁ Funkcja/Stanowisko: CZŁONEK ZARZĄDU wyjaśnią pracownikom,którzy pracują w państwa firmie Gemini Hutter, poświęcają swój czas,energie,co się dzieje wewnątrz firmy,nie dostali premi,obcięto im pensje,kierownictwo w firmie-Gdańsk Kokoszki Bysewska,nie przestrzega zasad BHP,nie nosi maseczek,sytuacja pośród pracowników jest bardzo negatywna;wpływ na to maja kierownicy/liderzy,i inne osoby tam pracujące na stanowiskach dowodzących.Co ma trzymać tych ludzi w pozostaniu nadal w tej firmie Gemini Hutter-Gdańsk Kokoszki,Bysewska?
    Robol

10.12.2020 13:32

Połowa składu zarządu, który podałas jest nieaktualny. Jak się przywalać to chociaż więcej dokładnosci.
    Twoja Ex.

10.12.2020 13:53

Byłeś moja największą porażką życiową,jak widać nic się nie zmieniłeś.Dwa słowa i nic więcej nigdy od siebie dodać nie umiałeś.Ona przynajmniej coś sensownego dodała,a ty nadal nic.Dlatego od Ciebie odeszłam,i stałam się kobieta Sukcesu,Wyzwoloną.A ty nadal smęcisz w netach i smęcisz i smęcisz.Nie żałuję swojej decyzji,była dojrzała,w przeciwieństwie do ciebie.Zamiast wspierać koleżanki i kolegów z pracy,ty nadal samolubnie myślisz tylko o sobie.Szkoda słów.Żegnam.Pozdrowienia z Wiednia.
    Zorro

10.12.2020 12:40

Na każdej zmianie trzyma się leserow co nawet normy nie robią. Czasami przerzuca się ich po magazynie, albo szuka innej pracy byleby coś gdzieś robił. Zwolnić ich!!! Trzeba dać mu 2200 do tego ZUS i inne składki. Byłoby dla nas na premie lub podwyżki. Rozwalaja system i tylko ludzi drażnią.
    leser

10.12.2020 13:38

Albo pozbyć się marud jak Ty i mieć swięty spokój i dać podwyżkę leserowi.
    Dziennikarka.

09.12.2020 14:54

Kolejne odwołania ze strony osób pracujących na zleceniu.Jak to jest możliwe,że pewne osoby są odwoływane,a inne z agencji nie?Czy na prawdę trzeba się płaszczyć przed kierownictwem/liderami; skakać w koło nich komplementując im,zgadzając się z każdych ich zdaniem, nawet wtedy kiedy doskonale wiemy,iż są w błędzie,ich zadaniem jest być Neutralnym,Sprawiedliwym,Niezaangażowanym emocjonalnie na donosy innych,(plotki-ploteczki;zakładowe śmieciowe głodne historyjki),mają być sprawiedliwi jak Sędziowie zasiadający w Sądach i osądzać bazując na niepodważalnych dowodach.Czy na prawdę oni myślą że ludzie,będą siedzieć w swoich domach,oczekiwa, aż Firma Gemini,z swojej wielkiej łaski,zgodzi się"Już możecie wejść na Dwór Króla Geminiusa,dworzanie i popracować,pamiętajcie ze to jest wielkim zaszczytem praca dla niego".Ludzie już szukają innych zajęć,włącznie ze mną.Pozostaną zakładowe podnóżki,błażni,liderzy i kierownictwo.Nikt nie będzie innym tam pracował.
    Kobieta Sukcesu.

10.12.2020 05:50

Ja w przeciwieństwie do Ciebie,już nie pracuję na Kokowszskich Mokradłach w Blaszanej Budzie,a ty sobie grzecznie tam waruj i aportuj kiedy dadzą ci komendę.

10.12.2020 12:14

Liderki nie lubią polaków. Skłócają ludzi i zastraszają. Kto wyrobi normę za inwentaryzację i brak zamówień. żenada liderki.
    Ktoś

10.12.2020 07:50

Odwołują od jakiegos czasu i to zazwyczaj ciągle te same osoby a obiecali że nie bedą tak robić. Ich slowa nie sa nic warte. Raz mowia tak raz inaczej. Organizacja u nich leży i kwiczy. Wysylaja smsy ale potem okazuje sie że powinienies byc w pracy lub że bezsensu jechaleś bo pomylili sie i nie wyslali Ci smsa. Stracony czas na dojazd z i do pracy skoro nie umieja prawidlowo poinformować nawet. A i te kombinowanie z premiami... Żenada. Wydawaloby sie ze gemini to porzadna firma a tu wielkie rozczarowanie bo tak z pewnoscią nie jest. Powinni zatrudnic kogoś kto ogarnia do kogo slać smsy a do kogo nie. Nie mylic takiej rzeczy. I to sie nie zdarzyło raz. A co do liderow mysla ze sa ponad kierownikami i się za bardzo rządzą, kieruja sie zasada lubie nie lubie. Ten gorszy ta lepsza. Tacy liderzy powinni dostac naganę lub zwolnienie z pracy w trybie natychmiastowym. Szkoda że ukrainców na pakowanie nie biora bo szanowna liderka M. Nie chce. Skoro duso osob uwaza ze ukraincy sa ble do pracy to niechby ich odwolywac ? Polacy i Filipinczycy dobrze pracuja na kazdym powierzonym im stanowisku. To po co ta ukraina? Zatrudnili ich tylko dlatego ze to tania sila robocza. Ale nie popatrzyli juz ze fo niektorzy robią jak za 2czy nawet 3 ukraincow... Ci sie obijaja a polacy i filipińcy robią i to nie byle jak a szybko i porzadnie. Wstyd dla takiej firmy co nie dba o swoich kazdy sie predzej czy pozniej zwolni bo nie bedzie pracowal za marne grosze i nikt nie chce byc oszukiwany z premiątyrasz jsk wół a oni cię oszukają na premii.. zdazylo im sie tez wysylac wyplaty o kilkaset zlotych za malo. Oczywiscie po wyjasnienu sytuacji wyrownali do wyplaty ale halo takie pomylki? Rachunki nie czekaja na oplacenie nie wiadomo ile czasu...

10.12.2020 12:12

Oni nie chcą Polaków w pracy. Mobbing przez liderów i zastraszanie w pracy. Liderzy tylko bronią Gemini i te mikołaje w czekoladzie.
    X

10.12.2020 11:58

Ha ha. Ciekawe jak się teraz czują ci z... e co normy śrubuja. Robili niby tak od niechcenia 2 etaty a teraz premia 200 zł.
    Członek rodziny pracownika

10.12.2020 10:56

Pseudo "firmo", co najlepszego zrobiłaś swoim ciężko pracującym pracownikom? W moim przekonaniu jesteście dzisiejszym Scrooge'm z Opowieści Wigilijnej. Jak można potraktować tak pracowników przed świętami?! Inne firmy poza pensją dla pracownika dają jeszcze bony lub gotówkę w postaci 700 do 1000zł, w ten sposób nagradzają ciężką pracę. A Wy?!?!?! Ci ludzie mają rodziny, dzieci i poza tą marną podstawą ta premia to dla nich jest bardzo dużo, tym bardziej w dzisiejszych czasach! Osobie która jest odpowiedzialna za KRADZIEŻ TEJ PREMII, życzę smacznego karpia na stole! Tylko żeby się ością nie udławiła! A za premie zabraną pracownikom dobrze bawiła. Często zaopatrywałam się w leki przez waszą stronę internetową i nie kupowałam w żadnej innej sieci. Od dziś się to skończyło, za to co zrobiliście tym pracownikom, ode mnie nie ujrzycie już złotówki. Wolę wspomóc osiedlową aptekę i przepłacić w niej, niż zaopatrywać się w BEZCZELNEJ ZŁODZIEJSKIEJ FIRMIE!!!!

10.12.2020 11:51

Zwolnijcie wszystkich Polaków i zatrudnijcie Ukraińców może za 900zl netto będą pracować.
    Money

10.12.2020 11:56

Zasady i warunki premiowania powinny być ustalone w regulaminach premiowania. U kogo można zobaczyć taki dokument?
    Mefedroniarz

10.12.2020 11:56

Zamiast premi w tym roku w paczkach świątecznych słodycze :) Nie ma co popisali się jak cholera
    Ktoś

10.12.2020 11:54

Pracownicy Gemini powinni udać się do banku żywności. Może makaron tam otrzymany uratował by święta. Za pencje 2200 to można opłaty zrobić. A resztę się ogarnie na wigilii dla bezdomnych. Wesołych świąt dla zarzadu
    Prax

10.12.2020 08:59

To wszystko przez Patrycję i jego liderów co wchodzą mu w dupę i się niby słuchają jego i straszą nim i zwolnieniami a potem bacznie go obgadują i śmieją się z niego za jego plecami
    Marianooo

10.12.2020 11:24

O hoho zaczyna się ????
    Cobid kokoszki

10.12.2020 08:16

Na kokoszkach byl przypadek covidu. Nikt nic z tym nie zrobił... A podejrzewam ze to nie tylko jeden taki przypadek był.
    Pracownik.

10.12.2020 00:40

Ja się (usunięte przez administratora) Pytam kochanego zarządu... Jak my mamy rzyć, cały miesiąc każdy z nas zapie... By dostać jakiś dodatek do tej marnej pensji, większość z nas pracowała uczciwie... I co? Jedno wielkie gow.. Zostaliśmy wyruch... Na sucho, i tekst, że nie wiadomo czy uda im się to odkręcić, nie wiadomo, czy nam to wyrównają! To jest jakiś obłęd... Skoro nawalili, to nie nasz problem. Każdy z nas pod koniec miesiąca znak swoje wyniki, to ja tej podstawie nie mogą nam dać tej premii? Niby 300 zł lub więcej.. Ale to zawsze coś, jakas satysfakcja z tego, że warto pracować. Czy to jest sprawiedliwe? Halllo, zarządzie ogarnijcie się w końcu, miesiąc temu też były problemy i premie dostaliśmy z wielkim opóźnieniem. My mamy rodziny!!!!!!!!!!! Wykorzystujecie koronę i, że ciężko pracę znalesc? Większość z nas będzie miała wylane, albo semie zwolni albo będzie miało wyje.. Ne! Czekamy aż zobaczymy nowe auta ludzi z,, wielkiej góry " I będziemy mogli się w nich przejrzeć. To jest jakiś żart z Waszej strony, podłość ludzka nie zna granic,!!!? Lepiej zatrudnić 159 ludzi z Agnecji i mieć wywalone bo to się wam bardziej opłaca. A Ci, którzy pracują po kilku latach, czują się jak (usunięte przez administratora)
    Analityczka Binarna.

10.12.2020 06:07

Jak śledztwo przeprowadzone wewnątrz Firmy Gemini na zlecenie(Sklasyfikowane)wykazało,takie praktyki już wcześniej były stosowane.Szkoda waszych nerwów. Pamiętajcie to wy tworzycie to Firmie,a nie ona was.Bez was ona nie istnieje,włącznie z wyższymi stanowiskami w tej firmie,efekt domina.To mój ostatni wpis,ani jedna literka już nie zostanie zamieszczona na opiniowaniu tej firmy,szkoda znaków qwerty, administracja czyta to,lecz nic sobie z tego nie robi,od małych wstrząsów zaczyna się trzęsienie ziemi,i spadają stanowiska... Klienci czytają,a oni są żródłem dochodów,wyciągają wnioski i teraz widoczne są tego efekty,spadek sprzedaży,nie jest on związany z decyzjami Rządu.Pozdrawiam Serdecznie.Wasza była ciepła koleżanka.
    Koko

10.12.2020 08:14

Ale kasa Na GPSy które Będą montowane na pracowników jakoś maja !!! ale co tam ze pracownik na święta nie będzie miał pieniędzy
    Pracownik Trzy Lipy

10.12.2020 00:59

Oddajcie nam premię , zostaliśmy z gołą wypłatą na święta, a paczki wsadzcie sobie gdzieś
    Ona

10.12.2020 01:52

Zapraszamy Na regał drogich produktów ???????? szybko można wyrównać sobie straty
    Gemini kier

09.12.2020 00:45

Dobry zespół budują pracownicy kierownicy liderzy. Jeśli któryś z kierowników czy liderów plotkuje na temat pracowników to nigdy nie będzie dobrze .lider powinien dawać przykład a nie plotkować cały czas z pracownikiem
    Lolo

09.12.2020 23:59

Jak lider nie gada to (usunięte przez administratora) A jak gada to napewno plotkuje o tobie. A może tak!! Jesteś zakompleksiona rurą to sobie z tym walcz a nie smaruj w necie ludzi tylko dlatego, że potrafią się uśmiechać

Zostaw merytoryczną opinię o Gemini