Apteka Gemini (Gemini)

Chełm - Gemini
Chojnice - Gemini
Elbląg - Gemini
Ełk - Gemini
Gdańsk - Gemini Polska Sp. z o.o.
Gdynia - Gemini
Pisz - Gemini
Poznań - Gemini
Ruda Śląska - Gemini

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Apteka Gemini (Gemini)

Opinie o Apteka Gemini (Gemini) Gdańsk

Nie przegap nowości o Gemini!

Hmm

10.11.2020 01:06

A co z 11.11??
    śmierć

10.11.2020 16:49

nic
    Hmm

10.11.2020 01:07

Żołta zmiana the Best!!!!
    Magazinier

04.11.2020 10:45

Na mieście gadają że Covidy atakują Gemini jestem ciekawy ile w tym prawdy :)
    Marian

05.11.2020 12:56

Wirus. Jesteś tępy jak baran. Nie Agata sie zdecyduję o wprowadzenie kwarantanny ..Sanepid sie zdecyduję o wszystko. Poszukaj może inną robotę, bo jak wydać Gemini to nie dla ciebie.
    Dzim

08.11.2020 17:13

Wyłączcię tą telewizję... bo Wam się mózgi skwaszą jak ten tymbark z pozytywnym testem na covida. xDDDDDDDDD
    LIPOVA

03.11.2020 22:09

żal mi tej naszej kierowniczki ,smutna zołzowata, niezdowolona wściekła na cały świat..budzi niemiłe wrażenie i wbudza skraje emocje do tego wiecznie nabuzowana...po co taki boss ?
    pic

05.11.2020 22:31

u tej pani to jest nie praca tylko zabawa, kogo dziś na czyms złapie..niestety jak człowiek żyje tylko pracą to tak jest
    book

07.11.2020 12:05

mówi się : nie osądzaj książki po okładce...:P
    Konsy mają wonsy

06.11.2020 15:26

Czy ktoś wie jak to bedzię z drugą zmianą w Wigilię? Normalnie zmiana 14-22, czy odpuszczają czy może mniej godzin?
    Ilona

06.11.2020 22:29

cycusiu głupkowaty...taaaa w wigilię się siedzi w gemini do 22 hahahaha chryste obudź sie dziecko, idź zapytaj do kierownika....
    Ryszard

23.09.2020 13:31

Uważajcie na tę aptekę. Sprawdzasz cenę w internecie 14,99 zł. Jedziesz do apteki i kupujesz wiele leków, więc nie jesteś w stanie sprawdzić cen. Okazuje się, że za wspomniany lek w aptece zapłaciłeś 26,99 zł. To jest zwykłe (usunięte przez administratora) zwłaszcza że ten lek kosztuje od 14 do 16 zł. Nie kupujcie w tej aptece nic w okienku, bo ceny są inne w internecie, a inne w aptece i różnice są znaczne.

30.10.2020 22:01

Coś ty głupi to nie wiesz że przez internet jest taniej a w aptece stacjonarnej drożej. Każdy to wie zajrzyj na stronę internetową apteki gemini. Gdzie Ty mieszkasz na Marsie??????

05.11.2020 12:54

W aptece i ternetowej zawsze były inne centy niż w aptece stacjonarnej jak zamówisz sobie przez internet z odbiorem osobistym to będzie taniej
    Podwujny agend

03.11.2020 12:59

Poznajemy fas po pisofni,sam jestem oczydany mondry z rzyciofego dosfiadczenia fiem rze tylko inteligentne osoby piszom na tej stronie firma działa wedłóg shematuf ksionszkofych a wy zarabiacie dórze piniondze za robienie NIC,fajnie że się na tej nażekalni ódzielacie piszcie fiencej miło ziem FAS czyda same mondrosci

03.11.2020 16:11

Kosmiczny język. Ukrainiec Głupa nie pal z chińskim i hiszpańskim. Nie umiesz pisać po Polsku ani w żadnym języku. A Chińczycy tutaj nie piszą. ha..ha..ha... :)
    Lekarz pana Piotr3200 2/3/4 A.

03.11.2020 17:27

Питер, что ты так сильно трясешься, мы знаем всю твою жизнь, единственное, что ты комментируешь на этом портале. Просыпайся ото сна, открывай глаза и учи орфографию / грамматику, пунктуацию не только на своем языке.
    0lo

01.11.2020 18:27

Gemini to badziew. Nawet Amazon daje na start 2800 na rękę. A tu 2200 i zrypana premia 200

03.11.2020 15:53

Głupot nie opowiadaj wszędzie w Polsce (usunięte przez administratora) Nawet w Najlepszej firmie. Polska to Nie Dania ani Holandia!!!!!

03.11.2020 15:58

A coś myślał że w Gemini jest Raj podatkowy. Maja słaby socjal ale gdzie w fimie takie super warunki sala do śniadań, masz kawę rozpuszczalą, mieloną, ekspres do kawy, herbata, lodówka i 2 mikrofale i zmywarkę do naczyń. Takich warunków nawet może pozazdrościć McDonald.
    Magazynier

02.11.2020 10:48

3 zmiany za 2300 na rękę to chyba nie za dużo na PP tony paczek do przerzucenia tylko wekendami można dorobić coś ale i tak się kończą, na dodatek leniwe panny chcą żeby im wiecznie kartony donosic co jest ich obowiązkiem służbowym :) ogólnie jest śmiesznie :) pokonamy razem tego Covida lekami z naszej apteki :)

01.11.2020 20:38

Czemu każda zmiana ma swojego Jacka i Placka?!

28.08.2020 09:21

Podwyżek nie widać a ludzie uciekają masowo. Co innego te przegrywy a co innego ci co wyrabiają normy. Im w nagrodę został dojazd na koko Ach... Do zimy to chyba tylko Filipiny tam zostaną
    No i dobrze

28.08.2020 16:41

Że zostaną same filipinki. a) pracują po dwanscie godzin, b) nie są rozczeniowi, c) nie mają problemu z dojazdem, d) nie udzielają się na go work e) posłusznie wykonują to, czego się od nich wymaga. Cała reszta, czyli ci, którym zawsze coś nie pasuje to do widzenia. Tam są drzwi.

30.10.2020 22:20

Jakie podwyżki w pracy???? Co Ty mieszkasz w HolandII? Polska to nie Holandia tu w Polsce garba się dorobisz , Całą pensję zjadają opłaty i drogie życie w Gdańsku. Ta podwyżka od nowego roku to Kpina i śmiech wszystko zje to inflacja.
    kokoszka

09.09.2020 15:32

Ludziki? Czy wy troche nie przesadzacie? jakie 30 min sie wychodzi? przecież juz nie trzeba sie wpisywać ani wypisywać jeśli jestes pracownikiem etatowym, przerwa ? kazda jest wyjściowa można palic te obrzydliwe pety!!!!!!!!!!!!podkarmiajcie raka! JEDNO jest lipne ze pracujemy do 13 50 a lipy nie, ale i to sie zmieni poczekajcie trochę...żalicie się na dojazd, wiadomo nie każdemu pasuje, jak ktoś w dorosłym już życiu i o ile nie jest juz studentem, człowiek nie dorobił sie prawka i jakiegoś grata do jezdzenia to naprawdę żal Was...wieczne frustracje i wypociny na go worku..miejscie pretensje do siebie i do waszego życia..................zastanówcie się nad sobą nie uczyliście się nie macie wykształcenia to macie taką prace jaka macie....tak samo sie pracuje nie na koko jak i lipach, na pewno na kokoszkach nie ciężej juz naprawdę nie przesadzajcie....jest tak samo..tak samo źle i mało ambitnie!
    Kokon

13.09.2020 17:22

Taa.. Oczywiście, żeby jeszcze co miało zaboleć. Żenada

30.10.2020 22:16

To jest głupota , ludzie dojeżdzają z Gdyni do Gdańska za pracą. A oni nażekają na jazdę autobusem pracowniczym niecałe 40 minut. Głupota ludzka. Ile jeste ludzi co codziennie dojeżdza do Gdańska. Co oni powiedzą????
    Kokoszka

10.09.2020 09:17

gemini nie będzie miał pracowników przez te traktowanie ludzi jak zabawki
    Prawda

14.09.2020 15:12

Taka prawda, biorą ludzi, którzy kompletnie się do tego nie nadają i psują innym atmosferę w pracy

30.10.2020 22:13

W Gemini praca monotonna i powolna , rzucają cię na andresonę +1 a potem andresolę 0 bo nie ma ludzi. Jak tak będzie dalej to na 1 Polaka będzię 15 ukraińców. Co z tymi dopłatami dla Młodych przed 26+. Ich jest mało. Słabo płaci Agencja????

17.09.2020 20:36

Dżejms

18.09.2020 16:49

Dawid spoko, co ma robić to robi, a i czasem wiecej niż musi, także innym działom kij do tego, niech każdy sam walczy o swój los a nie patrzy na innych, pozdro magazyn.

30.10.2020 22:07

W handlu zawsze był wyzysk i poniżanie. Tutaj jest w Gemini kultura , ale jaka. Kto nie pracował w handlu i procesach produkcji nic nie wie o pracy. Napracuje się dostanie 6 razy 4 kuwety ciężkie na pół godziny i plecy go bolą, Człowieku ty nie nosisz żadnej kuwety na plecach to Czemu narzekasz? Trzeba było się uczyć a nie rzucać w szkołę kamieniami. Szklifuj język i za granicę.
    Były lider nie polecam

29.09.2020 15:57

Praca na 3 zmiany i zarobki haha 400 zł więcej niż magazynier a magazynier ma 2200 zł na rękę za etat poszukują liderów z biegłym językiem Ukraińskim hahahaha bo Ukraińcy robią cały tydzień po 12h i jest ich dużo dużo, chyba tylko im się opłaca pracować :) ale bariera językowa nie jest przeszkodą no co za błędy z powodu bariery językowej zapłaci Gemini :)

30.09.2020 21:19

To nie ma się czym chwalić

30.10.2020 21:56

Głupol zawsze napisze Coś o sobie i Ukraińcu. On się Nabijają z Polaków i nic nie robią, dobrze że na magazyn ich dają bo by Nam Polakom wszystkie zamówienia odebrali.
    Magazynier Koko

01.10.2020 12:36

Co to za robota wielkie chłopy z Ukrainy roznoszą pomadki, szminki a my Poland zapierdziel mamy na dystrybucji PP za 12.9 zł na rękę a Ukraińcy się z nas chodzą i śmieją że nic nie robią tylko wodę pija

30.10.2020 21:53

Tak Polacy pozwolili Ukaińcom panoszyć się. Oni się z Was nabujają że gonicie za premią a Oni mają super kasę. Młodzi za granicę do raju w Polsce dorobisz się garba i niepełnosprawności. Kto wymyślił Plany pracownicze za głupota to co daje Państwo to ściema. ubawiłem się
    Pampers

01.10.2020 17:43

Zatrudniajcie więcej Ukraińców z jakichś dziur zabitych dechami, gdzie nawet nie umieją się myć ani zachować kulturalnie. Jak przyjeżdżają pracować to niech się naucza języka albo niech mają swojego tłumacza, bo ani be ani me. Ty coś gadasz a ten i tak swoje i niepanimaju. Robi się jeden wielki chlew w tej firmie, zatrudnijcie normalnych ludzi a nie bandę idiotów, którzy nie potrafią nawet liczyć do trzech. Niedługo zostaniemy pewnie zastąpieni przez nich i wtedy będzie jeszcze większy płacz i lament, że jest mnóstwo błędów, reklamacji, syfu itd. Co za różnica czy klient dostanie jednego pampersa z pakietu, albo całe pudełko zbiorcze produktu zamiast jednej sztuki.

04.10.2020 19:07

Nie martw się .na skanie zostawia Polaków i będziesz biegał po towar

30.10.2020 21:48

Dajcie Ludziom Polakom godne warunki najmniej 2600zł netto i premię te grosze 230zł . I będzie Ok na jakiś czas. Ukraińcy Nauczyli się Gadać przez telefon i pogawętki w magazynie. Co na to liderzy. Straty generują Ukraińcy , kto rozrywa komplety pieluch i chusteczek. Ukraińcy. Ok
    Haroszy

06.10.2020 20:22

Dobrze jest w polska.płacić 15 na rękę nam więcej niż Polacy Wy mieć umowa o praca od pon do piątku i mieć 2300 na rękę Gemini więcej płacić nam niż wasza polska
    Rób dalej sobie jaja

08.10.2020 03:19

Chyba trafiłem na swojego chłopa z paczkowych mord. Niedługo będą chcieli nas normować więc żadne ciapy na paczkach nie będą wchodziły w grę

30.10.2020 21:44

Głupoli to zawsze znajdzie Polska. Może Damy Polacy Ukraińcom 150% więcej pensji. Ale z tego Co Płaci Agencja to Grosze dla Polaków 2300zł netto a Ukrainka 2700zł. Ale beka uśmiałem się.
    eks różowy

05.09.2020 23:46

Miejsce pracy tragiczne ale jest. Jak ktoś nie ma doświadczenia, jest tylko po liceum bez kursów to zbyt dużego wyboru i tak nie ma ale bardziej już polecam gastro. W tak beznadziejnym miejscu jeszcze nie pracowałem. Stare zboczone dziady, które podglądają młodsze współpracowniczki, kolesiostwo, olbrzymi natłok osób (co oznacza duży ucisk na wąskich alejkach), brak miejsc parkingowych, jeżeli ktoś dojeżdża samochodem (nie licząc jakiegoś szemranego ubocza po drugiej stronie) żałośnie niska stawka oraz "karierowicze" którzy myślą, że wygrali życie zbierając produkty w alejkach. Po miesiącu pracy tam chyba każdy powinien pójść po rozum do głowy i sobie odpuścić. Dodatkowo tylko napomnę o tym, że zarówno pracodawca jak i część pracowników nie przestrzega obowiązującego reżimu sanitarnego. W zupełności nie polecam nikomu, bo o lepsze warunki w pracy wcale nie jest trudno, wystarczy posiadać sprawne ręce, nogi i się zwolnić.
    ok

08.10.2020 19:11

Zwolnisz się i co dalej? Kasa w biedronce? Ja podziękuję. Praca w Gemini jest taka jak ją widzisz. Jeśli widzisz wszędzie negatywy to się nie dziw że po miesiącu nie chce ci się tam robić,

30.10.2020 21:40

To nie prawda chińczycy dali sobie spokój pracują na 50% i jest ok. Nikt nie goni do pracy nie ma akordu. Tylko Ci co jeszcze chcą gonią za premią, premia to dla robotów.
    Kompletator

09.10.2020 00:17

Praca trywialna i niestresująca, jedynie jak masz słabe nóżki i przez dłuższy czas twoja aktywność fizyczna sprowadzała się tylko do chodzenia do sklepu i z powrotem, to nie polecam, bo cię zmiecie z planszy.

30.10.2020 21:37

Trzeba kompletować zamówienia na WS i dolnej andresoli to schudniesz 10 kg. Dziennie nabijesz 13 km.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apteka Gemini (Gemini)?

Kontakt - Gemini

Harcerska 10 84-200 Gdańsk

NIP:5882063257

Branża główna: Farmacja i suplementacja

23.04.2020 20:21

Youth

11.10.2020 13:21

przynajmniej po tych młodych osobach widać szczery uśmiech na twarzy, a nie obłudę jak u tych 50+, które tu niby "kochana", pomogę etc.a za chwilę obgaduje z koleżaneczkami, śmieje się ze wszystkich i na skargi do liderki lata, że o centymetr za wysoko etykieta naklejona

30.10.2020 21:33

To ty za bzdury piszesz. Jacy młodzi nikt za grosze nie będzie pracowała. Młodzi łykają język obcy i za granicę. Nigdy dla Polski. Nikt nie będzie okradany tylko we własnym Kraju. Młodzi to na tydzień i koniec z pracą w Gemini.
    Pracownicy z zagranicy

26.09.2020 18:00

Zatrudniajcie więcej pracowników za wschodu zamiast lepiej płacić swoim. Niedługo zobaczycie plagę błędów z zatowarowaniem bo się nie znają na skanerach nie przeszli porzadnego szkolenia i wszystko robią na odpierdziel .pykaja byle gdzie żeby przeszło przez skaner.... Pełno kartonów syfu zarzygane kible. Jeszcze dobry tydzień temu tak nie było .robi się z dnia na dzień gorszy (usunięte przez administratora) Więcej ludzi większy (usunięte przez administratora)
    Ukrajanabejb

13.10.2020 23:50

Na najlepszej

30.10.2020 21:28

Tych nie licznych to garstka. Ukraińcy jak kompletują to kipisz niesamowity. Więcej Ukraińców niech zatrudnią. Dziwne skąd wezmą na emerytury dla Polaków. Młodzi Polacy uciekają z Gemini. Plany pracownicze to ściema i kpina z Polaków.

12.10.2020 12:50

Freeddy

14.10.2020 03:47

Mordor

30.10.2020 21:24

Zobaczymy Czy będziesz Happy gdy tysiące ludzi pójdzie do gleby. Komuś o to chodzi by ludzi ogłupić i skłócić. Głupota to To co inni wymyślają na covid . Będę się śmiał jak połowa zostanie ludzi, głupota nie boli. Dla mnie możesz nic nie Nosić, chinole i tak zarabiają wszystko u nich kupujesz chyba że kupujesz w dyskontach to tez z Chin.
    Pampersik

21.10.2020 15:53

Drogi zarządzie, może zamiast reklamować się w radiu, czy na ulicy, warto byłoby podwyższyć stawki dla pracowników? Wtedy znalazło by się więcej PORZĄDNYCH pracowników, a nie jakichś osobników z przypadku, którzy nie potrafią liczyć do trzech. Nie byłoby potrzeby zatrudniać pracowników z U.., z których większość nie rozumie co się do nich mówi i dalej robią te same błędy. Dodatkowo to jaki jest cel zatrudniania tak ogromnej ilości osób, skoro i tak nie ma dla nich pracy, nie ma w co i czego zbierać, a pakujących jest ograniczona ilość przez co i tak nie zrobimy więcej paczek, skoro ok. 100 osób zbiera a 30 pakuje, z czego czasem skany totalnie stoją przez ilość baboli. Nie wspominając też o szybkości systemu, czy to skanery czy to skan, nieraz trzeba czekać kilkanaście sekund, żeby załadowała się jedna rzecz.

30.10.2020 21:16

Po co podwyżki lepiej wyzysk i praca dla Ukrainek. One bawią się za Nasze Pieniądze. Rząd Pozwala i opozycja i jest Ok. Oni zarobią u nas pieniądze i bawią się u Siebie rok czasu. Ale głupota.
    Gratulacje

22.10.2020 16:11

Jak miło, że Gemini dba o pracowników! Szczególnie tych z Ukrainy!!! 4 osoby pchają jeden kontener na kartony. No nareszcie ktoś się zaczyna o nas martwić, bo jeszcze we wrześniu jeden chłopak zawsze całą zmianę musiał ogarniać sprzątanie. Proponuję jeszcze pozwalniać wszytkich Polaków i zatrudnić więcej tych nie poniemających ani po polsku, ani po angielsku, i żeby biedaki nie musiały się przemęczać to tak, aby z jednym koszykiem mogli chodzić w 3-4 osoby.

30.10.2020 21:12

To skandal że cztery osoby pchają jeden kosz na makulaturę w magazynie , może osiem osób tez będzie Ok. Głupota , nie noszą maseczek i gadają przez telefon w magazynie. A Polakowi nie wolno rozmawiać na hali. On nic nie robią Ci Ukraińcy i zabieraja nam pracę Polakom. Może cztery serwisy będą pracować. Coś Mało Polaków pracuje od września. Ludzie uciekają z Agencji. Ja też pracuję na darmozjadów z Agencji.
    AGKŚ

23.10.2020 10:22

Kto w ogóle wpadł na pomysł żeby dać kamizelki liderów naszym wschodnim gościom?! Teraz jeszsze bardziej się opieprzają, gadają sobie przez telefon i blokują miejsce na antresolach chociażby dla pracowników agencji którzy naprawdę się starają bo chcą walczyć o dobrą premię

30.10.2020 21:06

To są żarty z tymi liderkami z Ukrainy nic nie robią i jest Ok. Pracodawca pozwala na to. Premie zapomnij o nich to dla Robotów nie ludzi , dostaniesz 230złotych premii i koniec.
    Dorobie

29.10.2020 22:03

Podpowiedzcie proszę przez jaką agencje można się zatrudnić na kompletacje?
    Tak

29.10.2020 23:51

jutro impreza
    znawczy

28.10.2020 18:23

Jak jest traktowany człowiek jak (usunięte przez administratora) świadczy tylko o tym że kierownictwo i tak zwany obgadywacze są jednym wielkim gownem. Dobrze że sama odeszłam, bo to co się tam wyprawia blaga o pomste do nieba
    Mrówka

28.10.2020 09:47

Eee tam narzekacie niepotrzebnie bo w Gemini fajnie jest .Ochrona jest super szczególnie na Kokoszkach , interes się kręci no na wypłatach tego nie widać ale olać te wypłaty jak niechcą to mogą mi wcale nie przelewać wypłat ????. Jakoś to udźwignę w tych ciężkich czasach ????
    Róż

27.10.2020 06:51

Niech ktoś w końcu ogarnie tego gościa z wąsem z paczek, który myśli, że jest jakimś kierownikiem, prezesem, czy nie wiadomo kim. Gada o innych, że stoją, chodzą i gadają, a sam robi to samo, a nawet najmniej ze wszystkich. Zajmuje się nie swoimi sprawami, zwraca innym uwagę i wyśmiewa. Widać, że nie szanuje innych ludzi. Myśli, że jest (usunięte przez administratora) a większość ludzi go nie lubi, bo jest strasznie nieprzyjemny. Kierownikom (usunięte przez administratora) już wylizał i nie widzą co robi, a raczej czego nie robi, zamiast zwrócić mu uwagę. To samo można powiedzieć o pani liderce, która nic nie robi, tylko gada jak to ona ciężko pracuje. Stoi i rozmawia z innymi pracownikami (w tym obgaduje innych liderów, że nic nie robią itd.) zamiast zająć się pracą.
    Lord

28.10.2020 04:13

święta racja :)
    Królik

09.04.2020 20:14

Nie rozumiem waszej niechęci do kierowniczej K i P osobiście pracuję z Nimi od półtora roku i uważam że wykonują kawał dobrej roboty, są wymagajace od innych ale od Siebie wymagają jeszcze więcej jeżeli trzeba to opieprza i zachowują się normalnie nie obrażają się Ja jestem zadowolona że z Nimi pracuje pomimo że też dostaje czasami opieprz Zasada jest jedna wystarczy pracować
    Aptekarz

21.10.2020 04:09

Pracować a nie tyrac 7 dni w tygodniu jak niewolnik żeby Coś zarobić!!!
    Słoń

27.10.2020 21:56

Agnieszka W, jestaś cudowna
    Magazynier

26.10.2020 17:59

Mam pytanie czy w gemini też się odbywają protesty?
    Ta

27.10.2020 15:34

Chyba włoski
    Kochany zarząd

27.10.2020 15:31

Kochany zarządzie prosimy o bony chociaż na durolki , zawsze coś. :)
    Kandydator

23.10.2020 11:06

Czy na święta są przewidziane jakieś paczki albo bony dla pracowników? Czy tylko paczki do spakowania dla DPD? :P
    Dzim

26.10.2020 17:34

Zobaczysz jak świnia niebo. Gemini nigdy nie robi takich akcji, dlatego m.in. rok temu pracownicy olali firmowa wigilie.
    Z

27.10.2020 06:34

Za "duże" koszty dla firmy, której przychody liczone są w milionach
    blondi róż

25.10.2020 19:12

tyle czasu, a paczki nadal nie zdelegalizowane....
    XYZ

23.10.2020 17:41

Wszystko wszystkim. Ale patrząc po tych komentarzach które tu się znajdują to są obrońcy i ludzie którzy sa traktowani "innaczej" niż reszta bo nie strzelają przysłowiowo z "ucha" na innych i nie przymilają się do liderek by mieć z tego korzyści. A co do liderek too zgadzam się w 100% boo too jest przegięcie.. Kiedyś było poproszę czy mógłbyś a teraz dawaj tu szybko szybko. Rozdzielanie pracowników jakby to szkoła była " Wy razem pracować nie będziecie" Mam nadzieję że szybko tą liderkę zmienią bo to co ona wyprawia i jakie ma mniemanie o sobie to przekracza wszystkie granice.

21.10.2020 13:37

@jarecki

23.10.2020 07:48

Zacznij pracować, nie jest od tego by się uśmiechać do Ciebie tylko by pilnować ludzi, by wykonywali swoje obowiązki, za co każdy bierze chajs...

23.10.2020 13:16

Jeden powiedział prosto w twarz i mimo że wszyscy się z tym zgadzali to schowali głowy w piasek i udawali że jest pięknie. Tu na krytykę masz dyscyplinarkę. To nie firma w której jesteś partnerem do rozmowy.

21.10.2020 15:15

Lechista

21.10.2020 15:34

Śledzie się panosza w Gdańsku na Kokoszkach to chyba nie ich rejony ?
    kto

21.10.2020 16:08

z jakiej zmiany?
    Mała

15.10.2020 16:38

Czy w Aptece Gamini na Targu Drzewnym w ogole ktoś odbiera telefon???
    knktz

19.10.2020 11:18

Apteka Internetowa a Apteka Stacjonarna to dwie różne rzeczy :) pozdrawiam
    Aptekarz

21.10.2020 04:08

Na targu to wszyscy pijani nie dziw się że nie odbierają.

Zostaw merytoryczną opinię o Gemini