Apteka Gemini (Gemini)

Chełm - Gemini
Chojnice - Gemini
Elbląg - Gemini
Ełk - Gemini
Gdańsk - Gemini Polska Sp. z o.o.
Gdynia - Gemini
Pisz - Gemini
Poznań - Gemini
Ruda Śląska - Gemini

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Apteka Gemini (Gemini)

Opinie o Apteka Gemini (Gemini) Gdańsk

Nie przegap nowości o Gemini!

Popo

06.01.2021 17:05

Żądamy ponownych wyliczeń norm! Co jest z Wami (usunięte przez administratora) Praca tak samo wykonana, na tym samym poziomie a nagle niby normy pospadały? Ledwo na najniższą się łapiemy? WSTYD GEMINI WSTYD!
    Skany

06.01.2021 20:27

Srednio o 40 % spadły. A niby juz mialo byc ok. No cóż patrycja wypoczywa i w tej(usunięte przez administratora) nas ma.
    Wrona

07.01.2021 04:22

Zadać możesz się zwolnić z Gemini i iść do biedronki na kasę.
    Nikt juz nie spiewa

06.01.2021 21:52

Nawet Filipiny juz nie śpiewają.. Im tez juz się nie chcę. Zawsze tacy weseli a teraz ledwo na nas patrzą. Atmosfera robi sie nie do zniesienia. Najpierw swieta bez kasy a teraz nowy rok tak samo
    Paczki

18.12.2020 16:59

BANDA NIEUDACZNIOW. CIAGLE PRZEJMUJECIE SIE PRACA ZA 2280 ZL NA 3 ZMIANY . A LIDERZY ZA 2500 na rękę. NIEKTÓRZY LIDERZY TO ZYJA GEMINI 24/H I NIE MAJA INNEGO ZYCIA PO ZA PRACA BO TAK SA PRZEJĘCI STANOWISKIEM SWOIM LIDERA ZA DURNE 2500
    0pierdalacz

06.01.2021 19:34

Nagle z drugiego progu spadlam ponizej normy. Juz 2 miesiac tak w (usunięte przez administratora) walimy, ze powinni nas wylać. Radze nas w koncu zwolnic. Zasilek dostaniemy i nie bedziemy juz czekac ani na ppdwyzki, ani na premie, ktore nagle sie nam nie należą. No i nie bedziemy sie (usunięte przez administratora) dolowac praca za 2200.

06.01.2021 19:58

Niech mnie zwolnia. Zasilek dla bezronotnych to 1200-1400.To warunek by go dostać. Po odliczeniu paliwa od pensji wychodzi tyle co pracyjac. Plis zrobcie to w końcu. Czakaja pracownicy ze wschodu na moją posadę.Niech teraz pracuja na mnie.
    Martin

03.01.2021 22:24

Powiem tak ...ochrona na kokoszkach to jest jakiś skandal już nawet.nie chodzi o to że ludzie wynoszą co chcą w dużych ilościach bo to mnie nieinterere ale to że oni są a.nic nie robią i cieżko co kolwiek się od nich dowiedzieć bo jak zwykle nikt nic nie wiem.Naprawde Gemini jest taka biedna firma? żee musi mieć ochroniarzy którzy są totalnie na sztukę i mają gdzieś czy będą pracować jutro czy ich zwolnią.Ktos musi nimi potrząsnąć bo muszą się wziąść do pracy .
    Prawda

06.01.2021 19:20

Każdy wynosi kto jest (usunięte przez administratora) to powszechne .Ja nie wynoszę i żyje tylko z tego co mi płacą a płacą mało
    Serio??

06.01.2021 19:47

Ty wierzysz w to że będą bardziej sprawdzać hihihi
    _Żółty

06.01.2021 19:42

Raz juz pokazalismy, ze tak sie nie robi!!! Wystarczy 102%robic na 200 zl. Po co sie spinac gdy zaraz ci oblicza, ze norma ci leci na łeb, na szyję

06.01.2021 19:39

Premi nie robimy!!! Kradnijmy jak Ukraińcy. Szkoda, ze juz wyliczaja kawę, cukier, mleko. Zawsze 3,4 zl by dziennnie czlowiek dorobił.
    Gienia

06.01.2021 17:24

Niektórzy potrafią niezłą wyrobić np. pani (usunięte przez administratora) z niebieskiej, pakuje jedną paczkę a z taśmy pobiera sobie jeszcze 2 koszyki "te lepsze oczywiście" na zapas. A liderka jej nie zwróci uwagi bo się razem trzymają.... Co nie zmienia faktu, że źle naliczają nasze normy
    PP magazynier

04.01.2021 12:13

Nie gadajcie na mnie ze jestem leserem.. 3 lata już pracuje w Gemini nie moja wina ze mnie przenieśli z Trzech Lip, również nie jest moja wina ze nie chcą mi zrobić uprawnień na wózki widłowe!!! I jesteśmy zmuszeni jeździć bez uprawnień, oby tylko nikomu się krzywda nie stała... Kartonów też nie będę donosił dziewczyna one mają za to premie ja nie!!

05.01.2021 10:33

Jak piszę do wiem. Ogarnij się ten co udostępnił kluczyk też jest winny.
    Serio?

06.01.2021 11:46

Dobrze wiedzieć. To będę sobie bezkarnie jeździł, a jak coś się stanie to poniosę winę po połowie z tym, co zostawił kluczyk.
    Klient apteki

17.12.2020 21:20

Czytam i nie wierzę. Firma chwaloca się tym, że największą w Polsce. Dlaczego tam pracujecie? Jeśli państwowe instytucje nie reagują jest jeszcze telewizja, strajk, i chociażby fb. Można się bronić a nie tyrac na zadupiu za odrobinę większą niż minimalna krajowa. Niech sobie pracują z braćmi że wschodu. Może nie są korpo na poziomie, którym się chwalą

22.12.2020 10:03

Dziękujemy, że Wy, jako klienci zaczynacie to dostrzegać. Jedyne co możemy zrobić to prosić Was o nagłaśnianie tematu. Kto może to ucieka. Niektórzy mniej lub bardziej się buntują, ale trudno to robić mając na uwadze rodziny, dziec, panującą pandemię.
    Wera

05.01.2021 18:59

Polaczki się bronią. I tak was wyrzucą z pracy.
    Biedy ciag dalszy...

05.01.2021 16:12

Nasi bohaterzy z zoltej tak walczyli o nasz premie... I drugi miesiac rozczarowanie. Skany popadly w lenistwo. Norma spadla o ok 40%. Ludzie weźmy sie do pracy!!! Zróbmy chociaż tyle by dostać 200 zl
    Bmw

05.01.2021 17:00

Lucek! Co z toba chlopaku? Ja wlasnie przestalam wyrabiać normę, ale przymierzam się do sporyowego bmw. Zadne audi nie zrobi na mnie wrażenia. Odrobina klasy by się przydała.
    Agencja

05.01.2021 17:13

No wy piekne panie poczekacie, az otworza agencje t.. w Holandii tam jednak lepiej płacą
    Na koko się dzieje

02.01.2021 12:15

Tam to się dzieje damy dają lidera żeby nic nie robić a potem z nich śmieją ze maja małego i dziury jakieś w uszach nienaturalne haha cyrki a kasa na 3 zmiany konkret najniższa krajowa
    Kobieta

04.01.2021 14:43

Ania lubi małe. Lider z dziurami w uszach ma szase :)
    Piotr

04.01.2021 19:01

Nie "szase" a "szansę". Ucz się pisać, bydło zwyrodniałe :D
    Kokoszki

04.01.2021 15:56

Ona mu robiła za to żeby nic w pracy nie robiła pozdrawiam Kokoszki
    Zalamany

04.01.2021 15:41

To jest k. dramat, co się odjaniepawla w tej firmie. Poniewierka wszelkich praw człowieka i jakiejkolwiek godności.
    PODWYŻKI

04.01.2021 10:08

Zarząd zapowiada podwyżki ale oczywiście pracy dla was pracownicy!! Nowy rok zwiększamy normy czas pracy !!!!!
    KokoAneks

03.01.2021 19:37

Myślicie, że szykują nam do podpisania aneks do umowy z podwyżka? Hahahahah jak to pisałam to ostatni raz się tak śmiałam jak kroiłam chleb
    Gemini

02.01.2021 23:17

LGBT JEST WSZĘDZIE PAMIĘTAJMY
    Lekarz Pana Piotra

03.01.2021 16:58

W środowisku właśnie takim często występują hemoroidy i problemu właśnie z tym związane ponieważ są to nie naturalne zachowania.
    Tak

03.01.2021 18:12

uważaj by Cię na jakieś homo-orgii nie przyłapali, jak ostatnio jednego europosła-homofoba z Węgier
    Niewolnicy

03.01.2021 17:13

Powoli się szykujecie na 22 do pracy na Kokoszki (usunięte przez administratora) już na was czeka agenci Sztaziiii naszczuci jak wilki również
    Adam.W

31.12.2020 13:05

Wszystko co źle piszą to zła konkuecja bo ta jest dobra apteka kto rozsądnie myśli to nie uwierzy w te bzdury co piszą jest dobra obsługa jest bardzo miła duży asortyment produktów i ceny przesyłki i zamówienia leków są dobre dla klijętów polecam
    Panie Adamie...

31.12.2020 14:22

Panie Adamie, pora nadrobić trochę braków z poziomu klas 1-3 szkoły podstawowej.

02.01.2021 23:15

Jest też Adam R.

01.01.2021 17:33

Tyle w temacie...
    TaniaSiłaRobocza

31.12.2020 16:41

Drogie Panie z Pakowania, czy ciężko jest normalnie odłożyć kuwety czy pojemniki na podłodze zamiast rzucać je byle gdzie, a najczęściej pod nogi temu co zbiera? I proszę, też przestać narzekać na nas kiedy dokładamy Wam kartony i inne gratisy bo gwarantuje Wam, że też zaczniemy je rozrzucać Wam koło stoiska i same będziecie sobie dokładać, docencie czasem naszą prace, chcemy Wam pomóc żebyście mogły sprawniej pakować paczki. Panowie z paczek jakoś nie narzekają jak im wylatuje 600 paczek na godzinę a jeszcze w między czasie musza pojechać na strech i przywieźć sobie nowa paletę itd wiec proszę Was docencie nasza prace zeby wszystkim się lepiej pracowało! Szczęśliwego Nowego Roku

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apteka Gemini (Gemini)?

Kontakt - Gemini

Harcerska 10 84-200 Gdańsk

NIP:5882063257

Branża główna: Farmacja i suplementacja

Adam.W

31.12.2020 12:49

Witam serdecznie klijętów tej apteki w GDAŃSKU dziś odebrałem wszystko co Zamawiałem bardzo ładnie o i staranie zapkowane leki lepiej nie mogło być zawrtość w najlepszym porządku kontakt telefoniczny bardzo dobry i miły na maila wiadomości szybko i żeczowo odpowiedziane bende napewno nie raz tm zamawiał pozdrawiam całą obsługę i życzę lepszego roku pod każdym kontem zawodowym i prywatnym . Wasz klijęt Adam ????
    OMG

31.12.2020 14:21

Aż oczy bolą
    Hmm

30.12.2020 04:58

Łukaszu ze zmiany żółtej. Sorry ale ogarnij się trochę, nie tylko podchodzisz i zwaracasz uwagę trochę wyluzowania. Pilnujcie ukraincow czy pracują a nie chowają się na WS i gadają. Trochę to że dostał lidera trochę Ci odbiło takie wywyższenie się włączyło. Fajny jest by pogadać i sympatyczny ale trochę luzu po prostu. Jestesmy wszyscy ludźmi więc wyrozumiałości trochę. Pamiętaj że byłeś jednym z nas nie dawno. Pozdrawiam :)
    Popularny schemat.

30.12.2020 19:33

. Został liderem i pewnie pierwszy raz w życiu poczuł , że jest kimś WAŻNYM.
    Hmm

30.12.2020 20:47

Juz nie musi starać się o normę, premię, pogawędki że za wolno zbiera, ale za to musi ganiać innych do roboty. Bardziej jasno się nie da napisać.
    Socjoloszka.

17.12.2020 23:08

Pracujowałam w tej aptece kilka miesięcy.Sumiennie wykonywałam swoje zadania.Jestem sympatyczna,koleżeńska,pozytywnie nastawiona do współpracowników. Pamiętam okres ,lipca,sierpnia,wrześnie b.r. dużo nam przełożeni obiecywali w związku z przeniesieniem nas na magazyny w Gdańsku Kokoszkach-zawiodłam się(usunięte przez administratora) Objawy mitomanii to skłonność do opowiadania nieprawdy, tworzenie w relacjach rzeczywistości, która nie istnieje.)Ku mojemu zaskoczeniu,analiza po analizie układały się w jedna całość obrazy ,gdzie pracuję,z kim pracuję i czego mogę się spodziewać w przyszłości przebywając w tym środowisku.W firmie panuję wielki ,chaos-dezorganizacja/dysfunkcja w skrócie może być określona, jako nieprawidłowe funkcjonowanie przedmiotu, urządzenia lub społeczeństwa. Sam termin dysfunkcja może być stosowany do określania wszelkich nieprawidłowości pojawiających się w różnych dziedzinach.Miałam kilka etapów depresyjnych,czułam się osaczana,negatywnie to wpływało na moje życie prywatne,bałam się że mogę chorować na PTSD,Zespół stresu pourazowego, zaburzenie stresowe pourazowe (ang. posttraumatic stress disorder, PTSD) – zaburzenie psychiczne będące formą reakcji na skrajnie stresujące wydarzenie (traumę), które przekracza zdolności danej osoby do radzenia sobie i adaptacji. Pośród tego rodzaju wydarzeń wymienić można działania wojenne, katastrofy, kataklizmy żywiołowe, wypadki komunikacyjne, bycie ofiarą napaści, gwałtu, molestowania, uprowadzenia, tortur,praca w aptece internetowej Gemini, uwięzienia w obozie koncentracyjnym, ciężkie, trudne doświadczenie po zażyciu substancji psychoaktywnej, otrzymanie diagnozy zagrażającej życiu choroby itp,lecz nie choruje,zwalniam się,muszę dbać o własne życie i zdrowie a w tym środowisku to nie możliwe,wolałabym spędzić w Tydzień w Sarkofagu w Czarnobylu a niżeli spędzić kolejna minute w tej firmie Pozdrawiam obecnie tam pracujących,życząc wam Szczęśliwego Długiego Życia.
    Pedagog.Trenerka.

19.12.2020 02:13

Koleżanka zna więcej jak dziesięć wyrazów,w przeciwieństwie do ciebie.Wysiliłeś swój mózg,obyś kontuzji od tego nie dostał.
    Wera

29.12.2020 14:35

Bzdury piszesz. Do wojny nie dojdzie garstka Polaków. Popisówka Gemini

18.12.2020 12:35

Hej chciałbym się zatrudnić jako kierownik Jak u was z premiami, nadgodzinami, świętami? To prawda że są wysokie ?

18.12.2020 23:09

Musisz sobie 2 konto założyć bo zwykły ROR może nie obsłużyć premii z Gemini :)
    PenKirownik

28.12.2020 05:39

Oczywiście że jest jak przyjdziesz 5 weekendów i nie zachorujesz jak każdy pracownik. Kierownik to taki sam pracownik jak każdy z was.
    Czy to prawda???

23.12.2020 13:41

Czy prawda jest ze Patrycja jest homosiem? Podoba mi się on i chciałem zagadać....
    Niestety

23.12.2020 18:46

W tej firmie hapią liderki i ukraiński. Chyba, że ty masz chapac, to na pewno ktoś chętny się znajdzie. Ogolnie szeregowi pracownicy hapia to, co zarząd wymyśli. Ostatnio bajer z premiami, ale pracownikom znudziło się już bycie ru**anymi i sie postawili. Poszło wyrównanie - 34 złote dla uspokojenia tematu, po czym zmiana żółta wpadła na pomysł, by przeprosić za akcję. Czyli nie dość, ze przelozeni nas ru**aja, to jeszcze masz za to przeprosic, bo to twoja wina! - Po co to pisze? W gemini prędzej zostaniesz wyru**any, i to tak przez przelozonych jak i wspolpracownikow, niz poru**asz. Chyba, że jesteś conajmniej oczko wyżej niż Patrycja.
    Fajnie by było

27.12.2020 22:29

Fajnie by było
    Kot

24.12.2020 18:22

Wesołych świąt Agnieszko! Jestaś piękna!
    Tygrysek

24.12.2020 18:39

Wesołych Świąt Justynko,jesteś piękniejsza,buziaczki.
    Kolaborantka.

24.12.2020 13:01

Nota:Trzy zmiany,trzy różne Geminio-Poglądy. Wesołych Świat,i więcej marnowania czasu na tej stronie,która nic nie zmienia. Gemini Access to Success Denied. Polpharma i Pfizer czekają na wasz ruch.Join us,become wealthy,happy and succesful. Raport:nr.6669601
    Wredna

24.12.2020 17:17

Wesołych świąt wszystkim i zdrowia w Geminii
    Hhhj.

23.12.2020 22:53

Różowa zmiana to homosie?
    Tak

23.12.2020 23:46

Nie wiedziałeś?
    Wesolych Świat Gemini

23.12.2020 11:26

Wesołych świąt życzy całe biuro wraz z Dyrekcja i zarządem GEEMINI !!! mamy nadzieje ze paczki z makro wynagrodzily i osłodziły wszystkim pracownika brak premii!!!!!!! Serdecznie dziękujęmy za współpracę
    Banda upośledzonych umyslowo

23.12.2020 13:35

Jesteście warci tych 3100 brutto na tych Kokoszkach bo nikt się nie zapyta o podwyżkę nawet nikt nic nie powie nie postawi się jesteście upośledzeni umysłowo prawdopodobnie

22.12.2020 14:50

23.12.2020 08:57

Racja dobrze robią te z Ukraina lepiej robią bo dostają premie pięć stówek i te polskie liderki chyba zazdroszczą i słabiej hapia xDe
    Kieras

23.12.2020 09:48

Dokładnie.dlatego jeszcze je trzymamy.chociaz coś robią pożytecznego w porównaniu do polskich liderek.pozdrawiam z wyrazami szacunku .Kiero
    Plotkara

21.12.2020 17:13

Ja tylko chciałam powiedzieć, że te plotki, że dziewczyna, która we wtorek była w pracy i ma koronę to nie są plotki.
    Marti

22.12.2020 13:31

Niebieska
    Kokony

22.12.2020 14:04

Na kokoszkach?
    SANTA

16.12.2020 23:59

Pisze w imieniu grupy żółtej. Myślę, że nadszedł czas, żeby przeprosić za akcję i podziękować za pozytywne rozwiązanie naszej sprawy. Patrycjusz, Henio i reszta kierowników szacun dla Was. Dzięki i życzę wesołych świąt. GRUPA ŻÓŁTA
    Marta

20.12.2020 13:50

Chłopy z Niebieskiej Zwolnijcie się z Pracy???? Więcej zarobicie na Jarmarku niż Gemini.. Informacja Pilna Dla Agencji Polskiej Oni dają umowę zlecenie na 3 miesiące a zwolnić Was Mogą dziś,
    Stara wyjadaczka

22.12.2020 10:28

Nie ma to jak generalizować. Nie jeden młody daje z siebie więcej niż stara zgorzkniała obsada. I mówię to jako "stara". Po latach bez jakiejkolwiek motywacji i perspektyw na magazynie, wśród wzajemnej niechęci, plotkar bywacie coraz bardziej zgorzkniali i zwyczajnie wredni. A najgorsze jest to, że wydaje Wam się, że przez staż jesteście "narodem wybranym". Więcej empatii i pozytywnych odruchów wobec siebie nawzajem.
    PKP

21.12.2020 17:48

Kto pracuje w Gemini ten jest wart tych 2500 netto i tylko tyle.
    Pks

21.12.2020 18:13

2280! A nie 2500
    Hugo boss

21.12.2020 15:21

Do kuchni plotkary! Znowu na(usunięte przez administratora) święta zrobicie. A później zostają marzenia o Kamilu tylko
    ....... .....

19.12.2020 00:46

Kamilowi nie przedłużyli umowy... Miły, sympatyczny, PRACOWITY, zawsze ładnie pachnący i zadbany.... Brak mi słów, jestem totalnie rozżalona.... Ktoś kto zawsze poprawiał mi humor, motywował mnie do pracy, odchodzi z tej firmy... A taki Jarek... Pewnie przedłużą mu umowę, bo jest wygodniejszy, bo jest przygłupi... . Masakra, co Wy robicie... Chyba czas złożyć wypowiedzenie, bo coraz gorzej w tej firmie. Kamil! Będzie mi bardzo ciężko bez Ciebie i nie tylko mnie., jeżeli to czytasz to wiedz, że Przykro mi :( Od stycznia to nie będzie to samo.
    Pomocna

21.12.2020 13:53

To jak powiedziałaś osobiście to gratuluję to po co tu wypisujesz te głupoty kogo to obchodzi są ważniejsze tematy np.o liderkach no nie mogę się doczekać dzisiejszej nocki a jutro komentarzy na ich temat to jest moc. Kamil wielki pan zastępca kierownika w dyskontach chyba od spraw niepotrzebnych zaznaczam że nigdzie długo nie zagrzał miejsca ciekawe czemu.
    luzak

21.12.2020 14:43

Zawsze możesz podążyć jego śladem :) A co do nocki to Liderkami na zmianie były Roksana i Kamila jak już :) jak nie wiesz dokładnie jak maja na imię to nie pisz głupot i zajmij się czymś pożytecznym :) nie wiem idą Święta może uporządkuj swoje życie i sprawy zamiast wypisywać swoje żale na gowork . Wesołych Świąt :)
    Grupa Zielona.

21.12.2020 11:14

Dziękuje za udany rok,wszystkim współpracownikom z naszej Sukcesywnej zorganizowanej Grupy Zielonej.Dziękuje kierownictwu którzy pokończyli Uniwersytet Harvarda (USA)z tytułami MBA-Master of Business Administration ,taki zorganizowanych przychylnie nastawionych kierowników trzeba na innych zmianach szukać z wielkim milionowo-watowym halogenem.Idealne,współpraca poprowadziła nas do sukcesów o których nawet nie marzyliśmy.Nasze premie zamykające się w sześciocyfrowych bankowych liczbach,napawają nas dumą.Już nie możemy doczekać się nowego roku.W imieniu Grupy Zielonej,dziękujemy.Życzymy wesołych świąt,i sukcesywnego nowego roku. Z wyrazami szacunku, Green Team.
    Blue

19.12.2020 10:53

Liderki z grupy niebieskiej są bardzo leniwe. O i R ciągle gadają albo puszczają idiotyczne radiowe (usunięte przez administratora) Śmieszki z liderami z ukrainy etc. Ukraińscy liderzy sapią do Polaków jak ci czekają w kolejce po koszyki, a polskie liderki słowem się nie odezwą do tych ze Wschodu. Ale najgorsza i tak jest Magda z.pakowania, która jest największym konfidentem liderki K i sama ciągle gada ze swoimi koleżaneczkami, jest wredna, obraża wszystkich, a sam w życiu nic więcej niż pakowanie w Gemini nie osiągnęła.
    Magda

20.12.2020 17:44

Już raz Ci napisałam podejdź i powiedz mi to wszystko w twarz co nie masz odwagi tylko oczerniać to pierwszy a konfidentem to jesteś sam zacznij od siebie
    Magda

20.12.2020 19:45

Aaaa i jeszcze jedno cieszę się z tego że pakuję a tobie (usunięte przez administratora)do tego i mam odwagę mówić co myślę prosto w twarz dlatego może takie obrażone ale jak widać ty te swoje wypociny anonimowo tylko na tyle cię stać odwaga to podstawa brawo ty
    Dómna liderka

20.12.2020 14:09

Siemaneczko Hejeczka,jak ja sie ciesze ze znowu jestem w temacie mojej pracy dzisiaj sobie aplikacje wms na telefon zainstalowalam nawet z domu mam wglad co sie dzieje w mojej pracy ale fajnie co nie,bende miala wglond do wszystkiego zawsze bendem na bieżonco jak sie ciesze fajnie co nie wy sluchajcie musicie sie nas słuhac my jestesmy waszom przyszlosciom to na tyle a teraz wracam do apki wmski jaka jestem podjarana
    Pan a.

19.12.2020 02:51

Chce przejść z żółtej zmiany na niebieska. Ktoś może podpowiedzieć co trzeba zrobić? Z kim trzeba porozmawiać
    Slawek

19.12.2020 20:24

Napisz do Św. Mikołaja, może spełni życzenie:-p
    Marta

20.12.2020 14:02

Uciekaj z Geminii Facet do McDonalds. Tam Dają 2600zł na rękę. Uciekaj i nie oglądaj się za Geminii.
    Czapajew

19.12.2020 09:30

(usunięte przez administratora) co Wy tu czasem wypisujecie to aż się w głowie nie mieści, tylko wieczne narzekanie i marudzenie, dla mnie to też nie jest praca marzeń i żadna przyjemność pracowania za worek cebuli.. ale ludzie cieszcie się, że macie jakakolwiek prace w tych trudnych czasach, teraz to nawet lepiej mieć te 2200 netto niż siedzieć w domu o suchym pysku bo wszystko zamykają, lepszy rydz niż nic. Każdy wie, że jak skończy się epidemia to 3/4 osób odejdzie z Gemini, docencie to, że macie teraz gdzie pracować, wiele osób by chciało mieć taki przywilej... ale jak już naprawdę tak macie ciagle narzekać to wiecie gdzie są drzwi i nawet ochroniarz nie będzie sprawdzał tym swoim śmiesznym sprzęcikiem

Zostaw merytoryczną opinię o Gemini