Polaris Industries

Opole

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 44 ocen.

Opinie o Polaris Industries

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polaris Industries

chetny do pracy

Mysle o pracy na produkcji w tej firmie, jakie są zarobki z nadgodzinami a jakie bez? Ciezka jest praca?

Jarek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Info
@Jarek 01.02.2018 19:42

tak, co miesiąc są jakieś przyjęcia.

Janusz Biznesu

Odkąd zatrudnili więcej osób na linie montażowe, praca nie jest zła. W sumie jak każda inna - nie tolerują kombinatorów, lewych L4 itp. Jesteś, pracujesz, nikt się nie czepia. Co prawda kokosów tez nie zarobisz (chyba że zaliczyć jakaś sobotę lub dwie) ale na początek może być.

Łukasz
@Taki Janusz 24.01.2018 22:32

Stary po co Ci to ?

Taki Janusz
@Łukasz 25.01.2018 07:01

Troszkę irytują mnie te teksty.. bo co bo pracując na stacji to ktoś jest głupszy, gorszy. Nie każdy ma ochotę być taką wyszkoloną malpką, która wszystkie czynności robi na czas, niektórych fantazja poniosła, najlepiej powiedzieć że jest nieudacznikiem który gdyby nie boski Polaris jedli by trawę, po co takie idiotyczne teksty, w jakim celu? Żeby kogoś ośmieszyć? Jak ktoś mówi prawdę o zakładzie to zaczynają się jakieś bzdurne teksty. Jak mówiłem wcześnie żadna praca nie hańbi.. trzeba mieć też troszkę szacunku do siebie. Pozdrawiam

Lech

Szczerze to odradzam. Pracownicy zatrudnieni przez pośrednika pracy mają większe wypłaty niż zatrudnieni przez polaris. Atmosfera tragiczna i duża rotacja. Ciągła praca w nadgodzinach + praca w soboty ( przymusowe pod groźbą polecenia służbowego na piśmie ). Pod koniec miesiąca często na siłę szukane są błędy aby obciąć lub zabrać całkiem premie. Jest wiele ciekawszych firm w tym rejonie, w których przestrzegany jest kodeks pracy, a pracownik jest szanowany.

Jaro
@Lech 12.10.2017 18:52

Za błędy inżynierów, braki części z magazynu musi odpracować i naprawić montaż. Dla inżynierów i magazynu nie ma potem konsekwencji.

lj

Lech "Jest wiele ciekawszych firm w tym rejonie, w których przestrzegany jest kodeks pracy" - w których jeśli można wiedzieć ? :) Jak z utrzymaniem ruchu w tej firmie?

Ja
@lj 13.11.2017 16:14

Wystarczy przychodzic do pracy i pracowac. Praca jak każda inna. Jak uczciwie pracujesz to nie ma problemu.

kamil

Praca jak każda trzeba pracować strefa 1 sxs pod dowodzenie Ani.Ł jest tragiczne bo nie zna się nad dowodzenie strefą i ludźmi a firma jak i kierownik nic z tym nie robi " kolesiostwo " .

Kornik
@kamil 16.11.2017 19:06

Anna już nie pracuje. Zwolnili ją. Teraz pierwsza strefa pcha całą linię do przodu i są wyniki. Od razu lepiej.

kornik

Mam pytanie.Jeżeli pracowalem przez jakis czas w Polarisie ale musialem sie zwolnic,to mam szanse na zatrudnienie jeszcze raz,slyszalem ze nie ma szans na ponowne zatrudnienie,moze ktos coś wie,jezeli mozna to co trzeba zrobic.

Czerczil
@kornik 02.07.2017 17:50

Jeśli nie miałeś na pieńku z kierownikiem, to nie będzie problemu z ponownym zatrudnieniem.

Adolf

Brod,smrod i ubóstwo. Tylko tak to mozna nazwać:) cwaniactwo tam to jest nie z tej ziemi. Pozdrawiam

Zniesmaczony

Witajcie. Miałem się zatrudnić w Polarisie , ale wyszły pewne rozbieżności pomiędzy ofertą, a rzeczywistym zatrudnieniem... Po rozmowie z kierownikiem produkcji doszedłem do wniosku, że najlepiej nie mieć dzieci, nie chorować, pracować jak robot. Proszę o obiektywne odpowiedzi, bo może się mylę. Pozdrawiam

ignacy
@Zniesmaczony 07.09.2017 10:24

nie mieć też zainteresowań bo przecież hobby może jakoś wpłynąć na twoją nieobecność... Przynajmniej tak mówią.

Agnieszka

W polarisie obowiązuje, zakaz rozmów, zakaz uśmiechania się, zakaz wyjścia do toalety, zakaz picia wody etc etc tylko na 1 strefie sxs pod wodzą lidera promującego mobbing niejakiej Anny Ł.

Koń rafał

Pracownik to śmieć...

obiektywnie

Dokladnie praca w POLARISIE to katastrofa kierownictwo nie szanuje pracownika dziennie sa nadgodziny a jak sie nie zgodzisz dostajesz polecenie sluzbowe a premi jak nie ma tak nie ma i nie bedzie bo co tydzien ktos otchodzi i sie nie dziwie .Nie polecam nikomu tej firmy bo dlygo nie pociagnie za duzo strat i nie zarobisz

K

Na szczescie zakonczylem juz prace w tym "amerykanskim snie"... Pracowalem na magazynie i przyznam ze jest to praca slabo platna w porownaniu do wymagan jakie sa stawiane, dodatkowo ludzie pracujacy na produkcji maja jeszcze gorzej, jesli tam trafisz to wpadles po uszy. Od czasu do czasu prowadzone sa wewnetrzne rekrutacje na jakies stanowiska, jednak osoby sa juz z gory wytypowane, a caly konkurs to mrzonka.

ike

Na magazynie dadza ci 2600 brutto , po miechu 2700 , Szkoda czasu dla tej firmy

J

Potwierdzam, duza rotacja pracownikow i kiepska atmosfera. Stanowiska niezbalansowane, niektorzy musza zapie... a inni bez przemeczania. Nowi pracownicy musza sie przyzwyczaic do kolesiostwa. Pieniadze slabe i duzo osob pracuje tylko dla jednej zmiany.

taki ja

Niektórzy ludzie fajni, praca kiepskawa, za błędy inżynierów czy planistów odpowiadają pracownicy, bo to oni muszę nadrobić. Ogólnie coraz gorsza atmosfera zahaczająca o mobing, przeogromna rotacja pracowników. Pieniądze takie sobie, największy plus to jedna zmiana i praca od pon. - pt.

Panda

Fajna praca, fajni ludzie tylko pierwsza strefa sie obija na sxs I nie ma co robic. straszne zamieszanie wywoluja ludzie z gory co odbija sie na pracownikach

pracownik polarisa

Powoli robi si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie zakład - nie polecam. Kolesiostwo, poniżanie przez liderkę, lekki mobbing, niesympatyczna atmosfera - nie polecam

ike

Napiszę szczerze , ludzie masowo pouciekali z Aluprofu do polarisa w nadziei na lepsze Marynki pracy o organizacje .I wszyscy twierdza iz to Aluprof 2

AAWA

patologia!

Woot

7-15, praca na produkcji, czas i wydajność. Ciężar pracy zależy od stanowiska, jednak stanowiska lekkie i przyjemne są obsadzone, olbrzymia rotacja. 2300 brutto na początek, owszem z nadgodzinami i premią jeżeli takowa jest przyznana da się uciukać 2000 netto - czy warto tak zapierdalać za tak mało? Dopóki się nie znajdzie niczego innego warto. Dwie linie produkcyjne atv i sxs z czego kierownik tej pierwszej nie jest za sympatyczny ani ogarnięty.

Prawda
@Woot 27.10.2016 23:04

czyli stawki jakie są najpierw obiecywane nie do końca się sprawdzają w rzeczywistości?

kornik

Dzien dobry mam pytanie jak sie dostac do pracy w Polarisie.Wiem ze trzeba odpowiadac na te pytania przez internet.Za pierwszym razem mi sie nie udalo,czy jest szansa ze za jakis czas bede mogl jeszcze raz to zdawac czy ma sobie odpuscic.Jezeli ktos to zdal to niech napisze co mam zaznaczac zeby do mnie sie odezwali.A czy to prawda ze zwykly pracownik na magazynie zarabia 2 tys zl na reke.Praca jest na jedna zmiane?

Smutna prawda
@kornik 21.07.2016 18:27

nie zarabia 2 000 zł na rękę

Emrych
@Smutna prawda 22.09.2016 10:56

Nie wiem skąd masz te wiedzę ale 2 tys netto idzie zarobić bez problemu z sobotami znacznie więcej. Atmosfera wg mnie dobra ludzie spoko a praca jak praca trzeba zrobić swoje i tyle. Praca od pn do pt od 7 do 15. Rzadko kiedy nadgodziwny a jak są to max 1h. Jeżeli chodzi o kolesiostwo to tak jak w każdej firmie są układy i ukladziki ale jeżeli pracujesz dobrze i nie kozaczysz nikt ci krzywdy nie zrobi.

pracownik polaris

Napisze tyle jak na opolszczyzne jest OK. Dostać się do polarisa nie jest zasadniczo trudno lecz rekrutacja jest długa,,,takie amerykanie mają procedury ale do przejścia. W samej pracy, jak to w pracy oni płacą więc wymagają nie ma ociągania.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kate

nie ma kart benefitu na każdym stanowisku! panuje kolesiostwo. nie polacam

gość

He pewnie firma idealna jak do tej pory nikt nic nie napisał, aż to dziwne i podejrzane

racional polarman

dlaczego tu nie ma żadnych opinii? czy firma cos ukrywa? jak to jest z tym Randstadem, czemu pracownicy milczą?? czy nie jest to zadanie dla jakiś dziennikarzy? a co na to sam portal gowork?? totalnie chora sytuacja, praktycznie o każdej firmie można coś znaleść a tu cisza, wieżyc sie nie chce za pracownicy nic nie piszą chociażby trolle. Fakt faktem najporządniejsze firmy czasem same tu coś piszą aby rozwiać wątpliwości i domysły a tu zupełna cisza amba fatima! Czy to jest kreowanie pozytywnego wizerunku? Wiem jedno na pewno bede sceptyczny w decyzji kupna tego sprzetu... A inni niech robia jak chcą, spoko sie robi kase w Polsce zachodnim firmom

Lumus
@racional polarman 20.02.2016 21:52

Tak działa Ameryka, wszystkich inwigilują, a cenzura jest gorsza jak za komuny w ZSRR...

Jan Kowalski :)
@racional polarman 20.02.2016 21:52

Nie bez powodu nikt nic nie pisze :)

srik

brak publikacji powinno dac do myslenia.......$#@$$#@#% - tyle mozna napisac

xxx

Jednak zakaz publikacji na temat pracy w Polaris Opole działa

Jak

Chciałam,się dowiedzieć jakie są prawdziwe warunki e tej firmie? Bo ją już w jednej takiej pracowałam i też amerykańskiej. Miały być kokosy a było jak prawie wszędzie,czyli szału niema. Wiadomo trzy zmiany i zaperdol!!! Na początku jest spoko,tylko potem jak się wzyscy wprawia i będą zamówienia to skończy się babci sranie. Dlatego się pytam bo chce mieć pewność jak tam jest. Bo sie boję że będzie tak jak na tamtych wiazkach i też amerykańskiej firmie.

Zostaw opinię o Polaris Industries - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polaris Industries