Nazwa.pl
2 76 6 1

Opinie o Nazwa.pl

Kuchenne rewolucje

Rekrutacje do nazwy zapamiętam na długo. Dlaczego? Ponieważ odbyła sie w KUCHNI. Nie jakiejś fajnej, nazwa nie ma charakteru startapowego. Takiej zwykłej, biednej, coworkingiwej, lekko syfiastej. OTWARTEJ. Jak tu sie otworzyć? Jak opowiedzieć o doświadczeniu jak co chwile ktoś wchodzi, ktoś robi kawę i zagłusza, ktoś gotuje wode na herbatę, ktoś chce zjeść kanapkę i nie moze bo ty sie wlascie cofasz w swojej historii pracy. Profesjonalizm - 0. Szacunek do kandydatów - 0. Żenada. Żałuje ze dopiero teraz czytam komentarze.

Kud Cidi

Nie polecam. Rekrutacja niepoważna, w jednym czasie rekrutuje sie dwie osoby na to samo stanowisko. Widać twoich konkurentów, to bardzo stresujące i nieprofesjonalne. Jeżeli firmy nie stać na wynajęcie przestrzeni do przeprowadzenia rekrutacji - niech jej nie robi. Widać ze pracownicy byli zażenowani cała sytuacja. Nawet w procesie widać ze tutaj jest poważny problem z zarządzaniem na wyższym poziomie.

Paweł

Firma wydaje się po prostu "papierowa", brak prawdziwej jakości, taka sobie "sztuczna".... Z tego co się zorientowałem podwykonawstwo - to nie świadczy dobrze. Firma nie szanuje ludzi, klientów. Obsługa to masakra. Brak szacunku dla klienta, brak szanowania norm, brak wsłuchiwania się w problemy. Firma mimo że dość duża jednak moim zdaniem to tzw. kolos na glinianych nogach. Do puki ktoś ich porządnie nie zahaczy i usankcjonuje praktyk do póty jakoś tam będą funkcjonować. Moim zdaniem Nazwa.pl to dno! Przestrzegam i pozdrawiam Paweł Moje sugestie dla Nazwa.pl: Kreujecie sztuczną, nieprawdziwą rzeczywistość! A, to się Polakom nie podoba i będziecie na linii ataku! Słusznie... Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Obrać prawdziwe, uczciwe cele, przestać oszukiwać ludzi, zacząć rzetelnie wywiązywać się z Ustawowych obowiązków, a nie przewalać telemarketingowych oszustów.

Kraków

Odradzam każdemu pracę w firmie nazwa.pl. To chyba jedyne takie miejsce gdzie tak bardzo nie szanuje się pracowników i ich czasu. Firma, która uważa, że pracownik to ich własność. Niekompetentna kadra zarządzająca chowająca się za drzwiami swoich gabinetów, która pracownika spotyka tylko w drodze do toalety lub windy. Kierownicy z przypadku, bo nikogo merytorycznego nie można było znaleźć, jedyne kryterium to uległość i gotowość do pracy przez praktycznie cała dobę. Projekty wykonywane przez długie godziny w ostatniej chwili całkowicie wyrzucane do kosza, a na ich miejsce wprowadzane absurdalne pomysły jak postać Lenina. Większość pracowników , która tworzyła coś wartościowego została zwolniona lub sama odeszła. Na ich miejsce zatrudnieni zostali pseudo specjaliści z innych miast niż Kraków, bo w Krakowie jako pracodawca nie są w stanie pozyskać kandydatów. Na szczęście moja „przygoda” w tej firmie nie trwała zbyt długo.

Nazwa.pl
pracodawca
@Kraków 13.12.2018 22:58

Jest nam bardzo przykro, że masz tak negatywne odczucia związane z pracą w nazwa.pl. Ze swojej strony dokładamy wszelkich starań, by każdy pracownik czuł się doceniony. W firmie zachodzi wiele zmian po to, aby wszystkim pracowało się lepiej. Rekrutacje nowych pracowników przeprowadzamy z dużą starannością, sprawdzając kompetencje adekwatnie do danego stanowiska. Pozdrawiamy nazwa.pl

Kraków
@Nazwa.pl 14.12.2018 15:58

Jest to chyba największe kłamstwo albo zdanie hr z firmy , bo ten dział był za pracownikiem. Niestety w tej firmie wszystko psuje się od kadry zarządzającej, która traktuje pracowników jak przedmioty. Do momentu zmiany zarządzających w tej firmie nic się nie zmieni.

Policja, proszę przyjechac!
@Nazwa.pl 14.12.2018 15:58

Doceniony pracownik... A co to takiego? To taki, który dostaje swoją niską wypłatę w terminie? Bo nie widzę tutaj innego doceniania. Ale za to błędy są zawsze zauwazane. Nikomu nie pracuje się lepiej, te zmiany tylko niszczą człowieka i co zabawne - wyniki firmy też. Ale fajnie nazwo, że po wyczyszczeniu Wykopu i straszeniu sądem za negatywne opinie też zagraliście się tutaj. Państwo od pijaru, nie tędy droga.

Julita
@Policja, proszę przyjechac! 17.12.2018 13:16

@Policja, proszę przyjechac!, czy możesz napisać jakie zmiany są wprowadzane przez Nazwa.pl? Rozwiń czemu te zmiany nie przypadły Ci do gustu. Pamiętaj, aby zawarte w wypowiedzi informacje były zgodne z regulaminem serwisu.

Nazwa.pl
pracodawca
@Policja, proszę przyjechac! 17.12.2018 13:16

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, jeżeli masz takie odczucia związane z pracą w nazwa.pl. Firma jest w trakcie zmian, a na efekty trzeba czasami zaczekać. Pracownicy są dla nas najważniejsi, bo to oni tworzą nazwa.pl. W kwestii doceniania, nie chodzi tylko o wypłatę – również o wsparcie i pochwały ze strony przełożonych. Jesteśmy zespołem, dlatego nie bójcie się zgłaszać propozycji zmian swoim kierownikom. Ponad wszystko staramy się podchodzić do każdego indywidualnie i na pewno każdy zostanie wysłuchany. Oczywiście można skorzystać także z pakietu socjalnego, który firma oferuje pracownikom. Pozdrawiamy nazwa.pl

Administrator

Czy ktoś chciałby wypowiedzieć się w sposób obszerny o firmie Nazwa.pl? Taka wypowiedź mogłaby pomóc innym użytkownikom w uzyskaniu informacji o firmie.

anonymous
@Administrator 15.06.2018 09:56

= Nazwa.pl - Kraków = Dawniej świetna firma, niemalże rodzinna atmosfera, ludzkie podejście do pracownika - godna polecenia każdemu. Niestety jak to często bywa nic nie może wiecznie trwać: po zmianach w zarządzie, kolejnych zwolnieniach, morale i atmosfera praktycznie nie istnieje - a w ramach motywacji prędzej się usłyszy groźbę zwolnienia czy konsekwencji dyscyplinarnych niż pochwałę. "W nazwa.pl wierzymy, że ludzie są największym potencjałem naszej organizacji, a ich pasja, zaangażowanie i umiejętności tworzą sukces całej firmy." - ten cytat ze strony rekrutacyjnej nazwa.pl wręcz ocieka hipokryzją gdyż w moim mniemaniu wraz z zmianami pracownicy stali się zlepkiem tabeli i wykresów - kto się nie mieścił w tabelce czy nie 'spieniał jedynej i słusznej wizji' stawał się zbędny. Tak bardzo 'wierzą, że ludzie są największym potencjałem' że większości wybitnych czy faktycznie składających się na dawny sukces nazwa.pl dali szanse rozwoju poza strukturami firmy. Podsumowując świetna firma przekształciła się w kołchoz - gdzie wszystko jest 'na wczoraj' a pracownik jest jedynie 'zbywalnym pionkiem'

Krk

Gratuluję ekspertom z nazwa . pl manipulowanie komentarzami. Praca godna przybicia piątki... czołem w ścianę.

Krak

Odradzam każdemu pracę w tej firmie. Nie znam drugiej firmy, która tak idealnie strzela sobie w kolano. Zwalniają profesjonalnych ludzi w Krakowie, a przyszłym pracownikom mówią, że będą dwa oddziały, idealnie się uzupełniajace... Niestety przy osobach obecnie zarzadzających taka współpraca nie ma to racji bytu. Eksperci, których szczególnie dzialania marketingowe są z 'najwyższej póki' (wystarczy poszukać na pierwszych stronach Google) pogrążają firmę. Jednak osoby decyzyjne niezauważają podstawowych błędów. PODSUMOWUJAC: praca niestabilna, pełna absurdow i sprzecznosci, niewarta nerwow za niewielkie pieniadze.

Teresa
@Krak 21.11.2018 15:00

Brałam udział w rekrutacji na te stanowiska marketingowe do Warszawy i miałam okazje zapoznać cię z działalnością marketingowa. Przecież ten zespół jeszcze praktycznie nie istnieje wiec to co jest teraz na stronie jest „dziełem” dotychczasowych pracowników. Przecież to tragedia. I jak nie wstyd pisac, ze to robili profesjonaliści? Szczerze to nie dziwie sie, ze budują nowy zespół i zatrudniają tyle ludzi. Zatrzymaliście sie w 2008 roku z tym marketingiem.

assdfg
@Teresa 24.11.2018 01:33

Przecież wszyscy już wiedzą, że w Krakowie prawie nikogo nie ma. Jak mieliby zrobić to, co jest na stronie? Ten profil jest coraz lepszy. Idę po popcorn i czekam na dalsze wypowiedzi :)

Krakow
@assdfg 24.11.2018 20:07

Teraz juz zespolu nie ma, ale nowe kierownictwo nie jest od wczoraj. Ci Panstwo juz od kilku miesiecy sukcesywnie prowadzili te dzialania dla dobra firmy, ktore konczyly sie tym, ze zaakceptowana kampania szla do kosza, bo dzien pozniej okazuje sie, ze zalozenia sa inne, bo gora zmienila zdanie. Wiec wszystkie dzialania byly wstrzymane, a jedyne co, to klientom dowalano kolejne platne uslugi, bo bezpiecznie tylko w nazwie. Nie bylo zadnych planow, zadnej strategii. Niemniej jednak, czekam na sukcesy nowego zespolu, moze ktos pomysli o tym, ze usuwanie opinii I czyszczenie negatywnych komentarzy to nie sa dobre praktyki PR. P.S Zakladanie fejkowych kont z tego samego adresu IP I bronienie firmy pod kazdym wpisem tez. To widac. Tutaj w komentarzach troszke tez ;)

Teresa
@Krakow 25.11.2018 13:45

Nie trzeba tutaj zakładać kont, adres IP, jak go identyfikujesz? :) Nikt nie broni też pod każdym postem. Ja akurat zostałam odrzucona w rekrutacji, ale rozgoryczenie pracowników z rozmontowanego zespołu jest aż niesmaczne i źle się to czyta.

Teresa_kontra
@Teresa 29.11.2018 17:10

O pracy w danej firmie powinni się wypowiadać osoby, które tam pracowały albo pracują, a nie ktoś kto był na rozmowie rekrutacyjnej. Na niej może być przedstawiony taki obraz firmy jaki tylko sobie ona życzy. Dlaczego wypowiada się insynuacji osoba, która jej nie zna. Takie wpisy dopiero przyprawiają o mdłości.

Teresa
@Teresa_kontra 29.11.2018 23:27

Jak masz mdłości to udaj sie do toalety. Wypowiadam sie o tym co można ocenic - czyli dotychczasowy marketing w tej firmie. Poziom na stronie i social mediach na rok wstecz idealnie pokazuje dlaczego postanowiono zmienić osoby zajmujące sie tym tematem. To mówi samo za siebie.

Tersa_kontra
@Teresa 01.12.2018 18:17

No właśnie wypowiadasz się na podstawie pozorów bez znajomosci całego tła w tej firmie. Chociaż fakt że większość pracowników sama odchodzi. Gratuluje , nie dziwie się że na rekrutacji odpadałaś.

Krakow
@Teresa 29.11.2018 17:10

To zaluj, ze zostalas odrzucona, moze wtedy bys zrozumiala o co chodzi. To nie firma, gdzie osoba, ktora odpowiada za grafiki czy social media tym zarzadza. Ona tylko musi wypluwac to, co zazyczy sobie gora. Inwencja tworcza I kreatywnosc? Po co, jak I tak bedzie milion bezsensownychinnych uwag I z dobrego pomyslu I projektu robia sie wlasnie takie cuda (usunięte przez administratora)

luke
@Teresa 01.12.2018 18:17

Jak na obrazku kazdy moze sobie obejrzeć nieudolne próby podszywania się pod kandydatów i usilowanie skierowania dyskusji na inny tor ;) już widzę jak pani (gratuluję pomysłu wykorzystywania imion byłych pracowników, to pokazuje naprawdę wysoka klasę), która została odrzucona podczas procesu rekrutacji zakochała się w tej firmie na tyle, że przeanalizowała jej FB rok wstecz, ba! - co dwa dni wraca na gowork firmy, w której nie pracuje, żeby jej bronic xD

Teresa
@luke 02.12.2018 07:54

Mam na imię Teresa, obawiam się, że jest więcej osób o takim imieniu na świecie. Szykując się do rozmowy przejrzałam, owszem. Prowadzę tutaj dyskusję, co dziwnego, że tutaj wracam? Myślę, że każdy może zobaczyć spokojnie jak wyglądają te social media czy ogólnie marketing. Co to są za specjaliści, którzy nie potrafią przeforsować swojego zdania? Albo puszczają coś tak absurdalnego jak (usunięte przez administratora)? Przecież wystarczy użyć racjonalnych argumentów, nie sądzę, żeby nie przechodziły.

ktośtam
@Teresa 02.12.2018 12:29

'wystarczy użyć racjonalnych argumentów' - szkoda, że nie zostalas zatrudniona (a raczej szkoda, że jesteś fejkiem), zderzenie z rzeczywistością byłoby niezwykle bolesne ;) W tej firmie nie ma czegoś takiego jak 'argument'. Jak góra chce to góra dostaje, jak nie to zwolnienie ;)

Ujik
@Teresa 02.12.2018 12:29

Teresa, a płacą Ci chociaż dodatkowo za pisanie tych dziwacznych opinii w weekendy czy jak to w nazwie robisz to w ramach standardowego wynagrodzenia?

Krakow
@Teresa 02.12.2018 12:29

Akurat Lenin to projekt, ktory pokazuje sie na rozmowach jak ktos zadaje pytanie czemu sie zmienia prace. To wlasnie pomysl, ktory probowal przeforsowac caly marketing. Raczej nikt o zdrowych zmyslach na to nie wpadnie, zeby uzywac wizerunku Lenina. To dlatego Cie nie zatrudnili bo sie przygotowalas na rozmowe i widzialas i wiedzialas zbyt duzo. A tu potrzebne sa tylko pionki, bo to gora decyduje, ze ebook nie jest fajna forma promocji, bo z mody to wyszlo rok temu.

Teresa
@Krakow 03.12.2018 02:55

Jezeli jest tak jak mówisz Krakow to faktycznie, cieszę się, że koniec końców nie zostałam zatrudniona. Wypraszam sobie nazywanie mnie fejkiem.

Hdjdirgvj

Nie polecam pracy w tej firmie. Brak szacunku do pracownika, umniejszanie dokonań, podważanie kompetencji to codzienność. Osoby zarządzające nie biorą żadnej odpowiedzialności za procesy, oczekuje sie jedynie biernego wykonywania poleceń, a wyrażenie swojego zdania równa się wypowiedzeniu. Części kierownikow brakuje wiedzy i kompetencji, co usiłują zatuszować zrzucaniem winy na podwładnych. Nie warto wiązać swojej przyszłości z firmą, która traktuje pracowników jak tanie części wymienne. Wystarczy poszukać opinii o firmie w google, co polecam każdemu, kto rozważa wysłanie CV do nazwy.

Ktoś
@Hdjdirgvj 29.11.2018 16:52

100% racji, masowe, negatywne opinie zamieszczane ostatni tutaj przez byłych pracowników, to właśnie efekt totalnej arogancji, niczym nieuzasadnionej pychy i braku szacunku, które przynieśli ze soą nowi liderzy.

Ciekawy

Ula, a jak się poznaje, że ktoś zdobywał doświadczenie u lidera w stolicy? Ja ogarnąłem algorytm, ktory weryfikuje czy ktoś pracował u lidera w Bełchatowie, Kędzierzynie-Koźlu i Radwanowicach, ale teraz szukam liderów z Warszawy. Ula, proszę pomóż, jak to rozpoznać???

Ula

Nowy szef marketingu/digitalu bardzo profesjonalny. Widać, że zdobywał doświadczenie u liderów w stolicy. Przekazuje dużo wiedzy i własnego doświadczenia. Polecam bardzo.

anonim

(usunięte przez administratora)

Zawiedziona Aleksandra

Byłam na rekrutacji do oddziału Warszawa ale rekrutację odbywają się w Krakowie. O czymś nie wiem? To dlaczego musiałam jechać do Krakowa skoro w Warszawie można odbyć rekrutację?

zenek

Profesjonalny proces rozmowa przez telefon i informacja zwrotna w przeciągu 2 tyg. Pani rekruterka dokładnie wyjaśniła kwestie nowego biura w Warszawie i tego że cześć działów jest w Krakowie, część w Warszawie

Krakow
@zenek 13.11.2018 22:35

A czesci z krakowskich dzialow firma sie tez pozbywa. Nie polecam, gdybym wiedzial jak to wyglada, nie decydowalbym sie na prace tam. Pozbywaja sie kompetentnych pracownikow, na ich miejsce zatrudniaja osoby, ktore powinny napisac case study o tym, jak NIE zarzadzac zespolem I jak NIE prowadzic dzialan biznesowych. Czlowiek traci wiare w swoje umiejetnosci I zastanawia sie, czy to jego wina. Tutaj niestety tak jest, bo gora nie bierze odpowiedzialnosci za swoje dzialania. Szkoda tylko, ze ryba gnije od glowy, a oni tego nie rozumieja. Warunki finansowe tez nie sa powalajace, zwlaszcza, ze kosztuje to zbyt duzo nerwow I stresu.

Uwolniony
@Krakow 14.11.2018 20:17

Eee, przesadzasz, pod względem niekompetencji 'Warsaw Shore' pokazuje zaledwie ułamek swoich mozliwosci:)

basia89

Ja też brałam udział w rekrutacji w Warszawie, Pani Justyna super mi wszystko opowiedziała. Spotkanie także profresjonalne. Budują silny zespół w warszawie. Firma się rozwija więc wygląda to dobrze. Czekama na informacje zwrotną :)

Kandydat_wawa
@basia89 05.11.2018 13:19

Brawo dla przedstawiciela firmy podszywającego się pod kandydatów :)

jula

Czy ktoś może już pracuje w Wawie? Biorę udział w rekrutacji do marketingu i ciekawa jestem opinii jak się tam pracuje, co do rekrutacji, bo o tym mogę się wypowiedzieć, to bardzo pozytywnie. Rozmowa ze wspomnianą już Panią oceniam bardzo dobrze, chyba była najlepszą rozmową rekrutacyjną w jakiej do tej pory uczestniczyłam świetna atmosfera i pełen profesjonalizm, sama przyjemność. Drugi etap też oki.

Kandydat123

Te bralem udzial w rekrutacji do marketingu w Warszawie i dostalem informacje zwrotne po kazdej rozmowie. Jak czytam te opinie to w sumie ciesze sie ze nie przeszedlem dalej, natomiast o samej rekrutacji zlego slowa nie moge powiedziec, bardzo profesjonalnie przeprowadzona, a do tego bardzo mila rozmowa wstepna z p.Olga.

Kosmaty

W tej firmie musi być kompletny brak organizacji i profesjonalizmu (?), ponieważ nie informują o wynikach rekrutacji. Skoro proces się otworzyło, warto byłoby go zamknąć. Czas kandydatów też jest cenny.

monika88
@Kosmaty 30.10.2018 08:19

ja dosałam informację zwrotną bez problemu mimo że nie przeszłam dalej sama rozmowa wstępna spoko pani wyjaśniła mi wszystko mają fajne pakiety socjalne

Torv

Pewnie część osób tak jak ja kilka miesięcy temu szuka opinii na wciąż otwartą rekrutacje na stanowisko Administratora Systemów IT (Administrator Linux) do nazwa.pl w Krakowie bądź w Rzeszowie może mój komentarz uchroni innych przed tym co się dzieję w tym dziale. Ogólny krótki i zwięzły opis stanowiska: Dział dzieli się na wdrożenia i monitoring, wdrożenia wdrażają nowe funkcjonalności i przygotowują statystyki dla działów marketingu itp. Monitoring utrzymuje działanie serwerów, rozwiązuję bieżące problemy i zgłoszenia od klientów, z którymi nie potrafią poradzić sobie inne działy. Praca jest zmianowa również w nocy. Przy rekrutacji byłem informowany tylko o 3 zmianach, okazało się że jest ich 5 (oprócz standardowych są jeszcze 10-18,12-20). Zacznę od plusów pracy w nazwie (dot. to tylko w/w stanowiska ale podejrzewam że z podejściem Dyrektora IT do pracowników w innych działach może być podobnie): - Ludzie to największy plus tej firmy - pracownicy z dużym potencjałem, zwłaszcza starsi doświadczeni pracownicy na prawdę chętni do pomocy, dowcipni, pozytywni(usunięte przez administratora) - Wynagrodzenie - ciężko powiedzieć czy to plus jest ono średnie na skale krajową na podobnych stanowiskach, pewnie kwestia jest tego jak się ktoś dogada (usunięte przez administratora). - Benefity: Multisport, Luxmed (po dopłacie). Teraz cała reszta czyli minusy: Pracowałem w kilku firmach i nigdy nie spotkałem się z takim systemem pracy i zachowaniem przełożonych. Atmosfera w dziale zarządzania systemami w Krakowie ostatnimi czasy jest lekko mówiąc słaba. (usunięte przez administratora) Mimo tego, że kilka miesięcy temu było zgłaszane zapotrzebowanie na szkolenia wraz z konkretnymi tematami do tej pory nic się w tej kwestii nie dzieje. Kierownik wymaga od Ciebie rzeczy, których nikt Ci nigdy nie pokazał, kiedy mówisz że czegoś nie wiesz i potrzebujesz wsparcia przełożonego to otrzymujesz informacje żebyś się sam nauczył i sobie znalazł. Szkoda że ludzi, od których można czerpać wiedzę, cały czas drastycznie ubywa zamiast przybywać, ale jakoś się nie dziwie . (usunięte przez administratora)

Julita

@abc zastanawia mnie, czy sama miałaś okazję pracować w Nazwa.pl? Może znasz kogoś, kto dostał angaż w tej firmie? Jeśli posiadasz jakieś informacje na temat warunków pracy lub aktualnych rekrutacji to podziel się nimi proszę. Wielu z nas przyda się obiektywna informacja na ich temat.

abc

jak sie pracuje w rzeszowie? firma przeszla juz w inne rece?

abc

no i co tam nowego?

Julita

@Doświadczony rozumiem, że Twoim zdaniem, Nazwa.pl nie zapewnia pracownikowi poczucia stabilizacji w miejscu pracy. Czy byłeś długoletnim pracownikiem tej firmy? Czy pomimo atmosfery, która Ci nie odpowiadała, pracowałeś na korzystnych dla Ciebie warunkach? Mógłbyś coś więcej w tej kwestii napisać?

Doświadczony

Nie polecam. Pracowałem tam i znam firmę od środka. Atmosfera pracy fatalna. Pracownicy żyją redukcją etatów, a dokładnie tym, kiedy dostaną papier z wypowiedzeniem i uzasadnieniem o braku zaufania - są w stanie zrobić wiele, aby ten etat zachować. Panuje tam żądza władzy i chęć nachapania się jak najwięcej, zanim firma przejdzie w inne ręce. Już nikt nie myśli o pracownikach, którzy pracowali na markę.

Julita

@madi, próbowałeś aplikowaś? Może ktoś z obecnych pracowników jest w stanie napisać jak obecnie wygląda sytuacja w firmie? Rekrutacja obecnie jest prowadzona na stanowiska Specjalistów prawnych i Inżynierów, ktoś z was był na rozmowie? Zna warunki zatrudnienia?

Pawel

"Ze srodka" pracuje tam wiec wiem. Specjaliści do obsługi klienta to Bok a tam się zawsze kogoś przecież szuka. Taka specyfika pracy

madi
@Pawel 11.05.2016 17:21

Jakie zarobki na stanowisku doradcy klienta?

Adam

Ogłoszenia są tutaj nawet nawet, znacząco wyróżnia się zwłaszcza utrzymanie klienta, trzeba przyznać, że jest naprawdę wyjątkowo dobrze i jasno sformuowane, moim zdaniem świetna sprawa, polecam wszystkim.

andrewpl

Ja mam doswiadczenie - rok w telemarketingu i kilka miesiecy w sprzedazy bezposredniej .Bylbym zainteresowany. Jak mogę się skontaktować ?

Zostaw opinię o Nazwa.pl - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nazwa.pl