Perla Produkcja Sp.z o.o.

2.4/5

• Krępa Słupska
  • Głobino
Słupsk - Perla

3. Opinie o pracodawcach Słupsk
  5. Opinie o Perla Produkcja Sp.z o.o. Sp.k.

Opinie o Perla Produkcja Sp.z o.o. Słupsk

Nie przegap nowości o Perla Produkcja Sp.z o.o. Sp.k.!

Pysiak

19.05.2022 19:12

NAJGORSZY ZAKŁAD W OKOLICZY! NIE POLECAM! Przeżycie jednego miesiąca tam to jest (usunięte przez administratora) przetrwania!
    Live

26.03.2022 01:01

Nigdy więcej a dwa razy tam byłem za każdym razem w (usunięte przez administratora) bez mydła średnio 2 lata do wytrzymania. Później szukanie dziury w całym i tak na każdym kroku na magazynie fałszywi ludzie i to do przesady pieniądze nędzne. Pani dyrektor obiecująca złote góry a realia (usunięte przez administratora). To co wynegocjujesz na początku masz to samo przy zwolnieniu jednym słowem dla początkujących spoko dla ludzi z doświadczeniem strata czasu
    Dla kreatywnych:

06.03.2022 00:46

Nigdy nie oceniałem po okładce, po opiniach. Sama firma, zespół ludzi przesympatyczny jak cały Słupsk/pomorskie. Do właściciela nie mam zastrzerzeń. Sypatyczna osoba z gustem. Osoby które dokopały się stanowiska, no niestety dwulicowe co od początku dało sie wyczuć, ale spróbowałem. I dzień w pracy rekrutujący dał się poznać, od miłego Pana po besztającego współpracowniczkę przy nowym pracowniku. Rekrutacja do biura to obiecywanie códów na kiju. Nawet gdy ma się idee i czas aby pracować więcej nieodpłatnie po godzinach i przychodząc w wolne soboty, jest to poprostu niedocenione. Brak konsekwencji i organizacji pracy. Brak warunków/spokoju dla kreatywnych. Wymagania i tempo. Nawet chęć wzbogacenia firmy o własny sprzęt nie przyniusł rezultatów. Pracownik zawsze winny, niezorganizowany itp. Umowa na czas próbny, poczym pracownik sie za mało wykazał i propozycja umowy na 6 miesięcy za te same pieniądze :-D Proszę zwrócić uwagę przy podpisywaniu umów. Przykre ale prawdziwe. Charakter rodzinny? Nie zauważyłem. Kreatywnym polecam składać aplikacje do innych firm. Dopiero co wróciłem, zaraz wyjade do innego miasta, gdzie pracodawca oferuje mieszkanie a nie wynajem na własną rękę, stancji robotniczych gdzie dzieją sie różne rzeczy. Dla przyjezdnego to koszmar. Zarobek znacznie wyższy na początek a nie tyle co obiecywano tu. Umysłowym szczerze nie polecam. Tu straciłem zdrowie.
    Przemek

03.03.2022 15:45

Omijać - szerokim łukiem.

27.02.2022 07:59

Firma ogólnie spoko większość ludzi również pan Janek też normalny facet choć trochę specyficzny, pani dyrektor Agnieszka hmmm. Tak zakłamanej osoby nie spotkałem 3 lata obiecywanych podwyżek stawiania wymagań aby je otrzymać jak już spełniano wymagania pojawiające się nowe tak z (usunięte przez administratora) byle nic nie dać a człowiek już większość firmy potrafił sam obsłużyć. No i najlepsze "Przecież zarabiasz jak kierownik masz dobrą pensję" Chciałbym powiedzieć pani Agnieszko że w mniejszej firmie zarabiam więcej jako pracownik jak u pani jako kierownik.Pozdrawiam normalnych ludzi z firmy.
    Gość

24.11.2021 00:49

Szczerze odradzam wszystkim.
    Tomsi

12.09.2021 15:20

Czy pracownik nie ma prawa zgłosić urlopu w tej firmie? Żal.pl
    Zawiedziony pracownik

18.11.2021 21:31

Nie na akord space
    rzigolak

18.11.2021 09:31

dobrze jest dobrze robiom dobrze to idzie niech sie to trzyma, dobrze chłopaki robiom tak musi byc pozdrawiam chłopaków z zakładu niech sie to czymie
    Mariola

07.11.2021 18:06

Sylwia i Piotr . ????

08.11.2021 11:34

a co z nimi?
    Mlb

15.06.2021 12:47

Cześć! ???? Czy praca jest na dwie zmiany,czy jedną?
    Mlb

16.06.2021 10:31

Ja bym chyba wolała na 1 zmianę... A myśli Pani, że jak ktoś odwołał rozmowę, ponieważ miała być inna praca,to nie będzie głupio, jak spróbuję wysłać cv jeszcze raz? Taka trochę (usunięte przez administratora) sytuacja...
    Maniek

01.07.2021 20:52

Nina? To Ty?!?!
    Jaa

05.10.2020 01:17

Praca jak praca ale szczrze to nie polecam..

12.05.2021 21:17

a Ty "Anno" wiesz przecież za co zostałaś wyrzucona, Nie pisz takich głupot bo głowa boli i nikt w to nie wierzy. Teraz jest przynajmniej bez ciebie spokojnie. wszyscy się cieszymy z twojego odejścia. Jak już chcesz cos pisać to chociaż podpisz się swoim imieniem.
    basia

12.05.2021 21:19

zaczyna się robić ciekawie...

27.02.2021 09:21

Napiszesz coś o warunkach zatrudnienia?

28.02.2021 12:06

przeslij CV , przyjdz na rozmowe i sam się przekonaj. Wypłata na czas. Pracować trzeba.
    Anna

10.05.2021 20:32

Co to jest ze idę na zwolnienie lekarskie i za to place 30 procent a perła 70 jeżeli zwolnienie jest płatne 80 procent porażka a ty Nina lepiej się nie odzywaj bo cię zwolnią
    Anna

10.05.2021 20:28

Najgorszea firma w Słupsku mam nagrania z rozmów jeden wielki (usunięte przez administratora)

19.03.2021 11:00

A jak z temperaturą na hali ? Da się przyzwyczaić?

05.04.2021 15:15

Do tego nigdy nie da się przyzwyczaić... W zimę zimno, a w lato jeszcze zimniej tak wentylatory dmuchają. Generalnie nawet, gdy temperatura na termometrze pokazuje 14 ° to odczuwalna jest zupełnie inna jak wieje na ciebie z wentylatora, lecz to zależy jeszcze jakie masz stanowisko...Na szczęście, być może wszystko się zmieni po przeprowadzce na drugą halę.
    Szalona

09.02.2021 14:09

Witam, jakie są godziny pracy w Perla Głobino
    Ona

27.01.2021 17:31

Masakra brygadzistka nie interesuje się pracownikami wybiera i dzieli na lepszych i gorszych nie daje szansy się wykazać sama (usunięte przez administratora) robi

27.01.2021 18:11

na której linji pracujesz?
    Klient

21.01.2021 08:14

Pytam przez jakie ulice przejeżdża autobus do firmy perła globino ponoc wisi na drzwiach ale czy ktoś mi poda czy w okolicy starego cmentarza w Słupsku gdzieś staje autobus albo gdzie mam podejść na przystanek który będzie najbliżej starego cmentarza w Słupsku no i o której .Bardzo was proszę o pomoc. Albo okolice wiejskiej w Słupsku też jest blisko cmentarza przecież jak ktoś dojeżdża codziennie do pracy to najlepiej się w tym orientuje.Dziekuje za pomoc????

19.01.2021 17:33

Czy ktoś może napisać z kad odchodzą autobusy które zawożą pracowników do firmy Perła globino i na jakich przystankach zabierają ludzi no i oczywiście o której bo ile mi wiadomo praca zaczyna się od 6/00.ponoc jest jakiś autobus który dowozi pracowników.

19.01.2021 18:10

rozkład jest na drzwiach przy wejściu, a jak chcesz się czegoś więcej dowiedzieć spytaj w kadrach

09.11.2020 09:17

Na jakie benefity można liczyć w Perla Produkcja Sp.z o.o. Sp.k.?

09.11.2020 10:18

jak dobrze pracujesz to i na premie kwartalną się załapiesz

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Perla Produkcja Sp.z o.o.?

Kontakt - Perla Produkcja Sp.z o.o. Sp.k.

ul. Europejska 10 76-200 Słupsk

Branża główna: Przetwórstwo owocowo-warzywne

FacebookIconInstagramIcon
    Ciekawy

09.10.2020 22:40

Ktoś odpowie na pytanie jaka praca dla kierowców? Czyli jak często w domu i jakie wynagrodzenie i od czego zależne
    Ooooooo

18.05.2020 01:12

Powiem tak pracuję tam rok i wypłatę może są na czas sle Polak dostaję naj nisza krajowej na początek i tak przez 6misiecy a Ukrainiec przychodzi i dostaję na start 14,70 na rękę i to jest normalne że obco krajowiec dostaję więcej niż Polak albo na załadunku jest Ukrainiec i trzech Polaków jeden z nich długo letnim stażem pracy i wiedzy i umiejętności i pracy to sama pani derektorka pani Agnieszka osobiście przynosi Ukraińcowi w kopercie premię a panu T który wkłada tyle że aż szkoda chłopa żeby wysłać towar do klienta i robi czarna robotę to jemu się należy a nie Ukraińcowi pani Agnieszka powinna się wstydzić za takie podejście w jakim kraju żyjemy POZDRAWIAM SERDECZNIE
    Likwidator

05.08.2020 12:59

Na umowie najnizsza krajowa + premia. Ktorej przez 6 mscy pierwszych nie zobaczycie. Praca dla desperatow.
    Czytelnik

20.09.2020 11:13

Podejrzewam, że Ukraińcom nie opłacają wszystkich składek dlatego dostają większą wypłatę, a jak mają opłacane wszystkie składki, to jest to nie sprawiedliwe w takim razie.
    Zawiedziona

11.09.2019 19:06

LUDZIE NIGDY, NIGDY, NIGDY NIE IDŹCIE DO PRACY DO PERŁY, BO TAM JEST MASAKRA.
    Likwidator

05.08.2020 13:05

Taka prawda. ????????????????????
    Manio

08.09.2020 19:35

Byłem widzialem chcę zapomniec
    Nie ważne

16.06.2020 22:56

Polak we własnym kraju jest traktowany gorzej niż Ukrainiec. Żeby Ukrainiec miał większą lub taka sama stawkę godzinową jak Polak ? Śmiech na sali (usunięte przez administratora). Nie polecam chyba nikt z góry nie ma pojęcia o systemie pracy jak i płacy i o ciężkiej pracy. 13h netto tyle to ja miałem 10 lat temu . Pozdrawiam
    Piotr

18.06.2020 20:51

Bez jaj idź i sprawdź, jak się komuś nie chce robić to jest niezadowolony.
    Ela

16.07.2020 18:37

Potwierdzam najnizsza krajowa.

07.07.2020 10:14

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w Perla Produkcja Sp.z o.o. Sp.k.?
    honorata

08.07.2020 13:38

Tu trza ludzi do roboty a nie do wydawania poleceń czy nadzoru.
    Ewa

08.07.2020 11:52

Jak wyglada praca na tych kutrach i mieszalkach.(usunięte przez administratora)
    Ania

06.06.2020 14:35

Hej :) Zastanawiam się czy nie wysłać cv tutaj do tego zakładu. Jak wygląda praca tutaj? Jest akord czy na godziny? Czy praca jest na zmiany? Jak atmosfera? Chciałabym pracować gdzieś, gdzie będę miała umowę o prace , a nie umowe zlecenie moja siostra jak pracowała to miała tylko na rano. i jakoś tak ogólnie to mi odradza prace tutaj... mówiła żebym dała sobie spokój
    Ania

07.06.2020 11:53

No właśnie CV już wysłałam. Będę próbować ???? dziękuje za odpowiedź ☺
    Pablo

10.06.2020 21:01

Tragedia masz taką stawkę godzinową jak Ukrainiec lub mniejszą praca w akordzie ale masz płacone za godzinę tragedia (usunięte przez administratora) i chaos
    Słupskumój

29.05.2020 15:38

@Ooooooo czy wg Ciebie Pani Agnieszka dzieli Pracowników na lepszych i gorszych? :(
    Adryan

25.05.2020 15:20

@Nick piszesz cytuje "Rodzina państwa Perelstein wykorzystuje pracowników zbijając na tym swój majątek. Myślałem, że historie jak z "Ziemi Obiecanej" już się skończyły w zeszłym stuleciu. Nie ma dla nich znaczenia czy pracownik jest Polakiem czy Ukraińcem. To tylko dla nich tania siła robocza by móc śmigać nowym PORSHE" Pogłęb prosze o co chodzi? Jakie wykorzystywanie? To mega ważne.
    Dorota

23.05.2020 23:52

Ale myśle że tak ma być !!!!!
    Carter

21.05.2020 13:00

Zamiast gadać, zgłoście sprawe do Państwowej Inspekcji Pracy i dokonają kontroli czy wszystko gra
    Tomek

21.05.2020 17:39

ja z rozmów w kuluarach usłyszałem, że ryba popsuła się od głowy i to ze względu na Menedżment są tak słabe opinie o Perli i ludzie wolą iść do Łososia. Co z tego, że firma ma kase, jak to ludzie tworzą środowisko? A środowiska truć nie wolno. Żadna koperta, która podrzuca rzekomo jakaś tam Kobieta nie naprawi sytuacji.

21.05.2020 21:12

Ale tam się teraz dużo zmieniło,nie ma już tych którzy stwarzali zla atmosferę
    Ewa

19.05.2020 15:22

Mąż chciał składać cv na oferte na produkcje, bo ma wyksztalcenie podstawowe, ale jak to tak wyglada, jak piszecie, ze menedzerka daje premie w koperte, to co? Sa lepsi i gorsi? Za trudny czas przez korona wirusa, zeby bawic sie w przenoszenie do firmy, gdzie moze sie okazac, ze mąż nie podpasuje i go zwolnia. Przykro mi. Sa jeszcze jakies firmy w okolicy co szukaja na produkcje?
    Mała

19.05.2020 16:57

Łosoś przyjmuje
    Hania

19.05.2020 09:07

Rzecz jasna do perly miało być. Za odp dziskuje
    Hania

19.05.2020 09:05

Czy ktoś wie czy z osiedla niepodległości odjeżdżają autobusy do pętli? Jeśli tak, to o której rano?

18.05.2020 09:27

Basia

18.05.2020 20:32

A kogo masz na mysli ?
    PS

12.05.2020 21:39

Chciałbym zatrudnić się w Perli. Napiszcie czy warto ? Czy tam pracują Ukraińcy?
    Marysia

12.05.2020 22:02

Ja tam pracuje od niedawna, na początek szkolą ,.dają opiekuna.Wszystko o.k a pracować trzeba.Jak ktoś chce to da radę.Ukraina pracuje ale teraz dużo Polaków przyjmują
    Zainteresowana

28.04.2020 08:09

Witam, zastanawiam się nad podjęciem pracy w tej firmie, czy ktoś mógłby podpowiedzieć jak wygląda praca, czy dają czas na wprawienie się i czy tempo pracy jest wysokie? Pracowałam już na produkcji ale w innej branży i chcialabym się dowiedzieć jak to wszystko wygląda.
    Asia.

11.05.2020 20:24

Pracuje już jakiś czas.Wszystko o.k, stabilne zatrudnienie, wypłata na czas, przywiozą i odwiozą. Kto chce pracować będzie zadowolony
    Operator

11.05.2020 20:30

Co to ludzie za bzdury piszą, jak ktoś chce pracować to pracuje a kto nie chce to wymyśla. Ja pracuje parę lat, wypłata na czas, z brygadzistkami idzie się dogadać.
    Produkcja

17.04.2020 00:36

Nie polecam tego zakładu pracy (usunięte przez administratora)nawet osoba które pracują kilka lat i sama nie miałam ostatnim czasie wypłacone i myślę że krótko tam robię i chcę zmienić pracę więc zgłoszenie do INSPEKCJI PRACY już niedługo jestem w trakcie załatwiania formalności związanych i osób które też na ten sposób zostały oszukane inspiracji pracy prześwietla moje konto ile i papiery w kartach pozdrawiam serdecznie miłego dnia
    Gosc

07.05.2020 20:08

A mozna napisac po polsku??
    Janek

11.05.2020 20:27

Nie pisz bzdur, wypłata jest zawsze na czas.Chyba że nie byłaś w pracy to nie spodziewaj się wypłaty.

20.03.2020 09:25

Ciężko jest w systemie 12/12 w Perla Produkcja Sp.z o.o. Sp.k.? Ktoś coś?
    Basia

11.05.2020 20:26

Nie ma pracy 12/12 praca 8 h.

22.12.2019 03:56

Na magazynie dużo się zmieniło od kiedy zmieniła się kierowniczka za czasów pani Agnieszki było bardzo nerwowo (usunięte przez administratora). A z nową kierowniczka panią Beata jest lepsza spupraca i wytłumaczę normalnie myślę że pani Agnieszka była już przemęczona i wypaloną tą pracą
    Nie zawsze

08.03.2020 21:02

Pani Beata słuchaj mojego zdania jest tak że są dni takie od samego rana jest bardzo ale bardzo mocno nerwowa jak by ją osa urządziła i nie wiadomo co tak o 6 rano mogło ją zdenerwować jak biuro i praca się zaczęła ale ogólnie jest spoko klimat pozdrawiam wszystkich z magazynu
    Cooooooooooo xd

22.03.2020 22:08

yyy co to jest spupraca? :D Jezu chyba jednak tam nie pójde jak takie ciołki tam pracują

Zostaw merytoryczną opinię o Perla Produkcja Sp.z o.o. Sp.k.