Nuga Best Sp. z o.o.

Adres: Ludwika Rydygiera 16/1, 50-249 Wrocław

NIP: 8982243322 REGON: 380300992 KRS: 0000731866

Nuga Best Sp. z o.o.
4 114 6 1

Opinie o Nuga Best Sp. z o.o.

Krzysia

Wspaniali ludzie i Super produkty:) Lubię atmosferę w Nuga Best Sp. z o.o. za: Kompetencja życzliwość

setna stokrotka

Lubię atmosferę w Nuga Best Sp. z o.o. za: Byłam zaledwie kilka razy, ale już muszę przyznać, że atmosfera jest doskonała. Pracownicy są bardzo, życzliwi, pomocni, pełni życia i radości i właśnie tym obdarzają swoich pacjentów. To jest nie tylko leczenie, ale również pogłębianie wiedzy w kierunku jak sobie samemu pomóc, wiele dobrych i praktycznych rad, a dla nie jednej osoby miłe spędzanie czasu. Niezwykle ważne , szczególnie w obecnych czasach jest fakt, że masaż jest bezpłatny i bez ograniczeń !!! Należy tylko korzystać !!!

Paulina
@setna stokrotka 16.11.2018 21:47

Pozytywne opinie klientów Nuga Best to z pewnością dobra reklama dla takiego pracodawcy. Czy prócz zadowolonych opinii klientów sklepu znajdą się też osoby tam zatrudnione, które zdradzą, jakie warunki pracy oferuje ten pracodawca? Warto tam aplikować? Czy na start można otrzymać stabilną umowę o pracę z korzystną stawką? Jak to wygląda w praktyce? Zachęcam do dyskusji.

ZetKo

Proszę Państwa wspaniała rzecz nam się przytrafiła, że mamy dwa punkty Nuga Best we Wrocławiu. Jeden na Jedności Narodowej drugi Na Glinianej 40. Ja uczęszczam na ul. Glinianą 40. To jest po prostu rewelacja. Ten Pan powinien otrzymać nagrodę Nobla. Widzę jak pomaga mi i innym osobom, które przychodzą na ul. Glinianą 40. Kapitalna atmosfera, przemiła obsłucha, i niesamowici "pacjenci". Na to wszystko składa się fakt, że dziś nie wyobrażam sobie, aby tam nie przychodził. Przyjdź, sprawdź i sam oceń, nie słuchaj głupich plotek od innych, którzy nawet nie przechodzili koło punktu

borsuk

Moje sugestie dla Nuga Best Sp. z o.o.: bardzo dobre polecam korzystanie z tych urzadzen Lubię atmosferę w Nuga Best Sp. z o.o. za: wszystko

Agnieszka

Towar atrakcyjny na dobrych warunkach cenowych. Bez problemu. Polecam

seniorka
@Agnieszka 20.12.2017 12:30

5000 za matę to cena atrakcyjna,przecież jak człowieka zmanipulują to i PLACEBO pomoże

anonymous
@seniorka 25.02.2018 14:46

a kupił pan tę matę?

Administrator

Jak od czasu dodania ostatniej opinii zmienił się poziom wynagrodzeń w Nuga Best?

Anna

jaświetna sprawa z tym łóżkiem,byłam kilka razy i pomaga mi,tylko jeden problem długie oczekiwanie na seans, nawet 4 do 5 godzin.czy nie można było wiecej łóżek dołożyc i stworzyć lepsze warunki na oczekiwanie,nie stać mnie na zakup takiego łózka,w mielcu jest dużo biednych ludzi a zarazem chorych, których nie stać na takie łózko

Paulina

@Ewa, Twoja wypowiedź jest dosyć lakoniczna, możesz opowiedzieć więcej? Czym dokładnie zajmujesz się w Nuga Best? Jakie jest Twoje zdanie na temat wysokości wynagrodzenia? Co sądzisz o atmosferze?

Ewa

Pracuje 2 lata jest Ok ! Polecam

Administrator

Od jakiegoś czasu nie dzielicie się informacjami na temat pracy w Nuga Best. Jak dziś wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie?

Mała

Zgadzam się. Wytrzymałam miesiąc...

Adam
@Mała 05.11.2015 23:56

Proszę na mesangera Adam Dasi

Artur

Ja chodze na te masaże od 10 dni,poprwe zauwazylam po 3-cim zabiegu,ale samopoczucie i wyciszenie nerwow,to naprawde fajnie sie czuje i mniej bolu.

Pigula
@Artur 13.06.2015 10:53

Były już cudowne garnKi,posciel z welny tez zachwalane przez sprzedawcow Q10 I INNE CUDA NA KIJU .Polska to jednak Ciemnogrod gdzie (usunięte przez administratora) maja raj!!!Szkoda ,ze nikt tych biednych/odmóżdżonych/ naiwnych ludzi nie chroni.

seniorka
@Pigula 28.12.2017 09:52

W Szczecinie to samo,szkoda tych biednych seniorów,odrzucają leki wierzą w cuda,a przecież wiadomo,że jak coś pomaga na wszystko,to nie pomaga na nic,sama byłam na kilku masażach,masaże owszem pomagają na ruchome części ciała i tu jest pies pogrzebany.Tymi darmowymi masażami przyciągają ludzi.LUDZIE< WYKORZYSTAJCIE DARMOWE MASAZE

Administrator

Od Waszych ostatnich aktywności w tym wątku minęło już sporo czasu. Możecie napisać co w tym momencie dzieje się w Nuga Best? Jak przedstawia się atmosfera w miejscu pracy i ewentualne warunki zatrudnienia?

skip10

Pole magnetyczne ceramiki turmalinowej , przypiekanie i bla bla bla...Faktycznie jest to naciąganie klientów, bo sprzedawca musi wciskać panaceum, lek na lek na wszystkie choroby. Pytałam pracodawce, dla czego nie zatrudnia lekarzy do tej pracy, przecież najlepiej o tych wszystkich chorobach i działaniu uradzenia najlepiej może powiedzieć tylko osoba z wykształceniem medycznym. Odpowiedzi niestety nie dostałam. A prawda jest taka, ze normalny lekarz tego nie poleci, po jest szereg przeciwwskazań. I to, ze ceramika turmalinowa pomaga na wszystko, jest za przeproszeniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupot, bo niema udokumentowanych badan na ten temat.Jak jesteście klientem - zapytajcie o to u sprzedawcy. Jestem pewna na 100%, ze odpowiedzi na to pytanie na pewno nie dostaniecie. Gorąco nie polecam tej pracy osobom o wysokiej kulturze osobistej, bo na pewno dostaniecie moralnego kaca. Ja osobiście dostałam. I wyplata tez jest płacona nie na czas.

Nuga
@skip10 08.10.2015 00:22

Proszę bardzo https://nuga.pl/pl/patent-nr-10-1602798 ; kliniczne badania, patent i nie trzeba gadać głupot

Tadeusz
@skip10 08.10.2015 00:22

nuga.pl wszystki certyfikaty na (usunięte przez administratora) badania i opinia lekarzew

Nuga Best marka roku 2017

https://nuga.pl/pl/marka-roku-2017

O nuga best

https://youtu.be/BSJR9H9qoIs

Gość

Boże ! Co za Brednie! Ciekawe ktoś przy zdrowych zmysłach wierzy ,że opinie o produkcie zamieszczają osoby powyżej 70 roku życia - na portalu gowork ! Litości.

Stanisław

https://nuga.pl/pl/patent-nr-10-1602798 Tutaj wszystkie badania ceramiki , może starczy już pisać o magicznych działaniach i kupować opinie żeby zabrudzic ta firmę.

Paulina

Pojawiła się oferta pracy jako Sprzedawca/konsultant. Ktoś z Was pracuje właśnie w tym dziale firmy? Co możecie doradzić osobom zainteresowanym ofertą? Jak wyglądała w Waszym przypadku możliwość awansu jaką oferuje pracodawca? Każda merytoryczna informacja może być bardzo pomocna.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marta

Przepraszam ale Pan jest prawdziwy idiota! Nigdy nie słyszałam takich głupot Nuga Best ma wszystkie certyfikaty EU na Alibaba można kupić tanie podróbki Jestem w szoku

AgnieszkaSzew

Zgadzam się z Panem! Centrum w Pruszkowie jest wspaniały! Jestem bardzo zadowolona z zabiegów

Paulina

Dużo osób wypowiada się na temat Nuga Best z perspektywy klienta. A jakim firma jest pracodawcą? Co możecie powiedzieć na temat plusów pracy właśnie w tym miejscu? Dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne, szczególnie dla osób, które właśnie są w trakcie poszukiwania nowego miejsca pracy.

Zbigniew

Z całego serca polecam Nuga Best w Pruszkowie.Nie rozumiem skąd jest taki negatyw!Ja jestem bardzo zadowolony z zabiegów.Mnie pomaga

Agnieszka

Trafiłam z polecenia znajomej w marcu 2017r. z bólem. Po kilku tygodniach pracy p. Viktorii dolegliwości zmniejszyły się. Moim zdaniem personel kompetentny i życzliwy. Bardzo miła atmosfera. Profesjonalna obsługa rehabilitacyjna oraz recepcji. Przydałby się większy lokal.

Paulina

Chcecie poznać Nuga Best bliżej? Zachęcam do zapoznania się z informacjami zawartymi na stronie firmy: http://www.nugabest.pl/pl/about Co Was najbardziej zaciekawiło?

Dariusz

Ten sprzęt wyleczył moją matkę.Polecam

Bartek

Coś nowego. Polecam osobam które chcą rozwijać się.

marek

no i jak teraz jest w takim razie z wypłatami jednak?

Tomek

Hej. Mógłbym prosić o kontakt mailowy. Jestem zainteresowany praca a widzę rożne opinie i cieżko mi się do tego odnieść. tomek_ccc@o2.pl z góry dziękuje

gość
@Tomek 23.04.2016 10:26

Ty od sierpnia tamtego roku z tym samym wyskakujesz?

Lucky

Firma daje możliwość rozwoju, a to mi się bardzo podoba.

Zostaw opinię o Nuga Best Sp. z o.o. - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nuga Best Sp. z o.o.