Nuga Best Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 112 ocen.

Nuga Best Sp. z o.o.
4 112 6 1

Opinie o Nuga Best Sp. z o.o.

borsuk

Moje sugestie dla Nuga Best Sp. z o.o.: bardzo dobre polecam korzystanie z tych urzadzen Lubię atmosferę w Nuga Best Sp. z o.o. za: wszystko

Agnieszka

Towar atrakcyjny na dobrych warunkach cenowych. Bez problemu. Polecam

seniorka
@Agnieszka 20.12.2017 12:30

5000 za matę to cena atrakcyjna,przecież jak człowieka zmanipulują to i PLACEBO pomoże

anonymous
@seniorka 25.02.2018 14:46

a kupił pan tę matę?

Administrator

Jak od czasu dodania ostatniej opinii zmienił się poziom wynagrodzeń w Nuga Best?

Anna

jaświetna sprawa z tym łóżkiem,byłam kilka razy i pomaga mi,tylko jeden problem długie oczekiwanie na seans, nawet 4 do 5 godzin.czy nie można było wiecej łóżek dołożyc i stworzyć lepsze warunki na oczekiwanie,nie stać mnie na zakup takiego łózka,w mielcu jest dużo biednych ludzi a zarazem chorych, których nie stać na takie łózko

Paulina

@Ewa, Twoja wypowiedź jest dosyć lakoniczna, możesz opowiedzieć więcej? Czym dokładnie zajmujesz się w Nuga Best? Jakie jest Twoje zdanie na temat wysokości wynagrodzenia? Co sądzisz o atmosferze?

Ewa

Pracuje 2 lata jest Ok ! Polecam

Administrator

Od jakiegoś czasu nie dzielicie się informacjami na temat pracy w Nuga Best. Jak dziś wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie?

Mała

Zgadzam się. Wytrzymałam miesiąc...

Adam
@Mała 05.11.2015 23:56

Proszę na mesangera Adam Dasi

Artur

Ja chodze na te masaże od 10 dni,poprwe zauwazylam po 3-cim zabiegu,ale samopoczucie i wyciszenie nerwow,to naprawde fajnie sie czuje i mniej bolu.

Pigula
@Artur 13.06.2015 10:53

Były już cudowne garnKi,posciel z welny tez zachwalane przez sprzedawcow Q10 I INNE CUDA NA KIJU .Polska to jednak Ciemnogrod gdzie (usunięte przez administratora) maja raj!!!Szkoda ,ze nikt tych biednych/odmóżdżonych/ naiwnych ludzi nie chroni.

seniorka
@Pigula 28.12.2017 09:52

W Szczecinie to samo,szkoda tych biednych seniorów,odrzucają leki wierzą w cuda,a przecież wiadomo,że jak coś pomaga na wszystko,to nie pomaga na nic,sama byłam na kilku masażach,masaże owszem pomagają na ruchome części ciała i tu jest pies pogrzebany.Tymi darmowymi masażami przyciągają ludzi.LUDZIE< WYKORZYSTAJCIE DARMOWE MASAZE

Administrator

Od Waszych ostatnich aktywności w tym wątku minęło już sporo czasu. Możecie napisać co w tym momencie dzieje się w Nuga Best? Jak przedstawia się atmosfera w miejscu pracy i ewentualne warunki zatrudnienia?

skip10

Pole magnetyczne ceramiki turmalinowej , przypiekanie i bla bla bla...Faktycznie jest to naciąganie klientów, bo sprzedawca musi wciskać panaceum, lek na lek na wszystkie choroby. Pytałam pracodawce, dla czego nie zatrudnia lekarzy do tej pracy, przecież najlepiej o tych wszystkich chorobach i działaniu uradzenia najlepiej może powiedzieć tylko osoba z wykształceniem medycznym. Odpowiedzi niestety nie dostałam. A prawda jest taka, ze normalny lekarz tego nie poleci, po jest szereg przeciwwskazań. I to, ze ceramika turmalinowa pomaga na wszystko, jest za przeproszeniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupot, bo niema udokumentowanych badan na ten temat.Jak jesteście klientem - zapytajcie o to u sprzedawcy. Jestem pewna na 100%, ze odpowiedzi na to pytanie na pewno nie dostaniecie. Gorąco nie polecam tej pracy osobom o wysokiej kulturze osobistej, bo na pewno dostaniecie moralnego kaca. Ja osobiście dostałam. I wyplata tez jest płacona nie na czas.

Nuga
@skip10 08.10.2015 00:22

Proszę bardzo https://nuga.pl/pl/patent-nr-10-1602798 ; kliniczne badania, patent i nie trzeba gadać głupot

Tadeusz
@skip10 08.10.2015 00:22

nuga.pl wszystki certyfikaty na (usunięte przez administratora) badania i opinia lekarzew

Nuga Best marka roku 2017

https://nuga.pl/pl/marka-roku-2017

O nuga best

https://youtu.be/BSJR9H9qoIs

Gość

Boże ! Co za Brednie! Ciekawe ktoś przy zdrowych zmysłach wierzy ,że opinie o produkcie zamieszczają osoby powyżej 70 roku życia - na portalu gowork ! Litości.

Stanisław

https://nuga.pl/pl/patent-nr-10-1602798 Tutaj wszystkie badania ceramiki , może starczy już pisać o magicznych działaniach i kupować opinie żeby zabrudzic ta firmę.

Paulina

Pojawiła się oferta pracy jako Sprzedawca/konsultant. Ktoś z Was pracuje właśnie w tym dziale firmy? Co możecie doradzić osobom zainteresowanym ofertą? Jak wyglądała w Waszym przypadku możliwość awansu jaką oferuje pracodawca? Każda merytoryczna informacja może być bardzo pomocna.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marta

Przepraszam ale Pan jest prawdziwy idiota! Nigdy nie słyszałam takich głupot Nuga Best ma wszystkie certyfikaty EU na Alibaba można kupić tanie podróbki Jestem w szoku

AgnieszkaSzew

Zgadzam się z Panem! Centrum w Pruszkowie jest wspaniały! Jestem bardzo zadowolona z zabiegów

Paulina

Dużo osób wypowiada się na temat Nuga Best z perspektywy klienta. A jakim firma jest pracodawcą? Co możecie powiedzieć na temat plusów pracy właśnie w tym miejscu? Dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne, szczególnie dla osób, które właśnie są w trakcie poszukiwania nowego miejsca pracy.

Zbigniew

Z całego serca polecam Nuga Best w Pruszkowie.Nie rozumiem skąd jest taki negatyw!Ja jestem bardzo zadowolony z zabiegów.Mnie pomaga

Agnieszka

Trafiłam z polecenia znajomej w marcu 2017r. z bólem. Po kilku tygodniach pracy p. Viktorii dolegliwości zmniejszyły się. Moim zdaniem personel kompetentny i życzliwy. Bardzo miła atmosfera. Profesjonalna obsługa rehabilitacyjna oraz recepcji. Przydałby się większy lokal.

Paulina

Chcecie poznać Nuga Best bliżej? Zachęcam do zapoznania się z informacjami zawartymi na stronie firmy: http://www.nugabest.pl/pl/about Co Was najbardziej zaciekawiło?

Dariusz

Ten sprzęt wyleczył moją matkę.Polecam

Bartek

Coś nowego. Polecam osobam które chcą rozwijać się.

marek

no i jak teraz jest w takim razie z wypłatami jednak?

Tomek

Hej. Mógłbym prosić o kontakt mailowy. Jestem zainteresowany praca a widzę rożne opinie i cieżko mi się do tego odnieść. tomek_ccc@o2.pl z góry dziękuje

gość
@Tomek 23.04.2016 10:26

Ty od sierpnia tamtego roku z tym samym wyskakujesz?

Lucky

Firma daje możliwość rozwoju, a to mi się bardzo podoba.

Nuga Best

nuga.poznan@gmail.com

Tomek

Hej. Mógłbym prosić o kontakt mailowy. Jestem zainteresowany praca a widzę rożne opinie i cieżko mi się do tego odnieść. tomek_ccc@o2.pl z góry dziękuje

misja

Aktualnosci „Podaruj miłość” О Nuga Best O nasNasza historiaCertyfikatyGaleriaPraca z nami Produkcja11 Article12 Zdrowie23 Aktualnosci7 Adresy12 O nas Misja kompanii: "Zapewnic zdrowie ludzkosci, sluzac z miloscia i wysoka technologia”  Przeslanie od Prezydenta Cho Seung-Hyun: „Patrzac wstecz, ciagle pamietam te radosc i nadzieje, ktora odczuwalem, kiedy po raz pierwszy otworzylismy sie. To bylo oczywiscie radosne, ze nowa sciezke wytyczam swoimi rekami, niemniej jednak bylem troche niespokojny. 8 lat wydaje sie krotkim okresem i minely, wydawalo by sie tak szybko, ale dla mnie byly powolne i bolesne. Nie zatrzymamy sie na tym co juz osiagnelismy, wejdziemy na rynki w ponad 100 krajach z nowymi projektami urzadzen dla zdrowia i dolozymy do tego wszelkich staran. Pracujac nad rozwojem technologii i produkujac urzadzenia najwyzszej jakosci, Kompania zapewnia konkurencyjnosc urzadzenia, aby wszyscy ludzie zaufali marce Nuga Best i mogli udoskonalac sie poprzez Nuga Medical. W zwiazku z powyzszym kompania majac za cel Zdrowie, Milosc i Sluzbe oraz robiac duzy wklad w poprawe zdrowia ludzkosci, wchodzi o poziom wyzej i staje sie kompania, ktora kocha i ceni czlowieka.  Zycze aby w Panstwa domach bylo zdrowie, szczescie i milosc! 12 oddziałów w Polsce więcej Poznaj Nuga Best! Nuga Best – jedna z niewielu międzynarodowych kompanii nie tylko specjalizująca się w profilaktyce, zapobieganiu i leczeniu szerokiego spektrum chorób naturalnymi, bezpiecznymi metodami, ale także społecznie świadoma marka dążąca do rozwoju i wzmocnienia kultury codziennej troski o własne zdrowie, jako nieodłączny element życia każdego człowieka. Kompania "NUGA MEDICAL CO., LTD" (Południowa Korea) specjalizuje się w produkowaniu i sprzedaży urządzeń do ochrony i odbudowania ludzkiego zdrowia. Od 2002 r., urządzenia marki NUGA BEST są rozpoznawane i szeroko stosowane w ponad 60 krajach ( zobacz stronę www.nugamedical.com). W ciągu 8 lat kompania na świecie otworzyła ponad 5000 darmowych salonów do zapoznania się z urządzeniami NUGA BEST. Miliony rodzin korzysta z jej produktów w domu. Przez dwa lata z rzędu kompania "NUGA MEDICAL CO., LTD" była uznawana w Południowej Korei za najlepszą firmę ze względu na jakość eksportowanych urządzeń.. Kompania, o profilu medycznym, która zdobyła nagrodę «Jang Young Shil» - odpowiednik Nagrody Nobla za osiągnięcia w nauce w Korei Płd. – w kategorii “Najbardziej zaawansowany produkt w dziedzinie medycyny alternatywnej” . W 2007r. otrzymała nagrodę prezydenta za odniesienie największego sukcesu pod względem rozwoju.    Misja kompanii: "Zapewnic zdrowie ludzkosci, sluzac z miloscia i wysoka technologia”  Przeslanie od Prezydenta Cho Seung-Hyun: „Patrzac wstecz, ciagle pamietam te radosc i nadzieje, ktora odczuwalem, kiedy po raz pierwszy otworzylismy sie. To bylo oczywiscie radosne, ze nowa sciezke wytyczam swoimi rekami, niemniej jednak bylem troche niespokojny. 8 lat wydaje sie krotkim okresem i minely, wydawalo by sie tak szybko, ale dla mnie byly powolne i bolesne. Nie zatrzymamy sie na tym co juz osiagnelismy, wejdziemy na rynki w ponad 100 krajach z nowymi projektami urzadzen dla zdrowia i dolozymy do tego wszelkich staran. Pracujac nad rozwojem technologii i produkujac urzadzenia najwyzszej jakosci, Kompania zapewnia konkurencyjnosc urzadzenia, aby wszyscy ludzie zaufali marce Nuga Best i mogli udoskonalac sie poprzez Nuga Medical. W zwiazku z powyzszym kompania majac za cel Zdrowie, Milosc i Sluzbe oraz robiac duzy wklad w poprawe zdrowia ludzkosci, wchodzi o poziom wyzej i staje sie kompania, ktora kocha i ceni czlowieka.  Zycze aby w Panstwa domach bylo zdrowie, szczescie i milosc!

Zostaw opinię o Nuga Best Sp. z o.o. - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nuga Best Sp. z o.o.