Nuga Best

Poznań

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 102 ocen.

Opinie o Nuga Best

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nuga Best

Stanisław

https://nuga.pl/pl/patent-nr-10-1602798 Tutaj wszystkie badania ceramiki , może starczy już pisać o magicznych działaniach i kupować opinie żeby zabrudzic ta firmę.

Paulina

Pojawiła się oferta pracy jako Sprzedawca/konsultant. Ktoś z Was pracuje właśnie w tym dziale firmy? Co możecie doradzić osobom zainteresowanym ofertą? Jak wyglądała w Waszym przypadku możliwość awansu jaką oferuje pracodawca? Każda merytoryczna informacja może być bardzo pomocna.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marta

Przepraszam ale Pan jest prawdziwy idiota! Nigdy nie słyszałam takich głupot Nuga Best ma wszystkie certyfikaty EU na Alibaba można kupić tanie podróbki Jestem w szoku

AgnieszkaSzew

Zgadzam się z Panem! Centrum w Pruszkowie jest wspaniały! Jestem bardzo zadowolona z zabiegów

Paulina

Dużo osób wypowiada się na temat Nuga Best z perspektywy klienta. A jakim firma jest pracodawcą? Co możecie powiedzieć na temat plusów pracy właśnie w tym miejscu? Dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne, szczególnie dla osób, które właśnie są w trakcie poszukiwania nowego miejsca pracy.

Zbigniew

Z całego serca polecam Nuga Best w Pruszkowie.Nie rozumiem skąd jest taki negatyw!Ja jestem bardzo zadowolony z zabiegów.Mnie pomaga

Agnieszka

Trafiłam z polecenia znajomej w marcu 2017r. z bólem. Po kilku tygodniach pracy p. Viktorii dolegliwości zmniejszyły się. Moim zdaniem personel kompetentny i życzliwy. Bardzo miła atmosfera. Profesjonalna obsługa rehabilitacyjna oraz recepcji. Przydałby się większy lokal.

Paulina

Chcecie poznać Nuga Best bliżej? Zachęcam do zapoznania się z informacjami zawartymi na stronie firmy: http://www.nugabest.pl/pl/about Co Was najbardziej zaciekawiło?

Dariusz

Ten sprzęt wyleczył moją matkę.Polecam

Bartek

Coś nowego. Polecam osobam które chcą rozwijać się.

marek

no i jak teraz jest w takim razie z wypłatami jednak?

Tomek

Hej. Mógłbym prosić o kontakt mailowy. Jestem zainteresowany praca a widzę rożne opinie i cieżko mi się do tego odnieść. tomek_ccc@o2.pl z góry dziękuje

gość
@Tomek 23.04.2016 10:26
Hej. Mógłbym prosić o kontakt mailowy. Jestem zainteresowany praca a widzę rożne opinie i cieżko mi się do tego odnieść. tomek_...

Ty od sierpnia tamtego roku z tym samym wyskakujesz?

Lucky

Firma daje możliwość rozwoju, a to mi się bardzo podoba.

Mała

Zgadzam się. Wytrzymałam miesiąc...

skip10

Pole magnetyczne ceramiki turmalinowej , przypiekanie i bla bla bla...Faktycznie jest to naciąganie klientów, bo sprzedawca musi wciskać panaceum, lek na lek na wszystkie choroby. Pytałam pracodawce, dla czego nie zatrudnia lekarzy do tej pracy, przecież najlepiej o tych wszystkich chorobach i działaniu uradzenia najlepiej może powiedzieć tylko osoba z wykształceniem medycznym. Odpowiedzi niestety nie dostałam. A prawda jest taka, ze normalny lekarz tego nie poleci, po jest szereg przeciwwskazań. I to, ze ceramika turmalinowa pomaga na wszystko, jest za przeproszeniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupot, bo niema udokumentowanych badan na ten temat.Jak jesteście klientem - zapytajcie o to u sprzedawcy. Jestem pewna na 100%, ze odpowiedzi na to pytanie na pewno nie dostaniecie. Gorąco nie polecam tej pracy osobom o wysokiej kulturze osobistej, bo na pewno dostaniecie moralnego kaca. Ja osobiście dostałam. I wyplata tez jest płacona nie na czas.

Nuga
@skip10 08.10.2015 00:22
Pole magnetyczne ceramiki turmalinowej , przypiekanie i bla bla bla...Faktycznie jest to naciąganie klientów, bo sprzedawca mus...

Proszę bardzo https://nuga.pl/pl/patent-nr-10-1602798 ; kliniczne badania, patent i nie trzeba gadać głupot

Nuga Best

nuga.poznan@gmail.com

Tomek

Hej. Mógłbym prosić o kontakt mailowy. Jestem zainteresowany praca a widzę rożne opinie i cieżko mi się do tego odnieść. tomek_ccc@o2.pl z góry dziękuje

misja

Aktualnosci „Podaruj miłość” О Nuga Best O nasNasza historiaCertyfikatyGaleriaPraca z nami Produkcja11 Article12 Zdrowie23 Aktualnosci7 Adresy12 O nas Misja kompanii: "Zapewnic zdrowie ludzkosci, sluzac z miloscia i wysoka technologia”  Przeslanie od Prezydenta Cho Seung-Hyun: „Patrzac wstecz, ciagle pamietam te radosc i nadzieje, ktora odczuwalem, kiedy po raz pierwszy otworzylismy sie. To bylo oczywiscie radosne, ze nowa sciezke wytyczam swoimi rekami, niemniej jednak bylem troche niespokojny. 8 lat wydaje sie krotkim okresem i minely, wydawalo by sie tak szybko, ale dla mnie byly powolne i bolesne. Nie zatrzymamy sie na tym co juz osiagnelismy, wejdziemy na rynki w ponad 100 krajach z nowymi projektami urzadzen dla zdrowia i dolozymy do tego wszelkich staran. Pracujac nad rozwojem technologii i produkujac urzadzenia najwyzszej jakosci, Kompania zapewnia konkurencyjnosc urzadzenia, aby wszyscy ludzie zaufali marce Nuga Best i mogli udoskonalac sie poprzez Nuga Medical. W zwiazku z powyzszym kompania majac za cel Zdrowie, Milosc i Sluzbe oraz robiac duzy wklad w poprawe zdrowia ludzkosci, wchodzi o poziom wyzej i staje sie kompania, ktora kocha i ceni czlowieka.  Zycze aby w Panstwa domach bylo zdrowie, szczescie i milosc! 12 oddziałów w Polsce więcej Poznaj Nuga Best! Nuga Best – jedna z niewielu międzynarodowych kompanii nie tylko specjalizująca się w profilaktyce, zapobieganiu i leczeniu szerokiego spektrum chorób naturalnymi, bezpiecznymi metodami, ale także społecznie świadoma marka dążąca do rozwoju i wzmocnienia kultury codziennej troski o własne zdrowie, jako nieodłączny element życia każdego człowieka. Kompania "NUGA MEDICAL CO., LTD" (Południowa Korea) specjalizuje się w produkowaniu i sprzedaży urządzeń do ochrony i odbudowania ludzkiego zdrowia. Od 2002 r., urządzenia marki NUGA BEST są rozpoznawane i szeroko stosowane w ponad 60 krajach ( zobacz stronę www.nugamedical.com). W ciągu 8 lat kompania na świecie otworzyła ponad 5000 darmowych salonów do zapoznania się z urządzeniami NUGA BEST. Miliony rodzin korzysta z jej produktów w domu. Przez dwa lata z rzędu kompania "NUGA MEDICAL CO., LTD" była uznawana w Południowej Korei za najlepszą firmę ze względu na jakość eksportowanych urządzeń.. Kompania, o profilu medycznym, która zdobyła nagrodę «Jang Young Shil» - odpowiednik Nagrody Nobla za osiągnięcia w nauce w Korei Płd. – w kategorii “Najbardziej zaawansowany produkt w dziedzinie medycyny alternatywnej” . W 2007r. otrzymała nagrodę prezydenta za odniesienie największego sukcesu pod względem rozwoju.    Misja kompanii: "Zapewnic zdrowie ludzkosci, sluzac z miloscia i wysoka technologia”  Przeslanie od Prezydenta Cho Seung-Hyun: „Patrzac wstecz, ciagle pamietam te radosc i nadzieje, ktora odczuwalem, kiedy po raz pierwszy otworzylismy sie. To bylo oczywiscie radosne, ze nowa sciezke wytyczam swoimi rekami, niemniej jednak bylem troche niespokojny. 8 lat wydaje sie krotkim okresem i minely, wydawalo by sie tak szybko, ale dla mnie byly powolne i bolesne. Nie zatrzymamy sie na tym co juz osiagnelismy, wejdziemy na rynki w ponad 100 krajach z nowymi projektami urzadzen dla zdrowia i dolozymy do tego wszelkich staran. Pracujac nad rozwojem technologii i produkujac urzadzenia najwyzszej jakosci, Kompania zapewnia konkurencyjnosc urzadzenia, aby wszyscy ludzie zaufali marce Nuga Best i mogli udoskonalac sie poprzez Nuga Medical. W zwiazku z powyzszym kompania majac za cel Zdrowie, Milosc i Sluzbe oraz robiac duzy wklad w poprawe zdrowia ludzkosci, wchodzi o poziom wyzej i staje sie kompania, ktora kocha i ceni czlowieka.  Zycze aby w Panstwa domach bylo zdrowie, szczescie i milosc!

Kregosłup

Kregosłup jest główną osią podtrzymującą ciało człowieka w pozycji wyprostowanej i jednocześnie warunkującą jego sprawność i elastyczność. Zbudowany jest z 32-34 kregów pogrupowanych w odcinki, obejmujące: 7 kregów szyjnych, 12 kregów piersiowych, 5 lędźwiowych, 5 krzyżowych tworzących razem kość krzyżową, oraz 3 do 5 kręgów guzicznych (ogonowych), które w okresie wzrostu łączą sie i kostnieją tworząc kość ogonową. Ich trzony łączą się ze soba przy pomocy tzw. krazków międzykregowych (dysków), odpowiedzialnych za amortyzację wstrząsów i umożliwienie ruchomości całego kręgosłupa. Połączone z sobą kręgi (każdy z nich to odrębny element) chronią przebiegający wewnątrz kręgosłupa rdzeń kręgowy. Kluczowa role w zachowaniu prawidłowej budowy kręgosłupa pełnią mięśnie grzbietu. To one, współpracujac z mięśniami brzucha, pozwalają utrzymać wyprostowana postawę i wykonywać czynności w pozycji siedzącej i stojącej. Dbanie o ich dobrą kondycje już od najmłodszych lat jest kluczowym elementem profilaktyki i leczenia bólów pleców.

Kręgosłup

Kręgosłup płazów składa się z 9 kręgów – 7 kręgów tułowiowych, 1 kręg krzyżowy i 1 kręg ogonowy lub kość ogonowa. Pierwszy kręg nosi nazwę dźwigacza albo atlasu. Na kręgu tym osadzona jest czaszka. Dźwigacz ma z przodu specjalny wyrostek, który wchodzi między dwie wypukłości czaszki (kłykcie potyliczne). W każdym kręgu możemy wyróżnić trzon oraz łuk. Poza tym każdy kręg ma wyrostki. Między trzonem i łukiem znajduje się kanał kręgowy, przez który przechodzi część systemu nerwowego, zwana rdzeniem kręgowym. U płazów nie występują żebra, jedynie kręgi przodowklęsłe i mostek.

Kręgosłup

Kręgosłup(łac. Columna vertebralis[potrzebne źródło]) – element szkieletu osiowego kręgowców (poza kręgoustymi). Składa się z kręgów[1]. Kręgosłup można sobie wyobrazić jako wieloelementową tuleję chroniącą rdzeń kręgowy. Podstawowe elementy składające się na kręgosłup nazywamy kręgami; każdy z nich jest osobną kością. Jeśli wyobrazimy sobie kręgosłup jako rurę, to kręgi możemy sobie wyobrazić jako nałożone jeden na drugi pierścienie. W centrum każdego kręgu znajduje się otwór, przez który przebiega nieprzerwany rdzeń. Liczba kręgów jest różna w zależności od przynależności systematycznej kręgowca. Kręgosłup człowieka składa się z 7 kręgów szyjnych (C), 12 kręgów piersiowych (Th), 5 kręgów lędźwiowych (L) (24 kręgi w ścisłym znaczeniu), 5 kręgów krzyżowych (S) (które w fazie rozwoju płodowego łączą się w jedną kość krzyżową) i 4 do 5 kręgów guzicznych (Co), a więc od 33 do 34 kręgów.

Jacek

Praca jak praca. Nie przemęcza za bardzo i jest całkiem przyjemna atmosfera, więc jest całkiem fajnie. Zarobki są całkiem dobre, spora liczba szkoleń oraz dodatki stażowe również występują, więc da się wyżyć :)

Danuta

Pracowałam w tej firmie przed ciąża i wszystko było w porządku. Płacili na czas i tyle ile sie zarobiło. Warszawa

Nm-80

Pole magnetyczne ceramiki turmalinowej powstaje podczas jonizacji turmalinu jest wspomagane przez german. Turmalin i german tworzy pole podobne do ziemskiego pola magnetycznego. Jonizacji i terapii magnetycznej w szczególności potrzebują: Układ nerwowy. Ich niedobór przejawia się w postaci stresu, złej adaptacji do przeciążenia, zmiany klimatu i temperatury. Sercowemu układowi przewodzącemu. Kiedy specjalne włókna, które pobudzają mięsień sercowy, cierpią z powodu braku pola magnetycznego, powstaje arytmia. Skóra. Na macie z ceramiki turmalinowej skóra szybko się regeneruje, co pozwala wyleczyć nawet tak ciężkie choroby jak łuszczyca, egzema, choroby wirusowe, bielactwo nabyte. Wewnętrzna powłoka przewodu żołądkowo-jelitowego i układu oddechowego. Chrząstka stawowa ulega ścieraniu i wymaga stałej odbudowy. Szpik kostny wytwarza co 7-8 dni leukocyty. Regularne spanie na macie z ceramiki turmalinowej zalecane jest szczególnie często chorującym dzieciom. Organy endokrynologiczne wytwarzające substancje czynne – hormony: szyszynka, gruczoły podwzgórza, przysadki, tarczycy, trzustki, płciowe, nadnercza.

Biuro

Polska Centralne biuro ul. Skibicka 29 02-269 Warszawa w sprawach reklamy i wspolpracy nh@nugabest.pl Łódź Przedstawiciel Jan Tomczak +48 668 249 175 julia6719@onet.pl Łódź ul. Piotrkowska, 24 +48 516 800 345 od 09:00 do 17:00 05@nugabest.pl Strona internetowa Gdańsk al. Grunwaldzka 101/99 +48 530 007 638 od 09:00 do 17:00 Strona internetowa Wroclaw al. Armii Krajowej, 14b +48 733 180 196 od 09:00 do 17:00 Strona internetowa Kraków al. Pokoju, 82 +48 792 404 914 od 09:00 do 17:00 Strona internetowa Legionowo ul. Warszawska, 74 604-194-512604-194-528 od 09:00 do 17:00 03@nugabest.pl Strona internetowa Poznan ul. 28 Czerwca , 176 od 09:00 do 17:00 Strona internetowa Poznan ul. Prusa, 20 od 09:00 do 17:00 Strona internetowa Wroclaw ul. Jedności Narodowej, 102 od 09:00 do 17:00 Strona internetowa Wroclaw ul. Powstancow Sl, 58 A od 09:00 do 17:00 Strona internetowa Wroclaw ul. Gubinska, 15 od 09:00 do 17:00 Strona internetowa Warszawa ul. Słowackiego, 25 22-835-25-14 od 09:00 do 17:00 01@nugabest.pl Strona internetowa Warszawa ul. Borzymowska, 30 730-500-071

Rada

Nuga Best – jedna z niewielu międzynarodowych kompanii nie tylko specjalizująca się w profilaktyce, zapobieganiu i leczeniu szerokiego spektrum chorób naturalnymi, bezpiecznymi metodami, ale także społecznie świadoma marka dążąca do rozwoju i wzmocnienia kultury codziennej troski o własne zdrowie, jako nieodłączny element życia każdego człowieka. Kompania "NUGA MEDICAL CO., LTD" (Południowa Korea) specjalizuje się w produkowaniu i sprzedaży urządzeń do ochrony i odbudowania ludzkiego zdrowia. Od 2002 r., urządzenia marki NUGA BEST są rozpoznawane i szeroko stosowane w ponad 60 krajach ( zobacz stronę www.nugamedical.com). W ciągu 8 lat kompania na świecie otworzyła ponad 5000 darmowych salonów do zapoznania się z urządzeniami NUGA BEST. Miliony rodzin korzysta z jej produktów w domu. Przez dwa lata z rzędu kompania "NUGA MEDICAL CO., LTD" była uznawana w Południowej Korei za najlepszą firmę ze względu na jakość eksportowanych urządzeń.. Kompania, o profilu medycznym, która zdobyła nagrodę «Jang Young Shil» - odpowiednik Nagrody Nobla za osiągnięcia w nauce w Korei Płd. – w kategorii “Najbardziej zaawansowany produkt w dziedzinie medycyny alternatywnej” . W 2007r. otrzymała nagrodę prezydenta za odniesienie największego sukcesu pod względem rozwoju.

@@@

fajna atmosfera, można się pośmiać, pogadać, wspólnie rozwiązywać problemy. zdecydowanie polecam:)

Małka

pracowałam 2 lata w Warszawe i nie mam żadnych zastrzeżeń, uczciwy pracodawca

Nops$

Praca bardzo samodzielna i z dużymi możliwosciami, dla kogoś, kto chce pracować to idealne miejsce na rozwój ! Wrocław

Tom

Robię tam od paru dni i powiem, że nie jest źle ;) Szef nawet nawet, roboty jest :D Zobaczymy jak dalej

CROPP@

Ktoś musi być chyba bardzo zdesperowany, że wpuszcza zachwalające komentarze co 10 min, naiwnie wierząc, że się nikt nie domyśli, że to ustawka. W tej firmie jeśli ktoś przepracuje miesiąc, to ma najdłuższy staż :p

Qqerty

Pracuje w tej firmie już dwa lata jako sprzedawca i jestem bardzo zadowolony z warunków pracy oraz z bardzo dobrej atmosfery jaka tu panuje.

Nata

Bardzo sympatyczna atmosfera pracy trochę zaganiania w promocji ale ogólnie warto spróbować - mi się udawało - Gorąco polecam;-)

Gomar

super się pracuje w tej firmie.

Panek

złe opinie o tej firmie piszą chyba ci, którzy się nie dostali, fakt nie łatwo przejść rozmowę kwalifikacyjną, trzeba być dobrym w swojej dziedzinie. POLECAM, pieniądze na czas, godziwe wynagrodzenie i fajni ludzie!

Tom

Robię tam od paru dni i powiem, że nie jest źle ;) Szef nawet nawet, roboty jest :D Zobaczymy jak dalej

Tifotex

Firma jest rzetelna, praca ciekawa i można wiele się nauczyć. Leniwym - nie polecam, Ambitnym - tak.

Nowy

Miła atmosfera, rodzinna firma, całkiem dobre wynagrodzenie. Polecam

Wiktor

stabilna i duza firma, ciesze sie ze udalo mi sie wreszcie tutaj dostac

Anna

Warto pracować

Jar-Pol

Pracuje w tej firmie już dwa lata jako konsultant i jestem bardzo zadowolony z warunków pracy oraz z bardzo dobrej atmosfery jaka tu panuje.

Robert

Dobra firma dbająca o pracownikow, warta polecenia.Roboty wykonują solidnie i fachowo.Zatrudnia dobrych fachowców.

Agata

piątek, 28 luty 2014 Leczyłam osteoporozę ponad 7 lat, ubytek masy kostnej wynosił 40%. Brałam tabletki. Po roku leczenia lekami nie stwierdzono poprawy... W tym czasie trafiłam do nuga bestu. Po roku codziennych zabiegów w tej firmie – nuga best, przeprowadziłam badanie w kierunku osteoporozy, które wykazało, że nie ma w ogóle osteoporozy. Bez brania leków, które zniszczyły mi w ciągu 1-szego roku brania leków - żołądek, wątrobę, jelita i tchawicę. nuga best mi pomógł... Więcej...

Yuyuj

Moja kolezanka to łóżko ceragem kupiła dwa lata temu w Łodzi,tam chodziła na masaże 8-siem miesięcy.Z tego co mi mowiła przeszły jej wszystkie dolegliwości.Ja niestety pracuję w takich godzinach,że mi nie starcza czasu:(

Urszula

Dla mnie rewelacja!!!! Mam nadzieję,że na dłużej w Koninie zagoszczą:) Bo wiem,że w innych miastach jest po kilka lat w jednej dzielnicy.

Artur

Ja chodze na te masaże od 10 dni,poprwe zauwazylam po 3-cim zabiegu,ale samopoczucie i wyciszenie nerwow,to naprawde fajnie sie czuje i mniej bolu.

Alina

Mamy z mężem już 4 lata łóżeczko i oboje korzystamy regularnie i czujemy się super przez te lata nie byliśmy u lekarza ,a mamy po 50-tce ,oby tak dalej zdrówko Nam dopisywało i wierzymy w to ,że zawdzięczamy to masażom ,bo przed zakupieniem łóżka było kiepsko szczególnie u mnie dyskopatia kręgów szyjnych POLECAMY!!!!!!!!

Renata

Z łóżka Ceragem korzystam już jakieś pół roku - rewelacja!!! Jestem emerytką . uregulowało mi się ciśnienie, a przez kilka lat brałam tabletki, które odstawiłam. Teraz ciśnienie jest 128/70 a było 160-170/98-102 a to jest coś! i dużo lepiej się czuję.Ceragem likwiduje u kobiet tzw. garb wdowi na karku a to też jest coś nie sądzicie?

Jurek

Ja również posiadam i korzystałem z tego łóżka prawie 4 lata, które mi bardzo pomogło. Pozdrawiam Jurek z Torunia.

aga
@Jurek 13.06.2015 10:48
Ja również posiadam i korzystałem z tego łóżka prawie 4 lata, które mi bardzo pomogło. Pozdrawiam Jurek z Torunia....

wszyscy pisza super pomaga mi lub pomoglo bardzwszystkim bardzo pomaga - tylko na co konkretnieo- ale na co pomoglo - konkretnie

Magda
@aga 29.09.2017 15:40
wszyscy pisza super pomaga mi lub pomoglo bardzwszystkim bardzo pomaga - tylko na co konkretnieo- ale na co pomoglo - konkretni...

Dzień dobry! Ja wyleczyłam ból lędźwiowego odcinku i łokieć tenisisty. Słyszałam że ludziom bardzo dobrze pomaga. Pozdrawiam

Henrik

Szkoda, że tak mało osób posiadających lub korzystających z tego urządzenia, tak mało o tym pisze. Może ktoś by tak opisał swój przypadek? Zachęcam do pisania, przecież to nie boli.

Zostaw opinię o Nuga Best - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nuga Best