Katcon Polska Sp. z o.o.

Pass

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 13 ocen.

Katcon Polska Sp. z o.o.
3 13 6 1

Opinie o Katcon Polska Sp. z o.o.

Katalizator

Niestety ale powoli robi się tu (usunięte przez administratora),kamera na kamerze, idziesz do łazienki to problem ze się ruszasz że swojego stanowiska masakra,operatorzy którzy dźwigaja ciężary maja tyle na godzinę co kobiety w głupim Marsie na linii a nawet mniej śmiech na sali, jedynie co pięknie wygląda to. Rozmowa na przyjęciu do pracy, mydla oczy jak tu nie jest fajnie itd a jak już jesteś przyjęty to dopiero zaczyna się prawdziwa ostra historia jak by się pracowało w więzieniu tyle że bez kuli u nogi szkoda gadać nie polecam tej firmy!!!!

Edyta

@Ten jedyny czy możesz rozwinąć swoją myśl? Co konkretnie ma miejsce w Katcon Polska, że według Ciebie może tak wpłynąć na pracownika? @Ważny bardzo proszę, żebyś nie używał w swoich komentarzach słów powszechnie uważanych za nieeleganckie.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Edyta

Czy są na forum pracownicy Katon? Powiecie coś o swojej pracy? Na jakie zatrudnienie można liczyć? Jaka jest atmosfera w pracy? Każda kwestia może być ważna. Jakie są zmiany?

Ten jedyny
@Edyta 20.05.2018 19:46

Jak chcesz być zdrowym psychicznie człowiekiem to nie polecam od razu kaftany

:)

Sama firma bardzo w porządku, choć nie przepracowałem nawet jednego dnia gdyż firma MANPOWER jest w ogóle niekompetenta i nie powiedziała mi, że nie ma zapewnionego dojazdu z moich stron, do najbliższego 7km.. jestem mega rozczarowany, sama praca wydaje się w porządku jak i podejście do pracownika.. to na tyle.. jednak NIE POLECAM

nikk

tak sobie czytam te wasze opinie i się zastanawiam, bo przecież nikt Was tu nie trzyma... nie jest chyba tak źle jak piszecie skoro ekipa ciągle jest ta sama - od kilku lat! nikt się nie zwalnia, nikogo nie zwalniają, pensje na czas, transport za darmo, dają podwyżki a wam ciągle źle. po co ciągle pracują te osoby, które tak narzekają/ przecież roboty w okolicy masa. w każdej pracy znajdzie się ekipa narzekaczy i tu też tak jest i oto właśnie WY! podro

Ja
@nikk 05.03.2018 12:08

Idealna puenta do komentarzy wszystkich narzekaczy

Smieszne
@nikk 05.03.2018 12:08

Śmieszne, pracują tu młodzi ludzie po 20 lat i to jest pierwsza praca do której idzie się po sql i tylko to trzyma na razie tutaj a co do zwalniania to powoli to się zmienia bo pracy jest dużo i o wiele lepiej płatnych, a starzy pracownicy się nie zwolnią bo się boją że nie znajdą innej pracy no kurde ale taka prawda, i co z tego że pensja na czas i transport za darmo jak takie wypłaty to mają opiekunki do dzieci, masakra niedługo same biuro będzie pracować bo ludzi nie będę mieć a ten kto pisał że ciągle ktoś narzeka to prawda bo ja drugiego błędu bym nie popełnił przyjmując się tutaj, a przyjąłem się dlatego że jestem młody i potrzebuje pieniędzy na swoje wydatki, chyba w sumie jak każdy a ktoś jak jest boi cokolwiek powiedzieć to będzie się trul w tym (usunięte przez administratora) szkoda zdrowia na ta firmę a panie kadrowe niech się ogarną a nie zachęcają ludzi innym ogloszeniami bo i tak wszystko wyjdzie na jaw

nikk
@Smieszne 08.03.2018 15:53

"bo ja drugiego błędu bym nie popełnił przyjmując się tutaj, a przyjąłem się dlatego że jestem młody i potrzebuje pieniędzy na swoje wydatki" to się zwolnij, po co ciągle tu pracujesz?, młody jesteś a roboty przecież tyle w okolicy! puste gadanie!

Pusty
@nikk 09.03.2018 21:33

Pusty to Ty jestes, nie wiesz to się nie wypowiadaj, jedyne co tu trzyma to znajomi nic więcej i każdy to powie, i powiedz mi dlaczego co drugi stąd ucieka hahha jak ktoś nie ma gdzie iść to nie pojdzie, roboty jest dużo ale nikt sam nie pójdzie i nie będzie zaczynał od zera chyba że naprawdę dadzą dużo lepsza ofertę

nikk
@Pusty 21.03.2018 19:33

no to ambitny jesteś jak pracujesz dla kolegów hhahahah jaki co drugi? chyba już dawno nikt sam się nie zwolnił, bo gadać każdy może a i tak siedzi bo mu tu dobrze

Tak
@nikk 03.04.2018 10:11

Chyba pisze ten co robi tu 10 lat i ma największą stawkę

Stefan

Każda firma ma swoich maruderów, niestety.

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Katcon Polska Sp. z o.o. o opisanie świeżej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

admin 2
@Administrator 24.02.2018 12:51

atmosfera lipna każdy najchętniej kazdego by zabił, warunki pracy masakra kłania sie inspekcja pracy, wyciągi nie działają jak należy, syfu tyle w powietrzu ze po kilku latach pracy tutaj człowiek nabawi sie pylicy, a pracodawca chce tylko jak najlepiej dla swojej osoby,,zabiera premie i sie cieszy'' nie da sie tutaj zarobić, jesli ktos chce tu przyjsc niech sie zastanowi, cały czas ktos jest na pieniądze oszukiwany, nie ma sprawiedliwosci.Nie polecam

anonymous
@Administrator 24.02.2018 12:51

Trzeba im wezwać prawdziwą inspekcje pracy i zobaczymy czym nas trują tak naprawdę

Zenon
@anonymous 02.03.2018 11:04

A może wystarczy się zwolnić???

zybi

panienki w maskach to takie same jak ty idioto

rekrutowany

Ostatniego dnia października zakończyli rekrutację na Specjalistę ds. Logistyki, od wczoraj ogłoszenie wisi ponownie. Kandydat wytrzymał 1,5 mca - to i tak bardzo dużo.

nick
@rekrutowany 18.12.2017 18:46

Zachęcam do uważniejszej lektury ogłoszeń. Chodzi o inne, nowo utworzone stanowisko.

Nick
@nick 28.12.2017 15:17

Poprzednio rekrutowano na Specjalistę ds Logistyki, dziś Specjalistę do Działu Logistyki. Obecne ogłoszenie jest po prostu skrótem poprzedniego. Różnica potworna - jak między CFO a CEO. Tylko jedna literka.

Cała prawda

Panienki przestańcie robić lipę na forum.Noszenie maski nie zrobi z was spawaczy bo na razie to jeszcze musicie się wiele nauczyć.

Uczciwy

Jesteście (usunięte przez administratora)_i każdy każdemu (usunięte przez administratora) obrabia, znacie się wszyscy, kumplujecie a tu takie rzeczy, śmieszne... Rozumiem wszystko żarty itd ale też bez przesady to jest praca a nie miejsce, w którym każdy mówi, że za taką stawkę pracował nie będzie a i tak robi, pomyślcie spawacze, którzy tak na prawdę nie potrafią spawać, moze 2/3 osoby na całą ekipe dobrze spawają i Wy chcecie podwyżkę, za co? Hahaha

Nickc
@Uczciwy 20.11.2017 07:51

Za to ty uczciwy leaderze M.S dałeś ostatnio bardzo ładny przykład poprawy sztuk na gotowo śmiech na sali. I kto tu nie umie spawać?

juzef

Wepchaliście się na tych spawaczy niczym świnie do koryta a teraz w nóżki zimno i o podwyżki walczycie za siedzenie na (usunięte przez administratora) głupią kłótnią na forum niczym dzieciaki.. Ja mam odpowiedzialne zadanie za swoją prostotę i samo wykonanie.. hehehe. Pozdrawiam Juzef.

696969

Ludzie na prawdę w porządku, można każdemu zaufać, wszyscy są szczerzy i lojalni dla siebie nawzajem, nikt sobie nie ciśnie że ma (usunięte przez administratora) samochód bo "turbo pada" (oczywiście za plecami). Poza wspaniałą, rodzinną atmosferą w tle zawsze słychać wspaniałą vixiarską klasykę albo disco polo spod remizji ;_;

Nick
@696969 17.11.2017 19:42

Pozdro dla wspaniałego lidera i jego kompanów xd

Macieta ;)

Firma krzak, bardzo polecam wszystkim tym, którzy chcą dać robić się w (usunięte przez administratora) Zero sprawiedliwości w tej firmie, obiecują złote góry a później odsyłają ludzi z kwitkiem. Z paniami z działu Hr nie można normalnie porozmawiać, wszystko wiedza lepiej i każda jakakolwiek rozmowa kończy się kontratakiem z ich strony lub wypowiedzeniem, na Wszystko maja gotowa odpowiedź. Uważajcie też na(usunięte przez administratora) Gdyż wynosi informacje do osób trzecich. Ogólnie to firma ma zero poszanowania dla ludzi, jak czegoś potrzebują od pracowników to umieją rozmawiać zaś w drugą stronę niestety już nie. Warunki pracy tragiczne, brak potrzebnych rzeczy do pracy, a rękawiczki itp. Trzeba sobie przynieść samemu z domu, bo dają jedne na tydzień. W skrócie jeden wielki Meksyk. Ps. Pozdrowienia dla wszystkich (usunięte przez administratora)!!!

gość

Potwierdzam brak profesjonalizmu ze strony Pani Manager HR. Pracuje tam od samego powstania firmy i w związku z tym standardy pracy wyznaje chyba studenckie. Jeśli umówi się na telefon, to nie znaczy, że zadzwoni. Jeśli obieca maila, nie znaczy, że go wyśle. Jeśli go wyśle, to niekoniecznie w terminie, do którego się wcześniej zobowiązywała. Jeśli ma być w nim załącznik - to będzie, ale niekoniecznie z właściwym nazwiskiem adresata. HR Manager jest wizytówką firmy - jeśli jej profesjonalizm ma uosabiać perspektywy firmy i drogę, jaką ma pójść w niej potencjalny kandydat do zatrudnienia, to wróży to bylejakość i brak porządku, a to źle. Szkoda.

Najważniejszy

Nie polecam, dno, firma krzak, zero sprawiedliwości, ludzie z biura niby z doświadczeniem a na niczym się nie znają,obiecają dużo a jak już coś do czego przyjdzie to zapominają że coś takiego było. Dział HR wielka jedna porażka, nie potrafią rozmawiać z pracownikami, na wszystko mają wytłumaczenie.Zabierają premię przy lepszej okazji. Jak ktoś chce przyjść do tej firmy to niech lepiej sie zastanowi czy chce popełnić ten błąd. PORAŻKA!!! Pozdro Dla Wspaniałego HR

damian

dno. nie ma chyba gorszej firmy. a kierownik masakra gania tych ktorzy nie przypadli jemu do gustu a swoich pupilkow nie. miejmy nadzieje ze dotrze to w koncu do szefostwa jak tam sie traktuje ludzi. moze ktos zrobi z tym dziadostwem porzadek.

Łukasz

to szczera prawda a w dodatku presja psychiczna. są tam równi i równiejsi jeden cały dzień przechodzi i jest ok a drugi stanie na chwilę żeby się podrapać i już przyczepiaja. prawda panie J.S.

tato

Na rozmowie lajcik, wszystko łatwo, miło i przyjemnie, "nie ma żadnych norm, nikt nie ściga", a później norma i norma. Cisną i cisną. Nie chcesz nadgodzin, w sobotę, czy w niedzielę? Masz krechę. 100 kamer Cię obserwuje, a po pracy wykrywaczem metali co najmniej jak w mennicy. To wszystko za 11 brutto. Nie polecam!!!

Ktuś
@tato 29.06.2016 19:40

To mówiłem ja - , nygus, pan O.

admin

Wiecie jak wygląda program staży i praktyk wakacyjnych w firmieKatcon Polska Sp. z o.o. ? Chętnie zatrudniają młode osoby? Czekamy na Twój komentarz.

Zostaw opinię o Katcon Polska Sp. z o.o. - Pass

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Katcon Polska Sp. z o.o.