BUDOKRUSZ

Grodzisk Mazowiecki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 91 ocen.

Opinie o BUDOKRUSZ

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDOKRUSZ

Agata
użytkownik zarejestrowany

Właśnie rekrutują na stanowiska Elektryk Samochodowy, Technolog obróbki skrawaniem, Pomocnik laboranta, Tokarz - Frezer, Elektryk Samochodowy - Elektromechanik, Mechanik Samochodów Ciężarowych, Kierowca Cementowozu C+E. Ktoś aplikuje na któreś z tych stanowisk?

szczeraprawda

Praca na tzw łódkach oczywiście na poczatek umowa zlecenie potem juz o prace, ale stawki bardzo niskie za kursy (porażka), a po za tym co nie zawsze jest powiedziane przy zatrudnianiu, obowiazek pracy równiez na betonomieszrkach ( gruszkach) zaa dosłownie smieszne stawki i to bardzo często cało nocne po kilkanascie godzin ale jakby tego było mało to co jakis czas wyjazd obowiązkowy na kopalnie za Białystok na harówkę za najnizszą prawie krajową ( jazda po kopalni czteroośką) w systemie 12/12 takze w soboty i niedziele jak w obozie koncentracyjnym. Nie polecam. Jedynie to pieniądze na czas i kasa na konto nic po za tym, zero szacunku dla kierowcy.

Z neta

~ucho 2017-01-24 21:53:13przez ZDM odbywa się w obecności funkcjonariusza policji. Ma on uprawnienia do ukarania kierowcy mandatem za ewentualne wykroczenia. Stanowiska kontrolne znajdują się na ulicach: Łopuszańskiej, Przyczółkowej, K. Wóycickiego, Połczyńskiej i w al. Krakowskiej. W przypadku uzasadnionych podejrzeń naruszenia prawa, policja może jednak zatrzymać kierowcę w dowolnym miejscu Warszawy i nakazać mu przejazd na stanowisko kontrolne. Syta, Pożarowa, Zawodzie, Plytowa, Mszczonowska, Księżnej Anny kierowcy np na Betonomieszarkach mają 2 WZ na drogę 7 lub 8 metrów betonu 2 WZ schowana, tak samo wywrotki, patelnie Bącćie CZUJNI

fvfvfv

Począwszy od dnia 1 stycznia 2017 r. pracodawca, zatrudniający pracowników na podstawie umowy zlecenia lub umowy o świadczenie usług, niezależnie od tego, czy prowadzącą oni działalność gospodarczą, czy też nie (tzw. samozatrudnieni) - obowiązany będzie do ewidencjonowania ich godzin pracy.

seva
użytkownik zarejestrowany

Wiesz co podejrzewam, ze takich informacji to już dowiesz sie na rozmowie kwalifikacyjnej a nie z oferty pracy

vvdcvdcvdc

gdzie te ITD 2016-08-18 22:17:47Ograniczenia dla samochodów ciężarowych Po skargach mieszkańców Odolan urzędnicy i drogowcy postanowili wprowadzić ograniczenia dla samochodów ciężarowych. To już przesądzone. Policja wydała pozytywną opinię a miejski inżynier ruchu zatwierdził projekt organizacji ruchu, który został już wprowadzony w życie. Samochody ciężarowe nie wjadą w ul. Jana Kazimierza w godzinach 22-6. Powód? Mieszkańcom przeszkadzał hałas generowany przez samochody wjeżdżające na budowę. - Na Odolanach jesteśmy świadkami bardzo szybkich zmian. Tereny, które dawniej pełniły funkcje przemysłowe, w bardzo szybkim tempie zmieniają się w obszary mieszkaniowe. W związku z tym musimy wypracować rozwiązania, które zapewnią odpowiedni komfort naszym mieszkańcom. W tej sprawie nasze stanowisko jest jednoznaczne - ograniczenie ruchu samochodów ciężarowych w nocy jest koniecznie - podkreśla Krzysztof Strzałkowski, burmistrz Woli. W planie kolejne zakazy A na tym zakazy mogą się nie skończyć. - Obecnie prowadzimy rozmowy z Zarządem Dróg Miejskich dotyczące wprowadzenia podobnych regulacji na ul. Ordona - dodaje burmistrz. W sprawę hałasu są zaangażowani również wolscy radni - Zmiana organizacji ruchu to dobra informacja dla mieszkańców Odolan, którzy wielokrotnie zgłaszali potrzebę wprowadzenia takiego rozwiązania. Teraz musimy zadbać o przestrzeganie nowych przepisów, dlatego zwróciłem się do policji o zwiększenie liczby patroli, celem zdyscyplinowania kierowców ciężarówek - komentuje radny dzielnicy Wola, Krystian Wilk (PO). at/b

Ziom

A ktoś się orientuje ile tam obecnie osób pracuje? Chodzi mi o siedzibę w Grodzisku Mazowieckim?

Paulo

Jeśli chodzi o kierowców to zarobki zależą od ilości wykonanych kursów i strefy do jakiej jedziesz.Ale z tego co wiem to nie ma tragedii. Takie kary są nakładane na kierowców za zaniedbania samochodu. W serwisie to faktycznie nie jest za ciekawie.

sdgtfhjk

Ilu Ukrainców rabota w budo kołchozie

jaro

serwis porażka,brak szacunku dla ludzi,kary po 500,OMIJAĆ WIELKIM ŁUKIEM

vvf

na tych betonomieszarkach to dobry wałek kierowca jeden na dobę śpią na kierownicy 1 tarczka z doby do śmieci i na drogę cacy nikt w firemkach nie sprawdza brakujących kilometrów i tarczek

la

~byłem tu (2016-02-12 21:35:34)Na betoniarniach w Warszawce lepsze numery odchodzą kierowcy co jezdza na tarczkach pozyczaja swoje karty kierowcy tym co jezdza na tachografie cyfrowym 1 kierowca w 2 miejscachZagłosuj ZagłosujPodgląd ~NADCHODZI (2016-02-14 11:36:56)Na tych Betonomieszarkach śmigają ROLNICY na Bizonie w RZniwa robota 24 h i tak im zostało zero tacha swiadczĄ usługe somisiadom niby pomoc somiecka a tak naprawde biorą chajs nie płacą PODATRKOW

lil

dla pracodawcy Dla pracodawców logowanie Logowanie GoWork.pl GoWork.pl Aktualnie 99525 ofert pracy Praca Praca Niemcy Studia podyplomowe Szkolenia Szkoły policealne Opinie o pracodawcach Opinie o pracodawcach Nazwa firmy/Treść Miasto Szukaj opinii o pracodawcy Dodaj opinie o pracodawcy 0-9ABCDEFGHIJKLMNOPRSTUWXYZ Jesteś pracodawcą? Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź Opinie o pracodawcy Rozmowy kwalifikacyjne Oferty pracy Sortuj: Najnowsze | Najstarsze Pracowałeś w firmie Dyckerhoff Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji. zdjecie uzytkownika czystka starych nierobów - 2014-12-05 22:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2) Powiem tak dyrektor kania to najbardziej konkretna osoba w tym calym bajzlu ,ubolewam ze go nie bedzie i ubolewam jeszcze nad jedna rzecza ze nie mialem odwagi powiedzieć mu co tu sie naprawde dzieje jak wlasnie ci starzy zasluzeni traktuja klientów ,telefon w biurze sie pali nie ma komu odebrać,dyspozytor leser najlepiej nie bierze robót aby nie mieć za dużo do roboty a pozostała czesc panowie operatorzy i administracja albo w telefonach albo modla sie kiwając na fotelach palą głupa aby tylko do 15 i do domu pozdrawiam zdjecie uzytkownika Prawda o Dyckerhoff - 2014-12-08 18:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2) Co do pana kani zrujnował tego dyckerhoffa ,a piękne opinie o nim piszą właśnie same jego lizusy wszyscy wiedzą że ,nie szanuje ludzi ,naprzyjmował sobie 3/4 osób do biura takie jak analityk rynku ,2 analityk rynku ,pomocnik analityka 2 pomocnik analityka 3 pomocnik pomocnika analityka itd a to są ogromne koszty taka osoba nie zarabia 2000 a i tak nic nie robią .Psełdo szkolenia w 4 gwiastkowych hotelach nazwę to pijackie impreski za 3 dni pijackiego szkolenia 60000 i gdzie tu oszczędność ci co tam sie szkolili wiedzą dokładnie o czym mówię mam parę filmików ze szkoleń włosy dęba stają może wyjdą na światło dzienne do pana buzzi.co do wypowiedzi wyżej następny gwiazdor bez rozumu po pierwsze żeby była produkcja to trzeba poszukać klienta na beton operator tego nie zrobi bo to nie jest jego praca a żeby poszukać klienta trzeba ruszyć tyłek a nie przychodzić do pracy na 9 kawka bajera i o 13 dobra jadę szukać o 13 jedynie można znaleść ziemniaki w warzywniaku na obiad takie czasy za klientem trzeba się nachodzić sam nie przyjdzie . zdjecie uzytkownika czystka starych nierobów - 2014-12-09 15:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1) Do prawda o dyckerhoff zasiedziałeś si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na ciepłym stołku i nic byś najchętniej nie robił byle do 15 siedzieć i pieprzyć głupoty ze szlachtą albo co lepsze z przedstawicielami leserami,którzy takze albo przesiadują w biurze albo stacjonują przy lokalach (wiedzą ci o których chodzi) ,nietykalni -kolejna grupa dobrze bawiących sie w pracy.Sumarycznie wystarczy krótki czas aby ocenić co tu się dzieje.Żałosne jeden na drugiego nagaduje .To wy tworzycie firmę ...I tu do władz u góry zacznijcie zmiany w firmie od personelu..... zdjecie uzytkownika zp - 2014-12-31 12:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Do fatalnego stanu firmy nie doszłoby gdyby nie fatalne zmiany personalne.Nowo przyjęci nie mają zielonego pojęcia o betonie i o handlu.Niskie zarobki i pomysły organizacji produkcji(dyspozytorzy,tabelki itp.) nie stanowią żadnej motywacji do pracy ,a wręcz uczą jak skutecznie unikać odpowiedzialności.I nie tu nic do rzeczy tzw.kryzys czy trudny rynek. zdjecie uzytkownika kk - 2014-12-31 18:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2) W Dyckerhoff jest wiele pomysłów na robienie oszczędności jak likwidacja własnego taboru gdzie konkurencja powiększa flotę,jak zlecanie remontów często bardzo prostych i niewymagających specjalnych narzędzi firmom z zewnątrz,a dawniej operatorzy na węzłach robili tą samą robotę w ramach premii.Co do dyspozytorów to faktycznie nie sprawdzają się,nie ogarniają tematu w całym regionie.A tak prawdę mówiąc to większość pracowników na różnych stanowiskach wykonuje bezmyślnie polecenia przełożonych bo myślenie zdroworozsądkowe jest żle postrzegane.Czy jest ktoś jeszcze w tej firmie kto umie wyciągać wnioski. zdjecie uzytkownika ziom - 2015-01-12 15:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Odpowiedź na: [Prawda o Dyckerhoff - 2014-12-08 18:39:41]: a do której ku.....wa mamy robić ??? jest sezon to sie robi do wieczora a jak po sezonie 15 i do domu . wiec cię gosciu nie rozumiem . Dla mnie to ty możesz

czaknoris

podstawa jest taka-omijamy firmę szerokim łukiem

xero

~Bagera (2015-11-26 09:26:14)W Wawie w jednej betoniarni gość z ITD ma wstawione swoje gruchy, to jest dopiero absurd... To tak jak pracować w anty-narkotykowej i ścigać samego siebie za dystrybucję narkotyków ; )

6 -22
@xero 28.11.2015, 23:16
~Bagera (2015-11-26 09:26:14)W Wawie w jednej betoniarni gość z ITD ma wstawione swoje gruchy, to jest dopiero absurd... To ta...

na grodziskiej w Warszawce po 22 zakaz jazdy

Mariusz

TO PRAWDA MOJA ŻONA PRACUJE W CH TARGÓWEK i też WIDZI NON STOP NASZEGO HANDLOWCA NA KAWCE ALBO JEDZENIU A NA KŚ. ANNY NP. PRZY KTÓRYMŚ Z KIEROWCÓW MÓWI ŻE JEDZIE NA SPOTKANIE Z KLIENTEM A PRZESIADUJE W CENTRUM HADNLOWYM I TO NIE Z KLIENTAMI TYLKO NON STOP Z TYMI SAMYMI DWOMA OSOBAMI ALBO SAMEMU CHODZI PO SKLEPACH I ROBI ZAKUPY. TO JAK MY NA KŚ. ANNY MAMY MIEĆ PRACE I NORMALNE BUDOWY? A co do strajku i solidarności to popieram ten pomysł i głośno mówię TAK !!

Wariat

Cześć chłopcy, powiem wam jedno w pracy to myszki a tutaj okazuje się że niektórzy to mają kawałek jądra. Powiem wam jedno jakbyśmy nie byli takimi jeb… frajer…ami i byli solidarni to ani kar po 500 zł by nie było i może za kurs po 60 zł by płacili. Powiem tak potrzeba nam tylko jednego mediatora, może być to osoba z zewnątrz na którą się złożymy po 50 zł i która będzie nas reprezentować. A my jako swoi prezesi uprzedzimy kierownictwo tydzień wcześniej że żaden kierowca nie przyjdzie do pracy przez dwa dni . Jedno jest pewne jak będziemy solidarni to nikomu z nas nie stanie się nic a zaczną się z nami liczyć i traktować jak ludzi. Pozdrowienia dla CIPY  w tym miesiącu miał tylko 230 kursów i pracował tylko 31 dni  Pomyślcie nad tym bo inaczej nic się nie zmieni. A na kś. Anny nie ma żadnej nowej dobrej budowy bo handlowiec woli siedzieć w godzinach pracy w CH TARGÓWEK .

Hyży

wyzysk i jeszcze raz wyzysk, kara za karą po 500zł

Wpms

Moje odczucia po półtora sezonu - firma, w której rzetelną pracą można zarobić. Jeśli każdy wykonywałby swą pracę sumiennie, nie patrząc na ręce innych i czekając aż daną pracę wykona kto inny, nie skupiał się i nie komentował pomysłów, zamiarów, dyrekcji, szefostwa które jeszcze nie weszły w życie to praca była by zdecydowanie łatwiejsza oraz przyjemniejsza. Zbyt wielu malkontentów, cierpiętników pracuje w tej firmie, zbyt wiele osób które mają o sobie wygórowane mniemanie. Atmosfera w oddziałach zależy od ekipy, a ekipy są młode i w moim przekonaniu ambitne (czyt. chcą zarobić), w końcu (prawie) nikt nie pracuje dla idei. Trafiają się dziwne pomysły, zapytania, wdrożenia ze strony Putki, ale cóż taka to jest zależność, że jak się chce pracować, to trzeba wykonywać polecenia i robić swoje. Nie polecam pracy w firmie pracownikom fizycznym, praca mało skomplikowana ale bardzo ciężka. Kierowcy - jedni wiecznie płaczą a inni jeżdżą po 5, 10 lat. Owszem są karani (często niesłusznie), ale sami sobie są winni swoim brakiem zorganizowania i zawisłością. Ogólnie polecam osobom skupiającym się na swojej pracy, odpornym na narzekania innych. Pieniądze, w zależności od stanowiska i starań - dobre.

nick

na budowach w SŁOikowie To pełno na czarno WSCHODNIAKOW

czaknoris

Trochę to prawda a troche lipa,takie czasy,zawsze mamy wybór ,nasze życie należy do NAS i nikt nie jest naszym panem .pozdrowienia dla nowego kierownika na Grodziskiej.

marian

Nie polecam dwóch betoniarni Budokruszu ponieważ atmosfera wymaga zmian z powodu koligacji rodzinnych, niektórym wydaje się że mogą innych traktować jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Byłem świadkiem odzywania się do kierowców którzy pracują tam na działalności czyli tak naprawdę są swoimi prezesami a pomiata się nimi jak szczurami. Szkoda że nieraz człowiek człowieka traktuje gorzej jak psa i nie umie przyznać się do błędu i dać trochę serca zamiast zawieści i niczym nie spowodowanej flustracji. Każdy by chciał chyba zarabiać 14-23 tyś miesięcznie jak kierownicy. Miałem dwie budowy na Grodziskiej i Kś. Anny oraz jedną na Mszczonowie. Mszczonów super kontakt obsługa itp. Kś. Anny zero kultury, wiecznie problemy itp. Grodziska wiecznie oszukuje że beton wyjechał a nowy kierownik chyba ma koligacje rodzinne ponieważ robi co chce nawet jeśli nie ma racji i nie umie przyznać się do błędu. Szkoda gadać, jakby nie jakość betonu to nasza firma nie brała by betonu z Budokruszu. Budokrusz dwa lata temu to był prawdziwy Budokrusz, gdzie współpraca i szanowane innych było standardem podstawowym.

dfghj

piłeś nie pisz na forum ani nie wchodż na facebooka bo i tak pewnie nikt nie rozumie twojej wypowiedzi :)

czaknoris

życe wammm wsystkiego długiegooo,opróc kutasa dlugiej roboty zebysta nie mieli casu w chalpie nic zrobic ani nie mieli casu na nic poza wozeniem betonu,tego wam zyce ze scerego serca frajezy jedni

Manfred

Najlepsze jest Mysiadło.Na propozycję dyrekcji wszyscy kierowcy zgodnym chórem -nie przechodzimy na działalność.Ja odszedłem,reszta została i działa.Po co ktoś (dyrekcja) ma nas szanować ,skoro sami się nie szanujemy."pozdrowienia" dla byłych kolegów kierowców z charakterem.

furtok
użytkownik zarejestrowany

łatwo się o takich sprawach pisze z przed ekranu komputera. Sama sytuacja z tym związana nie była taka łatwa jak ją przedstawiasz. Faktem jest , że dobrze gdyby wszyscy jednogłosnie opowiedzieliby się za jedną stroną jednak niektórzy nie mogli sobie na to pozwolić i musieli pozostać po drugiej stronie barykady

carbon

@Lukas, jeśli prowadzisz działalność i Budokrusz będzie jedynie uzupełnieniem portfela zleceń to możesz próbować. Faktycznie co nieco floty posiadają. Natomiast jeśli szukasz względnie stałej i to ma być Twój pracodawca lepiej będzie jak poszukasz sobie czegoś lepszego. Z pewnością lepiej nie ryzykować zmian. Dziś podejmujesz pracę a jutro już powiedzą Ci dziękujemy albo i tego nie. No chyba że masz chody i dostaniesz się do rodzinnego zarządu

carbon

Również nie polecam. Z mojej styczności z ta firmą odniosłem wrażenie totalnej paranoi albo totalnego bałaganu w podejściu do pracowników i współpracowników. Szkoda czasu, nerwów i energii

Kierowca

Nic dodac nic ujac ZAL!!!!! Ludzie na wlasna dzialalnosc zmuszeni przechodzic. zastrasza sie wszystkich co maja umowy o prace ze jak nie zmienia to z koncem umowy o prace zostaja zwolnieni 100% tak ja zrobilem. Zgnoja czlowieka kazdego ktory tam pracuje. Tam mozna w wariatkowie wyladawac. Albo wywala nie wiadomo na jaki oddzial i dojezdzaj daleko do pracy wiecej dolozysz niz zarobisz !!!!! ludzie wezcie sie za nich.

dfgdd

bylem tu (2012-09-15 09:33:41)w warszawie gruszki worza po 12 metrow betonu, czyli gruska warzy 50 ton i smigaja po zakazach na 5 ton bez zezwolen, tacho to rzecz pominieta, pracuja sofery co prawka im sie pokonczyly, tam sie nic nie zmienia tylko kwota w dowodzie "przepustki z 50 do 100 zl"

GOSC

ogólnie niepolecam.stres,stres i feudalizm

derk
użytkownik zarejestrowany

Serio tak źle jest w budokruszu, bo widze ich betoniarki jak czasem jade puławską, myslałem, że jest o wiele lepiej.

GOSC

NIEPOLECAM PRACY W SERWISIE,(usunięte przez administratora)RACUJE TAM, ALE ODCHODZE BO OM WYKONCZY KAZDEGO,BPRACUJE TU PONAD 10 LAT ALE DLUZEJ SIE NIE DA

retert

Malo tego sa nowe przepisy na temat CZASU PRACY dla osob jezdzacych na dzialalnosci, proponowl bym kazdemu zapoznac sie z ta informacja, bo za przekroczenia nie bedzie placil budokrusz tylko kierowca, duzo kierowcow odchodzi ze wzgledu chociaz na nowe przepisy i tylko UMOWA O PRACE zadnych dzialalnosci

kamil

Niestety ja się przejechałem,obiecano złote góry.A tu na początek umowa zlecenie przez kilka miesięcy,następnie umowa o prace na 3 miesiące na słabszych niż wcześniej obiecano warunkach.Ja zrezygnowałem.Szczerze nie polecam!

Kier

To przyjdz i zobacz po co pytasz :) zakladam sie ze juz po miesiacu sam tu dodasz nawet mocniejsze slowa. Pozdrawiam:)

Kiero

Daj sobie spokój z tą firmą kolego jeśli możesz nie wchodź w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tyle tylko można napisać. Pozdrawiam

kierowca

nie pamietam by w tej firmie była miła atmosfera tylko tak jak juz tu inni pisali jeden wielki kierat a teraz na dodatek za grosze.

Felek

Nie polecam tej firmy nikomu, nawet najgorszemu wrogowi. Praca po kilkanaście godzin dziennie a w umowie masz osiem. Dla firmy jesteś zerem nawet pracując na 110%. Tylko pupilki sefa mają dobrze.

aziii

proponuje popatrzec po innych zakładach identyczna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

arek

Ergo - 2009-02-24 18:27:36 Jasne i proste zasady pracy. Firma wypłacalna i terminowatak tak,(usunięte przez administratora) ma wszystkich za smieci,pawian,po miescie sam juz nie chodzi bo w pyska dostawal i pluja ludzie na niego,za traktowanie w firmie,mysli ze budokrusz to ma wladze w miescie hehe,a tu zong,nie polecam,szkoda nerw i zdrowia,A ZRESZTA,NA ETRANSPORT JEST SZERZEJ O TEJ PSEUDO-FIRMIE

ktoś

temat kryzys to temat rzeka w tej firmie. Już raz ucięli pensje chyba jakieś 3 lata temu no i teraz znowu powtórka z rozrywki.... tak trzymać szefostwo(w końcu trzeba żyć na jakimś poziomie..)

to ja

Firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciągłe pretensje. Non stop wmawianie pracownikom na temat kryzysu. Cięcia pensji. Kierat po kilkanaście godzin dziennie za marne.

edi

Osoby zwolnione na przełomie 2011 i 2012 roku (nie tylko kierowcy)...proszę o kontakt

Edi

Podobno ktoś wojuje z nimi o odprawę? Ma ktoś jakieś namiary?

xx

popieram

jojo

najgłupszy w tej firmie jest (usunięte przez administratora)

andrzej

jak chcesz siedziec dziennie 16h w pracy i 2 soboty, a w umowie miec 5-cio dniowy tydzien pracy i 40h tygodniowo to prosze bardzo, za 1500zł do ręki, a w zime będziesz odgarniał snieg za 1000zł bo dostaniesz aneks do umowy albo cie wywalą,masakra, nie polecam nikomu,oni szukają ciągle............

anonim

Ja też tam pracowałam, dużo obiecywali a później nie przedłużyli umowy. Byłam za mądra dla \"głownej księgowej\", która nawet nie wie co to jest urlop na żądanie!!! Powiem tak dla Państwowej Inspekcji Pracya ta firma to dobry zarobek. Tam pracuje się po godzinach za darmo!!! A jeśli nie chcesz ostać to dostaje się wypowiedzenie. Jak ma się układy z szefem to jest OK!

angela

spoko atmosfera kasa na czas plus dobre ubezpieczenie.ale żeby dobrze zarobić trzeba czasem orać po kilkanaście godzin na dobę no i to kierownictwo...hehe.ja robię już 4 lata i nie narzekem

anonim

anonim jeżeli ktoś lubi kierat to niech się zatrudni jedynie ci popieram to kasa na czas i ubezpieczenie nie na darmo zrobili tam zakładem pracy chronionej. mądry tam nie pracuje chodzi o biuro.

Zostaw opinię o BUDOKRUSZ - Grodzisk Mazowiecki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDOKRUSZ