Mega Taxi

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 173 ocen.

Opinie o Mega Taxi

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mega Taxi

Edyta

@kierowca jeśli zniknęły jakieś komentarze, oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszanie zasad regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem wpisu należy zapoznać się z jego treścią. A jak obecnie wygląda praca w Mega Taxi? Ktoś z Was wie, czy obecnie poszukują nowych pracowników?

tak

Pewnie, że wśród taksówkarzy moga się przytrafić takie sytuacje ale @ma na pewno można być spokojnym tego, że zatrudnienie u nich jest w pełni stabilne, więc warto próbować się do nich załapać jeszcze.

kierowca

Najgorsza korporacja z jaką miałem do czynienia. Wszystkim odradzam, a baza poniżej jakiegokolwiek poziomy zero kontaktu logicznego, kursy są rozdawane z czapy, to znaczy dla lepszych i tych gorszych.

modawo

Rolują pracowników jak tylko chcą i mogą ,z prawdziwych źródeł wiem, że zabierają wszystkie najlepsze kursy kierowcą:-( Nie polecam pracy u nich!!! Ja też uciekam do number one, tam przynajmniej uczciwi są wobec pracowników!!!

kierowca

Po co pisać skoro posty są usuwane. Nieroby i pasożyty zwane pseudoprezesami usuwają bo wiedzą że Mega jest jedna z najgorszych pseudokorporacji w Wa-wie.

kierowca

Odradzam każdemu! Szefostwo i dyspozytorki poniżej każdego poziomu, totalne dno i oszustwo.

ktoś

Sypnąć dyspozytorki sypnąć prezesów a co jak się kierowcom dobiorą do pupek????? przecież my też nie płacimy podatków od zarobionej kasy a co 2gi ma komornika. zastanówcie się czy gra warta świeczki bo kto mieczem wojuje ten od miecza .....

kierowca
@ktoś 19.06.2015 18:24
Sypnąć dyspozytorki sypnąć prezesów a co jak się kierowcom dobiorą do pupek????? przecież my też nie płacimy podatków od zarobi...

no teraz to ktosiu poleciałeś po bandzie!!! Każdy z nas płaci bazę i w razie wpadki ponosimy ryzyko kary 8 tysięcznej!!! A Przecież dyspozytorki i prezesi oni nie mają żadnej odpowiedzialności. Szefostwo to jeszcze może mieć lekkiego nerwa, bo przecież mogę przyjść płacić bazę z policją:) i udupię ich za niższy wymiar kary:), a dyspozytorki to nie mają żadnej odpowiedzialności. Siedzi sobie jedna z drugą i tylko przyjmuje zlecenia, ale jakby co i mnie złapie ITD, a pieniędzy na grzywnę nie dostanę od was to będę sypał po całości i po IP komputera dojdą i do dyspozytorek. Sam na dno nie pójdę na pewno. Jak tonąć to razem i mam gdzieś miecz, bo jedziemy na jednym wozie. Trudno ja ponoszę ryzyko, ale wy też.

kierowca
@ktoś 19.06.2015 18:24
Sypnąć dyspozytorki sypnąć prezesów a co jak się kierowcom dobiorą do pupek????? przecież my też nie płacimy podatków od zarobi...

jestem za tym co napisał "KIEROWCA" na dno sami nie pójdziemy. Pociągniemy wszystkich. A ty "ktoś" pisząc "PUPEK" zachowujesz się jak pederasta

kierowca

wczoraj przeczytałem ogłoszenie MEGI, że szuka studentów do pracy, zainteresowanych zdobyciem ciekawego doświadczenia i poznaniem jak żyje stolice w wakacyjne dni. Jeździłem u nich przez rok to mogę powiedzieć studentom jak żyje stolica. Nie ma w ogóle kursów i o tym wie każdy kierowca, bo studenci wyjeżdżają i nikt nie baluje. Interes się rusza od października i to w weekendy tylko. Po prostu doświadczony kierowca się nie nabierze na wakacje, a student myśli, że dorobi a tak naprawdę to straci pieniądze na bazę. Studenci szczerze odradzam!!!!

Kierowca nr 15

nie wiem czemu się czepiacie ...nikt wam nie każe jeździć w mega..wystarczy zasięgnąć wiedzy o właścicielach i dowiecie się po co założyli taką ,,firme" wystarczy wejść z nimi w układ i bedziecie mieli zleceń do bólu :)niestety...demokracja...płacicie tylko za udostępnienie programu z licznikiem i za zlecenia które pozwolą nabyć nowych klientów.Traktują was jak źródło utrzymania i raczej nie przejmują się waszymi problemami :) każdy z was może też założyć taką pseudo korporację...tylko uprzedzam jak nie bedziecie oszukiwać kierowców nic nie zarobicie :) ja zarabiam sporo i nawet nie na swoim aucie :) mega jest ok :)

janek

Czepialiscie sie ze jakis jeden kierowca dla nich jezdzi, to teraz zalozyliscie wlasna firme, sami siedzicie na bazie i sami bierzecie najlepsze kursy. i ta nowa firma chce niby byc uczciwa? jaja sobie robicie chyba.

kierowca

jaką mieliście nockę, bo u mnie masakra:(

Czarek - były 21

"W innych firmach za wyjątkiem Megi siedzą dyspozytorzy bez szefostwa i dlatego u innych nie ma oszustwa" Panowie jesteście mistrzami w auto pocisku gratuluje! Zajrzałem tu bo słyszałem ze piszą o mnie wiec krotko: w mega pracowałem od 8 października do kwietnia i w zadnym wypadku na niej nie wyrosłem tylko wręcz przeciwnie. Nigdy nie dostałem z firmy żadnego dalekiego kursu, zdażyło mi się raz pojechać do Siedlec ale tylko dlatego ze klient tego nie zgłosił tego na centrali. Pracowałem i nie narzekałem bo dni były rożne natomiast to co się działo od lutego to przegięcie a każdemu kiedyś cierpliwość się kończy. Mozna by tu dużo pisać ale po co?! A co do Platinium Panowie to zostawię to bez komentarza, odwołam się do wpisu wyżej TROCHĘ GODNOŚCI. I tylko jedna prośba miejcie odwagę podpisywać się pod komentarzami. Dziekuje

piotr
@Czarek - były 21 06.06.2015 14:55
"W innych firmach za wyjątkiem Megi siedzą dyspozytorzy bez szefostwa i dlatego u innych nie ma oszustwa" Panowie je...

nie bądź śmieszny, że takie WIELKIE NIC jak twoje może zagrozić Medze. Chłopcze z kuchni, lepiej wróc do garów, bo na tanie taxi nadal nie ma twojej firmy szumnie nazwanej Platinium. A tak sprawdzałeś w Medze czy dali reklamę i się buntowałeś. A bez reklamy nie istniejesz. A kogo nie ma ten głosu nie zabiera. Zamilcz i trochę godności i skromności, bo dostałeś rykoszetem!!!

kierowca

Widać ze szefostwo mierzy konkurencje swoja miara. strach i zazdrość przemawia przez tych oszustów.Nie wspomnę już o tym ze sami na centrali tez siedzą, a żałosnymi wpisami próbują się wybielić.Trochę godności Panowie!

Mariusz
@kierowca 06.06.2015 09:32
Widać ze szefostwo mierzy konkurencje swoja miara. strach i zazdrość przemawia przez tych oszustów.Nie wspomnę już o tym ze sam...

Ciekawe skąd Ty to wszystko wiesz? mega sama siebie niszczy robiąc cyrk z tej firmy. Każdy kto był ten wie

Wa-wa
@kierowca 06.06.2015 09:32
Widać ze szefostwo mierzy konkurencje swoja miara. strach i zazdrość przemawia przez tych oszustów.Nie wspomnę już o tym ze sam...

z Megi szef Platinium nr 21 wyrósł, skoro siedział tam tyle miesięcy to znaczy że musiał kursy na lewo też dostawać. Obojętnie kiedy się zadzwoni do Platinium to siedzi tylko właściciel. W innych firmach za wyjątkiem Megi siedzą dyspozytorzy bez szefostwa i dlatego u innych nie ma oszustwa. Dziwię się każdemu kto płaci w Platinium 500 zł za to, że firmy nawet nie ma na tanie taxi.

kamil

Nie wierzcie że firma Platinium będzie uczciwa skoro właściciel siedzi na centrali. Powiedział że udowodni i zniszczy Mege - he he no to good luck

piotr

jeżeli okazało by się że ta nowa firma Platinium jest uczciwa i ma zlecenia to każdy olał by Mege i poszedł tam, bo i tak większość ma Megę w 4 literach, bo to oszuści.

jan

wiecie,że pisząc na tej stronie pozycjonujecie ich stronę? Nawet jeśli was wywalili bo oszukiwaliście z dyspozytorkami odpuście sobie bo pisząc dajecie się prowokować i pozycjonujecie stronę tej firmy.

kierowca

Ludzie nie dajcie się zwariować!!!! Wcześniej była mowa o nowej firmie Czarka Platinium, a pseudo szefowie czując oddech konkurencji na plecach atakują siostry, by inni nie drążyli tematu nowej firmy.

Marek

właśnie przed chwilą zadzwoniłem do sióstr by weszły na forum bo szefostwo znowu je obsmarowuje i dziewczyny powiedziały, że mają to gdzieś i Megę i forum, bo padlinę omijają z daleka. Popieram je. Szkoda, że odeszły, bo za nimi odeszło mnóstwo kierowców, zresztą ja też i dlatego Mac i pozostali tak je nienawidzą.

kierowca

Jak jesteś tak dobrze poinformowany to w jednym dniu odeszły trzy a nie dwie. Została ta z największym stażem.

kierowca

Tak to słyszałem o nich to te dwie siostry co poleciały za oszustwa z kierowcami. To wszyscy wiedzą jak było.

kierowca

To ten co został wywalony za nagadywanie dyspozytorek o lepsze zlecenia?

kierowca
@kierowca 03.06.2015 15:04
To ten co został wywalony za nagadywanie dyspozytorek o lepsze zlecenia?

ten Czarek, który odszedł jak i sporo innych kierowców z Mega po tym jak nietykalna dyspozytorka najdłuższa stażem i tak wszyscy wiedzą o którą chodzi kazała sobie płacić za zlecenia. NAGABYWAŁA TO ONA JEGO I INNYCH TEŻ!!!!

kierowca

Siostry są na pewno u Czarka byłego z MEGA. Wiem to od niego bo dzwoniłem po informacje i powiedział że siostry są. Do usłyszenia na bazie. Znowu będzie git!!!:)

kierowca
@kierowca 03.06.2015 12:27
Siostry są na pewno u Czarka byłego z MEGA. Wiem to od niego bo dzwoniłem po informacje i powiedział że siostry są. Do usłyszen...

Dzwoniłem do Sióstr by się upewnić zanim przejdę. Na 100 % nie było ich tam i tam nie pracują !!! Piszecie bzdury!!!

paweł
@kierowca 03.06.2015 12:49
Dzwoniłem do Sióstr by się upewnić zanim przejdę. Na 100 % nie było ich tam i tam nie pracują !!! Piszecie bzdury!!!...

Jaki Czarek otworzył korporację z Mega? Oczywiście zobaczył że można robić przewały jak to było i jest w Mega i sam też chce kręcić lody na swoich warunkach.

kierowca

Siostry są na pewno u Czarka byłego z MEGA. Wiem to od niego bo dzwoniłem po informacje i powiedział że siostry są. Do usłyszenia na bazie. Znowu będzie git!!!:)

janek

czy to prawda, że w tej nowej korporacji Platinium taxi jako dyspozytorki są siostry? Jeżeli ktoś wie niech odpisze bo jeżeli są to super. Siostry za wami wszędzie:). POZDRAWIAM

kierowca

co z tymi zleceniami?W piątek 13 godz 246 zł sobota 14 godz 314 zł!!!Z miesiąca na miesiąc coraz gorzej.

kierowca

Czytam te komentarze i zastanawiam się o co tu chodzi? Chyba faktycznie chodzi o to, żeby pozbyć się wszystkich starych kierowców za wyjątkiem nr 9 i 14, bo ktoś donosić musi - hehe. Przyjdą nowi nieświadomi i oszustwo będzie jak było, bo zanim się zorientują, to pseudo prezesi i dyspozytorka A się wzbogacą

kierowca

To, że nr 9 i 14 to kapusie szefostwa to każdy wie, ale mam wrażenie, że szefostwo celowo podburza kierowców i piszą co niektóre posty, żeby pozbyć się wszystkich starych kierowców!!! Nie będzie starych, a pozostaną tylko nowi to nikt nie będzie pamiętał o ich przekrętach i przewałach i nadal wspólnie z pewną dyspozytorką będą oszukiwali i okradali nas!!! Nie dajcie się omamić nowi kierowcy w tej firmie trzeba szefostwu i dyspozytorce Agn patrzeć na ręce. Każdy lepszy kurs idzie do nich lub do jej fagasa.

kierowca

przed chwilą został wykasowany mądry komentarz, ale go skopiowałem i jestem za!!! a był takiej treści: kiedy zrozumiecie, ze to nie jest praca na cale życie - jeśli jest tak ze sa kierowcy z bardzo dużym stażem, to albo komuś sie podlizują i maja niezłe kursy, albo nic innego w życiu nie potrafia rozbić i nie sa w stanie miec innej pracy, jezdze nie długo ale czasami sie z wami gada, kierowca: 2,6,7,9,14,21, - to albo kochają robić loda któremuś z szefów, albo to przydupasy agn - pytanie który z szefów ma największe predyspozycje na bycie gejem... (taki wniosek wylania sie z waszych inteligentnych wypocin)

też kierowca
@kierowca 07.05.2015 16:36
przed chwilą został wykasowany mądry komentarz, ale go skopiowałem i jestem za!!! a był takiej treści: kiedy zrozumiecie, ze...

Trochę nie do końca jest tak jak piszesz. Jakieś 2 miesiące temu nr 2 wyzwał na rozliczeniach szefów o to, że nie ma dobrych zleceń, więc chyba nie jest taki zły, natomiast nr 6 więcej stoi na Ursusie niż jeździ, zastanawiające jest dlaczego nie odszedł skoro nie ma kursów, a może płaci niższą bazę - hmm głośno myślę, numer 7 to jest trzymany chyba tylko przez "sentyment" bo klienci się na niego skarżą i to bardzo, że się spóźnia, nr 9 i 14 nie trzeba mówić oni to są przydupasy szefostwa i każdy o tym wie. Mają się za coś lepszego i dostają lepsze kąski, a numer 21 to chyba jakoś mu nie idzie, bo ostatnio mało się loguje. Wiem od byłego nr 5, że się przyjaźni z nr 9, a to już mówi samo za siebie - szkoda gadać

kierowca 103

Witam wszystkich zadowolonych i mniej usmiechnietych oraz nowych etc Przepracowalem 30dni i podziekowalem. spedzilem 398h jezdzac i siedzac w aucie. dwa razy nawalilem z mojej winy na samym poczatku i na samym koncu miesiaca. Ogolnie dawalem sobie rade ze wszystkim, ludzie jak ludzie , zawsze i wszedzie znajdzie sie milszy lub ktos z kislem w glowie. Przyznaje , iz czesto czytalem forum ale nigdy sie nie oglaszalem. nikogo nie znam ani nie widzialem z mega taxi procz pewnego pana ktory mnie przyjal. na czysto po odliczeniu bazy, paliwa, mycia auta wyszlo mi na 1850zl . a auto zuzylo sie w blyskawicznym tempie z 1850 zl trzeba jeszcze odlozyc na amortyzacje auta i mialem w planach zaplacic sam za siebie za skladke zus-owska... zbyt dalekie dojazdy do klienta i przewiezienie go pare blokow dalej czy 3-4km nie wiem jak to sie oplaca. nie zawsze tak jest byly lepsze kursy lecz generalnie 12-15zl to byla kwota ktora bardzo czesto widzialem. tak sie chcialem sie udzielic powiedziec cos od siebie i nie byc anonimowym . Ci ktorzy sie tutaj ukrywaja i szczekaja sami sobie powinni odpowiedziec kim sa naprawde. Zycze wszystkim dalekich kursow :) moja przygoda sie skonczyla i tyle . co do dziewczyn , byly mile i tak naprawde niczym mi nie podpadly. Powodzenia wszystkim raz jeszcze !

Franek
@janek 06.05.2015 15:08
Problem w tym że nikt z "najstarszych" nie ma odwagi odejść... kłapali kłapali, nawoływali do buntu, ale wiedzą że ni...

przestań opowiadać te brednie!!!! Przecież większość najstarszych kierowców odeszła!!! Mam wrażenie, że celowo piszesz te brednie jak ci dobrze. ale są na to 3 odpowiedzi: 1)pisze to M lub B 2) pisze do najstarsza stażem dyspozytorka lub jej fagas 3) pisze to kierowca nr 9 - pupil szefostwa a teraz spadajcie ze swoimi komentarzami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Mega jest na dnie. Zobaczcie ogłoszenie ich na bezpłatnym gum**** i co i są w wyróżnionych, że potrzebują kierowców i dyspozytorki. Muszą płacić na bezpłatnym, bo nikt nie chce do nich przyjść. Każdy kierowca po miesiącu odejdzie, bo nie pozwoli się dymać, a szanująca się dyspozytorka nie będzie pracowała z... każdy wie z kim, chyba tą grubą szafę na której siedzi przymurowało jej do siedzenia na bazie bo się nie ruszy. Zero godności - łeee aż się rzygać chce!!!

kierowca
@Franek 07.05.2015 10:12
przestań opowiadać te brednie!!!! Przecież większość najstarszych kierowców odeszła!!! Mam wrażenie, że celowo piszesz te bred...

To fakt, że zleceń jest coraz mniej. Kierowców loguje się po 6-7 i stoją, nie ma nic.

ktoś

kolejne rozliczenia minęły. Kolejny miesiąc mieliście nie płacić bazy. I gdzie jesteście odważni Panowie Kierowcy?????? Dupy z was miękkie i tyle. Psioczycie na każdego po kolei. Szefowie beznadziejni, firma dno, dyspozytorka to już w ogóle bez komentarza i co???? wielkie gónwo.

kierowca

czas na nowe...

kierowca
@kierowca 26.04.2015 23:53
czas na nowe...

To niby nowe to jest coraz gorsze!!! I to w każdym znaczeniu tego słowa!!!

paweł

Już się nawet nie chce jeździć. Jakaś epoka się skończyła i jest do bani wszystko.

kółko

Nie wiem jak inni mają ale u mnie bryndza zarówno w tygodniu jak i w weekend:-(

prawda

A zyga jeżdzi jak szalony i dalej dostaje od Agn zlecenia.okradaja nas jak moga i oszukuja

jan

To są dwie odrębne firmy

kierowca

Nie jestem pewny, ale klienci którzy przyjeżdżają z Krakowa do Wa-wy wybierają nas.

kierowca

czy Kraków jest filią Warszawy?

żadania

To mi się w pale nie mieści zawsze szefowie mają ponad 22 tysiące na czysto z samej bazy!!!! Lewe kursy, kierowcy jeżdżący na procent, to pobudka koledzy, ale tutaj gra idzie o wysoką pulę wyższą niż 10 tys na łepka!!! A skąd M ma nowe mieszkanie na nowym osiedlu??? A skąd B kupił sobie nowy motor??? Odpowiedzi nasuwają się same!!!! ŻĄDAMY!!!! 1)Niższa baza!!! 2)Dostęp do komputera bazy, by mieć wgląd do tego jak się rozsyła zlecenia!!! 3)Nie ma kierowców równych i równiejszych!!!

niższa baza

(usunięte przez administratora)na samą myśl, że ci oszuści pseudo prezesi mają po 10 koła na rękę, to aż mnie ściska w dołku. My jeździmy za 15 zeta a oni nas bezczelnie okradają. Baza musi być zmniejszona, albo wszyscy pójdziemy do konkurencji, prasy i do itd. i gdzie jeszcze się da.

baza

Szefostwo ma 21870 zł na czysto!!!! szok!!!! Odliczę im reklamę, która jest mizerna, to na 100% mają 20.tys!!!!! Każdy z trzech pseudo szefów ma po 6,5 tys na rękę. Do tego dochodzą ich lewe kursy to wychodzą po 10 tys miesięcznie na rękę każdy!!!! Musimy żądać zmniejszenia bazy!!!!

????

To w Mega miały 5 zł, to dlaczego baza wynosi aż 520 zł!!!!(usunięte przez administratora)każdy umie liczyć ile macie zarobku na nas!!!!

!!!!!
@???? 20.04.2015 12:34
To w Mega miały 5 zł, to dlaczego baza wynosi aż 520 zł!!!!(usunięte przez administratora)każdy umie liczyć ile macie zarobku n...

Ja też pytam dlaczego płacimy bazę 520 zł!!!! Przez kilka miesięcy były tylko 3-4 dyspozytorki. Jest 720 godzin pracy z tego siedzą na centrali także szefowie. To jak to możliwe, że płacimy aż tyle za bazę, skoro one dostawały z całej puli oko.2000 zł. Wpłata z 4 kierowców to była pensja wszystkich dyspozytorek, bo 5 zł za godzinę!!!!! Oszuści!!!! Złodzieje!!!! Krętacze!!!!

liczący
@!!!!! 20.04.2015 12:51
Ja też pytam dlaczego płacimy bazę 520 zł!!!! Przez kilka miesięcy były tylko 3-4 dyspozytorki. Jest 720 godzin pracy z tego si...

To są jakieś jaja!!! Na bazie siedzieli po kolei wymieniam: 3 szefów, żona jednego z nich, 1 nietykalna dyspozytorka i 2 siostry w sumie 7 osób! Rachunek jest prosty: 1) liczba godzin w miesiącu jest 720 trzeba to podzielić na 7 bo tyle ich siedziała, to mieli po 102 godziny. 2) logiczne jest, że sobie za siedzenie na bazie to nie płacili tylko 3 dyspozytorkom, to idę dalej i 102 godziny miesięcznie razy 5 zł = 510 zł za cały miesiąc pracy! 3) na 2 siostry płacili 1020 zł w sumie, a ile nietykalnej z tej puli to nie wiem. To o co jest ten szum? Kierowców jest 45 razy 520 zł za bazę = 23400 zł!!! Rachunek jest prosty!!!! Oszukują nas i robią w wała!!! 23400(tyle płacimy za bazę) - 1530(pensja 3 dyspozytorek) = 21870 zł!!!! Tyle im zostaje co miesiąc!!!!!!!!

zaufany

Za 5zł?

wiem

Teraz są w NICE TAXI.

zaufany

Wiem z zaufanego źródła, że siostry pracują w innej firmie. I mają Megę gdzieś. To po co się rozpisujecie o nich? O co tu kaman? Przecież atakiem na siostry nie odwrócicie najważniejszego tematu czyli oszustw szefostwa i braku zleceń.

kierowca

gdyby były zlecenia to nie pisalibyście na forum, a tak się nudzicie, cierpicie i pierdoły piszecie. (usunięte przez administratora)

nowy

No w chipach tez tak samo skoczyły.

kierowca
@nowy 20.04.2015 12:10
No w chipach tez tak samo skoczyły.

ZACZNIJ POPRAWIE PISAĆ "CHEAP". Mega przy Cheapach to zamulone dno.

nowy

Ale te siostry musiały być dobre jako dyspozytorki bo cały czas o nich piszecie. Szkoda że nie zdążyłem ich poznać, bo za krótko jestem. Widać z tego że Mega opierała się na siostrach fiu fiu

siostra

Teraz już każdy wie ,że to Poznanianki trują na tym forum żeby wypaść dobrze na tle innych.

kierowca

Każdy się może z szefostwem dogadać jeżeli pójdzie na ich warunki. Trzeba jeździć u nich na procent. Oni są pazerni jak świnie!!!! Mamy niezły zwierzyniec w Mega: świnie, jedna locha i wyliniały szczur zyg zyg:). Mi też obiecali umowę i do dzisiaj nie dali i mogę to w sądzie pracy zaświadczyć i jeszcze odszkodowanie dostanę:).

siostra

Jak nie ma sióstr to nie masz biedaku komu płacić:) No cóż widocznie w nowej firmie też nie możesz się biedaku dogadać..

kierowca
@siostra 20.04.2015 08:40
Jak nie ma sióstr to nie masz biedaku komu płacić:) No cóż widocznie w nowej firmie też nie możesz się biedaku dogadać.....

przecież każdy kierowca wie że to piszą pseudo szefowie. Siostry były miłe i uczciwe i wszystkie kursy wchodziły na giełdę. Prezesie M nagrywam cię gdy wręczam ci pieniądze za baze. Syneczku przestań tyle podskakiwać bo ciekawe jak się wytłumaczysz z nieopodatkowanych dochodów, a w sądzie pracy z tego, że nie dostałem umowy - fikaczu ty odważny tylko przy niedomytym włochaczu

kierowca
@kierowca 20.04.2015 10:03
przecież każdy kierowca wie że to piszą pseudo szefowie. Siostry były miłe i uczciwe i wszystkie kursy wchodziły na giełdę. Pre...

Siostrzyczki się rozkręcają:)

Zostaw opinię o Mega Taxi - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mega Taxi