Mega Taxi

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 10 ocen.

Mega Taxi
3 10 6 1

Opinie o Mega Taxi

kierowca megi

Mega schodzi na psy jeszcze rok dwa lata temu szło jakoś zarobić ale teraz tylko się stoi no chyba że coś się dzieje w Krakowie typu wianki noc muzeów . Normalny tydzień to gehenna no ale co się dziwić wszystkie sieci się reklamują radio , internet a mega odkąd pamiętam nic . Uber, eko ,i car jakoś dają rade a mega . Niech tak szefostwo robi dalej to się skończy złote eldorado bo ludzie poodchodzą a ich pensja jest z kierowców a nie z klientów .

eko drajwer
@kierowca megi 23.05.2018 23:17

Trochę sobie jesteście winni, komentując do klientów krótkie kursy. Że Wam się nie opłaca itd. chamskie odzywki, wyłudzanie napiwków, brak uśmiechu na mordzie i pomocy często do starszych ludzi. Dziś brałem klientkę ok 90 lat. mówi, że w eko najmilsi kierowcy, uprzejmi, nie wspominając o cenie za przejazd. Pomyślcie trochę!!!

PIORT
@eko drajwer 19.06.2018 19:00

Tak i zamówiła taxi przez aplikacje ,baju baj

eko drajwer
@PIORT 02.07.2018 21:49

telefonicznie zamówiła, nie każdy musi mieć apke

Johnyy27

Zawsze było ekstra, aż do wczoraj. Kierowca ok. 1:00~ wyczuł, że wracam lekko podpity z i w momencie kiedy powiedziałem, żeby zaokrąglił bodajże z 27 do 30zł kartą to spojrzał na mnie jak na idiotę i zapytał "a może do 50?". Ostatni raz zamawiam tam taryfę :)

Megus
@Johnyy27 05.06.2017 17:48

Nie oceniaj całej korporacji i kierowców którzy są rzetelni na podstawie jednego buraka!i tacy jeżdżą w tej korporacji.jak mówię rzetelni kierowcy budują wizeronek tej firmy przez lata a burak psuje!zastanów się jeszcze raz mówię nad całościową opinii!

mege
@Megus 09.03.2018 18:09

na kolana i lodzik

eko drajwer
@Johnyy27 05.06.2017 17:48

Proponuję eko, taxometr to taxometr, a nie Pany z lycencjom krakuf i żeźbienie klientów na krześle

Jojo
@eko drajwer 19.06.2018 19:09

Nie chodzi o korpo w każdej znajdzie się jakiś co kantuje.. Są ludzie i są... Kanciarze

eko drajwer
@Jojo 31.07.2018 14:50

Masz rację Panie

Piotr

Nie polecam pracy jako kierowca w Mega Taxi. Jest coraz gorzej, coraz mniej klientów, stawki za km śmieszne głównie w nocy. Szefostwo ma kierowców głeboko w nosie ważne abyś abonament przyniósł. Kary w postaci blokady za wszystko, weżmiesz z hotelu nie tego klienta co trzeba, bo to np włoch i słowa nie rozumie po angielku jak go pytasz o hasło, i już blokada na 24h, absurdalne dyżury, jak się nie zjawisz blokada, zgubisz podczas pracy naklejkę na magnes blokada na 2 dni, itp itd Zero reklamy na mieście, MyTaxi lata po hotelach, biurach, restauracjach zdobywając dla kierowców klientów, a szefostwo Megi siedzi w biurze 2 razy w tygodniu po 4 h i wielce zapracowani. A chyba najgorsze to że na spotkaniach w ZIKICie głownie szefowie Mega apelują aby znieść egzamin z topografi miasta, pewnie po to aby mogli zatrudnić Ukraińców, co to będą jeździć za 1,5 za km i siedzieć cicho. Taki oto mają szefowie stosunek do kierowców. Nie polecam wręcz odradzam

Pol
@Piotr 05.07.2018 14:03

W medze nie ma dyzurow

Jojo
@Pol 17.07.2018 07:44

Znawca tematu?

Aleksandra

@Megus, najwidoczniej jesteś w jakiś sposób związany z Mega Taxi albo jesteś byłym pracownikiem. Może mógłbyś powiedzieć jak teraz wygląda współpraca z firmą jako kierowca? Czy jeśli ktoś ma licencję i dostosowanie do terminali to czy dziś jest to opłacalna praca?

bagienny

Ha! Dzisiaj ja i jakiś inny nieszczęśnik próbowaliśmy przyjąć się do "Megi" Rozmowa z facetem (ponoć jeden z prezesów(sic!)) trwała 30 sek. Większego gbura i chama w życiu kojota nie widziałem i nie słyszałem. Korporacja dla desperatów

Megus
@bagienny 31.03.2014 16:09

He he nie bądź człowieku śmieszny!zdałeś egzamin z topografii wyrobiles licencje i samochód pzygotowales jeśli wogole to zrobiłeś i wielki pan taxi he he he....co ty wogole piszesz?!nie masz pojęcia o zawodzie i co gość przez tel miał z tobą gadać o pogodzie!zastanów się!i nie pisz że jesteś taksowkarzem z doświadczeniem bo wybacz żaden z kolegów taxi nie dzwoni o współpracę z korporacja a nie przyjęcie bo nawet tego nie wiesz i nie rozróżniasz tylko idzie się dowiedzieć o i jak!i nie oceniaj w ten sposób kogoś a tym bardziej prezesów mega bo są to porządnie ludzie z którymi konkretnie i rzeczowo można pogadać a jak nie masz pojęcia o czym gadać to o czym mieli gadać z tobą jeszcze raz Ci pisze o pogodzie!NIE OCENIAJ W TEN SPOSOB KOGOS I NIE WYPOSUJ TAKICH OPINII BO O TOBIE ZADEN Z PREZESOW NIE OPPWOADAL DO KIEROWCOW W BIURZE I NIE MOWIL np dzwonił nieudacznik!pomyśl zanim coś napiszesz

barbuś
@Megus 09.03.2018 18:25

kto to pisze pewnie Edziu bo on taki (usunięte przez administratora) informatyk hehee

jerry

szkoda, że panie na infolinii nie mają pojęcia o mieście w którym pracują

Tomek

Jeździłem w Krakowie wszystkimi korporacjami i odkąd odkryłem Uber to nie jeżdżę już niczym innym. Auta nowe, ludzie młodzi i bardzo mili, ceny konkurencyjne, droga najkrótsza(bez oszukiwania), brak problemów z płatnością jak to w taxi(nie mam wydać bo chce napiwek) ani nikt bezczelnie nie powie, że mu się nie opłaca jechać tu czy tam. Jak ktoś chce się przekonać to podaje kod "cch9wue" z którym można się przejechać pierwszy raz Uberem za darmo.

morgolccia
@Tomek 03.01.2016 19:51

Też jeżdzę Uberem i naprawdę polecam bardzo sympatyczni kierowcy i mili nie to co w Mega Taxi

Megus
@morgolccia 20.05.2017 01:44

He he jeździjcie z uberem bo taniej tylko się nie zdziwcie jak będziecie mieć kiedyś pecha i ubera akurat podczas waszego przejazdu skontroluje policja albo lepiej ITD he he najlepsza opcja kara 3000 a lepsza wyrok sądowy za przestepstwo karno skarbowe bo takie jest jeśli nie reaguje się że kierowca nie daje paragonu a tym samym nie płaci w RP podatku i będzie klops-no ale w zaoszczędziłem 200-300 zł i spaprane papieru

Administrator

Rzetelne opinie osób, które pracowały w firmie, to cenna wskazówka dla osób rozważających zatrudnienie w przedsiębiorstwie. Wiecie, jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzenia? Napisz, jak wygląda to w Mega Taxi!

Lola...

Dyspozytorka z dzisiaj, z godzin nocnych, arogancka w stosunku do Kierowcy! Dziwie się, że Kierowca wykazał się aż tak anielską cierpliwością ;-) Niemiła, niekulturalna, bezczelna, chamska i wręcz pyskata ..kobieta z dyspozytorni!

Tutu

Panie tzw dyzpozytorki dramat bardziej papieski niż sam papież, kobiety frontem do klienta i tych co na was pracują. Proponuje roboty. Które były by milsze.!!!!!!!!!!!

Maciacho

Wielkie podziękowania i mega szacunek dla Pana z AUDI CZARNE KR 5754V, który po tym, jak następni klienci znaleźli i dali mu, mój zostawiony telefon, zgłosić to do do centrali i przyjechać mi go oddać. Dla klientów, też oczywiście turbo uszanowanie. Jednak dla Pana (imienia niestety nie poznałem) największy szacunek pod słońcem!

xx

Najważniejsze jest to, że każdy dba o to, żeby warunki były adekwatne do powierzanych obowiązków. To dobry znak

Zostaw opinię o Mega Taxi - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mega Taxi