Mega Taxi
3 10 6 1

Opinie o Mega Taxi

Johnyy27

Zawsze było ekstra, aż do wczoraj. Kierowca ok. 1:00~ wyczuł, że wracam lekko podpity z i w momencie kiedy powiedziałem, żeby zaokrąglił bodajże z 27 do 30zł kartą to spojrzał na mnie jak na idiotę i zapytał "a może do 50?". Ostatni raz zamawiam tam taryfę :)

Megus
@Johnyy27 05.06.2017 17:48

Nie oceniaj całej korporacji i kierowców którzy są rzetelni na podstawie jednego buraka!i tacy jeżdżą w tej korporacji.jak mówię rzetelni kierowcy budują wizeronek tej firmy przez lata a burak psuje!zastanów się jeszcze raz mówię nad całościową opinii!

mege
@Megus 09.03.2018 18:09

na kolana i lodzik

eko drajwer
@Johnyy27 05.06.2017 17:48

Proponuję eko, taxometr to taxometr, a nie Pany z lycencjom krakuf i żeźbienie klientów na krześle

Jojo
@eko drajwer 19.06.2018 19:09

Nie chodzi o korpo w każdej znajdzie się jakiś co kantuje.. Są ludzie i są... Kanciarze

eko drajwer
@Jojo 31.07.2018 14:50

Masz rację Panie

Greg
@eko drajwer 19.06.2018 19:09

Czemu konkurencja bez uprawnień może tutaj takie głupoty wypisywać? Jako klient taxi nie wybieram tych „eko ściem z dresami za kolkiem” oraz innych tworów bo tam to już każdy może cie zawieźć gdzie chce..... nikt nie kontroluje aut ani ludzi. Z mega jezdze od lat i uwazam, ze to co piszecie negatywnego to ściema -

Ona

Bardzo chamska obsługa. Zamówiłam taksówkę po czym po pół godziny nie przyjechania jej zadzwoniłam jeszcze raz sprawdzić na kiedy mam się jej spodziewać, po czym Pani odpowiedziała że nie została zamówiona i że może ma mi jeszcze podać kolor taksówki.

kierowca megi

Mega schodzi na psy jeszcze rok dwa lata temu szło jakoś zarobić ale teraz tylko się stoi no chyba że coś się dzieje w Krakowie typu wianki noc muzeów . Normalny tydzień to gehenna no ale co się dziwić wszystkie sieci się reklamują radio , internet a mega odkąd pamiętam nic . Uber, eko ,i car jakoś dają rade a mega . Niech tak szefostwo robi dalej to się skończy złote eldorado bo ludzie poodchodzą a ich pensja jest z kierowców a nie z klientów .

eko drajwer
@kierowca megi 23.05.2018 23:17

Trochę sobie jesteście winni, komentując do klientów krótkie kursy. Że Wam się nie opłaca itd. chamskie odzywki, wyłudzanie napiwków, brak uśmiechu na mordzie i pomocy często do starszych ludzi. Dziś brałem klientkę ok 90 lat. mówi, że w eko najmilsi kierowcy, uprzejmi, nie wspominając o cenie za przejazd. Pomyślcie trochę!!!

PIORT
@eko drajwer 19.06.2018 19:00

Tak i zamówiła taxi przez aplikacje ,baju baj

eko drajwer
@PIORT 02.07.2018 21:49

telefonicznie zamówiła, nie każdy musi mieć apke

Rohan
@eko drajwer 26.09.2018 22:09

A kolega to swoje komentarze to chyba może wystawiać, ale w Zielonkach...

Piotr

Nie polecam pracy jako kierowca w Mega Taxi. Jest coraz gorzej, coraz mniej klientów, stawki za km śmieszne głównie w nocy. Szefostwo ma kierowców głeboko w nosie ważne abyś abonament przyniósł. Kary w postaci blokady za wszystko, weżmiesz z hotelu nie tego klienta co trzeba, bo to np włoch i słowa nie rozumie po angielku jak go pytasz o hasło, i już blokada na 24h, absurdalne dyżury, jak się nie zjawisz blokada, zgubisz podczas pracy naklejkę na magnes blokada na 2 dni, itp itd Zero reklamy na mieście, MyTaxi lata po hotelach, biurach, restauracjach zdobywając dla kierowców klientów, a szefostwo Megi siedzi w biurze 2 razy w tygodniu po 4 h i wielce zapracowani. A chyba najgorsze to że na spotkaniach w ZIKICie głownie szefowie Mega apelują aby znieść egzamin z topografi miasta, pewnie po to aby mogli zatrudnić Ukraińców, co to będą jeździć za 1,5 za km i siedzieć cicho. Taki oto mają szefowie stosunek do kierowców. Nie polecam wręcz odradzam

Pol
@Piotr 05.07.2018 14:03

W medze nie ma dyzurow

Jojo
@Pol 17.07.2018 07:44

Znawca tematu?

Aleksandra

@Megus, najwidoczniej jesteś w jakiś sposób związany z Mega Taxi albo jesteś byłym pracownikiem. Może mógłbyś powiedzieć jak teraz wygląda współpraca z firmą jako kierowca? Czy jeśli ktoś ma licencję i dostosowanie do terminali to czy dziś jest to opłacalna praca?

bagienny

Ha! Dzisiaj ja i jakiś inny nieszczęśnik próbowaliśmy przyjąć się do "Megi" Rozmowa z facetem (ponoć jeden z prezesów(sic!)) trwała 30 sek. Większego gbura i chama w życiu kojota nie widziałem i nie słyszałem. Korporacja dla desperatów

Megus
@bagienny 31.03.2014 16:09

He he nie bądź człowieku śmieszny!zdałeś egzamin z topografii wyrobiles licencje i samochód pzygotowales jeśli wogole to zrobiłeś i wielki pan taxi he he he....co ty wogole piszesz?!nie masz pojęcia o zawodzie i co gość przez tel miał z tobą gadać o pogodzie!zastanów się!i nie pisz że jesteś taksowkarzem z doświadczeniem bo wybacz żaden z kolegów taxi nie dzwoni o współpracę z korporacja a nie przyjęcie bo nawet tego nie wiesz i nie rozróżniasz tylko idzie się dowiedzieć o i jak!i nie oceniaj w ten sposób kogoś a tym bardziej prezesów mega bo są to porządnie ludzie z którymi konkretnie i rzeczowo można pogadać a jak nie masz pojęcia o czym gadać to o czym mieli gadać z tobą jeszcze raz Ci pisze o pogodzie!NIE OCENIAJ W TEN SPOSOB KOGOS I NIE WYPOSUJ TAKICH OPINII BO O TOBIE ZADEN Z PREZESOW NIE OPPWOADAL DO KIEROWCOW W BIURZE I NIE MOWIL np dzwonił nieudacznik!pomyśl zanim coś napiszesz

barbuś
@Megus 09.03.2018 18:25

kto to pisze pewnie Edziu bo on taki (usunięte przez administratora) informatyk hehee

jerry

szkoda, że panie na infolinii nie mają pojęcia o mieście w którym pracują

Tomek

Jeździłem w Krakowie wszystkimi korporacjami i odkąd odkryłem Uber to nie jeżdżę już niczym innym. Auta nowe, ludzie młodzi i bardzo mili, ceny konkurencyjne, droga najkrótsza(bez oszukiwania), brak problemów z płatnością jak to w taxi(nie mam wydać bo chce napiwek) ani nikt bezczelnie nie powie, że mu się nie opłaca jechać tu czy tam. Jak ktoś chce się przekonać to podaje kod "cch9wue" z którym można się przejechać pierwszy raz Uberem za darmo.

morgolccia
@Tomek 03.01.2016 19:51

Też jeżdzę Uberem i naprawdę polecam bardzo sympatyczni kierowcy i mili nie to co w Mega Taxi

Megus
@morgolccia 20.05.2017 01:44

He he jeździjcie z uberem bo taniej tylko się nie zdziwcie jak będziecie mieć kiedyś pecha i ubera akurat podczas waszego przejazdu skontroluje policja albo lepiej ITD he he najlepsza opcja kara 3000 a lepsza wyrok sądowy za przestepstwo karno skarbowe bo takie jest jeśli nie reaguje się że kierowca nie daje paragonu a tym samym nie płaci w RP podatku i będzie klops-no ale w zaoszczędziłem 200-300 zł i spaprane papieru

Administrator

Rzetelne opinie osób, które pracowały w firmie, to cenna wskazówka dla osób rozważających zatrudnienie w przedsiębiorstwie. Wiecie, jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzenia? Napisz, jak wygląda to w Mega Taxi!

Lola...

Dyspozytorka z dzisiaj, z godzin nocnych, arogancka w stosunku do Kierowcy! Dziwie się, że Kierowca wykazał się aż tak anielską cierpliwością ;-) Niemiła, niekulturalna, bezczelna, chamska i wręcz pyskata ..kobieta z dyspozytorni!

Tutu

Panie tzw dyzpozytorki dramat bardziej papieski niż sam papież, kobiety frontem do klienta i tych co na was pracują. Proponuje roboty. Które były by milsze.!!!!!!!!!!!

Maciacho

Wielkie podziękowania i mega szacunek dla Pana z AUDI CZARNE KR 5754V, który po tym, jak następni klienci znaleźli i dali mu, mój zostawiony telefon, zgłosić to do do centrali i przyjechać mi go oddać. Dla klientów, też oczywiście turbo uszanowanie. Jednak dla Pana (imienia niestety nie poznałem) największy szacunek pod słońcem!

xx

Najważniejsze jest to, że każdy dba o to, żeby warunki były adekwatne do powierzanych obowiązków. To dobry znak

Zostaw opinię o Mega Taxi - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mega Taxi