Dimark Sp. z o.o.

Złotniki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 55 ocen.

Dimark Sp. z o.o.
2 55 6 1

Opinie o Dimark Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Xxx

W dniu dzisiejszym temperatura na hali przekraczała 34 stopnie ,w takich warunkach ciężko się pracuje.ale godziny pracy te same.

XYZ
@Xxx 08.08.2018 23:07

Wody się napij!

pracujący

Kto zatrudnił ciągle zmęczonego technologa? więcej o nim nie napiszę bo bym go musiał obrazić.

Umysł
@pracujący 16.07.2018 21:54

Głowa mnie boli bo pracuje umysłowo. Tabelki same się nie zrobią!

Obiektywny

zmiany na plus z których powoli się wycofuje dyrektor: wprowadził premię produkcyjna 5% od 6 miesięcy została ścięta do paru złotych , tłumacząc to faktem nie realizacją planu, planu którego od tych kilku miesięcy praktycznie na oczy nie widzieliśmy bo kierownikowi nie chciało się go robić i tak w prosty sposób zaoszczędził na nas po raz kolejny. Więcej pozytywów nie widzę no chyba że takim jest rozrost osób w biurze jest ich już więcej niż na produkcji hehe dobranoc chłopaki jeden dział już zaczął się sypać więc może to też pozytywna informacja bo ludzie widzą co się dzieje, a że żadnych korzystnych zmian się nie spodziewają to odchodzą.

Zdzisiu
@gdziekasa? 09.07.2018 18:56

ale, ja nie umiem :(

Rekin

A co na to wszystko Janusz biznesu - Malcolm? Haha. Dajesz człowieku.

rybka

Ciąg dalszy rezygnacji z pracy w dimarku, robi się nie ciekawie dla firmy.

Rekin
@rybka 11.07.2018 00:15

Czyli kto tym razem?

Bartas.

Jeden człek taką gimylę robi? aż się wierzć nie chce.

lubięarogantów
@Bartas. 06.07.2018 23:49

jak widać wystarczył jeden nietrafiony dyrektor

Obiektywny

A teraz mój największy hit z jakim nigdzie wcześniej sie nie spotkałem, pracownikom produkcji w ramach oszczędności ( naprawdę groszowych) zamieniony został papier toaletowy z miękkiego białego na szorstki szary. Jednym słowem nasze (usunięte przez administratora) są dyskryminowane w stosunku do miękkich d.. z biura. Kabaret prawda . Jeszcze większy będzie gdy podamy do PIP jako element dyskryminacji pracowników produkcji będzie farsa na całą Polskę a jak podchwycą do brukowce to pewnie cały świat będzie miał z tego beke.

Obiektywny

działania dyrektora: pomimo wprowadzenia RODO nadal jesteśmy systematycznie obserwowani przez kamery umieszczone na całej firmie( jest to działanie nielegalne ) a widzimy to przez okno Pana dyrektora. Być może trzeba to zgłosić do PIP.

Obiektywny

Zmiany które wprowadził dyrektor: 3. przesunął godziny pracy z 7 na 7,30 aby jeszcze bardziej nas kontrolować choć oficjalnie oznajmił ze ma to poprawić komunikacje miedzy biurem a produkcją( jak widać po faktach nic takiego nie ma miejsca biuro i tak przychodzi bardzo różnie) a gdy jest potrzeba nadgodzin nie przeszkadza mu to ze zaczynamy pracę od godz 6 a wiec 1,5 godz przed biurowcami.

Obiektywny

zmiany które wprowadził dyrektor to: 1. Skrócenie przerwy śniadaniowej z 30 min do 15min( przy pracy fizycznej praca staje sieęwręcz niewolnicza) 2. Całkowicie zlikwidował przerwę na kawę

Obiektywny

Ponieważ moja obiektywna opinia na temat warunków pracy została usunięta zapewne po interwencji dyrektora powtórzę ją jeszcze raz w kilku postach aby zobaczyć z czym się nie zgadza . Czekam na jego odpowiedzi pod opiniami. Od kiedy funkcje dyrektora objął Pan Aleksander praca atmosfera pracy została wywrócona o 180 stopni. Jego podejście do pracownika( produkcji) jest bardzo aroganckie i daje się wyczuć jakbyśmy byli wrogami.

Iza

@fiufiu, Twój wpis nie wnosi nic wartościowego do dyskusji na temat firmy Dimark. Jeżeli chciałbyś pomóc potencjalnym kandydatom, napisz proszę jak oceniasz tę firmę w swojej branży? Czy jesteś zadowolony z ostatnich zmian w firmie? Czy potwierdzisz to, co napisał na ten temat Obiektywny? Pozostali użytkownicy na pewno będą wdzięczni za napisanie kilku słów więcej.

fiufiu
@Iza 28.06.2018 19:11

Wnosi bardzo dużo, wystarczy czytać ze zrozumieniem

Oilchange

Obiecują podwyżki a tak ich niema .Później unikają pracowników bo wstyd im spojrzeć w twarz.Kiedys pracowało się w tej firmie lepiej.

fiufiu

wracam a tu co się dzieje w dimarku?każdy gdzieś CV wysyła?jakieś czarne chmury nad lotami dimarku się zbierają? czegoś nie wiem?

Iza

@Czesław, proszę nie zaczepiać innych użytkowników forum GoWork.pl. Każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii. Opinie powinny być uargumentowane i rzeczowe. Jaka jest Twoja opinia o tej firmie? Czy dobrze Ci się w niej pracuje? Jakie są według Ciebie minusy i plusy pracy w firmie Dimark?

Malcolm

Osobom, które szukają opinii o firmie polecam przyjść na okres próbny albo chociaż rozmowę. Większość z tych wypocin odnośnie pracy i atmosfery to komentarze wielce pokrzywdzonych, którzy firmie dawali tylko swoje przekolorowane historyjki i krzywą wizję rzeczywistości, albo pracują i chcą złotych gór nie wiedząc co się w firmie dzieje, więc nie dziwne że pozostało im pisać śmieci w internetach zamiast przyjąć na klatę pracę i w jakiś normalny sposób walczyć o swoje. W Dimarku nie jest idealnie i jest o co walczyć ale niektórych rzeczy nie da się zmienić z dnia na dzień. Jak ktoś chce pełny socjal, kwit na czas, niebiańską organizację na już to zapraszam do korpo, tylko ciekaw jestem ile z tych wielce znających się na organizacji pracy ludzi wytrzymałoby na 4 brygadach i ciśnięciu wyniku dzień w dzień. Chciałbym jeszcze pogratulować mądralińskim, którzy marudzą że produkcja non stop dostaje za błędy biurowych i jest nie wiadomo ile pracy przez złą organizację - w internecie jest parę ofert do Dimarku, które mogłyby Wam lepiej rozłożyć pracę na produkcji i montażu ale przez te Wasze "odważne" komentarze sami sobie blokujecie pomoc, bo kto przyjdzie do pracy czytając jak jest źle i nie dobrze? Pozdrawiam normalnych

Krystian
@Malcolm 21.04.2018 18:31

weźcie ludzie! Jak wam się nie podoba to zmieńcie pracę. Idź do Amazona to zobaczysz co to znaczy parcie na wynik i zasady.

NICKt

Ponoć na stanowisku ślusarza i montera dają 2500 na rękę na okresie próbnym, 2800 na rękę po przedłużeniu umowy. Do tego premia - 5% za obecność i 5% za wykonanie planu. Za przyjście w sobotę na 8 godzin dostajesz dodatkowo 10% premii. Czy to prawda z tą premią? Ktoś może potwierdzić?

Arnold
@NICKt 24.04.2018 21:46

Zapomnij o tym 2800, co najwyżej 100 zł podwyżki jeżeli odpowiednio na to zapracujesz podczas okresu próbnego a soboty to dwie na pół roku, od jakiegoś czasu dopiero wypłacane na czas. Jeżeli technolog nie zrobił planu, co należy do jego obowiązków, to już połowa premii ucięta za plan.

Danny

swoja droga ciekawe czy Pawel sie umył

Paweł
@Danny 04.04.2018 21:56

Wykompałem

Danny

Proponuje panu A.K zeby spedził dzień na produkcji, L4 na drugi dzień pewne, wydajność jest ale jak sie nie potrafi sprecyzowac produkcji i zmienia po fakcie to potem sie 2 razy to samo robi, ale jak zawsze oczywiscie wina pracownika produkcji ze z czymś nie zdązył bo przeciez zle zrobil, to nic ze mu kazano

MP

Ta firma to istna porazka, Dyrektor któremu wydaje sie ze wszystko wie, a tak naprawde podrzedny menadzer który nic nie robi w tej firmie, oprocz bezsensownych zebran i podgladania pracowników na kamerach, idz chlopie na ochrone tam bedziesz mógł patrzec ile wlezie ! brak wypłacalności w teminie, zwolnienia bezpodstawne, najlepiej (usunięte przez administratora) i sie w ogole nie odzywac, mobbing w pracy. Zatrudnijcie kolejnego kierownika albo dyrektora, napewno poprawi to prace, poprzedni Kierownik byl sam i potrafil wszystko ogarnac sam i na czas wy nie potraficie nic

Daniel

Nikt nie chce płacić za udawanie pracy, a niestety z wydajnością jest u nas bardzo źle.

robocop
@Daniel 18.03.2018 20:12

Wydajnosc jest 150 proc to planowanie kuleje od dyrektora po kierownika najslabsze ogniwa tej firmy

Pracownik.

Sytuacja w firmie to istny śmiech na sali. Zarządzający nie potrafią ogarnąć swojej pracy, nigdy nic nie wiedzą. Od jakiegoś czasu pojawiły się nowe zasady "rób więcej za mniej" dyrektor patrzy i tylko goni do pracy, sam bez pojęcia ustala pracownikowi stanowisko by nie marnował czasu. Jest nawet problem gdy rozmawiasz z druga osobą bo wtedy nie pracujesz. Jesteś ciągle w ukrytej kamerze. Najlepsze jest to, że pracując jako Operator CNC masz za zadanie pracować jak i sprzątać hale itp. (przecież maszyna sama idzie wiec masz czas by robić co innego) W firmie regularnie pojawiają się problemy za pensje, która powinna być wypłacana w terminie jak i do nadgodzin (niektórzy nie dostali pieniędzy od tamtego roku). Brak BHP jak i socjali.. Chcesz tutaj pracować? Zastanów się dwa razy?

Ukryta kamera
@Pracownik. 07.03.2018 17:59

Lepiej sobie zebrania robić codzień po godzince..objaśniać nie wiadomo co i udawać niewiadomo kogo. Ostatnio szedłem na stara hale a Pan A. K. robił sobie kawe około 12stej a przecież nie ma przerwy na kawe heeh no jak to ?

pracownik

Witam, ponieważ mamy takiego dyrektora jakiego mamy proponuje dla równowagi pracodawca-pracownik i większego poszanowania pracownika założyć związki zawodowe czekam na opinie na ten temat i jak coś zaczniemy działać.

anonymous
@Ela 23.02.2018 10:12

To nie powinno mieć znaczenia w stosunku do jakich osób jest takie zachowanie. Panie dyrektorze A.K. pracownik nie jest Pana niewolnikiem my też znamy nasze prawa wynikające z Kodeksu Pracy i innych ustaw.

Łukasz B

Witam serdecznie, nie wiem jaki ś.mi.eć za mnie sie podpisuje tutaj moją kswyką ale jesteś pi.z..da.. ja tutaj nigdy sie nie wypowiadałem ale teraz to zrobię. Umowa o prace czarno na biało napisane system 1 zmianowy 7-15, czasem musiałem robic na 2 zmiany. Siano nie zawsze na czas. Nowy głowny dyrektor wprowadzil premie 5% od wynagrodzenia za niechorowanie i 5% za wykonanie planu. Robił zebrania nie wiadomo po co, skoro pożytku z tego zero.. Ludzie pracując tam przez 8 msc to nawet proszku nie dostali żeby se ciuchy wyprać, Kamil to pewnie to dzisiaj robi w własnych rzeczach roboczych. Kodeks pracy na pierwszym miejscu..?? przerwa 15min i to tyle, ale żeby wolne dac za 3 króli to nie, bo z kodeksu pracy wybiera sobie to co mu pasuje. Ponad 5 msc prosiłem się o krzesła do stołowki żeby jeść jak człowiek a nie na stojąco, ale widocznie jest to takie trudne bo trzeba zrobic najpierw 50 zebrań. proszku to do dziś nie dostałem za ostatnie 4msc. Nic tylko zgłosić do Inspekcji pracy. Jako Operator usłyszałem że juz nim nie jestem bo człowiek ma byc wielozadaniowy czyli robic wszystko co palcem Ci pokażą. Są też plusy tej firmy :) jakie ? to już wam nie powiem bo niestety zostałem zwolniony z pracy z powodu likwidacji stanowiska, ale ono ma się swietnie i przychodzi inny operator. Aaa i słuchajcie brygadzistów, jak ci będzie kazał walnąc klocka na podloge to lepiej to zrób bo pójdzie wyżej do kadry kierowniczej naskarżyc że nie wykonujesz jego poleceń

Ewa
@Łukasz B 27.02.2018 17:22

Zgłoś to do PIP.

Bartek

Słyszałem sporo dobrego o firmie i chciałbym aplikować. Podpowiedzcie czy firma potrzebuje ludzi?

Xawier
@Bartek 06.01.2018 19:29

Ja nic dobrego o Dymarku nie słyszałem.

Administrator

Czy jesteście zadowoleni ze współpracy z firmą Dimark Sp. z o.o.? Co wpływa na Twoje postrzeganie tego przedsiębiorstwa?

budzik
@Administrator 06.02.2018 10:41

nie

Xxx

Znowu brak wypłaty na czas !!!nic nie można zaplanować !!!poprostu brak słów☹️

gal

wypłaty nie zawsze są na czas zdarzają się małe opóznienia wyzysk i nie polecam tej firmy wiele obiecują a z tych obietnic nic nie ma

Mariola
@gal 08.11.2017 18:06

Potwierdzam - prezes nie płaci na czas. Ani pracownikom, ani swoim kontrahentom.

Ł

i jedna szczegół o super dyrektorze Pawle umyj się człowieku wreszcie i kup sobie ciuch jakis bo wyglądas nie profesjonalnie i stanowiska w rossmannie jest przecena na bonda kup sobie hahha

G
@Ł 06.11.2017 22:22

Budzik - myć się trza codziennie nie od święta ????

jo

jeśli chodzi o firmę dimark to jest to jedno wielkie nieporozumienie wyzysk zero rozwoju bardziej sie rozwiniesz jak w domu będziesz siedział a stawki słabe a wymagania każdy wie maximum roboty minimum płacy premia hahaha skąd taki luksus nie polecam

Mariola
@jo 06.11.2017 22:18

Potwerdzone info. Dimark nastawiony jest na zyski za wszelką cenę, nie licząc się z pracownikami. Przykład - brak socjalu.

Zostaw opinię o Dimark Sp. z o.o. - Złotniki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dimark Sp. z o.o.