Dimark Sp. z o.o.

Złotniki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 31 ocen.

Opinie o Dimark Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dimark Sp. z o.o.

NICKt

Ponoć na stanowisku ślusarza i montera dają 2500 na rękę na okresie próbnym, 2800 na rękę po przedłużeniu umowy. Do tego premia - 5% za obecność i 5% za wykonanie planu. Za przyjście w sobotę na 8 godzin dostajesz dodatkowo 10% premii. Czy to prawda z tą premią? Ktoś może potwierdzić?

Malcolm

Osobom, które szukają opinii o firmie polecam przyjść na okres próbny albo chociaż rozmowę. Większość z tych wypocin odnośnie pracy i atmosfery to komentarze wielce pokrzywdzonych, którzy firmie dawali tylko swoje przekolorowane historyjki i krzywą wizję rzeczywistości, albo pracują i chcą złotych gór nie wiedząc co się w firmie dzieje, więc nie dziwne że pozostało im pisać śmieci w internetach zamiast przyjąć na klatę pracę i w jakiś normalny sposób walczyć o swoje. W Dimarku nie jest idealnie i jest o co walczyć ale niektórych rzeczy nie da się zmienić z dnia na dzień. Jak ktoś chce pełny socjal, kwit na czas, niebiańską organizację na już to zapraszam do korpo, tylko ciekaw jestem ile z tych wielce znających się na organizacji pracy ludzi wytrzymałoby na 4 brygadach i ciśnięciu wyniku dzień w dzień. Chciałbym jeszcze pogratulować mądralińskim, którzy marudzą że produkcja non stop dostaje za błędy biurowych i jest nie wiadomo ile pracy przez złą organizację - w internecie jest parę ofert do Dimarku, które mogłyby Wam lepiej rozłożyć pracę na produkcji i montażu ale przez te Wasze "odważne" komentarze sami sobie blokujecie pomoc, bo kto przyjdzie do pracy czytając jak jest źle i nie dobrze? Pozdrawiam normalnych

Danny

swoja droga ciekawe czy Pawel sie umył

Paweł
@Danny 04.04.2018 21:56

Wykompałem

Danny

Proponuje panu A.K zeby spedził dzień na produkcji, L4 na drugi dzień pewne, wydajność jest ale jak sie nie potrafi sprecyzowac produkcji i zmienia po fakcie to potem sie 2 razy to samo robi, ale jak zawsze oczywiscie wina pracownika produkcji ze z czymś nie zdązył bo przeciez zle zrobil, to nic ze mu kazano

MP

Ta firma to istna porazka, Dyrektor któremu wydaje sie ze wszystko wie, a tak naprawde podrzedny menadzer który nic nie robi w tej firmie, oprocz bezsensownych zebran i podgladania pracowników na kamerach, idz chlopie na ochrone tam bedziesz mógł patrzec ile wlezie ! brak wypłacalności w teminie, zwolnienia bezpodstawne, najlepiej (usunięte przez administratora) i sie w ogole nie odzywac, mobbing w pracy. Zatrudnijcie kolejnego kierownika albo dyrektora, napewno poprawi to prace, poprzedni Kierownik byl sam i potrafil wszystko ogarnac sam i na czas wy nie potraficie nic

Daniel

Nikt nie chce płacić za udawanie pracy, a niestety z wydajnością jest u nas bardzo źle.

robocop
@Daniel 18.03.2018 20:12

Wydajnosc jest 150 proc to planowanie kuleje od dyrektora po kierownika najslabsze ogniwa tej firmy

Pracownik.

Sytuacja w firmie to istny śmiech na sali. Zarządzający nie potrafią ogarnąć swojej pracy, nigdy nic nie wiedzą. Od jakiegoś czasu pojawiły się nowe zasady "rób więcej za mniej" dyrektor patrzy i tylko goni do pracy, sam bez pojęcia ustala pracownikowi stanowisko by nie marnował czasu. Jest nawet problem gdy rozmawiasz z druga osobą bo wtedy nie pracujesz. Jesteś ciągle w ukrytej kamerze. Najlepsze jest to, że pracując jako Operator CNC masz za zadanie pracować jak i sprzątać hale itp. (przecież maszyna sama idzie wiec masz czas by robić co innego) W firmie regularnie pojawiają się problemy za pensje, która powinna być wypłacana w terminie jak i do nadgodzin (niektórzy nie dostali pieniędzy od tamtego roku). Brak BHP jak i socjali.. Chcesz tutaj pracować? Zastanów się dwa razy?

Ukryta kamera
@Pracownik. 07.03.2018 17:59

Lepiej sobie zebrania robić codzień po godzince..objaśniać nie wiadomo co i udawać niewiadomo kogo. Ostatnio szedłem na stara hale a Pan A. K. robił sobie kawe około 12stej a przecież nie ma przerwy na kawe heeh no jak to ?

pracownik

Witam, ponieważ mamy takiego dyrektora jakiego mamy proponuje dla równowagi pracodawca-pracownik i większego poszanowania pracownika założyć związki zawodowe czekam na opinie na ten temat i jak coś zaczniemy działać.

anonymous
@Ela 23.02.2018 10:12

To nie powinno mieć znaczenia w stosunku do jakich osób jest takie zachowanie. Panie dyrektorze A.K. pracownik nie jest Pana niewolnikiem my też znamy nasze prawa wynikające z Kodeksu Pracy i innych ustaw.

Łukasz B

Witam serdecznie, nie wiem jaki ś.mi.eć za mnie sie podpisuje tutaj moją kswyką ale jesteś pi.z..da.. ja tutaj nigdy sie nie wypowiadałem ale teraz to zrobię. Umowa o prace czarno na biało napisane system 1 zmianowy 7-15, czasem musiałem robic na 2 zmiany. Siano nie zawsze na czas. Nowy głowny dyrektor wprowadzil premie 5% od wynagrodzenia za niechorowanie i 5% za wykonanie planu. Robił zebrania nie wiadomo po co, skoro pożytku z tego zero.. Ludzie pracując tam przez 8 msc to nawet proszku nie dostali żeby se ciuchy wyprać, Kamil to pewnie to dzisiaj robi w własnych rzeczach roboczych. Kodeks pracy na pierwszym miejscu..?? przerwa 15min i to tyle, ale żeby wolne dac za 3 króli to nie, bo z kodeksu pracy wybiera sobie to co mu pasuje. Ponad 5 msc prosiłem się o krzesła do stołowki żeby jeść jak człowiek a nie na stojąco, ale widocznie jest to takie trudne bo trzeba zrobic najpierw 50 zebrań. proszku to do dziś nie dostałem za ostatnie 4msc. Nic tylko zgłosić do Inspekcji pracy. Jako Operator usłyszałem że juz nim nie jestem bo człowiek ma byc wielozadaniowy czyli robic wszystko co palcem Ci pokażą. Są też plusy tej firmy :) jakie ? to już wam nie powiem bo niestety zostałem zwolniony z pracy z powodu likwidacji stanowiska, ale ono ma się swietnie i przychodzi inny operator. Aaa i słuchajcie brygadzistów, jak ci będzie kazał walnąc klocka na podloge to lepiej to zrób bo pójdzie wyżej do kadry kierowniczej naskarżyc że nie wykonujesz jego poleceń

Ewa
@Łukasz B 27.02.2018 17:22

Zgłoś to do PIP.

Bartek

Słyszałem sporo dobrego o firmie i chciałbym aplikować. Podpowiedzcie czy firma potrzebuje ludzi?

Xawier
@Bartek 06.01.2018 19:29

Ja nic dobrego o Dymarku nie słyszałem.

Administrator

Czy jesteście zadowoleni ze współpracy z firmą Dimark Sp. z o.o.? Co wpływa na Twoje postrzeganie tego przedsiębiorstwa?

Xxx

Znowu brak wypłaty na czas !!!nic nie można zaplanować !!!poprostu brak słów☹️

gal

wypłaty nie zawsze są na czas zdarzają się małe opóznienia wyzysk i nie polecam tej firmy wiele obiecują a z tych obietnic nic nie ma

Mariola
@gal 08.11.2017 18:06

Potwierdzam - prezes nie płaci na czas. Ani pracownikom, ani swoim kontrahentom.

Ł

i jedna szczegół o super dyrektorze Pawle umyj się człowieku wreszcie i kup sobie ciuch jakis bo wyglądas nie profesjonalnie i stanowiska w rossmannie jest przecena na bonda kup sobie hahha

G
@Ł 06.11.2017 22:22

Budzik - myć się trza codziennie nie od święta ????

jo

jeśli chodzi o firmę dimark to jest to jedno wielkie nieporozumienie wyzysk zero rozwoju bardziej sie rozwiniesz jak w domu będziesz siedział a stawki słabe a wymagania każdy wie maximum roboty minimum płacy premia hahaha skąd taki luksus nie polecam

Mariola
@jo 06.11.2017 22:18

Potwerdzone info. Dimark nastawiony jest na zyski za wszelką cenę, nie licząc się z pracownikami. Przykład - brak socjalu.

Zawiedziona

Rozmowe kwalifikacyjną wygrywa ten kto da mniejszą stawkę. Brak typowego działu HR skutkuje tym, że rozmowy prowadzi szef który oprócz ruskiego nie zna żadnego innego języka. Rozmowy prowadzą osoby z brakiem kompetencji do tego.

admin

Jak traktuje się pracownika w firmie Dimark Sp. z o.o.? Wypowiedz się na naszym forum.

Zawiedziona
@admin 18.08.2015 15:59

Brak szacunku. Nastawienie na zysk za wszelką cenę. Pracownik się nie liczy.

ktosik

Witam.Czy firma oferuje dobre stawki ?? wszystko legal ??

neger
@ktosik 20.10.2017 14:39

jako spawacz wyciagniesz tyle

Iza

@Mariola nie jestem pracownikiem firmy Dimark Sp. z o.o. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i jestem tu po to, aby pomóc w uzyskaniu jak największej ilości informacji o pracy w firmie dla osób, które są zainteresowane aplikowaniem. Czy masz może jakieś doświadczenia związane z pracą w Dimark Sp. z o.o.?

Mariola
@Iza 28.09.2017 10:37

Zadałam zupełnie inne pytanie. Z informacji od osób 3cich wiem, że nie ma tu socjalu. Pan Prezes kombinuje jak to w świetle prawa obejść. Przyjmowany jest ten kto da mniej. Umiejetności zweryfikuje się potem ???? wzięcie mają inżyniery i operatorzy maszyn CNC. Reszta traktowana jest po macoszemu.

Iza

@Ania niestety obecnie nie ma żadnych nowych ofert pracy w firmie Dimark Sp. z o.o. Natomiast warto przeglądać na bieżąco oferty, które znajdziesz na stronie internetowej http://dimark.com.pl/pl/kariera. Czy ktoś opowie o swoich doświadczeniach związanych z pracą w tej firmie?

Mariola
@Iza 18.09.2017 15:18

Kim jesteś Izo? Potencjalnym pracownikiem czy headhunterem?

anonim

(usunięte przez administratora)

Ania

w Poznaniu? skąd masz to ogłoszenie?

iriid

No ale na stanowisko takie jak Business Development Manager, musisz mieć kilkuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku

zainteresowany

Praca na zmiany?Soboty? nadgodziny?

adam

Widziałem ogłoszenie operator tokarki cnc? Jak wygląda praca i atmosfera w firmie? Ktoś może się wypowiedzieć?

Heniu
@Asd 05.11.2016 11:34

To Ty Budzik? Już jesteś na dywaniku u Prezesa!

Zostaw opinię o Dimark Sp. z o.o. - Złotniki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dimark Sp. z o.o.