Dimark Sp. z o.o.

Złotniki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 78 ocen.

Dimark Sp. z o.o.
2 78 6 1

Opinie o Dimark Sp. z o.o.

Znany

Witam jakąś opinia na czasie o firmie? Jaka z kasą jak socjal? Jak atmosfera?

dymek
@Znany 03.10.2018 07:57

1.kasa indywidualnie ustalana-podwyzki tylko wymuszone i to tylko wymuszenia radykalne inaczej nie ma szans 2.socjal herbata i kawa na stołówce i nic wiecej 3.atmosfera- wszystko pilne jechane......i nikt nic nie wie cos w stylu technologa.

anonim
@Znany 03.10.2018 07:57

Uciekac stad!

Nowy

Witam proszę o szczere wypowiedzi!!! Rozmawiałam z kilkoma pracownikami i uważają że jest ok w firmie! Więc może się ktoś jeszcze wypowie jak to jest? Jakie stawki? Jaka atmosfera? Ile można zarobić to jest bardzo ważne? Pozdrawiam

Dzikabroda
@Nowy 24.09.2018 12:29

Skoro rozmawiales z kilkoma pracownikami to chyba wiesz wszystko wkoncu nas tutaj pracuje garstka ludzi.Nic wiecej sie nie dowiesz .Skoro jest jest ok przyjdz sprobuj zobaczysz i nawet dowiesz sie ile dostaniesz wyplaty.

Nowy
@Dzikabroda 25.09.2018 09:23

No to wyraz swoją opinie

anonymous
@Nowy 25.09.2018 21:23

A co chcialbys wiedziec?

Nowy
@anonymous 26.09.2018 10:41

Wszystko ile proponują pieniążków? Jaka atmosfera? Czy da się pracować w tej firmie?

Mój stary

Są u Was wakaty dla doświadczonych spawaczy MAG/WIG? Jakie wynagrodzenia +/- na tych stanowiskach? Możliwości negocjacji , czy sztywne stawki? Jest po co wracać z DE dla tych pieniędzy?

Dzikabroda
@Mój stary 18.09.2018 19:13

Wracac z Niemiec dla Dimarku chyba zartujesz sobie

Aaaa

Witam a jak ogólnie jest na firmie? Jaka atmosfera? Jaki szefostwo? I jak to wygląda pieniężne? Pozdro

Transporter
@Aaaa 15.09.2018 08:49

skoro ludzie odchodzą to znaczy, że w okolicy płacą lepiej niż w dimarku no i te fatalne premie i brak jakikolwiek benefitów o socjalu już nie wspomne.

Adam
@Aaaa 15.09.2018 08:49

Atmosfera taka sobie!!!!! Socjalu brak !premie ucinane co miesiąc.

Aaaa

Witam jaka prase krawędziowa posiada firma? Nowa stara? I jak wyglądają stawki w firmie? Pozdro

Gruby
@Aaaa 31.08.2018 10:53

Chlopie ty wracaj do domu, na takiej prasie to ty sie wrzodow nabawisz z nerwow ale i tez konta nienapelnisz tutaj

anonim
@Aaaa 31.08.2018 10:53

Skoro pracownicy z wewnatrz firmy nie chcą na tym chyba 20 letnim złomie pracować to chyba coś jest nie tak.

fff
@anonim 03.09.2018 23:53

Aż tyle lat ma ta prasa?

Chuck Norris
@Aaaa 31.08.2018 10:53

Mmmmmmeeeeee

zenek
@fff 04.09.2018 16:12

ano i nie jest to CNC tylko nc, gnie jak widzi i czuje

Cris

Jak tam nasz drogi spec od metali ? Sobie radzi ?

Michał

Witam! Firma zatrudnia nowych ludzi i awansuje ich na brygadzistów, mimo sporego braku wiedzy w porównaniu do niektórych pracowników starszych pracowników, którzy się lepiej na to nadają. Technolog, który nie wie jak wygląda aluminium czy obrobiony metal, a patrząc na piłę taśmową, pyta czy to jest gilotyna bądź tokarka. Domyślcie się, że taki zarabia więcej, niż ludzie z produkcji. Dodatkowo więcej ludzi w biurach, a z produkcji odchodzą. Wypłaty się polepszyły i są już nawet 2 dni przed czasem, ale musieliśmy trochę o to powalczyć i wydrukować dyrektorowi kodeks pracy. Zazwyczaj to co w tym kodeksie pracy na plus, to dyrektor pierwsze o tym słyszy i trzeba mu to drukować (miejsca siedzące przy maszynach CNC), natomiast takie rzeczy jak przerwa 15 minut, to doskonale wiedzą, ani minuty dłużej. Premie dwie, 5 % za absencję i 5% za plan. Ta druga jest cały czas pod znakiem zapytania, bo gdy technolog nie zrobił planu, to automatycznie dostawaliśmy 2,5% bądź 0. Nie polecam pracy na tokarkach, zrozumiałe jest to, że maszyna musi cały czas pracować, ale bardzo często są sytuacje, że ustawiasz wał o długości 1.4 metra, a szef przychodzi i pyta dlaczego druga tokarka nie pracuje (musisz robić na dwie i to nieważne czy toczysz na jednej duże wały czy małe krążki). Konstruktorzy często dają rysunki z błędami (otwór pod łożysko w plus), natomiast jak masz jakieś pomysły i innowacje, by polepszyć pracę, to ciężko się przebić wyżej. Aby dostać podwyżkę, to trzeba walnąć wypowiedzenie, bo inaczej to musisz chodzić jak w zegarku i wtedy może się doprosisz, ale i tak znajdą na ciebie najmniejszy brud, by jej nie dać. Mimo wszystko szef kupuje sobie motocykl za 400 tys do biura jako ozdobę, ale na podwyżki nie ma pieniędzy. Bądź premie po 4 tys dla konstruktorów. No i ciągłe czepianie się dyrektora, nawet że wiórek leży na posadzce, bo nie zdążyłeś sprzątnąć. Plusy, to jedna zmiana, kasa przeciętna, czysto i nowocześnie. O proszek trzeba się prosić.

ffff
@Michał 29.08.2018 07:26

witam michał a firma posiada prase krawedziowa cnc?

Pracuś
@ffff 29.08.2018 08:37

Tak, mamy prasę krawedziową sterowaną numerycznie ale jej ustawienie to czarna magia, źle skalibrowana... W czasie pracy nagle ma strzały i źle gnie produkt itp..

Krystian
@Michał 29.08.2018 07:26

Tomek na prezydenta!!!

ffff
@Pracuś 29.08.2018 09:31

a co to za prasa jakis model sterowanie? w miare nowa czy stara?

fff
@ffff 30.08.2018 09:21

i jak to wyglada finansowa na cnc?

Korek

Dużo ludzi w biurze? Chyba nigdy Was w korporacji nie było:D nauczylibyscie się roboty ponad normę. Jest nas tu na tyle mało, że każdy może się wykazać co jest wielkim plusem. No ale trzeba chcieć. A ci co nie chcą i odchodzą, zobaczymy jak szybko zatęsknią. W korpo nikt nie słucha narzekań jak tutaj, nie pasuje to idź na twoje miejsce przyjdą następni. Więc zastanówcie się czy naprawdę wam tak źle.

Transporter
@Korek 29.08.2018 11:48

Czasy kiedy można było pracownikowi mówić, że za bramą czeka 10 chętnych na jego stanowisko już dawno minęły, teraz nawet człowieka do prostego montażu ciężko znaleźć więc proszę Cie jakąś korporacją nie strasz bo Dimark to naprawdę bardzo przeciętna firma. Teraz mamy takie czasy że firmy szanują pracowników produkcji inaczej biuro też może wylecieć bo sami nie potrafią żadnej produkcyjnej pracy zrobić.

Korek
@Transporter 29.08.2018 23:29

Przeciętna firma? Przejrzyj ogłoszenia o prace i zobacz przeciętne proponowane wynagrodzenie i pomyśl jeszcze raz. Czasy się zmieniły, pracownicy są bardziej roszczeniowi, chcą się czuć zadbani przez firmę, dając z siebie niewiele a czasem nic, odbębniając 8h na Odp.. naczytali się internetów i myślą, że teraz to na nich wszyscy czekają. Moze i tak, ale w Amazonie lub biedronce.

Alfred
@Korek 29.08.2018 23:56

Co to za porównanie, Dimark a korpo. Toż to firma produkcyjna, a nie porównuj zwykłego montażysty, którego i tak ciężko znaleźć, do fachowca czy specjalisty CNC. Tłumaczenie, że oni tylko stoją przy maszynach i nic nie robią jest zabawne. Niestety za wiedzę się płaci, a na rynku takich dobrych fachowców coraz mniej.

Hesus

Problem z papierem toaletowym obrazuje poziom i priorytety osób piszących... Jest to firma, w której trzeba pracować i niektórym się to jak widać nie podoba. Mam porównanie z innymi firmami w zbliżonej branży i w Dimarku jest lepiej pod wieloma (nie wszystkimi) względami: dobre zarobki, umowa o pracę (a nie śmieciówka czy pośrednik), podwyżki. Owszem zmienia się wiele, ale to dlatego, że firma się rozwija i nie wszystkim te zmiany odpowiadają. Jak ktoś wie, że wynagrodzenie jest za pracę a nie siedzenie i narzekanie i się pracy nie boi, to dostanie tu uczciwe traktowanie i fajną kasę

Transporter
@Hesus 28.08.2018 23:11

podwyżki??? dostaniesz jak przyciśniesz dyrektora bo w przeciwnym razie nie ma takiej możliwości w firmie nie ma czegoś takiego jak planowane podwyżki dla wszystkich pracowników

Majster

Jest ok

Bartas.

Jeden człek taką gimylę robi? aż się wierzć nie chce.

lubięarogantów
@Bartas. 06.07.2018 23:49

jak widać wystarczył jeden nietrafiony dyrektor

pracownik
@Bartas. 06.07.2018 23:49

wprowadza zmiany, a wiadomo jak ludzie reagują na zmiany...

Poirytowany

No i gdzie ten bardziej delikatny papier toaletowy ? No ja sie pytam

Lelo
@Poirytowany 20.08.2018 14:34

W Auchanie

Xxx

W dniu dzisiejszym temperatura na hali przekraczała 34 stopnie ,w takich warunkach ciężko się pracuje.ale godziny pracy te same.

XYZ
@Xxx 08.08.2018 23:07

Wody się napij!

pracujący

Kto zatrudnił ciągle zmęczonego technologa? więcej o nim nie napiszę bo bym go musiał obrazić.

Umysł
@pracujący 16.07.2018 21:54

Głowa mnie boli bo pracuje umysłowo. Tabelki same się nie zrobią!

Obiektywny

zmiany na plus z których powoli się wycofuje dyrektor: wprowadził premię produkcyjna 5% od 6 miesięcy została ścięta do paru złotych , tłumacząc to faktem nie realizacją planu, planu którego od tych kilku miesięcy praktycznie na oczy nie widzieliśmy bo kierownikowi nie chciało się go robić i tak w prosty sposób zaoszczędził na nas po raz kolejny. Więcej pozytywów nie widzę no chyba że takim jest rozrost osób w biurze jest ich już więcej niż na produkcji hehe dobranoc chłopaki jeden dział już zaczął się sypać więc może to też pozytywna informacja bo ludzie widzą co się dzieje, a że żadnych korzystnych zmian się nie spodziewają to odchodzą.

Bożydar
@Obiektywny 30.06.2018 22:56

Kto odszedł?

Caryca
@Obiektywny 30.06.2018 22:56

Kto jest tym "Kierownikiem" ? jaki dział zaczął się sypać ?

lubięarogantów
@Caryca 06.07.2018 23:46

z tokarki i giętarki odchodzą, kolejni szukają ofert, być może spawacze dołączą do tego grona.

gdziekasa?
@Obiektywny 30.06.2018 22:56

Ludzie odchodzą bo widzą co się dzieje w firmie a dyrektor zamiast iść wiarze na rękę i proponować jakaś kasę to chodzi z podniesiona głowa... Za niedługo ludzie z biura będą pracować na produkcji bo braknie ludzi

Zdzisiu
@gdziekasa? 09.07.2018 18:56

ale, ja nie umiem :(

Rekin

A co na to wszystko Janusz biznesu - Malcolm? Haha. Dajesz człowieku.

rybka

Ciąg dalszy rezygnacji z pracy w dimarku, robi się nie ciekawie dla firmy.

Rekin
@rybka 11.07.2018 00:15

Czyli kto tym razem?

Obiektywny

A teraz mój największy hit z jakim nigdzie wcześniej sie nie spotkałem, pracownikom produkcji w ramach oszczędności ( naprawdę groszowych) zamieniony został papier toaletowy z miękkiego białego na szorstki szary. Jednym słowem nasze (usunięte przez administratora) są dyskryminowane w stosunku do miękkich d.. z biura. Kabaret prawda . Jeszcze większy będzie gdy podamy do PIP jako element dyskryminacji pracowników produkcji będzie farsa na całą Polskę a jak podchwycą do brukowce to pewnie cały świat będzie miał z tego beke.

Obiektywny

działania dyrektora: pomimo wprowadzenia RODO nadal jesteśmy systematycznie obserwowani przez kamery umieszczone na całej firmie( jest to działanie nielegalne ) a widzimy to przez okno Pana dyrektora. Być może trzeba to zgłosić do PIP.

Obiektywny

Zmiany które wprowadził dyrektor: 3. przesunął godziny pracy z 7 na 7,30 aby jeszcze bardziej nas kontrolować choć oficjalnie oznajmił ze ma to poprawić komunikacje miedzy biurem a produkcją( jak widać po faktach nic takiego nie ma miejsca biuro i tak przychodzi bardzo różnie) a gdy jest potrzeba nadgodzin nie przeszkadza mu to ze zaczynamy pracę od godz 6 a wiec 1,5 godz przed biurowcami.

Obiektywny

zmiany które wprowadził dyrektor to: 1. Skrócenie przerwy śniadaniowej z 30 min do 15min( przy pracy fizycznej praca staje sieęwręcz niewolnicza) 2. Całkowicie zlikwidował przerwę na kawę

Obiektywny

Ponieważ moja obiektywna opinia na temat warunków pracy została usunięta zapewne po interwencji dyrektora powtórzę ją jeszcze raz w kilku postach aby zobaczyć z czym się nie zgadza . Czekam na jego odpowiedzi pod opiniami. Od kiedy funkcje dyrektora objął Pan Aleksander praca atmosfera pracy została wywrócona o 180 stopni. Jego podejście do pracownika( produkcji) jest bardzo aroganckie i daje się wyczuć jakbyśmy byli wrogami.

Iza

@fiufiu, Twój wpis nie wnosi nic wartościowego do dyskusji na temat firmy Dimark. Jeżeli chciałbyś pomóc potencjalnym kandydatom, napisz proszę jak oceniasz tę firmę w swojej branży? Czy jesteś zadowolony z ostatnich zmian w firmie? Czy potwierdzisz to, co napisał na ten temat Obiektywny? Pozostali użytkownicy na pewno będą wdzięczni za napisanie kilku słów więcej.

fiufiu
@Iza 28.06.2018 19:11

Wnosi bardzo dużo, wystarczy czytać ze zrozumieniem

Oilchange

Obiecują podwyżki a tak ich niema .Później unikają pracowników bo wstyd im spojrzeć w twarz.Kiedys pracowało się w tej firmie lepiej.

fiufiu

wracam a tu co się dzieje w dimarku?każdy gdzieś CV wysyła?jakieś czarne chmury nad lotami dimarku się zbierają? czegoś nie wiem?

Iza

@Czesław, proszę nie zaczepiać innych użytkowników forum GoWork.pl. Każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii. Opinie powinny być uargumentowane i rzeczowe. Jaka jest Twoja opinia o tej firmie? Czy dobrze Ci się w niej pracuje? Jakie są według Ciebie minusy i plusy pracy w firmie Dimark?

Malcolm

Osobom, które szukają opinii o firmie polecam przyjść na okres próbny albo chociaż rozmowę. Większość z tych wypocin odnośnie pracy i atmosfery to komentarze wielce pokrzywdzonych, którzy firmie dawali tylko swoje przekolorowane historyjki i krzywą wizję rzeczywistości, albo pracują i chcą złotych gór nie wiedząc co się w firmie dzieje, więc nie dziwne że pozostało im pisać śmieci w internetach zamiast przyjąć na klatę pracę i w jakiś normalny sposób walczyć o swoje. W Dimarku nie jest idealnie i jest o co walczyć ale niektórych rzeczy nie da się zmienić z dnia na dzień. Jak ktoś chce pełny socjal, kwit na czas, niebiańską organizację na już to zapraszam do korpo, tylko ciekaw jestem ile z tych wielce znających się na organizacji pracy ludzi wytrzymałoby na 4 brygadach i ciśnięciu wyniku dzień w dzień. Chciałbym jeszcze pogratulować mądralińskim, którzy marudzą że produkcja non stop dostaje za błędy biurowych i jest nie wiadomo ile pracy przez złą organizację - w internecie jest parę ofert do Dimarku, które mogłyby Wam lepiej rozłożyć pracę na produkcji i montażu ale przez te Wasze "odważne" komentarze sami sobie blokujecie pomoc, bo kto przyjdzie do pracy czytając jak jest źle i nie dobrze? Pozdrawiam normalnych

Steve
@Malcolm 21.04.2018 18:31

Wojtechu, to Ty? Tobie też pętla się mocno zacieśnia...

Deca
@Malcolm 21.04.2018 18:31

Więcej wchodź w pupę , kolejny lizus idź kosić trawę

AntiMalcolm
@Deca 06.05.2018 13:50

Albo malować trawę na zielono jak ci każe Prezio

Krystian
@Malcolm 21.04.2018 18:31

weźcie ludzie! Jak wam się nie podoba to zmieńcie pracę. Idź do Amazona to zobaczysz co to znaczy parcie na wynik i zasady.

NICKt

Ponoć na stanowisku ślusarza i montera dają 2500 na rękę na okresie próbnym, 2800 na rękę po przedłużeniu umowy. Do tego premia - 5% za obecność i 5% za wykonanie planu. Za przyjście w sobotę na 8 godzin dostajesz dodatkowo 10% premii. Czy to prawda z tą premią? Ktoś może potwierdzić?

Arnold
@NICKt 24.04.2018 21:46

Zapomnij o tym 2800, co najwyżej 100 zł podwyżki jeżeli odpowiednio na to zapracujesz podczas okresu próbnego a soboty to dwie na pół roku, od jakiegoś czasu dopiero wypłacane na czas. Jeżeli technolog nie zrobił planu, co należy do jego obowiązków, to już połowa premii ucięta za plan.

Danny

swoja droga ciekawe czy Pawel sie umył

Paweł
@Danny 04.04.2018 21:56

Wykompałem

Danny

Proponuje panu A.K zeby spedził dzień na produkcji, L4 na drugi dzień pewne, wydajność jest ale jak sie nie potrafi sprecyzowac produkcji i zmienia po fakcie to potem sie 2 razy to samo robi, ale jak zawsze oczywiscie wina pracownika produkcji ze z czymś nie zdązył bo przeciez zle zrobil, to nic ze mu kazano

Zostaw opinię o Dimark Sp. z o.o. - Złotniki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dimark Sp. z o.o.