Dimark Sp. z o.o.

Złotniki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 11 ocen.

Opinie o Dimark Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dimark Sp. z o.o.

Bartek

Słyszałem sporo dobrego o firmie i chciałbym aplikować. Podpowiedzcie czy firma potrzebuje ludzi?

gal

wypłaty nie zawsze są na czas zdarzają się małe opóznienia wyzysk i nie polecam tej firmy wiele obiecują a z tych obietnic nic nie ma

Mariola
@gal 08.11.2017 18:06

Potwierdzam - prezes nie płaci na czas. Ani pracownikom, ani swoim kontrahentom.

Ł

i jedna szczegół o super dyrektorze Pawle umyj się człowieku wreszcie i kup sobie ciuch jakis bo wyglądas nie profesjonalnie i stanowiska w rossmannie jest przecena na bonda kup sobie hahha

G
@Ł 06.11.2017 22:22

Budzik - myć się trza codziennie nie od święta ????

jo

jeśli chodzi o firmę dimark to jest to jedno wielkie nieporozumienie wyzysk zero rozwoju bardziej sie rozwiniesz jak w domu będziesz siedział a stawki słabe a wymagania każdy wie maximum roboty minimum płacy premia hahaha skąd taki luksus nie polecam

Mariola
@jo 06.11.2017 22:18

Potwerdzone info. Dimark nastawiony jest na zyski za wszelką cenę, nie licząc się z pracownikami. Przykład - brak socjalu.

Zawiedziona

Rozmowe kwalifikacyjną wygrywa ten kto da mniejszą stawkę. Brak typowego działu HR skutkuje tym, że rozmowy prowadzi szef który oprócz ruskiego nie zna żadnego innego języka. Rozmowy prowadzą osoby z brakiem kompetencji do tego.

gosc
@Zawiedziona 03.11.2017 21:30

Na jakie stanowisko aplikowalas produkcja czy biura ??

Zawiedziona
@gosc 04.11.2017 19:53

Biurowe

admin

Jak traktuje się pracownika w firmie Dimark Sp. z o.o.? Wypowiedz się na naszym forum.

Zawiedziona
@admin 18.08.2015 15:59

Brak szacunku. Nastawienie na zysk za wszelką cenę. Pracownik się nie liczy.

ktosik

Witam.Czy firma oferuje dobre stawki ?? wszystko legal ??

ktosik
@Mariola 24.10.2017 09:09

Duzy wyzysk?czy praca w normie?

neger
@ktosik 20.10.2017 14:39

jako spawacz wyciagniesz tyle

Iza

@Mariola nie jestem pracownikiem firmy Dimark Sp. z o.o. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i jestem tu po to, aby pomóc w uzyskaniu jak największej ilości informacji o pracy w firmie dla osób, które są zainteresowane aplikowaniem. Czy masz może jakieś doświadczenia związane z pracą w Dimark Sp. z o.o.?

Mariola
@Iza 28.09.2017 10:37

Zadałam zupełnie inne pytanie. Z informacji od osób 3cich wiem, że nie ma tu socjalu. Pan Prezes kombinuje jak to w świetle prawa obejść. Przyjmowany jest ten kto da mniej. Umiejetności zweryfikuje się potem ???? wzięcie mają inżyniery i operatorzy maszyn CNC. Reszta traktowana jest po macoszemu.

Iza

@Ania niestety obecnie nie ma żadnych nowych ofert pracy w firmie Dimark Sp. z o.o. Natomiast warto przeglądać na bieżąco oferty, które znajdziesz na stronie internetowej http://dimark.com.pl/pl/kariera. Czy ktoś opowie o swoich doświadczeniach związanych z pracą w tej firmie?

Mariola
@Iza 18.09.2017 15:18

Kim jesteś Izo? Potencjalnym pracownikiem czy headhunterem?

anonim

(usunięte przez administratora)

Ania

w Poznaniu? skąd masz to ogłoszenie?

iriid

No ale na stanowisko takie jak Business Development Manager, musisz mieć kilkuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku

zainteresowany

Praca na zmiany?Soboty? nadgodziny?

adam

Widziałem ogłoszenie operator tokarki cnc? Jak wygląda praca i atmosfera w firmie? Ktoś może się wypowiedzieć?

Asd
@adam 05.03.2016 13:02

Ja pracuje na tokarcce. Jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jedna zmiana od 7-15. Brak nadgodzin i wooone weekendy jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Heniu
@Asd 05.11.2016 11:34

To Ty Budzik? Już jesteś na dywaniku u Prezesa!

Zostaw opinię o Dimark Sp. z o.o. - Złotniki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dimark Sp. z o.o.