Opinie o ZPC OTMUCHÓW S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC OTMUCHÓW S.A.

lady

Najgorszy zakład,w którym pracowałam.

Agata

@Merio nie jestem pracownikiem ZPC OTMUCHÓW S.A., więc niestety nie wiem o czym mówisz. Chętnie jednak zrozumiem, więc jeżeli możesz napisać jaśniej, to będę wdzięczna.

Agata

@aaabbbccc, a możesz opisać panujące warunki pracy? To co opisujesz brzmi trochę tajemniczo, a wiele osób czeka na konkrety, czyli jaka jest umowa, zmiany, stawki, godziny pracy, premie? To dla potencjalnych pracowników ZPC OTMUCHÓW S.A. liczy się najbardziej.

Agata

O jakich zwolnieniach w ZPC OTMUCHÓW S.A. mówicie? Każde zwolnienia generują nowe rekrutacje do pracy, a w tej chwili nie widać nowej rekrutacji do pracy w firmie. Z czego to może wynikać?

Agata

@bolo, regulamin, o którym wspomniałam znajduje się tutaj: www.gowork.pl/regulamin. Kwestie dodawania komentarzy zostały w nim szczegółowo uregulowane. Pytasz o konkretne sytuacje, w których coś może zostać usunięte, jednym z nich jest, np. naruszenie czyichś dóbr osobistych.

anonim

(usunięte przez administratora)

Agata

@Ony2345 każde forum, jak rownież to na którym się wypowiadamy ma swój własny regulamin, którego łamania mogą kończyć się kasowaniem komentarzy w całości lub ich fragmentów. Każdy ma prawo do własnej opinii, jednak by uniknąć takich sytuacji warto się z nim zapoznać.

Ony2345

Panie (usunięte przez administratora) co boi się pan tak o swoją osobę że każe usuwać swoje inicjały z wpisów żeby nie było wiadomo o kogo chodzi. Boi się pan prawdy jaką sam pan stworzył???????

humorzasty

Panie (usunięte przez administratora) , usuwanie komentarzy nie pomoże trzeba szanować i doceniać pracowników to wtedy odwdzięczą się tym samym

waga

Dlaczego usunęliście taką opinię od "małej"- Tak ułożonego człowieka jak (usunięte przez administratora) już nie znajdą. Szacunek do człowieka oraz pełna kultura, cieszę się, że uwalnia się z tego ciężko zarozumiałego zakładu. Znowu prawda w oczy kole, że najlepsi pracownicy już odeszli ?

ksawery

Kogoś bardzo boli że (usunięte przez administratora) est tak chwalony i usuwa jego inicjały, przecież same dobre rzeczy o nim piszemy, był świetnym kierownikiem przez wiele lat, chyba (usunięte przez administratora) że o nim nic dobrego nikt nie napisał ???? Ha,ha

anonim

(usunięte przez administratora)

beti

To szukam pracy, jeżeli Pan (usunięte przez administratora) i to tylko Pan (usunięte przez administratora) jeszcze został z kierownictwa szanującego człowieka. Bardzo mi żal, że Pana (usunięte przez administratora) nie będzie. Nikt nie miał tyle szacunku do swojej zmiany jak on, tyle cierpliwości, tyle zrozumienia i tyle wiedzy....................................

pracownica

Życzymy Panu (usunięte przez administratora) sukcesów w nowej pracy i normalnych pracodawców. Był Pan naprawdę dobrym kierownikiem któremu nie były obojętne problemy innych. Dziękuje

pracownik żelek

witam wszystko wszystkim a kto poznał nową kierowniczkę działu (usunięte przez administratora) . wszystkie winy zwala na pracownice a tak naprawdę nie ma żadnej wiedzy oprócz tego jak u dyrektora na ściemniać na panie które mają pojęcie nie wiem jak ma być dobrze w zpc jak tacy ludzie żądza tym (usunięte przez administratora) niech pan się przyjrzy temu bo żenujący poziomi wiedzy tej pani ale to chyba pan już wie

abcd

Takie wykształcenie jakie ona ma nie idzie w parze z kulturą osobistą bo inteligencji się nie nabywa z inteligencją się człowiek rodzi

bruno

iwonka lubi byc najlepsza tak bylo na czekoladzie ma aspiracje a wy jestescie mali i za mali do niej bo to jest pani magister ma tak byc jak ona chce

Przyjaciel

Kto odchodzi ? Tomek ?? Nie wierzę, tyle lat razem. Szkoda.

humorzasty

Słyszeliście Ci nowinę ??? Kierownik T.S. odchodzi :( :(

ktosik

Następna osoba z wielkim doświadczeniem na produkcji i wieloletnim stażem pracy żegna się z ZPC...( T.S.) kiedy dyrektorzy się obudzicie???? dlaczego pozwalacie odejść takim osobom ???

xxx

Odra ma się bardzo dobrze, od kiedy przyszła Monika i zrobiła porządek jest ok wszyscy zadowoleni

xxx
@pracownikkkkkkk 02.04.2017 13:42
To chyba jakiś żart, sama to pisałaś pani kierownik?

To już pożartować nie można, sorki Monika myślałam że wszędzie Cie wsadzali byś uzdrawiała sytuacje na wydziałach , to ją uzdrowiłaś czyż nie

Pracownik
@xxx 02.04.2017 22:50
To już pożartować nie można, sorki Monika myślałam że wszędzie Cie wsadzali byś uzdrawiała sytuacje na wydziałach , to ją uzdr...

Hahaha tak tak wsadzili ale Monice ha

smutno

to prawda zpc spadło na psy, Ci co rządzą doprowadzili w otmuch dwa zakłady do ruiny, liczy się tempo, wykresik, procencik, tabelka, a człowiek jest niczym.... przykre to, ale karma wraca i kiedyś Ci są teraz wysoko, będą leżeć i płakać .... już mineły czasy gdzie człowiek z przyjemnością chodził do pracy, a szkoda

puk
@xxx 29.03.2017 10:15
Nie tylko zakład w Otmuchow ie ale także w Brzegu.

Zachfile tam bedzie syndyk masy upadloacowej a oni nie przebieraja q sierodkach

xxx
@puk 29.03.2017 19:30
Zachfile tam bedzie syndyk masy upadloacowej a oni nie przebieraja q sierodkach

Odra ogłasza upadłość?

wykończona

Kierownik śmiechu warte,dyrektor śmiechu warte przyjdą i jak królowie idą po hali nie znają się na niczym wykończył gorzyczki wykoncza i nas.za nich siech się wezmą a nie zajmują się glupotami.nas sprawdzają a sami wynoszą garściami.

aaabbbccc

Niedługo GM sam przy linii będzie stał :) wszyscy już pracy szukają, bo zarobki to śmiech na sali z roku na rok mniej, awymagania to ho,ho i jeszcze troche.

marika
@wykończona 31.03.2017 15:25
Taka mądra jesteś wypowiadasz się na forum powiedz to Beacie w oczy

a co beatka jest jakims bogiem i nania moze byc kryska i dalej wyzyw tych ludzi chamska i nic wiecej juz niewyroba z nia

wykończona
@marika 05.04.2017 10:29
a co beatka jest jakims bogiem i nania moze byc kryska i dalej wyzyw tych ludzi chamska i nic wiecej juz niewyroba z nia...

Ja nie mówię że jest Bogiem ale jak ktos ma z nią problem to niech jej to powie w twarz a nie pisze na forum anonimowo bo się boi.Jesteście z jej zmiany wyzywanie ludzi to jest bardzo duze naduzycie wiec dlaczego nikt tego nie zgłosi i to nie do kierownika czy dyrektora ale jeszcze wyzej nad nimi tez ktos ma wladze wiec niech sie zachowuja jak przystalo na kulturalnych wychowanych ludzi a nie gorzej niz bydło ;)

Onaaa9999

Ale (usunięte przez administratora) boi się jakiejkolwiek krytyki. Znowu kazali pousówać wpisy. P (usunięte przez administratora) Przecież i tak wszyscy w firmie o tym wiedzą. No ale każda prawda boli no i jest en strach żeby ktoś nie zaczął węszyć bo mogę stracić stanowisko. Oby tak dalej idźcie w tym kierunku to się obudzicie mając puste zakłady bez ludzi.

jaaaaaaaaaaa
@Onaaa9999 12.03.2017 15:56
Ale (usunięte przez administratora) boi się jakiejkolwiek krytyki. Znowu kazali pousówać wpisy. P (usunięte przez administrat...

Wiem kogo masz na myśli pisząc o tym śpiochu (usunięte przez administratora) któremu poprzewracało się w głowie. Mało co angażuje się w zakład, już dawno powinni go zwolnić.

bbbb
@Onaaa9999 12.03.2017 15:56
Ale (usunięte przez administratora) boi się jakiejkolwiek krytyki. Znowu kazali pousówać wpisy. P (usunięte przez administrat...

Masz rację, zakład ledwo zipie a stanowiska się rodzą, (usunięte przez administratora) może to ktoś wyjaśni . A co do (usunięte przez administratora)

jaskólka

Niema tak żle gorzej bywało o tej porze , jest praca i to jest ważne ,że mało płacą ,że wpienia Cię (usunięte przez administratora) chodzący po hali , przeżyjesz jeszcze nie jedną burze w tej firmie. Juz nie długo wiosna i to jest wazne

neon
@jaskółka 11.03.2017 19:46
Nie dajcie sie zwariować i nie zacznijcie wypisywać bzdur, z tym paleniem po kątach był zawsze problem. Szkoda tych dziewczyn,a...

pewnie nastepny lizus pisze robicie co chcecie z ludzmi chamstwo arogancja i nic wiecej

xxxx
@neon 12.03.2017 09:05
pewnie nastepny lizus pisze robicie co chcecie z ludzmi chamstwo arogancja i nic wiecej

Głos rozsądku nazywasz lizusostwem,czytanie ze zrozumieniem nie jest widać twoja mocną stroną. Chodzi mi to,żebyście nie zaczeli donosić jeden na drugiego, bo tak większość robi w takich sytuacjach. Ci co zawinili nie czuja się winni, po prostu dali się złapać i tu już nikt nic nie zmieni , ale dajcie żyć i pracować innym

v

San escobar i ... dżej.kej

wera11

To już jest koniec nie ma już nic jesteśmy wolni możemy iść....

estefanos28

Świta to międzyinnymi (usunięte przez administratora) jego już dawno nie powinno być w tejfirmie.

Onna222

Daje mu do pół roku i wyleci razem ze swoją świtą.

xxx

Ale usuwają komentarze. Piszcie kto jest przydupasem

xxx

Kto jest teraz prawą ręką szefa

bum

Oni tylko prawde (usunięte przez administratora) tak nic nie umie

Zniesmaczony

Moj poprzedni wpis zostal usunięty, pytam dlaczego! Czyżby ktos nie chce by do zarzadu i do kontrahetow nie docieralytakie zle informacje?. Boisz sie czlowieku napisac? Czy administracja go worku dostala odpowiednie pieniadze. Zgodnie z regulaminem nikogo nie pomowilem ani nie pisalem nie prawdy! Chce aby kazdy zaczerpnal informacji o zakladzie ,wiedzial jak to wyglada od srodka.

123

wszystko jest tymczasowe nawet nowy prezes jak sam mówi

mały

Ja bym chciał się zwrócić do pana kierownika kiedy dacie umowy przez zakład ?ile można chodzić i podpisywać umowy ludzie zlitujcie się!Panie kierowniku trzeba przyciągać ludzi do pracy i dać tym ludziom umowy przez zakład co już długo i kiedyś robili przez zakład!

pewna

No kto, no kto,jak z tego wynika to ten ktory powinien być usunięty,ale zresztą pan Krzysiu będzie tego pilnował, za dużo utopił w akcjach Zpc żeby pozwolić by to upadło. to konkretny Facet

ktosik

Panie Wojtku, życzymy aby Pan znalazł normalną prace. Jesteśmy z Panem, całym sercem, grzybów nie lubimy bo często są trujące.

Sumienie

Ciekawe kto czuje się tak bardzo zagrożony, że cały czas zleca usuwanie pochlebnych komentarzy o byłym zastępcy dyrektora w Nysie. My i tak wiemy swoje, to nie on powinien zostać zwolniony.

Piotrek

Typowe radio Erewań- nie (usunięte przez administratora) , a (usunięte przez administratora) i nie w Zarządzie, a w Radzie Nadzorczej...

zdziwiony

Coś pomyliłeś koleś, nie wchodzi sie 2 razy do tj samej rzeki, a zresztą co On takiego dobrego zrobił żeby po niego sięgali ponownie ,on był człowiekiem (usunięte przez administratora)

zadowolona

Tak bedzie dokad bedzie (usunięte przez administratora) ponieważ odkad on nastał, (usunięte przez administratora) niech się poci BRC na karku niech sie wykaze, najlepiej niech wyjdzie przed portiernie i przekona auditora że niema czasu na sprzatanie bo produktywnosć spadnie i on poleci

ZZZ

Czy teraz, aby uzyskać fabrykę??

anonim

(usunięte przez administratora)

www

Dajcie ludziom umowy przez zakład bo wrócili dobrzy ludzie co dobrze pracowali przed zwolnieniem ich! A te umowy przez agencję dajcie ludziom co nigdy nie pracowali w ZPC.

www

Dajcie ludziom umowy przez zakład bo wrócili dobrzy ludzie co dobrze pracowali przed zwolnieniem ich! A te umowy przez agencję dajcie ludziom co nigdy nie pracowali w ZPC.

1111

Dziękujemy (usunięte przez administratora) za te wszystkie lata, bywało różnie.ale my to wszystko rozumiemy.Dziekujemy za to że nigdy nie był Pan chamski i zawsze mial Pan czas na wysluchanie pracownika . Jesteśmy z Panem

qkaka

@Tomek aha czyli po prostu trzeba trochę poczekać jednak na te oferty pracy chociaż z drugiej strony to i tak dobrze ze chociaż jest szansa ze one beda

bolo

to są jakieś bezsensowne pogłoski, może wypuszczane przez konkurencje tylko po to, żeby zaszkodzić firmie. Nie dziwi mnie już taka praktyka w dzisiejszych czasach....

anonim

(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o ZPC OTMUCHÓW S.A. - Otmuchów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPC OTMUCHÓW S.A.