TOI TOI Polska Sp. z o. o.

2.4/5

Kraków - Toi Toi
Olsztyn - ToiToiPolska
Toruń - TOI TOI SYSTEMY SANITARNE SP. Z O.O. PRZEDSTAWICIELSTWO WROCŁAW
Warszawa - Toi Toi
Włocławek - Toi Toi - Systemy Sanitarne Sp. z o.o.
Wrocław - ToiToi Polska

5. Opinie o TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Opinie o TOI TOI Polska Sp. z o. o. Warszawa

Nie przegap nowości o TOI TOI Polska Sp. z o. o.!

Kierowca zawodowy

24.06.2014 08:59

Jestem po rozmowie we Wrocławiu, zaproponowano mi z prawem jazdy B/E C/E D/E HDS pierwszy dzień za darmo na "obwąchanie" , własne ciuchy itd. potem m-c na zleceniu 9,5/h czas pracy nie ograniczony 5:30 do wieczora pn-ndz. Napiszę jak ja to widzę 2 koła na kat.C pn-pt 8h (+ jakaś sobota) obsługa kibli to jest dodatkowa praca przynajmniej 1 klocek :D . Polecam kierownictwu zapoznanie się z tachografem jest tam odpowiednio oznakowane, oraz czas pracy bo na kary zarabiać nie zamierzam. Jeżeli nie dociera to polecam wziąć mapę przodem w stronę Bałtyku i na lewo od Wrocławia pociągnąć 120km w odpowiedniej skali tam za taką pracę dostaje się 2 koła, ale euro. Zgadzajcie się dalej na rzeźbienie w gównie.

04.06.2014 20:45

pracuje w toi toiu,dla mnie ta firma to jeden wielki (usunięte przez administratora) zarobic mozna robiac dwa etaty w jednym miesiącu,ajak czegos nie zrobisz to bedzie wielka afera,poprostu tyrka od rana do nocy,bez jakiejkolwiek organizacji,nikt nawet sie nie zapyta czy masz siły i dobrze sie czujesz musisz jechac i tyrac!!!!
    alo alo

21.05.2014 18:35

wstyd. taka kasa, taka firma a pracowników traktuje się jak tanią siłę roboczą, wypłaty mizerne, żaden socjal, brak urlopów latem. pseudo korporacja...
    pięć groszy

04.05.2014 09:39

ZYX czytaj ze zrozumieniem :) bo ja napisałem ze w Warszawie można oklejać kabiny u klienta, a gdzie indziej nie może stać kabina bez naklejki na placu. Tak czy siak na ten sezon dobrze było by stosować zasadę szanujmy się z naciskiem szanuj pracownika swego, bo możesz mieć gorszego :)
    XYZ

29.04.2014 09:57

oglądaj ze zrozumieniem, widać na zdjęciu pracowników oklejających kabiny.
    pięc groszy

28.04.2014 22:16

Ale obsuwa, na stronie głównej wrzucone jest zdjecie fershy pod narodowym a prawie każdy bez naklejek :) Ale w Warszawie można, bo w innych oddziałach afera jest jak znajdą jedną kabine bez naklejki na placu. Okazuje się ze wszedzie jest tak samo, a panowie w garniturkach wmawiają ze u ciebie jest najgorzj i w związku z tym należy się zabrać ciut wypłaty, eh życie, albo jak mówią inni taki klimat u nas :)
    Mirek

08.06.2015 18:55

To nie jest miejsce na reklamy firmy!! Masz coś do powiedzenia o TOITOI jako pracodawcy to pisz a nie PR uprawiasz!
    stary :)

05.04.2014 12:52

No brawo za pomysł z kabinką toi MINI :) jest to siostra kabiny która już dawno istniała czyli dixi z wymiennym zbiornikiem, a która miała zastosowanie na stokach górskich czy budowach elektrowni. Nie będzie to jednak zmieniało faktu,ze główny problem jest z wymiana zbiornika do której to czynności potrzeba DWÓCH osób. I tu zadanie dla przedstawicieli żeby tak organizowali pracę by zawsze był ktoś na miejscu do pomocy w przeniesieniu zbiornika.Bo do tej pory różnie to bywało i musiało jeżdzić dwóch pracowników. Proponuję stworzyć kolejny model "brata",gdzie porządne KÓŁKA będzie miał ZBIORNIK !
    BB-M8

30.03.2014 11:51

no tak, odnośnie godzin to w toi toiu sie nie stoi tu sie biega, zeby wyrobic się z robota i zdąrzyc przed zachodem słońca.To cała prawda, ale warto bo niekiedy trafi się za to premia uznaniowa :)
    xxx

20.03.2014 21:26

a jak z godzinami sie tam stoi?
    buba

20.03.2014 19:34

wyplata z jedynka z przodu a wymagania jak przy troje conajmniej
    xxxx

20.03.2014 16:58

I jaki czas pracy jest takiego przedstawiciela handlowego
    XXXX

20.03.2014 16:50

Ile zarabia przedstawiciel handlowy toi toi w Łodzi

18.03.2014 22:20

W Lublinie jak w całej Polsce...DUPA. Ale jaka branża taki interes :P
    ha

19.03.2014 22:03

Tekst gody TOI TOI
    L-ka

20.03.2014 11:23

dobre :),jakieś zmiany organizacyjne nie szykują się czasami???
    stary

16.03.2014 20:58

Jak byłem młody to były czasy,kibelek z serduszkiem, albo zwykła sosenka i jechane.Ale przyznać trzeba ze toiki to złoty interes i co najwazniejsze niekonczacy sie interes. Wiec pracy starczy dla kazdego :) (usunięte przez administratora)
    olmo

06.03.2014 13:50

Ile zarabia dyspozytor we np. Włocławku?
    kola

03.03.2014 19:54

Hej. Co tam w Lublinie słychać? W sobotę przejeżdżałam i na końcowych komunikacji miejskiej po 2 kabinki stało.... Nasza i wcserwisu. Wiem że tam nasze stały nasze. A zielonych wcale nie było widać. Ruszyło się coś u nich?
    l-ka

14.03.2014 11:00

No właśnie co słychać w Lublinie????
    RIKI TIKI

27.02.2014 09:51

haha, należy może założyć związki zawodowe!!! I zacząć od wyegzekwowania ZYSKÓW !!! Zamiast durnych i pijackich imprez zakładowych te pieniądze przeznaczyć na paczki świąteczne. Zamiast nowych tiguanów, wypłacić trzynastki. I utworzyć konkretny socjal gdzie tzw. wczasy pod gruszą beda oscylowały w granicy 2- 3 tys. Wtedy mozna powiedzieć ze prezes dba o przyszłośc firmy i pracujących w niej ludzi, bo do tej pory uśmiecha się klepie po ramieniu, ale traktuje cie wyłącznie jako robola wyciągającego z fekali pieniądze dla elit :)
    wie

26.02.2014 12:17

Nie słuchaj opinii o Włocławku, bo to słaby oddział.Jeśli chcesz robić w Będzinie to trafisz do jednego z najlepszych oddziałów w Polsce. Pracy tu jest ogrom i nie do przerobienia. Pracuje się tu non-stop, ale i zarobki są co najmniej dwa razy takie jak w słabym Włocławku :) Twoja decyzja
    ja

15.06.2014 10:57

We Włocławku dno, wodorosty i pięć metrów mułu!!! A to za sprawą pana "derektora" bez wykształcenia!!!!!!
    hehe

22.10.2014 14:31

pan "ptak" - zasadnicze :-)
    haha

24.02.2014 13:35

Góra też jest zwalniana... patrz włocławek
    GOŚC123

22.02.2014 20:21

W toi toi nowa moda jak cię mają zwolnić to idziesz na zwolnienie patrz wocławek -góra daje dobry przykład można wtedy dobrze zarobić

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TOI TOI Polska Sp. z o. o.?

Kontakt - TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Płochocińska 29 03-044 Warszawa

migus

21.02.2014 12:48

Chciałbym się dowiedzieć jakie są warunki i płaca w Toi-u na stanowisku handlowca na śląsku ? Bardzo proszę o informację bo zatanawiam się czy złożyć tam moje CV... Proszę o obiektywizm, pracowałem już firmie gdzie tyra się jak niewolnik 7 dni w tygodniu za śmieszne pieniądze ( premie i prowizje od sprzedaży miały być bardzo motywujące)i nie chciałbym wdepnąć w następne sz...bo . Dziękuję i pozdrawiam .
    Migus

21.02.2014 14:30

Nie bardzo wiem o co ci chodzi z tą biedronką ?! poprosiłem o wasze opinie na temat warunków pracy i płacy jako przedstawiciel handlowy na region śląski. chyba mnie pomyliłeś z wcześniejszego postu - tam jest mowa o pracy we Włocławku.... Dzięki wielkie za wszelkie informacje
    ss

21.03.2014 19:04

to zostan tam gdzie jestes
    ktoś

17.02.2014 23:30

co tam słychac we włocławku reorganizacja wszystkim (usunięte przez administratora)się przewraca
    ktoś inny

18.02.2014 21:34

A włocławek jak włocławek akcja papuga i do przodu... Straszne nie umieć znaleźć własnego klienta tylko jeździć po trójmieście i zielonym odbijać... Żal Brawo dla królowej dla tego co wymyślił. Zamiast sponsorować noclegi na bezsensowne wyjazdy lepiej premie dajcie... Jakie miasto taki toi toi. "Sorry takich mamy przełożonych" hahah
    maseratti

17.02.2014 19:53

ludzie , napiszcie konkretnie ile zarobie jako kierowca CE w bedzinie? ile godzin pracy i jaka kasa. nic wiecej mnie nie interesuje dzieki
    CE

19.02.2014 13:11

jak masz CE to bedziesz jeżdził non stop, bo nie wszyscy mają przyczepy,ala przez to i zarobisz.A ile to zależy od kilku skladowych.Głównie od oceny za serwis kabiny i permii
    lkjhadkewgkj

19.02.2014 14:02

Jak masz CE to zarobisz... Hahah dobre... We Włocławku za styczeń kierowcy zarabiają po 1800 zł. Tyle co może kasjerka w biedronce
    jurek

10.02.2014 10:19

odnośnie imprez to ciekawi mnie czy toi toi Owsiakowi na wszelakie jego imprezy stawia toaletki za darmo, bo Jurek tak się broni ze ma wszystko za darmo,a z tego co wiem to kibelki z jego imprez wracają w stanie nadającym się do sporego remontu, więc te koszta z pewnością muszą być podwojone bo części bo czas pracowników obsługujących i naprawiających. Skoro, po imprezach latem zarabia się po 5 tys. to te opłaty za wynajem toalet muszą być dość spore jednak :)
    jki

09.02.2014 15:58

Mój znajomy pracuje też przy Marywilskiej i mówi że 3tys to ma minimum, a wiem ,że na widlakach jeździ i że pilnuje zmiany swojej, a latem to mówi że i 5tys ma tz w sezonie gdzi jeździ po imprezach i pilnuje chyba kibli:)
    re

31.01.2014 12:24

tak wyciąga 3 tys., ale o rodzinie jeśli ją ma musi zapomnieć :)
    Dziara

28.01.2014 11:36

No i co za problem z tą szatnia, ważne ze odmywam i naprawiam kabiny z połowy Polski,trzeba to ratuje Kraków,trzeba to ratuje i zachodnią Polskę, a na najlepsze przedstawicielstwo w kraju zostaje czas w niedziele. Kumatych zwalniają, a lewe rączki do odśnieżania się nadają i do chlorowania
    mariusz

30.01.2014 12:42

Jakie są zarobki w toi toi przy marywilskiej w Warszawie? Czy naprawdę bez problemu 3tys wyciąga pracownik który zimą naprawia kabiny a latem wyjeżdźa na imprezy i pilnuje porządku?
    xXx

04.02.2014 09:32

Wyciąga 3 tysiące bez problemu... ale na dwa miesiące chyba... hahahaha Przedstawiciele tyle nie zarabiają bo kierownicy tylko patrzą gdzie potrącić z premii... żal
    pan

27.01.2014 14:13

Na szczęście nie jest to jeszcze powszechne i klepnięte ale co niektórzy nie mają co w domu robić i wolą w niedziele do roboty zasuwać, bo w tygodniu nie mają spokoju warunków, bo zawsze coś bardziej ważniejszego jest.Najgorsze ze przez to cierpią też ci którzy nie znają tak dobrze szatni i potrafią zrobić co jest do roboty i spadają do domu, no ale jak co do czego przyjedzie to ten szatniarz jest OK bo zostanie dłużej i w weekend przyjdzie..., jest jeszcze druga strona medalu i nie tylko szatnia jest winna, ale również przedstawiciele i dyspozytorzy, którzy nagłymi priorytetami dezorganizują zaplanowaną prace, i póżniej to i mało jest 7 dni po 24 H przez 365 dni :) pozdro dla (usunięte przez administratora) :)i niech żyje zasłużóny urolp :)
    akcja

21.01.2014 15:07

im mniej wiesz tym zdrowszy jesteś :) a wiesz juz ze tylko jedna niedziela w miesiącu przysługuje do odpoczynku. ojcowie się w grobach przewracaja...,jedna sobota pracująca,kiedyś była standardem

23.01.2014 22:38

A o co chodzi z tą jedną niedzielą? Pracujemy 27/7???

15.01.2014 22:26

Zielonka nic nie wie? Mały łysy nic nie działa i nie marudzi?
    akcja

14.01.2014 13:05

dla pozostałych regionów Polski akcja btc,czyli "bardzo tam ciasno",chodzi ze stoi duzo obcych kabin, no i musi stanąć jeszcze toitoiowa kabina. albo jak kto woli toaleta dla puszystych, bo im też jest ciasno wewnątrz:) A poważnie to szrot dostaje drugie życie i tyle :)
    wucet

10.01.2014 09:35

Nie interesuj się szpiegu. ByćTylkoCiekawskim. Uważaj bo z ciekawości kociej mordki dostaniesz. P.S chyba w zielonej budce ;—)
    tojek

10.01.2014 08:17

A cóż to jest ta akcja BTC bo my w zielonej nic nie wiemy?

09.01.2014 22:12

A ja z innej beczki. Jak tam dziewczyny akcja BTC? Najgłupsza z najgłupszych jakie można było wymyślić. Koleżanka z Lublina działa chodź pojęcia zero.
    marek

02.01.2014 16:39

nauczony doświadczeniami lat ubiegłych większości złożyłem już życzenia świąteczne w terminie grudniowym, wyjątek stanowi zielonka, w której wigilię obchodzą w styczniu więc wszystkiego najlepszego. PS. Pozdro dla królowej FUJ FUJ
    bis

02.01.2014 13:03

Z tą wypłata świąteczną to jest troche tak jak z jednym panem,który otwarcie mówi , ze jest niewierzący, a jak słyszy kolędy w radio to go ścisza,ale od pierwszego grudnia łaził za kierownikiem i pytał sie kiedy i jak duże będą paczki świąteczne! To albo gość obchodzi święta albo nie. Wiem kasą nikt się nie brzydzi, ale najpierw należy na nią zapracować, a potem należy ją sumiennie wypłacić :)

31.12.2013 20:04

Ja nie narzekam na pracę w toi toi niestety kierowcy nie mają za wielkich zarobków ale też są sami sobie panami dostają karty i wiedzą co mają robić ( tym bardziej jak ktoś ma rejon)u mnie w oddziale niektórzy kończą o 12 i nikt sie ich nie czepia jak idą do domu
    kadrowa

11.12.2013 22:20

Czy panie i panowie zadowoleni po świątecznej wypłacie. Zyski wypłacone paczki rozdane,czekamy jeszcze na "13" i można śmiało udać się do sklepów :) Wesołych i Zdrowych Świąt oraz Szampańskiej zabawy i oby 2014 nie był gorszy :)
    pracownik BOK

31.12.2013 17:41

czy to znaczy ze świąteczna wypłata była wyjatkowo wysoka?
    Robinson

11.12.2013 04:31

Tak ostatnio sobie przez trójmiasto jechałem. Kuna, zielono a nie niebiesko (usunięte przez administratora) się stara. ;) (usunięte przez administratora)I co tu dużo mówić, bardziej szanują robola.
    szalona toy

09.12.2013 22:55

(usunięte przez administratora) Tam takie ceny widziałam. Jak by ktoś nie zauważył na koncie to jutro dzień zapomogi :)Tragedia

Zostaw merytoryczną opinię o TOI TOI Polska Sp. z o. o.