TOI TOI Polska

Kraków - Toi Toi
Olsztyn - ToiToiPolska
Toruń - TOI TOI SYSTEMY SANITARNE SP. Z O.O. PRZEDSTAWICIELSTWO WROCŁAW
Warszawa - Toi Toi
Włocławek - Toi Toi - Systemy Sanitarne Sp. z o.o.
Wrocław - ToiToi Polska

5. Opinie o TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Opinie o TOI TOI Polska Warszawa

Nie przegap nowości o TOI TOI Polska Sp. z o. o.!

04.07.2016 18:06

Były

21.07.2016 01:47

Poopowiadaj nam dalej. Posłuchamy do snu. Wiesz gdzie płacą za starania przedstawicielom? Tam gdzie jest zielono. ; )

12.06.2016 23:39

Kierowca c+e za 3000.? Żenada... ja pracowałem jako ph na Kujawach i nie polecam... wypłata to jedna wielka pomyłka... premie wdg widzi misie
tyu

01.06.2016 13:01

W skrócie: żadnych wrażeń - jeśli były to negatywne i spłynęły do szamba bo tam ich miejsce.Nie polecam.

11.05.2016 11:50

małpa

17.05.2016 03:19

Jak już skończysz tam pracowac to opisz swoje wrażenia ; )
nm

28.09.2015 07:51

2 koła premii czy 2 koła w pakiecie? raczej w pakiecie z masą obowiązków :)ale spox teraz smieciówki idą w odstawę i krajowa wzrośnie to kto wie? :) za służbowe auto zapłacisz to z 2 koła wyjdziesz :)
Peter

24.08.2015 13:34

Jutro mam rozmowe w toitoi na przedstawiciela handlowego. Mam pytanie, ile zarabiają podstawę przedstawiciele w tej firmie?
tes

25.07.2015 20:00

widzę, że ogrom przedstawicieli jest poszukiwanych, źle się dzieje...?
ebh

16.04.2015 19:15

jaka tu cisza a sezon ruszył.Chyba wszyscy zapracowani walką z konkurencją?
ccc

06.03.2015 17:31

co do szkoły to śmietanka artystyczna czyli kierownicy itp. wcale wykształceniem nie błyszczą ale patenty na lizanie gdzie i kogo mają obcykane
hjk

02.03.2015 18:45

o ile umie czytać?
Haha

03.03.2015 00:52

Nie miendzy tylko między tłuku bez szkoły. Jaka szkoła taka praca.
ggg

06.02.2015 21:30

zaduzo maja i dlatego tak sie dzeje... ze kadra kierownicza miendzy soba o stolki sie gryza mam nadzeje ze najwzniejszy to przeczyta%-)
Lesny

13.01.2015 16:25

Witam, Ile moze zarobic przedstawiciel handlowy w toi toi polska w regionie wschodnim?
Lesny

13.01.2015 16:25

miska

27.10.2014 21:31

Hej. Co tu taka cisza? Jak tam na południu?, bo północ już zaczyna sezon świstaka . Byle do wiosny :)

06.09.2014 09:18

uchachany

19.09.2014 19:11

Jak w niczku ; )
stary osioł

26.07.2014 02:12

Co się dziwisz. Nie tylko w GD tak jest. W Koszalinku placowy to szara eminencja. Kogo akurat nie ma to mu (usunięte przez administratora) obrobi u innych albo do Szczecina. Ciekawe czy dalej sprzedaje rękawice i środki stary alkoholik?
nowybył

05.07.2014 17:28

Byłem dzień na przeszkoleniu i poznaniu roboty nasłuchałem się jaka panuje w GD. atmosfera między kierowcami jak to jeden drugiego obsrywa u dyspozytora a ten siedzi jak Panisko mina wredna i czeka na daninę(walizka tygodniowo)będziesz chroniony i dostaniesz lżejszą robotę.Niestety musiałem zrezygnować w takim syfie nie będę pracował i nie polecam.
ASTA LA VISTA BABY

28.06.2014 18:35

łysy wariuje, królowa fuj fuj już dawno nie panuje, woodstokowy smód startuje, a Zielonej Górze Witnica Efekt panuje Oby tak dalej stare ch...
Kierowca zawodowy

24.06.2014 08:59

Jestem po rozmowie we Wrocławiu, zaproponowano mi z prawem jazdy B/E C/E D/E HDS pierwszy dzień za darmo na "obwąchanie" , własne ciuchy itd. potem m-c na zleceniu 9,5/h czas pracy nie ograniczony 5:30 do wieczora pn-ndz. Napiszę jak ja to widzę 2 koła na kat.C pn-pt 8h (+ jakaś sobota) obsługa kibli to jest dodatkowa praca przynajmniej 1 klocek :D . Polecam kierownictwu zapoznanie się z tachografem jest tam odpowiednio oznakowane, oraz czas pracy bo na kary zarabiać nie zamierzam. Jeżeli nie dociera to polecam wziąć mapę przodem w stronę Bałtyku i na lewo od Wrocławia pociągnąć 120km w odpowiedniej skali tam za taką pracę dostaje się 2 koła, ale euro. Zgadzajcie się dalej na rzeźbienie w gównie.

04.06.2014 20:45

pracuje w toi toiu,dla mnie ta firma to jeden wielki (usunięte przez administratora) zarobic mozna robiac dwa etaty w jednym miesiącu,ajak czegos nie zrobisz to bedzie wielka afera,poprostu tyrka od rana do nocy,bez jakiejkolwiek organizacji,nikt nawet sie nie zapyta czy masz siły i dobrze sie czujesz musisz jechac i tyrac!!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TOI TOI Polska?

Kontakt - TOI TOI Polska Sp. z o. o.

Płochocińska 29 03-044 Warszawa

alo alo

21.05.2014 18:35

wstyd. taka kasa, taka firma a pracowników traktuje się jak tanią siłę roboczą, wypłaty mizerne, żaden socjal, brak urlopów latem. pseudo korporacja...
pięć groszy

04.05.2014 09:39

ZYX czytaj ze zrozumieniem :) bo ja napisałem ze w Warszawie można oklejać kabiny u klienta, a gdzie indziej nie może stać kabina bez naklejki na placu. Tak czy siak na ten sezon dobrze było by stosować zasadę szanujmy się z naciskiem szanuj pracownika swego, bo możesz mieć gorszego :)
XYZ

29.04.2014 09:57

oglądaj ze zrozumieniem, widać na zdjęciu pracowników oklejających kabiny.
pięc groszy

28.04.2014 22:16

Ale obsuwa, na stronie głównej wrzucone jest zdjecie fershy pod narodowym a prawie każdy bez naklejek :) Ale w Warszawie można, bo w innych oddziałach afera jest jak znajdą jedną kabine bez naklejki na placu. Okazuje się ze wszedzie jest tak samo, a panowie w garniturkach wmawiają ze u ciebie jest najgorzj i w związku z tym należy się zabrać ciut wypłaty, eh życie, albo jak mówią inni taki klimat u nas :)
Mirek

08.06.2015 18:55

To nie jest miejsce na reklamy firmy!! Masz coś do powiedzenia o TOITOI jako pracodawcy to pisz a nie PR uprawiasz!
stary :)

05.04.2014 12:52

No brawo za pomysł z kabinką toi MINI :) jest to siostra kabiny która już dawno istniała czyli dixi z wymiennym zbiornikiem, a która miała zastosowanie na stokach górskich czy budowach elektrowni. Nie będzie to jednak zmieniało faktu,ze główny problem jest z wymiana zbiornika do której to czynności potrzeba DWÓCH osób. I tu zadanie dla przedstawicieli żeby tak organizowali pracę by zawsze był ktoś na miejscu do pomocy w przeniesieniu zbiornika.Bo do tej pory różnie to bywało i musiało jeżdzić dwóch pracowników. Proponuję stworzyć kolejny model "brata",gdzie porządne KÓŁKA będzie miał ZBIORNIK !
BB-M8

30.03.2014 11:51

no tak, odnośnie godzin to w toi toiu sie nie stoi tu sie biega, zeby wyrobic się z robota i zdąrzyc przed zachodem słońca.To cała prawda, ale warto bo niekiedy trafi się za to premia uznaniowa :)
xxx

20.03.2014 21:26

a jak z godzinami sie tam stoi?
buba

20.03.2014 19:34

wyplata z jedynka z przodu a wymagania jak przy troje conajmniej
xxxx

20.03.2014 16:58

I jaki czas pracy jest takiego przedstawiciela handlowego
XXXX

20.03.2014 16:50

Ile zarabia przedstawiciel handlowy toi toi w Łodzi
miska

18.03.2014 22:20

W Lublinie jak w całej Polsce...DUPA. Ale jaka branża taki interes :P
ha

19.03.2014 22:03

Tekst gody TOI TOI
L-ka

20.03.2014 11:23

dobre :),jakieś zmiany organizacyjne nie szykują się czasami???
stary

16.03.2014 20:58

Jak byłem młody to były czasy,kibelek z serduszkiem, albo zwykła sosenka i jechane.Ale przyznać trzeba ze toiki to złoty interes i co najwazniejsze niekonczacy sie interes. Wiec pracy starczy dla kazdego :) (usunięte przez administratora)
olmo

06.03.2014 13:50

Ile zarabia dyspozytor we np. Włocławku?
kola

03.03.2014 19:54

Hej. Co tam w Lublinie słychać? W sobotę przejeżdżałam i na końcowych komunikacji miejskiej po 2 kabinki stało.... Nasza i wcserwisu. Wiem że tam nasze stały nasze. A zielonych wcale nie było widać. Ruszyło się coś u nich?
l-ka

14.03.2014 11:00

No właśnie co słychać w Lublinie????
RIKI TIKI

27.02.2014 09:51

haha, należy może założyć związki zawodowe!!! I zacząć od wyegzekwowania ZYSKÓW !!! Zamiast durnych i pijackich imprez zakładowych te pieniądze przeznaczyć na paczki świąteczne. Zamiast nowych tiguanów, wypłacić trzynastki. I utworzyć konkretny socjal gdzie tzw. wczasy pod gruszą beda oscylowały w granicy 2- 3 tys. Wtedy mozna powiedzieć ze prezes dba o przyszłośc firmy i pracujących w niej ludzi, bo do tej pory uśmiecha się klepie po ramieniu, ale traktuje cie wyłącznie jako robola wyciągającego z fekali pieniądze dla elit :)
wie

26.02.2014 12:17

Nie słuchaj opinii o Włocławku, bo to słaby oddział.Jeśli chcesz robić w Będzinie to trafisz do jednego z najlepszych oddziałów w Polsce. Pracy tu jest ogrom i nie do przerobienia. Pracuje się tu non-stop, ale i zarobki są co najmniej dwa razy takie jak w słabym Włocławku :) Twoja decyzja
ja

15.06.2014 10:57

We Włocławku dno, wodorosty i pięć metrów mułu!!! A to za sprawą pana "derektora" bez wykształcenia!!!!!!
hehe

22.10.2014 14:31

pan "ptak" - zasadnicze :-)
haha

24.02.2014 13:35

Góra też jest zwalniana... patrz włocławek
GOŚC123

22.02.2014 20:21

W toi toi nowa moda jak cię mają zwolnić to idziesz na zwolnienie patrz wocławek -góra daje dobry przykład można wtedy dobrze zarobić
migus

21.02.2014 12:48

Chciałbym się dowiedzieć jakie są warunki i płaca w Toi-u na stanowisku handlowca na śląsku ? Bardzo proszę o informację bo zatanawiam się czy złożyć tam moje CV... Proszę o obiektywizm, pracowałem już firmie gdzie tyra się jak niewolnik 7 dni w tygodniu za śmieszne pieniądze ( premie i prowizje od sprzedaży miały być bardzo motywujące)i nie chciałbym wdepnąć w następne sz...bo . Dziękuję i pozdrawiam .
Migus

21.02.2014 14:30

Nie bardzo wiem o co ci chodzi z tą biedronką ?! poprosiłem o wasze opinie na temat warunków pracy i płacy jako przedstawiciel handlowy na region śląski. chyba mnie pomyliłeś z wcześniejszego postu - tam jest mowa o pracy we Włocławku.... Dzięki wielkie za wszelkie informacje
ss

21.03.2014 19:04

to zostan tam gdzie jestes
ktoś

17.02.2014 23:30

co tam słychac we włocławku reorganizacja wszystkim (usunięte przez administratora)się przewraca
ktoś inny

18.02.2014 21:34

A włocławek jak włocławek akcja papuga i do przodu... Straszne nie umieć znaleźć własnego klienta tylko jeździć po trójmieście i zielonym odbijać... Żal Brawo dla królowej dla tego co wymyślił. Zamiast sponsorować noclegi na bezsensowne wyjazdy lepiej premie dajcie... Jakie miasto taki toi toi. "Sorry takich mamy przełożonych" hahah

Zostaw merytoryczną opinię o TOI TOI Polska Sp. z o. o.