ToiToi Polska

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o ToiToi Polska

Opinie o ToiToi Polska Wrocław

WebsiteIconTOI TOI Polska Sp. z o. o.

Nie przegap nowości o ToiToi Polska!

05.09.2021 11:09

Czym w ToiToi Polska zachęcają przyszłych pracowników? Jakie mają dodatki?

06.11.2021 05:20

Przy wyjaśnianiu nie zgadzającej się wypłaty słychać z ust yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy .

Guliwer

23.11.2021 04:39

Szatnią w baraku robotniczym i umywalką plastikową przenośną brakiem dostępu do prysznica ,gòwno wartą atmosferą wiele by jeszcze wymianiać .

06.11.2021 04:59

(usunięte przez administratora) gòwniana specyfika pracy i (usunięte przez administratora) warta załoga firmy od gòry do dołu jedno wielkie (usunięte przez administratora)
    Zuzanna

21.06.2017 16:00

@Oszukany mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jakie zmiany zaszły w firmie? Co konkretnie sprawia, że kierowcy szukają nowej pracy?
    Komisja

14.02.2021 21:57

Płace, płace i jeszcze raz płace. Zero pomysłu firmy i władz na lepsze jutro

14.02.2021 10:07

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego zespołu w ToiToi Polska?
    Zaskoczony

14.02.2021 21:55

Zaświadczenie od psychiatry. Chcąc pracować w toi ,w obecnej sytuacji (szanowania pracownika) to nikt normalny tam nie idzie

07.01.2020 09:04

Czy pracownicy w ToiToi Polska dogadują się między sobą?

14.01.2020 15:08

Nie nie dogadują się .jedynie podpieprzają się nawzajem
    hiki

14.04.2020 21:22

W Lublinie jak najbardziej. Jednoczą się w celu uzyskiwania korzyści typu papier,ręczniki i środki czystości, które łatwiej upłynniać z firmy jak masz lojalnych kolegów lub kogoś z rodziny. Koledzy są bardzo dyskretni i wyrozumiali do tego stopnia że alkoholizm kierowcow cięzarówek trzymają w tajemnicy. Pewnie do czasu aż wydarzy się tragedia. Dziwne że zarząd kompletnie nie panuje nad tym miejscem...
    Serwisant

10.01.2020 00:13

W Poznaniu żenada. Dyrektor robi walki aż miło. Nikt nie może na niego patrzeć. Pora na zmianę kierownictwa, czy może centrali takie praktyki na rękę? Oszukiwać pracowników na pieniądze i tym samym robić jak największe oszczędności
    GM

13.01.2020 09:20

Niestety p. P.K jest nietykalny jak i jedna p.Dyrektor

14.01.2020 15:06

Pracowałem w Zielonej Górze ten sam Cwaniaczek co w Poznaniu . Ma układy w innym wypadku wywalili by go na ryj.
    GM

13.01.2020 12:45

Napiszę jeszcze raz, może admin przestanie usuwać moje posty. Dlaczego na stanowiskach dyrektorskich i w biurach w Wawie ,pracują ludzie ,którzy działają na szkodę firmy i nadal współpracują ze starym zarządem i(usunięte przez administratora)
    Monter

11.01.2020 14:52

We Wrocławiu też jest (usunięte przez administratora) Ta pseudo firma już się kończy. Traktują pracowników jak psy!!! W ten sposób tylko się pograzają. Mam wrażenie że ktoś w tej firmie jest sabotażystą i dąży do tego żeby toi padł!
    były pracownik 2020

01.09.2019 17:50

Czytając opinie o toi toi polska widzę ,że cała ta firma to jedno wielkie śmierdzące (usunięte przez administratora) We wszystkich odziałach przekręty ,lizusostwo ,i (usunięte przez administratora) wypłaty . Wiem ,że w (usunięte przez administratora)wraz z jednym z kierowców gówniarzy podpierdalaczy pchali na lewo kibelki . Dyrektor z Poznania także swoje lewe interesy kręci . ich metoda na zwolnienie pracownika ? zaniżanie wypłat tak ,aby nie opłaciło sie pracować za np 3500 . (żaden normalny kierowca c+e nie (usunięte przez administratora) przy gównie za takie grosze) . firma (usunięte przez administratora) warta nie polecam
    Lektyka100

29.08.2019 06:03

Wypłaty na czas ,lecz grubo okrojone przez(usunięte przez administratora),który sam okrada firmę robiąc wałki z kierowcami będącymi na działalności w Poznaniu jest 2. Firma bazuje na zasadzie Dziel i rządządz , podpiedalaczy całe tabuny Dziadostwo
    Dich

29.08.2019 05:54

W Zielonej Górze także dziadostwo , mapowanie, I okradanie z wypłat na b duże kwoty !!!!!! Tak rządzi (usunięte przez administratora)który sam robi walki z kierowcami będącymi na działalności !!!!!
    Kierowca

11.03.2019 01:24

Oddział w Szczecinie to istny cyrk. (usunięte przez administratora)wypłaty robi wedle uznania ,możesz wykonać więcej serwisów kabin(usunięte przez administratora) Kierowcy z umową na stałe odchodzą ,bo mają dość współpracy z tym kierownikiem ,który buja w obłokach i nie zna się w ogóle na tej robocie. Zakopiesz się na budowie zero pomocy ,skazany sam na siebie . Wybrańcy mają lepsze trasy ,kończą o 9 rano ,pracują po 5 godzin a inni po 13 godzin. Druga sprawa dyspozytor z przypadku ,który się kompletnie nie zna na robocie . Trzeba mu (usunięte przez administratora) lizać ,żeby dostawać trasy. Podpuszcza kierowców by donosili na siebie i tym punktuje u (usunięte przez administratora),a ten punktuje u tzn "góry" czy Warszawy ,obcina premie kierowca . Nie polecam pracy w tym oddziale jako kierowca kat Ce ,czy nawet kat b. (usunięte przez administratora).
    Ktoś

05.08.2019 16:22

2800 brutto i 18 godzin dziennie przez 7 dni w tygodniu... mtoilet szuka kierowców :D
    Ktoś

05.08.2019 16:25

z tego co widzę to już desperacko handlowcy i dyspozytorzy jeżdżą na serwisy w mtoilet.... zobaczyć ich można o 4 nad ranem i 23 wieczorem... cały dzień w pracy robiąc nie swoją robotę... a klienci co raz bardziej niezadowoleni. Toi Toi stawia na jakość i umie to udowodnić.
    Wacek

22.07.2019 11:05

Wiecie czy potrzebują ludzi? Jaka atmosfera w pracy?
    Norbert

24.07.2019 09:57

W Szczecinie ponoć nadal potrzebują kierowców. Po odejściu trzech "krzykaczy" atmosfera zdecydowanie zyskała na jakości. Kolega tam pracuje, za czerwiec dostał 6tys na rękę więc wg mnie bdb. Ja kończę robić E i składam papiery.
    Anba

19.02.2019 12:53

Po rekrutacji przeprowadzonej na Podkarpaciu serdecznie się usmialam. Pracownik biura obsługi klienta okazał się pracownikiem call center. Okazało się także ze nie mam prawa zapytać o wynagrodzenie na rozmowie rekrutacyjnej. To jest śmiech na sali. Haha
    K.G.

10.09.2018 19:34

Firma porażka, narobisz się, napocisz, a wypłaty nigdy na czas nie ma !!!
    Obiektywny

21.12.2018 19:30

Totalna bzdura wypłata zawsze jest na czas !
    M. K.

23.10.2018 06:45

Pracuje w firmie od dwóch lat i jestem w 100 zadowolony. Nareszcie praca do której chce się iść. I WYNAGRODZENIE bardzo dobre.
    kkkkk

12.02.2018 16:12

Sprawa bedzie z kodeksu cywilnego o zapłatę za bezumowne korzystnie z toito bo za kradzież im nie wyszło to zmienili .
    kkkkkk

12.02.2018 15:37

A ja będę miał sprawę w sadzie o toitoi .Załozyli sprawę o kradzież, bo podobno nie można kupić toito na rynku wtórnym .Plicja i prokuratura sprawę umorzyli ,nie doszukali sie czynu zabronionego. JA go kupiłem w komisie jakieś 6 lat temu a teraz ządzaja ode mnie za wszystkie dni zapłaty uzbierało sie 33 tyś .Czy ktos tez ma podobny problem z tymi ba

07.04.2010 19:09

Dokładnie koledzy i koleżanki teraz to już nawet w Castoramie czy biedronce można zarobić więcej niż w Śmierdzącym Toju no chyba że jesteś kierowcą chociaż tu nie ma kokosów chyba że w sezonie jak pociskasz wszystkie soboty i niedziele oczywiście jak będziesz miał możliwość pracy w weekend. Zrobił się z tego (usunięte przez administratora) gdzie na najwyższych stołkach siedzą sieroty i miernoty po znajomości przykład : Gdańsk , Opole, Wrocław. Totalna porażka. Odradzam pracować w tym syfie szkoda czasu i nerwów. Jak chcecie być dymani bez mydła i zarabiać grosze to zapraszam do Toi Toi oni czekają na takich jeleni dzięki którym firma będzie się kręcić. Nie pozdrawiam
    kiniu

16.12.2017 04:22

no i co dalej zrobic ???? zwolnic sie czy walczyc o swoje
    marian

11.02.2018 11:54

Kiniu -- beznadziejna walka z głupolami ostatni tydzień walczę o swoje, jeżeli nie pomorze wypowiedzenie. 3 lata w firmie 1 roku super 2 rok w miare ten rok totalna porażka bez mózgowce
    xxx

26.01.2018 02:15

Tak się nie postępuje Panie Głuchowski nie zwalnia się ludzi tylko dlatego że są chorzy.to niczyja wina i kazdego może to spotkac .ironiczne jest to że po 10 latach pracy .komuś dopiero zaczela przeszkadzac czyjąś choroba .Tak wlasnie P.Psiuku i P.Olszewski to przez was człowiek który walczyl.z chorobą ale.nie podawał się bo miał cel chec i zapomniał idąc do pracy która sprawiała mu przyjemność. więcej zostawię bez komentarza .Brawo WY
    Zawiedziony

09.02.2018 18:56

No nareszcie ktos pisze prawde o Olszewskim. (usunięte przez administratora) do kwadratu. Ze jeszcze go ta ziemia nasza biedna nosi.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ToiToi Polska?

Kontakt - ToiToi Polska

Wrocław

TOI TOI Polska Sp. z o. o.
    kiniu

09.01.2018 01:40

ty zaskoczony dobrze wiemy kim jestes i dlaczego opinie sie nie podobaja bo to ty naliczasz te wyplaty i wydaje ci sie ze jestes taki chojny ,,kij ma dwa konce,,
    Oszukany

14.06.2017 16:39

Nie polecam Będzina odkąd rządy przejął pan Eugeniusz jest tu masakra atmosfera jest okropna większość kierowców pocichu szuka pracy A było miło jak pan Bolesław zarządzał szkoda że jeden człowiek umie rozwalić to co kto inny stworzył
    Luzak

09.01.2017 17:40

Nie polecam pracy w tej firmie jako handlowiec szczególnie na Dolnym Śląsku. Są zupełnie inne warunki niż przedstawione na rozmowie. Pełna kontrola nawet życia prywatnego, drobiazgowa biurokracja, wysokie opłaty za auto służbowe, premia uzależniona jest od humoru przełożonej niezależnie od wykonanego planu i włożonego własnego wysiłku
    ert

26.06.2016 12:42

o kurde widze ze sie spoznialem z aplikowaniem do nich...a mowilem sobie zeby czesniej tutaj na forum gowork zagladac..juz ta oferta dla serwisatna kabin jest nieaktaulna a byla dosysc ciekawa..choc zastanwiam sie wlasnie na jakie zarobki mozna bylo liczyc
    rkiero

25.05.2016 13:10

a ile zarabia kierowca kat c we wroclawskim toju
    KTOŚ

31.05.2015 21:12

Poczytajcie ,,12 złych cech szefa,, a powinno być (kierownika) zwłaszcza p.7i12
    katarzyna

30.03.2015 13:29

też tych ofert nie widzę a sporo szukałam w internecie, no chyba że to jakieś tajemne albo ukryte rekrutacje dla wybranych. bo rekrutacje na pewno jakieś są bo to przecież duża i dynamiczna firma, nie wierzę że nie ma rotacji i zapotrzebowania na nowych pracowników. wszelkie info rzetelne będzie dla mnie bezcenne
    fajnypracownik

19.04.2016 07:34

w szczecinie jest tak że nie nadążają zatrudniać
    romek

29.01.2015 12:54

też zastanawiam się jak to wszystko wygląda, bo chciałem do nich do pracy iśc, no ale jak tak sprawa wygląda to raczej no ciężko jest, jak nie ma ofert to przecież na siłę nikt nei bedzie się do nich pchał.. a może ktoś wie jak u nich wygląda rekrutacja, był ktoś? dajcie znać, bo w sumie bardzo mnie to interesuje.
    ja

07.07.2014 09:34

Obserwuje od jakiegos czasu pewien fenomen w tej firmie maja wlasny transport a praktycznie caly sprzet wozi wynajem. Ale dzieki temu mam robote. Dobrzy logistycy tam sa
    Warszawa

10.12.2011 21:41

W warszawie zarobki jak na stolicę też nie wygurowane od 2 do 3koła to maks plac kierowcy, od 3 do 4 oczywiście wszystko liczę z nadgodzinami min 2dziennie i soboty oczywiście a nawet niedziele atmosfera jak chyba wszędzie kierownictwo uważa że wie lepiej a reszta dogina na ich pensje a ich głównym zadaniem jest znaleść sposub jak tu uciąć jak najwięcej tym co pracują na nich
    obecny pracownik

10.11.2011 15:07

Na moje oko to przy rządach tych panów z Wrocławia to oni sami rozpieprza toi toja ,a co do warunków finansowych nie polecam nikomu pensje tragedja na zimę jeszcze gorzej bo trzeba szukać oszczędności a gdzie sie ich szuka to wszyscy wiemy (na samym dole ) Więc ci co piszą ze jest oki to siedzą na wysokich stołkach A teraz co do zarządzania myśle że jak do prezesa nie trafia 90% informacji o firmie to jak ma tu być dobrze Dyrektor z Wrocławia wiecznie nic nie rozumie jego podwładny to osoba której sie wiecznie nic nie podoba OTO PRAWDA O TOI TOIU Omijajcie tą firmę narazie bokiem morze ktos wkońcu sie ocknie i będzie lepiej.
    janek

09.05.2011 20:09

hehe prawda jest taka ze dobre czasy toi toia sie skonczyly... panowie (usunięte przez administratora)z marnych dyspozytorow siedzacych w kontenerze medale w koszalinie zdobywali nic nie robiac co poskutkowalo awansem osobistym oraz zupelna dezorganizacji w placowce koszalin nad ktora przejeli kontrole. w efekcjie tego 100% kadry niezadowolona(malo powiedziane) kierowcy z 5 lotnim stazem zarabiaja po (usunięte przez administratora)a magazynier(usunięte przez administratora)pina i wstyd Panowie

01.02.2011 22:25

Prawda, ci (usunięte przez administratora) teraz są w gronie kierowników i dyrektorów i (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora), a ciche myszki co zawsze miłe i grzeczne były, (usunięte przez administratora) teraz na nich, bo po zmianach w "firmie" (usunięte przez administratora) więcej dyrektorów niż najemników. Szkoda czasu, bo szanse na: podwyżki, awans (dla tych co mają kręgosłup moralny) , dodatkowe świadczenia - to nie tutaj.

01.02.2011 18:21

widać że to co na forum się pisze to sama prawda, bo nie które opinie na temat firmy zaczynają być wykasowywane.Bo prawda w oczy kole ! ! !

30.01.2011 21:42

potwierdzam ze to (usunięte przez administratora) ale widze po wypowiedziach pozytywnych ze kierownictwo zaczelo bronic tego (usunięte przez administratora)bo do tej pory nikt pozytywnie tu nie pisal. (usunięte przez administratora)co napisal ze trzeba sie upominac to jeden z tych (usunięte przez administratora) raczej trzeba donosic i pucowac sie kierownictwu. szanse na znosne zarobki maja jedynie kierowcy pozostalych maja gleboko. jak skonczy sie kryzys to kierownictwo bedzie samo szorowalo te (usunięte przez administratora)podwyzki :) nie ma i nie bedzie sa obnizki, sa perfidni w swojej polityce placowej teraz ciezko z robota to tna na maxa. po kryzysie moze beda podwyzki ale wtedy to juz nikt nie bedzie tam pracowal. praca lepsza minimalnie od zadnej.
    cycu

17.01.2011 19:54

podwyżek nie żadnych

08.01.2011 09:23

a ty co klego z Warszawy jeteś ze nie narzekasz , bo tam jedynie przy garnuszku mze maja dobrze
    johny

05.01.2011 16:50

nie narzekajcie wcale nie jest tak źle w tej firmie
    zorientowany.

16.12.2010 11:30

Rejniak - małpi cy_ek - 2010-05-04 18:26:08handlowiec - 6 lat stażu - 190 godzin miesięcznie - (usunięte przez administratora)r /> kierowca - 4 lata stażu - 230 godzin miesięcznie - (usunięte przez administratora)br /> bazowy - 2 lata stażu - 220 godzin miesięcznie (usunięte przez administratora) To są dane z jednego oddziału na terenie Polski. ORKA ORKA za monety nima. Ot cała prawda o TOI TOI POLSKA.Potwierdzam brak poszanowania pracowników, zarobki beznadziejne j.w. Kadra - jej poziom kojarzy mi się zawsze z właśnie z tą branżą - szambo. Praca w toi toi = strata czasu w życiu. Odradzam pracy w tej firmie.

15.12.2010 14:31

Potwierdzam. zaden zaszczyt pracowac w tej firmie, pensja bardzo marna i brak perspektyw na wiecej. Szkoda czasu na ta firme. Odradzam.

Zostaw merytoryczną opinię o ToiToi Polska