ToiToi Polska

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o ToiToi Polska

Opinie o ToiToi Polska Wrocław

WebsiteIconTOI TOI Polska Sp. z o. o.

Nie przegap nowości o ToiToi Polska!

pracownik toi

06.10.2010 12:46

(usunięte przez administratora) zarabiasz! Placa handlowcom max (usunięte przez administratora)i zero perspektyw. Kierownictwo uwaza, ze (usunięte przez administratora)to na obecne czasy dobre zarobki. Please.... W Biedronce wiecej zarabiaja. Nie polecam nikowu Toi nr. 1 w Polsce

04.10.2010 17:45

obecny pracownik - 2010-09-22 20:12:09 90 % pracowników jest niezadowolonych. To aż tylu złych pracowników ma TOI TOI?? O czym tu dyskutować handlowiec z przeciętnymi osiągnięciami 1200 zł netto. BRAK PODPISU BO JESZCZE MUSZĘ W TYM SZAMBIE POPRACOWAĆ DO CZASU ZNALEZIENIA CZEGOŚ INNEGO. jak wiekszosc ludzi!.
    Zaskoczony

23.09.2010 13:04

Nic kolego nie musisz, jeśli jesteś taki dobry to szybko dostaniesz cudownie płatną pracę. Ps. te 90% to wyszło na podstawie specjalistycznych ankiet...:)
    Zaskoczony

20.09.2010 16:26

Szczerze to jestem zaskoczony tak negatywnymi wpisami. Widocznie niezadowoleni są/byli kiepskim pracownikami, więc w każdej firme będą niezadowoleni (a ja osobiście wolę mieć skutecznych współpracowników). RADA: jeśli piszecie o ludziach personalnie, lub w sposób umożliwiający ich rozpoznanie, to miejcie na tyle duże jaja, żeby również ujawnić swoje dane (no chyba, że się wstydzicie albo strach wam na to nie pozwala). Ja nie zdrdzam swoich danych bo nikogo nie obrażam.
    korporacja TOI TOI?!

11.09.2010 22:26

W dużej korporacji za jaką uważa się firma TOI TOI, zarobki są jak w korporacji , ale może rumuńskiej, bo od polskiej odbiegają mocno od normy. Kierownictwo oczywiście zdziwione, że o co chodzi przecież jest super, owszem dla nich tak , bo dla szeregowego procownika to super nie jest, bo to oni nie jeżdżą na coroczne, egzotyczne,wakacje na koszt firmy . Odpowiedzialność zbiorowa za nieuczciwych klientów , to norma, bo za to jest odbierane 10% premii uznaniowej, ktora jest przyznawana od nastroju kierownictwa. Brak profesjonalizmu i poszanowania pracowników, to standard w tej firmie.
    daro

25.08.2010 13:29

koledzy w toi toi dorobisz się ale garba nie polecam obiecują podwyżki których nie zobaczysz w sezonie tyrasz jak wół wszystkie soboty i niedziele to zarobisz a potem podstawa zarobków a kierownictwo to lepiej nie komentować

Kontakt - ToiToi Polska

Wrocław

TOI TOI Polska Sp. z o. o.
    tajemniczy wielbiciel

10.06.2010 22:22

Homer - 2010-05-30 20:25:27 No nie do konca. Ja jestem pracownikiem z duzo krotszym dorobkiem i w sezonie biore nawet 2x wiecej. Kwestia tego ze trzeba sie upomniec i miec wyniki. Poza tym niema co bredzic i oczerniac, jak bede sie czul oszukiwany to odejde bo to Moja sprawa i Moje pieniadze:). PANOWIE, NIC NA SILE!! Wiekszosc osob narzekajacych to byli pracownicy a nie obecni. Chcecie realnej oceny?- zapytajcie pracujacych! HAHAHAHA Upomnieć się;) upomnij się na pomorzu to na pewno dostanie x2 raczej +2% ;) Z drugiej strony jest oczywiste, gdy się siedzi blisko koryta to i można nieźle wydoić. A panowie na pewno są i pracujący i byli.
    Homer

30.05.2010 20:25

Poznań i okolice

30.05.2010 12:06

Włodarze poszczególnych przedstawicielstw w tej firmie zapomnieli o podstawowej zasadzie – NAJWIĘKSZYM KAPITAŁEM KAŻDEJ FIRMY SĄ JEJ PRACOWNICY – od których nie tylko trzeba wymagać ale i coś dać. Złamanie tej zasady bardzo szybko zweryfikuje rynek co zaobserwują na swoich wykresach. Szkoda mi tylko tych pracowników, którzy jeszcze tego nie zrozumieli, że czas uciekać z tej firmy do innych bardziej perspektywicznych branż.
    Rejniak - małpi cy_ek

04.05.2010 18:26

handlowiec - 6 lat stażu - 190 godzin miesięcznie (usunięte przez administratora)br /> kierowca - 4 lata stażu - 230 godzin miesięcznie - (usunięte przez administratora) bazowy - 2 lata stażu - 220 godzin miesięcznie - (usunięte przez administratora) To są dane z jednego oddziału na terenie Polski. ORKA ORKA za monety nima. Ot cała prawda o TOI TOI POLSKA.
    sus

21.04.2010 20:44

Podwyżki? oczywiście że są tyle tylko że w najśmielszych snach niestety.
    a

20.04.2010 08:46

Tak prawdę mówiąc napiszcie ile sie zarabia w Toju na oszczególnych stanowiskach ! Czy naprawdę jest tak źle ? A podwyżki ?

20.04.2010 08:38

a gdzie ty kur.. robisz ze masz 2000 ? chyba w toi toi germany