Balex Metal

Bolszewo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 280 ocen.

Opinie o Balex Metal

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Balex Metal

Anonim

Witam serdecznie chciałbym wszystkich ostrzec przed tą firmą jest duży mobbing w tej firmie a pracujących ludzi na placu 4 poinformować że są jak żenada za grosz kultury i rosądku hamstw.... z was myślicie że jesteście ważni ale jestecie jak guwn... za 2 tyś pracują a uważają się za wielkich ha ha no i wspaniały Pan Dyrektor Piesiak gratuluje krzyczy jak małe dziecko bo Mama jeść nie dała a ogólnie to Firma do (usunięte przez administratora) wykorzystuje ludzi za kilka groszy do pracy.

BalexSralex
@Paweł 20.02.2018 18:49

Jestem obrażony. Za karę nic tu więcej nie napiszę a do tego odmrożę sobie uszy :(

Szuli
@BalexSralex 21.02.2018 17:17

A co pod biurkiem nie będzie Internetu?

kolczyk

Pozdrowienia dla ekipy z Tomaszowa Mazowieckiego. Placu załadunkowego i z magazynu. Naprawdę zgrana ekipa prócz kilku osób. Niestety kierownictwo i osoby z wyższego szczebla zarządzania próbują wszystkich skłócić tylko po to, żeby mieć przegląd sytuacji. Tandetna zagrywka z przed 20 lat. Trzymajcie się razem lub uciekajcie do innych pracodawców. Na Baleksie świat się nie kończy. Boso ale w ostrogach...

kolczyk
@kolczyk 17.02.2018 18:08

*sprzed; Wkradł się błąd. Żeby tylko "BalexSralex" nie sapał.

Hala

Bardzo dobre wypłaty...

Szuli
@Hala 12.02.2018 08:58

Chyba koledze wpłynęło mniej niż obiecane kosmicznie wysokie 1800 haha

Robert
@Hala 12.02.2018 08:58

Wypłaty niestety nikt co ma pojęcie o tej nie prostej produkcji i do tego nie taniej nie będzie pracować na takich warunkach za takie pieniądze jutro mozna robic gdzieś inndziej to nie problem. Obudza sie może kiedyś jak nie będzie z czego zabrac pieniędzy kiedy przychodzi eeklamacja za 300 tys zl a 80 proc. produkcji jest nowych pracownikow jeszcze na okresie chronionym

J23

Witam rozpoczęła się właśnie akcja sprzątanie i przestrzeganie przepisów BHP .!!! A to dlaczego zapytasz juz ci odp. Jutro będzie kontrola PIP .. A. P jest już posr...ciekawe skąd wiedzą od kilku dni o niej ??? Czyżby też ją mieli w swojej kieszeni ?? Odp sobie sami pozdrawiam

Kolo
@Potter 13.10.2017 18:51

Jak tam mija

Onik
@Kolo 07.02.2018 06:20

A świetnie roboty brak trza szukać innej lepiej nie będzie jo

+15 +50 +100

Może panowie zrzuta dla Ewelinki na maszynke do golenia ...

cmonbabyturnthelightsoff
@+15 +50 +100 31.01.2018 16:48

Nie wrzucajcie tak bardzo Ewelince. Przynajmniej zna się trochę na produkowanym asortymencie. Myślę, że bardziej nadawała by się na kierownika DJ niż tępa ruda dzida. Niestety ostatnio obrosła trochę w piórka pod nieobecność swojej przełożonej :)

Były

Operacyjny Miedziński pracuje jeszcze u was. Co u niego?

Szuli
@Były 31.01.2018 19:19

W Bieszczadach za 1300 robi

BalexSralex
@Były 31.01.2018 19:19

Ciekawe czy nadal ma swoją ekstra czapkę zimową. Chciałbym taką mieć

Brykiecik

Skoro jest nowy temat to moze z innej beczki. CZY KTOŚ JUŻ MOŻE POTWIERDZIĆ CZY BĘDZIEMY SPŁACAĆ TE 3000 TYS METRÓW CZY NIE BO OD NIKOGO SIĘ DOWIEDZIEĆ NIE MOGĘ. Z góry dziękuję????

Albert
@Brykiecik 31.01.2018 15:55

A kto to wie...

Bleble
@Brykiecik 31.01.2018 15:55

Nikt ci na razie niczego nie powie, bo tak działa BM. Teraz produkcja jest słaba więc według mnie mądre głowy z góry czekają aż sezon ruszy na dobre żeby było z czego zabrać te pieniądze. Nie wiem czy obsada się utrzyma? Kierownictwa to pewnie nie obchodzi bo każdego można zastąpić. Nazatrudniali teraz dzieci to będą łatać nimi braki w załodze.

Gosc

Proponuję skupić się na pracy a nie tylko siedzieć na telefonah, chodzić bez celu i unikać pracy jak tylko się da sciemniajac. W tedy taki system punktacji nie będzie potrzeny.

Hary
@Gosc 30.01.2018 17:13

Buhahaha Sam się weź za robote trolu....I chyba niewiesz za co są punkty dawane więc mor..... w kubeł...

Yhyyyy
@Krecik 30.01.2018 20:59

No pewnie tylko niema kierowniczki to E robi wszystko by ją wygrysc....

Miecio

To zaczynam gre 15 od niebieski 50 od zielonych kto da więcej slucham państwa.. Hahahaha

50+

Tego co sie dzowiedziałem o pewnej klijentce z Dj jak by ktos nie wiedział chodzi o pania (E.P) Starszego kontrolera jakości.Zastanawiam się o co chodzi jej z tymi punktami i karaniem pracowników, czyżby czuła sie skrzywdzona przez kogoś i teraz się w taki sposób mści...Hmmm zachowuje się teraz jak rozpuszczona g.....która (usunięte przez administratora) gał....pracownikom produkcji i udaje w pracy wielce porządną....Tak że opanuje się troszkę dziewczyno bo każdy ma z Ciebie bekę a Ty udajesz frajerke i myslisz ze nikt o niczym nie wie to jesteś w błędzie....

Jabłecznik

W Tomaszowie powstaje piękny parking z kostki dla pracowników :)

Szybki Bartosz
@Lolo 23.01.2018 17:04

Pewnie ukończyła szkołę szybkiego sprzątania i (usunięte przez administratora) takich Balex potrzebuje pewnie wory liże ????????

Grubo albo wcale
@Szybki Bartosz 25.01.2018 13:41

Z Tego co słychać to ktoś z DJ lubi to....Wtajemniczeni wiedza o co chodzi...

anonymous

Nareszcie Ruda z Dj będzie w swoim żywiole.Osobowosć która o niczym niema pojęcia o produkcji ani o tym co jest produkowane...Tylko zna sie na porządkach i na podpierdalaniu pracowników....Wkoncu bedzie w swoim żywiole i spełni sie w Balexsie...Brawo Justyna....

Bodzio

Ohohoo co za nowinki. Ciekawe jaka była przyczyna przejęcia przez Jorissa całej firmy BM, wątpię że dobrowolnie Baranowscy podjęli taką decyzję. Hale pewnie teraz huczą od plotek...

rudy

Kunka no to po sprzedaży balexu pakuj się baranie!!!! no może jaka renta w zusie ci sie należy tylko komu w (usunięte przez administratora) wejdziesz ????

J-23

Dobrze że balex kupili, przyjdzie nowa miotła to może piesiaka docenią i mu rower zabiorą, i wsadzą do jednej budy z Emilem. Razem będą wałki kręcić.

Lolo
@J-23 18.12.2017 22:02

Do bocznej mu dorobia kabinę zeby we dwóch mogli jeździć bo do jednej nie wlezą

GGG

Oficjalna informacja dotycząca przejęcia BM przez Kingspana: http://buildercorp.pl/2017/12/14/po-25-latach-rozwoju-balex-metal-laczy-sily-z-branzowym-liderem/

inżynier

A prawda jest taka, że jesteście w większości tępymi prymitywami i to, że pracujecie za takie marne pieniądze oznacza jedynie, że nikt wam więcej na rynku nie zapłaci, więc siedzicie i jęczycie jak totalne łajzy i tchórze. Cena rynkowa pracy jest taka, na jaką się godzą obie strony. Zgodziliście się na taką stawkę i teraz szczekacie jak kundle, bo jesteście zwykłymi frajerami. A najgorsze jest to, że takie kmioty jak wy się rozmnażają i niewinne dzieci muszą mieć takich pajaców za ojców. Jak się nie podoba i uważacie, że wasza praca jest warta więcej, to podpiszcie umowę z kimś kto za nią więcej zapłaci. Dlaczego tego nie zrobicie? Bo jesteście tchórzami, czy jednak nikt więcej wam nie zapłaci? W obu przypadkach proponuję zamknąć mordy.

zniesmaczona Panem inż.
@inżynier 02.12.2017 03:46

szanuj ludzi, oni nie kradna itp, w BM uczciwy (usunięte przez administratora) za marna kase

Kloss
@inżynier 04.12.2017 10:38

A ty pewnie z 10k/mc nie schodzisz co?

Kuba

Gdzie czytaliście o sprzedaży firmy do Kingspana?

Kloss
@Kuba 14.12.2017 17:44

To oficjalnie nigdzie nie jest napisane! Tylko w zakładowym necie.

Jkm

I dobrze skończy się może ten wyzysk . Może się coś zmieni na lepsze niech jeszcze całe kierownictwo zmienią i będzie git

Pracownik
@Jkm 12.12.2017 08:40

Nie licz na to. Pracuję w Kingspanie i po 15 latach pracy ma 2kpln wypłaty. A jeśli chodzi o kierownictwo to też szału nie ma.

Lolo
@Pracownik 12.12.2017 15:19

To gratuluję 15 lat w chemii i tym caltm syfie za 2 tys takich potrzebuja hahaha

Kloss

Balex sprzedany! Firmę 100% udziału kupiła konkurencyjna firma Kingspan.

anonymous
@Kloss 12.12.2017 07:38

Cooo? Jak to taką dużą firmę ktoś wykupił nie możliwe !!

Kloss

Ta firma kupiła też mieszcąącą się w Gdańsku firmę Izopanel.

Lolo

Może miedźu mu za 1300 pojeździ haha

ZeW

Nigdy nie pracowałem w tej firmie.To po primo.Mieszkam w Wejherowie,czyli zaraz obok.Powiedzcie mi czemu utkwiły mi w głowie same złe opinie i jakiś niesmak o tej firmie?Jakieś plotki pewnie,bo znam tylko dwóch kumpli co tam robili robotę,pewnie się nie nadawali.Tak więc usłyszałem tu i tam i klimat jest w skali 0-10 na 3.Czy to dobry klimat i jak czuje się z nim sam guru tego wyzysku,prezes Pan...???Nie wiem i mam to gdzieś,ale jesli ktoś ma wszystko,....to czemu nie da swoim pracownikom odrobiny tego luksusu..?Niech facet zada sobie przed snem bardzo ważne pytanie....Jakim jestem człowiekiem?Żeby potem przed Bogiem się nie wstydzić... Pozdro.

J-23

Piesiak, gdzie te twoje dziesięć osób na moje miejsce. Jak już twój (usunięte przez administratora) Emil na bocznej jeździ to chyba masz problem z ludźmi i czas frajerów za 1700 zł się skończył. Twoje rządy doprowadzą balex do upadłości. A może z roweru sam przesiadziesz się na ukladarkę i pokażesz jaki jesteś kozak.

ZeW
@J-23 03.11.2017 23:14

Hehehe dobre :)Niech zap...lają kierownicy.Płacić ludziom a nie ich gnoić.

Jax

Wreszcie zamknęli oddział w (usunięte przez administratora) , i oczywiście wypieptzyli prawie wszystkich. Zostali tylko (usunięte przez administratora) i fslszywsce.

Król Julian

Jesli masz ukończone studia,wykształcenie i aktualnie nie masz pracy,poszukujesz ,idealnie praca na produkcji czeka na Ciebie w tej firmie!!! Jeśli nie posiadasz dobrego wykształcenia i z wielkim trudem potrafisz złożyć zdanie,poszukujesz pracy,idealnie praca na produkcji również czeka na Ciebie!! W obu przypadkach otwierają się przed Tobą drzwi do kariery tzn.PRACA NA HALI III. Różnica w pierwszym przypadku polega na tym że będziesz personą od pierwszego dnia pracy ,i tutaj zarządzający włączy metodę tzw.NA KOLEGĘ.Obieca ,pośmieje się (nie mylić z wyśmiewaniem Ciebie to tylko zza plecami )No i przedstawi Ci owoce za twoja trzy zmianową pracę i tu kolego będzie początkowo grubo ponad 1700 zł.Mało?Na początek?W późniejszym terminie dojdą obiecane premie i tu twój zarobek wzrasta nawet do 2500(stawki brutto- tylko takimi operują,pamiętaj,nie daj się zwieść ).Oczywiście musisz tam w jedną sobotę czy dwie przyjść posprzątać,pozmywać ale ty jak persona będziesz malował line jakieś tam czy pomieszczenia socjalne...nooo ale 2500 PLN otrzymujesz . Drugi przypadek ma nieco gorzej ale tylko nieco,I tutaj zarządzający włączy metodę tzw.ZASTRASZANIE postraszy innymi nowymi pracownikami którzy czekają przed zakładem,przedstawi warunki pracy typu:Nie pada na głowę,wypłata 10go i ....1700( brutto)masz . No i przedstawi możliwości na przyszłość ale tylko jesli będziesz oddany,wierny,no i umiał troszkę kłamać,lub tuszować prawdę,wtedy być może otrzymasz rower,będzie Cię stać na buty z szyszkami,i może w przyszłości na okulary zerówki (bo każdy wie że takowe okularki to plus 10 do inteligencji).Jesli taki będziesz to podczas cało zmianowej produkcji będziesz mógł usiąść spokojnie przy biurku czy gdzie tam zechcesz i nikt Ci nie zwróci uwagi czy nawet nic nie powie ,bo będziesz personą przecież! A więc spróbuj swoich sił,wytrzymałości na stres ,poniżanie za takie wynagrodzenia....warto bo przecież BYCIE TOŁDI JEST EXTRA.

Nowy

Interesuje mnie stanowisko kierownika sprzedaży na rynek norweski. Może ktoś podpowie kilka istotnych uwag?

Robak 3

W Bolszewo też tak bylo 7 dni w tygodniu zastraszanie ludzi i groźnie że albo przychodzisz w niedzielę albo nie masz po co przychodzić w poniedziałek na twoje miejsce jest 10 innych jak to a.p powiedział że może całą zmianę wyje... I da se rade a teraz chodzą i proszę ludzi żeby chociaż w sobotę przysli każdy ma swoje pięć minut pozdrawiam ????

Jaruś

Zawsze najwięcej do powiedzenia mają osoby niezbyt przykładające się do pracy. Wiem jedno, że Balex Metal to spoko firma. Jak się komuś źle pracuje niech idzie do innej i psuje atmosfery w firmie. Jak ktoś chce to zawsze znajdzie jakieś błędy tylko po co?

Gosc

PIP mógłby odwiedzić BM w Tomaszowie. Zobaczyliby ile godzin w miesiącu przepacowuja pracownicy. Niektórzy pracują po 7 dni w tygodniu. Zmusza się ludzi żeby przychodzili na rano na 8h i tego samego dnia przychodzili też na nockę na 8h, takie praktyki chyba nie są przewidziane w kodeksie pracy. Nikogo z dyrekcji to nie obchodzi, bo produkcja ma jechać. Wyzysk i bezprawie.

J23

Witam rozpoczęła się właśnie akcja sprzątanie i przestrzeganie przepisów BHP .!!! A to dlaczego zapytasz juz ci odp. Jutro będzie kontrola PIP .. A. P jest już posr...ciekawe skąd wiedzą od kilku dni o niej ??? Czyżby też ją mieli w swojej kieszeni ?? Odp sobie sami pozdrawiam

Potter
@J23 12.10.2017 15:10

Kontrola PIP zazwyczaj jest zapowiedziana.Juz na sile niczego innego niepotrafiles wymyslec.

Aleks

Czy zawsze musi znaleźć się w firmie osoba, której nie podoba się wiele spraw? Może to już takie dziwactwo? Uważam, że dużo łatwiej jest pracować z nastawieniem pozytywnym. Ja wiem, że Balex Metal to spoko firma, może nie ideał ale z całą pewnością dobra.

Agnieszka

@były dziękujemy za pozostawienie opinii dotyczącej pracy w Balex Metal. @Aplikant czy pracujesz obecnie w firmie? Jeśli tak to opowiedz o warunkach pracy. Wszystkie informacje przekazywane na tym forum będą pomocą dla osób, które chcą aplikować do firmy.

były

Praca w balexie jest nieco specyficzna, linia opiera się na 4-5 pracownikach z dużym stażem i kilku poganiaczach. nadgodzin trochę jest ale kasa taka sobie. Szału nie ma ale jak sobie wypracujesz stawkę to z głodu nie zdechniesz. Co do socjalu to bez przesady, specyfika zakładu jest taka że łatwo o syf (poliuretan, wełna i styropian łatwo się pylą), hale powinny być zmywane na mokro, ale nie są, więc jest jak jest. 4 prysznice na cały zakład, też szłu nie robią... Kiedyś były wydawane drelichy letnie i zimowe, później raz na rok. Wszystko zgodnie z przepisami i ani trochę więcej. Taka firma, nie ma się co łudzić. Firma nie wdrażała żadnych procedur iso, wiadomo dlaczego... Co do A.P. to gościa słabo wspominam, niskie umiejętności managerskie za to umie postraszyć więc się kręci. Kapeć jest po prostu słaby(mierny, bierny ale wierny), reszta nadrabia ambicją LUB doświadczeniem. Dobra firma na start, można TROCHĘ się nauczyć, płacą też na czas. Siedzenie dłużej niż 2-3 lata to tak naprawdę strata czasu. Pozdrawiam tych którzy zostali, trzymajcie się.

Aplikant

Najlepszy dowód na to, że każdy może mieć inne zdanie to jest to forum. Ludzie dobrze pracujący są związani z firmą i chwalą sobie pracę w Balex Metal.

widlak

A ja pracuję w balexie od 2 lat i jestem zadowolony, hejterzy zawsze będą hejtować. Jest oczywiscie sporo rzeczy do poprawy, ale nigdzie nie ma tak, ze wszystko jest idealnie. Na plus sa regularne place, jakis tam social multisporty i bony, stabilna sytuacja. Kasa moglaby byc wieksza to fakt. na plus tez ludzie, bo fajnie jest pracowac z bekowa ekipa

Kamil
@widlak 25.08.2017 13:38

To gratulacje ja niecały rok temu doszedłem s tego bajzlu do huty i jestem zadowolony szkoda mi tylko chłopaków którzy dają z siebie 100% a nie są doceniani. Wypłatę biorę prawie dwa razy taka jak w balexie a social bije balex na głowę. Bony dodatki do wczasów 13 pensja i ludzie normalni każdy wie za co pracuje a me patrzy na kogo donieść i zaplusowac. Pozdrowienia dla chłopaków ze ściany.

Pracownik11

Mam drobną radę - jak już piszesz i szkalujesz to przynajmniej pisz prawdę. Przez 25 lat funkcjonowania firmy nigdy nie były wydawane używane buty. A swoją drogą - nie boisz się odpowiedzialności za zniesławienie i naruszanie dóbr osobistych pisząc nieprawdę, obrażając konkretnych ludzi z nazwiska? I nie rozumiem... skoro tak cierpisz to dlaczego pracujesz nadal w firmie?

Norbert

Firma zatrudnia ponad 300 osób i w związku z tym nie dziwi mnie, że kilka osób jest niezadowolonych. Być może nie powinni tu pracować? Często osoby mające problemy w firmie żeby odreagować piszą swoje oszczerstwa na forum, zaangażowany w pracy nie pisze o firmie źle.

Niko
@Norbert 23.08.2017 21:36

Nawet nie 300. Balex zatrudnia ponad 700 osób

były pracownik

witam. pracowałem w BALEX METAL 15 lat . i odeszłem z tej firmy nie mogłem dalej tam wytrzymac . jedne z gorszych hal to hala 1 i hala 3 hala 1 to zadzil tak zwany hitler lub pies pokrencony facet teraz przeniesli go na kierownika transportu. a na hali 3 rzadzi dyrektor Czarodziej . Andzej .P obiecuje złote góry. jego stałe powiedzenie (przyjdz Pan puzniej teraz zajenty jestem). odradzam tej firmy naprawde . tym bardziej jak jest tyle ofert pracy na rynku.

Maly dzikus

!! Idźcie do Piesiaka po podwyżkę on wam załatwi aż wam w pięty pójdzie od tego dobrobytu :d przestańcie mamrotac, w firmie na produkcji jest grupa ludzi którzy zarabiają bardzo dobrze. A wy, będziecie dostawać 1800 zł bo taka wasza rola :p oni nie szukają konkretnych ludzi bo takim trzeba zapłacić tylko popierdolki . Nawet jak się nauczysz to na nic nie licz, jedynie większe zjeby dostaniesz. Patelnia przestań spać u piesiaka pod biurkiem na nockach

Norbert

Po lekturze opinii na tym wątku odnoszę wrażenie, że niektórzy robia wszystko żeby oczernić firmę.

asus

a jak jest na magazynie bo jest ogłoszenie. proszę o opinie

J-26

Po odejściu kierownika magazynu( 7go już w przeciągu 4 lat) faktycznie dział jakości ma firmie przejął stery. Wszędzie ich pełno, kontrolują, sprawdzają. KIERO TJ zasuwa rowerem po placu jak nakręcona. Wszyscy mają teraz z Niej niezłą beke

123
@J-26 17.08.2017 19:51

Przecież to ich praca sprawdzać i kontrolować czyż nie?

Kris
@J-26 17.08.2017 19:51

DJ to jeden wielki szpicel pani dyrektor M z centrali. Nawet dyrektor w TM jest już powoli pomijany! Państwo w Państwie. Każdy chce nakręcić jak największe lody dla siebie. Ciekawe jak długo to będzie trwać?

ZZZZZZ

Kierowniczka z DJ Tomaszowa to fakt jest jak piszą wyżej, ale Elka z Bolszewa jest spoko.

Pajacyk

Właśnie dlatego władze firmy nie chcą szybko zmieniać kierowników. Jaki by nie przyszedł to pracownicy nadają na niego.

Balex

Co myslicie o dyr. operacyjnym chlopaki napiszcie?

Mr. Crowley
@Balex 13.08.2017 01:26

A co byś chciał o sobie przeczytać dyrektorze operacyjny?

Xyz
@Mr. Crowley 16.08.2017 20:12

A co można o nim napisać że może sam za 1300 znacznie robić takich jak on było wielu i jeszcze będzie wielu :)

Pracownik

Żeby być dobrym kierownikiem trzeba mieć proces produkcji w jednym palcu. Nie wszyscy kierownicy znają się na swojej pracy. Dobrym przykładem jest kierowniczka DJ po pół roku jej wiedza nie powiększyła się znacząco i jest bardzo podstawowa. Dlatego dojeżdża pracowników donosząc na nich, że wszędzie jest brudno, że ktoś nie chodzi w robaczych ciuchach a cała swoją pracę zwalić na innych. Sama chodzi w trampkach i swoich ciuchach jak by była na wakacjach z telefonem i robi zdjęcia żeby się wykazać, bo w DJ wykazać się za bardzo nie może. Hipokryzja!

Gość
@Pracownik 12.08.2017 15:32

Dokładnie pojawiła się nowa perfekcyjna pani domu. Niby kierowniczka od jakości a bawi się w bhp'owca i królową czystości. To jest przecież zakład produkcyjny a nie szpital! Wiadomo, że jak idzie produkcja to się brudzi ale nie wszyscy to ogarniają. Wypadałoby najpierw ogarnąć swój dział a potem brać się za coś innego, bo z wiedzą u niej jest słabiutko. Jak coś się dzieje to przysyła innych pracowników, bo się nie zna i nie chce ponosić odpowiedzialności. W zamian czepia się jakiś mało istotnych głupot, bo przecież 'robić' coś trzeba. Wszyscy się śmieją, że musi mieć jakieś plecy, bo inaczej by poleciała.

Kierownik

Może czasami pisząc negatywne opinie napiszecie dokładnie dlaczego macie problemy? Oskarżanie innych i wyśmiewanie się to nie jest uczciwe. W firnie są ludzie do kierowania i oni wymagają od pracowników solidnej pracy. Ciężko jest tak pracować i być miłym!!

Zelnia

Jak pracuje się przez pół miesiąca i jest to pierwsza praca to taka płaca wychodzi. Jak firma jest spoko i można normalnie pracować to szukacie wrażeń.

J-25

Michał ma rację po co komu kasa ważne że robota jest haha. Takich jak ty szukają właśnie w tej firmie. Pierwsza praca za 1050 zł i cieszyłeś się że coś miałeś hahaha trzeba było odrazu powiedzieć że za darmo możesz robić. Jeśli dla kogoś 4-5 tys to dużo na dzisiejsze czasy niech się walnie młotkiem w głowę i to takim 5 kg bo na lekarza za puźno. W tej firmie zarobisz 3 max jako operator i musisz myśleć za dwóch. Śmierdzi wszędzie chemią rakotwórczą. Stary prezes śmije się z was bo za 2-3 tys pracujecie a on se liczy tylko kaske. Lata chelikopterem i robi zdjęcia ,"patrzcie tu zasuwaja fraje..... za 2-3 tys tak się zostaje milonerem" . Dobrze że mnie tam już niema ale fajnie se wejść na to forum i czytać komentarze w stylu Michała ten człowiek na 100 % nie będzie operatorem bo jest za głup... wiec pewnie znowu ktoś bedzie za dwóch robił i myślał.

Pracujacy

Balex Metal to fajna firma ale jak widać nie dla każdego. Nie rozumiem dlaczego szeregowy pracownik chce ustawiać wszystkim co mają robić, jak mają robić? Każdy dostaje swój zakres obowiązków i może czasami nie jest wskazane wychodzenie przed szereg ?

Zostaw opinię o Balex Metal - Bolszewo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Balex Metal