Balex Metal Sp. z o. o.

Bolszewo

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 366 ocen.

Balex Metal Sp. z o. o.
3 366 6 1

Opinie o Balex Metal Sp. z o. o.

Rafał

To kiedy te podwyżki dla reszty 1 zł i metryki dwóch juz dostalo a reszta na święta czy znow wypowiedzwnia trzeba rzucać ? Robić nie ma kto wizytacja juz byla to teraz macie to gdzieś tak?

Hwc
@Rafał 03.10.2018 10:37

To pytanie do szefa,biura itd.a nie na forum, idź po podwyżkę a nie marudzisz a jak ci niechcą dac to szukaj lepiej płatnej pracy bo za wpisy na forum nie płacą...

Nick

UWAGA!! Konkurs, zagadka. Do wygrania brak premii. Jak się nazywa piwo jakie piję dyrektor. EBE :)

Pracownik

Czy jakaś kompetentna osoba jest w stanie powiedzieć pracownikom czy w tym roku tak jak przez ostatnie lata będzie impreza integracyjna dla pracowników z góry dziękuję a wiemy wszyscy ze czytają to osoby które maja takie informacje.

bolszewskiskoczek
@Pracownik 08.08.2018 19:16

@Pracownik, w tym roku ponoć nie ma żadnego pikniku. A szkoda, bo ostatni był rewelacyjny

Gość
@Pracownik 08.08.2018 19:16

Panowie nie macie się bawić tylko harowac. Nie ważne, że na chwali jest 35 stopni! Macie pracować po 50-60 godzin tygodniowo. Krawaciarze siedzą sobie w biurach z klimatyzacją ustawiona na 22 stopnie i nie zaglądają na produkcję, bo tam jest za gorąco.

Mario
@Gość 10.08.2018 19:36

Przepisy nie określają maksymalnej temperatury. Dlaczego nie chce Pan założyć krawatu jak tak fajnie tam jest ?

Piotrek...z innej firmy
@Mario 21.08.2018 12:23

Oj chyba kodeks określa jakieś normy temperatury zimno jak jest poniżej chyba 14 stopni Celsjusza to pracownik ma prawo odmówić pracy, chyba że pracodawca zapewnia ciepłe ubranie, ciepły posiłek w czasie pracy i dodatkową jedna lub dwie przerwy regeneracyjne, jak jest goraco też są jakieś zasady, muszą być wentylatory na każdym stanowisku, musi być zapewniona woda i chyba przerwa dodatkową też się należy z tytułu pracy w wysokiej temperaturze.... Sprawę natomiast załatwia jakiś pan/pani od BHP który napiszę że owszem jest goraco ale pracownicy dobrze to znoszą, wentylatory są ale w biurach, za to do wody butelkowanej lub z dystrybutora każdy ma dostęp i po sprawie...także bhpowca za jaja i niech działa dla dobra pracownika a nie prezesa, takie jest jego zadanie, a nie trzymanie sztamy z biurami

h4h3h2h1
@Pracownik 08.08.2018 19:16

Niemożliwe, będzie impreza!

.....
@Piotrek...z innej firmy 23.09.2018 23:59

No jak jest za ciepło to brak regulacji. Np. Praca w hucie gdzie temperatura jest dużo wyższa - montujemy wiatraki itp.....

Fyigdyh

Super firma polecam. ????

J-23 reaktywacja
@Fyigdyh 30.08.2018 07:28

Potwierdzam. Nigdzie nie będziecie mieć lepiej.

Ja brzoza
@J-23 reaktywacja 30.08.2018 11:18

Super firma kasa zawsze na czas, urlop, składki odprowadzane , no i bonus na święta. Czego chcieć więcej.

ZIOM
@Ja brzoza 30.08.2018 11:54

Podwyżki!!!! A nie dobra wypłata po przez ilość nadgodzin i soboty. Nie tędy droga.

Pracownik roku
@ZIOM 30.08.2018 18:56

Pewnie najlepiej tak. Weź się połóż i nic nie rób.

ZIOM
@Pracownik roku 31.08.2018 10:10

Mam na myśli 8 godzin a nie leżenie. Najwidoczniej to ty jesteś przemeczony skoro masz problem ze zrozumieniem wątku.

Pracownik roku
@ZIOM 31.08.2018 10:57

Jak Ci się nie podoba weź kredyt. I zmień prace

ZIOM
@Pracownik roku 31.08.2018 12:02

Praca zmieniona, kredyt nie potrzebny.

Ziomal
@Fyigdyh 30.08.2018 07:28

Również polecam

Hwc
@Ziomal 03.09.2018 07:29

Zmianę pracy polecasz?

Obserwator

Czy Szulcu jeszcze pracuje w firmie

Goryl
@Obserwator 01.09.2018 21:22

Pracuje na pile 2 nieźle sobie radzi.

obserwator
@Obserwator 01.09.2018 21:22

Chodzi mi o Łukasza -kier. magazynu

Goryl
@obserwator 02.09.2018 13:41

A to nie pracuje,teraz podobno obrabia gały kosmitom.

Kosmita
@Goryl 03.09.2018 05:10

Bardzo podoba mi się praca w tej firmie.

Edek z krainy kredek

Czy to jest już korporacja?

Kopytko
@Edek z krainy kredek 10.09.2018 23:58

Nie to nie korporacja.

Super Bo

Nie pracowałem w lepszej firmie, polecam :D

Oo
@Super Bo 31.08.2018 13:15

Nie pracowałem w gorszej firmie. Nie polecam.

Lewy

Dobra firma daje zarobić tylko wszyscy narzekają na wszystko jak komuś się nie podoba to nie musi pracować ...

Szuli
@Lewy 31.08.2018 10:10

Duzo wam placa za te wypowiedź bo raczej nikt przy zdrowych zmysłach by tego nie pisał

Pracownik roku
@Szuli 31.08.2018 10:25

A może to ci nienormalni wiecznie narzekają .

perpetuum debile

Alko smakosz z Bełchatowa dostał szansę dyrektorzyć myśli sobie z Tomaszowa zrobię Auschwitz albo Orzysz Mija tydzień, drugi mija w poniedziałek szefa nie ma wszyscy wiedzą zachlał ryja a samochód, tylko ściema. A nazajutrz, wzrok szaleńca, nerwy wódą popalone i Marzena tak się znęca i zapalić zabronione. Mało wiem i mało umiem ale w bezczelności siła i tak będzie jak ja powiem jak nie wyjdzie to ich wina. Tak to w Polsce, choć czas złoty mimo reform, wieje gnojem Rośnie w siłę kult Miernoty oraz (usunięte przez administratora) wraz z Opojem Właścicielu firmy dobrej co masz dobrych pracowników czemu karzesz nas tym głąbem, mistrzem wśród nieudaczników ?

Krytyk
@perpetuum debile 04.08.2018 14:06

No proszę , jakie talenty rodzą się w Tomaszowie, współczesny Mickiewicz !... ale chyba jeszcze żaden wydawca się nie zgłosił ? i trzeba swoją twórczością karać gdzie się tylko da ...nie spełniony artysta -operator.

Dyro
@perpetuum debile 04.08.2018 14:06

Naprawdę wtedy mi się auto zepsulo..a co do mojego wzroku to nie wina % tylko taki wzrok mam od urodzenia.

Nauczyciel
@perpetuum debile 04.08.2018 14:06

Szacuneczek za wiersz..naprawdę aż łezka w oku się kręci. Coś pięknego. Jeszcze trochę to w szkołach bedzie młodzież to interpretowała. Ale dobrze przynajmniej będą wiedzieli gdzie nie przychodzić

Xelrsxelab
@perpetuum debile 04.08.2018 14:06

Dzień Dobry. Jestem z wydawnictwa "Xelrsxelab". Chcielibyśmy wydać tomik z Pana/Pani poezją. Przepełniona jest realizmem dosyć awangardowa jednocześnie z lekką nutką dekadencji i ironii. To będzie hit.

xx
@perpetuum debile 04.08.2018 14:06

taki bump

doradca

A czy w tej bogatej firmie, jeszcze rodziny Baranowskich, są związki zawodowe? Czy w momencie zbywania udziałów ktoś zadbał o interes pracownika? Skąd tak dużo negatywnych opinii o potężnej firmie? Widzę że kryteria doboru kadry menadżerskiej nie istnieją, Panie Tomaszu? Dziwić musi w takim razie w jaki sposób, jakimi narzędziami zarządczymi, firma tak 'urosła'? Czy przypadkiem nie kosztem taniego pracownika? Frustrację pracowników, jej poziom, widać na portalu...rzadki widok, aby tak duży, prywatny podmiot gospodarczy mógł funkcjonować prawidłowo na dłuższą metę...pozostaje nadzieja, że nowy właściciel uspokoi sytuację w tej firmie

Jap
@doradca 26.08.2018 00:27

O każdej korporacji są różne opinie. Przeważnie negatywne piszą ci, którym nie chce się pracować. Narzekają na niskie płace. Ale czy mają ambicje aby pójść wyżej co jest równe z wyższymi zarobkami? Nie. Wiec nie narzekać ????

główny magazynier
@Jap 26.08.2018 13:35

Pójść wyżej w tej firmie oznacza 2% większe zarobki i 200% więcej obowiązków i odpowiedzialności. Balex potrzebuje pracowników z pasją, którzy najlepiej jakby pracowali charytatywnie. Najlepiej jakby byli Kawalerami/pannami, bez dzieci, mieszkającymi z rodzicami, bo i tak nie będzie ich stać na wynajem mieszkania. Będą mogli wtedy całkowicie oddać się firmie. Przecież chodzi o pasję no nie?

Jap

Na której hali brakuje kierownika produkcji? Czy kierownik produkcji ma pod sobą całą hale? Czy kierownicy produkcji otrzymują samochody służbowe? Ile zarabia kierownik produkcji?

ZIOM
@Jap 25.08.2018 04:44

Pamiętnik piszesz, że tyle pytań zadajesz??? Co do środka transportu to owszem :ROWER!!!

Jap
@ZIOM 25.08.2018 10:55

Nie ogarniasz trzech pytań? To za dużo?

ZIOM
@Jap 25.08.2018 13:23

Chcesz być kierownikiem a liczyć nie potrafisz. Pytań było cztery!

Winetu
@ZIOM 25.08.2018 15:51

Bo to kierownik rowerowy,a może i inna część rowera.

Linia

To ile tej lipki pojechało?

Gość
@Linia 21.08.2018 17:10

Niedługo się dowiesz. Zadziwiające jest tylko to że nie dalej niż 2 godz po całej tej sytuacji w okolicach godz 13 idąc oglądać płyty z produkcji przed mymi oczami pojawiał się niebywały obraz piłowy smacznie spał wszystko zostało udokumentowane. Ciekawe co na to przełożeni powiedzą.

Coala

Dzisiaj Spedycja miała spotkanie z Panią Dyrektor, ciekawe czy coś uzyskali ? Ktoś coś ?

Okaka
@Coala 20.04.2018 21:43

Pewnie uzyskali możliwość zmiany pracy.

12345
@Coala 20.04.2018 21:43

Coala-spedycja ma swojego kierownika. Jeśli jesteś ciekawy to zapytaj u źródła

KochamBalex
@Coala 20.04.2018 21:43

+ 2zł / godz

Przemek
@Coala 20.04.2018 21:43

W spedycji zawsze były Orly i Szakale - jeden to nawet bez piórek został - Łysiutki jak kolanko :)))

Zainteresowany

Witam, Czy ktos moze powiedziec cos o dziale handlowym? Interesuje mnie praca na stanowisku handlowca. Jakie warunki, atmosfera, samochod, gps, plany do wyrobienia czy nierealne, szef itp. itd. Dziękuje.

Prawdziwy J - 23

Jeszcze tego lewusa szyszkę trzeba usunąć z balexu, łapówki bierze, Wpuszcza auta bez kolejki pod załadunek, I paliwo kradnie. Piesiaka zabraknie to się i w końcu jemu skończy.

OBURZONA

Dnia 30.07.2018 roku Zwolniono IKONĘ Firmy wieloletniego pracownika Radosława S . Kierownika hali 4 był związany z Balex Metal od 2005 roku . Pytam się kiedy zarząd otworzy oczy i usunie tego karakana z h 3 !!!!! To się nie mieści w głowie co ten człowiek wyprawia z pracownikami tej firmy

ZIOM
@OBURZONA 31.07.2018 08:00

Z tą IKONĄ to chyba lekka przesada!!!

Prawdziwy J-23
@OBURZONA 31.07.2018 08:00

A mnie tam tej ikony szczypiorek nie żal sam z Piesiakiem z szyderczym uśmiechem wreczał wypowiedzenia. Mam nadzieję że następny będzie Piesiak i jego (usunięte przez administratora) Szulc, że Pani Marchocka wkoncu pozbędzie się tych zbuków z balexu co przyczyni się do oczyszczenia atmosfery w firmie oraz usprawni proces produkcyjny.

Doniu
@Prawdziwy J-23 31.07.2018 19:25

Szulcc złożył wypowiedzenie i jest do końca miesiąca

Xxxx
@Doniu 31.07.2018 20:57

Może nie pisz do "prawdziwy-J 23" tylko wprost L. G. z h2

Ziomek
@Xxxx 31.07.2018 21:14

L.G. tak nisko upadl że tu wywala żale?

Przyjaciel 2
@Ziomek 31.07.2018 21:28

A razem z nimi siedział biesiadował tańce hulance do białego rana a teraz jedzie na nich a i śpiewy ze swoją gitarą ????

Oldtimer
@Prawdziwy J-23 31.07.2018 19:25

Jak Marchocka pozwalnia tych darmozjadów to na końcu niech się też sama zwolni.

Prawdziwy J - 23
@Doniu 31.07.2018 20:57

No proszę, to Szulc nie jest taki głupi jak myślałem i sam się zwolnił, Piesiak stracił swoje gumowe ucho he. Innym radzę wziąść przykład z Szulca bo pracy jest od groma i lepiej płatnej.

Były pracownik

Co tam w balexie były jakieś podwyżki wkoncu? słyszałem że się coś zmienia po sprzedaniu firmy czy to prawda ? ??? !!!

Sąsiad
@Były pracownik 29.07.2018 22:36

Podwyżki są od 100zl do 500+ brutto

Były pracownik
@Sąsiad 30.07.2018 10:36

Czyli Stary pracownik dostał najmniej a młody 500 + ? Słyszałem że hala nr 4 napisała odpowiednie pismo do zarządu?

Góral z Bieszczad

Witam, Mam do Was pytanie. Czy dyrektor Miedziński pracuje jeszcze w Balex Metal?

Koks
@Góral z Bieszczad 17.07.2018 19:07

Nie pracuje

Góral z Bieszczad
@Koks 18.07.2018 10:41

Od kiedy? Co było przyczyną, że odszedł?

Nie odszedł, został zwolniony
@Góral z Bieszczad 18.07.2018 15:01

Lux

Pinki

Pani Agnieszko.Merytoryczna dyskusja hmm...a co Pani Powie na słowa Pana dyrektora Andrzeja P. "Jak sie nie podoba to niech spier..." tak obecni ludzie odpowiedzialni za kontakt z pracownikami i merytoryczną dyskusje traktują pracowników.zapraszam Panią do merytorycznej dyskusji z kilkoma osobami "na stołkach " w BM to sie Pani odechce i zrozumie te wpisy i agresję.

Ważne

Zgodnie z art. 23[1] § 4 K.p. w terminie 2 miesięcy od przejścia zakładu pracy lub jego części na innego pracodawcę, pracownik może bez wypowiedzenia, za siedmiodniowym uprzedzeniem, rozwiązać stosunek pracy. Rozwiązanie stosunku pracy w tym trybie powoduje dla pracownika skutki, jakie przepisy prawa pracy wiążą z rozwiązaniem stosunku pracy przez pracodawcę za wypowiedzeniem. Jednocześnie zgodnie z § 5 – pracodawca, z dniem przejęcia zakładu pracy lub jego części, jest obowiązany zaproponować nowe warunki pracy i płacy pracownikom świadczącym dotychczas pracę na innej podstawie niż umowa o pracę oraz wskazać termin, nie krótszy niż 7 dni, do którego pracownicy mogą złożyć oświadczenie o przyjęciu lub odmowie przyjęcia proponowanych warunków. W razie nieuzgodnienia nowych warunków pracy i płacy dotychczasowy stosunek pracy rozwiązuje się z upływem okresu równego okresowi wypowiedzenia, liczonego od dnia, w którym pracownik złożył oświadczenie o odmowie przyjęcia proponowanych warunków, lub od dnia, do którego mógł złożyć takie oświadczenie.

Zenek
@Ważne 05.07.2018 18:52

Czy to oznacza ,że teraz w ciągu 2 mies. można złożyć wypowiedzenie z 7 dniowym okresem wypowiedzenia ?

Gosc124

Cześć i czołem moi mili, Byście dziś się nie nudzili- To historie powiem taka, Że dyrektor to (usunięte przez administratora) Czepia on się wciąż wszystkiego I sam nie wie dlaczego. Dzięki niemu na produkcji Juz niedługo braknie ludzi. Lecz spokojnie moi drodzy On dwie linie sam obskoczy On posprzątać, pozamiata Bo to złota jest Zawada. Wszystkie płyty które zrobi- Złotym Laurem przyozdobi. Wtedy nikt nie powie "brudno" Lecz ze balex firma cudna.

Bartek

Dzień Dobry, mam zamiar składać podanie do firmy w Tomaszowie. Ostatnio od znajomego dowiedziałem się że m-c czerwiec jest rekordowy pod względem złożony wypowiedzeń ze strony Pracowników zarówno na produkcji jak i także na magazynie. Czy obniżyli płace? czy wydarzyło się coś innego? Czy ktoś z pracujących tam osób może udzielić za pośrednictwem tej strony jakiś cennych wskazówek? z góry będę wdzięczny. Pozdrawiam

Kretyn
@Bartek 21.06.2018 12:34

Wszystko gra robota złota,kasa spoko 1900zł ludzie zadowoleni

JJJLB
@Bartek 21.06.2018 12:34

W czerwcu rzuciło papier chyba z 10 osób. Wnioski wyciągnij sobie sam...

J - nie 23

Proszę o opinie pracowników z TM na temat zmian wprowadzanych przez Panią dyrektor operacyjną. Czy osoba z tak niskimi kwalifikacjami powinna zajmować tak odpowiedzialne stanowisko? Chyba ktoś powinien ją uświadomić, że "lizanie (usunięte przez administratora) już nie wystarczy dla Kingspan'a - w korporacji zawsze chodzi o wyniki, ale te w górę. Bo ww Panią, póki co może chwalić się spadkami.

Gość
@J - nie 23 03.07.2018 18:00

Problemem w TM nie jest pani dyrektor tylko nowy pan dyrektor piastujacy funkcje od dwóch miesięcy. Osoba która nie ma pojęcia co i jak zakład produkuje, ale za to wprowadza terror, bo jest wielkim szefem. Wszyscy pracownicy muszą w jednym czasie ogarniać produkcję, sprzątać, zamistac, polerowac i to najlepiej na dwóch, trzech stanowiskach jednoczesnie. Usiądziesz lub staniesz na minutę dostajesz reprymende, bo nie masz prawa na chwilę oddechu, tylko jak maszyna musisz (usunięte przez administratora) aż padniesz na nos. Takie metody i nie wyszukany język nie najlepiej świadczą o kulturze tego pana. Ludzie się zwalniają bo nie tolerują takiego traktowania za te grosze. Dyrektorzy w tej firmie zmieniają się jak pory roku, więc może warto wziąć sobie do serca, że zarządza się firmą a nie więzieniem czy innym ośrodkiem pracy przymusowej z jakimś motlochem.

Igor

Może nie będzie tak źle?

Gosc

Czas podwyżek w BM! Oczywiście tylko jeżeli chodzi o stawkę za metry. Jedni dostali 0,1grosza co daje 50 zł na rękę miesięcznie a inni dostali nawet 0,7grosza co daje ok 300 zł na rękę na miesiąc. Podobno wysokość stawki zależy od oceny pracownika wystawionej przez mistrzów, według kryteriów tylko im znanych. Nikt swojej oceny nie widział więc nawet nie można się z nią nie zgodzić. Biorąc pod uwagę kto ile dostał, oceny pracowników obiektywne raczej nie były. Pupile dostali kasę a reszta wielkie gów&$#no.

sadistic
@Gosc 09.05.2018 19:01

Podaj przykłady, który zakład?jaka hala? Bo chyba coś mnie ominęło...

Winetu
@sadistic 10.05.2018 16:44

TM to tu takie podwyżki dają,po pierwszej wypłacie się wyjaśniło,ludzie dostali grosze więc rzucają paiery i dziękują za współpracę....

Agnieszka

@Winetu @Niebot Przeważnie "agresja budzi agresję" - może lepsze są konstruktywne dyskusje, z których wyciągniecie przydatne informacje? Zachęcam wszystkich do merytorycznej dyskusji, która nie będzie łamała prawa oraz regulaminu forum. @Boże, widzisz i nie grzmisz, jeżeli widzisz takie komentarze to powinieneś zgłosić je na adres @admin@gowork.pl i administrator forum już się tym odpowiednio zajmie. A na marginesie przeczytałam własnie sobie że firma Balex Metal poszukuje nowych pracowników na rożne stanowiska- czy ktoś odbył już rozmowy na temat warunków pracy ?

Boże, widzisz i nie grzmisz

@Agnieszka @Gowork - "To niezgodne z naszym regulaminem" - Drogi Goworku, jeśli zauważyliście, że ktoś łamie nie tylko wasz regulamin, ale również prawo, to PONOSICIE ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA UDOSTĘPNIANĄ W INTERNECIE TREŚĆ! (art. 14 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 ze zm. – zwanej dalej Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną)). Jeśli cos jest niezgodne z waszym regulaminem lub ktoś łamie prawo pomawiając i znieważając z imienia i nazwiska inną osobę to usuwajcie takie treści. @Agnieszka jak u Ciebie z przestrzeganiem prawa?

Winetu
@Boże, widzisz i nie grzmisz 11.05.2018 15:11

A co prawda w oczy kole?

Niebot
@Winetu 14.05.2018 12:31

Tu nie chodzi o to co kole w oczy tylko o łamanie prawa. Czytanie ze zrozumieniem się kłania...

Winetu
@Niebot 14.05.2018 15:32

Podobno wolność słowa... w Polsce?

Niebot
@Winetu 14.05.2018 18:57

Wolność słowa nie oznacza zgody na ubliżanie, inwektywy i pomówienia. Przed takim zachowaniem prawo chroni i nie stoi to w sprzeczności z wolnością słowa. Rozumiem, że chcesz żyć w państwie, gdzie każdy każdego może obrażać i znieważać. Jeżeli są konkretne zarzuty do danej osoby to należy temat załatwiać z udziałem pracodawcy czy instytucji prawnych a nie obrzucając inwektywami anonimowo na forach...

Winetu
@Niebot 15.05.2018 09:16

Niestety w takim państwie żyje a gowork jest tego przykładem jak i telewizja,sejm senat, Facebook itd... niepodobna ci się to nie czytasz lub nie oglądasz wolny wybór,a karać kogoś za prawdę,prawdy niema tylko są różne opinie na temat różnych spraw,każdy ma prawo pisać co chce a i tak wygra silniejszy,lub wyżej postawiony.... Temat rzeka.... zaparz sobie ziółek i się nie denerwuj...

Agnieszka

@Gosc, a jak atmosfera pracy w Balex Metal? Na podstawie jakiej umowy pracuje się w tym miejscu? @sadistic, a czy Ty pracujesz w Balex Metal? Co możesz powiedzieć o warunkach oferowanych przez tego pracodawcę? @J-23, bardzo Cię proszę, wypowiadając się na forum nie używaj imion i nazwisk wskazujących na konkretne osoby trzecie. To niezgodne z naszym regulaminem. @Zibi, Ciebie również proszę o przestrzeganie naszego regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin ). Komentarze pisane w wulgarnym i obraźliwym tonie nie będą tolerowane na forum.

J-23

Generalnie ta firma to jakieś wielkie nieporozumienie ,ciekawe jak najlepszy dyrektor się odnalazł w nowym szefostwie ,pewnie im kitów nawciskał i dalej w okularach zerówkach chodzi ten nasz A Piesiak .A to że wałki kręci to na bank teraz ma pole do popisu nim nowa miotła zobaczy o co chodzi .Dziwie się ludziom co chcą tam prace podjąć i pracują obecnie przecież jest tyle pracy lepszej i lepiej płatnej . Przyszłość firmy w Ukraincach he he.

Zibi
@J-23 07.05.2018 11:57

Coś Ci się pomieszało od tego słońca w majówkę. Nie widziałem na hali ani jednego Ukraińca. Za to widziałem kilku narzekających, którzy piep..., że gdzieś indziej jest lepiej i więcej płacą, ale jakoś nie zmieniają pracy, bo nikt ich nie chce przyjąć. Też bym nie przyjął takich papraków, którzy tylko narzekają, a nie robią i inni muszą za nich zapier... Jak Ci się nie podoba to wypie... Balex to nie więzienie. Może to nie raj, ale da się pracować.

Witold

Czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

Patałach
@Witold 19.04.2018 20:08

Cały czas prowadzi rekrutację,jak chcesz się pomordować to zapraszamy!!!

Winetu
@Patałach 19.04.2018 21:23

Zapraszamy do cyrku

Zostaw opinię o Balex Metal Sp. z o. o. - Bolszewo

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Balex Metal Sp. z o. o.