Hydro Extrusion Poland

• Gintorowo
  • Straduń
  • Dłużewo
  • Rudka
Chrzanów - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.
Łódź - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Trzcianka
  5. Opinie o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Opinie o Hydro Extrusion Poland Trzcianka

Nie przegap nowości o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.!

28.02.2015 19:42

Tam ochrona środowiska powinna wejść i sama pobrać próbki ze studzienek koło anodowni i serwisu matryc tam tego szajsu szło. Ale ciekawe czy pobierali próbki może? A co z tymi co na polkonie kradli amelimium połapali niw wieta.
    on

28.02.2015 17:41

gazeta o jakich pismakach muwisz oni wszystkim zaplaca zeby prawda nie wyszla to kanalie i krem... no i uklady , powiazania ,polowania to dno

28.02.2015 09:00

Dokładnie ale można opisac to w gazecie co tam się dzieje i wystarczy gazeta narobi szumu.

27.02.2015 21:09

To prawda żeby awansować to trzeba się podlizywać przełożonym taka prawda.
    mobbing

27.02.2015 20:55

wszytsko prawda przynajmniej tak jest w chrzanowie ale odszedlem w dobrym momencie wdupe nikommu niebede wchodzil by ktos mial lepiej a itak mi (usunięte przez administratora) obrobi postawionemu wyzej jaki to jestem pozdrawiam tych co byli i sa w porzadku z produkcji
    były haha

27.02.2015 20:39

Pranie mózgu brygadziści maja na zdm a potem obrabiajo du.... sobie. I tak codziennie lizanie i na stołek z mistrza na kierownika a potem na dyrektora a na koniec za bramę bo już sie dorobił (usunięte przez administratora). też to czeka haha
    Karaluch

27.02.2015 20:28

kolego przeciez wiadome ze w okresie letnim kierownictwo nie wychodzi na hale wiadomo dlaczego wtedy to bhb nie uswiadczysz bo zaczynaja sie pytania. A ten piekny zegar co wskazywal temperaturke w lecie o dziwo ulegl zepsuciu bo takie temperatury wskazywal
    mobbing

27.02.2015 19:27

kto sie wstawi kolego musialo by byc kilku odwarznych ale jak wiesz wchodzacy w (usunięte przez administratora) kierownikom nieprzeciwstawia sie ajest ich wielu tez mialem sytuacje z kierownikiem łebkiem mlodszym odemnie ale kierownik pocioteczny i wchodzacy w d..e dyr produkcji i tak kolo sie toczy a wypowiedz karalucha na temat okularów w okresie letnim jest wiarygodna parodia pot zgoraca w temperaturze na hali 40 50 stopni to jak moga nieparowac i obslugiwac suwnice i inne urzadzenia paranoja a sluzby bhp pstryk fotki albo kierownik z kopara czemu niezalozone jak jeden z drugim w klimatyzowanych pomieszczeniach wychodza raz za czas

27.02.2015 19:15

Teraz mobbing jest karany można nawet o odszkodowanie się ubiegać.

27.02.2015 19:07

Mówisz o sodzie koło pras to.

27.02.2015 19:06

Kasa poszła na podzialy dla kierowników a ludziom nic nie dali.
    karaluch

27.02.2015 16:45

pracowałem kilka lat na produkcji bhp stworzone po to by ludzia utrudnic prace gdy przychodzily upaly okulary stawaly sie nie do zniesienia.Ciagła inwigilacja i obserwacja gdzie ci sie noga podwinie i te ich zdjecia i rozmowa z przelozonymi.Brygadzisci i vaisorzy dostaja codziennie pranie mozgu o normach co wchodzi im to w nawyk.Marne pieniadze obiecywane 13 premie z czego wychodzi nic lub 300 zl.O zmianie dzialu mozna pomarzyc jedynie fart lub znajomosci i wielkie grono lizodupów ktorzy hasają za swoimi przelozonymi piekny przykład pan Tomasz.U i jego wataha jak czlowiek to widzi to z tej rozpaczy staje sie to smieszne :D Pozdrawiam
    chrzanowianin

27.02.2015 09:33

pracowalem w Sapie w Chrzanowie i niepolecam wszystkie opinie jakie tutaj sa zamieszczone sa jak najbardziej prawdziwe widzialem na portalach ze potrzebuja specjaliste bhp jeszcze ich za malo w biurach wystarczylo dwoch na chrzanowie chyba ze kroras ztych osob odeszla bo widzi co tam sie dzieje

27.02.2015 08:00

Szkoda że prezes tego nie czyta o swoich dyrektorach albo sam ma coś na sumieniu. Szkoda że Oslo nic nie robi ztymi stanowiskami zmieniają sie co roku i budują sie ale 100 podwyżki to nie bo niema z czego. Z chłopakami z sody gadałem zrobili 120 tyś oszczędności na wodzie i nic nie dostali no dyplom nieźle co ciekawe gdzie ta kasa poszła gdzie ją rozliczyli ciekawe.

26.02.2015 20:18

Nikt nie słodzi sama prawda tu wychodzi.
    geenesis

25.02.2015 19:55

Piszcie prawde w ankietach oceniajacych firme. Nie slodzcie!

22.02.2015 12:49

To prawda pracownik na każdego przyjdzie pora rozliczenia się za swoje błędy i bezprawne zwolnienia a wracając do premii to sobie zbiór podzielili się premiami po 500zł i myśleli ze ludzie nie będą wiedzieć dlatego tam szychy trzymają się razem tak samo na działach jak trzymasz brygadzista to tez masz fajnie dlatego szczerze sobie mówmy to co tu piszą to prawda o firmie a zresztą każdy wie jak jest.

21.02.2015 19:57

Tak ale każdy kto się wygryzł to dom sobie stawiał lizusy jak trzymasz brygadzistą to tak masz.
    aninim

21.02.2015 15:21

jeszcze się taki nie narodził (w tym przypadku powstał pracodawca) żeby wszystkim dogodził.. jak wszędzie, raz lepiej czasem gorzej, tak jak w niemal wszystkich zakładach..

20.02.2015 22:09

JA powiem szczerze gdyby było dobrze w firmie Sapa to by ludzie nie pisali ze jest złe prawda a jednak nie jest dobrze skoro ludzie piszą.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hydro Extrusion Poland?

Kontakt - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Kopernika 18 64-980 Trzcianka

Branże: Hutnictwo i metalurgia

10.02.2015 09:51

O czytałem na Trzcianka Info ze Sapa potrzebuje na CNC na maszyny a tak mówią ze maja ludzi by każdy dział obstawili a nie maja jak by dali 2500zł na reke to mogę się podjąc pracy na CNC bo to odpowiedzialna robota.Pozdrawiam
    pietrekc

09.02.2015 12:40

a co ma wnim pisac?

08.02.2015 21:33

polecam wszystkim zakup jutrzejszego wydania tygodnika wprost

08.02.2015 17:10

Ale ja jestem znajomy pracowałem na anadowni ja odpisałem temu starlingowi żeby szanował kto jak pisze pisze.Pozdrawiam

08.02.2015 14:37

odpowiedz dla starling ;nie o piekno słów tu chodz. A po drugie jezeli nie masz nic madrego do powiedzenia to stul dziób.

08.02.2015 11:39

Proszę nie oceniać kogos po pisaniu i czy ma wykształcenie każdy patrzy na siebie a nie ocenia drugą osobe witaj Franek nic się na to nie poradzi np w Sapie powinno być szkodliwe placone a tego niema była inspekcja pracy i co ludzi się nie odezwali bo co zaraz by ich zwolnili tak tam jest ale to kwestia czasu jak za dużo rozmawiasz to zaraz cie kto pod kabluje dlatego tam niema co rozmawiać w pracy bo nie każdy jest zaufana osoba.Pozdrawiam

07.02.2015 21:28

oświadczam iż zapraszam osoby zainteresowane tzw.szkodliwym zapraszam do przylaczenie sie do sustydiarnego aktu oskarzenia .osoby ktorym znaalezy na dodatkowych latach pracy do emerytury. to od waz zalezy tylko i wylacznie od waszych checi. przestancie pisac na forum macie wszystko gotowe wystarczy powiedzec tak (inne sprawy pracownicze takie jak mobbing, godnosc ,ponizanie ,zastraszanie tez jest ujete oto moj telefon Franciszek Bydołek 791209316. .Oddział w Łodzi tez zapraszam
    Starling

08.02.2015 11:04

A jakie kwalifikacje prawnicze ma Kolega? Sądząc po treści postu widzę, że nie wykształcił się wyżej, niż na poziomie gimnazjalnym
    Chrzanowianin

05.02.2015 13:31

wszytsko sie zgadza co kolega Artur napisal niepolecam tego zakladu omijajcie zdaleka wiadomo ze ciezko o prace ale jak macie mozliwosc gdzie indziej pracowac to raz jeszcze omijajcie ten zaklad byly pracownik
    artur

05.02.2015 11:05

a nie wspomne o chamstwie w kadrach i kierwonictwie,negatywnie nastawieni do wszystkiego,na kazde pytanie czy propozycje pospolite "burknięcie"
    artur

04.02.2015 15:32

ja bym raczej omijał ten zakład...środowisko mobbingowe, poniżanie przez brygadzistów itp. nie bede sie nakrecał..ogólnie nie polecam ciezko mi bylo iść do kibla tak wiec sobie wyobraźcie...aha mowa o sapa chrzanów,,,bhp bhp i jeszcze raz bhp , pilnuja tego bo premie im sie laduja do kieszeni a ty zapieprzasz i nie masz z tego nic...ogólnie robota o (usunięte przez administratora) rozbić...garba sie jedynie dorobić tam idzie
    jano

02.02.2015 11:46

na moje szczęście nie pracuję w Sapie,bo tam jest cyrk,więc po co się tam pchasz człowieku jak ludzie piszą ,że w Sapie kolorowo nie jest!
    jano

01.02.2015 11:55

weź się ogarnij człowieku-jak Ty biadolisz?Kto Cię strugał co???

01.02.2015 15:59

sam sie strugnij!!!!!!pewnie jestes jakims liderem co ma zanic takich co zapie.......na ciebie

30.01.2015 19:56

nie długo i do łodzi nas zakład przeniosą kwestia czasu.

31.01.2015 15:58

ktory zaklad przeniosa do Lodzi z Chrzanowa czy Trzcianki ale w Trzciane wiem ze to jest glowna siedziba to pewnie piszesz o Chrzanowie

30.01.2015 09:11

chodzi oczywiście o Agencje Randstad umowy smieciowie.

30.01.2015 11:19

no tak ale piszesz o Trzciance a mi chodzi o zaklad w chrzanowie a ztego co wiem to sie polaczyly i jest sapa aluminium ale dzieki za odpowiedzi:)

29.01.2015 13:03

Tygodniowe umowy urlop dopiero po przepracowaniu 1 miesiąca na zodanie po 5 miesiącach przepracowanych wogule w sapie się pogorszylo w trzciance w sapie ale co to za umowa tygodniowa ani kredytu a ni meszkania nie kupisz bo okres umowy za krótki.

29.01.2015 10:24

no to widze ze szalu niema zkasa w chrzanowie a przez agencje pewnie przyjmuja bo umowy przedluzane sa co miesiac jak nie co tydzien o takich tez slyszalem

29.01.2015 09:22

Teraz jest stawka 1750zł brutto to na trkr 1340 czy trochę więcej a i przyjmują tylko przez Agencje Randstad na początku bo sapa nie przyjmyje od razu do siebie pierw musisz popracować w randstadzie kilka miesięcy a nawet rok żeby na sape przejść a i na sapie zarobki nie sa duże bo z nadgodzinami wyjmiesz 1700zł to tyle co w randstadzie niema szału wielkiego.
    robol

28.01.2015 18:42

miejsca pracy na suwnice są juz obstawione przez innych co juz pracują kilka lat,nowy zaczyna od podstaw, praca fizyczna, pakowanie, stawka jest brutto na miesiąc nie wiem ile teraz jest najniższa?

28.01.2015 18:54

a inne stanowiska niewiesz jak jest bo to wspomniales pewnie o pakowni widze ze kokosow niema ajaka atmosfera kierownictwo

28.01.2015 12:23

czemu niemialbym jezdzic skoro na pakowni czy na pile wysylce jest potrzeba tak mi mowil znajomy ktory kiedys tam pracowal a druga sprawa to jak z wyplatami stawkami czy to godzinowa czy akord
    robol

28.01.2015 10:39

suwnicą nie pojeżdzisz raczej, musisz popracowac klka lat by miec lżej:)

Zostaw merytoryczną opinię o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.