Hydro Extrusion Poland

• Gintorowo
  • Straduń
  • Dłużewo
  • Rudka
Chrzanów - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.
Łódź - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Trzcianka
  5. Opinie o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Opinie o Hydro Extrusion Poland Trzcianka

Nie przegap nowości o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.!

26.01.2015 21:25

masakra co sie dzieje w ty kraju kazdy patrzy sie dorobic i gnac robola do roboty a i tak ma go za nic przekonalem sie sam na kierownictwie w sapie w chrzanowie
    chce sie zatrudnic

27.01.2015 20:55

to az tak zle jest w sapie chcialbym zlorzyc Cv o prace ale niewiem czy warto mam kurs na suwnice i praktyke a wiem ze to podstawa ale jak z kasa i praca jest godzinowa a moze akord prosze cos nadmiencie jakie ogolnie warunki

26.01.2015 19:47

tak zwalniają siee ludzie ponoc słyszałem zdobrego zródła ze uciekają pracownicy sapy no tak jak mówiłem kwestia czasu i do łodzi zakład przeniosą pozdrawiam

25.01.2015 11:33

cisza to az tak zle jest chyba ze sie ludzie pozwalniali i niema kto odpisac

23.01.2015 17:36

jak po zmianach i przejsciu pod sapa aluminium teraz wyglada praca w chrzanowie zmienilo sie cos???pozdrawiam

07.01.2015 19:18

Witam mam pytanie czy sapa przyjmuje do pracy ale sapa nie ta Agencja randstad bo to nie praca na umowy tygodniowe.
    Chrzanowianin

06.01.2015 15:43

niepowiedzialbym kolego czy lepiej wszedzie wyzysk zapieprzanie aitak powiedza Ci ze malo wydajnie robisz ateraz i tak bedziemy pod Was należeć wiec sie okaze jak to bedzie

06.01.2015 14:34

A jak jest w Chrznanowie lepiej niż tu w Sapie w trzciance.
    ja

02.01.2015 14:27

przychylam się do ostatniej wypowiedzi-hej!!!
    Chrzanowianin

02.01.2015 12:15

Witam mnie ino jedno w takich zakladach jak Sapa dziwi ze ludzie musza isc na przymusowe urlopy jak jest przestój przecież to urlop jest pracownika ajak ktos go niema to co wtedy urlop bezplatny i skladki nieoplacane.

01.01.2015 10:48

Witam powiem wam jedno nie jeden pracownik Agencji Randstad wiem więcej niż pracownik Sapy zna się więcej niż pracownik Sapy A takich fachowców udają pracownicy Sapy a jak dojdzie co do czego to ciemni sa bo racji nie mieli he dlatego Sapa tak dobrze stoi bo to dzięki Agencji Randstad i pracowników Randstad.Pozzdrawiam

24.12.2014 21:43

każdy ma swoje zdanie w każdej firmie inaczej płaca.

24.12.2014 11:42

Chciałbym powiedzieć jedną rzecz w Firmie Samsung we Wronkach zarobimy w 8godz 1517zł na reke a nadgodzinami 2300zł to możemy sobie powiedzieć ze w firmie Sapa pracownik nawet niema tyle na reke 1517ł a z nadgodzinami mają co niektórzy 1700zł to jest jasne ze do Wronek lepiej się opłaca jeździć czy nie.Pozdrawiam
    młody

19.12.2014 01:49

dla zainteresowanych wyjazdem "integracyjnym"-proszę poczytać komentarze (usunięte przez administratora)

17.12.2014 08:32

****ANONIM*****masz racje wchodzacy zaprzeproszeniem w 4litery przelozonym maja tak jak piszesz

16.12.2014 21:07

ale każdy pracownik fizyczny powinien zarabiać tak samo ale tam sa przekręty ja to wiem i każdy to wie.

16.12.2014 16:36

Najlepiej to jak słyszałem to jest na złomie zero stresu nikt ci na rece nie patrzy robisz sobie spokojnie ale szczerze mówiąc tam się nie pracuje na akord i nie trzeba szybko robic zrobisz 6paczek albo 7 też jest dużo w końcu jak placą tak mają

16.12.2014 10:24

ale w Łodzi pracownik fizyczny zarabia więcej niż pracownik Sapy w trzciance to o czym tu mówic wielka klapa i nic więcej.
    mistsz

15.12.2014 21:37

Wyrównać zarobki! Zobaczymy jak będą piszczeć w Łodzi lub Chrzanowie

15.12.2014 13:33

Tak to prawda każdy każdemu na rece patrzy ze ludzie w stresie pracują czy to modre.

12.12.2014 12:48

dopiero beda cyrki jak Sape Chrzanów wezmie Trzcianka tak ma byc od Nowego Roku dorównaja zarobkami do Trzcianki

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hydro Extrusion Poland?

Kontakt - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Kopernika 18 64-980 Trzcianka

Branża główna: Hutnictwo i metalurgia

12.12.2014 11:02

Mi chodzilo o Sape w Trzciance drogi kolego i o pracowników z biór zobacz każdy kto awansował na kierownika to zaczeli się budować każdy wiec nie mów ze ktoś niewie jak każdy pracownik fizyczny Sapy wie ze tam dobrze wałki kreca i pieniądze dla siebie biorą a pracownik co pracuje od początku zarabia 1800zl na reke to jest smiechu warte.

11.12.2014 16:20

Słuchajcie ciekawi was za co ci wszyscy co nie którzy się budowali za co za kręcone pieniadzie gdzie ukrecili to sobie brali a pracownikom nic to tak się tam traktuje pracowników.

11.12.2014 22:48

nie wiem z którego zakładu jesteś, bo są przecież trzy: Trzcianka Chrzanów Łódź. Ale dziwne rzeczy piszesz.I najprawdopodobniej jesteś miernej klasy pracownikiem. Świadczy o tym choćby stylistyka twojej wypowiedzi. I przyłączam się do wypowiedzi obserwatora: nie pasuje, to zwolnij się człowieku!!!! Ps: jestem zwykłym produkcyjnym pracownikiem z dość długim stażem więc uważąm że mam prawo w ten sposób się wypowiadać
    spec

10.12.2014 22:10

Właśnie albo zostań fachowcem. Wystarczy trochę sprytu i angielski lub niemiecki komunikatywnie

10.12.2014 17:32

Do narzekających: moi drodzy! nie macie szacunku w takim razie sami do siebie! po ki grzyb w takim razie siedzicie w takim bagnie, jak sami to określacie??? tak wam źle? to się zwolnijcie? wasze życie-wasze wybory!! nic się nie podoba - to takie polskie podejscie... i takie łatwe - użalac się nad sobą: tak mi źle. to się k..w zwolnij i idź do tartaku!!!

08.12.2014 17:04

polaczone sa juz od poczatku roku, w chrzanowie przedtem bylo hydro aluminium

08.12.2014 07:53

dzieki za info ***asdf***a dowiedzialem sie ze chrzanow ma polaczyc sie z trzcianka na jakiej zasadzie ma to byc czytalem to kazdy zaklad Sapa byl osobno chrzanow Lodz i Trzcianka

07.12.2014 17:55

jezeli automatyka cie nie przeraza to lepiej na wiekszej prasie (z automatem do sciagania profili), na mniejszej z kolei sciagasz wszystko recznie ale masz swiety spokuj - nie ma zadnych awarii i nic sie nie zacina z tym ze trzeba wszystkie palety odstawiac suwnica.
    marta

12.01.2015 09:52

chce tam podjac prace czy ktos moze mi powiedziec czy warto

14.01.2015 11:23

musisz określić, Chrzanów, Trzcianka czy łódź.I oczywiście dział gdzie zamierzasz się przyjąć.Każdy z tych zakładów ma własną specyfikę i nie ma jednoznacznej odpowiedzi
    zatrudniajcy sie

05.12.2014 19:52

aha a pracujesz tam może gdzie lepiej

05.12.2014 19:00

na pile bardzo dobra robota jest, z tym ze na jednej prasie sciaga sie profile recznie a na drugiej jest maszyna do sciagania.

05.12.2014 12:21

a slyszalem ze cos zmienia się firma cos zczyms maja laczyc i na razie niewiadomo czy cos ztego wyjdzie

03.12.2014 08:19

w chrzanowie nie ma co narzekac, co chcesz dokladnie wiedziec?

04.12.2014 12:09

na jakie stanowisko najlepiej się przyjąć bo oferują mi na pile ale slyszalem za tam ludzie narzekają

04.12.2014 18:32

najlepiej na dyrektora... a tak serio, wszędzie jest ciężko na produkcji.jeszcze ciężej na pakowni.jedni narzekają inni nie. jedni się nadają do takiej pracy, inni nie powinni się tam nigdy znaleźć. wszystko zależy od ciebie
    swiezak

02.12.2014 14:57

wlasnie jak tam w chrzanowie sie ludzia wiedzie? wiecie cos na ten temat?
    były robol

28.11.2014 16:49

tylko nie do Trzcianki, zakład dobry, ludzie co pracują fizycznie też, a reszta do .....

27.11.2014 17:37

BHP W SAPIE TO ŚMIECHU WARTE TYLKO LATAJA Z APARATAMI FOTOGRAFICZNYMI I PATRZĄ KOGO ZLAPAC NA CZYM.WYMAGAJA TE SMIESZNE OKULARY PO KTORYCH MOŻNA OSLEPNĄC TAK OCZY BOLĄ ALE OK KIEDYS ZAKLAD SIE ZASKARŻY .TE ŚMIESZNE CZAPECZKI KTÓRE WYMAGAJA PRZY PRZEJSCIU PRZEZ WIATE A NA STANIE NIE MA ICH.JAK TO NIE SMIESZNE JAK SPADNIE SÓWNICA CZY SPADNIE NA GŁOWE PALETA METALOWA TO WDUSI NAS W ZIEMIE RAZEM Z TYMI KASKAMI I CZAPECZKAMI.A TE OKULARKI TO WBIJA SIE W OCZY NA MIEJSCU

28.11.2014 11:37

kolego gdzie tak jest bo chce sie przyjac do pracy do chrzanowa polecacie ten zaklad forumowicze
    jano

21.11.2014 17:49

na fabrykacji jest taki jeden kierownik,który dostanie ode mnie (usunięte przez administratora) to niedługo.
    Bartek

20.11.2014 20:54

Potwierdzam opinie na temat BHP. Wszystko jest po prostu na pokaz, żeby ten wielmożny prezydent ze Szwecji przyjechał zobaczył jak tu wszystko pięknie ludzie w okularach ścieżki raz w miesiącu malowane, wszystko odgrodzone jak małpy w zoo, farby w super ognioodpornym sejfie itd. I oczywiście premie dał zarządowi za rozwój firmy, na tym to polega. A tak naprawdę mają gdzieś ludzi i ich higienę pracy ludzie na kręgosłupy nie wytrzymują, a tu każą pracować siedem dni w tygodniu bo im ciągle mało, dźwigać ciężary ponad dozwolone przepisy, pracować w temp powyżej 40 stopni.A kierownik sobie montuje wiatraczek w biurze bo klima to za mało Najnowszą prasę zamknęli spęd zrobili i niech robią. Teraz to się budzą że za mało, jakie to koszty zamknięcia przenosin tego pieca itp. Zero myślenia sprzątaczka lepiej by zarządziła. Podsumowując szkoda bardzo filmy bo z aluminium jest biznes, tylko wystarczy dobrze fabryką zarządzić i każdy by mógł zarabiać przyzwoicie. A tak jest syf. Jak to ktoś kiedyś dobrze powiedział gówno w ładnym opakowaniu jest dalej gównem.
    były robol

21.11.2014 12:43

Zgadzam się w 100% co napisałeś, czytajcie, o tej firmie dużo by pisac. Narobili kierowników i innych mistrzów , a to bez mózgu ludzie, śmieją się z roboli. A stawki kosmiczne, szkoda słów:)

28.10.2014 18:05

jak tam u was wyglada praca na pile? recznie sciagacie na palety? jakie macie wydajnosci na prasach?

26.10.2014 19:20

ale poco jak sapa 2 lub 3 lata i zamkna lub przeniosą do Łodzi tyle tylko będzie ze sapy Trzcianka.
    on

26.10.2014 18:09

podaj swojego ja napisze

27.10.2014 06:31

kolego to moj email [email protected]

26.10.2014 09:40

kolego moze podasz meila to bym napisal do ciebie Wyciskanie aluminium – produkcja profili Al, rozwój, zastosowanie maj / 23 / 2013 Leave a response Rynek wyciskania aluminium (produkcja profili Al) w Polsce jest zdominowany przez dwa rozwiązania: Azotek boru. Ceramiczny środek pylisty który po rozpyleniu pozostawia na maszynie biały, trudno usuwalny nalot. Może pozostawiać ślady na profilach i prowadnicach ślizgowych. Możliwy dyskomfort z powodu wdychania proszku. Obecnie najczęściej używany produkt, w ciągu kilku lat zastąpił niemal wszystkie stare produkty. • Dobrze przywiera do powierzchni; • Zapewnia dobre uwalnianie; • Niepalny. Sadza gazowa. Uzyskana przy spalaniu acetylenu przy niskim stosunku gazu do tlenu. Sprężony łatwopalny gaz znajduje się w pobliżu rozgrzanych do wysokiej temperatury elementów. Występuje otwarty płomień i dym.

Zostaw merytoryczną opinię o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.