Hydro Extrusion Poland

• Gintorowo
  • Straduń
  • Dłużewo
  • Rudka
Chrzanów - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.
Łódź - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Trzcianka
  5. Opinie o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Opinie o Hydro Extrusion Poland Trzcianka

Nie przegap nowości o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.!

17.05.2015 17:25

jestem ciekaw czy podwyzki wszystkim dali równe bo z tego co wiem to sprzedawczyki i konfidenci dostali najwiecej. Apropo spania masz racje ''on ''pozwolili spac gosciowi i dostał TV ale to w zeczy samej nie bylo do konca za spanie tylko za składanie nieprawdziwych inf. w trakcie postepowan sadowych

17.05.2015 13:47

Znamy ich doskonale dużo pozawalają pracownikom na Anadowni każdy sobie spi albo w balona leci taka prawda.

16.05.2015 23:42

burak jak burak cicha woda, mistrz też podobny, dzieci kwiaty,,,,,

16.05.2015 07:56

a znacie moze nieudolnego kierownika anadowni pseudonim '' burak'' i jego pseudo mistrza

15.05.2015 10:30

Tak o niego chodzi, wielki operator, hahaha, najlepiej by spał w Sapie, kasa leci, prawie nic nie robi. Swojego czasu miał awansowac, ale nie udało się:):):) A kadilak został wywalony z funkcji brygadzisty na pakowaniu i teraz w ch..... leci na wadze, to wałeczki przyjmie, to złom zważy a co:):) Harcerz tam sciemniał wiele lat, teraz kadilaczek do emeryturki posiedzi. OK, gości w Sapie policzysz na palcach jednej dłoni , reszta to .....

14.05.2015 18:28

Tak mają ci co przy (usunięte przez administratora) się trzymają to mają ok.

12.05.2015 15:23

na '2 ' ściemnia :)

12.05.2015 13:21

Kto to taki.

11.05.2015 14:23

racja, trzeba do operatorów dziobac, szczególnie to lubi "szynszyla" :)

10.05.2015 19:21

Kto się podlizuje ten ma dobrze a na prasach tylko trzymają jak się sprawdzisz a jak raz się pomylisz to już wypad.
anion

09.05.2015 20:46

Ha dobre tylko gadacie wezcie i publicznie powiedzcie do telewizji a nie tu piszecie.
furia

08.05.2015 20:40

O czym wy gadacie Sapa zła? Idźcie do MC Donalds tam to trzeba robić. Pracodawcy tylko korzystają z warunków jakie stworzyło państwo. 2 miliony polaków wyjechało bo to państwo,podkreślam państwo jest winne. Lepiej powieźcie na kogo głosować

06.05.2015 13:38

Jeżeli jest oszustwo to prędzej czy później wszyscy zostaną ukarani.

06.05.2015 10:24

Każdy modry jest w gadaniu dlaczego jak była inspekcja pracy na działach np. na Anadowni to nikt się nie odezwał co tacy modrzy w gadaniu na sniadaniu na stołówce a jak przyjdzie co do czego to nic nie mówią tylko wszystko jest dobrze co bo kierownicy zwolnią ze prawde powiedzą tak tam jest.

06.05.2015 09:14

Tylko , ze ja nie chce kasy.I w tym tkwi sens pozdr.
były

06.05.2015 09:04

A co takiego że się cieszysz podziel się informacją pamiętaj że z biura polecą ci co nie powinni bo "coś" podpisali. Prezes kasę zapłaci i będzie cisza. O może Oslo jak by się dowiedział to może.

05.05.2015 21:17

Podstawa to się nie dać zbierzmy siły i idzmi wszyscy do sądu zeznawać czas na przedstawienie kabarate.

05.05.2015 21:05

Gratulacje gratuluje a jednak sprawiedliwość jest na tym swiecie niech to teraz w gazetach opiszą i będziemy wiedzieć co w Sapie się wyrabia ha ha i tak prawda wyjdzie na jaw a wtedy będą zwolnienia z biór będą.Pozdrawiam

05.05.2015 19:37

Informuje wszystkich zainteresowanych, iż 24 kwietnia 2015r. przed Sądem Okręgowym w Poznaniu dotkneła mnie wreszcie ręka sprawiedliwości.Oczywiscie dotyczyy sprawy przeciwko Sapa al. sp. zoo

04.05.2015 12:03

Żadna bo w naszych firmach pracownik fizyczny nie zarobi 2000zł na reke prawda taka

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hydro Extrusion Poland?

Kontakt - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Kopernika 18 64-980 Trzcianka

Branża główna: Hutnictwo i metalurgia
furia

03.05.2015 08:53

a która firma w Trzciance jest ciekawa?

25.04.2015 13:20

Każdy pisze co uważa i nie oceniajcie kogoś prawda jest taka w sapie za dobrze nie jest to każdy wie nawet mieszkaniec trzcianki który tam nie pracują to wie ze firmie jest nie ciekawie.
On

22.04.2015 10:46

Co wy gadacie niema roboty na prasach tak cienko stoją.
On

22.04.2015 09:13

W Soboty to karzą przychodzić dla dobra firmy jak to nie którzy mowią w soboty chodzimy by zarobić dla kierowników na premie a oni później domy sobie stawiają taka jest prawda a prawda jest taka ze nie masz obowiązku robić wszystkich sobót tylko jedną w miesiącu w kodeksie pracy to pisze i się nie bójcie nikt was nie zwolni jedna sobota i starczy tylko ze ludzie pracują wszystkie soboty bo więcej zarobią wtedy bo tak to 1400zl bez nadgodzin.

22.04.2015 09:06

Nono tak bywa to prawda szczera prawda pewny z anadowni były brygadzista a obecnie operator dużo sobie sciemnia i wiele błedów popełnia jako operator tak szłyszałem ze narzekają na niego chyba mają powod u mnie firmie już by go zdjęli z operatora tylko ze unas niema operatorów ha ha.
katalinka

24.04.2015 16:21

anonim a słyszałam że ty pedałem jestes :) rozumiesz aluzje ? jesli nie to mało inteligentny jesteś !! jesli nie znasz prawdy to nie wypisuj bzdur oki ?
były pracownik

22.04.2015 07:44

Co ty piszesz,ściemę walisz bo du... Liżesz i pidpie....... Prosto do kierasa. Złom zamykają prasa pl2 ledwo zipie pl1 jako tako ciągnie zaczniecie się gryźć a na święta
były robol

21.04.2015 21:41

hahah, za same soboty nie którzy mają więcej dlatego chętnie przychodzą:) na anodownie, na złom na 2 zmiane w sobotę chętnych multum, no bo jak cały tydzień się nic nie robiło to mozna też po ściemniac w sobotę i zarobic!!! co bedą w dom siedziec , wolą w sapie posiedziec i miec za to płacone:) operatorzy pras łączmy się !!!

21.04.2015 10:47

A ja tam do pracy już nie wróce bo nie wróce mam robić soboty i mieć 1500zł dajcie spokój.

19.04.2015 13:20

co ok
xxx

19.04.2015 12:48

Ok

19.04.2015 10:41

ciekawe czy ciapa jeszcze robi z anadowni.
Wypocina

15.04.2015 11:26

Ach jaj jaj ponoc Sekcja złom do końca roku i zamykają he he dobre
Król Artór

14.04.2015 21:19

WSZYSKIM PARÓWKORZERCĄ MÓWIMY STANOWCZE - NIE!!!!!!!!

09.04.2015 18:19

Ja wiem jak to jest bo pracowałem na podobnym stanowisku tez opary smrody to wszystko jest zkodliwe mam nawet papiery od inspekcji pracy ze w takich warunkach powinno być płacone szkodliwe kwestia czasu i Firma sobie narobi problemów poczekajcie już niedługo.

09.04.2015 17:53

niech wdychaja mieli szanse teraz to im profile niech i z (usunięte przez administratora)wystajsa

09.04.2015 12:12

Szczerze wam powiem szkodliwych warunkach ludzie pracują powinno być płacone szkodliwe bynajmniej na dziale Anadownia opary z wanien wszystko rakotwórcze już tam co nie którzy chorują od czego od tych oparów wszystko osadza się na profilach to wszystko wdycha.
Bilgun

04.04.2015 14:20

A mnie to dziwi taka firma a tak mało placą a domy stawiają sobie z biór pracownicy no no nie ładnie tak umnie firmie to pracownicy co miesiąc dostają premie po 200zł a u was nie he co to za zakład Sapa co jak było państwowe to płacili jak teraz prywatne to nie płacą już tak.

04.04.2015 14:11

najlepiej jest na dziale Sekcjaa złom nie goni nikt cie nie pogagania spokojnie robisz 7 paczek przez 8godzin bo w konc nie robimy na akord tylko płacą na godzine i tak robisz wiec obudzcie się i pzestancie tak zapieprzac w końcu to nie akord he
Anionim

01.04.2015 23:01

Nie znajomościami a dobrym wylizaniu dupy po sraniu maja stawki jakie maja w biurowcu ;)) A w biurowcu siedzą i im pizdy rosną a my (usunięte przez administratora)jak biali murzyni taka właśnie jest prawda wielkiej firmy SAPA !!! :)
Świstak

01.04.2015 19:30

Powtarzam: smai jesteśmy kowalami własnego losu..

Zostaw merytoryczną opinię o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.