Hydro Extrusion Poland

• Gintorowo
  • Straduń
  • Dłużewo
  • Rudka
Chrzanów - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.
Łódź - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Trzcianka
  5. Opinie o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Opinie o Hydro Extrusion Poland Trzcianka

Nie przegap nowości o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.!

jedrek

12.09.2015 21:24

Do Amazona przyjmują darmowy dojazd polecam.
    sp

08.09.2015 21:04

Sapa Trzcianka, teraz tylko na RANDSTAD dawajcie bo tu więcej teraz niż na sapie zarobicie. SAPA TO TERAZ NIC :( Jak propozycja jest przejścia na Sape to lepiej jest zostać na RANDSTAD większe podstawy są nawet

03.09.2015 14:21

A ja tam pracowałem 5 lat i nie jest za dobrze każdy o tym wie.
    były pracownik

31.07.2015 16:34

A radny z powiatu jeszcze pracuje? Ten to gość....
    pakowacz

27.07.2015 21:23

Wagowy obecny to były bryg. na pakowaniu , wywalony za chamstwo dla ludzi , nie ma juz poleców bo nie ma jego PANA , rzetelnie to on gnębił ludzi a sam ścieme walił co było inaczej??? Przeszłośc też ma bogatą ,,, ale najlepszy był "Zając" bez wykształcenia był brygadzistą nawet podstawówki nie miał, było mu mało to łapy miał lepkie i go wyje..... takie cyrki były , koneksje, kumoterstwo i lizanie dupu wtedy byłeś kimś nawet bez szkoły. Może wie,że śpisz bo razem śpi z Tobą?

27.07.2015 20:57

no nie musisz Marian się bronic każdy wie jak jest ,,, obserwator hahaha,,, a jak kradli to jakoś nic nie widziałeś? dzwine:)
    obserwujący rzeczywistosc

27.07.2015 18:46

A Ty skąd wiesz, że śpi?? Lezales obok??!! Przylapales??? Z moich obserwacji to rzetelny i niedoceniany pracownik.

13.07.2015 14:13

Masz rację, a na serwisie 4 kawy na zmianę, a jak zadzwonisz ,że coś trzeba zrobic to z łaską przyjdą bo znowy zepsute. Tak pakowanie to aluminium nie kondony hahaha ciężko jak .... Dobrze,że już kadilak nie jest brygadzistą bo ten był nawiedzony a teraz na wadze śpi hahaha....
    zboni

13.07.2015 11:49

Dział pakownia to jakis normalnie (usunięte przez administratora) nie dość ,że dziennie musisz przerzucić 10 ton złomu to jeszcze im mało najlepiej że byś biegał z profilami a zarobic dzadza 1400 zł, ludzie nie kulturalni,atmosfera fatalna ,tą prace polecił bym tylko wrogowi ,plecy to mnie bolą do dzis a pieniadze tam zarobione to chyba se w ramke włoże i powiesze na scianie bo żal mi ich wydać za taka harówe .
    Huj ci na imie

03.07.2015 22:01

w sAPIE fajno ?
    Król Artór

25.06.2015 19:37

Jak tam piknik?

21.06.2015 18:59

Czas zacząć odesłania - wewnęntrzno i zewnętrzno systemowe.pozdr. i powodz.
    trololo

19.06.2015 18:03

a jak wyglada praca na stanowisku administracyjnym w Lodzi?
    UFO

09.06.2015 12:18

a ja słyszałem,że na małej anodowni to same nieudaczniki pracują i podobno lekka robota tam jest 4 godziny robisz 4 godziny ściemniasz,ale trzeba uważać bo bardzo dużo konfidentów tam jest i kolegów niejakiego Z.SZ.do którego donoszą.

04.06.2015 20:11

żal ci dupe ściska bo ty juz w zyciu zapewne nc nie osiagniesz nieszczesliwy człowieku.A jeżeli chodzi o zawiadomienie na policje to takimi elementami nie warto Policji zaśmiecać.
    prawda

04.06.2015 20:02

znowu na policje zgłosisz jak konfident.

04.06.2015 19:30

do "prawdy" po pierwsze czym nazywasz "robote" bo z tego co mozna wywnioskowac to nie odstajesz od łopaty.Po drugie jak masz cos do mnie to powiedz mi to w oczy a nie strach ci nie pozwala.
    związkowiec

02.06.2015 22:04

Dlaczego nie można w tej firmie założyć związku zawodowego? Słyszałem że PREZ ma uczulenie na to słowo...

24.05.2015 14:35

Sapa to już nie to samo teraz to już tylko złodziejstwo okradanie ludzi z pensji taka jest prawda ludzie w soboty przychodzą za grosze a kierownicy po 500zl premii dostają ze pracownicy w soboty przychodzą taka prawda ale szczera.
    sapa

23.05.2015 21:41

w sapie jest fajno...?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hydro Extrusion Poland?

Kontakt - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Kopernika 18 64-980 Trzcianka

Branże: Hutnictwo i metalurgia

23.05.2015 19:16

Przez Agencje Randstad to sapa sobie zepsuła opiniee o firmie i wogule same złe opinie o tej Firmie słychać.
    kim

22.05.2015 22:58

A ja słyszałem że STEFAN z UB wraca na stare śmieci!!

21.05.2015 22:42

Co ja słyszałem Randstad zamykają ale dobrze w koncu

20.05.2015 17:08

I kierownicy Pakowania i Anadowni dostają premie tylko tego nie widza jak z małej anadowni spał na nocce i został pracownikiem roku i telewizor 42calowy lub 52 dostał to jest sprawiedliwość.

20.05.2015 17:04

Ja rozumiem trzeba norme dziennie wyrobić ale nie jak jest na pakowaniu i Anadowni na pakowaniu tylko tony robić i to jak najwięcej a na anadowni tylko metry i jeszcze jak nie zrobisz celu a cel to 10 wieszków to wielce obrażeni czemu tak mało dzisiaj zrobiliście metrów he tak jest na tych działach byle jak nawiecej a wtedy i brygadziści premie dostają i myslą ze ludzie nie wiedzą.

20.05.2015 16:57

Jak by ktoś chciał pogadać to dajcie namiary to wam opowiadać jak tam jest Sapie Firmie a ja jestem szczery wobec ludzi.

20.05.2015 16:50

dokładnie ptys pozdrawiam

20.05.2015 15:57

Duzo wiem bo pracowałem wiem więcej niż ty ale co mi tam ja już kiedyś powiedziałem ze czas nadejdzie ze będą zwolnienia i są Szwedzi się biora za to bo dużo dowodów doszło do Szwecji co tu się wyrabia w tej firmie wiec na każdego przyjdzie czas zwolnienia.

20.05.2015 13:39

to jak nie pracujesz w sapie to po co pierdoły piszesz tu ? nie wiesz , albo coś usłyszałeś i wypisujesz co ci na język przyjdzie ,jak większość tu :(

20.05.2015 13:14

c.d.n
    ptyś

20.05.2015 12:05

Kika ja tam nie pracuje już dawno i się ciesze bo tam same przekręty nic więcej ale już Szwecja się za to bierze bo całe szefostwo to Szwecji siedzi będą zwolnienia już pan Sławek T nie jest dyrektorem ponim kolejni no i co teraz powiecie ze co bajkowo tam Firmie jest nie jest.

20.05.2015 11:28

a co do anodowni to słyszałam że największymi nygusami i nieudacznikami to technolodzy i tyle !!!

20.05.2015 11:25

jak można ze strachu prawdę mówić , prędzej kłamać .Ty ptys czy jak tam jest z twoim nickiem to sam ze strachy pewnie w (usunięte przez administratora) wchodzisz swoim przełożonym

20.05.2015 10:30

ALE o kim mówisz ze jaja pokazał w sadzie bo ze strachu to prawde mówił

19.05.2015 23:23

to jest człowiek który jedyny jaja pokazał w sądzie , potwierdzając mobbing w tej firmie.A w co pokazaliscie, a zapomniałem nic nie pokazaliscie bo nic soba nie reprezentujecie.
    ptyś

19.05.2015 11:00

Jachu na wannach operatorem jest na anadowni tylko ze on tam się nie nadaje wszyscy doskonale wiedzą.

18.05.2015 23:07

jachu na anodowni był brygadzistą co teraz robi? a kto tam jest pracowity? diabła jeszcze na starej zlapali jak spał ,,, a jak tam :szkieletor" karol chyba mu jest na imie:) ten to potrafił godzinami rozmawiac,,,, że jego tata tego nie widział jak pracował ? fakt inny dział :)
    mistrz

18.05.2015 10:18

on na prasach jest brygaddzistą a nie operatorem

18.05.2015 19:55

a ja słyszałam że na anodowni to tzw. śledzik to nieudacznik na wannach

18.05.2015 08:47

Słuchajcie a jachu co robi nic nie robi w balona gra operator Anadowni były brygadzista ha nic nie umie na wannach wiele błedów popełnia.

17.05.2015 17:25

jestem ciekaw czy podwyzki wszystkim dali równe bo z tego co wiem to sprzedawczyki i konfidenci dostali najwiecej. Apropo spania masz racje ''on ''pozwolili spac gosciowi i dostał TV ale to w zeczy samej nie bylo do konca za spanie tylko za składanie nieprawdziwych inf. w trakcie postepowan sadowych

Zostaw merytoryczną opinię o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.