Hydro Extrusion Poland

• Gintorowo
  • Straduń
  • Dłużewo
  • Rudka
Chrzanów - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.
Łódź - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Trzcianka
  5. Opinie o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Opinie o Hydro Extrusion Poland Trzcianka

Nie przegap nowości o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.!

KRIS

13.02.2019 20:03

Dzisiejsze spotkanie z szefostwem. Dobry pomysł. Prezes miał dużo do powiedzenia, co rzadko się zdarza. Miło było posłuchać. Podobnie jak dyrektora Jacka. Ma facet poczucie humoru. Dyrektor Andrzej też konkretny. Natomiast Pani kadrowa Beata nauczyła się paru mądrych słów i myśli że "durniów" zagnie.. Pani Beato EWALUACJA to systematyczna ocena w trakcie działań, a nie ocena pod koniec danego projektu. Ale co ja tam wiem. Jestem tylko wyrobnikiem..
    Piotr

24.05.2019 18:23

Dwie rzeczy niszcza kazda firme : Nienormalne kierownictwo i nierobyTutaj te dwie rzeczy zbiegly sie na raz !.Nieroby demoralizuja nowych pracownikow z ktorych firma mogla by miec pozytek.Nienormalne kierownictwo zniecheca ludzi do pracy.Potem pojawiaja sie problemy finansowe.Potem panika w kierownictwie bo niezrealizowane zadania.Potem podkrecanie targetu i nadgodziny co budzi niezadowolenia zalogi.Ale to nic nie da bo nienormalne kierownictwo trwa nadal na swych stanowiskach a nieroby przy maszynach tez.Nieroby maja wymowke ze to przez te nienormalne kierownictwo to wszystko sie dzieje.Nienormalne kierownictwo wszedzie w zalodze widzi nierobow wiec podkreca wymagania,straszy.Ale to nic nie da bo nienormalne kierownictwo i nieroby nadal trwaja na swych stanowiskach.Wiec co ? Upadek czy pozbycie sie nienormalnych WRESZCIE !!!

26.05.2019 14:09

No chyba że nie ma to nic wspólnego z biznesem,że zaklad sluży jako przykrywka do innej dzialalności,czy eksperymentu
    Amstaff

20.04.2019 21:57

Czy ta pracą w byłej damie jest godna polecenia
    Upoważniony

03.01.2019 16:08

Od ponad dwóch miesięcy chłopaki na magazynie sprzedażowym nie mają ani ciepłej wody ani ciepłego socjalnego miejsca gdzie mogłi by się ogrzać 21 wiek , stołówka szatnia bez ogrzewania brawo pracodawco !! Problem jest ignorowany :)) jak to pracodawca ma w zwyczaju :))
    rudi

11.02.2019 19:26

Jakby się wzięli do roboty to by im nie było zimno. A tak cały dzień pierdzą w kanciapie albo na necie siedzą..
    Sapowiec

14.02.2019 20:03

Praca w Sapie polega na tym że akceptujesz to co tam się dzieje. Jeśli masz własne zdanie jesteś postrzegany jako wróg i zagrożenie

06.06.2018 15:28

@pracownik z Lodzi, w takim razie podziwiam, że znajdujesz czas i chęci na kilka różnych prac. Życzę wszystkiego dobrego! Czy ktoś z Was także pracował lub pracuje w Sapa Aluminium w Trzciance? Co możecie powiedzieć o pracy w tym miejscu? Polecacie aplikować?
    Tomasz i Dima z Lodzi

23.09.2018 15:49

Chyba nie jest ta dobrze.Nie potrafia poprawnie odlac materialu na relingi nie mowiac juz o trimach.Na trimach pelno rys bo nie potrafia wlasciwie transportowac,czasami polowa stelaza na zlom idzie.Trimy to dobry pomysl bo kazde okno w samochodzie jest w nich,ale nie mozna tego wykonywac metodami jakie sa akceptowalne przy produkcji relingow.Roznica jest taka jakby kowal kujacy podkowy chcial mlotkiem naprawiac zegarek.Tak nie mozna.Stad tyle brakow !.Kontrol,kontrol i jeszcze raz kontrol ludzi ktorzy maja dobry wzrok.Przychodzi stelaz z Trzcianki - kazdy trim jest sprawdzany.Dobre na gietarke do trimow zle -zwrot do Trzcianki a nie beda tu jakies glupki z Trzcianki przyjezdzac i zarzucac nam ze to my robimy braki !.Po wygieciu - dobre do nastepnego etapu,zle na zlom.Dopoki nie zlikwidowana przyczyna brakow towar nie jest giety.I tak do koncacalego procesu technologicznego !!! .Skonczylo by sie dla kontrolerow obijanie.Teraz nowy budynek dla montazu wybudowali to w starym budynku kontrolera nie uswiadczysz nawet cala zmiane,a maja obowiazek przychodzic na stanowisko produkcji przynajmniej 2 razy na zmiane.Robotnik moze nie widziec wszystkiego i nie od tego jest !
    T-ka

22.01.2019 11:04

Pajacu z lodzi patrz na siebie
    Joe

08.12.2018 13:52

Wigilie zakladowe jak zwykle jedna wielka Hańba! Skończcie z tym! W poście zabawa, chlanie i parowanie!
    Margaret

10.12.2018 22:26

Jeśli chodzi o to co się dzieje w firmie to jest spoko. Wypłata na czas, premie vs kasa na święta po pare stów. Gdzie wam prywaciaz da? I tak się dziwię jeśli tak Wam źle to po cholere tu w Hydro siedzicie. Nikt nikogo na siłę nie trzyma. Bzdury piszą ci którym się robić nie chce i tyle.
    Pracownik z Lodzi

18.12.2018 23:35

Wszelkie tz "wigilie" zakladowe sa zaklamane ! Przez caly rok pracownik dla dyrekcji jest niczym a w " wigilie " chca sie przypodobac.Nigdy ! Brzydze sie takimi "wigiliami" i tz imprezami integracyjnymi.Obrzydzenie !
    shrek777

11.12.2018 12:44

yyy
    Gabi

20.11.2018 19:43

Nie wiem czemu tak każdy tu narzeka na pracę. Tu pracuje się miło i przyjemnie, kasa ponad 4 tysie na rękę. Żyć nie umierać
    kinia

25.11.2018 14:23

No wiesz , dyrektorzy czy prezesi mają jeszcze więcej.... Płaca dla "zwykłego"pracownika fabrykacji to 2500 brutto. Co do samej pracy to trudno jest cieszyć się pracą w której ciągle odrzucane są wnioski urlopowe (to że wiele osób ma w grudniu ponad 20 dni zaległego urlopu to w Hydro norma). Normą jest także ciągłe nagabywanie na pracę w Weekendy. Rozwój zawodowy to to co zostanie w twojej głowie, firma nie robi szkoleń które można by później wpisać do CV. Hydro opiera się teraz na "niewolnikach" z Ukrainy, ciekawe co zrobi po Nowym Roku kiedy wejdą nowe przepisy w Niemczech i Ukraińcy zaczną wyjeżdżać ...
    Pani od plastyki

29.09.2018 17:53

Zakład spokojnej starości. :)
    T...

06.09.2018 14:02

Sapa robotnicy =brak poszanowania przez kadrę kierowniczą. Fabrykacja =cyrk kierowników jak mrówkow. Jeśli coś potrafisz omijaj hydro tam cię nie docenią jeśli nie potrafisz robota idealna dla ciebie się nie narobisz bo wciskanie start męczące nie jest a jeśli coś się stanie ty siedzisz pierdzisz w stołek i czekasz aż ktoś wyprostuje to za ciebie i pamiętaj konsekwencji za to żadnej cię nie spotka. Masz przychodzić tylko do pracy od skoplikowanych robótek są durnie co potrafią i psie pieniądze mają z niewiadomych przyczyn nie uciekli jeszcze z zakładu być może przez zasiedzenie. Aaaa kierownicy będą ci mówić o BHP kaskach okularach zatyczkach zarekawkach i będą od ciebie tego wymagać bardziej niż poprawnej roboty a gdy ty będziesz się do tego stosował oni w tym czasie będą pić na umur na szkoleniu a potem pijani jeździć samochodem rozbijać się i powodować zagrożenie dla wszystkich do okola. Decyduj.

11.09.2018 22:01

Jeśli tak piszesz to znaczy że tez pracujesz w tej firmie.Jeżeli jest tam tak zle to dlaczego?
    nowicjusz

09.07.2018 07:44

Witam wszystkich, mam mozliwość pracować na ANODOWNI, co co to za praca? i jaka stawka brutto tam jest? i czy tam jest system 4-brygadowy? pozdrawiam.
    Arbuz

29.07.2018 19:34

To jest praca której nikt nie chce wykonywać za najniższą krajowa.
    nowicjusz

14.08.2018 11:00

Jeden się chwali,że po roku ma 4tyś netto na anodowni :) to juz niczego nie rozumiem.
    Nowy

29.06.2018 11:02

Co sądzicie o Zydze i Kargulu?

31.05.2018 21:42

@pracownik, rozumiem. Długo już pracujesz w Sapa Aluminium? Czy wśród użytkowników forum znajdą się także inne osoby, które pracują lub pracowały w tym miejscu? Jak oceniacie tego pracodawcę oraz oferowane przez niego warunki? Polecilibyście pracę w tym miejscu?
    pracownik z Lodzi

01.06.2018 11:11

Moge sobie pozwolic na jawne opinie o Hydro Trzcianka bo moje glowne dochody nie zaleza od tego zakladu.Jeszcze zanim tam zaczelem pracowac 5 lat temu to juz zaczalem sobie organizowac to.W Lodzi to tam jestem wlasciwie to dla zartu by sie posmiac z kierownictwa i dyrekcji.Moje glowne dochody miesieczne przekraczaja dochody dyrektora wiec wszystkie zoltki tam pracujace moge traktowac z politowaniem.Nikt mi tam żadnej łaski nie robi ze mnie zatrudnia.Swja robote tam wykonuje dobrze i nikogo tam sie nie boje nawt gdyby przyjechal tam ten ich glowny dyrektor z Austrii.Moje dochody nie dlugo przekrocza kilkakrotnie jego dochody.Podatki place,wszystko zgodnie z prawem.Polecam innym ludziom to.NIE CZEKAJCIE na niczyja łaske,nie wyciagajcie do żadnego pracodawcy reki po podwyzke bo predzej sie powiesi niz wam da.Nauczcie sie pozytecznych rzeczy a bedziecie niezalezni od nich.To dlaczego tam jeszcze pracuje ? Dla kaprysu,lubie miec dochody z kilku miejsc.

23.05.2018 12:40

@Priko, dlaczego masz takie zdanie o firmie Sapa Aluminium? Czy mógłbyś powiedzieć coś więcej na ten temat i jakoś rozwinąć swoją opinię? W tym momencie jest dość ogólna. Co jeszcze możecie powiedzieć o pracy w Sapa Aluminium w Trzciance? Jakie warunki oferuje ten pracodawca? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?

31.05.2018 08:55

Nie wiem co pochlebcy Hydro uwazaja za normalnosc ale na pewno nie jest to to co ja uwazam za normalnosc.Po pierwsze nie szanuje sie tam pracownikow uczciwie pracujacych.Na Fabrykacji,na Polerni na 2D by se bimbac w robocie wystarczy miec donre uklady z liderem.Tu sie wyskoczy na fajke z nim,innym razem usmiechnie sie do niego,pokiwa glowa ze zrozumieniem,powymachuje rekami i juz jest O.K. Caly dzien mozna se bimbac i niewiele robic .Trzeba tylko by lider przydzielil zamiast pracy na maszynie jakas prace pomocnicza.I tak juz potem wejdzie to w zwyczaj i nik nie bedzie mial do takiej osoby pretensji nawet kierownik.Lider mu tlumaczy ze taki czlowiek jest potrzebny no bo tyle pracy jest.Bryluja w tym Ukraincy.Najwieksza ilosc nierobow to wlasnie wsrod Ukraincow.Ci ktorzy pracuja normalnie i uczciwie sa uznawani za glupich i nienormalnych.Wogole kierownictwo traktuje fizycznych jak niewolnikow.Tak mowia miedzy soba,sam slyszalem.Lecz Łodz to nie Trzcianka.Moze w Trzaciance ludzie sie na to godza bo w malej miejscowosci jest malo pracy.Cale szczescie w Lodzi jest duzo pracy gdzie indziej.Hardosc Ukraincow wzrasta.Ostatno w czasie przewy sniadaniowej jeden z nich na stolowce pozwolil sobie glosno na gloryfikowanie UPA.Sami Ukraincy sie dziwili i mowili mu" Jesli ty jestes za UPA to co ty robisz w Polsce ? "
    Priko

22.05.2018 13:55

Szukają murzynow do roboty którzy będą pracować po 12 a najlepiej 24 h. Mówią jedno robią drugie.
    lola

03.05.2018 14:08

Firma która świętuje 25 lecie, robi wielki festyn z Bednarkiem i Sierockim, daje ludziom zegarki za parę stów i nakazuje ludziom odpracować ten wolny dzień w którym było 25 lecie. Oczywiście w ramach "równego traktowania" biurowi mogą wypisać urlopy, produkcyjni jak zwykle potraktowani jak bydło. Firma szczyci się bhp, kasaki, zarękawki, barierki, pierdoły... Ale to że pracownik przychodzi do pracy bez 11 godzinnej wymaganej przez prawo przerwy to nic nie znaczy...
    robol

05.05.2018 01:37

no światowa czołówka była :) wentylek, uszatek, ten z kaczor jacy podnieceni, birą grubą kasiore a robole robią za ..... za nic ludzi mają, ta impreza była na pokaz , za Sierockiego i Bednarka dali by ludziom a tak jest reklama :) nie panie mysliwy uszatku???
    anonimaus

07.05.2018 09:17

Ludzie nie narzekajcie az tak idźcie popracować gdzie indziej i dwa lata max wraca dużo ludzi... Chyba ze to praca za granica. Osobiście juz nie pracuje ale pracowałem i żałuję ze po tylu latach odszedłem bo chciałem polepszyć place bo siw tw ku... Wa wasze nazekanie tak udziela za to powinni zwalniać. I proste. Teraz bym nie odszedł bo stwierdzam ze było najlepiej w Sapie. Robota jak wszędzie trzeba swoje zrobić. Zapłacą na czas festyn robią na sw dadzą dzieciaki cuksa tez dostana a i w problemie rodzinnym tez pomogą.... Idźcie do prywaciazy biegim wrócicie
    Wacek

22.04.2018 13:50

Firma cyrk, 80% ludzi z biura jest po zawodówce i ma tylko średnie zaoczne. Klika. Siedzą w pracy przez zwykłe zasiedzenie. Inteligentni i pomysłowi ludzie z własnym zadaniem są niszczeni.

20.03.2018 09:46

@Olek, jesteś pewny że masz na myśli mobbing? To poważny zarzut, a Ty wypowiadasz się na forum publicznym. Według definicji to "działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników.". Czy tego typu działania lub zachowania mają miejsce w Sapa Aluminium Sp. z o.o.? @Luidzi, czy mógłbyś wypowiedzieć się bardziej szczegółowo? Dlaczego jesteś zadowolony? Jeśli Twoja wypowiedź zawierać będzie konkrety będzie ona bardziej zrozumiała i użyteczna dla pozostałych użytkowników forum.
    Lelek

20.04.2018 22:10

Zajmijcie się pracą a nie odwracaniem kota ogonem. Ludzie mają prawo do wyrażania opinii publicznie. Inspekcja Pracy przyjdzie i sprawdzi co tam się dzieje
    Nowa

06.04.2018 09:37

Niebawem zaczynam pracę na CNC aż mnie wszystko BOLI ! -jak czytam i też słyszę co się dzieje w Sapie-Hydro . Zależy mi bardzo ale zwyczajnie mam stracha jak nigdy . Wiem ,ktoś powie : to się zwolnisz i już...ale mnie właśnie zależy bo praca na miejscu bez dojezdzania ( wielki plus ) dla mnie . Lecz atmosfera może mnie powalic A atmosfera w pracy to więcej niż pół sukcesu . No nic jeszcze został mi weekend i ...zobaczę .
    Fredflinston

08.04.2018 15:34

Jak szybko przyjdziesz tak szybko uciekniesz, uważaj co do kogo mówisz ściany maja uszy
    Krzysztof

26.03.2018 13:18

Dlaczego Hydro dawniej Sapa to chory zaklad i to juz od dawna,od momentu jak kierownictwo jest w Trzciance zamiast w Lodzi ? Po pierwsze placi sie pracownikowi jak przyprowadzi swego znajomego do pracy 1000 zl.Przeciez to kompletnie pstawione na glowie ! Po drugie chciwosc i przerost ambicji nad mozliwosciami.Nabrali roznych typow modeli relingow i nie wyrabiaja sie teraz z realizacja.Po trzecie 1/4 produkcji to zlom a w przypadku trimow 3/4.Ktory normalny zaklad dzialajacy w biznesie moze se na to pozwolic.Cytrynki tylko chodza kolo tego,kazdy z nich darmozjad bierze niemala pensje a wynikow pozytywnych brak.Po czwarte juz od dawna zmieniajac system wynagrodzen calkowicie uzaleznili sie od dobrej woli pracownikow a wystarczalo by by podniesli pensje o polowe i bylo by zupelnie inaczej,widac byloby zaangazowanie pracownikow.Po piate widzi sie bardzo negatywne podejscie do pracownikow.Nieroby smieja sie z tych ktorzy uczciwie pracuja i o dziwo sa bezkarni a kierownictwo ma zawsze uwagi do uczciwie pracujacych.I to gdzie w Lodzi gdzie nie brak pracy ? Ukraincy tez zmadrzeli i gremialnie przechodza na strone nierobow.Przerwy sniadaniowe po 50 minut.Nikt nierobow nie pilnuje,niektorzy na papierowska wychodza sobie po 20 minut,glownie z caratow.Zatrudniaja ciagle nowych kierownikow ale w obecnym stanie rzeczy nikt na Fabrykacji nie da sie zastraszyc.Powod na mniejszy target zawsze sie znajdzie bo maszyny sa w fatalnym stanie.Nigdy nie mialy generalnego przegladu..Nikt na fabrykacji nie zna sie na oprogramowaniu.Metoda prob i bledow,jak przyjdzie awaria szczegolnie na 3 zmianie.Wniosek .wszelkie proby wymuszenia ilosci i jakosci spelzna na niczym poki nieroby beda traktowane lepiej od uczciwych pracownikow.Gdze znajdziecie se nowych pracownikow jak i Ukraincy waja juz prace w tej firmie.Staneliscie pod murem ktorego nie przeskoczycie ! Po pierwsze nieroby won z zakladu.Po drugie podwyzka pensji co najmniej o 50%.Po trzecie żadnych kombinacji z urlopami.Gdy pracownik chce powinien go dostac i basta .Po czwarte nie przyjmowanie do produkcji żadnych nowych typow zamowien.Najpierw trzeba opanowac to co jest i zlomow ma wychodzic 1/20 a nie 1/3.Po piata wydzialy maja wspolpracowac ze soba.Jak na jednym dziale maja np awarie wozka to inny dzial majacy wolny wozek ma go dostarczyc na telefon bez zadnej laski bo 1 zaklad stanowimy.Nie tylko o transport chodzi.Zachodzi pytanie czy to nie jest robione celowo.Byla Sapa,teraz jest Hydro,podkoniec roku bedzie chyba inna firma.I tak zaklad oficjalnie rozwijajacy sie tak naprawde to upada

27.03.2018 10:15

Ja pracuje na Polerni.Podobno teraz produkcja trimow ma priorytet kosztem relingow.Tak wypowiadali sie niektorzy liderzy i kilku kierownikow wydzialow dlatego dzieje sie to co sie dzieje na Fabrykacji.Podobno relingi maja byc wykonczone.Tak wypowiadal sie kierownik ktory teraz odpowiada za trimy.Przestawienie produkcji z relingow na trimy ma tam jakis sens.Ile aut jezdzi po ulicy z relingami na dachu ? Co 5,6.Tak sie widzi na wszystkich typach,przynajmniej w Polsce.Przez caraty jak sie przejdzie to kominiarnia tak zadymione,dawniej polernia gorsza byla
    robolek

21.03.2018 22:46

Witam, ile się zarabia na start w Sapa na anodowni? bo mam mozliwość tam pracować.
    Andre.

25.03.2018 16:48

Nie polecam pracy na Anadowni

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hydro Extrusion Poland?

Kontakt - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Kopernika 18 64-980 Trzcianka

Branże: Hutnictwo i metalurgia
    Monk

03.03.2018 14:46

(usunięte przez administratora) Niedługo przeprosicie za swoje działania

26.02.2018 16:28

Olek

01.03.2018 16:51

Manipulacje psychologiczne i mobbing na najwyższym poziomie. Ludzie inteligentni już dawno odeszli. Jak człowiek który jest manipulowaniu i zastraszany ma efektywnie pracować?
    Rafael

25.02.2018 18:41

Biurowi megapodwyżki dostali i siedzą w ciepłym biurze

24.02.2018 03:22

A my dziś pracujemy niczym na dworze mamy 10st na hali ale co z ważne że inni w ciepłe siedzą
    obserwator

01.02.2018 19:33

Co wy tam za zboczeńca jakiegoś macie...???????

28.01.2018 21:50

Krzysztof G. Sponsor żali się w Runowie... (usunięte przez administratora)
    Zlotaraczka

30.01.2018 00:40

Przepraszam, czy ma to jakiś związek z pracą/ firmą ?
    Lis

23.11.2017 11:36

Przez takich jak ten z moty-lewa ludzie maja wypadki! Mam nadzieje ze proku ci sie dobierze tam gdzie trzeba...
    Zbik

09.12.2017 13:45

Malpa juz nie robi.zostali konfidenci
    Szukam pracy

07.12.2017 21:13

Aktualnie szukają pracownika do księgowości. Czy warto składać CV? Jest tyle negatywnych komentarzy, że mocno zastanawiam się.

06.07.2017 21:27

Ja tu pracuję już długo i nie rozumiem dlaczego niektórzy tak narzekają? Ludzie weźcie sie do pracy a będziecie zadowoleni i podwyżki się znajdą! A może ktoś was mocno inspiruje do robienia tych wpisów .
    Pacman

20.11.2017 15:52

Jak mogą się znaleźć podwyżki skoro reklamacji jest tyle, że obrabiać nie nadążają. Może by tak wymienić nadzorujących na takich co będą się znali na fachu. Dyrektorem i kierownikiem dla samej funkcji to może zostać nawet małpa. To, że jest tak źle to nie wina ludzi przy maszynach, firma jest tragicznie zarządzana. Tu nie ma żadnej strategii, to działania na oślep na tzw. jakoś to będzie. Dlaczego najlepsi i mądrzy dawno odeszli? Tu kierownikiem nie zostaje się przez zasługi i mądrość, a przez nadanie.
    Ewelina

10.09.2017 18:06

Ludzie dobrze pracujący nie narzekają na pracę !
    Struś

20.11.2017 15:41

ale przylizała, Kiszczu przyjdzie do kanciapy i za to ciebie napewno pogłaszcze. Dziwne co piszesz bo jakoś poza firmą już tak kolorowo się nie wypowiadałaś liderko

29.10.2017 19:02

Dziewczyny pchają się wyżej tyłkami siostry Ewai Ola, Krzysiu to za mało trzeba iść wyzej ????

12.11.2017 10:11

Jesteś dnem dna materalistko,rozumem nie grzeszysz nadrobić tylkiem musisz.
    Ola

13.11.2017 12:20

To takie dorosłe wypisywać bzdury by oczernic kogos ;) pamiętaj tylko, że w świecie Internetu nikt nie jest anonimowy ;) pozdrawiam

20.10.2017 20:59

Opinia jest jedna- doją z ludzi ile wlezie a ludzie się dają.

22.10.2017 13:42

doja to malo powiedziane dlaczego nie przyjdziesz w weekend pracowac dlaczego to dlaczego tamto zostan na nadgodzinach , lódzie maja rodziny i nie sama praca zyje sie ,pracodawca nie rozumie ze dziecko male tez potrzebuje rodzica w weekend a wracajac z 2 zmiany dziecka sie nie widzi przez 16 h i jeszcze weekendy przyjdź a jak nie to dlaczego ich to nie obchodzi dla niech pracownik to robot by tylko tyrał

19.10.2017 19:20

Bardzo podzielone opinie są na forum, pewnie to normalne.
    CNC robol

19.10.2017 19:15

nikt nie chce pracować każdy jak słyszy ze do sapy przyjmują to olewa ten zakład pracy Ukraince byli i uciekli bo za wsiowe pieniądze robili ludzie tez przez to uciekają dyrektor tylko patrzy w kamery i mobbinguje i tylko fotki pstryka
    Wiesiek

10.10.2017 08:40

Może pracownik nie nadaje się do pracy w Sapa Aluminium nie mogąc nadążyć za wymaganiami zwierzchników? Często trzeba mobilizować ludzi, którym się nie chce robić!

04.10.2017 13:37

04.10.2017 15:28

Czy odpowiedziałaś na moje poprzednie pytanie?

04.10.2017 15:29

Czy odpowiedziałaś na moje poprzednie pytanie?

03.10.2017 18:50

Na forum trudno jest ocenić jak wysokie wymagania stawia firma!
    PracCNC

29.09.2017 16:03

mobing byl bedzie ,jak nie zrobisz tego zostaniesz po godzinach , zrobisz to bo jak nie to na ciebie doniosę, masz zrobic i tyle ,jak ci sie cos nie podoba to sie zwolnij

28.09.2017 18:46

@pracownik to dobrze, że jesteś zadowolony z pracy w firmie Sapa Aluminium Sp. z o.o. Czy możesz powiedzieć coś więcej o warunkach pracy w firmie? Czy są jakieś premie? @on dligi staz czy na pewno chodzi Ci o mobbing? Pamiętaj, że mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. A może ktoś z was jeszcze to odczuł w Sapa Aluminium Sp. z o.o?.

28.09.2017 19:24

A czy stawianie pracownikowi nierealnych do wykonania zadań to mobbing?

20.09.2017 13:22

22.09.2017 13:05

Edyta ,zależy o jaką pracę Ci chodzi , jeśli produkcja i konkretnie Projekty, to super praca. Wspaniała atmosfera w załodze wszyscy są życzliwi dla siebie. Kadra zarządzająca bardzo miła i wykwalifikowana z wieloletnim doświadczeniem. Panie Liderki i Kierownik wspaniali ludzie. Bardzo polecam!
    on dligi staz

22.09.2017 23:36

Chyba ci placa za ta opinie. Mobbing i tyle. Nikomu nie polecamy pracy w sapa. Pracowałem ponad 10 lat w administracji. Wiem co mówię. Uciekajcie

Zostaw merytoryczną opinię o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.