Dbam o zdrowie (DOZ)

Dębica - Dbam o zdrowie
Dęblin - puławy - Dbam o zdrowie
Dobra - Dbam o zdrowie
Ełk - Dbam o zdrowie

5. Opinie o Dbam o zdrowie (DOZ S.A.)

Opinie o Dbam o zdrowie (DOZ) Warszawa

Nie przegap nowości o DOZ S.A.!

Dorka

26.05.2021 08:27

Nie tak dawno rozpoczełam pracę na całodobowej aptece w Krakowie. Zmiany są po równo rozdzielane, z dziewczynami bardzo dobrze się dogaduję, także atmosfera bardzo na plus. Sama praca, no dla mnie znajoma, z tym tylko że inna sieć. Warunki zostały mi zaproponowane bardzo dobre i mam nadzieję, że tak już zostanie.
    Casa

28.05.2021 06:21

Warunków raczej się nie zmienia w trakcie pracy, także nie masz się czym przejmować ;)) powodzenia
    Już była ;)

05.05.2021 13:19

Wczoraj zakończyła się moja wieloletnia przygoda z DOZem. Praca, no cóż, miała plusy dodatnie, miała plusy ujemne. Ale oceniam naszą współpracę dobrze. Warunki zatrudnienia były naprawdę niezłe, fakt faktem, że czasami mięso leciało po zmianie, jak człowiek był wycieńczony i wkurzony. Ale summa summarum - było OK. Tutaj zdobywałam pierwsze doświadczenie zawodowe po studiach. Więc sentyment chcąc nie chcąc mam. Pora się ruszyć gdzieś dalej, zmienić środowisko pracy. Trochę skręciłam w innym kierunku i teraz celuję w coś swojego, więc tę branżę trochę zostawiam w tyle. Dzięki wszystkim osobom, z którymi miałam przyjemność pracować na przestrzeni tych kilku lat. Ludzie to chyba największy plus tej firmy. Ja trafiłam na świetnych, wyrozumiałych współpracowników. Dzięki wam. Trzymajcie się! A tymczasem, ahoj przygodo ;)
    Resme

12.05.2021 14:57

Tacy uchowani to się mniej odzywają po prostu bo nie czują takiej potrzeby
    E.t

13.05.2021 09:06

A to akurat racja, jeśli wszystko gra to każdy zajmuje się pracą po prostu :)
    qwe

11.05.2021 16:50

Zarobki rynkowe, atmo zależy od apteki, warunki pracy normalne, raz świeci słońce raz pada deszcz, życie
    Wanda

05.03.2021 09:24

Godziny otwarcia aptek wolnostojących są ujednolicone?
    Blanka

21.04.2021 12:36

Dokładnie tak. Położenie tutaj gra pierwsze skrzypce, bo apteki w galeriach są według godzin galerii, apteki wolnostojące są według własnych, ale tak jak piszesz są tez te mające całodobowy dyżur.
    LALALALA

10.05.2021 14:54

tak Wanda masz racje #klepanie po ramieniu
    Lala

22.04.2021 09:14

Czy ja źle patrzę, czy serio nie ma żadnych rekrutacji do aptek, tylko wszystko do biura? niedawno jeszcze widziałam sporo ogłoszeń na magistrów, a teraz jakaś lipa z tym
    luelue

07.05.2021 15:14

tak się kończy prokrastynacja
    LALALALA

10.05.2021 14:51

jak oni mogli na ciebei sloneczko nie zaczekac?! w glowie sie nie miesci

08.05.2021 16:11

Regulamin

10.05.2021 14:44

Zgodnie z regulaminem: "Usługodawcy (administratorowi serwisu) przysługuje prawo do usunięcia bądź moderacji treści, które uzna za bezprawne lub niezgodne z Regulaminem, a także prawo do blokowania uczestnictwa w Forum". W związku z tym proponuję się cieszyć, że w ogóle nie zablokowali Ci możliwości umieszczania jakichkolwiek postów.
    Graza

07.05.2021 12:46

Ja tez sie poswiecam dla tej firmy, ale jak dotad nie zostałam zle potraktowana. Duzo pracuje, w pracy daje z siebie wszystko, Takim jestem czlowiekiem. Zlego słowa narazie powiedziec nie moge. Firma poszła mi mega na reke, bo nie tracąc pracy mogłam zmienic apteke w ktorej pracowałam. Ze wzgledów osobistych musiałam zmienić miejsce zamieszkania i miałam strasznego cykora i wiele wątpliwości co zrobić,nie chciałam na własne życzenie tracic pracy. Okazało sie ze moge sie przeniesc do innego miasta , nadala pracujac w aptece DOZ. rozwiązanie tej patowej sytaucji wowoczas bylo dla mnie genialne. Na poczatku troche sie obawialam, ale koniec konców wszyło narawde ok. Zostałam przeniesiona i nadal mam prace.
    luxdux

07.05.2021 14:33

ale to tylko tobie wyjątkowo na ręke poszli, czy generalnie taki transfer między lokacjami jest możliwy?
    Bartek

29.04.2021 08:52

widziałem ze ktos tez juz pytał ale w zasadzie nie było odpowiedzi więc ja spróbuję jeszcze raz bo to dośc ważne. jak praca na magazynie? jakie waurnki, obowiązki, jak ludzie??
    mag

06.05.2021 13:25

dalej ludzie sa porzadni tutaj. tylko nie pisza bo po co? wiekszosc tutaj to pracownicy aptek wiec na magazynierow to juz mniej miejsca pozostaje. ja czasem wchodze i czytam. u nas wszystko po staremu.
    Bartek

07.05.2021 07:39

Jak oceniasz atmosferę i kierownictwo? dobrze się wszyscy ze sobą dogadują?
    Agnieszka

30.04.2021 09:14

Hej. Zainteresowała mnie oferta asystentki HR. I wszystko spoko, wymagania spełnione itd. Ale mam jedno pytanko - może to będzie faux pas, które przekreśla mnie na starcie, ale czym właściwie jest "udział w miękkich projektach działu HR" będący jednym z obowiązków? W sensie mógłby mi ktoś scharakteryzować jak wyglądają miękkie projekty?
    Bogna

02.04.2021 09:49

czy na stanowisko Asystentki działu handlowego musze mieć prawko?

18.04.2021 09:22

A ty co? Adwokat? Napisała zgodnie z prawdą jak jest. Nie masz nic do napisania to siedź cicho.

19.04.2021 08:49

A Ty co? nikt Cię nie prosił żebyś się wcinała w czyjąś rozmowę. robisz dokładnie to samo, a nic mądrego nie piszesz to też lepiej by było jakbyś cicho siedziała
    Luie

17.03.2021 08:54

szukają do was też Techników, czy tylko Magistrów póki co?

18.04.2021 09:24

Co chwilę jest wysyp ofert bo ogromna rotacja. Każdy przyjdzie, zobaczy jak jest i ucieka w podskokach

18.04.2021 09:25

Hahaha serio? Hahah
    Anatom

02.04.2021 17:13

Przesyłka nie została dostarczona pod wskazany adres. Kurier dostarczył do punktu Żabka zamiast na adres domowy, nie kontaktował się ze mną. Pani na infolinii twierdzi, że to nie ich wina i nic z tym nie można zrobić. Kazała kontaktować się z dostawcą. Umowę sprzedaży zawierałam ze sprzedawcą a nie z dostawcą i chcę otrzymać zamówienie na wskazany adres. Nadmienię, ze na dostawę czekałam 4 dni choć miła być zrealizowana w 2 dni. Gdybym mogła odebrać przesyłkę w punkcie to zamówiłabym z dostawą do apteki i odebrała za darmo i nie płaciłabym za przesyłką 9,9zł.

16.04.2021 09:02

nie ma się co zastanawiać, swoje wiemy i tyle

18.04.2021 09:19

Przecież jak zamówienie trafia do kuriera to co ma później do tego firma? Nie ona jest s posiadaniu przesyłki to co z infolinii mają z tym zrobić? Spod biurka wyjść drugie takie samo zamówienie i przez telefon podać?
    Kuro

29.03.2021 09:19

Co mieści się w Konstantynowie Łódzkim? Bo biuro jest w Łodzi, tak? A do Konstantynowa jest oferta do obsługi klienta, jest tam jakieś BOK, czy drugi oddział?

16.04.2021 09:02

na pewno masz info w ogłoszeniu

18.04.2021 09:16

Nie, biorą każdego kto zgadza się na pracę na ich skandalicznych warunkach. Nikt tam nie chce pracować.
    Laura

15.04.2021 15:17

Czy jest tu ktoś kto nie dostał jeszcze Pitu?
    Była

18.04.2021 00:30

Mi nie wyslali, dzwonilam do nich to dostalam info, ze moj pit jest widoczny w ‚workflow’ dodam, ze nie pracuje w dozie od roku wiec nie mam dostepu do workflow.....po telefonie wyslali mi pit emailem.

18.04.2021 09:15

Jest tak duża rotacja i zamieszanie, że BSS sam nie ogarnia co u nich dzieje się.
    mag

23.02.2021 09:35

jak wygląda rekrutacja na magazyn ile etapów itd?
    Ela

10.03.2021 09:42

no i swoją drogą tak nazadawała te pytania że już ostatecznie nawet nie wiem o co tak naprawdę jej chodzi i na jakiej informacji zależy najbardziej więc chyba nie ma się co przejmować tematem. To chyba moderator strony czy coś nie?

12.03.2021 12:03

nie żeby coś ale nikt o to nie pytał, więc po co te wywody?

01.02.2021 15:16

Ile jest aptek w Krakowie które są czynne 24h????
    Krk

22.02.2021 08:23

No dokładnie tam, po prostu średnio rozróżniam te nowohuckie osiedla, jest jedno, po drugiej stronie ulicy już inne, a za rogiem trzecie.
    a mi cb

25.02.2021 09:28

powaznie? zahibernowali cie i odmrozili 2021 ze nie ogarniasz internetu do wyszukiwania podstawowych informacji??
    Jajaijeszczeja

15.02.2021 13:04

Kiedy doz rozsyła pity za 2020. Dodam, że zostałam zwolniona, pracowałam pół roku
    Żal mi Cb

21.02.2021 23:28

Idiotka.. dziewczyna normalnie zapytała to zarząd musiał popisać się odpowiedzią na żenującym poziomie. Dziady wstrętne
    Żal mi Cb

21.02.2021 23:31

Nie przejmuje sie tymi śmieciami. Mnie też zwolnili i lepiej dla mnie. Szkoda nerwów na takie syfiaste miejsce pracy. Mój obecny pracodawca szanuje mnie i normalnie płaci w przeciwieństwie do DOZ. Odradzam nawet największe wrogowi to miejsce orscu.
    Bona

11.02.2021 09:02

Są przyjęcia do Centrali?

15.02.2021 07:52

no jak nie potrafi znaleźć ogłoszenia samodzielnie to w DOZie może zginąć(zresztą jak w każdej firmie)
    Bona

15.02.2021 09:59

Już nieważne. Żałuję, że zapytałam. Na razie.
    proszę o pomoc

29.01.2021 10:16

Witam, pisze po wszystkich aptekach a nuż się uda i ktoś/ któraś z Pań się orientuje gdzie i czy w ogóle jest jakakolwiek szansa na zdobycie szczepionki na hpv???
    Rubby

05.02.2021 07:58

Niby od tego roku mają wejść darmowe i ogólnodostępne (ale nie obowiązkowe). Oby tak się stało, trzymam kciuki. Niestety nie znam informacji od kiedy dokładnie, Ministerstwo zapowiedziało rok i tyle.
    Gosia

08.02.2021 10:51

A to nie miałam o tym pojęcia, nigdy się nie interesowałam tymi sprawami, ale fajnie że o tym piszesz, człowiek się uczy całe życie

25.01.2021 09:20

@Grande, dobrze się czujesz? To, że dorzucasz swoje bezwartościowe 3 grosze do niemal wszystkich możliwych wątków pozwala twierdzić, że jest inaczej...Faza maniakalna?
    Monika

28.01.2021 11:16

Ja Ci odpowiem. nie warto bo widać jaki żałosny poziom sobą reprezentuje :)

29.01.2021 10:07

A "niemal" w słowniku nie było, że nie znasz znaczenia?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dbam o zdrowie (DOZ)?

Kontakt - DOZ S.A.

Al.Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa

Branża główna: Doradztwo biznesowe

magazyn

02.12.2020 09:02

jak wygląda sytuacja z magazynem, szukają kogo?

25.01.2021 20:39

27.01.2021 10:33

Hm, taka kulturka, że Cię muszą cenzurować ;)
    zz

16.12.2020 11:35

Drodzy :) Jak oceniacie pracę w dziale zakupów? Jakie są realia? Jak wyglądają godziny pracy, nadgodziny. Czytałem poprzednie opinie, jest to zgodne z rzeczywistością? Pozdrawiam :)
    zz

21.12.2020 20:58

Z czego wynika duża rotacja? Z samych nadgodzin?

24.01.2021 20:05

odradzam

18.12.2020 09:34

Są organizowane też staże w centrali, czy tylko do aptek?

24.01.2021 20:03

napisz jak wyrolowali jedna grupę stażystów.. obiecanki cacanki, miał być staż i umowa a tu ledwo przed końcem stażu całą grupa stażystów wypad bez żadnego słowa. Ten pseudo staż to jest jedno wielkie (usunięte przez administratora)

24.01.2021 20:04

praca w Doz wcale nie jest pewna! Dzisiaj jesteś, jutro Ciebie nie ma.
    miras

10.01.2021 10:45

Witam, 28.12.2020 zamówiłem żel z kasztanowcem,, nr zamówienia Z27613932. W dniu 09.01.2021 dzwonie do firmy z zapytaniem o moje zamówienie , w odpowiedzi "miłej'' pani słyszę, mieliśmy awarię, coś tam coś tam. Domagając się wyjaśnienia, zadośćuczynienia za zwłokę, brak informacji (mają mój nr tel.,maila),słyszę cos w stylu kultowego cytatu z filmu Miś,,, To nie moja wina ,ja nic nie mogę, nie wie wiem,,,. [i, co mi Pan zrobi],,,.w nawiasie to już mój dopisek. Zdecydowanie odradzam tę aptekę ....
    Hana

13.01.2021 08:39

A może zadzwoń na biuro obsługi klienta i tam rozwiązuj swoje sprawy a nie na portalu dotyczącym pracodawcy i pracowników?
    melissa

24.01.2021 20:01

(usunięte przez administratora) mają we wszystkim Już dawno nie robię zamówień w Doz, drożyzna, oóźnienia, braki w zamówieniach. Polecam aptekę Melissa. Zawsze sprawnie i bez problemu.
    Pulsar

18.01.2021 09:35

W jakich godzinach pracuje Merchandiser?
    Pulsar

21.01.2021 09:31

Nikt nie wie? :(

24.01.2021 19:59

24/h
    Mel

16.01.2021 16:33

I jak tam w aptuszkach doplacacie jak się towar po inwentaryzacji nie zgadza?
    Pola

22.01.2021 14:10

nie Ciebie miałam na myśli, jednakże po prostu pod Tobą to napisałam jako następny wpis, mój błąd

24.01.2021 19:58

to nie są bzdury a prawda o tej syfiastej firmie
    Otton

08.01.2021 14:33

Cześć. Jaka atmosfera i warunki pracy w dziale IT?
    Zola

15.01.2021 13:33

nie nie. ja nie pracuje, mówię to z obserwacji i z zasłyszanych od innych ludzi informacji
    Otton

18.01.2021 09:06

Okej, zawsze lepsze info z drugiej ręki, niż żadne.

16.12.2020 12:53

molly404

20.12.2020 19:01

Pati, nie pomyliłeś się nigdy? Karma do Ciebie wróci, ktoś na Ciebie też kiedyś napisze skargę. Z racji że w internecie pisze Pan wszystko capsem Panie Patryku myślę, że ma Pan ograniczone funkcje poznawcze.
    Katy404

23.12.2020 07:04

Skoro w żadnej innej aptece nie zamówiono panu tego leku to podejrzewam, że już pana znają i nie chcą mieć z panem do czynienia ale tego nie jest pan w stanie zweryfikować bo wtedy skarg musiałby pan napisać znacznie więcej. Ta pani chciała pomóc i ma za swoje. Przykre.

18.12.2020 14:56

Gdzie jest moje pytanie??

22.12.2020 09:12

Już widzę, że dodają się z opóźnieniem

22.12.2020 09:13

Sorki za bałagan
    zak.

18.12.2020 17:36

Pracowałam w wielu aptekach, ale tak głupiej roboty jak w tej to nigdy nie miałam!

16.12.2020 15:03

Luk

16.12.2020 22:12

Status na in poście jest ze dzisiaj rano została spakowana przez nadawcę i ok.17 poszła dalej. Nie ma żadnych wiadomość odnośnie kiedy Pani to opłaciło.
    Zz

16.12.2020 11:50

Cześć, Jak wygląda praca w dziale zakupów? Chodzi mi o realia: atmosfera, godziny pracy, nadgodziny, premie. Czytałem poprzednie wypowiedzi, czy jest to zgodne z rzeczywistością? Pozdrawiam, Zz

17.11.2020 12:40

Czy na stanowisku młodszego konsultanta przy obsłudze klienta również wymagane jest wcześniejsze doświadczenie?

23.11.2020 22:50

Nie. Biorą każdego bo nikt już tam nie chce pracować w tym (usunięte przez administratora)
    żilet

16.12.2020 08:31

Wy czytacie w ogóle te oferty zanim zadacie pytanie? xd
    Ron Swanson

11.09.2020 09:11

Hej, mam pytanie, czy DOZ umożliwia, bądź nawet ułatwia pracownikowi przeniesienie się do innego punktu w przypadku przeprowadzki do innego miasta?
    Lil

22.09.2020 09:34

no oczywiście pod warunkiem, że jest wolny wakat na tego chętnego :D
    Odepe

14.12.2020 10:01

Tak, umożliwia i ułatwia, z reguły nie ma z tym problemu.
    Kiki

09.12.2020 13:55

Witam serdecznie, jestem po 2 letniej szkole o kierunku Technik Farmacetyczny i idę na rozmowę kwalifikacyjna żeby odbyć staż w aptece DOZ. Moje pytanie takie jak wyglądają tam staże? Bo szczerze nawet nie mieliśmy styczności z programem aptecznym czy będę dopuszczona do obsługi klienta itd. Jak to wyglada w tych aptekach. Za jakie kolejek informacje serdecznie dziekuje.
    Take you dancing

13.12.2020 23:31

Stażysta jest od przynieś, wynieść, podaj, pozamiataj. Oddeleguja Cię do najgorszych prac a jeszcze miej na uwadze, że fochy i pretensje będą na porządku dziennym.
    Klientka 38l.

04.12.2020 12:15

Nie wiem czy podziękowania dotrą do zainteresowanej (niestety nie znam imienia) ale mimo to dziękuję przemiłej Pani w aptece na Bronikowskiego za pomoc i radę. Myślę, że jeśli ta Pani to przeczyta będzie wiedziała o co chodzi i kto piszę
    Cassia

25.11.2020 10:00

Czy jest wakat na obsługę klienta, ale bez znajomości języków wschodnich? Rosyjskiego to jeszcze dziabnęłam w liceum, ale ukraiński nie huhu, za to angielski i niemiecki mam na dobrym poziomie. Czy generalnie jest to integralna część tego stanowiska i bez tego nie ma szans na pracę jako specjalista ds. obsługi klienta?
    odp

03.12.2020 08:10

dokładnie, teraz jest w sumie aż 5 stron ofert pracy
    Egzo

03.12.2020 10:02

Może i tak, nie moja broszka
    Sona

20.11.2020 08:45

Czy na stanowiska w centrali (ogólnie) potrzebna jest wiedza farmaceutyczna? Czy wystarczy ta wiedza związana ogólnie z pracą w danym dziale, w sensie np marketing itp.
    Doora

01.12.2020 15:29

Ja tam pracuję, ale cóż, możesz po prostu zignorować ten fakt.
    Ina

02.12.2020 08:52

W zasadzie odpowiedź została udzielona, ciężko dopowiedzieć coś więcej w tej kwestii tak właściwie :)
    Scully

03.11.2020 09:36

Czy do centrali są obecnie prowadzone rekrutacje?
    Scully

16.11.2020 13:42

Jeszcze nie.
    ciekawa

17.11.2020 10:34

tak. o etapy rekrutacji i ich wygląd, zwłaszcza rozmowa i pytania, których można się na niej spodziewać
    @Pytanie

25.10.2020 17:35

Chciałabym poznać opinię na temat pracy w dziale zakupów. Interesuje mnie OTC lub Dermokosmetyki. Jaka jest atmosfera, godziny pracy, czy robi się dużo nadgodzin (a jeżeli tak to czy są płatne, czy można je później odebrać), jakie są zarobki, dodatkowe benefity? I chyba najbardziej mnie ciekawiące - czy rzeczywiście te działy się tak rozrastają, czy może częste ogłoszenia w ostatnim czasie wynikają z dużej rotacji pracowników? Jestem ciekawa także jak zorganizowana jest praca w czasie pandemii, czy jest praca zdalna itp? Będę wdzięczna za konkrety :)
    Mucen

08.11.2020 22:07

Dokładnie Pani E Musimy zrobić tak żeby żadnej krytyki nie było tylko aplauz i zaakceptowanie
    Zigi

12.11.2020 13:39

o proszę państwa :D mamy jasnowidza, masz podglądy na komputery kto tam siedzi czy jak? opanuj się

Zostaw merytoryczną opinię o DOZ S.A.