Dbam o zdrowie (DOZ)

Dębica - Dbam o zdrowie
Dęblin - puławy - Dbam o zdrowie
Dobra - Dbam o zdrowie
Ełk - Dbam o zdrowie

5. Opinie o Dbam o zdrowie (DOZ S.A.)

Opinie o Dbam o zdrowie (DOZ) Warszawa

ReviewUserIconAgnieszka

30.04.2021 09:14

Hej. Zainteresowała mnie oferta asystentki HR. I wszystko spoko, wymagania spełnione itd. Ale mam jedno pytanko - może to będzie faux pas, które przekreśla mnie na starcie, ale czym właściwie jest "udział w miękkich projektach działu HR" będący jednym z obowiązków? W sensie mógłby mi ktoś scharakteryzować jak wyglądają miękkie projekty?
    ReviewUserIconBogna

02.04.2021 09:49

czy na stanowisko Asystentki działu handlowego musze mieć prawko?

18.04.2021 09:22

A ty co? Adwokat? Napisała zgodnie z prawdą jak jest. Nie masz nic do napisania to siedź cicho.

19.04.2021 08:49

A Ty co? nikt Cię nie prosił żebyś się wcinała w czyjąś rozmowę. robisz dokładnie to samo, a nic mądrego nie piszesz to też lepiej by było jakbyś cicho siedziała
    ReviewUserIconLuie

17.03.2021 08:54

szukają do was też Techników, czy tylko Magistrów póki co?

18.04.2021 09:24

Co chwilę jest wysyp ofert bo ogromna rotacja. Każdy przyjdzie, zobaczy jak jest i ucieka w podskokach

18.04.2021 09:25

Hahaha serio? Hahah
    ReviewUserIconAnatom

02.04.2021 17:13

Przesyłka nie została dostarczona pod wskazany adres. Kurier dostarczył do punktu Żabka zamiast na adres domowy, nie kontaktował się ze mną. Pani na infolinii twierdzi, że to nie ich wina i nic z tym nie można zrobić. Kazała kontaktować się z dostawcą. Umowę sprzedaży zawierałam ze sprzedawcą a nie z dostawcą i chcę otrzymać zamówienie na wskazany adres. Nadmienię, ze na dostawę czekałam 4 dni choć miła być zrealizowana w 2 dni. Gdybym mogła odebrać przesyłkę w punkcie to zamówiłabym z dostawą do apteki i odebrała za darmo i nie płaciłabym za przesyłką 9,9zł.

16.04.2021 09:02

nie ma się co zastanawiać, swoje wiemy i tyle

18.04.2021 09:19

Przecież jak zamówienie trafia do kuriera to co ma później do tego firma? Nie ona jest s posiadaniu przesyłki to co z infolinii mają z tym zrobić? Spod biurka wyjść drugie takie samo zamówienie i przez telefon podać?
    ReviewUserIconKuro

29.03.2021 09:19

Co mieści się w Konstantynowie Łódzkim? Bo biuro jest w Łodzi, tak? A do Konstantynowa jest oferta do obsługi klienta, jest tam jakieś BOK, czy drugi oddział?

16.04.2021 09:02

na pewno masz info w ogłoszeniu

18.04.2021 09:16

Nie, biorą każdego kto zgadza się na pracę na ich skandalicznych warunkach. Nikt tam nie chce pracować.
    ReviewUserIconLaura

15.04.2021 15:17

Czy jest tu ktoś kto nie dostał jeszcze Pitu?
    ReviewUserIconByła

18.04.2021 00:30

Mi nie wyslali, dzwonilam do nich to dostalam info, ze moj pit jest widoczny w ‚workflow’ dodam, ze nie pracuje w dozie od roku wiec nie mam dostepu do workflow.....po telefonie wyslali mi pit emailem.

18.04.2021 09:15

Jest tak duża rotacja i zamieszanie, że BSS sam nie ogarnia co u nich dzieje się.
    ReviewUserIconmag

23.02.2021 09:35

jak wygląda rekrutacja na magazyn ile etapów itd?
    ReviewUserIconEla

10.03.2021 09:42

no i swoją drogą tak nazadawała te pytania że już ostatecznie nawet nie wiem o co tak naprawdę jej chodzi i na jakiej informacji zależy najbardziej więc chyba nie ma się co przejmować tematem. To chyba moderator strony czy coś nie?

12.03.2021 12:03

nie żeby coś ale nikt o to nie pytał, więc po co te wywody?
    ReviewUserIconPytanie

01.02.2021 15:16

Ile jest aptek w Krakowie które są czynne 24h????
    ReviewUserIconKrk

22.02.2021 08:23

No dokładnie tam, po prostu średnio rozróżniam te nowohuckie osiedla, jest jedno, po drugiej stronie ulicy już inne, a za rogiem trzecie.
    ReviewUserIcona mi cb

25.02.2021 09:28

powaznie? zahibernowali cie i odmrozili 2021 ze nie ogarniasz internetu do wyszukiwania podstawowych informacji??
    ReviewUserIconJajaijeszczeja

15.02.2021 13:04

Kiedy doz rozsyła pity za 2020. Dodam, że zostałam zwolniona, pracowałam pół roku
    ReviewUserIconŻal mi Cb

21.02.2021 23:28

Idiotka.. dziewczyna normalnie zapytała to zarząd musiał popisać się odpowiedzią na żenującym poziomie. Dziady wstrętne
    ReviewUserIconŻal mi Cb

21.02.2021 23:31

Nie przejmuje sie tymi śmieciami. Mnie też zwolnili i lepiej dla mnie. Szkoda nerwów na takie syfiaste miejsce pracy. Mój obecny pracodawca szanuje mnie i normalnie płaci w przeciwieństwie do DOZ. Odradzam nawet największe wrogowi to miejsce orscu.
    ReviewUserIconBona

11.02.2021 09:02

Są przyjęcia do Centrali?
    ReviewUserIcon:)

15.02.2021 07:52

no jak nie potrafi znaleźć ogłoszenia samodzielnie to w DOZie może zginąć(zresztą jak w każdej firmie)
    ReviewUserIconBona

15.02.2021 09:59

Już nieważne. Żałuję, że zapytałam. Na razie.
    ReviewUserIconproszę o pomoc

29.01.2021 10:16

Witam, pisze po wszystkich aptekach a nuż się uda i ktoś/ któraś z Pań się orientuje gdzie i czy w ogóle jest jakakolwiek szansa na zdobycie szczepionki na hpv???
    ReviewUserIconRubby

05.02.2021 07:58

Niby od tego roku mają wejść darmowe i ogólnodostępne (ale nie obowiązkowe). Oby tak się stało, trzymam kciuki. Niestety nie znam informacji od kiedy dokładnie, Ministerstwo zapowiedziało rok i tyle.
    ReviewUserIconGosia

08.02.2021 10:51

A to nie miałam o tym pojęcia, nigdy się nie interesowałam tymi sprawami, ale fajnie że o tym piszesz, człowiek się uczy całe życie

25.01.2021 09:20

@Grande, dobrze się czujesz? To, że dorzucasz swoje bezwartościowe 3 grosze do niemal wszystkich możliwych wątków pozwala twierdzić, że jest inaczej...Faza maniakalna?
    ReviewUserIconMonika

28.01.2021 11:16

Ja Ci odpowiem. nie warto bo widać jaki żałosny poziom sobą reprezentuje :)

29.01.2021 10:07

A "niemal" w słowniku nie było, że nie znasz znaczenia?
    ReviewUserIconmagazyn

02.12.2020 09:02

jak wygląda sytuacja z magazynem, szukają kogo?

25.01.2021 20:39

27.01.2021 10:33

Hm, taka kulturka, że Cię muszą cenzurować ;)
    ReviewUserIconzz

16.12.2020 11:35

Drodzy :) Jak oceniacie pracę w dziale zakupów? Jakie są realia? Jak wyglądają godziny pracy, nadgodziny. Czytałem poprzednie opinie, jest to zgodne z rzeczywistością? Pozdrawiam :)
    ReviewUserIconzz

21.12.2020 20:58

Z czego wynika duża rotacja? Z samych nadgodzin?

24.01.2021 20:05

odradzam

18.12.2020 09:34

Są organizowane też staże w centrali, czy tylko do aptek?

24.01.2021 20:03

napisz jak wyrolowali jedna grupę stażystów.. obiecanki cacanki, miał być staż i umowa a tu ledwo przed końcem stażu całą grupa stażystów wypad bez żadnego słowa. Ten pseudo staż to jest jedno wielkie (usunięte przez administratora)

24.01.2021 20:04

praca w Doz wcale nie jest pewna! Dzisiaj jesteś, jutro Ciebie nie ma.
    ReviewUserIconmiras

10.01.2021 10:45

Witam, 28.12.2020 zamówiłem żel z kasztanowcem,, nr zamówienia Z27613932. W dniu 09.01.2021 dzwonie do firmy z zapytaniem o moje zamówienie , w odpowiedzi "miłej'' pani słyszę, mieliśmy awarię, coś tam coś tam. Domagając się wyjaśnienia, zadośćuczynienia za zwłokę, brak informacji (mają mój nr tel.,maila),słyszę cos w stylu kultowego cytatu z filmu Miś,,, To nie moja wina ,ja nic nie mogę, nie wie wiem,,,. [i, co mi Pan zrobi],,,.w nawiasie to już mój dopisek. Zdecydowanie odradzam tę aptekę ....
    ReviewUserIconHana

13.01.2021 08:39

A może zadzwoń na biuro obsługi klienta i tam rozwiązuj swoje sprawy a nie na portalu dotyczącym pracodawcy i pracowników?
    ReviewUserIconmelissa

24.01.2021 20:01

(usunięte przez administratora) mają we wszystkim Już dawno nie robię zamówień w Doz, drożyzna, oóźnienia, braki w zamówieniach. Polecam aptekę Melissa. Zawsze sprawnie i bez problemu.
    ReviewUserIconPulsar

18.01.2021 09:35

W jakich godzinach pracuje Merchandiser?
    ReviewUserIconPulsar

21.01.2021 09:31

Nikt nie wie? :(

24.01.2021 19:59

24/h
    ReviewUserIconMel

16.01.2021 16:33

I jak tam w aptuszkach doplacacie jak się towar po inwentaryzacji nie zgadza?
    ReviewUserIconPola

22.01.2021 14:10

nie Ciebie miałam na myśli, jednakże po prostu pod Tobą to napisałam jako następny wpis, mój błąd

24.01.2021 19:58

to nie są bzdury a prawda o tej syfiastej firmie
    ReviewUserIconOtton

08.01.2021 14:33

Cześć. Jaka atmosfera i warunki pracy w dziale IT?
    ReviewUserIconZola

15.01.2021 13:33

nie nie. ja nie pracuje, mówię to z obserwacji i z zasłyszanych od innych ludzi informacji
    ReviewUserIconOtton

18.01.2021 09:06

Okej, zawsze lepsze info z drugiej ręki, niż żadne.

16.12.2020 12:53

ReviewUserIconmolly404

20.12.2020 19:01

Pati, nie pomyliłeś się nigdy? Karma do Ciebie wróci, ktoś na Ciebie też kiedyś napisze skargę. Z racji że w internecie pisze Pan wszystko capsem Panie Patryku myślę, że ma Pan ograniczone funkcje poznawcze.
    ReviewUserIconKaty404

23.12.2020 07:04

Skoro w żadnej innej aptece nie zamówiono panu tego leku to podejrzewam, że już pana znają i nie chcą mieć z panem do czynienia ale tego nie jest pan w stanie zweryfikować bo wtedy skarg musiałby pan napisać znacznie więcej. Ta pani chciała pomóc i ma za swoje. Przykre.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dbam o zdrowie (DOZ)?

Kontakt - DOZ S.A.

Al.Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa

Branże: Doradztwo biznesowe

18.12.2020 14:56

Gdzie jest moje pytanie??

22.12.2020 09:12

Już widzę, że dodają się z opóźnieniem

22.12.2020 09:13

Sorki za bałagan
    ReviewUserIconzak.

18.12.2020 17:36

Pracowałam w wielu aptekach, ale tak głupiej roboty jak w tej to nigdy nie miałam!

16.12.2020 15:03

ReviewUserIconLuk

16.12.2020 22:12

Status na in poście jest ze dzisiaj rano została spakowana przez nadawcę i ok.17 poszła dalej. Nie ma żadnych wiadomość odnośnie kiedy Pani to opłaciło.
    ReviewUserIconZz

16.12.2020 11:50

Cześć, Jak wygląda praca w dziale zakupów? Chodzi mi o realia: atmosfera, godziny pracy, nadgodziny, premie. Czytałem poprzednie wypowiedzi, czy jest to zgodne z rzeczywistością? Pozdrawiam, Zz
    ReviewUserIconPytanie

17.11.2020 12:40

Czy na stanowisku młodszego konsultanta przy obsłudze klienta również wymagane jest wcześniejsze doświadczenie?

23.11.2020 22:50

Nie. Biorą każdego bo nikt już tam nie chce pracować w tym (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconżilet

16.12.2020 08:31

Wy czytacie w ogóle te oferty zanim zadacie pytanie? xd
    ReviewUserIconRon Swanson

11.09.2020 09:11

Hej, mam pytanie, czy DOZ umożliwia, bądź nawet ułatwia pracownikowi przeniesienie się do innego punktu w przypadku przeprowadzki do innego miasta?
    ReviewUserIconLil

22.09.2020 09:34

no oczywiście pod warunkiem, że jest wolny wakat na tego chętnego :D
    ReviewUserIconOdepe

14.12.2020 10:01

Tak, umożliwia i ułatwia, z reguły nie ma z tym problemu.
    ReviewUserIconKiki

09.12.2020 13:55

Witam serdecznie, jestem po 2 letniej szkole o kierunku Technik Farmacetyczny i idę na rozmowę kwalifikacyjna żeby odbyć staż w aptece DOZ. Moje pytanie takie jak wyglądają tam staże? Bo szczerze nawet nie mieliśmy styczności z programem aptecznym czy będę dopuszczona do obsługi klienta itd. Jak to wyglada w tych aptekach. Za jakie kolejek informacje serdecznie dziekuje.
    ReviewUserIconTake you dancing

13.12.2020 23:31

Stażysta jest od przynieś, wynieść, podaj, pozamiataj. Oddeleguja Cię do najgorszych prac a jeszcze miej na uwadze, że fochy i pretensje będą na porządku dziennym.
    ReviewUserIconKlientka 38l.

04.12.2020 12:15

Nie wiem czy podziękowania dotrą do zainteresowanej (niestety nie znam imienia) ale mimo to dziękuję przemiłej Pani w aptece na Bronikowskiego za pomoc i radę. Myślę, że jeśli ta Pani to przeczyta będzie wiedziała o co chodzi i kto piszę
    ReviewUserIconCassia

25.11.2020 10:00

Czy jest wakat na obsługę klienta, ale bez znajomości języków wschodnich? Rosyjskiego to jeszcze dziabnęłam w liceum, ale ukraiński nie huhu, za to angielski i niemiecki mam na dobrym poziomie. Czy generalnie jest to integralna część tego stanowiska i bez tego nie ma szans na pracę jako specjalista ds. obsługi klienta?
    ReviewUserIconodp

03.12.2020 08:10

dokładnie, teraz jest w sumie aż 5 stron ofert pracy
    ReviewUserIconEgzo

03.12.2020 10:02

Może i tak, nie moja broszka
    ReviewUserIconSona

20.11.2020 08:45

Czy na stanowiska w centrali (ogólnie) potrzebna jest wiedza farmaceutyczna? Czy wystarczy ta wiedza związana ogólnie z pracą w danym dziale, w sensie np marketing itp.
    ReviewUserIconDoora

01.12.2020 15:29

Ja tam pracuję, ale cóż, możesz po prostu zignorować ten fakt.
    ReviewUserIconIna

02.12.2020 08:52

W zasadzie odpowiedź została udzielona, ciężko dopowiedzieć coś więcej w tej kwestii tak właściwie :)
    ReviewUserIconScully

03.11.2020 09:36

Czy do centrali są obecnie prowadzone rekrutacje?
    ReviewUserIconScully

16.11.2020 13:42

Jeszcze nie.
    ReviewUserIconciekawa

17.11.2020 10:34

tak. o etapy rekrutacji i ich wygląd, zwłaszcza rozmowa i pytania, których można się na niej spodziewać
    ReviewUserIcon@Pytanie

25.10.2020 17:35

Chciałabym poznać opinię na temat pracy w dziale zakupów. Interesuje mnie OTC lub Dermokosmetyki. Jaka jest atmosfera, godziny pracy, czy robi się dużo nadgodzin (a jeżeli tak to czy są płatne, czy można je później odebrać), jakie są zarobki, dodatkowe benefity? I chyba najbardziej mnie ciekawiące - czy rzeczywiście te działy się tak rozrastają, czy może częste ogłoszenia w ostatnim czasie wynikają z dużej rotacji pracowników? Jestem ciekawa także jak zorganizowana jest praca w czasie pandemii, czy jest praca zdalna itp? Będę wdzięczna za konkrety :)
    ReviewUserIconMucen

08.11.2020 22:07

Dokładnie Pani E Musimy zrobić tak żeby żadnej krytyki nie było tylko aplauz i zaakceptowanie
    ReviewUserIconZigi

12.11.2020 13:39

o proszę państwa :D mamy jasnowidza, masz podglądy na komputery kto tam siedzi czy jak? opanuj się
    ReviewUserIconNepomucen

07.11.2020 17:37

Pracowałem w DOZie przez 15 lat. Początki były obiecujące, bo i firma zarządzana była zupełnie inaczej. Z roku na rok było coraz gorzej. Brak poszanowania czasu pracy (wymuszane darmowe nadgodziny), w biurze należało się pojawić z samego rana, bo np.o 8:30 było spotkanie organizowane przez dyr.handlową, po czym okazywało się w ciągu dnia, że prezeska robi spotkanie o 17:00-17:30, które wiadomo było, że potrwa minimum 1,5 godziny. Tego typu sytuacje były nagminne. Brak możliwości pracy zdalnej przy zagrożeniu Covidem, nieprzestrzeganie wytycznych Ministerstwa Zdrowia. To doświadczenia zahartowało mnie na lata, zakończyłem współpracę z firmą będąc wrakiem człowieka (non stop dokręcanie śruby, przy jednoczesnym braku jakichkolwiek morywacji ze strony pracodawcy - brak wczasów pod gruszą, że o innych benefitach nie wspomnę. Na święta paczka przeterminujących się ziołowych herbat marki własnej, grożenie zwolnieniem za wzięcie L4 czy opieki nad dzieckiem w okresie pandemii, jednocześnie firma robi co może, by nie wypłacić pracownikowi premii). Jednocześnie jest to firma, w której można się było bardzo wiele nauczyć. Jednak brak jakiegokolwiek szacunku ze strony prezesostwa, gigantyczna presja, praca w nadgodzinach, brak podwyżek i rzadko wypłacane premie, bezwzględność polityki kadrowej, gdzie na przykład zwolniono dziewczynę z HR-u, która potrafiła przychodzić za darmo w soboty do pracy, bo nikt nie chciał przyjść pracować do ich zespołu za tę stawkę (to jej słowa), po tym jak poszła na L4. Żałuję, że pracowałem tam aż tyle, licząc, że znowu będzie lepiej.
    ReviewUserIconMucen

08.11.2020 22:04

Ehee Żeby tu pracować trzeba być dobrym a nie cieniasem. Dobrzy wyrabiają się w 8h i jeszcze mają czas na kawunię
    ReviewUserIconbrum

27.10.2020 23:45

W środę dokonałem zakupu a aptece DOZ online kilku leków, w tym sporo leków na receptę. Dopiero w poniedziałek otrzymałem informację, że leki zostały skompletowane (rzekomo wszystkie były dostępne od ręki!) i zostaną wysłane do apteki, gdzie je będę mógł za kilka dni odebrać. To oznacza, że od momentu zakupu pilnych leków do chwili ich możliwego odbioru mija tydzień. To niepoważne. Z zamówienia zrezygnowałem i na pewno nie popełnię tego błędu ponownie, żeby skorzystać z apteki DOZ online.
    ReviewUserIconAnna

26.10.2020 20:29

Polecam prace w tej firmie, duży rozwój, działania antymobbingowe. Sto razy lepsza praca od większości sieci
    ReviewUserIconMiss

27.10.2020 09:35

z tym ostatnim się akurat zgodzę, bo miałam tą możliwość pracy w innej sieci i faktycznie nie było tam najlepiej i jednak z perspektywy czasu doceniam że pracuje jednak tutaj a nie tam. wiadomo idealnie nie jest nigdy, ale jest całkiem nieźle
    ReviewUserIconSalmon

20.10.2020 09:29

Dużo roboty, ale w gruncie rzeczy nie jest źle. Miewam gorsze momenty, ale pracuje się raczej spoko.
    ReviewUserIconRóża

21.10.2020 07:56

swoją drogą też miałam raz taki moment, kiedy po prostu miałam dość i pracy ogólnie i pracy jako że z ludźmi i dla ludzi męczyło mnie to i dużo stresu kosztowało. Wzięłam urlop, żeby ochłonąć i przemyśleć sprawę, bo jednak całkowita zmiana zawodu to bardzo poważna decyzja i nie wiedziałam czy jestem na nią w sumie gotowa. Ale okazało się, że nie. Potrzebowałam po prostu chwili odpoczynku żeby zdać sobie sprawę, że nie bez powodu skończyłam te studia i wybrałam taki zawód a nie inny. Więc zostałam i nadal jestem, a jak będzie później? tego nie wie nikt ;)
    ReviewUserIconSalmon

26.10.2020 14:53

To ja aż tak, żeby zawód kwestionować to nie miałem.
    ReviewUserIconCovid w biurze

20.10.2020 14:39

U pracownika w biurze stwierdzono covid. Praca w firmie trwa dalej. Brawo.
    ReviewUserIconEgo

23.10.2020 12:53

Stwierdzono, w centrali w Warszawie. Sprawa zatajona i zamieciona pod dywan. Działanie wbrew zaleceniom Sanepidu I ministerstwa zdrowia.
    ReviewUserIconnie

23.10.2020 13:13

jakiś fejk pewnie co chce siać burzę
    ReviewUserIconPaweł

20.10.2020 15:28

Mam pytanie, na czym polega praktyczna różnica w obowiązkach między mgr a technikiem?
    ReviewUserIconIvy

21.10.2020 08:06

chyba tylko tytułem bo nie widzę totalnie innej róznicy :D
    ReviewUserIconOra

30.09.2020 11:22

Czy w DOZie jest opieka medyczna zapewniona? Jak tak to gdzie konkretnie?
    ReviewUserIconjowita

16.10.2020 13:58

no okej, zapytam, ale podejrzewam, że tu i tu mają ważniejsze rzeczy do roboty, niż odpowiadanie na moje niezbyt istotne pytania ;)
    ReviewUserIconDona

19.10.2020 09:09

Myślę, że pytanie jest na tyle istotne by udzielili odpowiedzi, ale jak nie chcesz wiedzieć no to nie pytaj :P
    ReviewUserIconKarolina

24.09.2020 17:03

Potrzebuje rzetelnej opinii na temat Tego pracodawcy?
    ReviewUserIconSabrina

07.10.2020 08:33

Ja tam się nigdzie nie wybieram więc proszę Cię nie odpowiadaj za wszystkim myśląc, że skoro Ty masz takie zdanie to każdy się z nim zgadza ;)
    ReviewUserIconInka

15.10.2020 08:47

chyba jednak nie brniemy skoro wpisu już nie ma.. no i może to lepiej, zdrowsi będziemy

Zostaw merytoryczną opinię o DOZ S.A.

Nie przegap nowości o DOZ S.A.!