Dbam o zdrowie (DOZ)

Dębica - Dbam o zdrowie
Dęblin - puławy - Dbam o zdrowie
Dobra - Dbam o zdrowie
Ełk - Dbam o zdrowie

5. Opinie o Dbam o zdrowie (DOZ S.A.)

Opinie o Dbam o zdrowie (DOZ) Warszawa

ReviewUserIconpracownik

17.07.2014 15:58

nic o takich ofertach pracy na czarno nie słyszałem,nie sądze że tego typu zatrudnienie mogło by mieć miejsce w DOZ, szybciej już w prywatnej aptece takie praktyki się stosuje. Swoją drogą każdy powinien być legalnie zatrudniony i tak jest właśnie w sieciówkach.
    ReviewUserIconanonim

04.07.2014 09:49

ReviewUserIcongg

18.03.2015 08:49

prawda jest taka.ze ta firma SuperSpecjalista zatrudnia teraz na umowe smieciowa,ale tak wykorzystuja ludzi,ze bajka..Z daleka omijac szerokim lukiem..Robisz za 20-tu a kasa marna-400 zl,umowa po ponad miesiacu,ogolnie nie polecam...Straszne wykorzystywanie a czlowiek to nie robot...
    ReviewUserIconRosa

22.10.2015 08:03

Jeśli tylko nie będzie wymagana znajomość ortografii na poziomie podstawowym, to na pewno masz szansę.
    ReviewUserIconanonim

02.06.2014 11:54

30.04.2015 19:12

Superspecjalista zatrudnia pomoce apteczne. Zatrudnia... Umowa zlecenie i marne grosze. Temu w dozach taki chlew, pomoce mają mało godzin i jeszcze płacone grosze.
    ReviewUserIconmirka

18.05.2014 13:37

Nie zgode sie. DOZ to duza i solidna firma, a przez to stabilna na rynku, wiec jej upadek to chyba nie prędko nastąpi. Opinie co to pracy są różne. Sama znam farmaceutów, którzy są zadowoleni z pracy w tej sieci.
    ReviewUserIconmirka

31.03.2014 15:51

Nie sadze w innych sieciówkach jest inaczej. Wszechobecny kryzys na rynku farmaceutycznych dotknął każdego, z czego i tak moim zdaniem duże sieci takie jak Doz radzą sobie nie najgorzej.
    ReviewUserIconKlient

25.03.2014 14:19

Nie miałe Panie farmaceutki Warszawa Natolin

28.02.2014 16:07

A w innych sieciówkach płacą lepiej??? Nie sądzę, nie dajmy się zwariować ze tylko w DOZ jest tak źle. Przynajmniej płacą na umowie a nie pod stołem.
    ReviewUserIconYhym..

16.02.2014 15:10

Hehe... dobre sobie ze na Pomorzu placa duze pieniadze od razu po stazu. Ktos kolezance niezle nasciemnial. Prawda jest taka, ze placa coraz mniej, a jak juz dadza wiecej to potem jezdza i obnizaja pensje tlumaczac sie zla sytuacja finansowa firmy, jak to mialo miejsce w pazdzierniku 2012. Aktualnie wspolpracowniczka techniczka skonczyla niedawno staz i dostala netto 1780zl, a mgr z innej apteki zatrudnil sie za niecale 2400zl.

31.01.2014 22:01

hehe:) pracuje tam i nawet nie wiedziałem, ze takie wyróżnienie dostali. dobre. ciekawe jakie kryteria były. ale szacun, i z pewnością się należało:) choc gender to ostatnio kontrowersyjny temat:) Jednak równouprawnienie w pracy to podstawa, i tak sądza nie tylko kobiety, my mężczyźni też. ciekawe jak jest z innymi sieciówkami?
    ReviewUserIconMagister

31.01.2014 17:27

dodam jeszcze że DOZ jest certyfikowanym pracodawca gender, otrzymał wyróżnienie za równość płci w miejscu pracy:) taki certyfikat to nowość w środowisku, więc warto się tym chwalić:)

29.12.2013 21:04

A co się strasznego może dziać!? Praca jak kazda inna.Jedni narzekają ze mało płacą, jak płacą wiecej to też źle?? Nie wiem czy pracowałeś w sieciówce, stała pensja, sprzedaż przykasowa owszem jest, ale nie wszystkim to przeszkadza.
    ReviewUserIconDOZ - ubiegam sie o prace

11.12.2013 16:07

Chciałam się zapytać dokładniej o apteki dbam o zdrowie na pomorzu. Napiszcie mi jak możecie co sie tam takiego strasznego dzieje. Bo mam wiele wątpliwości. Płacą duże pieniądze od razu po stażu, nawet to troche dziwne.

28.11.2013 15:50

Wszyscy tak narzekają ze nie ma pracy, a jak juz ją maja to jej nie szanuja i pisza takie brednie ze im żle. Zgadzam sie z przedmówcą ze praca w sieciówce wiąze sie z pewnymi standardami, jesli komus to nie odpowiada, to niech sie zatrudni u prywaciarza,a nie narzeka zniechecajac przy tym innych.

Kontakt - DOZ S.A.

Al.Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa

Branże: Doradztwo biznesowe

ReviewUserIconMagister

31.10.2013 09:50

Nie przesadzajmy już, praca w DOZ-ie ma swoja specyfikę bo to praca w sieciówce, wiadomo, że beda tam okreslone standardy, narzucone rozwiązaniaa, bo ktos tym zawiaduje na górze. ALe praca w sama w sobie nie jest zła. Przynajmniej pensje płacą, a nie jak co niektórzy prywaciarze, którzy sie ociągaja z wypłatami bo obrót w danym miesiacu był nie taki. Nie demonizujmy.

30.09.2013 14:37

Narzekać można na każdą pracę. Moim skromnym zdaniem wiele zależy od zespołu z którym pracujemy. Mam to szczescie ze w mojej aptece pracują spoko ludzie, (no moze nie wszyscy). może Ci z was, rozgoryczeni praca w DOZ po prostu trafili na kiepski team skoro tak narzekają.
    ReviewUserIcongraza

27.09.2013 14:28

Szczerze trudno mi powiedzieć, czy kierowali się podejmując tą decyzję. Sądze ze jest to kwestia indywidulana, ale nie mniej jednak okazali się bardzo w porządku. W nowym miejscu narazie współpraca z moim kierownikiem również układa sie bez zatrzeżeń.

29.08.2013 11:22

graza, a tak z ciekawości dopytam, co trzeba zrobić aby moc sie przenieść? czy to były jakieś specjalne okoliczności ze strony firmy? czy tak zwykła procedura?

23.08.2013 12:03

o proszę czyli nie jest tak strasznie jak piszą. w necie natknąłem się na liczne negatywne opinie o pracy w tej firmie. nawet moja kuzynka która chciała zatrudnić się w sieciówce, rozważała DOZ,ale stchórzyła. Ale jak widzę niesłusznie, skoro nie jest tak źle jak piszesz.
    ReviewUserIcongraza

24.07.2013 15:23

Ja tez sie poswiecam dla tej firmy, ale jak dotad nie zostałam zle potraktowana. Duzo pracuje, w pracy daje z siebie wszystko, Takim jestem czlowiekiem. Zlego słowa narazie powiedziec nie moge. Firma poszła mi mega na reke, bo nie tracąc pracy mogłam zmienic apteke w ktorej pracowałam. Ze wzgledów osobistych musiałam zmienić miejsce zamieszkania i miałam strasznego cykora i wiele wątpliwości co zrobić,nie chciałam na własne życzenie tracic pracy. Okazało sie ze moge sie przeniesc do innego miasta , nadala pracujac w aptece DOZ. rozwiązanie tej patowej sytaucji wowoczas bylo dla mnie genialne. Na poczatku troche sie obawialam, ale koniec konców wszyło narawde ok. Zostałam przeniesiona i nadal mam prace.

16.07.2013 13:30

Nie wieszałbym psów na tej dziewczynie, moze byles kolejnym klientem który mial jakies pretensje do niej, to nie wytzrymala i tak odpowiedziała. Ja juz kilka razy zamawiałem przez internet, nastepnie szedłem do pobliskiej apteki, odbierałem zamówienie i nie było problemu.Co do zasad działania portalu, jak i samych pracowników apteki nie mam wiec zadnych zastrzezen.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dbam o zdrowie (DOZ)?

ReviewUserIconnadDOZorca

05.01.2013 09:54

Nie wiem kim jesteś DOZorco, ale wiem jedno. Jak się domyślam pracowałam w tej spółce zapewne na wyższym stanowisku niż Ty i zastanawiam się skąd w Tobie tyle lojalności względem firmy oraz bezwzględnego stosunku względem podwładnych?! Tego uczą na studiach z Zarządzania?!Bo nie kojarzę... Tak Ci tam dobrze?Zapewne dlatego że Cię zostawili... Ja mam ogromny żal do tej firmy. Poświęciłam się BARZO dla tej firmy, zrezygnowałam ze stabilnej pracy na rzecz DOZ, realizowałam się i byłam dyspozycyjna w dzień i nocy, angażowałam się i byłam uczcia względem spółki. Mimo to potraktowali mnie z buta...Zastanawiam się teraz, dlaczego ludzi zaangażowanych i oddanych firmie zwalnia się w tak nieładny sposób?Gdzie uczą takich praktyk? Smutne jest to, że teraz pracując w nowej firmie nie mam już tyle motywacji bo boję się, że znów zostanę tak potraktowana.
    ReviewUserIconprawda

27.12.2012 22:14

Witam czytelników. Muszę przyznać, poziom tej rozmowy na forum jest naprawdę na niskim poziomie. Jestem tu pierwszy raz i muszę się odezwać. Każdego się da zlokalizować po ID i obrażanie Menadżerów DOZ ze Śląska, a z tego co wiem w ostatnim czasie było ich chyba z 3-ech jest poniżej krytyki i do namierzenia . Pamiętajcie MM wykonują polecenia dyrektorów regionu i tu jest problem, kompetencja zwłaszcza jednego jest na poziomie bardzo niskim.Generalnie nie ma słuchania swoich ludzi i dlatego zawsze 2 miejsce w tabelce... Koordynatorzy nie potrzebują dyr.,oni są potrzebni centrali.... Wystarczy słuchać mądrych ludzi....
    ReviewUserIconPrzypadkowy obserwator

26.12.2012 15:48

Jak by było tak dobrze w tych aptekach DOZ, to nie mieli by tam takiej rotacji pracowników począwszy od kierownika , a skończywszy na technikach. Większość ogłoszeń o pracę które się pojawiają obecnie to są z apteka DOZ z tego wynika ,że coś jest na rzeczy skoro ludzie uciekają z tej firmy.
    ReviewUserIconprzypadkowy czytelnik

16.12.2012 23:01

Witam zupełnie przypadkowo trafiłem na tą dyskusję i nie mogę się powstrzymać by zabrać głos. DOZ-ozorca to nie żaden koordynator tylko osoba która podszywa się w żałosny sposób pod koordynatorów pgf. Miałem okazję nie raz spotykać się z tymi osobami i oczywiście wymagają realizacji okreslonych zadań ale na pewno nie mozna im zarzucić wiedzy i wysokiej kultury. Ten DOZorca probuje oczernić tych ludzi a jest pewnie jakimś nieudacznikiem probującym buntowac innych.
    ReviewUserIcon;)

15.11.2012 13:28

Poczekaj, poczekaj Ciebie Dozorco też rozliczą, chyba cienko co skoro tak się spinasz co??? Ciekawe, na którm miejscu jesteś jak o motywacji [usunięte przez administratora] i srasz w gacie na myśl o kolnej Światecznej Kampanii co heheheheh na wycieczkę do Wawy chcesz pojechać i premię dostać. Spinaj się, spinaj a ludzi to szanuj człowieku bo i Ty po[usunięte przez administratora] dostajesz. Praca Twoja czy Nasza każdemu zależy, ale jakim kosztem. Kosztem wszystkiego i wszystkich. Obniżcie ceny i zacznijcie fachowy personel zatrudniać, technicy owszem, ale z doświadczeniem. Bo co jeżeli stażysta technik za stołem ( bo z tego co rozumiem, że technik zamiast magistra ) z wiedza pożal się boże realizuje recepty i co jeżeli nieprawidłowo odczyta przepisane przez lekarza leki czy ta jego pensja 3-cyfrowa adekwatna będzie do konsekwencji i kar pieniężnych z tytułu nieodpowiedniego leku wydanego. Pacjenci i z tego odchodzą od aptek doz, bo głupi nie są i widzą, że niekompetentny personel za stołem stoi. Magister z kimś takim to i nawet rozmawiać nie chce bo i nie ma o czym. Do towary to się jedynie nadaje jako pomoc, ale nie za stół...Ilu takich żółtodziobów zatrudnionych stażystów. Magistrów zwalniacie, żeby technika po stażu zatrudnić. No to porównanie zajeb... i świadczy o celności w działaniu zmierzającej do obniżenia jakości świadczonych usług.... oby tak dalej
    ReviewUserIcon;)

08.11.2012 21:42

[usunięte przez administratora]. Żałosne potrzeć, my już olewamy przykasówki, ale faktycznie jak kolejka ludzi to weź proponuj każdemu to to... to tamto... to sramto i w dodatku przyjdzie taki cieć ledwo co mleko spod nosa wytarł, bez pojęcia i pieprzy o efektywności NAM MAGISTROM i wciąż mało i mało. Z tego też powodu już dwie dziewczyny odeszły, gdyż dla nich ważniejszy jest pacjent i prawidłowo zrealizowana recepta ( oczywiście nie szukały długo pracy ) a nie jakieś tam promocje do [usunięte przez administratora] o punktach motywacyjnych nie wspomnę. Praca w doz- szczerze odradzam,,,
    ReviewUserIcongarymovaut

03.07.2012 08:21

Chyba pracujesz w zarządzie DOZ. Powiem jedno - apteki Dbam o Zdrowie to Biedronka z lat 90tych... Praca tam nie ma nic wspólnego z farmacją liczy się sprzedaż mydła, kremu i wciskanie kart, a prawa osób tam pracujących nie są respektowane. Zwolnienia z dnia na dzień , cięcie wynagrodzenia, nierealne normy do wypracowania to w tej firmie norma.

Zostaw merytoryczną opinię o DOZ S.A.

Nie przegap nowości o DOZ S.A.!