MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.

Kętrzyn

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 461 ocen.

MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.
3461

Opinie o MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.

Pracownik

Dziękujemy za wycieczkę do Grecji, było wspaniale!

XXL
@Pracownik 13.05.2018 16:24

Nawet kupy kamieni nie widziałeś bo tak się nachlałeś że biletu na samolot zapomniałeś . Organizacja pod psem , towarzystwo tylko do (usunięte przez administratora) niektóre się cieszyły

pracownik

Następna rodzina rozwalona..... Dwójka dzieci cierpi..... Co za firma.......

Pracownik
@Ja 22.05.2018 08:28

hahaha dokładnie ,i sama sobie słodzi hahaha

Bezrobotny

Slyszalem ze MTI poszukuje do pracy. Powiedzcie szczerze jaka jest atmosfera? Zarobki? Czas pracy?

Fryderyk
@Tom 21.05.2018 04:39

Ty ....nie wiesz co piszesz,bo nigdy w życiu nie byłeś w beznadziejnej firmie i nie masz zielonego pojęcia jak wygląda najgorsza firma,więc nie wypisuj tu tych bzdur i naprawdę módl się o to żebyś nigdy nie musiał pracować w "najgorszej firmie"

Incognitka

Powiadam Wam, słuchajcie myśli przewodniej Kononowicza. Tylko on może nas poprowadzić na dobre tory...

Waldi

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Czy potrzebujecie pracowników?

Krzysztof Kononowicz

Szanowne Państwo! We środę byli nudne obrady zarządu. Nie mianowali mie na dyrektora, a ja kandyduję na dyrektora MTI. Co się stało się? Co się stało? Bardzo proszę o oddanie na mnie głos. Prosze o zrobienie protestu z niejedzeniem niczego. To co przedstawiłem, swoje postulaty, to ja wszystko uczynię i na mnie warto głosować, bo ja jestem naprawdę człowiekiem uczciwym i sprawiedliwym. Nie tak, że inne ludzie, inne kandydaty, inne dyrektorzy mówią, a nic ni robią, a nic ni zrobili dla MTI, a to co ja powiedziałem to ja wszystko uczynię, bo jestem człowiekiem wierzącym i praktykującym i wiem na jakiej zasadzie to zrobić, jak uczynić, jak usprawnić fabrykie, jak wszystko, jak zlikwidować papierosy, jak wszystko zlikwidować. I bardzo proszę całego MTI i całego Ketrzyna oddać na mnie głos, dziękuję państwu.

Jajo
@Krzysztof Kononowicz 18.05.2018 16:52

Krzysztof na prezydento, kruluj nam!

:)

Z dniem dzisiejszym przenieśli "jedynkę " na Zbożową- druga strona ulicy, na razie tylko biuro....i co nie przeniosą?

Zalewski
@Ono 17.05.2018 07:35

"na Zbożową- druga strona ulicy" - proszę bardzo :) Już dziś zapraszamy :) Będzie dinozaur i małpy w klatkach, a po wszystkim będą kucyki pocinać. Pozdrawiam najburzliwsze forum Kętrzyna!

sos

nigdy nie była i nie będzie to firma Normalna . dorwała się zawodówka do taboretu i Ludzìi pracy gnębi Wstyd

Fryderyk
@sos 29.04.2018 15:51

To idź do nieormalnej firmy...

Gks

Majstrowie i kierownicy im więcej się szkoła tym są bardziej głupsi. Oni mają wpajane żeby naobiecywac pracownikom i tylko tyle żeby zrobić z pracownika głupka.

Marcel
@Gks 08.05.2018 22:34

No właśnie widać kto z kogo robi lub zrobił glupka...Kto Ci takich głupot naopowiadał? Ty nawet tego nie powtarzaj bo na głupka wychodzisz...Czy Ty masz choć nić pojecia o tych szkoleniach?Jak widać to nie ,więc radzę nie wypowidać się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia,a nawet gdybyś miał to i tak kosmos dla Ciebie....za wysokie loty....

Mlody pracownik

Juz tam nie pracuje dla tych co myślą że dalej daje się oszukiwać.. Wyjechałem za granicę. Kierownik nie poszedl na ugodę i "porzucenie pracy"

Fryderyk
@Olek 11.05.2018 21:51

Chodź i pokaż kto nic nie robi...no chyba że mówisz o sobie....

katolik

Nie pieprzcie takich głupot o firmie MTI , bo ktoś pomyśli , że macie racje a wcale tak nie jest . Firma jest bardzo porządna , wypłata zawsze jest 10-tego , a czasami nawet wcześniej :) . W tej firmie jest również dużo wolnego . Majówka , tydzień wolnego . Urlop w lipcu 3 tygodnie wolnego , do tego 600 zł na wakacje pod gruszą . Grudzień , święta 12 dni wolnego . Gdzie tak macie ?! Nigdzie ! . Uważam , że MTI jest najlepszą firmą w Kętrzynie . Fakt , płacą najmniej w naszym województwie jeśli chodzi o podobną branże , ale na Kętrzyn jest to naprawdę bardzo dobra praca . Jeśli chodzi o ludzi pracujących tam , to fakt zgodze sie z tym , że niektóre osoby nie powinny być na stanowiskach Mistrza czy Kierownika . Małolaci ukrywają sie po kiblach i tam ćpają ... Powoli robi sie jak w Philipsie , komuś coś powiesz a na drugi dzień cała firma o tym wie . Nie rozmawiajcie z nikim , bo każdy wali z ucha , róbcie swoje i tyle , to nikt wam nie będzie sie wpierniczał w robote . Moja ocena firmy to 7.5 / 10 , więc uważam , że jest tam dobrze . Gdyby nie było tam co niektórych osób byłoby bardzo fajnie . Pozdrawiam :) Z Bogiem :)

Młody pracownik

Odradzam tą firmę każdej osoby która chce znaleźć NAWET STABILNE ZATRUDNIENIE . Ciężka praca fizyczna za najniższą krajową bez możliwości podwyżki nawet po roku czasu. Kierwonik tapicerni który potrafi się smiać w twarz gdy upominasz sie o to co się Tobie należy. Niestety rzuca słowa na wiatr, obiecuje jedno, a robi drugie. Prawda jest taka, że w LIDL'u zarabiają więcej niż w tej wspaniałej firmie. Conformy dostają podwyżki w taaajemnicy przed innymi działami . Pracownik który wkręca nożki zarabia 18zł/ godz . Gdy ktoś na zakładzie nr1 musi fizycznie pracować nosząc wiecej niż przypisane w umowie 30kg ---- ZA 12.50 zł. PS: Niestety nasz kierownik jest taki że gdy mu nie pasujesz . Przeniesie Ciebie na inny zakład rozdzielając Cie od najlepszych znajomych z życia prywatnego + zmieniając Twoją zmianę na przeciwną obiecując coś, czego oczekujesz . Nowi pracownicy ? Każdy słyszał od świąt nikt nie widział aż do dziś . Strach połamać sobie cokolwiek, ponieważ zostaniesz osądzony o "lewe zwolnienie" . I przez rok czasu brak "nagrody" ? Bo naganna . Cyrk

anonymous
@anonymous 08.05.2018 18:01

Ty młody pracowniku weź się lepiej za robotę,a nie wypisujesz tu te bzdury.Ciągle wisisz na telefonie,gadasz to z tym to z tamtym,a robota sama się nie zrobi więc piszesz te bzdury jaki to Ty pokrzywdzony jesteś ,jak to firma w ciula leci itd.Tylko firma płaci za wykonanie pewnej określonej pracy ,a nie za dłubanie w nosie i udawanie,że się pracuje i palenie fajek.Żeby oczerniać firmę trzeba najpierw być samemu w porządku.Tak więc młody pracowniku do roboty raz jeszcze do roboty i jak już się wykarzesz to wtedy pogadamy...

W I E C I E

POLECAM!!! Chyba to jedyny sposób , aby firma zaczęła rozmawiać z pracownikami. Jak założyć związek? http://ozzip.pl/kzi/item/9-jak-za

anonymous
@Solidarnosc 09.05.2018 13:41

Tylko nie zapominaj,że związki zawodowe nie bronią leserów i nie słusznych racji ...

Spalony na mahoń

Szczęść Boże Wszystkim Poprzewracało się wam w głowach. Nie doceniacie co macie. Dostaliście palec i teraz chcecie całą rękę. Idźcie na budowę za tę samą albo gorszą stawkę. Firma jest porządna i przestańcie pisać te wszystkie oszczerstwa. Jak wszędzie jest coś nie tak ale bez przesady. Jeśli coś jest mocno nie tak to idźcie do dyrektora w poniedziałek i pogadajcie z nim. Na pewno was wysłucha i zwróci uwagę komu trzeba. A wy tylko na czacie gorzkie żale i pretensje że pracować w pracy trzeba, tyłek obrabiacie niewinnym ludziom. Zapraszam na budowę i umowę zlecenie 13,7 brutto, własne ciuchy i o socjalu zapomnij. Docenicie gdy stracicie. Nawet nie wiem jak nazwać tych wszystkich źle piszących. Wielkie murzyńskie pęto im w tyłek.

Spalony na mahoń
@Q 10.05.2018 12:04

Ja nikogo nie obrażam i nie mam zamiaru, to wy w większości tu sypiecie nazwiskami i obelgami do innych i za to te pętko sie im należy. A prawda jest taka że szukacie dziury w całym. Bądź pozdrowiony Q.

Robot

Panie dyrektorze prosze przyjsc na tapicernie na jedynkę , druga zmiaana. (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)

Krzysztof Kononowicz

Będę składać protest wszelki, żeby w MTI jeszcze raz byli powtórzone wybory na dyrektora. Nawet do sądu to pójdzie! Nazywam się Kononowicz Krzysztof. Urodziłem się dnia dwudziestego pierwszego stycznia tysiąc dziewięćset trzeciego… sześciesiątego trzeciego roku w Kętrzynie, w… województwo olsztynskie. Chcę przedstawić swój życiorys. Ukończyłem zasadniczą szkołę zawodową jako kierowca-mechanik. Posiadam swoją posiadłość – domek drewniany. Mam matkę, mam brata. Tatuś ni żyje. Ale tatuś bardzo jest mój bardzo, bardzo zasłużony. Walczył o Warszawę, walczył o Polskę, walczył o Boga. Ale nie ma ojca – odeszedł. Jak ja mówię – powołał, zmienił miejsce zamieszkania. Jest w niebie teraz. I stamtąd patrzy, jak ja kandyduje na dyrektora MTI. Chcę zrobić dla naszej firmy MTI następujące rzeczy. Zlikwidować całkowicie alkohol, papierosy i narkotyki. Usprawnić w naszej firmie MTI komunikację... Tak! Bo nasza komunikacja jest bardzo, bardzo słaba, bardzo zła. Otworzyć zakład i miejsca pracy dla młodzieży i dla ludzi. Tak! I chcę bardzo, bardzo to zrobić. Usprawnić w naszej firmie, w całym, w całym Kętrzynie, żeby nie było bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego. Zamiast usprawnić MTI, żeby miejsca pracy, tak jak drożdżownia są rozwalone, tak jak mleczarnia tu w Kętrzynie, tak jak browar... Tak jak…. i inne zakłady są rozwalane. I chcę też wyprowadzić policje na ulice. Chcę wyprowadzić policje, żeby policja pilnowała całego naszego porządku, bo od tego jest policja i straż miejska. Od tego oni są! Od tego są oni! Od tego są. A w biurze u mie będzie ład i porządek. Ni będzie biurokractwa, ni będzie łachmactwa, tylko naprawdę ludzie będą. Zimową porą będą szykować architekci plany budowy nowej hali, plany budowy hali. Podkreślam jeszcze raz: plany budowy hali. A na wiosnę wyjdziemy z budową hali i… hali, bo jakie mamy hale? Jakie mamy? A pracownicy też będą przez mie surowo karani, za alkohol, za papierosy, za wszystko. I jeszcze też usprawnię portiernię na jedynce i dwójce, że portiernia będzie naprawdę, naprawdę będzie portiernia, że ni będzie przemytu, ani papierosów, ani narkotyków, ani alkoholu. Bardzo proszę kandydować na mnie.

Krzysztof Kononowicz
@Krzysztof Kononowicz 10.05.2018 07:43

Szanowne Państwo! We środę byli nudne obrady zarządu. Nie mianowali mie na dyrektora, a ja kandyduję na dyrektora MTI. Co się stało się? Co się stało? Bardzo proszę o oddanie na mnie głos. Prosze o zrobienie protestu z niejedzeniem niczego. To co przedstawiłem, swoje postulaty, to ja wszystko uczynię i na mnie warto głosować, bo ja jestem naprawdę człowiekiem uczciwym i sprawiedliwym. Nie tak, że inne ludzie, inne kandydaty, inne dyrektorzy mówią, a nic ni robią, a nic ni zrobili dla MTI, a to co ja powiedziałem to ja wszystko uczynię, bo jestem człowiekiem wierzącym i praktykującym i wiem na jakiej zasadzie to zrobić, jak uczynić, jak usprawnić fabrykie, jak wszystko, jak zlikwidować papierosy, jak wszystko zlikwidować. I bardzo proszę całego MTI i całego Ketrzyna oddać na mnie głos, dziękuję państwu.

Tapicer

Nasz kierownik to Czadoman, lubi rudzielcow

Tereska
@JA 07.05.2018 21:41

Eeee tam od razu romansik...Stwierdzamy fakt i tyle...

ONA

Młody ma rację,firma nie powiem jest ok,wycieczki,zabawy,itd.Ale ludziom chodzi tylko o zarobki,żeby godną brać wypłatę,na szwalni w akordzie naprawdę jest ciężko,meble nowe a ceny z kosmosu,już nie mówiąc o materiale,który ciężko się szyję.Prosili żeby zgłaszać każdy problem i coo! Jak grochem o ścianę.Większość kobiet już przychodzi bez motywacji,nerwowe,a jest nas coraz mniej.Ktoś powie,,,zwolnij się, ,,,ale szkoda,strach,zmiany,z kobietami jest inaczej rodzina i td.Jak firmie się nie podoba jak szyjemy za te pieniądze to niech sami nas zwalniają,nie jednej na dobre wyszło.Bo wówczas będziemy zmuszone do nowej sytuacji.Może wtedy po sądzą ludzi z biura,co nie które przypomną se jak się szyję.POZDRAWIAM.

Tereska
@ONA 09.05.2018 10:26

To może za słabo zwracałyście uwagę na wasze problemy skoro twierdzisz,że jak grochem o ścianę...Czasami trzeba wielokrotnie pokazywać problem lub nawet pokazać,że można usprawnić pewne kwestie wówczas na 100% zostaniecie wysłuchane i wasze problemy zostaną rozwiązane,a skoro chowacie głowy w piasek to nikt Wam nie pomoże...Trzeba drążyć temat do skutku ,a nie po jednym niepowodzeniu wycofywać się.Z tego co zdążyłam się przekonać to Dyrektor jest otwarty na dobre zmiany i nie ma problemu żeby je wprowadzać w życie.Tak więc drogie Panie do dzieła.Stękanie po kątach i między sobą nic Wam nie da,tylko szargacie sobie i innym nerwy.DO DZIEŁA KOBIETY!!!!!!!

raper z mti

W końcu kurcze 9 dni wolnego od tej popieXXXrdolonej roboty w tej zjeXXXbanej firmie . Troche odpoczne sobie od fałszywych mord ! ;/

Abdul
@Nick 07.05.2018 06:17

Egzotyczna przygoda.

W I E C I E

Witajcie. Czytam i wyciągam wnioski. Piszecie, ze w MTI źle.. inni że dobrze.. bodajże @katolik pisze gdzie lepiej? Odpowiem. DFM , bo juz to nie jest mebelplast. Wypłata zawsze 10 nawet wczesniej, jest też dużo wolnego (płatnego) majówka 11 dni wolnego, przełom lipca sierpnia urlop 3 tygodnie, wakacje pod grusza 1000 zł dodatku, premia roczna motywacyjna ? to was zaskocze.. srednie miesięczne pobory wyłączając grudzien, styczen luty.. czemu? ponieważ jest dużo wolnego i zaniża premie.. wychodzi kolo 3400.. Tak taka premia.. i tym sposobem ludzie nie chodza na L4.. fajnie w grudniu dostac kolo 6500 zl nie? oczywiscie ci co sa na zwolnieniu też dostaja premie ale adekwatnie niższa. ustawione są progi procentowe.. Czytam tu ze kiepsko z dojazdami .. ludzie koszt biletu miesięcznego to koszt 150 zl. zarabiając 3200-3400 i tak zostaje ponad 3000 na reke.. Szacunek pracowników.. W MTI nawet "dzien dobry" niekiedy nie odpowiadaja.. tam? sam dyrektor codziennie przychodzi i wita się z pracownikami.. I co z tego że montażysta, czy klejarz ma ręce brudne od pracy. Stanie jeszcze i porozmawia chwile... A wiecie co jest motywujące? To że cenią tam pracowników. Nie padają słowa.. "na twoje miejsce 10 chętnych", "nie pasuje to sie zwolnij" . Przyjdzie dyrektor, kierownik i jeszcze pochwali ze wykonaliśmy kawał dobrej roboty. Przypomni pracującym na godziny , że to akordowcy pracują na nich. SAM MÓWI , ŻE WSZYSCY AKORDOWCY PRACUJĄ TEŻ NA JEGO POBORY I JEST ZA TO WDZIĘCZNY. Poruszę temat otrzymania urlopu.. Nie oszukujmy sie .. w MTI niekiedy na przysłowiowe kolana trzeba było paść aby dostac urlop w ciągu tygodnia. Jeszcze za czasów Ryszarda.. było ok. trochę pogadał, pojęczał ale urlop dał. W DFM wypisujesz kwit i cię nic nie obchodzi. Zaznaczasz tylko czy chcesz ten dzien odrobić czy nie.. i nie jest to kwitek " urlop na żądanie" tylko firma wie ze pracując na 2 zmiany niekiedy ludzie potrzebują wolnego ,aby załatwić swoje sprawy.. Socjal.. kolejny temat. Powiem Wam ze np. paczki dla dzieci w MTI wołają o pomste do nieba.. reklamówka chipsów , żelkow, kilka batoników.. gest miły ok, ale inne firmy nie są wcale inne, a czasem nawet lepsze. Specjalnie siadłem i policzyłem ile kosztowała paczka w DFM. wiec? kwota 156zł to nie była jednorazówka wypelniona do połowy.. czekolad mnóstwo, słodycze z górnej półki.. i co ciekawe dla każdego dziecka, a nie jak w MTI od 3 roku zycia :D Lepiej wydać Wasze pieniądze na wyjazd do Grecji na 3-4 dni i jeszcze podpisac oswiadczenie ze sie wtedy rezygnuje z dodatku " pod grusza". NC Obudzcie sie. Wiadomo ze MTI i philips to największe firmy w NKE. to one ustawiaja rynek pracy, wasze zarobki.. ale starczy popatrzec troche dalej niz w swoim gnieździe.. jest o wiele lepiej. Nie długo w Kruszewcu powstanie duża firma produkująca folie.. kolo 300 osob. DFM w lidzbarku chce otworzyć zakład.. Ludzie jest duzo możliwosci i zamiast krzyczec, płakac, wyzywac tu na forum, zmiencie podejscie do swojego zycia i swojej wartosci. Może wtedy "Ci wyżej" zareagują.

Ελλάδα

Co tu dużo mówić... Havana, ooh na-na... :D

Wolter

Rozważ, jak trudno jest zmienić siebie, a zrozumiesz, jak znikome masz szanse zmienić innych. Wolter

Paweł

Ile tam u was można zarobić? Pracuje kilka lat w Philips, ale bym coś już zmienił. Dwójkę na rękę chociaż się dostanie bez łamania pleców codziennie ?

anonymous
@Paweł 27.04.2018 07:05

Zapomnij

anonim

Ta, kadrze nic nie zabiorą.Też chciałbym miec 2700 na rękę,zawodówke i być mistrzem :p.A ludzie po studiach charować jako zwykły robol

Tereska
@Ktoś 22.04.2018 23:04

Kto powiedział,że życie jest sprawiedliwe?To Ty nie wiesz,że w życiu tylko śmierć jest sprawiedliwa...

Szwaczka

Witam . Co powiecie o Paniach z wzorcowni bo jakoś ten temat nie był jeszcze poruszany na tym forum .Chodzą gwiazdy wystrojone jak modelki na wybiegu , czy te panie nie obowiązuje odzież ,,robocza" ?. Dokumentacja szwalnicza nie dopracowana (brak kolejności szycia)

anonymous
@Do X 24.04.2018 11:57

"Normalni ludzie"wg.mnie nie piszą takich bzdur tylko swoje problemy rozwiązują sami...Tak więc nie pisz bzdur które Cię ośmieszają...

Go

Ale wy tu bzdury piszecie , normalnie żal. Jak jest tak strasznie źle , jak się tu czyta to po co tam pracujecie. Ludzie ogarnięcia się i weźcie się do pracy albo poszukajcie innej. Przestańcie na forum obarczać innych swoimi niepowodzeniemi. Dziękuję

Fryderyk
@Opiekun 01.03.2018 11:19

Dobrze powiedziane "potrzebni ludzie kompetetni po studiach"Tak więc z Twojego wpisu wynika ,że nie jesteś taką osobą bo zaciskasz zęby i tu pracujesz...Tak więc nie narzekaj na kraj i zrób coś w tym kierunku żeby było Ci lepiej,a nie marudzisz jak to źle w Mti.Każdy człowiek ma zobowiązania,rodziny i kredyty i chce godnie żyć.Nikt nie karze Ci kraść czy co tam sobie ubzdurałeś.Weź się za robotę i nie obwiniaj wszystkich i wszystkiego za swoje porażki,ale żeby to zrozumieć najpierw trzeba mieć trochę oleju w glowie,bo po Twojej wypowiedzi nie widać tego.Obrażanie innych nie zmieni Twojej sytuacji życiowej .

Pracownik

Panie Dyrektorze zamiast wprowadzac dziwne premie motywujace majace na celu utrzymac pracownika w pracy to moze wprowadzic dodatki stazowe dla pracownikow (im starszy pracownik tym wieksze doswiadczenie ) co przekłada sie na wydajnosc pracy , moze to by zatrzymało odpływ doświadczonej załogi pozdrawiam pracownik produkcji.

Starszy
@Sok z gumijagód 25.04.2018 16:09

Popieram ,ta premia jest ok ,super pomysł i ci którzy chodzą notorycznie na fikcyjne zwolnienia niech tracą..a tak przy okazji kiedy zrobią coś z symulantami którzy blokują miejce ,a zakład im i tak płaci. Mogłyby być jakieś kontrole ????

bez komentarza

Jak w tej firmie ma być dobrze skoro na 2 lider wraz z majstrem nie mają o niczym pojecia... Zamiast pomagac dla pracowników to pracownicy akordowi odrywają sie pracy tlumaczac im co z czym sie je.PARODIA jak mozna z takimi ludzmi budowac zgrany zespół...

Xxxx
@bez komentarza 17.04.2018 23:20

Ale to nie tylko lider czy mistrz kierownikowi też wydaje mi się kompetencji trochę brakuje. Kultury na pewno. Zero poszanowania dla drugiego człowieka.

Adam

Niektórym to najlepiej wychodzi narzekanie. To jest dobra firma i doceńcie to!!

anonymous
@Natalii 24.04.2018 11:46

Najlepiej żeby do tej firmy wkroczyła al kaida i żeby zrobiła to co należy.

Kerowca tyra

Złoty trzymaj się. Będzie dobrze ;)

Zomo
@Zomo 14.04.2018 15:31

Można ku rwa normalnie pracować? Można . Mam nadzieje ze to nie na chwile. Czy pokaże. Pozdrawiam

Zostaw opinię o MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o. - Kętrzyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.