MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.

Kętrzyn

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 437 ocen.

Opinie o MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.

Agakat

To jest przykre gdy czyta się te wszystkie złośliwości....ludzie skąd w Was tyle nienawiści. Wystarczy by mistrz dobrze żył z pracownikami i jest Wam źle w oczy kole niemiłosiernie...mam propozycję NIECH KAŻDY WŁOŻY TYLE PRACY W UDOSKONALANIE SIEBIE BY NIE MIEĆ CZASU OBGADYWAC INNYCH!!!

Jenna Haze
@Gidzinówka 23.02.2018 14:43

Oczywiście , na tapicerni można wyciągnąć i 3500 zł netto :) . Młodziaki po 28 lat tyle tam biorą :) .

Ciekawy
@Jenna Haze 23.02.2018 16:50

Nie wierzę .

Żarówka

Za podziękowanie dla dyrektora za NAGRODE wszyscy powinni iść na zwolnienia,niech ten człowiek nauczy się szanować ludzi a nie tylko myśleć jak tu jeszcze bardziej uciąć z i tak słabej wypłaty!

Zsd
@Żarówka 23.02.2018 11:44

Przecież to jest żydowska świnia. Ucina z wypłaty za byle co. Musimy coś z tym zrobić tylko wszyscy,musimy walczyć o własne poszanowanie.

Ona

Poziom tego forum sięgną dna. Widać co za patologia tu się wypowiada i do tego ocenia innych. Tu każdy każego może oczernić i zniszczyć. Nigdy więcej nie zasiegne tu opini.

onna
@??? 22.02.2018 18:45

Jesteś żenujący...

aaaaaaaaaaaaaa
@onna 23.02.2018 08:53

nie żenujący tylko gorący

Króliczek Playboya

Oj oj.. Dawno tu nie zagladałam. Widzę że się kłócicie, nie ładnie. Ci na górze pewnie się cieszą że za darmo im podsuwacie problemy. Może byśmy się z nich ponabijali ? Jakieś nowe romanse może ktoś odkrył ? Niech se nie chodzą tacy wyprostowani ;)

On
@Lol 22.02.2018 11:13

Skąd wniosek ze jestem zakompleksioną fałszywą osobą?Pytanie było postawione nie dlatego że jestem ciekaw kto ?z kim? Tylko chodziło mi o to że ten wątek romansu znowu wraca.Czytanie ze zrozumieniem się kłania

Ona
@On 22.02.2018 12:20

To chyba może sam ogier zarżał

BRD

Pracowałem w wielu firmach i w tej też. Jeżeli nie odpowiadał mi profil pracy, wynagrodzenie, lub atmosfera, to zmieniałem ją po prostu na następną, w której było lepiej. Po co się męczyć i biadolić jak to jest źle. "MTI" to nie jedyna firma na świecie, w której można pracować. Nikt Was "biadolących" tutaj na siłę nie przyciągnął i nie przykuł kajdanami do stanowiska pracy. To Wasz wybór. Więc nie miejcie żalu do nikogo z firmy, tylko do siebie samych, że tak kijowato trafiliście. Pozdrawiam. PS. Nawet na tej stronie jest mnóstwo ofert pracy. potrzebne są tylko chęci.

Piotr żyła oficjalnie
@BRD 21.02.2018 14:47

Zgadzam się, jednak mti to (usunięte przez administratora) żaden przykład dla innych firm. Tyle pzdr

Czarus balanga

Do roboty a nie na zwolnienia lenie jedne udają choroby symulanci jedni haha

EGGER

EGGER zaprasza trwa rekrutacja W związku z dynamicznym rozwojem Grupa EGGER zdecydowała się na budowę pierwszej fabryki w Polsce. Inwestycja została zlokalizowana w województwie warmińsko-mazurskim w miejscowości Biskupiec. Zakład przyniesie regionowi 400 bezpośrednich nowych miejsc pracy i 600 pośrednich, stworzonych przez partnerów biznesowych oraz lokalne małe i średnie przedsiębiorstwa. Biskupiec będzie kluczowym zakładem dla EGGER w tej części Europy, wyposażonym w najlepsze dostępne technologie. W fabryce produkowane będą głównie płyty wiórowe przeznaczone na rynek meblarski.

bober

Co wy macie wszyscy do tego kolarza ludzie ? Człowiek jest bardzo wporządku i nie widze sensu oczerniania go w sieci , bezsens . Jak już podxpiexrdalacie w internecie to bądźcie odważni i pójdźcie do Dyrektora i sie żalcie a nie wielcy cwaniacy w sieci :/ . Kolarz jesteś dobry chłop . Pozdrawiam Cie

Shimano
@bober 19.02.2018 13:04

Dobry to on jest jak śpi. A ty bober chyba z nim masz tyle doczynienia co z Mercedesami.

?????

,,FORUM,, _to czyste hakerstwo, aby tylko zaatakowac jakis dzial a w tedy sensacje!

???
@????? 19.02.2018 11:02

Chyba ktoś z kolarzem nie pracował i na dwójce nie byl

Biuro

Dzień dobry . W związku z ostatnimi wulgarnymi wpisami na tym forum , obrażające osoby pracujące w naszej firmie , razem z Panem Dyrektorem postanowiliśmy sprawę przekazać policji . Uważamy , że jest tu za dużo wyzwisk skierowanych w ludzi , do tego widzimy , że są podane także nazwiska . A na to jest paragraf . Sprawa właśnie trafiła na policje , no i będą "trzepać" forum i szukać sprawców po IP .

Lizus
@Biuro 15.02.2018 11:27

Haha ha , biuro no styl pisania , nie ma co , chyba z telefonu pisala reprezentacja biura :)

Agakat
@Biuro 15.02.2018 11:27

I bardzo dobrze to to forum jest jak z powiedzenia "w oczy przyjaciele za plecami skurwiele"...integracja pod ubikacjami to stek bzdur o których świat nie słyszał... od lat wiadomo, że każdy zazdrości pracy na dwójce tam jest o niebo lepiej...

Ona

Jak dla mnie powinni zlikwidować to forum.i niech każdy narzeka sam do siebie.idzcie do prywaciarza zobaczycie jak tam jest super jakie zarobki

slums attack
@Ona 15.02.2018 16:19

S I E M A N O . W S Z Y S T K I M . W A L I Ć . B I E D E

ONA
@Ona 15.02.2018 16:19

A W MTI NIE MAMY PRYWACIARZA ? NIE WIESZ GDZIE PRACUJESZ?

Żyrafa

Siedze sobie na kiblu i sram co nie na dwójce nad stołówką . Musze pochwalić panie które dbają o czystość łazienek , bo bardzo przyjemnie mi sie kupe robi i naprawdę czuje sie jak w domu na swoim tronie . Pozdro .

Toaleta nad stołówką
@Żyrafa 15.02.2018 15:39

Jak wyjdziesz stań na tarasie i popatrz w prawy górny róg przy siatce i pomachaj. A panie ode mnie 5+, przytulnie jak w domu, w każdej kabinie jakby jakaś gazeta była to już w ogóle raj. Nawet instrukcja korzystania z berła. 10 s do przodu.

Grzesio

Premi nie bedzie.....firma zanotowala strate hahha, ale kit! Moze czas przyjzec sie zarzadzajacym, moze mieszkanie na Kaszubskiej za drogo wychodzi?! Ludzie i tak przestaja wydajnie pracowac, zabierzecie premie bedziecie placic 100 za soboty....pracownikom sie to bardziej oplaca, pozdrawiam!

ja.
@Grzesio 15.02.2018 08:00

Więc pieniądze z wycieczki powinni ludziom na premię dać!! Żeby mogli z rodzinami czas spędzić a nie dorabiać na lewiżnie żeby godnie żyć.

Samo zło

Wszyscy narzekacie na godzinówki ja jestem na akordzie .i powiem wam tak jak ktoś ma pracować to pracuje i wiem że są ludzie którzy zapierdzielaja na godzinówce .i czasem robią więcej niż kwoki na akordzie które tylko zajmują się życiem innych zamiast pracować.reszelska zmiana to jakaś porażka haos pogaduszki a mistrzyni???????gada z nimi .Wystarczy posiedzieć chwilę na tej zmianie i widać jaki tam cyrk.zamiana mistrzyni by się przydała ale szkoda Gośki

Davil
@Ja 07.02.2018 23:41

Haha proszę was może zmiana kętrzyńska nie jest idealna ale przynajmniej nie trzeba Gosce w tył... Wchodzić bo inaczej będziesz mieć gorszą prace tak jak Ewce.Nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim stanowisku!!!!!

Ja
@Ja 04.02.2018 21:02

Radzi sobie doskonale a my wiemy co mamy robić. Zazdroscicie nam i tyle. Nikt u nas nie chce tej waszej Malgorzaty,Tylko się drze i ta wiecznie skwaszona mina

Adam malysz

Haha jak to wszystko prowo . leze teraz nacpany . nawet nie pracuje w mti . specjal(usunięte przez administratora) glupoty . a wy wierzycie hahahahahah ? Jestem osoba z poza firmy . wiekszosc wpisow to moja sprawka . zwolnili mnie rok temu i teraz sie mszcze haha zarabiam grube siano a wy pedaly zapiexrxdalajcie !!!! To prowokacja .

świeży przeciek

Moda na sukces, Dynastia, co jeszcze ? Otaczający nas świat, podobno wzbudził zainteresowanie hollywood. Teraz będą łowić na ostro. Pilnujcie sie.

anonymous

Witam. Chciałbym się dowiedzieć tak naprawdę jak jest z zarobkami, tyczy się to np. montażu, czy osoba przychodząca z ulicy do pracy na początek zarabia najniższą krajową, a po jakim czasie może liczyć na podwyżkę? Jakie są zarobki ogólnie, bo wiem że większość płacze,że zarabia najniższą a tak naprawdę mają powyżej 2 tys.

NKE
@anonymous 13.02.2018 12:30

Co Ty myślisz, że 2 tysia to kokosy w tych czasach?

Dyrektor

Witam wszystkich . Nikt do mnie nie przychodzi , chociaż mam otwarte drzwi w dany dzień , ale nikt nie ma odwagi mi powiedzieć w oczy co by chciał zmienić w mojej firmie . Dlatego piszę tutaj , co byście chcieli zmienić w firmie ? Co wam sie nie podoba ? Co wam sie podoba ? Jak oceniacie kierowników , mistrzów i liderów ? Piszcie normalnie nazwiskami .

Chętna
@Dyrektor 18.01.2018 15:19

A na kolanach można posiedzieć u Dyrektora ?

Chętna
@Dyrektor 18.01.2018 15:19

A na kolanach można posiedzieć u Dyrektora ?

Stolarz

Siemanko wam . Dzisiaj Walentynki , co kupiliście dla swoich drugich połówek :) ? Ja swojej kupiłem DILDO żeby miała co sobie wkładać w cipke jak nie ma mnie w domu he . Pozdro :D

Ona
@Stolarz 14.02.2018 14:58

Mnie się podobają nasze meble. Głupoty piszesz.

Rozsądek
@Stolarz 14.02.2018 14:58

Po pierwsze, jeżeli już bierzesz się za pisanie, rób to poprawnie. Szanuj swój język ojczysty i odbiorców, do których piszesz. Po drugie, nikogo nie interesują Twoje intymne sprawy. Nawet jeżeli to są tylko żarty, to wiedz, że są bardzo prymitywne. Po trzecie, jeżeli nie pasuje Ci praca w naszej firmie, to zwolnij się i zrób miejsce komuś, kto będzie zadowolony z panujących tutaj warunków. Strasznie mi żal, że wpisami na tym forum paru prymitywnych chamów tworzy wizerunek firmy w której pracuje motłoch. Tym bardziej, że wiekszość z nas to fajni i kulturalni ludzie.

polityk

(usunięte przez administratora) na prezydenta !!

Wyborca
@Ja 13.02.2018 12:05

Jarosław to w mti by sie przydał, żeby nastało prawo i sprawiedliwość.

Ja
@Wyborca 13.02.2018 12:32

Tylko Jarek z prawem i sprawiedliwością nie ma nic wspólnegohehe

Abc

Przyszła pani Ewa z Randstad w Philips i zaczął się cały ten hejt,podział na gorszy i lepszy sort. Popatrzyła co tam się dzieje i myślała że i tu się uda, tylko że Philips ma całkiem inny produkt końcowy, całkowicie inna technika pracy. Stanowiska produkcyjne gdzie po 5 minutach wiesz co masz robić. Przypominam że meble tapicerowane to MANUFAKTURA a nie taśma produkcyjna ! Nie da rady skopiować wszystkiego z PHILIPS ! Owszem coś na pewno jest godne uwagi. Nie przypominam sobie żeby przed pojawieniem się Działu HR były takie zawiłości w firmie. Szkolenia z tego, szkolenia z tamtego i bla bla bla.. Ludzie muszą godnie zarobić ! Jak pracownik ma utrzymać jakość jeśli on się spieszy ciągle bo ''piniondz'' ucieka a że kredytów nabrał to po co mu klej, po co klocek, po co obijać tapicerkę porządnie jak jakościowcom i tak umyka... Przestańcie kręcić takie czasy, dajcie im w miarę spokojnie pracować a premię przyznawać na podstawie jakości i ilości produktu wyprodukowanego przez montażystów,tapicerów,szwaczki itp. a nie na podstawie tego czy Zdzisiek albo Zdzisława byli na zwolnieniu lekarskim. Czemu na wszystkich działach nie leci jakieś radio ? Muzyka przecież łagodzi obyczaje. Nie wiem co tu się na lepsze zmieniło po powstaniu działu HR, no chyba że ktoś się cieszy że ma stołówkę, bo w tym roku to już nawet mikołaja nie udawała nasza Wróżka Dobromira.

anonymous
@ja 12.02.2018 14:51

...miało być imigracja raperze z nad Gubra ale komp..mi wyraz zżarł :)

Raper z Mti
@ja 12.02.2018 14:51

Tak ! Żadna imigracja , w sumie nie mam nic do Koreańczyków czy Japońców , nic nie mam do Australijczyków , nie mam nic do Ameryki Płn i Płd , nic nie mam do środkowej i południowej części Afryki ... Nic nie mam do ogólnie dalekiego wschodu ... Nienawidze tylko arabów islamistów więc żadna kuxrwa nie ma wstępu tu z Maroka Algierii Tunezji Libii Egiptu Syrii Iraku Iranu Afganistanu Pakistanu itp itd . Będe bronił swojego ukochanego kraju dla którego moi pradziadkowie walczyli , jestem patriotą ale i też rasistą bo nie lubie ISLAMU a to jest już rasizm , więc mamy w Polsce 80% obywateli którzy nie chcą ISLAMU co daje nam 80% RASISTÓW . I dobrze .

Niezadowolona

Super firma. Od rana mam miły dzień jak się dowiedziałam że nie dostanę premi. Nie mieliśmy być pokrzywdzeni przez osoby chodzące na zwolnienia. A jednak firma tylko patrzy jak ukrucic i na pewno skluci ludzi bo dla czego mam nie dostać przez kogos premi jak jestem wydajna i od lat nie chodzę na zwolnienia nie ma sprawiedliwości w tej firmie.

Taa
@Tom 11.02.2018 21:07

Potem jak zachorujesz to też będziesz tam wisiał/ ła . To że dziś nie chorujesz to nie znaczy że jutro będzie tak samo .

Ja
@Tom 11.02.2018 21:07

A co ci da taka lista?Poczujesz się dowartościowana/ny?A może pieniędzy ci przybędzie?

Snoop dog

Hał hał

Reksio
@Snoop dog 09.02.2018 09:13

Piesek z U.S.A ma problem z językiem polskim. Nie hał tylko hau piesku. A mowią że pies to najlepszy przyjaciel człowieka ;) . Dość tych pseudo merytorycznych wypowiedzi.

Ja
@Reksio 09.02.2018 09:50

To nie pies ,to bura (usunięte przez administratora)

cieć

Dlaczego ten grubszy koleś z kotłowni parkuje swoje bmw na parkingu na jagiełły a ja muszę parkować czasem aż pod lidlem ? on mieszka 300m od mti.

Prawdziwa prawda

Kto się zwalnia klikać pomocna

on

dlaczego nie zglosicie tego do dyrektora? wystarczy napisac do niego maila lub poinformowac go o tym na pismie. mozecie sie wszyscy podpisac pod tym.

Borat
@on 22.09.2010 13:56

Już w 2010 roku ktoś dobrze radził. A jak nie pomoże to przecież jest Państwowa Inspekcja Pracy. Każdy z was ma telefon. Ludzie nie bójcie się ! Trzeba iść i powiedzieć. Trzeba tylko się zebrać do kupy i porozmawiać a nie po forach akcjami z harlequina się zajmować.

Alojz
@Borat 09.02.2018 12:11

Dokładnie.Trzeba iść do inspekcji pracy ,nie ma się czego bać. Jeśli będziemy dawać się wykorzystywać to nigdy nie będzie lepiej.I przestańcie gadać że inspekcja pracy nie pomoże. Pomoże i może zrobić z tym wszystkim porządek.

ja

Znowu się czepiacie ,,godzinówek'' ale żeby nie my to i wy zarabialibyście mniej ,to my przygotowujemy i podajemy wam pracę żebyście nie marnowali czasu i to nie wy nam płacicie te marne 1700zł a firma ,jeżeli komuś się nie podoba możemy się zamienić

Ręce opadaja
@ja 28.01.2018 19:14

Wróć do maszyny,będziesz zarabiała 2500 !!! Nikt na siłę was tam nie trzyma !!!

Ręce opadaja
@HA 03.02.2018 11:41

To było do JA.Maszyny wolne stoją możecie wrócić do szycia i na pewno zarobicie więcej niż 1700.No ale musiałybyście się wziąć do roboty.Przestańcie jęczeć bidulki,bo nikt was na siłę na to pożal się boże kompletowanie nie zagonił.

Maszyna

Witam co do firmy nie mam większych zastrzeżeń ale jeśli chodzi o traki to bardzo bym chciał już go nie pchać traki z pisòwem dają więcej wydajności człowiek po 8 godzinach pracy czuje się tak jak by przerobil tydzień zeby zaciska ale robi cusz rodzina najważniejsza piły ostre dają wiele do życzenia ponieważ jak się zmienia ich 10 przez 8 godzin to nie jest normalne tylko ciągle słyszę za drogo żeby to zrobić więc co dać na spokój i robić pozdrawiam

dyzma
@Maszyna 07.02.2018 18:54

Racja , a kierownik od was to nie wiem co ten człowiek robi na tym stanowisku , śmiech na sali . współczuje

P. P

Może zróbmy firmowy kulig na sankach i ognicho.Łapka w górę kto się pisze!

PRAWICA

MTI NAJLEPSZA FIRMA W KĘTRZYNIE !!! 10/10 :) . Mti rządzi ! Zapraszam wszystkich 17lutego na turniej piłki nożnej na budowlance na poznańskiej . Turniej od 10.00 sie zaczyna , wpadajcie , coś przyjaramy trawy i piwka popijemy na trybunach , będzie bosko . ELO MORDECZKI

raper z mti

SHUT THE FUCK UP wszyscy !!!

On

Dlaczego niektóre wypowiedzi są kasowane ?Przecież nie było w nich treści wulgarnych.Może zamias tego ,pozbywać się właśnie tych chamskich i wulgarnych?

raper z mti

Za młodu nasiąkamy imprezowym stylem, Swoje wypiłem, swoje nabroiłem, To na tyle, Czas zmian, obgadałem to ze sobą sam na sam, I sił na tyle mam, by zmienić ten stan, Kraj, który mnie wychował i w którym żyję, Ma dziwną zasadę, że donosi ten kto nie pije, Więc chleją wszyscy i to bez wyjątków żadnych, Młodzi, ci starci plus ciężarne matki

aaa
@raper z mti 03.02.2018 11:48

Emil nie wydziwiaj

anonymous

A może trzeba by było dodać trochę kasy do mebli źle płatnych i wtedy zlikwidować gidzinówki. Mx wybiera meble które są policzone od kilku miesięcy i próbuje urwać pare grosiaków do kabzy.

stolarz czeladnik cieśla

Dzień dobry , witam wszystkich . Jestem młodym doświadczonym stolarzem i poszukuję pracy ... Poczytałem troche tutaj co sie dzieję w tej firmie MTI i troche mnie to przeraża , że jest taka nienawiść . Prosze mi powiedzieć szczerze , jakie są zarobki w MTI ? Jaka jest atmosfera między ludźmi ? Czy występuje mobbing ? i ogólnie jak tam jest ? Prosze tylko o prawdziwe informacje :) . Z góry dziękuje :)

Zadowolony
@stolarz czeladnik cieśla 30.01.2018 10:33

A ja polecam tą firmę w Kętrzynie lepszej napewno nie ma

Miodek :)
@Zadowolony 02.02.2018 11:04

Na pewno .

davidson

Co sądzicie o Wojtku , mistrzu na montażu/maszynowni z zakładu nr 1 na ul.Chrobrego . Wporządku czy pała ?

Pracownik
@An 01.02.2018 16:06

Jak dzieci...łopatka ,wiaderko ,jajka ogolić i do piaskownicy

Pracownik
@Pracownik 01.02.2018 16:26

Wojtek?

sk

ODDAJCIE NAM NASZEGO LIDERA!!!!!

Ha ha
@Aza 29.01.2018 09:14

Wezcie sobie obie :-)

sk
@Ha ha 29.01.2018 14:58

wystarczy nam Renia

zioło

Kto dzisiaj na kacu :D ? łapka w góre hahaha

Adam Małysz

Jeden dział narzeka na drugi i każdy myśli że ma rację, a wychodzi na to za 80% to idioci tak czy siak. Prawda jest taka że każdy chciałby zarobić jak najwięcej, zrobić jak najmniej, ci na godzinowce to w ogóle tylko gadać potrafią a (usunięte przez administratora) się znają w większości, jeśli chodzi o tapicernie. A pieniądze w stosunku do wykonanej pracy to śmiech na sali. Niedługo papa. Coraz większy (usunięte przez administratora) w tej firmie

godzina
@Pracownik 27.01.2018 14:38

Trzeba mieć czas (usunięte przez administratora)kolego.Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.

Pracownik
@godzina 27.01.2018 18:38

A co pampersy nosisz hahah?

Alex

Prawda . Oskarżam firme o mobbing , co to ma byc ? " albo przychodzisz w sobote do pracy albo dostajesz wypowiedzenie " pfuuu na ta firme . splunal ja na was ... Sobota jest dla chetnych ... Za taki tekst jeden gosciu powinien miec obita morde . psy jexbane !!!

Zenek Martyniuk

Taki system nauczania. Tysiąc rodzai brył, nie wiesz co i jak, a jak sam sie nie domyślisz to nikt Ci nie powie. Pzdr

Xawery
@Zenek Martyniuk 25.01.2018 19:34

Dokładnie tak jest.Tysiace brył i zero pomocy od innych tylko komentarze że nie nadajesz się i głupie uśmiechy. 80 % firmy to skończeni kretyni.

Montażysta nieważne skąd

Panowie macie racje , Ci co robią na akord to odwalają totalną lipe . Najgorzej to chyba jest na montażu , tam to już w ogóle cuda sie dzieją ... Zbijają jak najszybciej , żeby tylko zarobić jak najwięcej , żeby mieć te 150 zł dniówki a co za tym idzie ? Meble porażka jednym słowem . Zszywki wystają , klej nie na tym miejscu . Wszystko sie rusza . Co chwile tylko wracają meble od klejarzy bo kiepsko zbite. Widząc chłopaków jaką lipe odwalają nigdy bym nie kupił mebli w MTI :/ ! . Bałbym sie siąść na nie bo mógłbym połamać je , widząc jak montażyści to zbijają . A cena co do jakości to jest w ogóle z kosmosu , TRA GE DIA !! Dlatego Panie Kierowniku Czarku O . weź sie Pan w końcu do roboty a nie siedzisz i nic nie robisz :/ ! Przypilnuj Pan tam chłopaków i częściej odwiedza montaż na zakładzie nr 2 . Bo Mistrz Tomek też tam nic nie robi ... Ma poprostu (usunięte przez administratora) . Dziękuje , Pozdrawiam :)

Montażysta wiadomo skąd
@Montażysta nieważne skąd 23.01.2018 11:28

Człowieku tak jest na każdym dziale gdzie jest akord i stawki na ktorych nainisza krajowa jest nie lada wyczynem nawet dla starszych pracownikow tam gdzie akord nie ma mowy o jakosci i patrzeniu na rece przez pożal Boże kontrole jakości !! Można sie czepiać montażysty o wystające zszywki tapicera za zle naciagniety pokrowiec a szwaczki za krzywo uszyty ale nie tedy droga wszyscy wiemy że nietedy droga ,czas szacunku dla pracownika fizycznego bo to oni ciągną tą firme .

Obecny na miejscu
@Montażysta nieważne skąd 23.01.2018 11:28

Dziwne . Kim jesteś ? Mistrza Tomka nie ma na zakładzie nr 2 . Nie jesteś na miejscu a wiesz jak wyglądają meble ? Jaki masz cel w tym żeby oczerniać ?

Bolek

Patrząc na afere w piątek na magazynie to myśle ze poleci pare łbów. Nareszczie ktoś się wziął za kontrol jakości.

iniesta
@Pracownik 22.01.2018 09:24

nie wiesz ? chłopaki zaczęli skakać po meblach jak małpiszony , połamali wszystko , beka

Nero
@Bolek 21.01.2018 20:39

Polecą to łby, ale na tapicerni, bo to z powodu braku estetyki mebli wykonywanych na tym dziale wynikła cała ta afera. Panowie liczą , że ich brakoróbstwo nie zostanie wychwycone przez kj i walą na prędkość mając w d...ie jak finalnie wygląda mebel. Zaraz pewnie polecą po pieniądzach za te braki w wykonawstwie i zaczną karać za byle jaką prace.

Pracownik

A ja nie chce zamiany mistrzyń na szwalni. Mamy w końcu kogoś kto się sprawdza na tym stanowisku. Można nareszcie spokojnie pracować. Jak trzeba to ustawi nas do pionu Ale też pochwalić i podziękuje za dobrze wykonana robotę. Jest pomocna i się nie odbija. Takiej mistrzyni jak Ewa Było nam trzeba.

Dawid

Na forum to przeważnie najwięcej maja do powiedzenia ci którym drogi z pracowitością bardzo się rozeszły.

pracownik

Kiedy kończy się kadencja liderów mieli być na rok ?

2
@pracownik 2 15.01.2018 12:21

Robert pisze sam o sobie no brawo genialna zagrywka chwalic siebie i swoje plecy tzn. K J .z tego co mi wiadomo lider mial normalnie wykonywac swą dotychczasową pracę a w razie nieobecnosci mistrza miał go zastepowac .a jak jest kazdy widzi i nic z tym nie robi .liderzy dostali ogolne pozwolenie na walenie w (usunięte przez administratora) i to rzetelnie wykorzystuja .

pracownik 2
@2 16.01.2018 15:38

Jakie pozwolenie ? jakie walenie w (usunięte przez administratora) ? o czym Ty tu piszesz . Chłopie nikt nic nie wykorzystuje . Liderzy są bardzo pomocni i uczynni :) Nie wywyższają się i tak samo ciężko pracują jak każdy inny pracownik .

brak kasy

Panie Dyrektorze !!! Wypłaćcie wreszcie te "nagrody" bo : 1) spłata raty kredytu hipotecznego. 2) opłaty za mieszkanie. No i z ostatniej wypłaty nie zostało już NIC :( Jak tu żyć????

a jakoś radze sobie
@brak kasy 16.01.2018 10:04

Jak żyć tu ?? Cóż trzeba myśleć o zmianie branży albo dorabiać na boku nielegalnie bo z plnów z MTI ciężko ... ;/

winners

Grubas przychodzi i nic nie robi , tylko siedzi w kanciapie , gra w gierki i jara e-papierosa . Niczym sie nie interesuje , nie wiem po co on na tym stanowisku ... Wiecie o kim mowa . Nie pozdrawiam ;/

Xmen
@winners 16.12.2017 09:45

a może należało by pozostałych mistrzów powymieniac to i kumoterstwo by się ukruciło.

Autor
@Xmen 22.12.2017 15:44

Mistrzowie robią tylko coś jak przychodzi szef produkcji albo kierownik, resztę dnia nie mają o niczym pojęcia szczególnie na tapicerni !

Obserwator

Nie polecam tej firmy. Mistrzowie siedzą nic nie robią, ludzie odwalają za nich czarną robotę bo chcą się utrzymać w pracy. Chodzi taki krasnal "MISTRZ" cwaniaka zgrywa, a wypowiedzieć się wyraźnie nie potrafi. Jestem ciekawa ile musiał nanieść jajek i kaczek żeby dopchac się do tego stanowiska bo przy wyborze jego osoby wiedzy i umiejętności jak i też rozumu nie brali raczej pod uwagę.

robol
@:) 11.01.2018 10:44

Co to za Krasnal bo nie jestem w temacie?:)

One shot one kill
@:) 11.01.2018 10:44

Jak to? "za łapanie opryszków"? Znaczy za pod po.........nie ? Nie chyba ????

Zły

Ludzie omijajcie ta firme z daleka...wyplaty za grudzien dla 3/4 zalogi najnizsza krajowa! Mam nadzieje ze jak przeniosa firme na zborzowa to Mebel-Plast wejdzie na Chrobrego. Jakos tam potrafią ludziom placic za prace a w MTI, meble beda robic ludzie z biura bo nawet dla ukraincow to za niskie dochody...a cala zaloga przejdzie do Mebel -plastu!

Czarek
@Zły 10.01.2018 08:13

masz racje mordo , szczam na tą firme MTI , tragedia ... Dzisiaj właśnie sie zwolniłem :) pieXrdole pracować za najniższą krajową . Czekam na ten mebel plast , oby zawitał u nas w Kętrzynie . No i co sram na waszą firme biedaki cebulaki hahaha . JebaXć was kuxrwy !

anonymous
@Zły 10.01.2018 08:13

Panie C Z A R K U jak żyć za 1400?!

Zostaw opinię o MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o. - Kętrzyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.