MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.

Kętrzyn

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 472 ocen.

MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.
3 472 6 1

Opinie o MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Henryk

Jeśli komuś nie odpowiada prac to przecież nikt na siłę nie trzyma!! MTI-Furninova ma opinię dobrego pracodawcy i może warto to docenić?

Fryderyk
@Zdzich 19.08.2018 16:51

Zgadzam się z Tobą w 100%

Wstyd

Mam nadzieję że do końca roku wszyscy znajdą sobie lepsza pracę a Pan Czarek i jego ekipa sama będzie zbijać meble :) A nie przecież oni nie mają pojęcia o firmie.Szacunek do pracownika to podstawa a najlepszym podziękowaniem jest jest dobre i godne wynagrodzenie. Za dużo osób siedzi w tej firmie na (usunięte przez administratora) a za mało robi.

Kominiarz
@anonymous 15.08.2018 22:23

A kto tam po za logistyką sprawia że mamy co robić ? Informatyków w brud, księgowych też, handlowców też... Montażystów, tapicerów, pracowników fizycznych itp. brak. Kogo jest łatwiej zastąpić ? I to ogłoszenie na pracuj.pl za 2100brutto. Każdy kto je widzi to rży jak koń. Nie ma na co czekać tylko palić wrotki stąd. Klimatyzacja chyba wam mózgi pomroziła. Idźcie na szwalnie albo inny dział podpiec się trochę, może coś ruszy w głowie. Odezwał się jakiś karierowicz co pracę za jajka dostał.. żeby nie biuro to bysmy nie mieli co robic. Hahaha...

Wozak

Witam, niech ktos mi powie, która tępa k...wa wymyslila prace w sobote 18 za odróbke grodniowa? Powiedzcie kto sie na to zgodził? Moze inspekcja pracy sie tym zajmie... Bo później przeczytamy ze firma nie ma na nagrody(sponsornig siatkarzy), a w grudniu wypalata 1,2 tys.... Bo 10dni pracujacych....

Ona
@Wozak 13.08.2018 08:39

A przepraszam, biuro też odpracowuje?

Ja

Kiedy podwyżki będą?

Stary pracownik
@Ja 03.08.2018 10:39

Kiedy dwie niedziele do kupy sie zejda:-) :-) :-) :-) Takie mamy szefostwo ,aby sobie.

Brudny Harry

A co sądzą państwo o kierowniku tapicerni?

anonymous
@Brudny Harry 24.07.2018 15:08

Spoko gość...

Tömi Cëbula

No to od poniedziałku ciąg dalszy serialu pod tytułem: Plotki zdrady awanse i zarobki.Pozdrawiam :)

Xxx

Urlopowe po urlopach a na święta po świętach hehe. Paranoja.

Rysiek z klanu
@Bruno mars 24.07.2018 16:14

Pod gruszą poszło na promocję podczas turnieju siatkówki na kętrzyniance. Tam powyżej piszą że to piękny gest. No bardzo piękny. Cała załoga dziękuję że pieniądze są na sponsoring a... Promocja MTi w tv KTK. PROSZĘ !

Stefan

Fajna promocja i reklama firmy przy turnieju . Widać że firma prężna . Bądźcie dumni że w niej pracujecie .

@;
@Stefan 22.07.2018 09:32

Dokładnie, widziałam zdjęcia z turnieju. Brawo MTI- piękny gest, zresztą nie pierwszy i niewątpliwie nie ostatni.

Filip

Szkoda, że nie potraficie docenić pracy w dobrej firmie. Pewnie nie jest idealna!!!

Kolega z biura

Szukujcie (usunięte przez administratora) bo niedługo elita jedzie na majorkę a patologia z produkcji nie dostanie wypłaty z okazji ogłoszenia upadłości xD

Rysiek z klanu
@if 19.07.2018 12:52

Po co szukać nowej pracy ? Petycje całej załogi do dyra żeby komin zburzyć. Już jeden zburzyli to i ten zburzy. Dla dobra firmy.

Xd

Ludziska, urlop, pić, (usunięte przez administratora) nie żałować, bieda musi pofolgować. Walić forum, wasze zdrowie :-)

Jasiek

Jeśli komuś nie odpowiada praca to może ją zmienić!!

Kaput
@Jasiek 11.07.2018 19:10

Idioto ty nie będziesz mowic co mamy robic.Ta firma moze w koncu przestanie istniec.

Kos

Przyjmują na elektronike do MST za te same pieniądze,dają urlopowe bez problemu,lzejsza robota niz w tym Philipsie czy mti. Jest ogłoszenie na olx oferty pracy Polecam.

Kominiarz
@Sprzedawca proszków 10.07.2018 14:26

Kłamiesz ! Nie położysz.

Oby

Mam nadzieję że połowa ludzi nie wróci po urlopach tylko znajdzie sobie inną pracę,bo nie dość że świnie wywieszają plakat o stratach firmy to nawet grosza na urlop nie dali ch1j wam w du8e oby ta firma upadła a wszystkie te mordy co chodzą i nic nie robią i nazywają się przełożonym,zamiataly ulice za 1530 zł ! Wszystkim pracownikom produkcji życzę miłego urlopu .

Arni
@Oby 04.07.2018 20:59

Bardzo dobrze napisane.Ta firma juz dawno powinna nie istniec.Ale my sie o to postaramy.

Julia

No cóż, widzę, że ostatnie komentarze popychają to forum w stronę portalu randkowego, a moją rolą jest zadbać o to, aby znów wróciła tu merytoryczna wymiana opinii na temat pracy w MTI-Furninova. Zatem, bardzo proszę osoby aktualnie zatrudnione w tej firmie, aby ze swojego punktu widzenia, przedstawiły korzyści i mankamenty związane z pracą u tego pracodawcy. Oczywiście mile widziane będą choćby krótkie uzasadnienia przedstawionych komentarzy.

głos ludu
@Ramona rey 28.06.2018 23:28

Nikt nie docenia doświadczonych pracowników.Jak odejdzie paru,którzy mają wiedzę i umejetności to nie będzie wesoło dla kierownika.Kto pociągnie produkcję,kto wyrobi 150-170 normy,kto przeszkoli nowych ludzi.Mistrzowie sami nie znają się na bryłach.Podobnie jest i z innymi działami, nie tylko na tapicerni.Ludzi,którzy maja dużą wiedzę o produkcji jest już naprawdę niewielu.Tak jak tych ,którym na firmie zależy.A jak widać to ostanio sytuacją firmy przejmują się bardziej zwykli ,,robole" niż kierownictwo

anonymous

Ja myślałem że to jakaś reklama dla nas a to poskakała koło silosów i tarcicy, że wreszcie się czuje w tym mieście.. wśród silosów i tarcicy. http://www.nmketrzyn.pl/2018/07/ketrzyn-w-teledysku-oksany-predko-jak-wam-sie-podoba/

Pzpn

Panie pseudoprezesie miej litosc chociaż troche i daj ludziom wolne na mecze Polakow. Piłka nozna dla kibicow.

:-)
@Reprezentacja Polski 30.06.2018 12:20

Mistrz :)

Dyrektor

Odradzam wszystkim ta firme

anonymous

Kasuja posty bo boja sie ze ludzie pisza prawde o firmie ze jest coraz gorzej.

abc
@anonymous 26.06.2018 18:18

Prawda boli. Nawet jeżeli tylko mała część była prawdą to i tak boli.

Ono

Powie mi ktoś co się dzieję z tym forum.? Komentarze są kasowane a następnie pojawiają się znowu... wszystko bez ładu i składu

Ono
@Sok z gumijagód 26.06.2018 08:21

Niestety ale kasowane są pozytywne i negatywne więc tym bardziej nie rozumiem tej sytuacji

Julia

@Nick, jaką dyskusyjną resztę masz na myśli? Czy mógłbyś przedstawić swoją opinię o firmie MTI-Furninova Polska? Jak określiłbyś tę firmę, gdybyś miał odpowiedzieć na pytanie kandydata do pracy, jakie są największe zalety pracy dla tego pracodawcy?

Nick

Tak tu na siebie piszecie, obgadujecie a podejrzewam, że na niejednej firmowej imprezie razem piliście i wypijecie.

Julia

Niniejsze forum powstało z myślą o swobodnej wymianie opinii na temat pracodawców, warunków pracy jakie oferują i zawodowych relacji między pracownikami. Zatem spróbujmy nadać mu charakter zgodny z założeniami. Ciekawa jestem, jakie trzy podstawowe zalety pracy w firmie MTI-Furninova Polska wymienialibyście najczęściej, a jakie z kolei wady zajęłyby trzy pierwsze pozycje. Czy uda się stworzyć taki ranking?

Nick
@Fryderyk 20.06.2018 16:15

Jeśli chodzi o wypłaty na czas, to faktycznie nie ma problemu. Reszta jest dyskusyjna.

Do pani Beaty z kadr

Pani Beatko proszę o więcej życzliwości i uprzejmości dla pracowników fizycznych. To pani jest dla Nas a nie My dla Pani. Pozdrawiam

Pracownica
@Monika 21.06.2018 10:51

A co korona ze łba spadnie jak pokażesz palcem gdzie imię i nazwisko wpisać? Dupe ciężko od krzesła ruszyć? To za co Wy w tym biurze pieniądze bierzecie skoro nie potraficie obsłużyć intetesenta? W firmie pracują różni ludzi, w różnym wieku. Jedni mniej drudzy bardziej inteligentni ale szacunek należy się dla każdego...

Nick

Zamiast skupić się na firmie, wyrażać swoje opinie o warunkach pracy, dzielić się pomysłami, to piszecie o życiu prywatnym czy intymnym pewnych pracowników. A kogo obchodzi kto się z kim bzyka. Ma to jakiś wpływ na działalność zakładu ? Żaden. A jeśli ktoś się nie wywiązuje ze swoich obowiązków i Waszym zdaniem przeszkadza, to wiadomo gdzie zgłosić. Ale jak widać, to większość z Was się nudzi, że tyle zaobserwowaliście.

Ewa
@Rysiek z klanu 14.06.2018 18:45

Ale szacun,że nikogo nie obraziłeś pomimo użycia słów wulgarnych.Można? Jak widać można wurazić swoje zdanie i zachować godność.

Ziomek z Mti

Jak to w końcu z tym urlopem bo każdy gada co innego ?

Waldek
@Ziomek z Mti 14.06.2018 12:06

5tyg w koncu jest wywieszona kartka

Kj

Z anonimem trudno dyskutować, każdy może napisać co chce, kiedy chce i podpisać się jak chce. Stanowisko kontrolera jakości jest dużym przywilejem, trzeba mieć na uwadze, że inni patrzą im na ręce. Mam nadzieję, że nikt nie uległ prowokacji i nie wrzucał tych żenujących wpisów. Prowokator niech nie oczekuje sensacji w dziale jakości, bo tej nie będzie. Poza tym te obrzydliwe jazdy, to już jest stalking. Współczuję tym, którzy zepsuli sobie weekend myśląc, jak komu dowalić. Te obrzydliwe jazdy podlegają pod stalking. Trzeba użyć rozumu i być ponad wszystko.

Marcel
@Ono 11.06.2018 11:33

Myślę,że nie tylko Ty tak myślisz.Ba -powiem więcej sądzę ,że każdy przyzwoity człowiek z Twoim zdaniem się zgodzi.Mało tego powiem więcej nie poziom podstawówki lecz przedszkola.Choć nie wiem czy w tym momencie nie obrażam przedszkolaków,bo za pewne nie jeden z nich ma więcej rozsądku jak Ci tu ludzie wydający te "cudowne" opinie...

Lena

No ja prioczytala opiniu o waszem zakladzie, mnie nuzna rabotac szto by dziengi poluczyc, no w filipsie rabota oczien spokojna, ludzi prijacielnej, nu szkoda, dziengi u was lutszyje

Natalii
@Gosia 11.06.2018 22:53

Prawda, przydało by się, żeby ludzie się opamiętali, ale niestety... Jest jeden cytat: "Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, trzymają język za zębami." – Oscar Wilde. Zawsze się wypowiadają ci, którzy powinni mieć najmniej do powiedzenia.

anonymous

Jezeli na mecze Polakow na MŚ nie będzie wolne to niech tą firmę szlak trafi razem z właścicielem.

...
@anonymous 12.06.2018 20:44

Człowieku, Ty puchu marny! Weź miesiąc urlopu, kup wagon piwa i... możesz po urlopie nie wracać. Są ludzie, dla których świat się nie kończy na MŚ.

Xd

Ludzie, dajcie sobie na luz, cieszcie się słońcem, piękną pogodą i długim weekendem, szkoda życia na złośliwości.

Natalii
@Xd 08.06.2018 13:39

Oni nie dadzą sobie na luz bo co niby mieliby robic? Przecież sensacja goni sensację i Oni coż mieliby robić gdyby wyluzowali?Przecież te forum jest ich sensem całego życia,Oni nie znają i nie wiedzą że oprócz sensacji jest możliwość spędzenia czasu w inny ,lepszy sposób.To tak jakbyś kazał im popełnić samobuja....Cóż Oni zrobią ,czym się zajmą jak przestaną szkalować innych,a tak dzień zleci na pogardzie,wyzwiskach,plotach i jakoś to leci-prawda?Nigdzie nie znajdziesz tak taniej rozrywki jak na tym forum.Co tam mąż,żona,dzieci,przyjaciele po co miło spędzać czas z mimi -nuda....a tu to ten to tamten to ta i owa same"fajne " i przyjemne informacje...a reszta to nuda...Niestety tak już jest jak się poświęca całą energię i wolny czas na zajmowanie się cudzym życiem,wówczas tylko to jest najważniejsze i jak komu dowalić -to sens ich pustego życia więc nie oczekuj ,że dadzą na luz.....:( ;(

Zostaw opinię o MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o. - Kętrzyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.