Nie wiesz co piszesz kobieto o tej firmie, może pracowałaś tam dawno temu.Nie na każdym dziale przełożony \\\"wyżywa\\\" się na pracowniku fizycznym. to jest niedopuszczalne,Jak są skargi na przełożonego to jest wzywany na \\\"dywanik.\\\"Dyrekcja zwraca szczególną uwagę na przestrzeganie przez pracowników zasad BHP.Owszem, przed inspekcją jest wszystko sprawdzane,to normalne jak w każdym innym zakładzie ale zasady BHP obowiązują w MTI na co dzień .Zakład wypłaca \\\"urlopowe\\\", daje ludziom zapomogi,pracownicy otrzymują proszki, mydła i odzież roboczą.Mężczyżni karnety na siłownię, a kobiety karnety do salonu zdrowia i urody.Zakład częściowo opłaca zabiegi rechabilitacyjne dla pracowników.Wypłaca tzw \\\"świąteczne\\\",paczki dla dzieci i wiele innych atrakcji organizuje dla pracowników. Nikt o tym nie pisze, a szkoda.Pracuje w tym zakładzie sporo lat i nigdy nawet na złotówkę nie zostałam oszukana.Pracowałam też po 12 godz, ale dzięki temu mam pracę a i zarobić mogłam dużo więcej.Ludziom nigdy się nie dogodzi, jak są zamówienia i trzeba zostać po godzinach - narzekają, jak mało pracy i wolne piątki też narzekają.Jak chodzą pogłoski, że będą zwolnienia z pracy, wtedy nie śpią po nocach ze zmartwienia.Więc pytam jeśli tak żle w tym zakładzie to uciekajcie stąd, nikt was na siłę tu nie trzyma. Pozdrawiam wszystkich rozsądnych.