Incom Polska

• Bezrzecze
  • Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o Incom Polska Sp. z o.o.

Opinie o Incom Polska Szczecin

Nie przegap nowości o Incom Polska Sp. z o.o.!

LukaPuka

24.04.2020 19:35

Czy faktycznie potrzebne jest doświadczenie by być zatrudnionym?
LukaPuka

28.04.2020 00:02

A na ile jest podpisywana umowa i czy praca jest jakoś bardzo skomplikowana?

29.10.2021 11:52

Szanowny użytkowniku! Każde stanowisko cechuje się innymi zadaniami, obowiązkami i wymaganiami. Gdy prowadzony jest proces rekrutacji, podajemy w opisie czy na dane stanowisko potrzebne jest doświadczenie. W dużym skrócie: - Pracownik produkcyjny - nie wymagamy doświadczenia - Operator maszyn/operator CNC - mile widziane doświadczenie lub wymagane - Magazynier - wymagane doświadczenie jak i stosowne uprawnienia Pozostałe stanowiska (również administracyjne), zależą od potrzeb danego działu. Zachęcamy do obserwowania ogłoszeń o pracę, w których opisujemy co jest wymagane/mile widziane. W przypadku pytań, zapraszamy do kontaktu: [email protected] Pozdrawiamy
Prwcowniczka

08.06.2021 21:10

Wyplata za maj tragedia, niecale 2300 netto, pomimo premii… jak za to zyc? Dodatkowo w ostatni dzien maja zwolnienia grupowe, wyrzucili ze 30 osob, niby redukcja etatow.. praca fizyczna, ciezka, nieadekwatna do zarobkow…..

27.10.2021 14:11

Dziękujemy za komentarz. Nasza firma nie otwiera się w parku przemysłowym w Łozienicy. Aktualnie posiadamy dwie hale produkcyjne mieszczące się w Szczecinie, jedna na ul. Kniewskiej 3, druga na ul. Lubczyńskiej 37. Dokładamy wszelkich starań i dbamy o standardy wyznaczone przez Kodeks Postępowania Naszej Firmy jak i system wynagrodzeń określony przez Prawo Pracy. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub poprzez wiadomość e-mail [email protected], w celu poznania szczegółów. Pozdrawiamy

28.10.2021 13:07

Szanowny Panie, Pomiary środowiska pracy wykazały, że mamy wszystkie wartości w normie. Autobus firmowy kursuje od kilku lat. W jego rozkładzie jazdy nie ma przystanku Brama Portowa – przypomnę rozkład jazdy jest powieszony na tablicach informacyjnych, do których dostęp ma każdy pracownik. Korzystanie z każdego dodatkowego przystanku wymaga zgody Urzędu. Autobus nie ma prawa zatrzymywać się na dodatkowych przystankach, o czym Pana w ostatniej rozmowie poinformowałam. Zarzut odnośnie osób chorych, jest bardzo nie na miejscu. Ani Firma, ani Pracownicy nie są lekarzami. Jeśli pracownik źle się czuję przed rozpoczęciem pracy, powinien udać się do lekarza, jeśli ma możliwość powinien o tym fakcie poinformować pracodawcę. Również jeśli w trakcie pracy jego stan ulegnie zmianie powinien zgłosić się do przełożonego i poinformować o tym. Jeśli będzie miał Pan inne wątpliwości serdecznie zapraszam do biura Administracji firmy w celu porozmawiania i rozwiania wszelkich niejasności. Pozdrawiamy

10.06.2021 21:07

Byly

28.09.2021 08:15

Niech lepiej płacą to będą pracownicy ,a nie ,oni myślą ze ciągle będzie im ktoś zostawał dłużej ,to się grubo mylą a jeszcze sa tam osoby nie zbyt przyjemne co nawet odechciewa się pracowac
Była

18.10.2021 15:46

Ale takimi samymi pracownikami są jak każdy i powinien mieć tyle samo co Polak i jaka tu jest uczciwość ,zeby obcy miał więcej od Polaka żałosne i (usunięte przez administratora) to jest i to jest uczciwe raczej nie .Ja z nam takich co do Niemiec wyjechałi niz za takie (usunięte przez administratora) grosze robić . Żałosne

12.05.2021 04:51

Byly

06.10.2021 09:46

Firma i ci co oni kierują mają wywalone ,bo nie ma komu robić za takie pieniądze,to próbują na siłę że coś się dzieje . Żenada.nie polecam
Była

11.10.2021 13:34

W mediach mówią że pensje rosną ciekawe gdzie ,ale nie tutaj , tutaj to zabrali z premii i dołożyli do stawki myślą ze ludzi ściągną żenada z takim podejściem myślenia

04.06.2021 10:25

Czy firma Incom Polska Sp. z o.o. w całości finansuje szkolenia dla pracowników?
Adasko

08.06.2021 19:53

A czy majówka jest w maju?

10.06.2021 12:35

Nie ma szkoleń dla pracowników, chcesz to sobie zapłać
Beata

25.01.2020 19:16

To ile w koncu zarobie tak naprawde na reke?Bylam na rozmowie i po miesiacu probnym mam zarabiac z premia 2700.Czy to kit??

19.05.2021 05:51

3 czerwca święto a oni wymyślił do pracy za piątek.
Zyro

19.05.2021 09:36

HAHAHHHAHHAH - akurat to wyszlo z jednego dzialow na produkcji........ OD PRACOWNIKÓW po to by mieć wolne w piątek !!!!! i jako jedna z tych osób ciesze sie ze jest zgoda na to!!!!!!!!!!

02.01.2021 10:55

Tu to widzę nic się nie zmienia... Najniższa krajowa wzrosła do 18,3zl a tutaj na start dają 18.5. Serio najniższa krajowa za pracę fizyczną przy włóknie szklanym? Nie jest to ambitna praca, ale tyle to dostanę za zamiatanie ulic i podpieranie murków w mieście. A tutaj jest dźwiganie i to nie małe, pozycje wymuszone (np całe 8 godzin musisz kucać na stole i nie schodzić) oraz normy do wyrobienia. A operator? 20-21 zł na godzinę. Za tyle obowiązków, dokumentację w obcych językach, obsługę skomplikowanych maszyn i programów komputerowych oraz pilnowanie kilku osób które masz pod sobą. Taka odpowiedzialność za takie małe pieniądze? Żenua. Kierownictwo rozdaje podwyżki tylko swoim ziomkom, którzy się podlizują. Czyli kilka osób na całej hali. Nikt cie tu nie doceni. Nadgodzin nie ma, nie dorobisz sobie. Tzn tylko wybrani mają, największe lizusy. A reszta niech zarabia 2500, wyrabia targety i całuje kierownictwo po stopach. Na szczęście już nie pracuję, ale znajomi wszystko opowiadają.... Wstydźcie się! W każdym takim obozie pracy na start masz minimum 20zl/godzine. To jest praca fizyczna a nie siedzenie przy biureczku. Wstyd incom, wstyd! Dla was pracownik fizyczny jest warty tyle co nic. Myślicie ze dacie 2400-2500 na rękę a ludzie beda wam dziękować i zapierd... Nie te czasy. Wszystko idzie w górę, najniższa, ceny, prąd, gaz. Niedługo zostaniecie sami.... Nawet Ukraincy odchodzą.
Abcd

07.05.2021 01:07

No i co z tego że 17 zł brutto czy 18,50 brutto a oni piszą że 3500 brutto + premia to ile kto zarobi to nie zarbi tyle ile podają proste. Chyba że ktoś nie umie liczyć.to co innego.

13.05.2021 09:08

W takim miejscu jak tutaj powinni dawać najmniej 20 zł. na godzinę

14.04.2021 20:47

23.04.2021 13:07

Po czym wnosisz, że on/ona dalej tam pracuje? Nie wylewaj swojej frustracji na innych.

28.04.2021 13:32

Jaka płaca taka praca, na produkcji w warunkach szkodliwych powinno co najmniej być 20 zł lub szkodliwe dodatkowo płacić.Jak tak dalej będą robić i będzie to sami będą pracować , chyba że komuś nie zależy na zdrowiu.
Domino J.

24.02.2021 11:14

Widząc co piszą tutaj ludzie zastanawiam się, czy ja nie pracuje w innej firmie? Praca nie jest trudna, wystarczy robić co do Ciebie należy. Premię dostaję co miesiąc, nie jest prawdą że tylko "wybrańcy" ją dostają.... Tak, idąc do pracy trzeba pracować - żadna nowość.
Prof

10.03.2021 11:29

Gdzie są podwyżki dla ludzi w warunkach szkodliwych, tylko siedzieć. Żenada nie polecam

15.03.2021 18:18

Jaka płaca taka praca, sami będziecie robić , s Ukraińcy też niektórzy cwaniakują.

22.02.2021 09:21

Coś

02.03.2021 12:27

Bo robić trzeba było i uciekłeś ???? dużo takich jest że jak pracować trzeba to się zwalniają
Belladono

25.02.2021 19:16

Jestem absolutnie przerażony poziomem niekomptencji i (usunięte przez administratora) wszystkich przełożonych w tej firmie. Brak kultury wobec nowych pracowników i ich sposób traktownia jest po prostu straszny. Zastanawiam sie jakim sposobem wytrzymałem tutaj tyle czasu. Omijać szerokim łukiem.

14.02.2021 09:16

Jaka atmosfera jest między działami w Incom Polska Sp. z o.o.?

18.02.2021 21:40

Ta firma to już porażka, (usunięte przez administratora) niedość że bardzo mało pracy to chcą żeby ludzie gali już urlopy, zarobki też nie powalają, a o podwyżce tutaj nie masz co liczyć i zapomnij, tutaj dostają tylko wybrańcy . Że lepiej trzyma się z daleka. A kierownictwo nie udolne..
L4

18.02.2021 22:13

"Drugi wyjątek dotyczy urlopu zaległego. Choć nie zgadza się z tym Państwowa Inspekcja Pracy (pismo GNP-110-4560-46/07/PE), to Sąd Najwyższy wskazuje, że szef może wysłać pracownika na zaległy urlop, nawet gdy ten nie wyraża na to zgody (np. wyrok z 24 stycznia 2006 r., sygn. I PK 124/05). To uprawnienie sankcjonuje tarcza 4.0. Przewiduje, że w okresie obowiązywania stanu zagrożenia epidemicznego lub stanu epidemii pracodawca może udzielić pracownikowi, w terminie przez siebie wskazanym, bez uzyskania zgody pracownika oraz z pominięciem planu urlopów, urlopu wypoczynkowego niewykorzystanego przez pracownika w poprzednich latach kalendarzowych. Mowa tu jednak o maksymalnie 30 dniach urlopu." A wybrancem to byl Neo.
Termino

11.02.2021 05:48

Strasznie (usunięte przez administratora)firma nie dająca możliwości rozwoju. Trzymajcie się z dala.

Oferty pracy - Incom Polska Sp. z o.o.

Mechanik / Mechaniczka Działu Utrzymania Ruchu

Operator / Operatorka Maszyn Produkcyjnych

Specjalista / Specjalistka ds. BHP

Joh

25.06.2019 16:45

Jak ktoś szuka pracy to niech nie szuka jej w InCom szczecin , Kierownictwo jest tępe i nieporadne , Wyzysk pracownika , brak możliwości podwyżek tylko dla wybranych co mało robią a głośno krzyczą . Co chwile nowe bez sensowne obowiązki , patrzą tylko na ilość nie na jakość . brak przestrzegania przepisów BHP , Segregacja odpadów produkcyjnych na hali produkcji , które potem i tak idą do jednego kontenera
Ktoś

25.11.2020 15:37

A kto pracuje w tej firmie po 16 godzin ?? Nie znam takiego przypadku . Piszesz tylko po to by pisać

03.02.2021 14:27

Najgorsza firma i pensje ma poziomie, jak ci zabiorą to 2200 na rękę
Lexia

15.01.2021 13:18

Na dzień dobry umowa z najniższą stawką bez żadnych premi na miesiąc. Pracownicy którzy mieli nauczać odpychali od pracy nowe osoby. Non stop nie ma czasu, nie mozemy sobie pozwolic na takie tempo więc albo robiło się to na co już pozwolili albo stało jak (usunięte przez administratora) Jeden brygadzista tam jest w miare wporzadku a Ci co sa wyzej ???? nie polecam
Maria

02.01.2021 13:11

Pracowałam w tej firmie prawie 4 lata temu nic nadal się tam nie zmieniło co gorsze jest jeszcze gorzej ja uciekłam po 3 miesiącach to co inni piszą to jest prawda brak szacunku,wyzysk,dźwiganie ciężkich targetów,praca tylko na stole po kolanach 8 godz do dzisiaj mam problem z prawym kolanem bo na nim zawsze byłam oparta i cały ciężar przeżucalam na to kolano również poparzyłam się paskudnie tym klejem z pistoletu wyrwa na ręku okropna goiło mi się dlugo uciekajcie z tej firmy szkoda życia, nerwów i zdrowia absolutnie nie polecam
Lisek Chytrusek

14.01.2021 21:39

Jakie dźwiganie? Co wy ludzie za pierdoly piszecie. Macie tu prawie jak na wakacjach a płaczecie.

15.01.2021 00:03

To pracuj na tych wakacjach za 17zł skoro tak ci dobrze. Pociągaj sobie (usunięte przez administratora) 120kg. Praca to nie tylko siedzenie u kierownictwa i podlizywanie.
Gronki

27.11.2020 08:27

Potwierdzam wszystkie negatywne komentarze poniżej. To wszystko prawda. Brak przestrzegania BHP jest na porządku dziennym, brak dopłaty za szkodliwe warunki pracy przy włóknie szklanym, tak samo mobbing, zwłaszcza kiedy chodzi o przydzielanie nadgodzin na sobotę, jeśli nie włazisz przełożonemu w dupala nie masz na co liczyć, kierownictwo jest wypełnione dupkami bez empatii, dobra atmosfera pracy nie istnieje, zwolnienia dla nowych są częste i gęste. Wolą zatrudnić tanich ukraińców jak widać. Trzymajcie się z daleka!!
Były

02.12.2020 17:40

Potwierdzam ,to prawdą i tylko donośiić niektórzy to bardzo obrośli w piórka nawet Ukraińcy którzy tylko się panoszą i tanio zatrudniać Atmosfera ze jeden by utopił w łyżce wody żeby mógł .Tylko wymagania i wymagania bo ci zabiorą premie za byle co .Tylko żeby dali ci więcej zarobić, bo podwyżki są może raz na dwa lata ,dadzą ci 50 gr i tyle i kazdy tez jeszcze nie dostanie w warunkach szkodliwych przy włóknie szklanym.a powiedzaą że nie ma.A dopłaty do okularów to nie jest tak jak Ci mówią a szkła się rysują Lepiej więc omijać.

11.10.2020 10:17

Czy w Incom Polska Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
Nie

25.11.2020 23:14

Nie jest. I wogóle nie słucha się pracowników. Nie wspominając o Bhp. Strach tam pracować, notorycznie łamane są prawa pracownicze a bezpieczeństwo pracy nie istnieje.

03.07.2020 16:08

Jaś śmietana

10.09.2020 21:01

(usunięte przez administratora) Dałbym sobie rękę uciąć ze wypisujesz takie brednie bo byles manekinem przy maszynie i dostałeś za to wypowiedzenie, pewnie jeszcze się zdziwiles... polowe ludzi to bym wywalił za tworzenie stanowiska "MANEKIN" a Tych co za nich muszą robic nagrodził wieksza stawka...
BossyPancerzyk

06.07.2020 11:13

Jak na razie najgorszy pracodawca jakiego miałem. Organizacja pracy jest okropna, często brakuje zleceń i jest zastój w pracy. Kierownictwo nie robi nic znaczącego aby to zmienić. Faworyzowanie ludzi z dłuższym stażem jest na porządku dziennym. Nowo zatrudnieni często dostają wypowiedzenia po miesiącu albo trzech. Po pandemii COVID-19 z ponad 100 pracowników zostało około 50.

15.07.2020 22:15

NKgorsza firma jaka może być, nie umją zapewnić normalnej pracy, tylko jakie przestoje bo nie umią ogarnąć kontraktów, bo jak placa6 i szkodliwego nie chcą płacić to tak jest, nie mówiąc o innych rzeczach, jak ktoś będzie chciał to należy się dobrze zastanowić.
Jaś śmietana

10.09.2020 20:58

co za brednie wypisujesz? Wypowiedzenie dostały nieliczne osoby z wiadomej przyczyny - zejście z 3 zmian na 2 zmiany. Nowozatrudniony dostaje wypowiedzenie po miesiącu? Jak stoi manekin przy maszynie to dostaje wypowiedzenie... proste.. narzekają tylko Ci co wala w ch*** i nic nie robia

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Incom Polska?

Nik

16.08.2020 13:11

Firma szuka Kierownika Jakości. Co się stało z poprzednim / poprzednimi: sam odszedł ? Jak praca w jakości, obowiązki, atmosfera ?

11.08.2020 22:20

DANNY

12.08.2020 09:13

A czy to prawda, że w spożywczaku w którym robisz zakupy może być koronawirus? Może być wszędzie!

20.01.2020 20:40

Mamy Nowy Rok ,miały być podwyżki i gdzie one są , średnia krajowa wzrosła ,podwyżki cen , ale nie podwyżki płac i jeszcze tutaj ,a potem się dziwią że ludzi nie ma i nie ma komu pracować ,chyba chcą żeby ludzie dalej się zwalniali , bo tu za takie pieniądze w szkodliwych warunkach kto im będzie pracował , chyba sami Ukraińcy ,szkoda gadać ,tylko wymagania stawiać .

29.01.2020 08:58

Jakie 18 zl/h,, mają ale nie wszyscy to, operatorzy mają po 20 zł,, a nowym dają mniej i zależy od miesiąca ile godzin ma i jeszcze jak nadgodziny masz to ok. jeśli nie to nie, tak więc to wygląda, a praca przy wloknie szklanym
Bla

24.07.2020 14:43

Bo właśnie 3600 brutto to jest dokładnie 2592 zł netto , wystarczy obliczyć

03.03.2020 08:23

04.03.2020 02:52

Zgadza się i jeszcze chcą żeby nawet 2 osoby robiły targety jawne kpiny a jak podwyżki nie ma tak i nie będzie i nie ma co liczyć,za 3500 brutto że wszystkim w szkodliwych warunkach przy włóknie szklanym.Tylko Gruzinów albo Ukraińców zatrudniać,co niektórzy też pracują jak chcą i jeszcze dogadać się nie można.

21.06.2020 22:23

Zgadza się a niektórzy jak by łaskę robili ,jak im nie pasuje niech wracają do siebie albo jadą gdzie indziej ,bo też są mało przyjemni ,łaski nie robią .a nie .

28.05.2020 10:44

Jak jest z pakietem medycznym w Incom Polska Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?
cube

28.05.2020 11:53

tak, można dołączyć rodzinę.
klaudia

28.04.2020 03:40

Proszę czy ktoś może mi odpisać czy praca na produkcji jest stojąca czy siedząca?

28.04.2020 16:38

Praca stojąca

Kontakt - Incom Polska Sp. z o.o.

Kniewska 3 70-846 Szczecin

REGON:02043582800000

Branża główna: Elektronika, hardware i akcesoria

15.04.2020 13:53

Enick

21.04.2020 20:09

Kogo i kiedy wpuścili z gorączką? Chodzę codziennie do pracy i jeszcze nie widziałem takiej sytuacji. Wręcz przeciwnie. Osoba podejrzana czeka na kolejny pomiar. Jeśli jest zły, idzie do domu. Co Ty gadasz?
Ziomal696969

21.04.2020 08:44

Spoko robotaju

15.04.2020 11:29

Kubków brakuje, automat nieczynny, recznikow brakuje jak i czasem mydła i co chcaą, ludzie brudzą tylko patrzeć jak ktoś wirusa zalapie i kto tu będzie wtedy winien.

02.04.2020 04:56

11.04.2020 18:05

Dość pisania tych bredni! Ciagle pisze ta sama osoba. Trzeba ją zdemaskować. Jak jesteś taki (usunięte przez administratora) podpisz się imieniem i nazwiskiem. Drogą eliminacji, zgadujemy kogo podpie... do dyrektora To mężczyzna, z klejenia, pracuje dość długo, po godzinach pisania zgaduję że teraz miał drugą zmianę. Kto jeszcze?

11.04.2020 18:06

Jeździ autobusem firmowym Bez wykształcenia Podejrzewam że koleś w kryzysie wieku sredniego

07.04.2020 00:20

To jest wypuszczone w wielu celach - depopulacja - kontrola - przymusowe szczepienia - zachipowanie - pozbycie się fizycznej gotówki - pozbycie się emerytów - wykreowanie zamieszek prowadzących do wojen domowych a może i światowej ale już otwarcie widocznej a nie ukrytej. Ogólnie to jeszcze mam taką myśl: skoro wszystkie mosty i mosteczki na 3cio rzędnych drogach zostały gruntownie przebudowane a nie tylko odmalowane dla oka więc zwiększono tym wszystkim mostom WIELKROTNIE UDŹWIG do tego stopnia żeby wytrzymały np. ciężki sprzęt bojowy (militarny). Mosty zostały wymienione na nowe nawet w nieprzejezdnych wsiach gdzie kończyły się drogi asfaltowe i za mostem zaczynały się drogi gruntowe na pola i lasy. Są też pobudowane mosty typowo militarne ze zjazdami i najazdami pod kątem 45 stopni o wysokości 2h nie możliwe do pokonania cywilnym pojazdom - nawet dobrym quadom nie uda się pokonać takiego mostu bez problemu. (nie będę pisał w których to miejscach bo to nie istotne - sam sprawdź jak jest w twoich okolicach z mostami i mosteczkami ze wsi do wsi i na lasy). Teraz ze wtorku na środę zapowiadają totalne siedzenie w domu bez możliwości wychodzenia jak jest teraz - tylko z wyraźnego powodu będzie można wyjść np. sklep apteka praca pies - nie będzie można wyjść w pojedynkę się przejść zwyczajnie a jak nie to wysokie mandaty. Otóż myślę że ten 3 knebel Polaków to będzie coś żeby Polacy nie zobaczyli tego co będzie im robione za plecami - np. rozmieszczenie militarnego sprzętu bojowego obcych wojsk na terenie całej Polski przy czym wystąpić może totalny brak internetu a nawet i telefonii komórkowej - celem tego jest utrudnienie przesyłu tych informacji między Polakami. (nie chcę krakać ale tak bardzo mi to śmierdzi). Mogą też rozlokować te obce wojska po całym kraju w celu przymusowych szczepień by uśmiercić Polaków za jakiś czas poprzez np. aktywowanie tego szajsu płynącego w krwiobiegu przez 5G - nie wszystkich na raz ale w taki sposób żeby ci żywi palili i zakopywali tych martwych - żeby wiecie smród się nie rozniósł i nie dał do myślenia tej reszcie uśpionych lunatyków : ( To tyle i dziękuje za uwagę.

11.04.2020 17:59

Co to ma wspólnego z firmą Incom Polska? Pisanie nie na temat może skończyć się zablokowaniem numeru IP.

24.03.2020 09:27

Tak samo autobusy pełne i nic z tego nie robią

24.03.2020 08:01

Przy obecnej sytuacji Jest tam mało ciekawie tym bardziej że pracują Gruzini i dużo Ukraińców ,co już były przypadki osób z gorączką które odesłali i nic dalej nie wiadomo ,bo oni są chciwi i pazerni na kasę niż zdrowie ,bo są co nie pójdą do lekarza ,tylko narażać innych i nic z tym nie robią ,a wtedy będzie za późno bo mają to gdzieś

18.03.2020 09:23

Gdzie ivlndziej firmy, zakłady na 2 tygodnie na czas kwarantany wstrzymują pracę, ale nie tutaj bo ludzi mają gdzieś, tylko patrzą na swoje zyski I oni chcą żeby było mniej zakażeń.
ad

19.03.2020 12:14

Nie wiem jaka firma wstrzymała prace chyba masz jakieś złe informację też pracuje w firmie produkcyjnej i wszyscy pracuj. Co za brednie

17.03.2020 22:53

Firma nie dba o ochronę i zdrowie pracowników tylko o swoje kieszenie i zyski bo są pazerni tylko liczą i dbają o siebie i jeszcze przyjmują nowe osoby co nie wiadomo czy nie stwarzają zagrożenia mają gdzieś bo tak się robi aby żerować na zwykłych obywatelach .
Ktos

22.02.2020 20:34

Witam ile tak naprawde moge zarobic na reke w tej firmie income w ogłoszeniu jest 3500 brutto plus premia do 16 % czy tak jest czy sa sobie spokój.

14.03.2020 12:47

Jakie 18, chyba 17.50 , i jak ktoś umie niech sobie policzy i będzie wiedział ile zarobi, a nie wypisywać bzdury.
Tak

15.03.2020 23:35

Jakie 17,5? Przecież najniższa stawka w firmie to 18zl.... Było 16.5 i dali im 1.5zl a reszta dostała 1zl podwyżki

11.03.2020 11:05

Ie9w

12.03.2020 14:32

Piszą że są płyny do odkażania, ciekawe gdzie skoro ani na stołówce, ani w szatniach nie ma. Pewnie tylko w biurze.... Na produkcji to ciężko się o mydło czy papier do rąk doprosić. Setki ludzi dotykają klamek, ekranów do logowania, ciągle obcokrajowcy nowi przychodzą. Chyba trzeba wezwać sanepid...
Były pracownik produkcji he he

27.02.2020 19:00

Widzę że to te same (usunięte przez administratora) które pożegnałem pół roku temu bez żalu po 2 latach. Szukajcie czegoś innego ja znalazłem mam większe pieniążki brak szkodliwych warunków i NORMALNE kierownictwo a nie logistyków z przedszkola którzy nie potrafią produkcji zaplanować.Szkoda słów można tu powieść napisać pod tytułem: "W pustyni i w pi..." Pozdro dla ludzi ze starej dobrej brygady kiedyś to się działo oj się działo.
PROD.

13.11.2019 19:11

W tej firmie co się teraz dzieje to jakieś kpiny ,mało pracy a ludzi przyjmują ,że teraz jest nawet za dużo i nie wiadomo co ,wysyłają z działu na dział i nie wiessz co masz robić bo stoią ,a na inny pojdziez też nie wiesz ,bo jest za dużo osób ,a oni nie powiedzą ,co jest grane nabrali wody w usta i zadowoleni ,na dziale klejeniu terz nie karzdy może pracować bo są osoby co mają uczulenia ,tak jak na zwijaniu na zwijarce myślą sobie że jest takie fajne i przyjemne są osoby które mają przeszkolenie na operatorów to sobie kpiny i jaja robią ,,a nie ma jedna i ta same osoba stale zwijać jak by było takie fajne i przyjmne chyba że za karę jakąś ,jak by nie mógł by też ktoś inny robić ,bo co niektórzy Gruzini w piórka obrośłi ,bo też odstawiają fochy ,jakby łaskę robili ,oni przyjechali do pracy a nie odtawiać cyrki ,szkoda gada.
Mgiełka

24.02.2020 16:13

Boże widzisz i nie grzmisz. Ja się nie dziwię, że Ty chłopie najniższej krajowej nie masz skoro się nawet wypowiedzieć nie umiesz. Ciesz się, że ktoś Ci wogole pracę dał. Radzę kupić sobie słownik i koniecznie go przeczytać. Pozdro.
Magda

14.02.2020 13:02

Ale tu jest (usunięte przez administratora) i okłamywanie codziennie .ludzie uciekajcie z stamtąd bo szkoda zdrowia i nerwów za takie wynagrodzenie. Pełno klamczochow i tej firmie.

Zostaw merytoryczną opinię o Incom Polska Sp. z o.o.