ELOGIC

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 48 ocen.

ELOGIC
2 48 6 1

Opinie o ELOGIC

ania

witam wszystkich ile na dzień dzisiejszy firma zatrudnia pracowników w administracji i na produkcji wie ktoś?

Alf

Witam,Panie kierownika jeśli pan nie przestanie ublizaćwiczenia pracownikom to sprawa trafi do sądu pracy.Nie każdy rozumie zwrot (ile się będziecie z tym pier...)jako żart, i apeluję o trochę kultury.Pozdrawiam.

krycha
@Alf 27.03.2018 17:18

popieram

Thor
@Alf 27.03.2018 17:18

Alf, a czego ty oczekujesz od projektanta który nie wiadomo z jakich przyczyn został kierownikiem? Jakie on ma doświadczenie na obecnym stanowisku? ZEROWE:-) NIgdy nie był kierownikiem i nie wie jak nim być, nie ma żadnych umiejętności ani doświadczenia w zarządzaniu zasobami ludzkimi ha ha ha :-))) NIgdy nie był nikogo przełożonym i nie umie być przełożonym bo chce być kolegą każdego pracownika :-))) Cały czas chodzi jak skopany piesek i coś próbuje zrobić, tylko co, jak nic nie umie ha ha ha bo nie ma doświadczenia na w/w stanowisku. Sytuacja adekwatna do tej kiedy pewien planista został kierownikiem ha ha ha :-))) I co , popracował pół roku na tym stanowisku i dostał buta od Zenka bo na niczym się nie znał. A teraz Zenek robi tą samą głupotę co pani M. która z paraplanisty zrobiła kierownika ha ha ha :-)) A myślałem że ma więcej oleju w głowie niż ona, no ale niestety nie. Reasumując, nie oczekujmy od tego parakierownika tego , że będzie prawdziwym kierownikiem... bo od kogo się nauczy ? Niby od poprzedniego kierownika który z wykształcenia jest fotografem i też kierowanie wychodziło mu kulawo? Bo też nie umiał być kierownikiem bo niby skąd miał umieć? Jak robił zdjęcia :-))) Prawdziwy kierownik powinien być przełożonym a nie kolegą, powinien mieć autorytet aby ludzie go szanowali. A ten eksprojektant nie ma ani doświadczenia ani autorytetu.... nigdy go ludzie nie będą szanowali bo nie będą mieli za co... Oczywiście może zapytać wójka google "jak zdobyć doświadczenie na stanowisku kierownika" lub "jak mieć autorytet u załogi"... Tylko jak to zrobi to..... sorki niżej nie można upaść....

Nikt ważny
@Thor 02.08.2018 21:10

Thori, w kontekście sytuacji na rynku pracy w Polsce oraz zarobków w firmie jak również w dużej mierze biorąc pod uwagę kwalifikacje większości pracowników[bez urazy sam ich nie mam], starałbym się zrozumieć kierownika, oczywiście to co opisujesz wskazuje trochę na brak pewności siebie u kierownika["skopany piesek"] ale jednak pragnę zauważyć, że kierownik doprowadza robotę do końca i to czasem nawet samemu, dlatego nie skupiałbym się na sposobie działania ale na efektach, a to nie jest zapewne takie proste jak nam się wydaje i to nawet bez problemów z pracownikami.

Thor
@Nikt ważny 12.08.2018 10:45

Kierownik nie po to jest kierownikiem, aby pracować samemu za pracowników. Ma nimi kierować a nie za nich pracować. Jak to robi to znaczy że nie umie zarządzać ludźmi. Pracując za nich okazuje tym samym słabość i nieudolność swojej osoby. Buziaki :-))

Dick
@Thor 02.08.2018 21:10

Śmierdzi tu na kilometr zazdrosnym kierownikiem DP

Dick
@Thor 24.08.2018 23:21

No cały Darek;DD Co dupka się pali?;D

Klon
@Nikt ważny 12.08.2018 10:45

????????????????????????????????????????????

KKotarski
@Thor 02.08.2018 21:10

Zjechałeś kierownika na internetowym forum podpisując się pseudonimem :) musisz być bardzo odważny :)

nikt ważny

A ja jestem ciekawy skąd "pani od niczego" alias "pani parkingowa" bierze pomysły na swoją pracę? Sama sobie wymyśla przy porannej kawce co ma dzisiaj zrobić? Czy ktoś daje jej sugestie, tudzież wydaje polecenia? Ale kto ma wydawać polecenia? Przecież ona nie ma swojego przełożonego , nikt jej z niczego nie będzie rozliczał.... Robi co chce. A że mało chce … tooo…. mało robi:-) Ważne aby kasiorę zarabiać :-DDDDDD

zenisław

Najważniejsze jest to aby duńczycy zarabiali, na naszej pracy.:-)) my mamy płacone za godziny przepracowane -- czyli za stawkę godzinową... A nie za sprzedarz rozdzielni. A duńczycy zarabiają bardzo dużo kasy, za sprzedaż rozdzielni które my zrobiliśmy... Zarabiają bardzo dużo kasy na sprzedarzy szaf których nie zrobili :-)))))))))))) Bo zrobili je niewolnicy :-( którzy mało zarabiają czyli my .... :-(((

nie lubie frystratow
@zenisław 18.09.2018 20:38

Rownie dobrze mozna napisać, ze Ty zarabiasz na tym, że Dunczycy zainwestowali w zaklad w Szczecinie. Ze masz prace dzieki temu, ze paru dunskich gosci mialo pomysl na biznes. Bo biznes niestety do nich nalezy - i pod kateam wlasnosci prawnej i intelektualnej (projekty, klienci, etc.). Zarabiasz za malo - zwolnij sie i zaloz swoja dzialalnosc - juz zcekam jak bedziesz placi 5/6 tysi na reke. A nawet wiecej - sam sie u Ciebie zatrudnie.

do zenisława
@nie lubie frystratow 21.09.2018 16:47

No jak mało wiesz o Elogicu :-))) Oświecę Cię i powiem , że najpierw była fabryka Elogic w Danii , i tam duńscy elektromonterzy pracownicy zarabiali więcej niż średnia duńska. Kupę kasy ok 4 tys Euro na rękę. Oni przenieśli fabrykę do polski aby zaoszczędzić na pracownikach. My jesteśmy 4 krotnie tańsi niż duńczycy. :-DDDD A niektórzy są jeszcze tańsi jak mają małą stawkę. Duńczycy przeniesli swoją fabrykę do Polski bo tu jest tania siła robocza, rozumiesz???

Nie potrzebuje oswiecenia:-)
@do zenisława 27.09.2018 21:23

Wiem kolego troche wiecej, niz Ci sie wydaje:-)...takze to, ze kiedys byly 3 firmy: demex-electric, circuit electric i dlk: ktore kolejno zostaly kupowane przez inna dunska firme: kk-electronic. Tak im to dobrze szlo (to zarzadzanie), ze gdzies chyba okolo 2010 roku bylo chyba ze 20/30 milionow strat na wyniku netto (w koronach). Powody byly rozne, ale glowne to 3 struktury w Danii, spadek cen i obrotow po kryzysie 2007/08 oraz wysokie (przy spadku cen) koszty pracy dunskiej. Dlatego podjeto decyzje o powstaniu Elogic (czyli jedna firma zamiast trzech), przeniesieniu czego sie da do Polski i sprzedazy firmy (bo kk podjelo decyzje, ze bedzie sie koncentrowac tylko na rynku wiatrowym). Wiec nie ma szansy i nigdy nie bylo na zarobki na poziomie dunskim. Natomiast jest oczywiscie zbyt duza roznica pomiedzy zarobkami w Polsce a kosztami, na jakie wlasciciel moglby sobie pozwolic. Dunczycy celowo nie podnosza wynagrodzen lub podnosza dopiero wtedy, kiedy juz musza.... Tak jest w Elogicu i niestety w wielu dunskich firmach (kk, IQ Metal, DGS, LM niech posluza za przyklad). Kazda z wymienionych firm (poza kk, ktore moze, ale nie chce) w zasadzie nie moze podnosic wynagrodzen za duzo (glownie ze wzgledu na konkurencje). Jezeli zarabialiby monterzy w Elogicu wiecej, to wez pod uwage, ze w samym Szczecinie jest dunska konkurencja (System Teknik, Eegholm) ktora po prostu podbierze Wam zamowienia, no tak dziala rynek, niestety.... Nie znaczy to oczywiscie, ze pracownicy powinni otrzymywac mniej, niz stawki rynkowe - a to sie niestety w Elogicu zdarza - ale jeszcze nie bylo takiego menadzera w Polsce, ktoremu udaloby sie przekonac Dunczykow do podwyzki o np. 20% (od czego wynik by sie nie zawalił, a wzrosła by jakość - bo rotacja pracowników nizsza, etc.)..... Wlasciciel tworzy budzet i w ramach tego budzetu porusza się polska dyrekcja..... Co mozna zrobic - zakladac swoje firmy - moze za 30 lat przegonimy Dunczyków:-).... Pozdrawiam

szukający Jolki

Zastałem Jolkę?....

Gosc zza plotu

Ci dunole to tak chyba gremialnie podejmuja te decyzje, z tym, ze Elogic zawsze z poslizgiem.... W kk tez pogonili dyrektora i postawili dunczyka na czele a teraz przyszedl czas na Elogic. Ciekawe, czemu Zenek polecial...

nowy dyr
@Gosc zza plotu 20.09.2018 19:42

Zenek poleciał bo pracował w Elogicu 2,5 roku. Każdy dyrektor Elogica pracuje ok 3 lat na swoim stanowisku , po czym dostaje buta. I teraz przyszła kolej na Zenka. Proste. Czas kadencji się skończył.

ja

No widzisz, a niektórzy chcą być niewolnikami dunoli i pracują tuj dłużej niż ty, i im to pasuje :-) Bo chcą być wycieraczkami dunolskich butów... Włącznie z całym meganer'stwem , który powinien zrobić po godzinach swojej pracy, tgzw. warsztaty dla praconików..., pod tytułem " jak lizać aby zostać docenionym" i np. dostać podwyżkę :-)) Bo to wiedzą ze szkoleń w Danii - sami to robią swoim przełożonym :-DDD A na dzień dzisiejszy - Monterek ma tylko (usunięte przez administratora) ha haha :-)) Ku chwale Elogic Dania :-DDDDDDDDDDD

nowy

No masz rację... Ale co zrobić jak niektórzy CHCĄ być niewolnikami dunoli.... Jak ktoś chce - niech będzie ... Ja jako monter po 3 latach trochę umiem, a nawet sporo, i pracę znajdę szybko - jak okaże się że bedę musiał pracować po 15tej. Mam rodzinę i ona jest najważniejsza. Dzisiaj rynek pracy jest pro-pracowniczy więc nie mam problemu ze znalezieniem pracy :-))

Antyniemiec

I tak największy (usunięte przez administratora) pochodzi od mistera planowania i reszty planowniko-architektów :-DDD Maluszek jest tak zastraszony przez dunoli, że robi to wszystko co oni chcą, pomimo że wie ,że to nie możliwe do wykonania, a pomimo tego układa plan bezsensownej wysyłki, która nie dojdzie do skutku, (i on o tym wie) ale trzeba przecież ułożyć plan wysyłki - która z góry nie dojdzie do skutku, aby zarobić kasę... tylko za co??? ha ha ha :-DDD Gość wysyła szafę na kompie w planowaniu wysyłki, nie mając zielonego pojęcia że szafa ma braki i nie pojedzie, bo nie może być przetestowana, a musi jechać sprawdzona :-DDDD Kolejny wszystkowiędzący :-=DDD Tomelak tak boi się dunoli że już zaczna się jąkać:-DD No ale nie dziwmy się mu, bo po pani parkingowej, jest pierwszy do zwolnienia:-DDD

anonymous

Ciekawe który z tych pseudo testerów szaf, jakby mu dać zrobić szafę - czy zrobiłby ją bezbłędnie. ? 1szą. 2gą, 3cią, 4tą.... może tak..., ale jak dojdziemy do 100nej, to czy nie zrobiłby błędu? Oczywiście że by zrobił, bo jest tylko człowiekiem.... szkoda że duma nie pozwoliłaby mu się do tego tego przyznać (bo uważa się za nadczłowieka nierobiącego błędów, za ideała )..... i zwaliłby wszystko na monterów.... Ostatnio wywalili gościa z testu, który znowu wylądował na linii, bo był kiedyś tam monterem. Czyżby nie ociekał zajebistością?

Antyniemiec
@anonymous 04.09.2018 21:43

Niemiec przestań płakać i weź się w garść . Wszyscy wiedzą że ty to piszesz. Nadczłowiek któremu żal tyłek ściska.

Antyniemiec
@Antyniemiec 06.09.2018 21:53

Czytanie ze zrozumieniem boli, no przykro mi :-(

ojciec
@Antyniemiec 10.09.2018 23:01

zależy kto co rozumie

góral
@ojciec 10.09.2018 23:13

Bla bla bla i tak będziecie trybikami i nie ogarnięcie systemu :-))

sprawiedliwy
@góral 10.09.2018 23:16

Najważniejsze jest to aby duńczycy zarabiali, na naszej pracy.:-)) my mamy płacone za godziny przepracowane -- czyli za stawkę godzinową... A nie za sprzedarz rozdzielni. A duńczycy zarabiają bardzo dużo kasy, za sprzedaż rozdzielni które my zrobiliśmy... Zarabiają bardzo dużo kasy na sprzedarzy szaf których nie zrobili :-)))))))))))) Bo zrobili je niewolnicy :-( którzy mało zarabiają....

wisienka na torcie

Zawsze tak było ( a naście lat tu pracuję), że jak już nasi przełożeni nie mieli czym się wykazać duńczykom w sprawie poprawienia produkcji, zaczynają zajmować się rzeczami- pierdołami hi hi hi, czyli tym razem miejsca parkingowe , nowa brama wjazdowa itp. Muszą czymś się przecież wykazać przed ich Panami Duńczkami :-))))) że cokolwiek robią hahhahahah :-))))))))))))))))))))))) Żeby nie było że nic nie robią... :-DDDDDDD

Kiedys bylo lepiej
@wisienka na torcie 02.08.2018 22:28

Masz duzo racji, jak siegne pamiecia, to ostatnie rozsadne zmiany byly gdzies tak w 2011/12 roku - to byl czas, kiedy wydostalismy sie z kk i przeszlismy do obecnej hali, kiedy zlikwidowano 3 firmy w Danii i kiedy powstal Elogic jako firma, a nie jako wydzial produkcyjny. Tez nie bylo idealnie, ale tamtej ekipie o cos chodzilo, cos sie dzialo (nowa hala, nowe biura, magazyn), powstanie seryjnej produkcji, etc. Teraz to odcinanie kuponow i jechanie na tym, co zrobili poprzednicy.

no właśnie
@Kiedys bylo lepiej 17.09.2018 23:11

Masz 100% racji :-)

anonumus

Fajnie by było abyśmy Zenkowi fajnie podziękowali za bycie dobrym dyrektorem. Bo był fajny i dobry... taki ... ludzki ...a nie jak tamci pozostali, zastraszeni przez duńczyków . Generalnie najlepszy dyrektor jakiego Elogic-Polska miała :-) Szkoda tylko że aby uzyskać więcej miejsc parkingowych- zawęził je o jakieś 30-40cm na każdym. Teraz pracownicy jak będą otwierali drzwi od swojego samochodu- bedą uderzali swoimi drzwiami o samochód stojący obok, bo stoi za blisko niestety.... :-(( I tylko w tej jedynej sprawie Zenek dał ciała... Jak na dyrektora to (usunięte przez administratora) raz na trzy lata coś źle zaakceptował. Szacun ogromny dla niego :-) Przynajmniej nie obniżył nam wynagrodzeń... jak Mał....gorzata , która aby podlizać się duńczykom zlikwidowała premie za przerwy pracowników. Dzięki niej pracownicy zarabiają mniej na rękę o jakieś 200-300zł miesięcżnie. Gosciówa zabrała monterom kasę. a Ci w zamian (usunięte przez administratora) ją za to że tak się zachowała, to zrobili jej pożegnanie w pubie:: ))) Żenada .. dzieki niej zarabiacie mniej , a żegnliście się z nią jakby dała wam podwyżki Buahahahahaa:-)))

Były pracownik
@anonumus 10.09.2018 22:48

Zenek pewnie myśli, ze wszyscy kupią samochody z rozsuwanymi drzwiami:-)

Riddick

A ja chciałabym zwrócić uwagę na "idealnych mistrzów świata" czyli ala testerów krórzy jak nie mają nic do testowania to siedzą w kompie na youtubie i oglądają durne filmiki. I mają płacone za oglądanie filmow jak nie mają nic do roboty. Wystarczy być testerem i na legalu nic nie robić i za to mieć płacone :-)))) Oczywiście, czasem pracują, czasem zostają na nadgodzinach.......... Ale standardem jest jak ich widzę to, siedzenie w kółeczku, przy kawce, i rozmawianie o tym co kogo spotkało zajebistego poprzedniego dnia.... A że nikogo nic zajebistego nie spotkało to gadają o pierdołach. Ważne że nic się nie robi ha ha ha . I mieć za to płacone ha ha ha , jak tester nie ma szafy do przetestowania to siedzi i nic nie robi (ogląda filmiki w internecie) i firma za brak pracy mu płaci:-)))) Jak można ku...wa nic nie robić i mieć za to 25zł/h? W PatoLogicu można , za przyzwoleniem ich przełożonego ..... Szkoda że Zenek nie ma zielonego pojęcia co dzieje się w firmie.....

kto
@Riddick 23.08.2018 20:36

Nawet można zostać testerem bez żadnego doświadczenia Ha ha ha , rok temu niemiecki gościu został testerem , i dlaczego? Jakie miał doświadczenie aby zostać testerem? OK, robił dobre szafy i znał się na tym, ale czy znał się na tym jak je testować? Nie!!! Bo niby skąd miałby się znać??? ha ha ha ... Teraz "wielki tester" ma wye..bane na monterków i nie rozmawia z nimi bo uważa się za kogoś lepszego. Żenada po prostu, a był takim fajnym monterem.... szkoda , że stanowisko tak bardzo zmienia ludzi... na niekorzyść niestety.

sms

Aha i jeszcze jedno, jak ktoś chce w tym patoLOGICU pracować to zatrudniajcię się przez Randstadt , bo jak umowa z Randstadtem się wam skończy i przedchodzicie do patoLogica, to z automatu macie 1zł do godziny podwyżki. I dochodzi do chorych podwyżek dla osób które mało umieją bo niedługo pracują, a osoby które pracują kilka lat i mają o większe doświadczenie zarabiają mniej od świeżaków... HAHAHAH PATOLOGIA DEDILIZMU W TEMACIE WYNAGRODZEŃ HA HA HA !!!! GRATULACJE Zenek się obudzi i zacznie szanować pracowników , i może tym coś osiągnie , czy nie zrobi nic i nic nie osiągnie... HURAAAAAAAAAAA:-)))) zgadłem nic nie zdobi :-)

Jon
@sms 02.08.2018 21:48

Czytam i nie wierzę w dzisiejszych czasach może być tak w formie?!!! Firmy biją się o pracowników,a tu widzę że działa wszystko na odwrót.

KTOŚ

Mają przerośnięte ego i brak pokory. No i uważają się za lepszych od innych. Kiedyś był człowiek który nie skończył dobrze, ale chciał stworzyć nową rasę ludzi "Übermensch " - nadczłowiek... I za takich oni się uważają . Ostatni tester który odszedł z firmy miał 28zł/h.

Ja
@KTOŚ 24.08.2018 23:08

Jeszcze maja na dodatek placona premie od ilosci znalezionych bledow. Dlatego zawsze wymyslaja zeby wiecej zarobic i nikt z tym nic nie robi. Normalnie jakas masakra :-)))))

Krysia
@Ja 25.08.2018 22:24

To nie normalne!!!!

Adam

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację? Na jaką umowę można liczyć na początek?

YHY
@Adam 03.08.2018 11:28

Minimalna stawka na początek, potem troszkę podnoszą, ale kokosów nie ma. Co roku podnoszą o jakieś 50gr/h , lub jak jesteś dobrym pracownikiem to nie bo i tak za jałmużnę będziesz pracował. Gość po 9 latach pracy ma 20zł/h.

..!
@YHY 10.08.2018 18:57

Bzdura poco kłamiesz?firma daje podwyżki ale widocznie Ty jestes Leserem więc czego oczekujesz?

ja
@..! 14.08.2018 20:24

Jak liżesz du......pę to ci dadzą (usunięte przez administratora) :-))

Weronika

@Adam nie znalazłam ofert pracy od ELOGIC jednak jeśli jesteś zainteresowany pracą tu, warto wysłać aplikację spontaniczną na: elogic-rekrutacja@elogic.dk Może firma prowadzi rekrutację i Twoja aplikacja będzie akurat odpowiadałam tej ofercie. Czy jesteś zainteresowany konkretnym stanowiskiem czy ogólnie firma i praca w niej jest dla Ciebie atrakcyjna?

jaja

Do Thor: Masz absolutną rację, zenek robi te same błędy co pani M, awansować ludzi bez doświadczenia na stanowisko na którym potrzebne jest doświadczenie :-))

!!!
@jaja 02.08.2018 21:20

A wy pseudo elektrycy z wyształcenia co potraficie?Kłapać buzią tylko i narzekać.Kobiety tam więcej od was potrafią zrobić...Co za bzdury wypisujecie!!!

sms

To co mówicie to prawda jest, ale jest jeszcze jedno : zarobki ha ha ha ha ha ha :-))))))))) Żenada, wczoraj widziałam w Biedrze 15,50 zł na godzinę , ja mam 15 HAHAHAHAHAH :-)))))))))

Irek

Napiszcie jak się tu pracuje? Jaką macie atmosferę?

...
@Irek 25.03.2018 17:38

Praca jest super

anonymous
@Irek 25.03.2018 17:38

Do (usunięte przez administratora) atmosfera i pracuje się do (usunięte przez administratora) :-))

Weronika

Taką sprawę @Alf warto rozwiązać raczej przez osoby zarządzające kierownikami, bo taka sytuacja wpływa na cały obraz firmy, która nie jest w stanie kontrolować wszystkich zachowań podwładnych. Dajcie znać czy wszystko udało się rozwiązać i czy rzeczywiście po wyeliminowaniu tych rzeczy można powiedzieć tak jak pisze @..., że Elogic jest super.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w ELOGIC? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Zainteresowany

Szkoda, że niektórzy wolą pi sac o współpracownikach niż o firmie. Jak się tu pracuje? Warto starać się o pracę?

robol
@Zainteresowany 17.12.2017 19:48

Co chcesz wiedzieć ?

ja

W firmie jedynymi obiektywnie merytorycznymi i kompetentnymi osobami to przedstawiciele duńscy. Polacy to jedynie funkcyjni zależni od strony duńskiej potrafiący komunikować się w języku angielskim. Mają za zadanie wycisnąć z pracownika wszystko co się da. W grę wchodzą nadgodziny, praca w sobotę, niedzielę. Brak jasno nakreślonej możliwej w firmie kariery zawodowej. W branżowej firmie brygadzistą jest krawcowa z wykształcenia. To coś tłumaczy? Absolwent "tme" z Racibora nie ma co tutaj szukać. Poziom wiedzy technicznej pracowników z dziedziny elektrotechniki zerowy. Jeżeli chcesz się rozwijać w branży elektrotechnicznej to nie jest Twoje miejsce.

nsx
@ja 28.09.2017 18:46

Akurat nie zgodzę się, że kierownictwo wyciska z pracownika ile się da. Większość ludzi spaceruje sobie po produkcji i rozmawia o bzdurach. Gdyby każdy wykonywał rzetelnie swoją pracę to wszystko lepiej by szło, szefostwo byłoby zadowolone i może zwiększyłyby się zarobki. Jednak jeśli ktoś wymaga kokosów dając z siebie minimum to niech lepiej zmieni branżę. Słyszy się często, że się komuś nie chce. Jak się nie chce to niech się idzie do domu. Każdy uważa, że "pracuję tu, bo płacą". Nie. Płacą Ci, jeśli pracujesz.

Gwiazda
@ja 28.09.2017 18:46

Czytam Twoja wypowiedz i powiem Ci ze ta krawcowa z wykształcenia tak jak piszesz ma większy łeb niż Ty i kierownicy . Poza tym ona wcale się z tym nie kryje ,ale jest wspaniała Brygadzistka która już nie raz udowodniła dla tej firmy że potrafi zarządzać tak produkcja i grupą ludzi że wszystkie szafy jada na czas .Poza tym muszę jeszcze Ci napisać ze tyle co ona potrafi w tej firmie to nie ma drugiej takiej osoby , i jeśli firma pozwoli jej odejść to dużo straci a inna dużo zyska . Kierownictwo razem z Dyrektorem powinny takie osoby doceniać i szanować , bo dzięki takiemu zaangażowaniu jakie ta kobieta ma jeszcze to wszystko tam hula . Miałem okazje pracować pod jej skrzydłami i to był najwspanialszy czas pracy , pełen szacunek dla pracownika ,miałeś problem nigdy nie powiedziała ze nie ma czasu zawsze byłeś wysłuchany . Co chodzi o zapewnienie przepływu produkcji wystarczyło tylko powiedzieć ze coś się kończy i już miałeś przyniesione z magazynu . Przy zarządzaniu grupa 50 osobowa ? to jest wielki wyczyn . Tak był kierownik który kompletnie nic nie umiał i nie chciał umieć bo ciągle siedział na telefonie i na nic nie miał czasu . Teraz z tego co wiem zmienił jej się kierownik i mam nadzieje ze będzie ja doceniał i szanował to bardzo dużo zyska , bo ona potrafi zdjąć gwiazdę z nieba dla ludzi co ja doceniają i szanują .

gość
@Gwiazda 11.10.2017 21:50

To może powinno się taką brygadzistkę awansować na kierownika, a tym samym połączyć te dwa stanowiska w jedno jeżeli on nic nie robił, tylko telefonował czyli był zbędny?

gość
@nsx 30.09.2017 17:13

Może należysz do tej grupy co tak opieszale pracują? To że nie zwracają na to uwagi nie znaczy , że nie mają baczenia na ten aspekt. Wszystko to znajdzie się w ich ocenie danego pracownika możesz wierzyć.

anonymous
@Gwiazda 11.10.2017 21:50

Czy pamiętasz ten przypadek gdy owa brygadzistka ze stanem przedzawałowym z pracy pojechała samochodem kierując w tym stanie samochodem? Czy sądzisz że to odpowiedzialna osoba ? Wszak naraziła tym samym innych użytkowników (usunięte przez administratora) drogowego ...

Gwiazda
@anonymous 30.10.2017 20:35

Tak uważam ze jest bardzo odpowiedzialna , a Ty nie myl przerażenia i strachu z odpowiedzialnością . Ludzie pod wpływem przerażenia i strachu popełniają błędy . Miałem okazje z nią rozmawiać po tym zdarzeniu i sama mi mówiła ze jeszcze nigdy w życiu się tak nie bała i nie wiedziała co się dzieje . Dopiero na izbie przyjęci dowiedziała się co się działo z jej organizmem .

anonymous
@Gwiazda 04.11.2017 17:13

To życzę spotkania takiego kierowcy w ruchu drogowym, to tak jak spotkać pijanego lub pod wpływem narkotyków.

Jarząbek

"Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam!". A tak bardziej poważnie. Zaangażowanie (a raczej średnio udolne kreowanie siebie na osobę wszechstronna i niewyobrażalnie pomocną) bez wiedzy a zwłaszcza umiejętności znaczy niestety niewiele. Pracowałem ze wspomnianą 'brygadzistką' wystarczająco długo by miec całkowicie odmienne zdanie od poprzedników (a nie wykluczam, że i od samej zainteresowanej w kilku odsłonach). Talent jej w zakresie prac manualnych porównać można do skierowania do regulacji precyzyjnego mechanizmu zabytkowego zegarka kieszonkowego... kowala. Lepiej niech pozostawi te zadania ludziom podchodzącym do pracy z należytą dbałością. W kwestii zarządzania zespołem ludzi wypowiadać sie specjalnie nie zamierzam bo tych jej kompetencji nie nadzorowałem ale talentu jej odebrać nie można. Potrafiła dobrać ludzi tak, by zarówno oni jak i ona mogli sobie wzajemnie... dziękować ;] Wszystkim zainteresowanym pracą w firmie elogic samej firmy ani nie odradzę, ani nie będę specjalnie zachęcał. Każdy ma prawo spróbować odnaleźć się w określonych warunkach.

Ktoś

Zgadzam się z opinia Gwiazdy . Jestem pracownikiem firmy Elogic faktycznie pracuje tu Brygadzistka jest wspaniała jako osoba prowadząca i zarządzająca grupa . Takie zaangażowanie to zasługuje na ukłon w jej stronę . Nie boi się ciężkiej pracy bo potrafi razem z pracownikami stanąć i pracować pomimo swoich obowiązków .Pracuje z nią już od jakiegoś czasu i muszę powiedzieć ze szanuje każdego pracownika i nigdy nie odmówiła pomocy .Czytając wypowiedzieć gościa faktycznie powinni jej zaproponować coś więcej ,może nie dwie funkcje w jednym ale z takimi umiejętnościami może spokojnie awansować . Pewnie by się nie zgodziła bo widać ze lubi to co robi . Myślę ze Kierownictwo i Dyrektor widzi jej zaangażowanie i z jaka pasja ona pracuje w tej firmie i docenia jej wysiłki . Ja jako pracownik cenie ja jako Brygadzistkę i mam nadzieje że zawsze będzie tak wspaniała osoba jaka jest .

jack
@Ktoś 04.11.2017 18:04

Irmina nie kompromituj się

Ha ha
@jack 13.11.2017 18:55

Irmina piszesz sama ze sobą?

Weronika

@Bryn - a co masz na myśli pisząc o selekcji? Jakie są Twoje doświadczenia związane z ELOGIC? Czy zdecydowałeś się na wzięcie udziału w rekrutacji? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.

Bryn

Czy elogic faktycznie prowadzi selekcję pracowników magazynowych czy bierze wszystkich na jeden wrzut?

papa

Gościu na rekrutacji czyta pytania z kartki i sam się przy tym stresuje. Pytania rodem ze starej szkoły rekrutacji. Nie było rozmowy tylko pytanie z kartki, odpowiedź, notatka. Mieli się odezwać po 3 tygodniach nawet jeśli rekrutacja wypadła negatywnie - dalej cisza. Szukali inzyniera do optymalizacji kosztów, a chcą płacić marne grosze. Brak systemów ISO, ale inżynier jakości jest. Firma mało profesjonalna, nie wiem co jest przyczyną.

Weronika

@Tryyytki, i jak przebiegła Twoja rozmowa kwalifikacyjna?

Zostaw opinię o ELOGIC - Szczecin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELOGIC